SkandiaMäklarna Sundbyberg

SkandiaMäklarna Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ågatan 24, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Ågatan 24, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Ågatan 24, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Ågatan 24

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
5 995 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/8
4 404 kr/mån
76 859 kr/m²

Varmt välkommen till Ågatan 24! En fantastisk 3:a med balkongläge som frontar mot Bällstaån! - Fantastiskt ljusinsläpp - Bästa läge mot vatten och grönska - Belägen på attraktiva Ågatan - Högt upp i huset på våning 5/8 - Stor inglasad balkong med trevlig utsikt - Centralt läge vid lugn återvändsgata, toppläge på gatan och i huset - Stenkast från Marabouparken - Stabil förening med låga avgifter - Sällan till salu! Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva en mycket välplanerad gavel 3:a på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang intill kök och soffgrupp i vardagsrummet. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med bra ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med samtliga bekvämligheter. Från den väl tilltagna inglasade balkongen har man oslagbar utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka. Det är dags att längta hem! Bostaden är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta strandbad in till Karlberg och Kungsholmen. Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brunnsgatan 2B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår

Brunnsgatan 2B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
2 495 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
2 333 kr/mån
60 854 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade och väldisponerade lägenhet mitt Sundbybergs hjärta! En hel vägg av förvaring erbjuds i hallen och i passagen till resten av lägenheten. Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng. Naturlig plats för soffa och TV-möbel samt matplats i anslutning till det fantastiska köket. Här finns gott om förvaring i de flera under- och överskåpen samtidigt som en vägg har lämnats åt fläkt och kakel vilket skapar en härlig känsla av rymd. Tack vare högt läge i huset och flera fönster med eftermiddags- och kvällssol är skänks lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Stambytt och fräscht badrum och stabil förening! Hela lägenhet exklusive badrum renoverades 2017. Samtliga ytskikt, majoriteten av elen, nytt parkettgolv i hela lägenheten samt kök och sovrum. Maskinell utrustning i köket från högkvalitativa Siemens. - Generös förvaring via garderobsvägg. - Stabil brf med låga avgifter. - Oslagbart läge. - Nära allt Sundbyberg har att erbjuda. Brf Brunnsgatan 2 är en äkta förening som äger marken och består av 26 bostadsrätter, 3 hyresrätter (dold tillgång) samt 5 lokaler. Stabil brf med låga avgifter och avgiften sänktes med 25% under 2022. Välskött fastighet med många av dom stora renoveringarna bakom sig. Oslagbart läge och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, gym, caféer och matbutiker. Med en minut till Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, buss, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Någon minut bort finns härliga Tornparken, samt på gångavstånd finns vackra promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön.

  • Plus
Ågatan 24, vån 7/8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
Ågatan 24, vån 7/8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Ågatan 24, vån 7/8, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Ågatan 24, vån 7/8

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
4 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 7/8
3 332 kr/mån
74 492 kr/m²

Fantastisk 2:a med vackra detaljer, förstklassigt badrum, genomgående fina ytor, ett oslagbart läge samt låg avgift! En mycket välplanerad gavel 2:a högt upp i huset (vån 7/8) på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Bostaden ger utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden ett sovrum med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och ett nyrenoverat badrum i vacker design från Höganäs och Tapwell med snygga nischer samt kombimaskin (tvätt + tork). Från balkongen finner ni en magnifik utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Balkongläget vetter mot sydväst där ni kan avnjuta sol under eftermiddagen. Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen. Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning eller frågor!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Löfströms allé 4B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
3 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 6/6
2 933 kr/mån
76 979 kr/m²

*Accepterat pris - Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning* Unik möjlighet att bli första ägare till denna fantastiskt välplanerade 2:a i Sundbybergs nyaste kvarter - Fabriksparken! Lägenheten kännetecknas av exklusiva och påkostade materialval och fina ytskikt. Tillsammans med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, stora fönsterpartier och balkong mot innergård blir detta ett ytterst trivsamt och unikt boende. Här bor ni i en modern fastighet som snart byggts klart med garage och gemensamma takterrasser. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök från Vedum med bänkskiva av kompositsten, i öppen planlösning mot vardagsrum; perfekt utrymme för stor matplats och goda sällskapsytor. Bostaden erbjuder även ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett stilrent och lyxigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen är även den rymlig och här får ni plats med både avhängning samt förvaring i garderob. Läs mer på projektets hemsida; https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ - Nyproduktion med inflyttning 2024-02-08. - Räntegaranti upp till 5% under de två första åren. - Öppen planlösning. - Balkong mot inntergård. - Högt upp i huset på våning 6. - Modernt kök med bänkskiva av kompositsten. - Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. - Lyxiga och moderna materialval. - Nyproduktionens bekvämligheter såsom hiss och garage under huset samt gemensam takterrass. Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden. Utanför fastigheten når ni enkelt Sturegatan, Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4