Mäklare Felix Blomstrand

Felix Blomstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flodins väg 29E, Tosterö, Strängnäs kommun

Flodins väg 29E

Radhus
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 895 000 kr
107 m²
4 rum
250 m² tomt

Välkomna till Flodins väg 29E och väl underhållet radhus i 2-plan. Många stora renoveringar genomförda såsom fönster, yttertak och kök. Övervåning med 3 sovrum & stor badrum. Entréplan med öppen planlösning mellan kök och matplats. Stora fönster med härligt ljusinsläpp mot trädgård och altan med utgång från kök. Härlig trädgård och gräsmatta med tillhörande altandäck och väl tilltaget isolerat förråd med indragen el. Kan med enkla medel konverteras till gästrum för den som önskar. Altandäck även vid entrésidan med plats för sittgrupp. Sommarvatten till bevattning. Garage i länga. Kort promenad till busshållplats, lekplats och skolor. Ett boende i ett naturskönt och lugnt område. Närhet till Mälaren och allmän badstrand.

Mellantäppsvägen 8, Mariefred-Slottsbrinken, Strängnäs kommun

Mellantäppsvägen 8

Villa
Mariefred-Slottsbrinken, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
7 500 000 kr
218 m²
8 rum
890 m² tomt

Generös familjevilla med naturen inpå knuten! Med ett naturskönt läge i familjevänliga Slottsbrinken erbjuds här en generös villa på hela 218 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan med allt som familjen kan önska. Här hittar ni ett välskött boende med dubbla uteplatser, insynsskyddad trädgård, vattenburet uppvärmningssystem och rymligt garage i direkt anslutning till entréplan. Optimala ytor med kök och vardagsrum samt matrum på entréplan. Planet inrymmer även rejält sovrum samt helkaklat badrum. Access till garage direkt via tvättstugan. Fantastiska sociala ytor med ett väl tilltaget vardagsrum matrum med utgång till det generösa altandäcket och insynsskyddade trädgården i strålande sydvästläge. I vardagsrummet finns även en stämningshöjande kamin som tillför både värme och trivselkänsla. Fullutrustat kök med gott om arbetsytor och praktisk köksö, perfekt som avlastningsyta för matlagning eller servering. Via svängd trapp leds ni upp till övre plan där ni hittar ytterligare fyra sovrum, husets andra helkaklade badrum, balkong i österläge och gott om förvaringsmöjligheter för hela familjen. Fenomenal utemiljö med inramad och lättskött trädgård som bjuder på fin växtlighet och svårslagen uteplats. Här njuter ni av solen från morgon till kväll från det väl tilltagna altandäcket med gott om plats för både vänner och familj. På tomten finns en riklig växtlighet med fruktträd och plan gräsyta med goda ytor för lek och spring. Mariefreds pittoreska stadskärna på kort promenadavstånd med ett rikt utbud av små butiker, restauranger och hemtrevliga caféer bland dem välbevarade 1800-talshusen. Mariefred erbjuder även en mängd sevärdheter för stora som små med guidade turer av Gripsholms slott, museijärnväg med äkta ångloksdragna tåg eller naturreservatet Hjorthagen med ca 100 dovhjortar. I närområdet hittar ni vackra promenadstråk bland flertalet grönområden? Stenkast till förskola, flertalet lekplatser och grundskola på bekvämt cykelavstånd. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Läggesta station och tåget på 17 respektive 20 minuter. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund - varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Djurgårdsgatan 17D, Centrala Mariefred, Strängnäs kommun

Djurgårdsgatan 17D

Lägenhet
Centrala Mariefred, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
5 195 000 kr
115 m²
5 rum
vån 2/3
5 781 kr/mån
45 174 kr/m²

