SkandiaMäklarna Upplands Bro

SkandiaMäklarna Upplands Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sven Beckmans väg 8, Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
  • Tor 4 apr
Sven Beckmans väg 8, Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Sven Beckmans väg 8, Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Sven Beckmans väg 8

Radhus
Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 695 000 kr
108,5 m²
5 rum
9 913 kr/mån
24 839 kr/m²

Välkommen till detta mycket fina bostadsrättsparhus i barnvänliga Sylta, vid Lillsjön. Bra läge och fin tomt mot skogsområde. Två våningsplan om totalt 108,5 stilsäkra kvm. Fint kök med köks-ö, all önskvärd utrustning och öppen planlösning mot vardagsrummet, två bra badrum, separat tvättstuga och med inbjudande trädgård i lugnt och grönt läge. Uteplatser på båda sidor om huset varav den på baksidan skyddas under tak. Gott om lekytor kring huset och i området. Tillhörande externt förråd. Carport för bil och uppfart framför. Sylta är ett naturnära område med badplats och naturstråk runt knuten. Förskola i området och Lillsjöskolan bara några minuter bort. Ett boende att trivas i för familjen. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Rubinstigen 16, Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Rubinstigen 16

Lägenhet
Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
5 195 kr/mån
35 933 kr/m²

Välkommen till denna suveräna 3:a om 75 kvm på markplan i Populära Hovslagaren! Ljus hörnlägenhet i genomgående fint skick där det mesta renoverats genom åren, ett välplanerat boende med stora utrymmen. Bl.a. har såväl kök som badrum renoverats på ett smakfullt vis. Dubbla uteplatser med ett av områdets bästa lägen - detta är ett tillfälle som inte dyker upp så ofta! Egen privat entrégård som ramas in av det egna externa förrådet om ca 9 kvm. Nya fönster (3-glas isoler) och nya ytterdörrar har installerats i alla lägenheter och dessutom har samtliga fasader renoverats. HSB-förening i välskött och barnvänligt område med radhuskaraktär. Goda busskommunikationer till Kungsängens centrum och till pendeltåg för vidare resa in mot Stockholm C. Välkommen hem!

  • Uteplats
Vinlandsvägen 24B, Jursta - Upplands-Bro, Upplands-Bro kommun
  • Ons 10 apr
Vinlandsvägen 24B, Jursta - Upplands-Bro, Upplands-Bro kommun, bild 2
Vinlandsvägen 24B, Jursta - Upplands-Bro, Upplands-Bro kommun, bild 3

Vinlandsvägen 24B

Lägenhet
Jursta - Upplands-Bro, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
3 450 000 kr
132 m²
6 rum
7 242 kr/mån
26 136 kr/m²

För dig som gillar lugn och natur, har barn, gillar att spela golf, rida, njuta av din fritid på landet men ändå bo nära stan... finns nu ett arkitektritat parhus med det där lilla extra! Två fulla plan om 132 kvm fördelat på 6 rum och kök. Med en otrolig rymdkänsla och ett mycket modernt, stort kök i minimalistisk stil har arkitekten ändå lyckats få till en mysig och ombonad känsla i huset. Vackra, ljusvaxade ekgolv i tiljor, stora panoramafönster och släta väggar, platsbyggt kök i grått med stor rostfri köks-ö från Franke och integrerade maskiner från Smeg. Infällda ledspotlights i tak och även i trappan upp till övervåningen, mycket effektfullt och praktiskt. Två fina badrum varav ett med badkar och dusch och det andra med dusch och tvättstugedel. Huset har ett tillhörande förråd på baksidan. Tomt med gräsmatta och uteplats på baksidan. Egen uppfart med plas för bilar. På promenadavstånd ligger Bro Pendeltågstation och centrum med service och handel. Mälaren med många bad och fiskeställen ligger "runt hörnet", likaså flertalet högklassiga golfbanor med Bro Hof i spetsen. Bro Park Galopp finns också på kort promenadavstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Orgelstigen 3, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
  • Budgivning pågår
  • Tis 2 apr kl 17:00
Orgelstigen 3, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Orgelstigen 3, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Orgelstigen 3

