Mäklare Maria Spaanheden

Maria Spaanheden

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Högen 11, null, Trollhättans kommun

Högen 11

Villa
Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
3 750 000 kr
101 m²
6 rum
5 495 m² tomt

På ett behändigt avstånd till Trollhättan hittar man Högen 11 med dess charmiga bostadshus, lada och stall samt garage, hönshus och en gammal smedja som för länge sedan tystnat. Den stora tomten omgärdas av träd och buskage där det surrar ljudligt en kväll i juni. På utsidan ser huset litet ut, inte ett hus för familjen tänker nog många men väl inne upplevs det annorlunda. Med tre sovrum, ett kontor, ett vardagsrum, matsal, kök och två badrum får familjen plats. Visst är det lägre takhöjd och byggt enligt dåtidens mått men det är framförallt välkomnande och charmigt. Ett väl underhållet hus där ägaren tagit om hand allt i tid och därmed sluppit riva ner och bygga upp stort som smått. Uppvärmning via luftvärmepump, vedspis och kakelugn. I stallet finns boxar redo och i övrigt är stallet inrättat för just hästar. Bete kan ordnas på stallets baksida, dock i mindre omfattning. Ett sött hönshus finns och i ett hörn av trädgården står en gammal smedja kvar. Övriga byggnader står för förvaring av bilar, ved, maskiner etc.

Vadboda 1, null, Trollhättans kommun

Vadboda 1

Villa
Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
3 650 000 kr
190 + 20 m²
7 rum
8 000 m² tomt

Om du någon gång har funderat på att leva lite närmare naturen så vill du inte missa tillfället att bli nästa ägare av denna gemytliga gård från 1884. Vackert belägen invid Vanderydsvattnet där svalkande dopp från klippor och sandstrand är ett stenkast bort. Varva ner efter en stressig dag på den egna bryggan där fåglarnas kvitter är det enda som hörs. Njut av tystnaden, ta ett svalkande dopp eller prova fiskelyckan med några kast. Här bedrev man förr ett litet lantbruk och med några enklare åtgärder kan det åter bli liv i djurstallarna, om än i mindre skala. Tomten är på 8 000 kvm och gränsande mark har tidigare ägare nyttjat till bete som exempel. Är drömmen en köksträdgård så är 8 000 kvm gott nog. Möjligheterna känns oändliga. Du bestämmer! Inte långt bort ligger det lilla samhället Upphärad där en välsorterad Tempo butik och pizzeria finns. Skolbyggnaden invigdes 2023 för årskull 1-5, nyare förskola med flera avdelningar och lekplatser som har rustats upp visar på kommunens arbete för en levande landsbygd! För den träningssugne finns ett utegym och en multiarena, elljuspår och fina promenadstråk. Dessutom är det inte långt till Kobergs golfbana som ligger vackert invid Kobergs slott. Välkommen på visning!

Bokgatan 25, null, Vänersborgs kommun

Bokgatan 25

Lägenhet
Vänersborgs kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
210 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/4
4 830 kr/mån
3 684 kr/m²

Välkomna till en öppen och ljus tvåa endast en trappa upp i huset! En trevlig bostad som är ombyggd för att passa dagens krav på öppna, ljusa hem. Väggen mellan kök och hall har tagits bort vilket gör att det upplevs mer rymligt. Rikligt ljusinsläpp i hela vardagsrummet tack vare gavelläget och fönster i två väderstreck. Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng, garderober och skrivbord utan att det för den delen upplevs trångt. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I avgiften ingår värme, va, bredband, kabel-tv och el. Den fina innergården har gemensam grill- och lekplats förutom planteringar och grönytor. I föreningen finns möjlighet att hyra garage eller P-plats och långväga gäster kan hyra gästlägenheten för 70 kr/ dygn. I närheten finns skola, livsmedelsbutiker, sportcentrum och strövområden m.m. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Stallgatan 9, Kronogården, Trollhättans kommun

Stallgatan 9

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
275 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
3 093 kr/mån
7 639 kr/m²

Bostaden är renoverad och ombyggd, väl omhändertagen av de som bott här tidigare. Mycket har renoverats och ändrats med ett lyckat resultat! Sovalkoven är ombyggt till ett sovrum , trots det är det rymliga vardagsrummet fortfarande rymligt. Samtidigt målades väggarna i alla rum enhetligt vita och nya golv lades in. Köksskåp, bänkar och vitvaror byttes ut och i köket ligger numer tåliga klinkerplattor på golvet. Badrummet som stamrenoverades 2004 behölls eftersom ytskikt och inredningen i övrigt är diskret, i en grå och vit färgskala. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och TV utan att det blir trångt, i köket finns en matplats där vännerna får plats och sova kan du göra i en dubbelsäng. Man behöver inte dra ner på bekvämligheterna om man nyttjar kvadratmetrarna smart. Bostaden tillhör HSB BRF Stigbygeln som är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta lokaler där du har tillgång till tvättstuga, bastu, gym och fina ,välskötta grönytor med flera uppmurade grillar. I närheten finns dagis, skola, bibliotek, matbutik, vårdcentral, fotbollsplaner och motionsspår. Cykelavstånd samt bra kommunikationer till centrala Trollhättan där shopping, restauranger, högskolan och resecentrum finns. Även nära till E45 för vidare transport med bil. Lägenheten är inte bara det perfekta studentboendet under några år. Den är ypperlig för dig som veckopendlar eller för dig som ska flytta hemifrån. Det finns många situationer där en bostad högst upp på Stallgatan 9 passar bra.

Bokgatan 2, Torpa, Vänersborgs kommun

Bokgatan 2

Lägenhet
Torpa, Vänersborgs kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
150 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/4
4 299 kr/mån
3 158 kr/m²

På Bokgatan 2 välkomnas du in i denna optimalt planerade lägenhet som efter en mindre upprustning kan bli precis hur fin som helst. Här bor du på 47.5 kvadratmeter som fördelas på ett rum och kök. En hemtrevlig bostad där ljuset kommer in hela dagen. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en fin liten uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och har plats för matbord och stolar.

Hovslagaregatan 23, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 23

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
SkandiaMäklarna Trollhättan
480 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
4 886 kr/mån
7 164 kr/m²

En trappa upp på Hovslagaregatan 23 väntar den här fina tvåan på dig! Den är hela 67 kvm så räkna med att det finns gott om plats. Lägenhetens ljusa ytskikt och rejäla fönster i två väderstreck innebär att den också är väldigt ljus. Rummen är stora och renoveringar har utförts löpande. Balkongen ligger mot ett grönområde och här kan du njuta av solens strålar större delen av dagen. Bostaden tillhör HSB BRF Stigbygeln som är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och fräscha lokaler. Här har du tillgång till tvättstuga med torkrum, bastu, gym och samlingslokal. En gästlägenhet finns också om släkt och vänner vill stanna över natten. I området finns dagis, skola, bibliotek, matbutik, vårdcentral, fotbollsplaner och motionsspår. Cykelavstånd samt bra kommunikationer till centrala Trollhättan där shopping, restauranger, högskolan och resecentrum väntar. Ska du ta bilen till Göteborg så når du enkelt E45 som tar dig hela vägen. Området runt Hovslagaregatan är lugnt och att medlemmarna engagerar sig, ja det syns! De välskötta innergårdarna har fina planteringar med blommor, buskar och prydnadsträd och runt hörnet finner du platser för att spela boule, grilla eller bara duka upp en lunch i grönskan. Om du vill så visar jag dig gärna runt, välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 6