SkandiaMäklarna Upplands Bro

SkandiaMäklarna Upplands Bro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hjärtstensvägen 13, 5tr, Brunna Park - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Mån 12 jun

Hjärtstensvägen 13, 5tr

Lägenhet
Brunna Park - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

2 095 000 kr

49 m²

2 rum

3 352 kr/mån

42 755 kr/m²

Nu säljs denna fina, högt belägna och så gott som nya 2:a i Brunna Park och erbjuder möjlighet till ett trivsamt boende i ett expansivt område! Kanonläge med fri vy ut mot villaområdet nedanför. Ljus, fräsch, välplanerad och fullt utrustad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, lyxigt badrum med TM och TT. En del tillval gjordes vid nyproduktionen såsom rostfria vitvaror och grått klinker i badrummet. Stor balkong med soligt toppläge. Förråd hör till bostaden. Nära till handelsplats med Lidl, Coop, McDonalds, Biltema, Byggmax, Apotek mm, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, Lillsjön med bad, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. En fin möjlighet, välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Mullbärsstigen 37, 1tr, Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 37, 1tr

Lägenhet
Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

2 295 000 kr

98 m²

4 rum

5 518 kr/mån

23 418 kr/m²

Toppenfyra nu till salu på Mullbärsstigen! En trappa upp med stor balkong i västerläge med kvällssol. Otroligt välskött bostad där det bara är att flytta in. Två kaklade badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. Stort och snyggt Marbodal kök med rejäl matplats. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden. Tre ljusa sovrum varav ett stort, lättmöblerat vardagsrum med plats för stora sällskap och utgång till den härliga balkongen. Rymligt förråd hör till lägenheten och ligger vägg i vägg. El-central bytt i lägenheten av leg. elektriker. Mycket bekvämt läge i området nära parkering och busshållplats. Populär och välskött HSB-förening. Nära till Lillsjön och fina natur- och friluftsområden finns i hela närområdet. Dessutom nära affär, kommunikationer, vårdcentral och nya Kungsängens IP m.m. Föreningen håller även på att bygga upp ett barnvagnsförråd samt renovera garaget. Missa inte denna chans!

 • Balkong
Högnäsvägen 22, Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Högnäsvägen 22

Villa
Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

7 850 000 kr

180 m²

5 rum

1 184 m² tomt

Unik och lyxig familjevilla i ett plan om 180 kvm (by - 96) , i ett av Kungsängens mest eftertraktade områden; Sylta invid Lillsjön. Trädgård med stor- och svårslaget pooldäck med komposittrall och pool. Privat och södervänt läge. Sköna platser för avkoppling och bl.a. eldriven pergola med plats för stor möbelgrupp under. Högt läge på eget berg med fin vy från toppen på täppan och med Lillsjöglimt. Under åren genomgående renoverat, ombyggt och förfinat hus i modern tappning och med alla bekvämligheter på plats. Genomgående vattenburen golvvärme, två braskaminer och dessutom vedspis. Stora rum och genomgående härliga umgängesytor. Extra tilltagen takhöjd som ger trevlig rymd. Fyra bra sovrum och två helkaklade badrum samt bastu. Garage om ca 31 kvm, friggebod samt lekstuga. Fiber indraget. Barnvänligt nära förskola, promenadavstånd till grundskolor och gymnasium samt nära natur och kommunikationer. Lillsjön är om sommaren en omåttligt populär badsjö. 25 min med pendeltåg från Kungsängen till Stockholm City. Huset är besiktigat och energideklarerat. En speciell chans!