Radhus
Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
3 495 000 kr
126 m²
5 rum
189 m² tomt

Välkommen till ett av de finaste radhusområdena i Brunna. Här på Orgelstigen erbjuds en toppchans för familjen! Fyra sovrum, två badrum; det ena med dusch och det andra med badkar samt separat tvättstuga. Rejäla förvaringsmöjligheter. Uteplatser på såväl entrésidan som på baksidan och dessutom balkong med utgång från ett av sovrummen på övre plan. Internet via fiber. Friköpt trädgårdstomt med gräsmatta på baksidan. Eget tillhörande förråd på entrégården och garageplats i länga. I samfälligheten finns också en fullt utrustad föreningslokal att utnyttja. Skola och förskola på nära avstånd, buss likaså. Nära till nya handelsplatsen i Brunna Park med bl.a. Coop, Biltema, Apotek, Byggmax, McDonalds och Lidl. 25-30 min till City med pendeltåg/bil. Brunna som område är speciellt utvecklat för att passa barnfamiljer med utmärkt gång- och cykelvägsnät utan inblandning av biltrafik. Radhuset är besiktigat och energideklarerat. Välkommen på visning och välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mullbärsstigen 11, Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 11

Lägenhet
Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 095 000 kr
84 m²
3.5 rum
vån 3/3
5 481 kr/mån
24 940 kr/m²

Varmt välkomna till Mullbärsstigen 11! Perfekt läge ut mot kolonilotterna. 84 välplanerade kvm. Ombyggd till en 4:a, renoverat kök, stort badrum och gäst-WC. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden. Balkong. Ny elcentral. Rymligt förråd hör till lägenheten och ligger vägg i vägg. 2033kr i inrereparationsfond finns att utnyttja. Mycket bekvämt läge i området nära parkering och busshållplats. Populär och välskött HSB-förening. Nära till Lillsjön och fina natur- och friluftsområden finns i hela närområdet. Dessutom nära affär, kommunikationer, vårdcentral och nya Kungsängens IP m.m. Föreningen håller även på att bygga upp ett barnvagnsförråd samt renovera garaget. Inom närmsta året kommer stamrenoveringen ske och bli nya badrum. Missa inte denna chans!

  • Balkong
Stafflivägen 7, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Stafflivägen 7, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Stafflivägen 7, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Stafflivägen 7

Villa
Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
5 800 000 kr
228 m²
8 rum
843 m² tomt

Sällsynt tillfälle att förvärva gedigen tegelvilla med källarvåning om totalt 228 kvm bostadsyta (BoA 114 kvm + BiA 114 kvm) på en av Brunnas allra mest populära gator. Ett hus som rymmer hela den stora familjen med många sovrum samt fina hobbyutrymmen och sociala ytor. Öppen planlösning mellan renoverat kök med köks-ö och vardagsrum. Snyggt renoverat och helkaklat badrum på entréplan och ytterligare duschrum och bastu samt toalett på källarplan. Gillestuga med braskamin. Dessutom luft-luftvärmepump. Mycket fin trädgårdstomt med toppläge, liten insyn och angränsande mot skog och allmänning. Pool (8x4,5 m) samt spabad. Fristående dubbelgarage och bred uppfart framför. Villan är besiktigad och energideklarerad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Gråbovägen 5, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun
Gråbovägen 5, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gråbovägen 5, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gråbovägen 5

Villa
Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 995 000 kr
180 m²
6 rum
938 m² tomt

