Mäklare Kristhina Diurman

Kristhina Diurman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flanaden 6, Flanaden, Vänersborgs kommun

Flanaden 6

Lägenhet
Flanaden, Vänersborgs kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
275 000 kr
81 m²
3.5 rum
vån 1/2
6 222 kr/mån
3 395 kr/m²

Rymlig gavellägenhet belägen på entréplanet och vetter ut mot Ängsvallen. Inglasat uterum och altan i västerläge, helt insynsskyddad och med naturen som granne. På uteplatsen kan man med fördel plantera och sätta krukor med prunkande växter. På altanen njuter man av kvällssolen. Även en altan med utgång från sovrummet och där man har morgonsolen. Bostaden består av vardagsrum, två sovrum, ett mindre kontorsrum och kök med matplats. Badrummen kommer att stamrenoveras under mars och april månad och i utrymmet finns även plats för tvättmaskin mm. Praktiskt lägenhetsförråd ligger bredvid bostaden.

Trollgatan 4, Centrala staden, Trollhättans kommun

Trollgatan 4

Lägenhet
Centrala staden, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
2 350 000 kr
74,9 m²
3 rum
vån 2/6
5 769 kr/mån
31 375 kr/m²

Mycket fin och ljus trea belägen i centrala staden och med ca 100 meter till kanalen och fina promenadstråk. Inglasad balkong med infravärme och tidsinställd timer, hiss i huset och lägenheten har även tillhörande garageplats i husets källarplan. Välskött bostadsrättsförening. Fin uteplats på innergården med pergola med utemöbler.

  • Hiss
Apollofjärilen 36, Lextorp, Trollhättans kommun

Apollofjärilen 36

Radhus
Lextorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
2 200 000 kr
108 m²
4 rum
146 m² tomt

Tvåplans radhus i mycket populärt och barnvänligt område, med närhet till fina motionsspår och natur. Huset helrenoverades 2021 med nya ytskikt, nytt kök och badrum, allt är i mycket gott skick. Fyra rum och kök, varav tre sovrum och två badrum. Härlig, överbyggd altan i sydostläge. Mycket barnvänligt med lekplats på framsidan av huset. Garageplats i separat länga samt även en parkeringsplats tillhör huset. Goda kommunikationer med närhet till busshållplats, bussar till centrum, Resecentrum samt till Överby köpcentum. För bokning av visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Kristhina Diurman!

Spelmansvägen 36, Arvidstorp/Strömslund, Trollhättans kommun

Spelmansvägen 36

Villa
Arvidstorp/Strömslund, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
3 850 000 kr
95 m²
4 rum
500 m² tomt

Bostad i lugnt område och vid återvändsgata, och med naturen som granne. Totalrenoverad hus, i stort sett är det bara stommen som är kvar sedan huset byggdes 1971. Nya fönster, nytt tak, alla elledningar och VA-ledningar har bytts. Tilläggsisolerade väggar. Interiören helt ändrad, nya badrum, nytt kök, ytskikten överallt ändrade och nya golv, väggar och tak. Nya dörrar såväl utvändigt som invändigt. Nytt värmesystem, vattenburen golvvärme som ger låga värmekostnader. Utvändigt har man byggt en stor altan, helt insynsskyddad. Anlagt marksten på uppfarten. Garage med vidbyggt förråd. En fantastisk bostad att bara flytta in i och njuta!

Lidenvägen 21, Öresjö, Lilla Edets kommun
  • Budgivning pågår

Lidenvägen 21

Villa
Öresjö, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 650 000 kr
61 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Lidenvägen 21! Välskött villa i ett plan som innefattar hall, kök, vardagsrum, sovrum, walk in closet och badrum. Ljust kök som byggdes till 2013. Även sovrummet byggdes till samtidigt. Stilren kamin som används som värmekälla men även som en mysig detalj i vardagsrummet. Fiber är indraget. Altan med utgång från vardagsrummet i söderläge. Stor sluttningstomt med buskar och träd. Friggebod på tomten som används till förvaring av ved och snickarbod. Bostaden ligger endast ett par minuter från Öresjö, där badplatser med sandstrand och bryggor finns. Härlig natur där det finns möjlighet till bär- och svampplockning samt flera motionsspår med grillplatser. Bra pendlingsavstånd till både Trollhättan, Lilla Edet och Uddevalla på under 25 minuter med bil. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Karlstorpsvägen 107, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Ons 6 mar kl 16:30

