Mäklare Victor Aghester

Victor Aghester

Om mig

Jag har ett spännande arbete både i form av att få leda ett utvecklande kontor samt att som mäklare få möjligheten att hjälpa människor när dem genomför sitt livs största affär. Tempot är mycket högt och det blir inte mindre av att vi hela tiden vill framåt. Jag började arbeta som fastighetsmäklare i Sundbyberg 2016 och trivs oerhört bra i området där jag själv är bosatt. Att arbeta inom SkandiaMäklarna var ett självklart val för mig, företaget står för kvalitet, engagemang och affärsmässighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ågatan 20, null, Sundbybergs kommun
  • Sön 27 okt kl 14:30
Ågatan 20, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Ågatan 20, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Ågatan 20

Lägenhet
Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
6 995 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/8
6 571 kr/mån
74 415 kr/m²

Varmt välkommen till Ågatan 20! En fantastisk 4:a högt upp i huset med inglasad balkong som dessutom frontar mot ån och vetter i söderläge! - Fantastiskt ljusinsläpp - Bästa läge mot vatten och grönska - Belägen på attraktiva Ågatan - Högt upp i huset (vån 6 av 8) - Stor inglasad balkong med trevlig utsikt - Centralt läge vid lugn återvändsgata, toppläge på gatan och i huset - Stenkast från Marabouparken - Stabil förening - Tillhörande förråd på entréplan - Sällan till salu! Äntligen erbjuds möjligheten att förvärva en mycket välplanerad gavel 4:a på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang som soffgrupp. Vidare erbjuder bostaden tre sovrum med bra ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med samtliga bekvämligheter samt gäst-WC. Från den väl tilltagna balkongen har man oslagbar utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Ågatan är en av Sundbybergs mest attraktiva gator som ger er ett läge och boende med närhet till lugn och grönska såväl som det stora utbudet av restauranger, butiker och kommunikationer. Småbåtslivet, vattendraget och omgivning är helt klart det som får folk att vilja bo här men det är det trevliga grannskapet som får folk att stanna. Vare sig du tar en promenad efter Bällstaån eller sitter fridfullt på balkongen så är Ågatan en plats trivas på. Det är dags att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Starrbäcksgatan 9B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 27 okt kl 13:20
Starrbäcksgatan 9B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Starrbäcksgatan 9B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Starrbäcksgatan 9B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
4 690 000 kr
81 m²
3 rum
4 055 kr/mån
57 901 kr/m²

Varmt välkommen till Starrbäcksgatan 9B och denna fantastiska bostad om 3 rok med två uteplatser. Modern och ljus lägenhet med en öppen och social planlösning, väl tilltagna rum och genomgående fina ytskikt. De två uteplatserna erbjuder det bästa av två världar; under årets varmare dagar erbjuds en stor soldränkt altan och under dom kallare dagarna finner ni en inglasad uteplats mot föreningens lummiga innergård. Vidare finner ni ett toppmodernt kök med köksö, stort vardagsrum med matplats intill fönsterparti vid köket, två väl tilltagna sovrum mot föreningens innergård samt ett helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. - Öppen planlösning med köksö. - Två rymliga sovrum mot innergård. - En stor uteplats i söderläge och en inglasad uteplats mot föreningens innergård. - Badrum med tvättmaskin. - Stort källarförråd - Låg avgift. - 1000 Mbit/s bredband för 149 kr/mån. - Stabil förening med god ekonomi. - Parkeringsgarage i fastigheten via hiss. - Köpare kommer kunna ta över garageplats från säljare! - Gemensam tvättstuga. - Föreningen har en stor innergård med grill, utemöbler och lekplats. - Stor samlings-/föreningslokal samt övernattningsrum och bastu finns att hyra. - Nära grönområden, kommunikationer och övrig service I Brf Starrbäcksgatan 9 bor ni i en stabil förening som äger marken och innehar 64 lägenheter varav 2 är upplåtna med hyresrätt (dold tillgång). Utöver det finns även bekvämligheten och lyxen av en övernattningslägenhet, bastu, samt en stor fest-/föreningslokal och hela 65 garageplatser under huset med kort kö. Ny köpare kommer kunna ta över nuvarande garageplats från säljare!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Telegrafgatan 5, Frösunda, Solna kommun