- Stor villa med låg energiförbrukning (bergvärme). - Arkitektritat med unik planlösning och generöst ljusinsläpp i alla rum. - Lantligt läge med enkel väg in till City och med närhet till både förskola och skola. - Privat och insynsskyddad trädgård med dubbla uppfarter för bilar (dessutom garage). Välkommen hem till denna arkitektritade villa i Håbo-Tibble Kyrkby! "Villa Mon Plaisir" om hela 180 kvm är uppförd 1989 och ritad av arkitekt Sven-Olof Nyberg. Stora ytor, burspåk, full takhöjd på båda husplanen och vackra, stora fönster som ger generöst ljus till husets samtliga rum. Särskilt social planlösning på entréplan mellan kök och vardagsrum. Ett ljust och fint allrum med balkong finns också på husets på övre plan. Inbjudande, påkostad och skyddad trädgård med bästa solläge och växthus. Garage samt plats för flera bilar på dubbla uppfarter. Förråd finns. Förskola finns i området och det är även nära till Tjustaskolan för de äldre barnen. Kyrkbyn uppenbarar sig som en oas på landsbygden och bär på en speciell karaktär och känsla som upplevs bäst på plats (se- och läs gärna mer om området under "Dokument-fliken" där bland annat arkitekten berättar själv). Området är strategiskt beläget med endast en kort bilresa in till tätorten i Bro med E18 (ca 30 min till Stockholm city), men även med närhet till Bålsta, Sigtuna/Märsta och Arlanda. I de lantliga omgivningarna finns gott om stall för den hästintresserade. Mälaren är ständigt närvarande runt om i kommunen och ger möjlighet till såväl bad som båt. I Upplands-Bro kommun finns flera fina golfbanor med högklassiga Bro Hof i täten, dessutom har Bro Park galopp etablerat i Bro. Huset är besiktigat och energideklarerat. Bör besökas på visning - Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Diamantstigen 45, Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
  • Ons 3 apr
Diamantstigen 45, Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Diamantstigen 45, Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Diamantstigen 45

Lägenhet
Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 995 000 kr
115 m²
5 rum
7 202 kr/mån
26 043 kr/m²

Välkommen till denna suveräna 5:a om 115 kvm i två plan, i Populära Hovslagaren! Ljus hörnlägenhet med genomgående ljusa ytskikt i all rum. Välplanerat boende med stora utrymmen. Fyra fina sovrum och två bra badrum. Högt läge och stor terrass fri vy mot skogen kring Lillsjöområdet, utan hus framför - ett av områdets bästa lägen! 3-glas isolerfönster har installerats i alla lägenheter, liksom nya ytterdörrar och dessutom har alla fasader och balkonger nyligen renoverats. Ett fristående förråd om ca 9 kvm tillhör lägenheten och finns utanför. Välskött och barnvänligt område med radhuskaraktär. Goda busskommunikationer till Kungsängens centrum och till pendeltåg för vidare resa in mot Stockholm C. Väl värd ett besök! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Kyrkbyvägen 6, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00
Kyrkbyvägen 6, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kyrkbyvägen 6, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kyrkbyvägen 6

Villa
Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 950 000 kr
144 m²
6 rum
958 m² tomt

Välkommen hem till detta gedigna Faluhus i Håbo-Tibble Kyrkby! En arkitektritad by med Bullerbyn-känsla. Villan om 144 kvm är uppförd 1989 och har stora ytor, full takhöjd på båda husplanen och vackra, stora fönster som ger generöst ljus till husets samtliga rum. Kök och vardagsrum på entréplan. Fyra bra sovrum på övre plan samt ett ljust och fint allrum. Dubbla badrum samt separat tvättstuga. Inglasat uterum. Inbjudande, välanlagd och skyddad trädgård med bästa solläge och pool - en riktig oas. Garage samt plats för flera bilar på dubbla uppfarter. Nytt gästhus med badrum och dessutom förberett för kokvrå. Förskola finns i området och det är även nära till Tjustaskolan för de äldre barnen. Kyrkbyn på landsbygden bär på en speciell karaktär och känsla som upplevs bäst på plats. Området är strategiskt beläget med endast en kort bilresa in till tätorten i Bro med E18 (ca 30 min till Stockholm city), men även med närhet till Bålsta, Sigtuna/Märsta och Arlanda. I de lantliga omgivningarna finns gott om stall för den hästintresserade, svampskogar, promenadstråk, landsvägar ideala för cykling mm. Mälaren är ständigt närvarande runt om i kommunen och ger möjlighet till såväl bad som båt. I Upplands-Bro kommun finns flera fina golfbanor med högklassiga Bro Hof i täten, dessutom finns Bro Park galopp i Bro. Huset är besiktigat och energideklarerat. Bör besökas på visning - Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Trombonstigen 1, 3tr, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Trombonstigen 1, 3tr

