Mäklare Eric Blomstrand

Eric Blomstrand

Om mig

Målinriktad och positiv är begrepp som reflekterar mitt arbetssätt. Jag är född och uppvuxen i Strängnäs och har den stora förmånen att få arbeta med mitt drömyrke på hemmaplan tillsammans med mina två bröder. Som person skulle jag beskriva mig som en ambitiös tävlingsmänniska med en hel del humor och energi. Jag arbetar alltid med att bli bättre på det jag gör, vare sig det är i padelhallen, köket, kontoret eller på visning hemma hos er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kristinavägen 10A, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Kristinavägen 10A

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
4 117 kr/mån
27 353 kr/m²

Varmt välkomna till Kristinavägen 10A och en fenomenal 2:a på andra våningen med fönster i två väderstreck, tidsenlig fiskbensparkett och möblerbar balkong i soligt söderläge. Allt detta i trygg förening med ett stenkast till det bästa som Strängnäs har att erbjuda. En trappa upp stiger ni in en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och möts direkt av en tilltalande takhöjd på ca 270 cm, fiskbensparkett och en tidstypisk 40-talscharm. Bostaden inrymmer ett funktionellt kök med plats för mindre matgrupp. Väl tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för sällskapsdel och matgrupp om så önskas. Härifrån kliver ni ut på balkongen i rakt söderläge, möblerbar med cafégrupp eller loungemöbel. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme och utrustat med tvättmaskin. Stabil HSB förening med 19 bostadsrätter och 1 affärslokal beläget i charmig 40-talsfastighet. Föreningen erbjuder sina medlemmar förråd i källarplan, möjlighet till parkering på innergården och tvättstuga i källarplan. I avgiften på 4 117:-/mån ingår både värme, V/A och basutbud för kabel-tv. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Strängnäs har att erbjuda, perfekt för dig som söker en central lägenhet med låga omkostnader och en trivsam förening. Strängnäs resecentrum på bekvämt promenadavstånd där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Ett stenkast till Strängnäs småbåtshamn, stadskärna, restaurangutbud och vackra promenadstråk. Värd att besöka, kontakta mäklare för mer information!

  • Balkong
Tingstugatan 4C, Centralt, Strängnäs kommun

Tingstugatan 4C

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 595 000 kr
58 m²
2 rum
vån -1/3
4 439 kr/mån
27 500 kr/m²

Varmt välkomna till Tingstugatan 4C och en välplanerad bostad på hela 58 kvadratmeter med insynskyddad uteplats, egen bastu och härlig planlösning som bjuder in till tillställningar med både vänner och familj. Stig in i hallen som öppnar upp mot vardagsrummet och köket. Här finner du gott om plats för att hänga av dig ytterkläderna. Väl inne i lägenheten omfamnas ni av en smart planlösning med ett rymligt, funktionellt kök med god maskinell utrustning och generösa arbetsytor. Härifrån når ni enkelt uteplatsen via balkongdörr. Uteplatsen inrymmer både utegruppsmöblemang och grill, perfekt för sommarens silluncher och grillkvällar. Det sociala vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och präglas av härliga ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Sovrum med plats för dubbelsäng och praktisk förvaring via garderober. Väl tilltaget badrum med både tvättutrustning och härlig bastu med plats för fyra personer. Sammantaget ett mycket tilltalande boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Lägesmässigt finns flertalet fördelar med närhet till stadskärnan, resecentrum, hamnen och det allra bästa som Strängnäs har att erbjuda. Goda buss- och cykelförbindelser med busstation runt hörnet. Brf Flickskolan är en modern förening med härlig gemenskap. Föreningen är belägen i modern byggnad uppförd 2008 och tillhandahåller sina medlemmar 6 st parkeringsplatser (separat kö), en gemensam uteplats och till lägenheten hör ett generöst förråd på ca 10 kvadratmeter, perfekt för att inrymma säsongens utemöblemang. I den förmånliga avgiften på 4 439:-/mån ingår både värme, vatten & avlopp samt kabel-tv. Varmt välkommen på visning av denna centrumpärla!

  • Uteplats
Tobo 2, null, Strängnäs kommun
  • Imorgon kl 14:30
Tobo 2, null, Strängnäs kommun, bild 2
Tobo 2, null, Strängnäs kommun, bild 3

Tobo 2

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
64 + 26 m²
4 rum
2 760 m² tomt

