SkandiaMäklarna Trollhättan

SkandiaMäklarna Trollhättan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Apollofjärilen 36, Lextorp, Trollhättans kommun

Apollofjärilen 36

Radhus
Lextorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
2 200 000 kr
108 m²
4 rum
146 m² tomt

Tvåplans radhus i mycket populärt och barnvänligt område, med närhet till fina motionsspår och natur. Huset helrenoverades 2021 med nya ytskikt, nytt kök och badrum, allt är i mycket gott skick. Fyra rum och kök, varav tre sovrum och två badrum. Härlig, överbyggd altan i sydostläge. Mycket barnvänligt med lekplats på framsidan av huset. Garageplats i separat länga samt även en parkeringsplats tillhör huset. Goda kommunikationer med närhet till busshållplats, bussar till centrum, Resecentrum samt till Överby köpcentum. För bokning av visning kontakta ansvarig fastighetsmäklare Kristhina Diurman!

Spelmansvägen 36, Arvidstorp/Strömslund, Trollhättans kommun

Spelmansvägen 36

Villa
Arvidstorp/Strömslund, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
4 200 000 kr
95 m²
4 rum
500 m² tomt

Bostad i lugnt område och vid återvändsgata, och med naturen som granne. Totalrenoverad hus, i stort sett är det bara stommen som är kvar sedan huset byggdes 1971. Nya fönster, nytt tak, alla elledningar och VA-ledningar har bytts. Tilläggsisolerade väggar. Interiören helt ändrad, nya badrum, nytt kök, ytskikten överallt ändrade och nya golv, väggar och tak. Nya dörrar såväl utvändigt som invändigt. Nytt värmesystem, vattenburen golvvärme som ger låga värmekostnader. Utvändigt har man byggt en stor altan, helt insynsskyddad. Anlagt marksten på uppfarten. Garage med vidbyggt förråd. En fantastisk bostad att bara flytta in i och njuta!

Tors väg 10, Lunneberg, Trollhättans kommun

Tors väg 10

Villa
Lunneberg, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
2 250 000 kr
108 + 8 m²
5 rum
987 m² tomt

Suveränt belägen vid återvändsgata och med en stor trädgårdtomt på husets baksida. Praktisk enplansvilla med fem rum och kök, varav fyra sovrum, vardagsrum med braskamin och utgång till altan. Bad/duschrum samt en separat toalett. Dessutom grovkök/tvättstuga med egen groventré. På husets baksida finns en överbyggd altan i sydostläge. Vidbyggt garage och förråd. I Sjuntorp finns skola, förskola, butiker (även en obemannad butik öppen 24/7), populär ridskola mm. Flertalet badsjöar finns i området, och belägna på bekvämt cykelavstånd. Fina natur- och strövområden i området.

Bergkullevägen 169, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 169

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 903 kr/mån
9 145 kr/m²

Mycket trevlig trea belägen i den välskötta bostadsrättsföreningen HSB Myggan 2. Lägenheten är belägen på andra våningen, bostadsytan är 76 kvm fördelat på tre rum och kök. Rymlig, inglasad balkong i sydostläge. Närhet till naturen, med Ryrparken och även Slätthults motionsområde inom promenadavstånd. Närhet till både skolor och förskolor, promenadavstånd till Sylte Center med livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare mm. Goda kommunikationer till och från området med buss.

 • Balkong
Apollofjärilen 51, Apollofjärilen, Trollhättans kommun
 • Budgivning pågår

Apollofjärilen 51

Radhus
Apollofjärilen, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 900 000 kr
108 m²
4 rum
146 m² tomt

Radhus med bästa läge i mycket populärt och barnvänligt område. Tvåplans radhus med fyra rum och kök, toalett och dusch på entréplanet, badrum med badkar på plan två. Tre sovrum belägna på övervåningen. Altan och balkong i söderläge och huset ligger i yttre raden så det blir ingen insyn. Lekplats precis utanför köksfönstret så man har full koll på barnen. Garageplats i separat länga och tillhörande parkeringsplats. Närhet till skogspromenader och fina motionsspår. Skolor och förskolor inom promenadavstånd. Även närhet till butiker. Mycket goda kommunikationer med buss, både till Centrum, Resecentrum och även en till Överby.