Lägenhet
Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/4
4 809 kr/mån
28 284 kr/m²

Snygg, inbjudande och stor 2 rum & kök om hela 67 kvm högt upp i huset. Fullt utrustat kök med halvöppen planlösning till vardagsrum. Snyggt helkaklat badrum med badkar, inredd med tvättmaskin. Ett stort sovrum finns med plats för dubbelsäng samt sovrumsmöbler. Två klädkammare varav en större. Hela bostaden är fantastiskt fin och klar för inflytt. Stor balkong med plats för utemöbler och i bra solläge. Balkongen ligger högst upp. Riktigt bra och välskött förening. Nära parkering, natur, busskommunikationer och handelsplatsen i Norrboda med Lidl, Coop, Biltema, Byggmax, Apotek, McDonalds mm. Välkommen hem!

  • Hiss
Kyrkvägen 20B, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00
Kyrkvägen 20B, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kyrkvägen 20B, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kyrkvägen 20B

Villa
Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
6 495 000 kr
140 + 31 m²
5 rum
768 m² tomt

Här finns chansen till ett inbjudande villaboende i Kungsängens centrala delar! Huset om totalt 171 kvm bostadsyta är genomgående ombyggt och renoverat och dessutom utbyggt. Nytt värmesystem (CTC luft/vatten-värmepump), nya 3-glas isolerfönster, nytt tak och ny fasad är bara några att av de större åtgärder som dessutom gjorts (se senaste renoveringar/förbättringar i separat lista). Bra sovrum, fräscha kök och badrum, dubbla toaletter, separat tvättstuga, allrum/TV-rum och rejält vardagsrum med braskamin. Högt belägen tomt med uteplats byggd i etager; här finns utekök, spabad, växthus mm. Tomten rymmer även ett gästhus. Uppfart med plats för bilar. Bredband, fiber. Optimalt läge med promenadavstånd till allt som behövs i form av bl.a. kommunikationer/pendeltåg, service och handel samt förskolor, skolor och gymnasium. Vid sidan av fördelarna med centrumläget finns i kommunen även mycket annat; fina natur- och friluftsområden, närhet till Mälaren, flera välkända golfbanor med Bro Hof slott i täten, flera stall för den hästintresserade samt galoppbanan Bro Park. Huset är besiktigat och energideklarerat och är väl värt ett besök. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Bergmyntavägen 2, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun

Bergmyntavägen 2

Villa
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 795 000 kr
157 m²
7 rum
801 m² tomt

Mycket fin och totalrenoverad villa i 1,5 plan om 157 kvm och med gott om sovrum och fina sällskapsutrymmen. Extra plus med stort renoverat kök med köks-ö som rymmer många. Två bra badrum och praktisk separat tvättstuga. Genomgående mycket gott skick i båda plan, inbjudande och ljus planlösning. Frånluftsvärmepump med vattenburet uppvärmningssystem. Trägårdstomt med hörnläge, härliga altaner, pool och inglasat uterum. Bra garage om ca 38 kvm och parkeringsplatser på uppfarten framför. Villaområde med närhet till skolor- och förskolor och stora skogs- och friluftsområden. Kort promenad till centrum. Närhet till bad i Lejondalssjön och Mälaren, golfbanor som Bro Hof slott och Bro Bålsta GK och dessutom nära till Bro Galopp. Huset är besiktigat och energideklarerat. Välkommen hem! OBS! Ommålning utvändigt påbörjades men hann ej färdigställas pga. vädret - särskild diskussion med säljarna hålls kring detta.

