Mäklare Eric Blomstrand

Eric Blomstrand

Om mig

Målinriktad och positiv är begrepp som reflekterar mitt arbetssätt. Jag är född och uppvuxen i Strängnäs och har den stora förmånen att få arbeta med mitt drömyrke på hemmaplan tillsammans med mina två bröder. Som person skulle jag beskriva mig som en ambitiös tävlingsmänniska med en hel del humor och energi. Jag arbetar alltid med att bli bättre på det jag gör, vare sig det är i padelhallen, köket, kontoret eller på visning hemma hos er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flodins väg 31C, Abborrberget, Strängnäs kommun
Flodins väg 31C, Abborrberget, Strängnäs kommun, bild 2
Flodins väg 31C, Abborrberget, Strängnäs kommun, bild 3

Flodins väg 31C

Radhus
Abborrberget, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 895 000 kr
139 m²
5 rum
251 m² tomt

Med ett attraktivt läge på Aborrberget hittar vi Flodins väg 31C och ett rymligt radhus på hela 139 kvadratmeter med ett lugnt och familjevänligt läge. Här finner du ett optimalt planerat boende med härliga ljusinsläpp och tilltalande sociala ytor att umgås på med vänner och familj. Huset välkomnar er via ett inbjudande altandäck med inglasat uterum och härlig eftermiddagssol. Invändigt disponeras radhuset på 139 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan. Entréplan inrymmer ett socialt utformat vardagsrum med stämningshöjande insatskamin och ett fullutrustat kök med tillhörande matrum. På övre plan hittar vi husets 3 rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättutrustning. Utvändigt hittar vi två uteplatser åt varsitt väderstreck. Ett i anslutning till matrummet i strålande sydöstläge, perfekt för sommarens morgonkaffe och soliga semesterdagar. På entrésidan fångas solen under eftermiddag/kväll där den bäst avnjuts från det inglasade uterummet med tillhörande altandäck. Smidig trädgårstomt som lämpar sig såväl för den trädgårdsintresserade som den bekväme. I trädgården finns även ett isolerat förråd och tillgång till sjövatten. Garageplats i länga via samfällighet. På Aborrberget bor ni med promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Flertalet för-, grund- och högstadieskolor inom 2 kilometer, bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 12 respektive 20 minuter där tåget tar dig bekvämt till Stockholm central på ca 47 min. På Aborrberget hittar ni även Bresshammars hage naturreservat och en av Strängnäs populäraste badplatser med sandstrand och badbryggor med vy över Strängnäs stadskärna. Ett perfekt tillfälle för den som vill uppfylla radhusdrömmen i barnvänligt område med närhet till flertalet skolor och bra förbindelser!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Södertäljevägen 3B, Centralt, Strängnäs kommun
Södertäljevägen 3B, Centralt, Strängnäs kommun, bild 2
Södertäljevägen 3B, Centralt, Strängnäs kommun, bild 3

Södertäljevägen 3B

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 795 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
5 058 kr/mån
21 118 kr/m²

Varmt välkomna till Södertäljevägen och en rymlig 3:a med två inglasade balkong och fönster i två väderstreck. Här erbjuds ett boende med ytterst centralt läge i en trygg förening. En halv trappa upp välkomnas ni via en rymlig hall med goda avhäningsmöjligheter och praktiskt förvaring via klädkammare. Intill hittar ni det praktiska köket med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Här finns plats för matgrupp intill fönster i österläge med vy mot den lugna innergården. Hallen leder vidare till det helkaklade badrummet och ett av lägenhetens sovrum med gott om plats för större säng och förvaring via platsbyggda garderober. Vardagsrum med plats för sällskapsdel och utgång till en av lägenhetens inglasade balkonger i rakt västerläge. I direkt anslutning till vardagsrummet når ni bostadens andra sovrum, även den med inglasad balkong. Lägenheten inrymmer även en egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Trädgårdsmästaren är en äldre, trygg förening som bildades redan 1946. Föreningen innefattar 63 lägenheter och ytterligare 6 lokaler som hyrs ut. I avgiften på 5 347 :-/mån ingår värme, V/A, bredband (100/100) och basutbud-TV. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser precis utanför dörren, separat kö. Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till resecentrum, Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Tingstugatan 55B, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 55B

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
895 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 356 kr/mån
23 247 kr/m²

Välkomna till Tingstugatan 51B och en suverän 1:a med renoverat kök och vardagsrum i attraktiv förening med låg avgift. Lägenheten är disponerad på 38.5 välplanerade kvadratmeter som utgörs av en rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och praktisk förvaring via klädkammare. Nyrenoverat kök med bänkskiva i ek, vit skåpinredning och diskmaskin. Ljust och charmigt vardagsrum med rogivande vy mot den grönskande kasernskogen som ger hela lägenheten en lugn och behaglig atmosfär. Rymligt vardagsrum med plats för mindre sällskapsdel och goda möjligheter att skärma av för säng. BRF Lansen består av 48 bostadsrättslägenheter fördelat på tre huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med en rullande 5-årsplan för underhållsåtgärder. Lågt belånad förening med ynka 1 314:- /kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 356:-. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga, förråd i källarplan, 60 parkeringsplatser varav 3 som gästparkering, separat kö för parkeringsplats. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation. Sammantaget är detta den idealiska första boendet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund!