Vinterbonat fritidshus mitt i sörmländska idyllen bara en timme från Stockholm. Perfekt för både lugna helger ifrån stadens brus samt för jul- och midsommarfirande med många övernattande gäster i tre sovrum och separat gäststuga. Njut av vedeldad bastu, badtunna och inglasat uterum på generös södervänd tomt. Välkomna till detta vinterbonade fritidshus på södervänd fastighet med naturskönt läge, en knapp timme från Stockholm. Nuvarande ägare har varsamt renoverat fastigheten med moderna inslag samtidigt som tidstypiska detaljer har bevarats. Huset passar lika bra till lugna helger med härlig utsikt över det sörmländska landskapet, skogspromenader med bär- och svampplockning, bastubad och badtunna som för midsommarfirande med plats för många övernattande gäster, lekar på plana gräsytor, middag på terrassen som senare övergår in till det inglasade uterummet under småtimmarna. Huset välkomnar er via ett inbjudande altandäck (-2021) med plats för utekök och matgruppsmöblemang, intill hittar ni ett charmigt uterum med stora öppningsbara skjutfönster med plats för långbord. Väl inne i huset möts ni av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Socialt utformat vardagsrum med tilltalande takhöjd, generösa fönsterpartier som vetter mot söder med en strålande vy över den sörmländska landskapsbilden. Med en stämningshöjande insatskamin (-2022) blir det här husets naturliga samlingsplats under årets regniga dagar. I direkt anslutning når ni det moderna köket med generösa arbetsytor, gott om förvaring och plats för mindre matgrupp. Det moderna badrummet, de tre mysiga sovrummen samt den separata gäststugan erbjuder gott om utrymme för härliga sommardagar med både vänner och familj. Exteriört erbjuds en södervänd tomt på hela 2 760 kvadratmeter som består av både plana gräsytor och kuperad naturtomt. Tomten lämpar sig för både den trädgårdsintresserade med köksträdgård, blomrabatter samt äppleträd och bärbuskar som för den bekväme med stora underhållsfria delar så som 400 kvm blåbärsris. Mitt bland björkarna hittar vi ett renoverat gästhus (-2023), som enkelt inrymmer övernattande gäster och familj. Här finns även en gedigen bastu (-2022) med vedeldat aggregat från Harvia och svalkande utedusch, i anslutning kan du även njuta av en vedeldad badtunna som är lika trevlig på midsommar- som på nyårsafton. Fastigheten når du enkelt via asfalterad väg 10 min från E20. Närområdet erbjuder stora häst- och kohagar och skog med både möjlighet för bär- och svampplockning. Närmsta badplats hittar du i Barva Kalkbrott, bara 20 minuter bort med bil, eller en dryg halvtimme på cykel. 20 minuter bort ligger Strängnäs med flertalet matbutiker etc. Varmt välkomna att bekanta er med er nästa fritidshusdröm!

  • Premium
Fjällsta Ekbacken 201, Ytterselö, Strängnäs kommun

Fjällsta Ekbacken 201

Fritidshus
Ytterselö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 695 000 kr
41 m²
2 rum
2 311 m² tomt

Välkommen till detta välskötta fritidshus med rogivande läge på Ytterselaön. Med en tilltalande hörntomt på hela 2311 kvadratmeter erbjuds här gott om utrymme för både avkoppling och framtida byggnation. Här finns en generös byggrätt på hela 80 kvadratmeter huvudbyggnad och ytterligare 40 kvadratmeter gårdsbyggnad för den som önskar större. Bad- och båtplats inom 500 meter på bekvämt badrocksavstånd via lummig skogsstig. Bostaden har en inbjudande planlösning med ett generöst vardagsrum som inrymmer både matrumsmöblemang och sällskapsdel. Här kan du samlas med både vänner och familj för trevliga stunder tillsammans framför den stämningshöjande insatskaminen med gedigen murstock. Behagligt ljusinsläpp från tre väderstreck med stora fönsterpartier. Intill vardagsrummet hittar ni det det funktionella arbetsköket som är utrustat med spis, mindre kyl och infällt skafferi. Praktiskt badrum med både dusch och wc. Bostaden är belägen på en plan och lättskött naturtomt, som passar såväl den trädgårdsintresserade som den bekväme. Sjövatten finns framdraget till tomtgräns och kan enkelt installeras för den intresserade. Huset vetter mot sydväst och tomtläget garanterar många soltimmar under sommarsäsongen. På tomten finns även en gäststuga för övernattande vänner och familj. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Ett stenkast till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, butiker och mycket mer. 15 minuter till ICA Skeppet, 30 minuter till E20 och strax över 1h till Stockholmsområdet. Varmt välkomna på visning!

Frejastråket 10, Tosterö, Strängnäs kommun

Frejastråket 10

Lägenhet
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
4 702 kr/mån
32 734 kr/m²

Här presenteras en välplanerad bostad om 64 kvadratmeter, belägen på entréplan med en fenomenal sjöutsikt som bäst syns från den inglasade balkongen i söderläge. Lägenheten välkomnar er via en inbjudande entréhall som ger ett gott första intryck och leder er vidare till vardagsrummet med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Här får ni enkelt plats med både sällskapsdel och matgrupp. Från vardagsrummet träder ni ut på den inglasade balkongen med en strålande mälarutsikt som under stora delar av året blir en förlängning av vardagsrummet. Intill vardagsrummet ligger det fullutrustade arbetsköket med generösa arbetsytor och modern svart skåpinredning. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med tvättutrustning och ett rymligt sovrum med gott om förvaring via skjutdörrsgarderober. BRF Oden är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en kompetent styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser i området både med och utan elstolpar. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningen har ett gemensamt och fördelaktigt elavtal för alla medlemmar i föreningen som debiteras månadsvis. Omtyckta kvarter med en rik historia som kännetecknas av vackra promenadstråk och närhet till Mälaren. Centralt läge med knappa 1,5 kilometer till Strängnäs småbåtshamn och restaurangutbud. Förskola, grundskola och gymnasieskola inom 1 kilometer. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 9 respektive 11 minuter där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Sammantaget är detta en perfekt bostad att bara flytta in och trivas från början! Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Tingstugatan 51B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 51B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
975 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 341 kr/mån
25 325 kr/m²

Välkomna till Tingstugatan 51B och en suverän 1:a en halv trappa upp. Här inryms ett separat kök, helkaklat badrum, genomgående parkettgolv och stilrena ytskikt. Allt detta i en attraktiv förening med låg avgift och belåning. Lägenheten är disponerad på 38.5 välplanerade kvadratmeter som utgörs av en rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och smarta förvaringslösningar via skjutdörrsgarderob. Från hallen når ni allrummet med strålande ljusinsläpp från fönster i söderläge. Det rymliga vardagsrummet ger utrymme för både sällskapsdel och sängdel, vilket gör det enkelt att skärma av och skapa en privat sovplats. Intill ligger det fullutrustade köket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Plats för matgrupp vid trevligt fönster som vetter mot söder. Helkaklat badrum med tvättmaskin välvda duschväggar, utfört i samband med stamrenovering. BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 244:- /kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 341:-/mån. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, två förråd i källarplan och 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation.