  • Uteplats
Växthusvägen 19, 1 tr, Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 19, 1 tr

Lägenhet
Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 025 000 kr
21 m²
1 rum
vån 2/3
1 606 kr/mån
48 810 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING! 076-880 83 47 Ypperligt tillfälle till stilfullt förstaboende med låg avgift! 21 väldisponerade kvm med smart tänk och plats för matbord, säng och förvaring. Fräsch lägenhet med vita väggar och ekparkettgolv. Dold kokvrå och rymligt, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare. Förening belägen i relativt nyetablerat och mycket lugnt villaområde. Promenadavstånd till pendeltågsstation dit även bussar avgår. Nära naturområden och Bro centrum.

  • Plus
  • Hiss
Smedslingan 3, Smidö - Bro, Upplands-Bro kommun

Smedslingan 3

Tomt
Smidö - Bro, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 695 000 kr
2 040 m² tomt

NYTT PRIS! "Det lilla paradiset!" Strålande möjlighet att förvärva stor villatomt med kommunalt V/A och fiber indraget. Perfekt läge för den som vill skapa sitt framtida drömboende. Tomten är 2 040 kvm och generös byggrätt föreligger - det är tillåtet att bebygga 10% av tomtytan. Smidö utvecklas i rask takt till ett av kommunens finare villatillhåll, där de lantliga omgivningarna och närheten till Mälaren är bland de mer självklara "plussen". Ett högre bostadshus skulle ge fin sjöutsikt mot Mälaren, som omringar området. Förutom närheten till vattnet (möjlighet finns att ha båt) finns på kort avstånd bl.a. flera välkända golfbanor med Bro Hof slott i täten samt galoppbanan Bro Park. Välkommen att ta en titt! Besök gärna smido.se för bra info. OBS! Det går bra att, på egen hand, åka ut och titta på tomten på plats - det anordnas ej s.k. öppna visningar. Välkommen att ta en titt! Rivningsprojekt på tomten, vid frågor om rivningen kontakta säljare 0737128151. Nuvarande byggnader kommer inte ingå i köpet och platsen kan just nu upplevas lite stökig vid besök.

Växthusvägen 17, 2tr, Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 17, 2tr

Lägenhet
Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 495 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/3
3 672 kr/mån
31 146 kr/m²

OTROLIGT BRA PRIS! KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING - 076-880 83 47. 2 rum och kök om 48 kvm samt förråd om ca 4kvm. Fräscht boende i mycket fin miljö. Fin standard genomgående och fullt utrustat kök samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ljusa, stora rum i hela bostaden. Ingen insyn. Hiss finns. Stor och skön balkong i västerläge med plats för loungemöbler. Parkering i anslutning till huset. Mycket nära förskola och skola, buss, pendeltåg, centrum samt natur och bad. Bro Galopp samt Bro Hof Golfklubb ligger på 5 min bilavstånd. 30 min till City med bil eller pendeltåg. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Kungsvägen 6F, Svartviken - Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
  • Sön 7 apr kl 11:00

Kungsvägen 6F

Lägenhet
Svartviken - Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 195 000 kr
125 m²
4 rum
7 648 kr/mån
33 560 kr/m²

ÖNSKAS PRIVATVISNING KONTAKTA MÄKLARE. Unik möjlighet att bli ägare till denna stora lägenhet om 125 kvm i två plan. I lamellhuset med övriga lägenheter finns detta radhus med egen ytterdörr rakt ut. Här ingår både uteplats och balkong och nedanför området glittrar Mälarens vatten i Svartviken. Bostaden har genomgående renoverats 2022-2023 på ett modernt tilltalande sätt med snygga materialval och smarta lösningar. Nedervåningen med öppen planlösning rymmer kök, matplats och vardagsrum medan bostadens tre sovrum samt ett allrum återfinns på bostadens övre plan. Två ytskiktsrenoverade/helkaklade badrum finns dessutom, ett på varje våningsplan. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet på övre plan. Externt förråd finns att tillgå, liksom parkering och grovtvättstuga. Bra och välskött förening med blommande gårdar. Gångstig från området med 150 m till grillplats och Mälarvatten. Endast en kort promenad till Centrum med butiker och service samt pendeltåg. Även närhet till Svartviken, Ryssgraven och Stäksön för en aktiv livsstil med fina möjligheter för exempelvis långfärdsskridskor, klättring och promenadstråk/naturreservat. Båtklubb, strandpromenad och fin badplats finns vid Gröna udden. I kommunen finns också flera bra golfbanor med Bro Hof Slott i täten. Ca 25 min med bil till City! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Femstenavägen 11, mpl, Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
  • Tis 2 apr