Sundbyvägen 34, Sundby Park, Strängnäs kommun
Sundbyvägen 34, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 2
Sundbyvägen 34, Sundby Park, Strängnäs kommun, bild 3

Sundbyvägen 34

Lägenhet
Sundby Park, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 895 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 2/3
7 660 kr/mån
18 856 kr/m²

Varmt välkomna till Sundbyvägen 34 och en välplanerad gavelfyra med fönster i tre väderstreck och en slående takhöjd. Belägen på andra våningen i kulturhistorisk byggnad med bekväm hiss. Lägenheten välkomnar er via en rymlig entréhall som ger ett gott första intryck. Här erbjuds praktisk förvaring bakom tidsenliga sekelskiftsdörrar. Vidare så når ni det praktiska köket med moderna vitvaror, generösa arbetsytor och gott om förvaring. Matplats intill stort spröjsat fönsterparti som ger rummet ett behagligt ljusinsläpp. Väl tilltaget vardagsrum med plats för både sällskaps del och matgrupp om så önskas. Behagligt ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Vidare så erbjuder lägenheten tre rymliga sovrum, gäst-wc och ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Omtyckta kvarter med en rik historia som kännetecknas av vackra promenadstråk och närhet till Mälaren. Centralt läge med knappa 1,8 kilometer till Strängnäs småbåtshamn och restaurangutbud. Badplats, förskola, grundskola och gymnasieskola inom kort promenadavstånd. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 9 respektive 12 minuter där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Lägenheten är belägen i vacker kulturhistorisk byggnad uppförd 1922. Det tidigare sjukhuset renoverades omsorgsfullt 1992 med mycket av dess ursprungliga charm och karaktär bevarad. Välskött förening med en engagerad styrelse och god ekonomi. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar källarförråd, två tvättstugor, numrerad avgiftsfri parkeringsplats, badbrygga, boulebana och flertalet uteplatser. Det finns även ett gemensamt lusthus som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Föreningen har nyligen investerat i laddboxar för laddhybrider/elbilar. Sammantaget ett bekvämt boende där det bara är att flytta in! - Varmt välkomna på visning.

 • Premium
 • Hiss
Frejastråket 10, Tosterö, Strängnäs kommun
 • Budgivning pågår

Frejastråket 10

Lägenhet
Tosterö, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
4 274 kr/mån
32 734 kr/m²

Här presenteras en välplanerad bostad om 64 kvadratmeter, belägen på entréplan med en fenomenal sjöutsikt som bäst syns från den inglasade balkongen i söderläge. Lägenheten välkomnar er via en inbjudande entréhall som ger ett gott första intryck och leder er vidare till vardagsrummet med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Här får ni enkelt plats med både sällskapsdel och matgrupp. Från vardagsrummet träder ni ut på den inglasade balkongen med en strålande mälarutsikt som under stora delar av året blir en förlängning av vardagsrummet. Intill vardagsrummet ligger det fullutrustade arbetsköket med generösa arbetsytor och modern svart skåpinredning. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med tvättutrustning och ett rymligt sovrum med gott om förvaring via skjutdörrsgarderober. BRF Oden är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en kompetent styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar parkeringsplatser i området både med och utan elstolpar. Till varje lägenhet hör ett källarförråd. Föreningen har ett gemensamt och fördelaktigt elavtal för alla medlemmar i föreningen som debiteras månadsvis. Omtyckta kvarter med en rik historia som kännetecknas av vackra promenadstråk och närhet till Mälaren. Centralt läge med knappa 1,5 kilometer till Strängnäs småbåtshamn och restaurangutbud. Förskola, grundskola och gymnasieskola inom 1 kilometer. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 9 respektive 11 minuter där tåget tar dig vidare till Stockholm central på 47 minuter. Sammantaget är detta en perfekt bostad att bara flytta in och trivas från början! Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Petterstorp 7D, Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun

Petterstorp 7D

Lägenhet
Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 530 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/1
3 263 kr/mån
22 500 kr/m²