Fogdö Vik 1, Fogdö Vik, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:45
Fogdö Vik 1, Fogdö Vik, Strängnäs kommun, bild 2
Fogdö Vik 1, Fogdö Vik, Strängnäs kommun, bild 3

Fogdö Vik 1

Fritidshus
Fogdö Vik, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
92 + 78 m²
3 rum
1 532 m² tomt

I hjärtat av populära Fogdö vik erbjuds nu ett välskött fritidshus som varit i samma ägo sedan 2002 och är nu på jakt efter nya ägare. Beläget på en attraktiv hörntomt med insynsskyddad trädgård, två gäststugor, garage, carport och påkostad pool som värms upp via solfångare. Allt detta beläget på lugn återvändsgata med badrocksavstånd till bad- och båtbrygga vid Mälaren. Bostaden välkomnar er via charmigt altandäck i härligt österläge, perfekt för sommarens morgonkaffe och sena frukostar. Vidare in i huset når ni kök och matplats med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Inbjudande vardagsrum med plats för större sällskapsdel framför stämningshöjande insatskamin med ordentlig murstock. Separat matrumsdel med charmig blottad murstock. Från vardagsrummet träder ni ut på altandäcket i sydvästläge med utsikt över den trädgården och poolområdet med tillhörande lusthus. Entréplan inrymmer även två sovrum, helkaklat badrum och en inglasad farstukvist i anslutning till entrén. En trappa ner hittar vi ett rymligt allrum med gedigen insatskamin och plats för sällskapsdel. Källarplanet inrymmer ett helkaklat duschrum med tillhörande bastu, tvättstuga och mycket förvaringsmöjligheter. Tomten erbjuder en lättskött och insynsskyddad trädgård med fin växtlighet, sommarvatten för bevattning och ett fenomenalt solläge med sol från tidig morgon till sen kväll, ett ypperligt tillfälle för den odlingsintresserade. Poolområdet blir sommarens naturliga samlingsplats för både vänner och familj. Poolen värms tacksamt upp via solfångare och kan med enkelhet fyllas med den egenborrade brunnen. Utvändigt hittar vi även två gäststugor med plats för övernattande gäster och rymligt garage med carport under snedtak. Två praktiska förråd med gott om förvaring för sommarens alla redskap. Fogdö vik är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och närheten till Mälaren med båtbryggor och badplats med barnvänlig sandstrand. Som medlem i samfälligheten ges man möjlighet att disponera gemensamt paviljong, boulebana, fotbollsplan och grillplats. För den fiskeintresserade så har samfälligheten eget fiskevatten i Mälaren. Runt knuten anordnas det både traditionella midsommarfiranden som andra festligheter. I närområdet finns även Osprey Farm med gårdsförsäljning och restaurangverksamhet samt Fogdö Mat & Keramik där det serveras både lunch och middag under sommarhalvåret. För den golfintresserade hittar ni Fogdö golfbana på bekvämt avstånd. 6 minuter till närmsta ICA handel och en dryg timme till Stockholmsområdet. Ta chansen att förvärva er nästa fritidshusdröm!

  • Premium
Brogatan 24, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Lör 11 maj kl 12:45

Brogatan 24

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
38 m²
2 rum
1 700 m² tomt

Här presenteras en renodlad torpardröm med bibehållen charm och mycket potential! Fastigheten är belägen mitt i populära Stallarholmen på Brogatan 24 med ett fantastiskt tomtläge och kommunalt V/A. Torpet omges av en lättskött och plan trädgård med en vacker inramad grusgång som leder upp till entrén. Torpet har ett visst renoveringsbehov för att nå sin fulla potential och kan därmed bli föremål för ett fint byggnadsvårdsprojekt. Bostaden uppfördes år 1900 och renoverades senast 1990. Ni välkomnas av en praktisk entréhall med tillhörande toalett. Därefter når ni det rymliga köket med tidsenlig murad järnspis (ej sotad) och plats för matgrupp intill fönster med utsikt över den inramade trädgården. Vardagsrum med plats för sällskapsdel framför den vackra kakelugnen (ej sotad). Från vardagsrummet når ni det avskilda sovrummet med plats för säng och förvaring. Allt detta paketerat i ett tidstypiskt utförande. På fastigheten inryms även två gäststugor med gott om plats för övernattande gäster samt en lada med praktisk förvaring för trädgårdens alla redskap och utemöbler. Fastigheten har en inbjudande trädgård som bjuder upp till utomhusaktivitet med härliga gräsytor och fin växtlighet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. Ett stenkast till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, kafé, butiker och mycket mer. 750 meter till ICA Skeppet, 13 minuter till E20 och ca 1h till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med er nästa torpardröm!

  • Plus
Harvägen 1, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår

Harvägen 1

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 850 000 kr
59 + 40 m²
4 rum
1 930 m² tomt

På en högt belägen tomt i Stallarholmen finner du detta välplanerade fritidshus med samma ägare sedan byggåret. Med promenadavstånd till både bad- och tillhörande båtplats (plats 31) är det här det perfekta stället att njuta av sommardagarna. Den södervända tomten sträcker sig över hela 1930 kvadratmeter och ger dig en privat och insynsskyddad miljö att koppla av i. Fiber finns installerat. Inuti huset finns ett socialt utformat vardagsrum med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från köket kommer du direkt ut på ett intilliggande altandäck och i anslutning till entrén hittar du ytterligare en uteplats under däck i soligt söderläge. Bostaden inrymmer även tre rymliga sovrum med gott om plats för övernattande vänner och familj. Behändigt badrum intill hallen med våtrumsmatta. Utvändigt hittar vi en lättskött naturtomt med trevliga nivåskillnader och för den trädgårdsintresserade finns sommarvatten för bevattning. För den som önskar större tillåter detaljplan byggnadsarea upp till 100 kvadratmeter. Med promenadavstånd till både bad- och möjlighet till båtplats blir det enkelt att njuta av sommardagarna vid vattnet. Dessutom tar det knappt en timme att ta sig till Stockholm, vilket ger dig möjlighet att enkelt njuta av lugnet på landet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3.5 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Med en tilltalande utemiljö och utrymme för både vänner och familj är detta ett perfekt fritidshus för den som vill ha en avkopplande tillflyktsort. Passa på att säkra sommarstugedrömmen!