Femstenavägen 11, mpl

Lägenhet
Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 645 000 kr
42,7 m²
2 rum
2 654 kr/mån
38 525 kr/m²

*PASS PÅ! NYTT PRIS! MÖJLIGHET TILL SNABBT TILLTRÄDE.* Se hit! Snygg och modern markplanstvåa med egen uteplats i sydvästläge. Välplanerad lägenhet och genomgående ljus och fräsch. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök och vardagsrum, helkaklat badrum med golvvärme och stort sovrum med bra garderobsförvaring. Tvättmaskin och torktumlare. Källarförråd tillhör lägenheten (hiss). Nära till handelsplats med affärer och restauranger, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, badsjö, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Dessutom gångavstånd till förskolor, grundskolor till och med åk 9 och gymnasium. En fin möjlighet, välkommen på visning och välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Berberisvägen 63, Upplands-Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 3 apr

Berberisvägen 63

Radhus
Upplands-Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 495 000 kr
96 m²
4 rum
5 827 kr/mån
25 990 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Välplanerat och fint hörnradhus med bostadsrätt. Huset är i bra skick och beläget i mysigt och barnvänligt område. En riktig idyll för barnfamiljen. Uteplatser på både fram- och baksida. Fyra rum och kök om 96 kvm, dessutom förråd och carport med gallergrind ingår också i avgiften (alla carportplatser har tillgång till laddbox). Dessutom finns 45 parkeringsplatser i föreningen för de boende och gäster. Vind med gott om förvaringsmöjligheter. Bra kök med matplats, två badrum och genomgående ljust och fräscht. Tre bra sovrum varav ett med en trevlig balkong och en rymlig klädkammare. Fint vardagsrum med bra sällskapsytor. Mysig insynsskyddad trädgård på baksidan där man njuter av eftermiddags- och kvällssolen och uteplats även på entrégården framför huset. Nära natur, skolor, pendeltåg och centrum. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Bondkroksvägen 4, Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun

Bondkroksvägen 4

Villa
Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
3 775 000 kr
87 + 68 m²
4 rum
2 016 m² tomt

NYTT PRIS! Kontakta mäklare för visning. Fint belägen villa med permanentstandard och promenadavstånd till Mälaren med gemensam båt-/badbrygga. Huset är uppdelat i tre plan. Stora sociala ytor med bra ljusinsläpp. Modernt kök, två badrum och en gäst-toalett. Bastu samt dusch hittar du på källarplan. Garage. Stor och fin tomt. Altan som går runt halva huset där du kan sätta dig i bästa solläge. Braskamin för extra mysfaktor. Fastigheten har servitut på brunn belägen på grannfastighet samt 3-kammar avloppsbrunn med infiltration på egen tomt med grannfastighet ansluten. Fiber indraget.

  • Uteplats
Växthusvägen 13, 1 tr, Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 13, 1 tr

Lägenhet
Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 750 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 805 kr/mån
34 314 kr/m²

2 rum och kök om 51 kvm samt förråd om ca 4kvm. Fräscht boende i mycket fin miljö. Fin standard genomgående och fullt utrustat kök samt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ljusa, stora rum i hela bostaden. Ingen insyn. Bra med tillval i lägenheten. Telefon till porten, säkerhetsdörr, hiss finns. Riktigt fin inglasad balkong i bästa västerläge. Parkering i anslutning till huset. Mycket nära förskola och skola, buss, pendeltåg, centrum samt natur och bad. Bro Galopp samt Bro Hof Golfklubb ligger på 5 min bilavstånd. 30 min till City med bil eller pendeltåg. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 20