Med ett lugnt och trivsamt läge i Petterstorp erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av en hemtrevlig tvårummare i markplan med egen uteplats i söderläge. Du kliver in i en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter, i direkt anslutning till hallen når ni det socialt utformade vardagsrummet med behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och plats för sällskapsdel. Intill ligger det rymliga köket med vit skåpinredning och stilrent klinkergolv. Här finns det gott om svängrum för matgrupp och middagar där matlagningen kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Från köket träder ni ut till uteplatsen under tak med grästäppa i rakt söderläge, perfekt för sena sommarkvällar med vänner och familj. Lägenheten inrymmer även ett rejält sovrum med plats för dubbelsäng och generös förvaring via garderober, en rymlig klädkammare/skafferi i anslutning till köket och ett helkaklat badrum med tvättstapel. Brf Söderport är en äkta bostadsrättsförening om totalt 18 lägenheter fördelat på 7 huskroppar i ett lugnt och lummigt område. Engagerad styrelse och god ekonomi som speglas i den förmånliga månadsavgift på 3 263:-/mån. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en väl utrustad tvättstuga, förråd på gaveln och parkeringsplatser i området, separat kö. I Petterstorp bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med promenadavstånd till Solberga Handelsplats med lunchrestauranger, butiker och fik. En knapp kilometer till Larslunda sport- och fritidscenter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras till 2024/2025. Promenadavstånd till Strängnäs Golfklubb med 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. På ynka 3 min med bil når ni väg 55 och E20. Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund! Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Tingstugatan 46B, null, Strängnäs kommun

Tingstugatan 46B

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
975 000 kr
41,1 m²
1 rum
vån 3/3
2 607 kr/mån
23 723 kr/m²

Välkomna till Tingstugatan 46B och en suverän 1:a på 3:e våningen med separat kök, fiskbensparkett och en inglasad balkong i rakt söderläge. Allt detta i en attraktiv förening med låg avgift och belåning. Lägenheten är disponerad på 41 välplanerade kvadratmeter som utgörs av en rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och smarta förvaringslösningar via klädkammare och platsbyggda garderober. I anslutning till hallen ligger det arbetsvänliga köket med nya vitvaror och generösa arbetsytor. Plats för matgrupp intill trevligt fönsterparti i söderläge. Inbjudande vardagsrum med tidsenlig fiskbensparkett och härligt ljusinsläpp, här finns det gott om svängrum för både sällskapsdel och avskärmad sovplats. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen i rakt söderläge med oslagbart många soltimmar under sommarhalvåret. Härifrån skymtar du både Mälaren och Domkyrkan. Badrum med våtrumsmatta och kakel, utfört i samband med stamrenovering. BRF Trumman består av 45 bostadsrättslägenheter och en lokal fördelat på två huskroppar. Stabil förening med god ekonomi och välskötta fastigheter med 10- respektive 50 årig underhållsplan. Lågt belånad förening med ynka 2 905:- /kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 307:-. Bostadsrättsföreningen tillhandahåller sina medlemmar 37 parkeringsplatser och 4 garageplatser, separat kö och även en gemensam grillplats, bekväm tvättstuga och förråd i källarplan. I källaren finns även ett gemensamt mini-bibliotek för föreningens medlemmar. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Direkt närhet till grönområde, och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 150 meter till busstation.

 • Balkong
Fogdö Vik 1, null, Strängnäs kommun
Fogdö Vik 1, null, Strängnäs kommun, bild 2
Fogdö Vik 1, null, Strängnäs kommun, bild 3

Fogdö Vik 1

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
92 + 78 m²
3 rum
1 532 m² tomt

I hjärtat av populära Fogdö vik erbjuds nu ett välskött fritidshus som varit i samma ägo sedan 2002 och är nu på jakt efter nya ägare. Beläget på en attraktiv hörntomt med insynsskyddad trädgård, två gäststugor, garage, carport och påkostad pool som värms upp via solfångare. Allt detta beläget på lugn återvändsgata med badrocksavstånd till bad- och båtbrygga vid Mälaren. Bostaden välkomnar er via charmigt altandäck i härligt österläge, perfekt för sommarens morgonkaffe och sena frukostar. Vidare in i huset når ni kök och matplats med generösa arbetsytor och gott om förvaring. Inbjudande vardagsrum med plats för större sällskapsdel framför stämningshöjande insatskamin med ordentlig murstock. Separat matrumsdel med charmig blottad murstock. Från vardagsrummet träder ni ut på altandäcket i sydvästläge med utsikt över den trädgården och poolområdet med tillhörande lusthus. Entréplan inrymmer även två sovrum, helkaklat badrum och en inglasad farstukvist i anslutning till entrén. En trappa ner hittar vi ett rymligt allrum med gedigen insatskamin och plats för sällskapsdel. Källarplanet inrymmer ett helkaklat duschrum med tillhörande bastu, tvättstuga och mycket förvaringsmöjligheter. Tomten erbjuder en lättskött och insynsskyddad trädgård med fin växtlighet, sommarvatten för bevattning och ett fenomenalt solläge med sol från tidig morgon till sen kväll, ett ypperligt tillfälle för den odlingsintresserade. Poolområdet blir sommarens naturliga samlingsplats för både vänner och familj. Poolen värms tacksamt upp via solfångare och kan med enkelhet fyllas med den egenborrade brunnen. Utvändigt hittar vi även två gäststugor med plats för övernattande gäster och rymligt garage med carport under snedtak. Två praktiska förråd med gott om förvaring för sommarens alla redskap. Fogdö vik är ett familjevänligt område som präglas av grönskande omgivningar och närheten till Mälaren med båtbryggor och badplats med barnvänlig sandstrand. Som medlem i samfälligheten ges man möjlighet att disponera gemensamt paviljong, boulebana, fotbollsplan och grillplats. För den fiskeintresserade så har samfälligheten eget fiskevatten i Mälaren. Runt knuten anordnas det både traditionella midsommarfiranden som andra festligheter. I närområdet finns även Osprey Farm med gårdsförsäljning och restaurangverksamhet samt Fogdö Mat & Keramik där det serveras både lunch och middag under sommarhalvåret. För den golfintresserade hittar ni Fogdö golfbana på bekvämt avstånd. 6 minuter till närmsta ICA handel och en dryg timme till Stockholmsområdet. Ta chansen att förvärva er nästa fritidshusdröm!