Varmt välkomna till Djurgårdsgatan och ett oslagbart läge i centrala Mariefred, här erbjuds en generös etagelägenhet med tilltalande terrass och utsikt över takåsar och lummiga innergårdar. Byggnaden uppfördes 1929 och totalrenoverades 2012, där mycket av den äldre charmen har bevarats. Byggnadens ålder gör sig påmind tack vare de djupa fönsternischerna, vackra listverken och massiva golvtiljorna för att nämna några detaljer. Lägenheten välkomnar er via en rymlig entré som ger ett gott första intryck. Vidare leds ni in till det fullutrustade arbetsköket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Matrum och vardagsrum i fil med slående/imponerande takhöjd. De tre rummen ligger i fil med ett socialt utformat vardagsrum och hemtrevligt matrum med fönster i västerläge. I anslutning till hittar ni ytterligare ett rum som idag används som sovrum. Entréplanet inrymmer även ett modernt & delvis helkaklat badrum. En trappa upp hittar ni ytterligare två sovrum samt bostadens andra badrummet med charmigt takfönster. Underbar utemiljö med stor terrass och härlig vy över takåsar och prunkande innegårdar. Välskött förening med inga större kommande renoveringar. Fasaden putsades om år 2022. Parkering på innergården hör till bostaden och ingår i avgiften. Mariefreds pittoreska stadskärna hittar ni utanför dörren med ett rikt utbud av små butiker, restauranger och hemtrevliga caféer bland dem välbevarade 1800-talshusen. Mariefred erbjuder även en mängd sevärdheter för stora som små med guidade turer av Gripsholms slott, museijärnväg med äkta ångloksdragna tåg eller naturreservatet Hjorthagen med ca 100 dovhjortar. I närområdet hittar ni både vackra promenadstråk längs Mälaren och småbåtshamn. Stenkast till både för- och grundskola. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Läggesta station och tåget på 15 respektive 14 minuter. Sammantaget en mycket karaktärsfull bostad där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

  • Balkong
Eskilsgatan 1, Centralt, Strängnäs kommun

Eskilsgatan 1

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 800 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/4
3 329 kr/mån
25 714 kr/m²

På attraktiv adress med krypavstånd till centrum finner ni denna stora 2:a med mälarutsikt. Belägen på tredje våningen med inbjudande loftbalkong i öster och balkong i sydvästläge med mälarutsikt. Bostaden är disponerad på 70 välplanerade kvadratmeter med härliga ljusinsläpp. Hissen tar er bekvämt upp till 3:e våningen där ni välkomnas av en möblerbar loftgång som endast delas med närmaste grannen. Lägenheten välkomnar er via en rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till entrén når ni det fullutrustade arbetsköket med moderna vitvaror och plats för matgrupp intill fönster med lugnt och insynsskyddat läge mot innergården. Hallen leder vidare till sovrummet med stort fönsterparti och gott om plats för dubbelsäng och förvaring, ommålat 2022. Stort helkaklat badrum med vikdörrar av glas. Priorn 8 är en av Strängnäs mest eftertraktade föreningar och här bor du med en förmånlig avgift på ynka 3329:-/mån där både V/A och uppvärmning ingår. Tack vare fastighetens centrala läge har föreningen hyresintäkter från företagslokaler vilket gynnar föreningens ekonomi. I husets källare finns det ett förråd som tillhör lägenheten och i föreningen hittar ni en nyrenoverad tvättstuga. På innergården finns det parkeringsplatser och en charmig pergola med utemöbler som kan nyttjas av de boende under sommarhalvåret. Sammantaget ett mycket charmigt boende i eftertraktad förening. Fenomenalt läge med krypavstånd till Strängnäs småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk längs Mälaren. 14 minuters promenad till Strängnäs tågstation där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 min. Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Merlänna Borghagen 5, Länna, Strängnäs kommun

Merlänna Borghagen 5

Fritidshus
Länna, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
3 646 m² tomt

Genomgående ljust och charmigt fritidshus med åretruntstandard och vy mot Lännasjön. Brygga vid Lännasjön! Murad öppen spis i vardagsrumet med vy mot sjön. Trevlig insynsskyddad trädgård som delvis angränsar mot skog. Husets entré leder till altan med förmiddagssol och vy mot Lännasjön. Charmigt vardagsrum med öppen spis i delvis öppen planlösning mot kök och utgång till stor altan. Två sovrum inredda med ljusa tapeter och trägolv. Ljust kök med separat matplats. Insynsskyddad och delvis uppvuxen naturtomt i soligt läge. Stor och plan gräsmatta med gott om utrymme för sommarens alla aktiviteter Tilltalande utemiljö med en stor och vacker trädgård om drygt 3500 kvm som är lättskött. Både trädgårdsland och grönsaksland finns för den odlingsintresserade. I trädgården finns en rejäl vedeldad bastu. Ett stenkast från bastun finns brygga för ett dopp i sjön. Tystnaden och fridfullheten är påtaglig på denna plats. Vyn och närheten till sjön bidrar till en harmonisk atmosfär. Stort och praktisk snickarbod med indragen el. Gällande vatten & avlopp finns en borrad brunn och en nyanlagd septitank på fastigheten. Omtyckt område med närhet till Strängnäs. Stockholm nås med ca 1 h bilresa. Busshållplats inom 10 minuters promenad. Välkommen på visning!