Lidenvägen 21, Öresjö, Lilla Edets kommun
 • Budgivning pågår

Lidenvägen 21

Villa
Öresjö, Lilla Edets kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 650 000 kr
66 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Lidenvägen 21! Välskött villa i ett plan som innefattar hall, kök, vardagsrum, sovrum, walk in closet och badrum. Ljust kök som byggdes till 2013. Även sovrummet byggdes till samtidigt. Stilren kamin som används som värmekälla men även som en mysig detalj i vardagsrummet. Fiber är indraget. Altan med utgång från vardagsrummet i söderläge. Stor sluttningstomt med buskar och träd. Friggebod på tomten som används till förvaring av ved och snickarbod. Bostaden ligger endast ett par minuter från Öresjö, där badplatser med sandstrand och bryggor finns. Härlig natur där det finns möjlighet till bär- och svampplockning samt flera motionsspår med grillplatser. Bra pendlingsavstånd till både Trollhättan, Lilla Edet och Uddevalla på under 25 minuter med bil. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Skrällebergsvägen 18A, Götalunden, Trollhättans kommun

Skrällebergsvägen 18A

Lägenhet
Götalunden, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 250 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
6 405 kr/mån
17 361 kr/m²

Varmt välkomna till Skrällebergsvägen 18A! Här finner ni en trea på första våningen med ljusinsläpp från två väderstreck. Bra planerad lägenhet med ljust kök, två rymliga sovrum, vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, klädkammare och fräscht badrum med badkar. Stor inglasad balkong i söder som blir som ett extra rum under större delen av året. HSB Näktergalen är en omtyckt och välskött förening med både övernattningsrum, samlingslokal och bastu. På ett par minuters promenadavstånd ligger resecentrum och Trollhättans centrum med dess utbud av restauranger och affärer. I närheten finns en fin lekplats. Välkomna på visning!

Tegen 105, Tegen / Korsgård, Stenungsunds kommun

Tegen 105

Villa
Tegen / Korsgård, Stenungsunds kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
950 000 kr
60 m²
2.5 rum
952 m² tomt

Varmt välkomna till Tegen 105! Här erbjuds ett charmigt fritidshus med nära till salta bad och flera uteplatser för avkoppling under solens värmande strålar. Fastigheten drivs av solceller vilket gör driftskostnaderna mycket låga. Bostadshuset består av tre rum och kök. Ytterligare två gäststugor finns på fastigheten. Ett ställe att koppla av på!

Karlstorpsvägen 107, Karlstorp, Trollhättans kommun

Karlstorpsvägen 107

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 095 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 314 kr/mån
14 408 kr/m²

Trevlig trerumslägenhet med god planlösning belägen i mycket välskött förening. Bostaden har en fräsch inredning och god standard. Härlig, inglasad balkong i sydvästligt läge, man ser ut över den fina innergården. På gården finns lekpark, boulebana, grillplatser och utemöbler för de boende. Dessutom har man tillgång till ett fräscht gym och en övernattningslägenhet som man kan hyra. Nära till butiker, förskola, skolor, mycket goda kommunikationer, och fina promenad- och cykelvägar i området. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Plus
 • Balkong
Snabbvingegatan 47, Lextorp/Snabbvingen, Trollhättans kommun

Snabbvingegatan 47

Lägenhet
Lextorp/Snabbvingen, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
7 624 kr/mån
9 755 kr/m²

Trevlig och välplanerad lägenhet i välskött område med tre rymliga sovrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Välutrustat kök med nya maskiner och en trivsam matplats. I lägenheten finns även egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Badrum med badkar. Nyrenoverad, fin separat toalett i hallen. Bostaden är belägen i trevligt bostadsområde med promenadavstånd till butiker. Fina promenad- och strövområden i närheten. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

Snabbvingegatan 47, Snabbvingen, Trollhättans kommun

Snabbvingegatan 47

Lägenhet
Snabbvingen, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
590 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
5 134 kr/mån
8 806 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och bra planerade tvårummare på Snabbvingegatan 47! Trivsamt och rymligt kök med plast för stort matbord. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt härifrån når man den inglasade balkongen i söder med sol från morgon till eftermiddag. Stort sovrum med två garderober. Badrum med badkar och praktiskt grovkök med tvättmaskin och torkskåp. I avgiften ingår värme, vatten, garage, parkeringsplats samt grundutbud av tv-kanaler och bredband via Tele 2. Nära till mataffär, vårdcentral, apotek, skolor och gång- och cykelväg till centrum och naturen. Goda förbindelser med buss till centrala Trollhättan samt nära till E45 för resor mot Göteborg eller Vänersborg/Karlstad. Välkommen att boka tid för visning!