Karlstorpsvägen 107

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 314 kr/mån
14 408 kr/m²

Suveränt fin trerumslägenhet med god planlösning belägen i mycket välskött förening. Bostaden har en fräsch inredning och god standard. Nyligen renoverat kök, både skåpinredning och samtliga maskiner. Härlig, inglasad balkong i sydvästligt läge, med utsikt över den fina innergården. På gården finns lekpark, boulebana, grillplatser och utemöbler för de boende. Parkeringsplatser till samtliga lägenheter, i avgiften ingår två parkeringskort. Dessutom har man tillgång till ett fräscht gym och en övernattningslägenhet som man kan hyra. Nära till butiker, förskola, skolor, mycket goda kommunikationer, och fina promenad- och cykelvägar i området. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Snabbvingegatan 47, Lextorp/Snabbvingen, Trollhättans kommun

Snabbvingegatan 47

Lägenhet
Lextorp/Snabbvingen, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 200 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
7 624 kr/mån
11 765 kr/m²

Trevlig och välplanerad lägenhet i välskött område med tre rymliga sovrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Välutrustat kök med nya maskiner och en trivsam matplats. I lägenheten finns även egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Badrum med badkar. Nyrenoverad, fin separat toalett i hallen. Bostaden är belägen i trevligt bostadsområde med promenadavstånd till butiker. Fina promenad- och strövområden i närheten. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

Snabbvingegatan 47, Snabbvingen, Trollhättans kommun

Snabbvingegatan 47

Lägenhet
Snabbvingen, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
690 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
5 339 kr/mån
10 299 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och bra planerade tvårummare på Snabbvingegatan 47! Trivsamt och rymligt kök med plast för stort matbord. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt härifrån når man den inglasade balkongen i söder med sol från morgon till eftermiddag. Stort sovrum med två garderober. Badrum med badkar och praktiskt grovkök med tvättmaskin och torkskåp. I avgiften ingår värme, vatten,, parkeringsplats samt grundutbud av tv-kanaler och bredband via Tele 2. En garageplats ingår i överlåtelsen. Nära till mataffär, vårdcentral, apotek, skolor och gång- och cykelväg till centrum och naturen. Goda förbindelser med buss till centrala Trollhättan samt nära till E45 för resor mot Göteborg eller Vänersborg/Karlstad. Välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
Hovslagaregatan 26, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 26

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 321 kr/mån
9 026 kr/m²

Trevlig bostadsrättslägenhet, belägen på bottenplanet. Tre rum och kök, bostadsytan är ca 75 kvm. Fint, nyligen renoverat kök, gjordes 2020-21. Ny skåpinredning och nya maskiner. Kaklat badrum med duschkabin och tvättmaskin. Två sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen vetter ut mot grönområde. I bostadsrättsföreningen finns även tvättstuga med torkrum, bastu och gym, övernattningsrum med fyra sängar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

  • Balkong
Hullsjö Solvik, Halvorstorp, Trollhättans kommun

Hullsjö Solvik

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
3 850 000 kr
156 + 104 m²
7 rum
1 580 m² tomt

Precis utanför stadsgränsen i vacker natur och med en fantastisk utsikt både mot Västra Tunhem och Hunneberg och i söder även mot Gärdhem, ligger denna rymliga villa. Härlig, prunkande tomt med flera uthus (växthus, vedbod, redskapsförråd och även en hundgård). Stor gårdsplan med bra parkeringsmöjligheter. Detta är en bra bostad för den stora familjen, huset rymmer fem sovrum, stort vardagsrum och TV-rum. Hel källare med bra förrådsutrymmen och hobbyrum. Nära till förskola, skola, bra busskommunikationer mm. En bostad att trivas i!

  • Plus
Lextorpsvägen 535, Lextorp, Trollhättans kommun

Lextorpsvägen 535

Radhus
Lextorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 995 000 kr
116 m²
4 rum
153 m² tomt

Välkommen till ett fint och renoverat radhus på Lextorpsvägen 535! Radhuset har under 2017/2018 genomgått en omfattande och påkostad renovering med b.la. byte av kök, badrum, tvättstuga, wc och fönster. Här får ni fyra rum och kök i två plan med genomgående ljusa och fina ytskikt. Möjlighet till ett fjärde rum finns på övervåningen. Vardagsrum och matsalsrum är i öppenplanlösning vilket öppnar upp för umgänge och är perfekt när släkt och vänner är på besök. Utvändigt finner ni 2 st. förråd och en trevlig stenlagd uteplats på framsidan samt en lättskött trädgård med insynsskydd. Här bor ni barnvänligt och med närhet till lekplats, fotbollsplan och naturområde. Gångavstånd till mataffär, vårdcentral, apotek och tandläkare. Till Trollhättans centrum och Överby köpcentrum tar det ca. 15 minuter med buss. I samfällighetsavgiften ingår det värme, VA, garage och parkeringsplats. Fiber finns i fastigheten. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Visar alla 11