Lodjurets väg 13, Mariefred/Marielundsviken, Strängnäs kommun
Lodjurets väg 13, Mariefred/Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Lodjurets väg 13, Mariefred/Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Lodjurets väg 13

Radhus
Mariefred/Marielundsviken, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
5 300 000 kr
135 m²
5 rum
371 m² tomt

Tilltalande och välplanerat 2-planshus med ett stenkast till Mälaren. Stilrent boende om 5 rum & kök varav 3-4 sovrum. Estetiskt tilltalande boende med härlig takterrass i sydvästläge. Stort vardagsrum på entréplan med utgång till altan och grönskade trädgård som omgärdas av lummig häck. Båda våningsplanen inhyser två helkaklade och stilrena badrum med fönster. Carport med vidbyggt förråd och laddare till elbil. Ytterligare parkering på uppfart. En andel i den omåttligt populära bastuflotten som ligger nere vid bryggan ingår i köpet. Möjlighet att hyra båtplats. Lugnt och fridfullt område med kort promenad till Läggesta tågstation. Tåg från Läggesta station till Stockholm tar ca 38 min Stadskärnan i Mariefred nås antingen via cykel -och promenadväg. Natursköna omgivningar med badrocksavstånd till både badplatser och båtbryggor. Inom promenadavstånd finns Mariefreds pittoreska stadskärna, golfbana. Förskola finns i närområdet.

  • Premium
Åkerbyslingan 1, Stallarholmen-Sundby Strand, Strängnäs kommun
  • Sön 24 sep kl 11:00

Åkerbyslingan 1

Villa
Stallarholmen-Sundby Strand, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
5 395 000 kr
190 m²
7 rum
1 335 m² tomt

Välkommen till Sundby Strand och Åkerbyslingan 1 i Stallarholmen! Huset är placerat med trädgård och uteplats i söderläge med sol från morgon till kväll. Huset kännetecknas av sin sociala planlösning och spatiösa yta om totalt 5 sovrum och två helkaklade badrum. Genomgående parkettgolv & ljus färgsättning. Altandörrar leder ut från både kök och vardagsrum till stort altandäck i vinkel. Flertalet fönster vid matplats och vardagsrum med vy mot trädgård och åkermark. Kort promenad via gångväg till Stallarholmens centrum. Övervåningen om 4 sovrum, stort allrum och påkostat badrum färdigställdes år 2022. Lättskött och prydlig trädgårdstomt med gräsmatta och häck som omgärdar tomten. En modern och ny villa i klassisk stil med låga driftskostnader och undantagen fastighetsskatt i 11 år. Närhet till både skola, förskola och till Toresunds IP med tillhörande aktivitetspark (pumptrack, utegym, boulebana, mm). Bussförbindelser och ICA-butik ligger inom behagligt promenadavstånd. Kort promenad till Mälaren med bad- och båtplats. Närhet till både Strängnäs och Mariefred. Goda pendlingsmöjligheter via tåg från Läggesta eller Strängnäs. Perfekt för barnfamiljer. Vackra omgivningar med promenadstråk både i skogsmiljö och längs vattnet. Kort promenad till Gula Industrihuset med exempelvis charkbutik, café, veterinär, m m. Ca 15 minuters bilfärd till Läggesta tågstation med parkeringsmöjligheter. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 38 minuter.