 • Premium
Södertäljevägen 1A, null, Strängnäs kommun

Södertäljevägen 1A

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 895 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/3
4 346 kr/mån
25 608 kr/m²

Med ett centralt läge och promenadavstånd till såväl stadskärnan som resecentrum återfinns den här mycket stilrena gavellägenheten med öppen spis, genomtänkt planlösning och en inglasad balkong med insynsskyddat läge. Här erbjuds ett komplett boende på 3:e våningen i en trygg förening. Bostadens interiör präglas av moderna ytskikt, tidsenliga parkettgolv och en tilltalande charm där nuvarande ägare har varsamt renoverat med tidstypiska detaljer kombinerat med moderna bekvämligheter. Här kan ni njuta utav ett rymligt vardagsrum med stämningshöjande öppen spis och gott om sällskapsytor för både vänner och familj. Intill vardagsrummet hittar ni den möblerbara balkongen med plats för ytterligare sällskapsdel. Det höga, fria läget bidrar till begränsad insyn och utsikt mot närliggande villaområde. Lägenheten inrymmer även ett praktiskt kök med plats för matgrupp intill fönster med härlig morgonssol, två rejäla sovrum och ett fräscht badrum med tvättutrustning. Trädgårdsmästaren är en äldre, trygg förening som bildades redan 1946. Föreningen innefattar 63 lägenheter och ytterligare 6 lokaler som hyrs ut. I avgiften på 4 635:-/mån ingår värme, V/A, bredband (100/100) och basutbud-TV. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar tvättstuga i källarplan, gästlägenhet (150:-/mån), samlingslokal, cykelförråd, mangel & torkrum, gemensam uteplats med grill och parkeringsplatser precis utanför dörren, separat kö. Till lägenheten hör två förråd, ett i källarplan och ett på vinden. Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till resecentrum, Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Missa inte chansen att säkra upp en trivsam bostad där du kommer känna dig som hemma från första stund! Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Nygatan 30A, Centralt, Strängnäs kommun
 • Budgivning pågår

Nygatan 30A

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
2 695 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/4
4 970 kr/mån
32 866 kr/m²

Varmt välkomna till Nygatan 30A och en välplanerad trerummare mitt i stan! Här erbjuds en lägenhet i toppskick med balkong i soligt sydvästläge och stilfull interiör. Hissen tar er bekvämt upp till andra våningen där bostaden välkomnar er via en praktisk hall med gott om förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Vidare når ni kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning med plats för fullstor matgrupp och sällskapsdel. I anslutning till vardagsrummet finns en väl tilltagen balkong i sydvästläge med rogivande vy mot den lugna innergården. Bostaden inrymmer även två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med tvättutrustning, Hela lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl sovrum som vardagsrum. Moderna ytsikt och en tilltalande interiör med ljus färgsättning, enhetliga parkettgolv och behagligt ljusinsläpp från två väderstreck. Gott om förvaring via klädkammare och flertalet garderober. Bostaden ingår i Brf Björkbacken som är en välskött, stabil förening med 47 lägenheter och en engagerad styrelse. I den förmånliga avgiften 4 970:-/mån ingår värme, V/A och även fiber med kabel-tv och bredband. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat: källarförråd, cykelförvaring och garageplatser i källarplan med fjärrstyrd port, separat kösystem tillämpas. Välskött innergård med inbjudande utemiljö och grillplats som får nyttjas av föreningens medlemmar. Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Ett vinnande boendekoncept för såväl den yngre som den äldre!