 • Uteplats
Safirstigen 17, Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Safirstigen 17

Lägenhet
Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

3 295 000 kr

118 m²

5 rum

6 089 kr/mån

27 924 kr/m²

Stor bostad om ca 118 kvm total bostadyta (BoA 99 kvm + BiA ca 19 kvm)! Boende med radhuskänsla fördelat på två plan, fem rum/varav fyra sovrum (ursprungligen en fyra, det sovrum som tillkommit saknar fönster) och kök och med två helkaklade badrum och bastu. Dessutom två uteplatser samt stor balkong. Morgon- och förmiddagssol på baksidan (öster) och eftermiddags- och kvällssol på framsidan (väster). Mycket fint och smakfullt renoverat boende med bra planerade ytor. Skönt och naturnära läge i lugnt område nära parkering, buss och populär skola. HSB-förening. Nya fönster (3-glas isoler) har installerats i alla lägenheter liksom nya ytterdörrar. Fristående förråd om ca 9 kvm tillhör lägenheten och finns på den egna baksidan. Stabil HSB-förening. Välskött och barnvänligt område utan inblandning av biltrafik. Närheten till Lillsjön är guld värd, inte minst om sommaren. Goda busskommunikationer till Kungsängens centrum och till pendeltåg för vidare resa in mot Stockholm C. Väl värd ett besök! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Lars Ekborgs väg 12, Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Lars Ekborgs väg 12

Lägenhet
Sylta - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

2 825 000 kr

84,5 m²

3 rum

5 772 kr/mån

33 432 kr/m²

Välkommen till detta mycket fina bostadsrättsradhus i barnvänliga Sylta, vid Lillsjön. Ett av områdets bästa lägen och en av de absolut finaste tomterna. Två våningsplan om totalt 84,5 stilsäkra kvm. Toppfint kök med all önskvärd utrustning, två helkaklade, snygga badrum med golvvärme, egen nyrenoverad tvättstuga och med inbjudande trädgård i lugnt och grönt läge. Uteplatser på båda sidor om huset varav den på baksidan skyddas under tak. Helt inflyttningsklart och bekymmersfritt. Gott om lekytor kring huset och i området. Tillhörande externt förråd. Sylta är ett naturnära område med badplats och naturstråk runt knuten. Förskola i området och Lillsjöskolan bara några minuter bort. Bra och välskött HSB-förening. Välkommen hem!

 • Uteplats
Hjortronvägen 49, bv, Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Hjortronvägen 49, bv

Lägenhet
Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

1 395 000 kr

67 m²

2 rum

4 038 kr/mån

20 821 kr/m²

Hörnläge, markplansläge, köpläge och chans att skapa sig något riktigt bra! Tvåa på markplan med möjlighet till dubbla uteplatser. Uteplatsen på framsidan går att bygga ut (eftermiddags- och kvällssol). På baksidan går det dessutom att bygga en extra stor uteplats och sätta in en altandörr i sovrummet (morgon- och förmiddagssol). Rejält kök, rymligt badrum, ett bra sovrum samt stort vardagsrum. Drygt 32.000 kr finns i den inre reparationsfonden och kan användas vid förbättringar/renoveringar i bostaden. Bra förvaring i lägenheten med klädkammare och garderober och ett mycket rymligt förråd hör till lägenheten och ligger direkt intill. Nära parkering, lekplats, föreningslokal och tvättstuga. Populär och välskött HSB-förening. Stamrenoverat genom Proline. Bredband 100 mbit via Telenor. Nära till Lillsjön och fina natur- och friluftsområden finns i hela närområdet. Dessutom kort promenad till Kungsängens handelsplats, Brunna Park med Lidl, Stora Coop, Biltema, Byggmax, Apotek, Mc Donalds mm. Även nära till kommunaktioner, nya Kungsängens IP m.m. Riktigt bra tillfälle! Välkommen hem!

 • Uteplats
Bokstigen 26, Upplands-Bro - Råby skog, Upplands-Bro kommun

Bokstigen 26

Villa
Upplands-Bro - Råby skog, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

3 850 000 kr

131 m²

5 rum

471 m² tomt

Äntligen ett hus till salu på omtyckta Bokstigen! Rymligt och charmigt hus om 131 kvm på friköpt tomt. Två helkaklade badrum, separat tvättstuga, kök med braskamin samt inglasat uterum. Dessutom fem rum varav fyra bra sovrum, ett på entréplan och övriga tre på husets övre plan. Utöver braskaminen finns en luft-luftvärmepump (Panasonic) som bidrar till bättre inomhusklimat och ger lägre energikostnader. Mycket barnvänligt område och lekpark finns precis "utanför fönstret". Trädgårdstomt med stor nybyggd altan, gräsmatta med plats för studsmatta och möjligheter att plantera. Rymligt förråd och även lekstuga finns. Bredband, fiber. Garageplats i länga och P-plats ingår. Närområdet erbjuder bad i Lejondalssjön och Mälaren, golfbanor som Bro Hof slott och Bro Bålsta GK och dessutom nära till Galoppbanan Bro Park. En suverän chans! huset är besiktigat och energideklarerat. Välkommen hem!