Telegrafgatan 5

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
SkandiaMäklarna Solna
5 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/5
6 067 kr/mån
54 500 kr/m²

Direkt när du kliver in i bostaden på Telegrafgatan 5 möts du av en fantastisk rymd och ett ljus som genomsyrar bostaden. Här bor du i ett familjärt område med förskolor och skolar i närheten, välbesökta uteserveringar, restauranger samt caféer runt hörnet och direkt närhet till kommunikationer så som buss in till stan samt pendeltåg invid Solna station och flygbussar. Dessutom bor du i denna populära förening med en av områdets trevligaste innegårdar som erbjuder både gräsmatta, lekplats och grillmöjligheter, bord och stolar. Det här är en sån där chans som man bara inte får missa! Bostaden har välplanerade ytor och stora rum. Här finns gott om förvaring för hela familjen, både i hallen med förråd men även med plats för garderober eller byråer i samtliga sovrum. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och stora gemensamma ytor gör bostaden till en naturlig plats att trivas tillsammans på. Samtidigt gör uppdelningen av rummen att man både har uppsikt över barnen i soffan när man lagar mat och kan erbjuda en tonåring ett rum att stänga till som är ens alldeles egna. Här ryms vänner och familj i både kök och vardagsrum eller på den soliga uteplatsen i sydväst! - Öppna och sociala ytor. - Väl tilltagna sovrum. - Fantastisk uteplats mot innergård i soligt sydvästläge! - Stark Brf med låg belåning om 7720kr/kvm. - Föreningen äger marken. - 5 lokaler i föreningen som bidrar till intäkter i föreningens kassa. - Bredband & TV ingår i avgiften. Populära Frösunda har den perfekta blandningen av lugnt och lummigt samtidigt som det har direkt närhet till E4:an och bra kommunikationer i samtliga väderstreck. Frösunda är ett område inom stadsdelen Järva i Solna kommun. Stadsdelen består av två delar, den södra delen som har sin start vid Kolonnvägen och sträcker sig längst Gustav III:s Boulevard till söder om Ritorp och har benämningen Frösunda och sedan den norra delen som sträcker sig i början av fältet till Ritorp respektive förbi Ritorps ishall tillbaka till Kolonnvägen. Från Solna station tar du dig direkt in till stan på 8 minuter, Järva krog med ett brett utbud av bussar är en kort promenad bort och innefattar förutom bussar till bl a Sollentuna och Täby, även flygbuss till Arlanda. Hagaparken och Brunnsviken med promenadområden och badplats ligger en kort bit bort. Likaså ligger Ulriksdals IP med sport och motion nära till hands, här är även en ny simhall under byggnation! I närområdet finns en välsorterad Hemköp, flera småaffärer så som café, frisör, kemtvätt, Tant Gröns Blomster vid Frösunda torg, gym som Puls&träning, SATS, Actic m.fl. och det moderna Winery Hotel som från sin takterass har magisk utsikt över området. Här finns flera restauranger i olika prisklass och direkt närhet till både skola och förskola. Och räcker inte det erbjuder intilliggande Westfield Mall of Scandinavia shopping i världsklass, ytterligare matbutiker och mängder av restauranger att välja på!