 • Balkong
 • Hiss
Tingstugatan 40A, null, Strängnäs kommun

Tingstugatan 40A

Lägenhet
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 195 000 kr
67,7 m²
3 rum
vån 3/3
4 926 kr/mån
17 651 kr/m²

Varmt välkomna till Tingstugatan 40A och en hemtrevlig trerummare på 67 kvadratmeter i välvårdat skick. Via bekväm hiss tar du dig upp till tredje våningen och välkomnas av en praktisk hall med generösa förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober. Direkt till höger välkomnas ni in till köket med gott om förvaring och arbetsytor, den maskinella utrustningen utgörs av kombinerad kyl/frys, spis, och fläkt. Plats för matgrupp intill fönster med vy mot rogivande skogsparti. Det sociala vardagsrummet utgör hemmets mittpunkt med gott om utrymme för sällskapsdel och en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge med stora sällskap. Från vardagsrummet träder ni ut på den möblerbara balkongen med ett strålande söderläge. Bostaden inrymmer även två rymliga sovrum och badrum med tvättmaskin. Brf Trumpetaren är en välskött förening som förvaltas av RIksbyggen med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Föreningen bildades redan 1953 och består av har sedan dess utfört mycket gott för föreningens medlemmar. Föreningen består av 58 lägenheter fördelat på två huskroppar. I avgiften på 4 926:-/mån ingår värme, V/A och ett basutbud för TV. Till lägenheten hör ett förråd. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bastu, enklare gym och en insynsskyddad grillplats som är fri att nyttja för medlemmarna. Möjlighet att hyra garage och parkeringsplatser, separat kö. Sammantaget ett bekvämt och bekymmerslöst boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Aspö Björkudden 5, null, Strängnäs kommun

Aspö Björkudden 5

Fritidshus
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 695 000 kr
126 + 4 m²
4 rum
1 421 m² tomt

Med ett privat och ostört läge på populära Aspön hittar ni här ett vinterbonat fritidshus omgivet av naturskön miljö och lugn atmosfär. Beläget strax utanför Strängnäs med närhet till både Enköping och Stockholm. Här får du chansen att njuta av avkopplande dagar bort från stadens brus, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och Mälaren. Huset är ursprungligen från 1966 men har sedan dess byggts ut 2005 med ett ordentligt badrum och ytterligare sovrum med charmig balkong under tak. På taket hittar vi moderna solceller som hållit fastigheten självförsörjande på el de senaste åren. Huset välkomnar er med ett charmigt altandäck i rakt söderläge. Väl inne möts ni av en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring via förråd. I anslutning till hallen ligger det hemtrevliga köket med charmig köksspis (ej sotad) och plats för matplats intill fönster mot trädgården. Det intilliggande vardagsrummet erbjuder gott om plats för vänner och familj. Även här finns det en stämningshöjande eldstad (ej sotad) som tillför både värme och hög trivselfaktor under vintermånaderna. Vidare så inrymmer huset ett helkaklat badrum, två sovrum och allrum med terrass i söderläge. Utvändigt hittar vi både terass och altandäck i rakt söderläge med plats för matgrupp och rogivande utsikt över närliggande skogsparti. Tilltalande utemiljö med naturtomt och trädgård med omsorgsfullt valda växter, ett ypperligt tillfälle för den trädgårdsintresserade. Ca 200 meter till Mälaren på lummig stig. På Aspö erbjuds ett boende mitt i en vacker jordbruksbyggd med gula åkrar och vajande vass längs med Mälaren. Här bor ni med 10 minuter från Strängnäs och ca 1h från Stockholm med bekvämt avstånd till traditionell lanthandel. Vägen fram till fastigheten är i behov av underhåll och renovering, varmt välkomna att promenera dem sista hundra meterna fram till huset!

 • Balkong
 • Uteplats
Granbyvägen 31D, null, Strängnäs kommun

Granbyvägen 31D

Villa
Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 195 000 kr
176 + 34 m²
7 rum
788 m² tomt