 • Uteplats
Växthusvägen 7, 2tr, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Växthusvägen 7, 2tr

Lägenhet
Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

1 695 000 kr

51 m²

2 rum

3 171 kr/mån

33 235 kr/m²

Snygg 2:a om 51 kvm samt förråd i utvändig länga om ca 4 kvm. Fräscht boende i mycket fin miljö intill villaområde. Bra standard genomgående. Fullt utrustat kök, badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ljusa, stora rum i hela bostaden. Ingen insyn. Telefon till porten, säkerhetsdörr och hiss finns. Stor och skön balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Parkering i anslutning till huset. Mycket nära förskola och skola, buss, pendeltåg, centrum samt natur och bad i Lejondalssjön. Bro Galopp samt Bro Hof Golfklubb ligger på 5 min bilavstånd. 30 min till City med bil eller pendeltåg. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bondmorans väg 40, Näshagen, Upplands-Bro kommun

Bondmorans väg 40

Villa
Näshagen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

3 595 000 kr

44 m²

5 rum

2 641 m² tomt

Med fantastiskt läge och med vy över Lejondalssjön ligger denna tegelvilla i två plan med souterrängdel om 44+54 kvm. Tre sovrum, kök och härligt vardagsrum samt matsalsrum med brett fönsterparti och panoramavy över sjön. Inredd souterrängvåning och garage i huset. Isolerat gästhus om ca 30 kvm med el och vatten. Vedeldad bastu i egen hus på baksidan. Stor vedbod med arbetsbänk. Carport. Två luft-luftvärmepumpar och tre eldstäder. Fiber är indraget. Stor välskött tomt som angränsar mot allmänning. På badrocksavstånd finns badplats och båtmöjlighet (roddbåt och elmotor). Fin sjö för en avkopplande kajaktur och dessutom ska aborrefisket vara något extra... Gott om fina strövområden i närområdet. Trots läget ute på landet är avståndet till både Kungsängen och Bro kort (särskilt färdtillstånd finns för att ta genväg över Svea Livgarde till Kungsängen), E18 in mot Stockholm nås därmed extra snabbt och smidigt. Pendeltågsstation finns i både Kungsängen och Bro. Besiktigat och energideklarerat. Välkommen hem!

 • Uteplats
Vallmostigen 2, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår

Vallmostigen 2

Radhus
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

2 295 000 kr

66 m²

3 rum

4 060 kr/mån

34 773 kr/m²

Välkommen till denna supermysiga 3 rum och kök om 66 kvm i populära Brf Finnsta Gård! Skön radhuskänsla och hörnläge med stor altan och liten fin grästäppa, allt inramat av häck och staket. Ett av områdets absoluta topplägen. Bostaden är ljus och bra planerad med rymligt, kaklat badrum med WC och badkar. Två fina sovrum och renoverat kök med halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Garage och P-plats finns att hyra. TV och bredband ingår i avgiften. På entrésidan finns en liten uteplats och ett eget isolerat förråd. Kort promenad till skolor, centrum, kommunikationer och natur. Pendeltåg in till Stockholm Central på 30 min. En bostad at trivas i och klart värd att se på visning - Välkommen hem!