  • Uteplats
  • Hiss
Duvkullavägen 14A, Duvbo, Sundbybergs kommun
Duvkullavägen 14A, Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 2
Duvkullavägen 14A, Duvbo, Sundbybergs kommun, bild 3

Duvkullavägen 14A

Radhus
Duvbo, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
9 350 000 kr
140 + 44 m²
5 rum
3 665 kr/mån
66 786 kr/m²

Sällsynt möjlighet! Välkomna till detta unika brf-parhus fördelat över tre plan och total golvyta om 184 kvm (140+44) i Duvbo som sällan är till salu. Parhuset präglas av ett högt och lugnt läge med slående utsikt. Uteplatsen och tomten skyddas av grönska. Perfekt för dig som vill bo med gedigen villakänsla utan att tumma på tryggheten att bo i bostadsrätt. Tillgång till parkering i garage samt två platser utanför garaget. Parhuset disponeras i tre våningar med två fullstora badrum samt wc, tvättstuga, flera väldisponerade sovrum samt kök och vardagsrum på ett helt våningsplan. I vardagsrummet finner ni även en braskamin. Brf Pärlhönan består av 5 st parhus, 10 st bostadrätter. Husens exteriör är i "gammaldags" stil och större träd blandat med öppna ytor ger en trivsam utemiljö i området. Husen byggdes av JM åren 1995/96. Väldigt stark Brf som är helt obelånad. - Parhus i Duvbo om tre våningsplan, sällsynt! - Renoverat kök. - Braskamin. - Två badrum samt wc på nedre plan. - 5 rok idag men går att med enkla medel omdisponera till 6 rok. - Groventré med tvättdel. - Två parkeringsplatser samt garage. - Stora social ytor. - Väl tilltagen uteplats med pergola, skyddad av grönska. - Obelånad förening! Duvbo villaområde erbjuder vackra omgivningar och promenadområden såsom Duvbo kyrka och Lötsjön. Kvarteren är lugna, trygga och har en god grannsammanhållning. Ett perfekt boende med närhet till förskolor och Duvboskolan samt goda kommunikationer så som buss och tunnelbana. Med en kort promenad på 15 min genom Duvbo villaområde når vi Lötsjön samt Sundbybergs centrum med affärer och restauranger. Närhet till Ursviks motionsområde. Inom promenadavstånd nås Sundbybergs centrum med närservice, affärer och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Hamngatan 23, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Hamngatan 23, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Hamngatan 23, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Hamngatan 23

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
SkandiaMäklarna Sundbyberg
5 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/7
4 612 kr/mån
78 014 kr/m²

Varmt välkommen till Hamngatan 23! En 3:a med välplanerad och öppen planlösning, vackra vyer, en stor inglasad balkong i en välskött Brf! Bostaden ligger på fjärde våningen med en njutbar sjöutsikt över Sundbybergs strandpromenad. Flertalet fönster i två väderstreck bidrar dessutom till ett härligt ljusinsläpp med himlen som granne. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till balkong ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Sovrummen ligger i separata delar av lägenheten och har god förvaring. Utöver allt detta erbjuder denna lägenhet ett stilrent badrum med samtliga bekvämligheter såsom tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet nås en stor balkong som vetter i sydöstligt läge med utsikt mot vattnet. - Stor inglasad balkong. - Öppen och välplanerad planlösning. - Fantastiskt ljusinsläpp. - Generösa förvaringsmöjligheter. - Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Brf Strandpromenaden är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har god ekonomi och en låg belåningsgrad om 5821 kr/kvm. Här återfinns 2 hus med 61 lägenheter, en gemensamhetslokal med bastu och övernattningslägenhet, ett hobbyrum och en delvis inglasad takterass. I huset finns också ett varmgarage med 57 platser (i garaget finns 23 laddboxar med delad laddningsmöjlighet för elbilar) Området är fantastiskt, med dess närhet till Sundbybergs stadskärna, ihop med närhet till natursköna platser, så som intilliggande parker och populär strandpromenad. Strandpromenaden har du utanför porten och tar den hurtige ända in till Kungsholmen. Tuvanparken erbjuder trädäck för soldyrkaren, lekpark för barnfamiljen och restaurang Brasseriet 19. Kombinationen av city med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad och närheten till vattnet gör området till något alldeles extra. Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5