  • Plus
Regementsgatan 22, Storgärdet, Strängnäs kommun

Regementsgatan 22

Villa
Storgärdet, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
7 800 000 kr
173 m²
5 rum
1 036 m² tomt

Genomgående renoverad 20-tals villa på attraktiv adress! Fastigheten har ett mycket trevligt läge i ett av Strängnäs mest eftertraktade kvarter med knappa 100meter till Mälaren. Huset har idag renoverats med moderna komfort bekvämligheter men behållit sin exteriöra charm och tidstypiska detaljer. Flera omfattande renoveringar är utförda såsom: fasad, fönster badrum med mera. Villan har även genomgått en fullständig renovering interiört. Förmånligt låga driftkostnader tack vare fjärrvärme. Badrocksavstång och möjlig båtplats i Mälaren. Här erbjuds ett fantastiskt tomtläge i härligt sydvästläge med stora gräsytor och många soltimmar. Högt beläget altandäck som nås direkt från köket erbjuder en strålande mälarutsikt och ett insynsskyddat läge, perfekt för familjens grillkvällar och middagar. Beläget i omtyckt kvarter med en rik historia som kännetecknas av vackra promenadstråk och närhet till Mälaren. Centralt läge med en knapp kilometer till Strängnäs småbåtshamn och restaurangutbud. Förskola, grundskola och gymnasieskola inom 10 minuters promenadavstånd. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till resecentrum på ynka 5 minuter där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Detta är en chans som återkommer sällan. Ta vara på möjligheten att bekanta er med ert nästa drömboende!

Frejastråket 7, Tosterön, Strängnäs kommun

Frejastråket 7

Lägenhet
Tosterön, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 475 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/4
3 639 kr/mån
38 077 kr/m²

Lägenhet i sydvästläge med strålande utsikt mot Mälaren och Domkyrkan. Härliga panoramafönster i vardagsrum mot Mälaren. Stor möblerbar balkong med pardörrar. Insynsskyddat läge med härlig rymd och naturligt ljus. Delvis öppen planlösning. Genomgående ekparkettgolv. Påkostade materialval och helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Parkeringsplatser med elbilsladdare i föreningen. Lugnt område med närhet till grönområden, trevliga promenadstråk & badmöjligheter. Goda bussförbindelser inom kort promenadavstånd.

  • Balkong
  • Hiss
Blockstigen 1, Mariefred-Slottsbrinken, Strängnäs kommun

Blockstigen 1

Villa
Mariefred-Slottsbrinken, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
6 200 000 kr
162 m²
6 rum
1 058 m² tomt

Perfekt familjevilla med tillhörande garage och carport. Många påkostade renoveringar genomförda. Till exempel vattenburet uppvärmningssystem via frånluftsvärmepump kombinerat med solceller som installerades år 2020. Med ett attraktivt läge i hjärtat av Slottsbrinken hittar vi Blockstigen 1 och en välplanerad villa med ett lugnt och familjevänligt läge. Här radar kvalitéerna upp sig för dig som letar efter ett välskött boende. Invändigt erbjuds tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum, fullutrustat kök och ett väl tilltaget vardagsrum och matrum med utgång till altandäck under tak i strålande sydvästläge. I anslutning till köket finns även en praktisk groventré och tvättstuga. Flexibel planlösning där det är enkelt att avdela till ett fjärde sovrum på entréplan om så önskas. Utvändigt finns en lättskött trädgård med delvis plana gräsytor och fin växtlighet. Rymligt garage med förråd, carport och parkeringsuppfart i anslutning till huset. Slottsbrinken är ett lugnt familjevänligt område med närhet till både förskola och skola. Här kan man njuta av närheten till Mälaren med vackra promenadstråk och närhet till centrala Mariefred. Sammantaget ett bekvämt boende med närhet till det mesta! Närhet till allt Mariefred har att erbjuda såsom butiker, restauranger caféer. I närområdet finns vackra promenadstråk längs Mälaren, Gripsholms slott, Mariefreds golfbana. Skola och förskola inom kort promenad. Mälarens strand och småbåtshamn med tillhörande restauranger och caféer inom promenadavstånd. Busshållplats finns i närområdet som tar en till Läggesta station. Tåg från Läggesta till Stockholm ca 37 min.