Hästskovägen 14A, Centralt, Strängnäs kommun

Hästskovägen 14A

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
4 145 kr/mån
22 722 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välskötta gavellägenhet på Hästskovägen 14A! Här erbjuds ett boende med ett högt fritt läge, som bidrar till begränsad insyn och en lugn avkopplande atmosfär. Med sina 79 välplanerade kvadratmeter och genomgående fina ytskikt är detta ett hem att trivas i. En trappa upp välkomnas ni av en insynskyddad loftbalkong med härlig vy över närområdet. Väl inne möts ni av en smidig hall som leder vidare till de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Praktiskt arbetskök med gott om arbetsytor och generös förvaring. Här kan matlagningen enkelt kombineras med umgänge i goda vänners lag via intilliggande matplats. Inbjudande vardagsrum med tidsenligt parkettgolv och strålande ljusinsläpp via stort fönsterparti i västerläge. Vardagsrummet och köket är smakfullt avdelade med en fönsterklädd vägg, vilket bevarar ljuset samtidigt som det ger en inramning av köket. Lägenheten inrymmer även två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med behändig arbetsbänk.  Den insynsskyddade balkongen intill entrén bjuder på en rogivande vy i rakt österläge och är perfekt för sommarens morgonkaffe. Från balkongen ser ni även intilliggande lekplats och föreningens grillplats.  I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och förråd som tillhör lägenheten i separat byggnad som angränsar till fastigheten. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade.

Aspö Björkudden 5, Aspö, Strängnäs kommun
  • Budgivning pågår

Aspö Björkudden 5

Fritidshus
Aspö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 195 000 kr
126 + 4 m²
4 rum
1 421 m² tomt

Med ett privat och ostört läge på populära Aspön hittar ni här ett vinterbonat fritidshus omgivet av naturskön miljö och lugn atmosfär. Beläget strax utanför Strängnäs med närhet till både Enköping och Stockholm. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar bort från stadens brus, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och Mälaren. Huset är ursprungligen från 1966 men har sedan dess byggts ut 2005 med ett ordentligt badrum och ytterligare sovrum med charmig balkong under tak. På taket hittar vi moderna solceller som hållit fastigheten självförsörjande på el de senaste åren. Huset välkomnar er med ett charmigt altandäck i rakt söderläge. Väl inne möts ni av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring via förråd. I anslutning till hallen ligger det hemtrevliga köket med charmig köksspis (ej sotad) och plats för matplats intill fönster mot trädgården. Det intilliggande vardagsrummet erbjuder gott om plats för vänner och familj. Även här finns det en stämningshöjande eldstad (ej sotad) som tillför både värme och hög trivselfaktor under vintermånaderna. Vidare så inrymmer huset ett helkaklat badrum, två sovrum och allrum med terrass i söderläge. Utvändigt hittar vi både terass och altandäck i rakt söderläge med plats för matgrupp och rogivande utsikt över närliggande skogsparti. Tilltalande utemiljö med naturtomt och trädgård med omsorgsfullt valda växter, ett ypperligt tillfälle för den trädgårdsintresserade. Ca 200 meter till Mälaren på lummig stig. På Aspö erbjuds ett boende mitt i en vacker jordbruksbyggd med gula åkrar och vajande vass längs med Mälaren. Här bor ni med 10 minuter från Strängnäs och ca 1h från Stockholm med bekvämt avstånd till traditionell lanthandel. Vägen fram till fastigheten är i behov av underhåll och renovering, varmt välkomna att promenera dem sista hundra meterna fram till huset!

  • Balkong
  • Uteplats
Lövängsvägen 9, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Lövängsvägen 9

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 250 000 kr
74 m²
3 rum
1 715 m² tomt

På Lövängsvägen i eftertraktade Stallarholmen erbjuds nu en fastighet som varit i samma familjs ägo i hela 37 års tid! Bostaden ligger vackert belägen på höjden inbäddad i härlig grönska med ett insynsskyddat läge. Huset utgörs av ett praktiskt kök, allrum, ett sovrum, helkaklat badrum, gäst-wc och ett rymligt vardagsrum med stämningshöjande kamin och plats för både sällskapsdel och matgrupp intill stort fönsterparti med vy mot den lummiga trädgården. Härifrån träder ni ut på det rymliga altandäcket i strålande söderläge med en härlig atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Allrummet kan även nyttjas som sovrum. Tilltalande utemiljö med en attraktiv hörntomt på hela 1715 kvadratmeter med en magisk trädgård som består av lummig vegetation av ek, syrén och allt från äppel- och plommonträd till björnbär och smultron. Fenomenalt solläge med sol från tidig morgon till sen kväll. Bad- och möjlighet till båtplats på bekvämt promenadavstånd. Från fastighetens södra del kan Mälarens vatten skymtas. Vidare på fastigheten hittar vi härliga altandäck, lättskötta gräsytor, behaglig utebelysning och praktisk carport med indragen el. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med ert nästa fritidsboende!

