Mäklare Victor Aghester

Victor Aghester

Om mig

Jag har ett spännande arbete både i form av att få leda ett utvecklande kontor samt att som mäklare få möjligheten att hjälpa människor när dem genomför sitt livs största affär. Tempot är mycket högt och det blir inte mindre av att vi hela tiden vill framåt. Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Sundbyberg 2016 och trivs oerhört bra i området där jag själv är bosatt. Att arbeta inom SkandiaMäklarna var ett självklart val för mig, företaget står för kvalitet, engagemang och affärsmässighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mjölnerbacken 66, Rissne, Sundbybergs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Mjölnerbacken 66, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 2
Mjölnerbacken 66, Rissne, Sundbybergs kommun, bild 3

Mjölnerbacken 66

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
1 995 000 kr
64 m²
2.5 rum
vån -1/5
3 013 kr/mån
31 172 kr/m²

Varmt välkommen till denna 2,5:a som disponeras som 3 rok! Här erbjuds en trivsam öppen planlösning med stora sociala ytor och ett renoverat kök! Vardagsrummet är det rum där vardagen händer, här har du många kvadratmeter att koppla av på eller umgås med nära och kära. De stora fönsterpartierna ger rummet ett generöst ljusinsläpp vilket bidrar till en luftig och öppen känsla. Köket är välutrustat med praktiska arbetsytor i stilrent utförande med vita fronter samt en ljus bänkskiva. Naturlig matplats mellan kök och vardagsrum som knyter ihop rummen. Vidare erbjuds ett stort master bedroom med generösa förvaringsmöjligheter via garderober samt ett extra rum som idag används som sovrum, även där erbjuds förvaringsmöjligheter via garderober. Rymligt badrum som är förberett för tvättmaskin om så önskas. Brf Vikingen 6 är en stabil förening som består av 117 bostadsrätter och 17 hyresrätter (dold tillgång). Belåningen är låg, ca 3 300 kr/kvm och föreningen har en kassa på hela 18 mkr. - A+ klassad Brf! - Låg avgift där bredband 1000 mbit ingår. - Balkong mot grönska. - nyttjas som 3 rok. - Öppen planlösning. - Fräscht kök med diskmaskin. - Nymålade väggar. - Badrum förberett för tvättmaskin. - Generösa förvaringsmöjigheter. - Lågt belånad förening med 17 hyresrätter kvar. Mjölnerbacken genomsyras av en familjär känsla med ett flertal lekplatser och grönområden som angränsar bostaden. Ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne centrum erbjuder även ypperliga kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana. Med tunnelbana nås Stockholm central på 16 minuter. För dem som gillar motion och friluftsliv så finns Ursviks motionsoch friluftsområde som har flera omtyckta leder och spår för familjens alla medlemmar. Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogsbacken 20, Vån 7, Storskogen / Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 11:45
Skogsbacken 20, Vån 7, Storskogen / Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Skogsbacken 20, Vån 7, Storskogen / Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Skogsbacken 20, Vån 7

Lägenhet
Storskogen / Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
4 995 000 kr
76 m²
4 rum
vån 7/10
5 664 kr/mån
65 724 kr/m²

Sällan till salu! Högt och insynsskyddat på vån 7 finns nu denna ljusa och mycket trivsamma hörnlägenhet. Atmosfären präglas av en stor solig balkong med vyer över Gamla Filmstadens takåsar, ett fullt utrustat kök i öppen och social planlösning, ett vardagsrum som badar i naturligt ljus, stort och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare, genomgående ekparkett, stort förråd och tre bra sovrum. Bostaden är registrerad som 3 rok men disponeras idag som 4 rok. Skogsbacken 20 ligger och precis på gränsen till Solna och Gamla Filmstaden i Råsunda, platsen som ett stort antal år under 1900-talet var centrum för våra allra största filmstjärnor. Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Här finns biografer, restauranger, affärer, kaféer med mera. Ni bor även intill motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek och umgänge. Råsunda i stort erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer, liksom Sundbyberg med sitt levande krogliv. Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i ett mycket trevligt och omtyckt område, en suverän förening samt ett stenkast från T-bana och butiker samt naturen runt hörnet. - Tre sovrum. - Stenkast från T-bana. - Otroligt välplanerad. - Högt upp i huset. - Ingen insyn. - Öppen planlösning. - Balkong med fri utsikt över takåsar. - Grönskande gavelläge. - Nära butiker och restauranger. - Nyproduktionens lyx. - Förening med egna p-platser. Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester 070-662 80 76 för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Löfströms allé 4B, Högst upp!, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Löfströms allé 4B, Högst upp!

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
3 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 6/6
2 933 kr/mån
76 979 kr/m²

*Accepterat pris - Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning* Unik möjlighet att bli första ägare till denna fantastiskt välplanerade 2:a i Sundbybergs nyaste kvarter - Fabriksparken! Lägenheten kännetecknas av exklusiva och påkostade materialval och fina ytskikt. Tillsammans med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, stora fönsterpartier och balkong mot innergård blir detta ett ytterst trivsamt och unikt boende. Här bor ni i en modern fastighet som snart byggts klart med garage och gemensamma takterrasser. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök från Vedum med bänkskiva av kompositsten, i öppen planlösning mot vardagsrum; perfekt utrymme för stor matplats och goda sällskapsytor. Bostaden erbjuder även ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett stilrent och lyxigt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen är även den rymlig och här får ni plats med både avhängning samt förvaring i garderob. Läs mer på projektets hemsida; https://arosbostad.se/projekt/fabriksparken/ - Nyproduktion med inflyttning 2024-02-08. - Räntegaranti upp till 5% under de två första åren. - Öppen planlösning. - Balkong mot inntergård. - Högt upp i huset på våning 6. - Modernt kök med bänkskiva av kompositsten. - Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. - Lyxiga och moderna materialval. - Nyproduktionens bekvämligheter såsom hiss och garage under huset samt gemensam takterrass. Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden. Utanför fastigheten når ni enkelt Sturegatan, Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3