Regementsgatan 18, Strängnäs, Storgärdet, Strängnäs kommun

Regementsgatan 18, Strängnäs

Lägenhet
Storgärdet, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 600 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/3
5 613 kr/mån
30 952 kr/m²

Välkomna till Regementsgatan 18 och en välplanerad 3:a med mälarutsikt! Centralt boende med badrocksavstånd till Mälaren. Ett stenkast till centrum och allt som Strängnäs har att erbjuda. På andra våningen, 1 trappa upp träder ni in i en generös hall med separat klädkammare. Från hallen skymtas Mälaren och köket med separat matplats. Hallen leder vidare via massiva pardörrar in till vardagsrummet med vackert burspråk, parkettgolv och vackra listverk. Vidare finns ytterligare ett rum med massiva pardörrar som kan nyttjas som antingen sovrum eller allrum/matrum för den som önskar. Rymligt kök med flertalet fönster med vy mot Mälaren. Köket har även separat matplats. Invid köket finns ett sovrum med mälarutsikt. Från köket finns utgång till balkong i österläge. Bostaden ingår i föreningen Generalen 3 med många genomförda renoveringar. Gemensam uteplats på lummig innergård och ett stenkast ifrån Mälaren och badbryggor. Centralt läge med kort promenadavstånd till både stadskärnan och resecentrum. Parkeringsplats följer med lägenheten. Omtyckta kvarter som kännetecknas av vackra promenadstråk och närheten till Mälaren. Kort promenad till Strängnäs småbåtshamn, restauranger. Cirka 10 minuters promenad till Strängnäs tågstation som tar dig till Stockholm central på 47 min. Välkommen på visning!

  • Balkong
Småhusgatan 7, Fårhushagen, Strängnäs kommun

Småhusgatan 7

Villa
Fårhushagen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
4 895 000 kr
184 + 32 m²
6 rum
869 m² tomt

Stor arkitektritad enplansvilla! Spatiösa umgängesytor och ett centralt placerat kök i delvis öppen planlösning. Rejält vardagsrum med väl tilltagna panoramafönster. Från matplats i kök finns utgång till altan i sydvästläge. Rymligt och praktiskt kök med bra arbetsytor och god förvaring. Ryggåstak i vardagsrum med infällda spotlights skapar en trevlig rymd i villan. Fem stora sovrum och möjlighet till ytterligare sovrum för den som önskar. Två helkaklade badrum. Separat helkaklad tvättstuga. Garage med tillhörande förråd. Vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Huset har genomgående väl tilltagna ytor och är lösvirkesbyggt.

Kvarnängsvägen 7, Sanda, Strängnäs kommun

Kvarnängsvägen 7

Fritidshus
Sanda, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
100 m²
4 rum
1 861 m² tomt

Välkommen till Kvarnängsvägen 7! Genomgående ljust och charmigt boende med permanentstandard. Renoverat och rymligt kök från 2022 med stor separat matplats. Renoverat kaklat badrum från 2022. Trevlig insynsskyddad tomt som angränsar mot skog. Grusgång leder fram till husets entré och till trädgård med eftermiddagssol. Plan gräsmatta med gott om utrymme för sommarens alla aktiviteter. Charmigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Möjlighet till flertalet sovrum för den som önskar. Insynsskyddad uppvuxen naturtomt i soligt läge. Stort förråd och växthus på tomten. Kommunalt vatten och avlopp indraget. Fiber indraget. Laddare för elbil installerad. Omtyckt område med gemensamt midsommarfirande och allmän badplats i Mälaren. Mindre än tio minuters promenad till renoverad bad- och båtplats. Endast cirka 8 km till centrala Strängnäs. Stockholm nås med ca 1 h bilresa. Belägen på lugn återvändsgata i populärt område. Välkommen på visning!

  • Plus
Gillesvägen 1, Merlänna/Strängnäs, Strängnäs kommun

Gillesvägen 1

Tomt
Merlänna/Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 100 000 kr
1 500 m² tomt

Stor tomt om 1500 kvm centralt belägen i Merlänna. Detaljplanerat område med godkännande för enplanshus med högsta byggnadshöjd om 4 meter. Stor del av tomten har planlagd gräsyta. Länna är en idyllisk ort med närhet till både Strängnäs och Mariefred. Ca 6 min med bil till E20 och ca 15 min med bil till Läggesta resecentrum - bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm. Tåg Läggesta Stockholm 38 min. Några minuters bilfärd till Solberga handelsplats .Kostnad för anslutning av kommunalt vatten och avlopp är ca 227 889kr. Anslutning till fiber ca 24 900kr.

Visar alla 14