Lövängsvägen 5, Stallarholmen, Strängnäs kommun

Lövängsvägen 5

Fritidshus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 850 000 kr
64 m²
3 rum
1 776 m² tomt

Välkommen till Lövängsvägen 5 - en möjlighet för dig som söker efter ett fritidshus med stor potential och närhet till både stad och natur. Denna charmiga fastighet erbjuder en fenomenal möjlighet med ett strålande tomtläge och kommunalt vatten & avlopp att förverkliga dina drömmar om ett skräddarsytt fritidshus. Bostaden välkomnar dig via en charmig farstu som ger ett gott första intryck. Med sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en härlig atmosfär för både umgänge och avkoppling. Intill finns även två mysiga sovrum och ett bekvämt badrum med tvättmaskin. Det insynsskyddade altandäcket under tak blir en naturlig samlingsplats och erbjuder en fridfull plats för avkoppling och sena grillkvällar. Den plana och lättskötta trädgården ger utrymme för lek och rekreation, samtidigt som den separata förrådet erbjuder gott om plats för förvaring. Förutom själva bostadshuset finns även en gäststuga med plats för flera, perfekt för de som vill ha extra utrymme för besökande vänner eller familj. Med promenadavstånd till både bad- och möjlighet till båtplats blir det enkelt att njuta av sommardagarna vid vattnet. Dessutom tar det knappt en timme att ta sig till Stockholm, vilket ger dig möjlighet att enkelt njuta av lugnet på landet. Stallarholmen är en sommaridyll med traditionella midsommarfiranden, flertalet badplatser och många evenemang så som båtturer med ångfartyget Ejdern, vikingafestival och korv & brödfestivalen. I närområdet hittar du bland annat Stallarholmens brygghus, Mälsåkers slott, cykelleder, och Norrby Golf med 18 hål och är en lättkuperad skogs- och parkbana i vacker sörmländsk natur. 3 kilometer till Gula Industrihuset med vedugnsbageri, köttbutik, kafé, butiker och mycket mer. 2 kilometer till ICA Skeppet, 19 minuter till E20 och ca 1 timme till Stockholm. Varmt välkomna att bekanta er med ert nästa fritidsboende!

Hästskovägen 14D, null, Strängnäs kommun

Hästskovägen 14D

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 145 kr/mån
25 253 kr/m²

Varmt välkomna till Hästskovägen 14D och en fenomenal trerummare i markplan. Här erbjuds ett lugnt boende med ett av områdets bästa lägen! Lägenheten välkomnar er via en inbjudande entré med härlig morgonsol och ett högt, fritt läge. Redan när du kliver in i hallen möts du av en inbjudande planlösning som ger ett gott första intryck. Intill ligger det praktiska arbetsköket med generösa arbetsytor för matlagningsentusiasten. Det öppna vardagsrummet och köket skapar en härlig atmosfär för umgänge och middagar med familj och vänner. Härifrån når ni uteplatsen i sydväst med gott om utrymme för både gäster och familj, perfekt för sommarens grillkvällar. På entrésidan hittar ni lägenhetens andra uteplats där du kan avnjuta sommarens morgonkaffe. Med två uteplatser får du möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Lägenheten erbjuder även två rymliga sovrum, flertalet smarta förvaringslösningar och ett helkaklat badrum med tvättutrustning och praktisk arbetsbänk. Lägenheten har ett högt, fritt läge där framsidan erbjuder en härlig vy över området. Omgivningen runt lägenheten är bilfri och präglas av närheten till skog och natur, vilket bidrar till en lugn och harmonisk atmosfär. I Brf Kungsfågeln bor du i lugn och avskild miljö samtidigt som du har närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda i form av småbåtshamn, restaurangutbud och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Föreningen har bland annat ett gemensamt TV/bredbands-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 165:-/mån för både Tv och fiber (1000/1000). För pendlare tar det endast några minuter till resecentrum med goda kommunikationer via buss och tåg till både Stockholm och Eskilstuna. Föreningen har en mycket låg belåning och väl underhållna fastigheter vilket borgar för ett tryggt framtida boende. Som medlem i föreningen har du tillgång till gemensam tvättstuga i källarplan och förråd som tillhör lägenheten i separat byggnad som angränsar till fastigheten. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar fri parkering och dessutom möjlighet att hyra garage för en mer bekväm vardag. För den med el- eller hybridbil finns ett antal laddstolpar installerade. Definitiv ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Spinnrocksvägen 2, Fårhushagen, Strängnäs kommun

Spinnrocksvägen 2

Lägenhet
Fårhushagen, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
106 m²
4 rum
5 000 kr/mån
25 425 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade kedjehus i ett av Strängnäs snabbast växande områden. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende som passar perfekt för såväl den stora som lilla familjen med närhet till skolor, lekplatser och idrottsanläggningar. Här kan ni njuta av solen från morgon till kväll på den härliga uteplatsen i rakt söderläge. Med vattenburet uppvärmningssystem och kamin i vardagsrummet är det både varmt och behagligt året om. När du kliver in möts du direkt av ett nymålat och stilrent hem med enhetliga parkettgolv som ger ett gott första intryck. Praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter för den som behöver. Vidare ligger det generösa vardagsrummet med stämningshöjande kamin och plats för större sällskapsdel. Härifrån kommer ni ut på altandäcket i rakt söderläge med sol från morgon till kväll, perfekt för sommarens middagar med vänner och familj. I anslutning till vardagsrummet ligger det fullutrustade arbetsköket som gör matlagningen till en fröjd. Här finns det även plats för matgrupp på 4-6 personer intill fönstret som vetter mot entrésidan. En trappa upp hittar ni bostadens tre sovrum och ett mindre allrum som lämpar sig utmärkt som mindre tv-rum, sällskapsyta eller arbetsutrymme. Huvudsovrum med egen klädkammare och behagligt ljusinsläpp. Huset inrymmer även två helkaklade badrum varav ett med modern tvättutrustning. Utvändigt hittar ni en plan och lättskött gräsmatta som lämpar sig för såväl den trädgårdsintresserade som den bekväma. Praktiskt förråd i anslutning till entrén. Brf Runda Byn är en modern bostadsrättsförening i Strängnäs. Bostadsrätternas uppfördes 2017-2018 och består av 18 st kedjehus. Föreningen har ett gemensamt fiber-avtal för sina medlemmar med en fördelaktig avgift på 206:-/mån. I avgiften ingår kallvatten och renhållning. För den aktiva finns Larslunda sport- och fritidscenter inom 700 meter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk efter sommaren 2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20. Närmsta lekplats hittar ni 50 meter från baksidan och altandäcket. Sammantaget ett familjevänligt boende med närhet till det mesta!