 • Balkong
Hovslagaregatan 26, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 26

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
5 321 kr/mån
9 026 kr/m²

Trevlig bostadsrättslägenhet, belägen på bottenplanet. Tre rum och kök, bostadsytan är ca 75 kvm. Fint, nyligen renoverat kök, gjordes 2020-21. Ny skåpinredning och nya maskiner. Kaklat badrum med duschkabin och tvättmaskin. Två sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen vetter ut mot grönområde. I bostadsrättsföreningen finns även tvättstuga med torkrum, bastu och gym, övernattningsrum med fyra sängar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

 • Balkong
Hullsjö Solvik, Halvorstorp, Trollhättans kommun
 • Tor 12 okt

Hullsjö Solvik

Villa
Halvorstorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
3 950 000 kr
156 + 104 m²
7 rum
1 580 m² tomt

Precis utanför stadsgränsen i vacker natur och med en fantastisk utsikt både mot Västra Tunhem och Hunneberg och i söder även mot Gärdhem, ligger denna rymliga villa. Härlig, prunkande tomt med flera uthus (växthus, vedbod, redskapsförråd och även en hundgård). Stor gårdsplan med bra parkeringsmöjligheter. Detta är en bra bostad för den stora familjen, huset rymmer fem sovrum, stort vardagsrum och TV-rum. Hel källare med bra förrådsutrymmen och hobbyrum. Nära till förskola, skola, bra busskommunikationer mm. En bostad att trivas i!

 • Plus
Violvägen 22, Skoftebyn, Trollhättans kommun

Violvägen 22

Villa
Skoftebyn, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
2 975 000 kr
110 + 140 m²
5 rum
742 m² tomt

Välkomna till Violvägen 22 i barnvänliga och populära Skoftebyn! Här finner ni ett välplanerat hus med hörntomt och attraktivt läge. På entréplan har ni ett rymligt kök, helkaklat badrum, tre sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till den skyddade uteplatsen. Källarplanet består av en mysig gillestuga, gediget aktivitetsrum/sovrum, förråd, wc, dusch, bastu och tvättstuga. Trädgården är lättskött och till stor del insynsskyddad. Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till förskola och naturområde. Gillar ni storslagna omgivningar och vackra promenadstråk har ni även nära till det historiska slussområdet. Fastigheten är besiktigad och kommer överlåtas med en Dolda fel-försäkring. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare!

 • Uteplats
Lextorpsvägen 535, Lextorp, Trollhättans kommun

Lextorpsvägen 535

Radhus
Lextorp, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
1 995 000 kr
116 m²
4 rum
153 m² tomt

Välkommen till ett fint radhus på Lextorpsvägen 535! Radhuset har under 2017/2018 genomgått en omfattande och påkostad renovering med b.la. byte av kök, badrum, tvättstuga, wc och fönster. Här får ni fyra rum och kök i två plan med genomgående ljusa och fina ytskikt. Möjlighet till ett fjärde rum finns på övervåningen. Vardagsrum och matsalsrum är i öppenplanlösning vilket öppnar upp för umgänge och är perfekt när släkt och vänner är på besök. Utvändigt finner ni 2 st. förråd och en trevlig stenlagd uteplats på framsidan samt en lättskött trädgård med insynsskydd. Här bor ni barnvänligt och med närhet till lekplats, fotbollsplan och naturområde. Gångavstånd till mataffär, vårdcentral, apotek och tandläkare. Till Trollhättans centrum och Överby köpcentrum tar det ca. 15 minuter med buss. I samfällighetsavgiften ingår det värme, VA, garage och parkeringsplats. Fiber finns i fastigheten. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Visar alla 15