 • Uteplats
Gullvivestigen 32, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 14:30

Gullvivestigen 32

Radhus
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

3 495 000 kr

125 m²

7 rum

125 m² tomt

Stort och barnvänligt radhus om 125+30 kvm och ett boende som rymmer den stora familjen! Mycket gott om plats med hela sex sovrum, varav fem på husets övre plan och ett till på nedre plan, två badrum, separat tvättstuga samt kök och vardagsrum med utgång till inglasat uterum och södervänd tomt på baksidan. Tomten är friköpt och här finns äppelträd, vinbärsbuske, krusbärsbuske, rabarber mm. Med utgång från ett av sovrummen på övre plan finns också en stor balkong i söder. Vattenburet uppvärmningssystem (elpanna), ny luft-luftvärmepump och elgolvvärme i det ena badrummet. Fiber och TV-grundutbud ingår i samfälligheten, liksom V/A. Två egna garage i länga (och garage-el, man betalar för sin förbrukning) ingår också. Lugnt område med närhet till skolor och förskolor, centrum och kommunikationer. Pendeltåg från Bro till City tar ca 30 min. Området är välutvecklat för barn, med brett gång- och cykelvägnät utan inblandning av biltrafik. Radhuset är besiktigat och energideklarerat. Missa inte denna fina chans. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Växthusvägen 13, 1 tr, Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 13, 1 tr

Lägenhet
Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

1 895 000 kr

51 m²

2 rum

3 171 kr/mån

37 157 kr/m²

2 rum och kök om 51 kvm samt förråd om ca 4kvm. Fräscht boende i mycket fin miljö. Fin standard genomgående och fullt utrustat kök samt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ljusa, stora rum i hela bostaden. Ingen insyn. Bra med tillval i lägenheten. Telefon till porten, säkerhetsdörr, hiss finns. Riktigt fin inglasad balkong i bästa västerläge. Parkering i anslutning till huset. Mycket nära förskola och skola, buss, pendeltåg, centrum samt natur och bad. Bro Galopp samt Bro Hof Golfklubb ligger på 5 min bilavstånd. 30 min till City med bil eller pendeltåg. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Mullbärsstigen 17, 2tr, Ekhammar, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 17, 2tr

Lägenhet
Ekhammar, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

1 495 000 kr

45 m²

1 rum

2 715 kr/mån

33 222 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS*. Toppenfin hörnetta om 45 kvm med fransk balkong i österläge på tredje våningen. Genomgående mycket fin och ljus bostad med hög trivselfaktor. Smart skjutvägg mellan sovdel och vardagsrumsdel i allrummet. Helkaklat badrum med mörkt kakel och klinker och badkar. Ombyggt vitt kök med mer öppen och luftig planlösning ut mot hall. Matplats för fyra personer vid fönster ut mot gården på Mullbärsstigen. Mycket välplanerade 45 kvm och bra förvaring med tre inbyggda garderober i hallen. Bredband, 100 mbit. Förråd tillhör och ligger på samma våningsplan. P-plats finns att hyra i området till låg avgift. Tvättstuga finns i närmaste hus och kvarterslokal finns också att nyttja. Populär och omtyckt HSB-förening. Trivsamt och lugnt område nära Lillsjön med bad, naturområden, elljusspår och affär samt goda kommunikationer. Välkommen hem!

 • Balkong
Gruvfogdevägen 4, Upplands-Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun

Gruvfogdevägen 4

Villa
Upplands-Bro - Håtuna, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

9 950 000 kr

351 m²

8 rum

1,5 ha tomt

Här finns nu möjlighet att förvärva en sekelskiftesvilla med herrgårdskänsla om drygt 350 kvm. Stor tomt- och trädgård av parkkaraktär i idylliska omgivningar. Gott om charm och karaktär i huset med flera kakelugnar och eldstäder, en takhöjd som hör ett sådant boende till och stora salar och rum med pardörrar mellan dessa. På baksidan finns en stor veranda och nedanför denna en pool. Garage finns bredvid huset och stor uppfart med plats för många bilar. Fiber är indraget. Lantligt läge men också med 40 minuter till Stockholm, närhet till tätorterna i Bro och Bålsta samt till Sigtuna och Arlanda. Flera stall och ridhus finns i det direkta närområdet. Galoppbanan "Bro Park" har etablerat i kommunen och flera högklassiga golfbanor med Bro Hof Slott i täten finns också här. I omgivningarna finns också badplatser och möjligheter till båtplats. Barnomsorg/förskolor finns i både Håbo-Tibble och Bro, Tjustaskolan (grundskola) finns i närheten och skolbuss går från Håtunavägen. Högstadium och gymnasium finns i Sigtuna, Bro, Kungsängen och Bålsta. 11 km till Mälarens hästklinik. Välkommen hem!