  • Uteplats
Tingstugatan 55A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 55A

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 550 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 584 kr/mån
21 528 kr/m²

Varmt välkomna till Tingstugatan 55A och en hemtrevlig trerummare på 72 kvadratmeter, helt fri från insyn och med fri sikt över närliggande grönområde. Högst upp i huset välkomnas du av en rymlig entréhall med gott om förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Till höger finns ett rymligt arbetskök med generösa arbetsytor och praktisk förvaring som bjuder in till matlagning i goda vänners lag. Intill hallen når du det ljusa vardagsrummet med tidsenlig fiskbensparkett och en rymlig balkong i rakt söderläge med sol från morgon till kväll. Det sociala vardagsrummet utgör hemmets mittpunkt med plats för både sällskapsdel och matgrupp. Bostaden inrymmer även två välplanerade sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 244:- /kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 4 584:-/mån. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, två förråd i källarplan och 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation.

  • Balkong
Jägarbacken 48A, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Jägarbacken 48A

Radhus
Marielundsviken, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 550 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
5 476 kr/mån
25 000 kr/m²

Med ett fenomenalt gavelläge i familjevänliga Marielundsviken erbjuds här ett modernt radhus med allt som familjen kan önska. Här hittar ni ett bekymmerslöst boende i toppskick från 2020 med välplanerade ytor och ett härligt gavelläge. Huset välkomnar er via en inbjudande entréhall med praktisk förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Vidare når ni vardagsrum med plats för sällskapsdel och ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Intill når ni det generösa köket med gott om arbetsytor tack vare den praktiska köksön. Här kan matlagningen enkelt kombineras med umgänge i goda vänners lag. Plats för matgrupp intill fönsterparti som vetter mot den inbjudande trädgården. Från köket når ni altandäcket med strålande kvällssol. Köket blir tillsammans med altandäcket och trädgården en perfekt umgängesyta för sommarens sena grillkvällar. Utvändigt finns goda odlingsmöjligheter för den intresserade och även ett praktiskt förråd med plats för hela familjens behov. Bostaden inrymmer i nuvarande planlösning tre rymliga sovrum som med enkla medel kan bli fyra för den som önskar. Bostaden erbjuder två helkaklade badrum med påkostat klinker och kakel varav ett med tvättutrustning och praktisk arbetsbänk. Radhuset genomsyras av en stilren interiör med målade väggytor, enhetliga parkettgolv, modern standard och härliga ljusinsläpp. Här bor ni med ett fenomenalt gavelläge och härlig trädgård med strålande kvällssol. BRF Marielundsviken är en stabil förening med 36 bostadsrätter fördelat på 7 huskroppar beläget i populära Marielundsviken. I avgiften på 5 476:- ingår bostadsrättstillägg och även fiber (100/100). Bekvämt pendlarläge med närhet till Läggesta station där tåget tar dig vidare till Stockholm på ca 40 minuter. Knappa 150 meter till närmsta lekplats som kan skymtas från ovanvåningen. Mariefreds pittoreska stadskärna når du med enkelhet via härlig cykelväg längs Mälaren. I stadskärnan finns det ett rikt utbud av små butiker, restauranger och hemtrevliga caféer bland dem välbevarade 1800-talshusen. Mariefred erbjuder även en mängd sevärdigheter för stora som små med guidade turer av Gripsholms slott, museijärnväg med ångloksdragna tåg eller naturreservatet Hjorthagen. För den golfintresserade finns här Gripsholms golfklubb med omväxlande 18-hålsbana med öppen layout och fina greenområden. Ett perfekt tillfälle för den som vill uppfylla radhusdrömmen i barnvänligt område med närhet till flertalet skolor och bra förbindelser!

  • Uteplats
Klostergatan 20, Centralt, Strängnäs kommun

Klostergatan 20

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 495 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 008 kr/mån
33 222 kr/m²

På lugn gata med krypavstånd till centrum finner ni denna charmiga 1.5a med södervänd balkong, moderna ytskikt och låg avgift! Lägenheten är disponerad på 45 välplanerade kvadratmeter och utgörs av en inbjudande entréhall med goda avhängningsmöjligheter och generös förvaring i klädkammare. Vidare in i lägenheten når du kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, vilket bidrar till en social utformning där matlagningen kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Härifrån träder ni ut på den möblerbara balkongen i strålande söderläge med en rogivande sjöglimt av Mälarens vatten. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och smarta förvaringslösningar. Badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Tilltalande interiör med enhetliga golv och ljusa ytskikt. Bostaden ingår i BRF Munken och är en välskött förening med mycket utförda renoveringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, torkrum, förråd i källarplan, cykelrum och en hemtrevlig innergård med grillplats och fin växtlighet. Föreningen har nyligen investerat i modern solcellsanläggning till förmån för medlemmarna. På Klostergatan bor ni på lugn gata mitt i centrala Strängnäs med krypavstånd till allt som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren med badrocksavstånd till närmsta badplats. Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