Varmt välkomna till Granbyvägen 31D och denna väldisponerade enplansvilla på hela 150 + 60 kvadratmeter. Villan har alla förutsättningar för den större familjen med flera sammanhängande umgängesrum, gott om sovrum, bra förvaringsmöjligheter och närhet till allt som familjen kan önska. Fastigheten har en mycket tilltalande utemiljö med ett insynsskyddat poolområde i rakt västerläge och en plan lättskött, lummig trädgårdstomt. Det finns ett garage med plats för en bil och framför finns en delvis asfalterad garageuppfart med laddstolpe för elbil och plats för ytterligare två bilar. Huset är utrustat med en effektiv pelletskamin och på taket hittar ni moderna solceller. Huset välkomnar er via en rymlig entréhall med gott om förvaringsmöjligheter för hela familjens behov. Från hallen når ni det fullutrustade köket med plats för matgrupp intill fönsterparti mot den inbjudande verandan, här kan familjen samlas under sommarhalvåret för såväl midsommarfirande som kräftskiva. Generöst vardagsrum, allrum och matrum i vinkel som enkelt går att möblera med sällskapsdel och långbord med plats för både släkt och familj. Här hittar ni också pelletskaminen som tillför både värme och hög trivselfaktor. Många fönster i två väderstreck bidrar till fina ljusinsläpp och ger en fin kontakt med trädgården och poolområdet. I nuvarande planlösning erbjuds 5 rymliga sovrum med möjlighet till hela 7 om så önskas. Vidare inryms två badrum och praktisk förvaring genom hela bostaden. Utvändigt hittar vi det insynsskyddade poolområdet i strålande västerläge med charmig öppen spis, här kan hela familjen med vänner njuta utav varma sommardagar och trevliga grillkvällar från det soldränkta altandäcket. På fastighetens södra sida finns en lummig och lättskött trädgård med fin växtlighet och en liten damm med näckrosor. På Granbyvägen bor ni med bekvämt promenadavstånd till både Åkersskolan (F-9) och ICA-butik. I närområdet finns även gym, ishall, simhall, motionsspår, hundpark och allmän badplats i Visnaren. Åkers Styckebruk kännetecknas utav natursköna omgivningar, vandringsleder på Sörmlandsleden och ett rikt kulturarv. 10 min bort hittar ni populära Skottvångs grufva med både restaurang, fredagspub och uppskattad underhållning. För den friluftsintresserade finns Marvikarna och Krampan som är ett omtyckt och välbesökt friluftsområde som lockar besökare året om med vandrings-, kanot och skridskoleder i naturskön miljö. Bra pendlingsmöjligheter med ett par minuters bilfärd till E20 och till Läggesta station tar det ungefär 10 min med bil, 130 meter till närmsta busstation som enkelt tar dig vidare till Läggesta, Mariefred och Strängnäs. Sammantaget ett bekymmerslöst boende i ett familjevänligt kvarter med närhet till familjens alla aktiviteter.

 • Plus
Nygatan 32B, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Nygatan 32B

Lägenhet
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 295 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
2 922 kr/mån
40 679 kr/m²

Välkomna till Nygatan 32B och en modern, välplanerad trerummare belägen mitt i centrala Strängnäs. Här erbjuds en hörnlägenhet på hela 81 kvadratmeter med låg avgift, moderna ytskikt och egen inglasad uteplats mot den lummiga innergården. Lägenheten färdigställdes 2013 och andas fortfarande nykänsla tack vare den genomgående ljusa och stilfulla interiören. Hela lägenheten präglas av generösa ytor med gott om svängrum i såväl vardagsrum och kök som i sovrum. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med en tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som tillställningar med vänner och familj. Lägenheten inrymmer även två rymliga sovrum med förvaring via skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum med tvättutrustning. Brf Höjdparken är en mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med en belåningsgrad på ynka 1 104:-/kvm vilket föranleder den förmånliga månadsavgiften på 2 922:-/mån. I månadsavgiften ingår värme, fiber (100/100), vatten och avlopp samt basutbud kabel-tv. Föreningen består av 22 st lägenheter fördelat på två huskroppar med en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra övernattningslägenhet eller en uppskattad föreningslokal med köksdel. Det finns även källarförråd, tvättstuga med mangel, bastu/relax avdelning, motionsrum och ett garage med spolplats för bilen. Lägenheten är attraktivt belägen med ett centralt, lugnt läge med närhet till det bästa som stadskärnan har att erbjuda. Ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn, restaurangutbud, apotek, vårdcentral och vackra promenadstråk längs med Mälaren. Ett perfekt boende för dig som söker en lägenhet med en trivsam boendemiljö med promenadavstånd till det mesta.

 • Uteplats
 • Hiss
Petterstorp 8A, Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun

Petterstorp 8A

Lägenhet
Petterstorp/Gorsinge, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 595 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1
2 469 kr/mån
33 936 kr/m²

Varmt välkomna till Petterstorp och en suverän marktvåa med egen uteplats i söderläge. Belägen i anslutning till lugnt grönområde hittar ni här 47 välplanerade kvadratmeter med genomgående hög standard. Lägenheten välkomnar er via den insynsskyddade uteplatsen i strålande söderläge. Här finns det gott om utrymme inför sommarens grillkvällar med både vänner och familj. Väl inne i lägenheten möts ni av en rymlig entréhall med platsbyggd hallmöbel och smarta förvaringslösningar. Kök och vardagsrum hänger samman tack vare den öppna planlösningen, vilket bidrar till en social utformning där matlagningen kan kombineras med umgänge i goda vänners lag. Rymligt och lättmöblerat sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Genomgående ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i två väderstreck och tilltalande interiör med vitmålade väggytor, fina ekparkettgolv och modern utrustning. Brf Söderport är en äkta bostadsrättsförening om totalt 18 lägenheter fördelat på 7 huskroppar i ett lugnt och lummigt område. Engagerad styrelse och god ekonomi som speglas i den förmånliga månadsavgiften på 2 244:-/mån. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar en väl utrustad tvättstuga och förråd på gaveln. Bostadsrättsinnehavaren är garanterad en parkeringsplats, kostnad på 200:-/mån tillkommer. I Petterstorp bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med promenadavstånd till Solberga Handelsplats med lunchrestauranger, butiker och fik. En knapp kilometer till Larslunda sport- och fritidscenter med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras till 2024/2025. Promenadavstånd till Strängnäs Golfklubb med 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. På ynka 3 min med bil når ni väg 55 och E20. Sammantaget ett suveränt boende med lugnt läge!