 • Uteplats
Snickarvägen 50, Gamla Bro - Bro, Upplands-Bro kommun

Snickarvägen 50

Villa
Gamla Bro - Bro, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

4 095 000 kr

206 m²

6 rum

863 m² tomt

*ACCEPTERAT PRIS* Stor familjevilla anno 1965, om ca 206 kvm bostadsyta (BoA 125 kvm + BiA 81 kvm) fördelat på sex rum och kök. Hel källarvåning med bl.a. gillestuga och tvättstuga/badrum. Löpande välunderhållet och bra investeringar såsom nya fönster 2018 och installation av bergvärme 2019. Friköpt trädgårdstomt med gräsmatta, stenplattor, växthus och altan, staket och häckar. Garage om ca 25 kvm med plats för en bil samt extra parkering på uppfarten. Skärmtak bakom garaget för exempelvis cykelförvaring. Öppen fiber indraget. Mycket bra läge i Gamla Bro med promenadavstånd till skolor, centrum med affärer samt pendeltåg. Fina närområden med badsjöar och natur. Nära Bro Park galopp och ett flertal fina golfbanor finns också här med Bro Hof Slott i täten. Huset är besiktigat, se protokoll under "Dokument". Välkommen hem!

 • Uteplats
Sandgrindsvägen 4, Sandgrind - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
Sandgrindsvägen 4, Sandgrind - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Sandgrindsvägen 4, Sandgrind - Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Sandgrindsvägen 4

Villa
Sandgrind - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

8 195 000 kr

208 m²

7 rum

1 467 m² tomt

Välkommen hem till Sandgrindsvägen 4! Stor villa med källarvåning om ca 208 + 180 kvm byggt år 1956 och tillbyggt på 60-talet. Läge på en attraktiv, lugn och vackert kuperad villagata nära Lillsjön. Stora ytor och många rum och genomgående generöst ljusinsläpp och gott om charm. Härliga panoramafönster i kök och vardagsrum med utsikt mot åkerlandskap och Mälaren. Källarvåning om ca 90 kvm med bl.a. en stor gillestuga, tvättstuga och mat/vinkällare. Separat relaxdel om ca 90 kvm i egen del av huset med inomhuspool och bastu. Den fina trädgården erbjuder gräsmatta, odlingsmöjligheter och en stor fin altan i soligt söderläge. Bergvärme (vattenburet system), dubbla eldstäder och luft-luftvärmepump ger lägre energikostnader. Fiber förstås. Garage och stor uppfart med plats för flera bilar. Barnvänligt med promenadavstånd till förskolor, grundskolor och gymnasium samt nära fin natur och kommunikationer. Lillsjön är om sommaren en omåttligt populär badsjö med strandpromenad, badstrand, klippor och fina motionsspår och utomhusgym i skogarna som omger sjön. 25 min med pendeltåg från Kungsängen till Stockholm City. Huset är besiktigat och energideklarerat. En speciell chans!

 • Premium
 • Uteplats
Hjärtstensvägen 11, 6tr, Brunna Park - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 11, 6tr

Lägenhet
Brunna Park - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro

3 295 000 kr

51 m²

2 rum

3 490 kr/mån

64 608 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS!* Unik tvårummare högst upp i huset med en exceptionell takterrass om drygt 71 kvm som slår det mesta! Här bor du i Brunna Park som erbjuder möjlighet till ett trivsamt boende i ett expansivt område. Så gott som ny, mycket fräsch, välplanerad och fullt utrustad bostad med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett bra sovrum och lyxigt badrum med TM och TT. Magiskt ljusinsläpp med stora fönster och med himlen som närmsta granne. Takterrassen är det som verkligen sticker ut med den här bostaden - unik och ensam i sitt slag! Terrassen sträcker sig runt hela bostaden och solen är alltid närvarande någonstans på den enorma terrassen. Nära till handelsplats med affärer, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, Lillsjön med bad och friluftsområde, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Förråd hör till bostaden. En fin möjlighet, välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 17