  • Plus
  • Balkong
Eskilstunavägen 9C, Centralt, Strängnäs kommun

Eskilstunavägen 9C

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 895 000 kr
74,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 835 kr/mån
25 436 kr/m²

Ett klockrent tillfälle för dig som söker en trivsam bostad med låga omkostnader, gott skick och krypavstånd till centrum. Lägenheten har tidigare varit en 3:a och den ursprungliga planlösningen kan enkelt återställas. Denna bostad erbjuder en rad olika kvalitéer för det mindre hushållet med bland annat en inglasad balkong i söderläge som vetter mot den lugna innergården, helkaklat badrum, generösa sociala ytor via modernt kök med tillhörande matplats och ett tilltalande vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till balkongen. Hela lägenheten präglas av ljusa, fräscha ytskikt och ett tacksamt ljusinsläpp via fönster från två väderstreck. Brf Läraren är en välskött bostadsrättsförening i centrala Strängnäs. Bostadsrättsföreningen består utav 72 st bostadsrättslägenheter samt 2 lägenheter och 4 lokaler med hyresrätt. Flera stora renoveringar utförda, till exempel stambyte 2004, fönsterbyte 2018 & takomläggning 1985. Laddstolpar har även installerats vid samtliga p-platser. Till varje lägenhet tillhör två förråd. Separat kösystem till p-plats, kostnad 300 kr/månad. Lågt belånad förening med ynka 2 322 kr i belåning per kvadratmeter (Årsredovisning 2022). Här finns även ett gästrum/föreningslokal att tillgå för föreningens medlemmar. Inga inplanerade avgiftshöjningar avseende 2024. Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren.

  • Balkong
Dammvägen 10, Kalkudden, Strängnäs kommun
Dammvägen 10, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 2
Dammvägen 10, Kalkudden, Strängnäs kommun, bild 3

Dammvägen 10

Fritidshus
Kalkudden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 095 000 kr
40 m²
2 rum
2 129 m² tomt

Välkomna till Dammvägen och ett modernt fritidshus omgivet av naturskön miljö och en lugn atmosfär, beläget strax utanför Mariefred på bekvämt avstånd till Stockholm. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar borta från stadens brus, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och natursköna utflyktsmål. Kommunalt V/A planerat till 2024, köpare står för anslutningsavgift. Här radar kvalitéerna upp sig för er som söker ett okomplicerat fritidshus med lugnt läge och fokus på kvalitetstid. Huset har varsamt renoverats 2020-2021 med helkaklat badrum, modernt kök och genomgående stilrena ytskikt. På 40 tacksamma kvadratmeter erbjuds ett sovrum med plats för dubbelsäng, kök och vardagsrum i modern öppen planlösning med högt i tak och utgång till rymligt altandäck i härligt sydostläge. På altandäcket finns det gott om plats för vänner och familj inför sommarens grillkvällar. Fullutrustat kök med generösa arbetsytor och gott om förvaring via köksö. Utvändigt finns det rymliga altandäcket med plats för matgrupp och rogivande vy över närliggande skogsparti. Tilltalande utemiljö med lättskött naturtomt på hela 2 129 kvm som bjuder upp till utomhusaktiviter med fin växtlighet och härliga ytor med potential för den trädgårdsintresserade. Separat friggebod med plats för alla sommarens verktyg. Kalkudden är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och närheten till Mälaren med båtbryggor och två badplaster med sandstrand. Från Dammvägen 10 är det enbart 300 meter till närmsta bad- och båtplats med platser för uthyrning. Vid Tegelbadet finns även samfällighetens festplats där det anordnas traditionellt midsommarfirande. Vid badplatsen finns brygghuset som kan hyras av samfällighetens medlemmar för tillställningar eller övernattning. Läggesta station når du med bil på en kvart och åker du hela vägen till Stockholm tar det ca 50 minuter. Tåget tar dig från Läggesta till Stockholm central på ca 37 minuter. Sammantaget ett bekymmerslöst fritidshus i ett attraktivt område. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Goslings väg 2D, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Goslings väg 2D

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 295 000 kr
159 m²
6 rum
549 m² tomt

I ett av Åkers Styckebruks attraktivaste kvarter finner ni här en charmig, välskött familjevilla som varit i samma familjs ägo sedan 1982 och som nu väntar spänt på nya ägare. Entrésidan välkomnar er med en praktisk asfalterad uppfart och ett rymligt, uppvärmt garage med avdelat hobbyrum. Garaget rymmer plats för en bil. Väl inne möts ni av en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring. Intill ligger det väl tilltagna köket med generösa arbetsytor och delvis öppen planlösning mot det trivsamma matrummet med plats för den större familjen. I anslutning till matrummet hittar ni vardagsrummet som går i vinkel. Här finns det gott om utrymme för umgänge i goda vänners lag. Från vardagsrummet kommer ni ut på det soliga altandäcket i strålande söderläge. Vidare erbjuder entréplanet även ett större sovrum, groventré med tvättutrustning och ett modernt helkaklat badrum med behaglig golvvärme. Övre plan inrymmer ytterligare tre sovrum, praktisk klädkammare, kontorsdel, husets andra badrum och ett generöst allrum som även kan nyttjas som huvudsovrum för den som önskar. Huset omges av en plan och lättskött trädgårdstomt med ett fint inramat tomtläge som bjuder upp till utomhusaktiviteter med härliga gräsytor och fin växtlighet. Här finns det gott om möjligheter för lek och spring och för den trädgårdsintresserade finns även sjövatten för bevattning. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett riktigt kulturarv. På Goslings väg bor ni med bekvämt promenadavstånd till både Åkersskolan (F-9) och ICA-butik. Runt knuten hittar ni uppskattade Forsabadet med sandstrand och badbrygga. I närområdet finns även gym, ishall, motionsspår, hundpark och allmän badplats i Visnaren. 13 min bort hittar ni populära Skottvångs grufva med både restaurang, fredagspub och uppskattad underhållning. För den friluftsintresserade finns Marvikarna och Krampan som är ett omtyckt och välbesökt friluftsområde som lockar besökare året om med vandrings-, kanot och skridskoleder i naturskön miljö. Bra pendlingsmöjligheter med 9 minuters bilfärd till E20 och Läggesta station. Sammantaget ett hem som det bara är att flytta in i och börja trivas från första stund. Varmt välkomna på visning!