 • Uteplats
Tingstugatan 39A, Tingstuhöjden, Strängnäs kommun

Tingstugatan 39A

Lägenhet
Tingstuhöjden, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
950 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/2
4 951 kr/mån
19 388 kr/m²

Välkomna till Tingstugatan 39A och en helrenoverad 2:a med balkong i sydvästläge! Här erbjuds en välplanerad 2:a i toppskick med nyrenoverat badrum och modernt kök. Lägenheten präglas av moderna ytskikt med enhetliga laminatgolv och härliga ljusinsläpp. En trappa upp träder du in i en generös hall med goda avhängningsmöjligheter som ger ett gott första intryck. Det moderna köker erbjuder generösa arbetsytor och mycket förvaring. Här finns det plats för större matgrupp, perfekt för middagar och umgänge i goda vänners lag. I direkt anslutning till köket hittar ni det socialt utformade vardagsrummet med utgång till balkongen i strålande sydvästläge. Rymligt och lättmöblerat sovrum med platsbyggd garderob. Nyrenoverat helkaklat badrum med modern inredning. Bostaden ingår i föreningen Riksbyggen Brf Tingstugatan som är en välskött förening med många utförda renoveringar och en engagerad styrelse. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat gym, bastu, tvättstuga, förråd och möjlighet till att hyra parkeringsplats. Populärt kvarter med promenad- och cykelavstånd till Strängnäs centrum och resecentrum. Tåget tar dig vidare till Stockholm central på ca 47 minuter. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i spåret. Närhet till grönområde och modern träningsanläggning. Goda bussförbindelser med knappa 100 meter till busstation. Sammantaget är detta den idealiska bostaden för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund! Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för information.

 • Balkong
Nicandergatan 1, Centralt vid Kyrkberget, Strängnäs kommun

Nicandergatan 1

Lägenhet
Centralt vid Kyrkberget, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 675 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån -1/3
3 422 kr/mån
22 789 kr/m²

Ett ypperligt tillfälle för er som vill bo rymligt och centralt i ett av Strängnäs populäraste kvarter. Här erbjuds en modern, stilren lägenhet med generösa sällskapsytor och genomgående hög standard. Bostaden är belägen i källarplan med egen ingång på lugn gata i en solid förening med ett stenkast till Strängnäs affärsgator, småbåtshamn och restaurangutbud. Lägenheten färdigställdes 2019 och andas fortfarande nykänsla med en ljus och stilfull interiör. Bostaden välplanerade 73.5 kvadratmeter fördelas på ett generöst kök med modern öppen planlösning mot det socialt utformade vardagsrummet. Här finns det gott om utrymme för både matgrupp och större sällskapsdel, perfekt för middagar med både vänner och familj. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med en väl tilltagen klädkammare och badrum med helkaklad duschdel och modern inredning. BRF Nicandergården består av 10 bostadsrätterslägenheter och är en stabil föreningen med god ekonomi och engagerad styrelse. Lågt belånad förening med ynka 3 281:-/kvm vilket speglas i den förmånliga månadsavgiften på 3 422:- där både V/A och värme ingår. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar 9 st parkeringsplatser, tvättstuga, förråd i källarplan och möjlighet att nyttja utemöbler på innergården. Ytterst centralt läge med promenadavstånd till Strängnäs småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk längs Mälaren. Europaskolan hittar du runt hörnet. 600 meter till Strängnäs tågstation där tåget tar dig till Stockholm central på 47 min. Sammantaget en perfekt bostad för det mindre hushållet där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Varmt välkomna på visning!

Sundbyvägen 13C, Sundby Park - Strängnäs, Strängnäs kommun

Sundbyvägen 13C

Lägenhet
Sundby Park - Strängnäs, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 550 000 kr
58 m²
3 rum
vån 3/3
3 746 kr/mån
26 724 kr/m²