Klostergatan 23B, Centralt vid Kyrkberget, Strängnäs kommun

Klostergatan 23B

Lägenhet
Centralt vid Kyrkberget, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 695 000 kr
74 m²
2 rum
vån 1/4
4 047 kr/mån
22 905 kr/m²

På attraktiv adress med krypavstånd till centrum och vackra västerviken finner ni denna helrenoverade hörnlägenhet belägen en halv trappa upp. Bostaden är disponerad på 74 välplanerade kvadratmeter fördelat på två rum och kök och genomsyras av en fin interiör med moderna ytskikt, väl tilltagna ytor och härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Lägenheten har tidigare varit en 3:a och den ursprungliga planlösningen kan återställas utav säljaren om så önskas. Lägenheten välkomnar er via en entréhall med goda avhängningsmöjligheter som ger ett gott första intryck. I anslutning till entrén når ni det väl tilltagna köket med moderna vitvaror och plats för större matgrupp. Här finns det gott om arbetsytor och generös förvaring. Hallen leder vidare till det socialt utformade vardagsrummet med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Lägenheten inrymmer även ett modernt helkaklat badrum och ett sovrum med praktisk förvaring. Brf Priorn 8 är en av Strängnäs mest eftertraktade föreningar och här bor du med en förmånlig avgift på ynka 4 047:-/mån där både V/A och uppvärmning ingår. Tack vare fastighetens centrala läge har föreningen hyresintäkter från företagslokaler vilket gynnar föreningens ekonomi. Föreningen tillhandahåller bostadsrättsinnehavaren två förråd, ett vindsförråd och ett i källarplan. I källarplan hittar ni även den renoverade tvättstugan. På innergården finns det parkeringsplatser och en charmig pergola med utemöbler som kan nyttjas av de boende under sommarhalvåret. Sammantaget ett mycket bekvämt boende i eftertraktad förening. Fenomenalt läge med promenadavstånd till Strängnäs småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk längs Mälaren. 14 minuters promenad till Strängnäs tågstation där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 min.

Tingstugatan 55B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 55B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
795 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 356 kr/mån
20 649 kr/m²

Välkomna till Tingstugatan 55B och en suverän 1:a med renoverat kök och vardagsrum i attraktiv förening med låg avgift. Lägenheten är disponerad på 38.5 välplanerade kvadratmeter som utgörs av en rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring via klädkammare. Nyrenoverat kök med bänkskiva i ek, vit skåpinredning och diskmaskin. Ljust och charmigt vardagsrum med rogivande vy mot den grönskande kasernskogen som ger hela lägenheten en lugn och behaglig atmosfär. Rymligt vardagsrum med plats för mindre sällskapsdel och goda möjligheter att skärma av för säng. BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 314:- /kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 356:-. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, förråd i källarplan, 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation. Sammantaget är detta den idealiska första boendet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

Sundbyvägen 34, Sundby Park, Strängnäs kommun
  • Borttagen före visning
Sundbyvägen 34, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 2
Sundbyvägen 34, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 3

Sundbyvägen 34

Lägenhet
Sundby Park, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 795 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 2/3
8 120 kr/mån
17 861 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Kyrkogatan 8, Centralt, Strängnäs kommun

Kyrkogatan 8

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 095 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 924 kr/mån
28 077 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad 1:a mitt i centrala Strängnäs med strålande mälarutsikt! Lägenheten har ett kanonläge på tredje våningen här kan man njuta av fönster i två väderstreck och en charmig balkong i söderläge med en strålande utsikt över Mälaren. Bostaden är disponerad på 39 välplanerade kvadratmeter och välkomnar dig via en rymlig entréhall med platsbyggd förvaring och praktisk klädkammare. Separat kök med generösa arbetsytor och plats för matgrupp intill fönster. Väl tilltaget vardagsrum med sovalkov och plats för sällskapsdel. Sängen kan enkelt döljas med hjälp av takhängd gardin. Härifrån träder du ut på balkongen i söderläge med utsikt mot Mälaren. Rymligt helkaklat badrum som renoverades i samband med stamrenovering 2006. Genomgående ljusa ytskikt och enhetligt parkettgolv genom hela lägenheten. Bostaden ingår i föreningen Roggeanum som är en välskött förening med god ekonomi, engagerad styrelse och många utförda renoveringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, förråd i både källar- och vindsplan och möjlighet att hyra lokal i byggnaden. Omtyckt kvarter som kännetecknas av vackra promenadstråk och närheten till Mälaren. Ytterst centralt läge med promenadavstånd till Strängnäs småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk längs Mälaren. Europaskolan hittar du runt hörnet. 15 minuters promenad till Strängnäs tågstation där tåget tar dig till Stockholm central på 47 min. Perfekt för den som vill bo centralt och med låg boendekostnad. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 26