Välkomna till Sundbyvägen 13C och en modern gavellägenhet högst upp i huset med dubbla uteplatser i varsitt väderstreck och bekväm hiss. Bostaden är disponerad på 58 välplanerade kvadratmeter, har fönster i tre väderstreck och omges av en lugn innergård. Bostaden inrymmer två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum med tvättutrustning, och vardagsrum i öppen planlösning mot köket med gott om plats för vänner och familj. Lägenheten välkomnar dig med en rymlig entréhall som ger ett gott första intryck och leder vidare intill vardagsrum och kök. I anslutning till vardagsrummet hittar ni den insynsskyddade balkongen på hela 6x2 meter utrustad med motoriserad markis. Lägenheten erbjuder även en härlig loftbalkong i söderläge med många strålande soltimmar. Smarta förvaringslösningar i såväl hall som i huvudsovrummet. I Sundbypark bor du med ett fantastiskt läge ett stenkast till närmsta skola och promenadavstånd till Strängnäs centrum, småbåtshamn och butiker. Bra cykelväg och ännu bättre bussförbindelse tar dig till Strängnäs och resecentrum på 10 respektive 17 minuter. Ett förråd tillhör lägenheten. Sammantaget ett bekvämt boende som lämpar sig för såväl den yngre som den äldre. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Nyponstigen 110, Finninge, Strängnäs kommun

Nyponstigen 110

Villa
Finninge, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
3 775 000 kr
186 m²
7 rum
400 m² tomt

Med ett attraktivt tomtläge i hjärtat av Finninge hittar vi Nyponstigen 110 och en generös villa med ett lugnt och familjevänligt läge. Här radar kvalitéerna upp sig för dig som letar efter en generös villa med plats för hela familjen. Inne i huset välkomnas ni av en rymlig entréhall med praktiskt klinkergolv och behaglig golvvärme. Därefter når ni kök och vardagsrum i modern öppen planlösning. Kök och vardagsrum utgör tillsammans en enda stor, öppen social yta med gott om utrymme för både matgrupp och sällskapsdel. Välplanerat kök med generösa arbetsytor och modern förvaring. Från köket når ni det inramade altandäcket och trädgården i soligt söderläge, perfekt för sommarens sena grillkvällar med vänner och familj. Vidare erbjuder villan två badrum, tvättstuga, 4-5 sovrum och huvudsovrum med inredd klädkammare. Utvändigt möts vi av en inramad och lättskött trädgård i fantastiskt söderläge med både äppelträd och bärbuskar. Separat förråd med ytterligare förvaring under snedtak. På framsidan hittar vi den stenbelagda entrén med härlig veranda i svalt norrläge och charmig morgonsol, perfekt för sommarens morgonkaffe. Finninge är ett tryggt och familjevänligt område med knappa 750 meter till Finningeskolan (F-3) och förskolan Grävlingen. I närområdet hittar du allt från frisbeegolfbana, hundpark, flertalet lekplatser och pizzeria. Larslunda sport- och fritidscenter inom 2 kilometer med padelhall, träningsanläggning, gymnastikhall, träningsplaner för fotboll m.m. Sim- och idrottshall planeras att tas i bruk vid årsskiftet 2024/2025. Här hittar ni även Strängnäs Golfklubb 18- och 9-hålsbana och trevlig lunchrestaurang. Goda bussförbindelser och med bil når ni enkelt Solberga handelscentrum, väg 55 och E20. Bilen parkerar ni i tillhörande garagelänga med möjlighet till ytterligare parkeringsplats med elstolpe för motorvärmare. Generös gästparkering i kvarteret. Sammantaget ett familjevänligt boende med närhet till det mesta!

Kyrkogatan 8, Centralt, Strängnäs kommun

Kyrkogatan 8

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
SkandiaMäklarna Strängnäs
1 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
2 759 kr/mån
30 641 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad 1:a mitt i centrala Strängnäs med strålande mälarutsikt! Lägenheten har ett kanonläge på tredje våningen här kan man njuta av fönster i två väderstreck och en charmig balkong i söderläge med en strålande utsikt över Mälaren. Bostaden är disponerad på 39 välplanerade kvadratmeter och välkomnar dig via en rymlig entréhall med platsbyggd förvaring och praktisk klädkammare. Separat kök med generösa arbetsytor och plats för matgrupp intill fönster. Väl tilltaget vardagsrum med sovalkov och plats för sällskapsdel. Sängen kan enkelt döljas med hjälp av takhängd gardin. Härifrån träder du ut på balkongen i söderläge med utsikt mot Mälaren. Rymligt helkaklat badrum som renoverades i samband med stamrenovering 2006. Genomgående ljusa ytskikt och enhetligt parkettgolv genom hela lägenheten. Bostaden ingår i föreningen Roggeanum som är en välskött förening med god ekonomi, engagerad styrelse och många utförda renoveringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat tvättstuga, förråd i både källar- och vindsplan och möjlighet att hyra lokal i byggnaden. Omtyckt kvarter som kännetecknas av vackra promenadstråk och närheten till Mälaren. Ytterst centralt läge med promenadavstånd till Strängnäs småbåtshamn, restauranger och vackra promenadstråk längs Mälaren. Europaskolan hittar du runt hörnet. 15 minuters promenad till Strängnäs tågstation där tåget tar dig till Stockholm central på 47 min. Perfekt för den som vill bo centralt och med låg boendekostnad. Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 20