Mäklare Eric Dahlin

Eric Dahlin

Om mig

Hej! Jag har varit fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna i Upplands-Bro sedan 2010 och driver vårt lokala kontor sedan 2016. Jag är uppvuxen i kommunen, varför det föll sig naturligt att jag skulle vara verksam som mäklare just här. Varje försäljning är unik och jag skräddarsyr alltid den bästa lösningen för just Dig. Jag ser det som ett viktigt ansvar att på bästa sätt vägleda mina kunder genom bostadsaffären. Välkommen att kontakta mig när du planerar att köpa eller sälja bostad i kommunen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsvägen 6F, 19641 Kungsängen, Svartviken - Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Kungsvägen 6F, 19641 Kungsängen

Lägenhet
Svartviken - Kungsängen Centrum, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 195 000 kr
125 m²
4 rum
6 953 kr/mån
33 560 kr/m²

Unik möjlighet att bli ägare till denna stora lägenhet om 125 kvm i två plan. I lamellhuset med övriga lägenheter finns detta radhus med egen ytterdörr rakt ut. Här ingår både uteplats och balkong och nedanför området glittrar Mälarens vatten i Svartviken. Bostaden har genomgående renoverats 2022-2023 på ett modernt tilltalande sätt med snygga materialval och smarta lösningar. Nedervåningen med öppen planlösning rymmer kök, matplats och vardagsrum medan bostadens tre sovrum samt ett allrum återfinns på bostadens övre plan. Två nyrenoverade- och helkaklade badrum finns dessutom, ett på varje våningsplan. Tvättmaskin och torktumlare i badrummet på övre plan. Externt förråd finns att tillgå, liksom parkering och grovtvättstuga. Bra och välskött förening med blommande gårdar. Gångstig från området med 150 m till grillplats och Mälarvatten. Endast en kort promenad till Centrum med butiker och service samt pendeltåg. Även närhet till Svartviken, Ryssgraven och Stäksön för en aktiv livsstil med fina möjligheter för exempelvis långfärdsskridskor, klättring och promenadstråk/naturreservat. Båtklubb, strandpromenad och fin badplats finns vid Gröna udden. I kommunen finns också flera bra golfbanor med Bro Hof Slott i täten. Ca 25 min med bil till City! Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Femstenavägen 5, bv, Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Femstenavägen 5, bv

Övrigt
Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
5 495 000 kr
108 m²
4 rum
6 629 kr/mån

Missa inte denna chans! *VISNING ARRANGERAS PÅ FÖRFRÅGAN* - Välkommen att kontakta oss! Här finns nu möjlighet för både privatperson och juridisk person att förvärva en "Bokal" om totalt 108 kvm. Denna är uppdelad på affärs/kontors-lokal med skyltfönster för verksamhet i markplan (37 kvm) och en trerumslägenhet på våningen ovanför (71 kvm). Detta i ett växande område och i en kommun med stark tradition av småföretagande. Möjlighet att sätta in trappa som går direkt mellan lokalen och den ovanpåliggande lägenheten (trappan finns i förrådet). Lokalen har både pentry och badrum. Bostadslägenheten är fullt utrustad och bjuder på både uteplats och inglasad balkong. Källarförråd som tillhör lägenheten nås med hiss. Handelsplatsområde med affärer och restauranger men också med närhet till stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, badsjö, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Dessutom gångavstånd till förskolor, grundskolor till och med åk 9 och gymnasium. En fin möjlighet, välkommen att kontakta oss för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Björnbärsstigen 14, 2tr, Ekhammar - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Björnbärsstigen 14, 2tr

Lägenhet
Ekhammar - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 590 000 kr
67 m²
2 rum
3 854 kr/mån
23 731 kr/m²

Toppbelägen 2:a om 67 kvm i populära Ekhammar! Lägenheten är genomgående ljus och välplanerad. Belägen på översta våningen med balkong i bästa söderläge och med Mälarutsikt. Rymlig bostad med stora rum och bra förvaring. Omtyckt och välskött HSB-förening. Parkering och garage finns att hyra till låga avgifter. Bredband, 100 mbit. Stort förråd tillhör och ligger vägg i vägg. Bra område nära Lillsjön med bad, naturområden och elljusspår, affär samt goda kommunikationer. Tvättstugor och kvarterslokal finns att låna. Fint område nära Lillsjön med bad, naturområden och elljusspår. Endast ett fåtal steg till affär samt goda busskommunikationer. Vårdcentral och tandläkare finns också precis i närheten. Promenadavstånd även till Kungsängens centrum varifrån pendeltåg till city tar en knapp halvtimme. Missa inte chansen - Välkommen hem!

 • Balkong
Gråbovägen 5, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun
 • Sön 10 dec
Gråbovägen 5, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun, bild 2
Gråbovägen 5, Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun, bild 3

Gråbovägen 5

Villa
Håbo-Tibble Kyrkby, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
5 295 000 kr
180 m²
6 rum
938 m² tomt

- Stor villa med låg energiförbrukning (bergvärme). - Arkitektritat med unik planlösning och generöst ljusinsläpp i alla rum. - Lantligt läge med enkel väg in till City och med närhet till både förskola och skola. - Privat och insynsskyddad trädgård med dubbla uppfarter för bilar (dessutom garage). Välkommen hem till denna arkitektritade villa i Håbo-Tibble Kyrkby! "Villa Mon Plaisir" om hela 180 kvm är uppförd 1989 och ritad av arkitekt Sven-Olof Nyberg. Stora ytor, burspåk, full takhöjd på båda husplanen och vackra, stora fönster som ger generöst ljus till husets samtliga rum. Särskilt social planlösning på entréplan mellan kök och vardagsrum. Ett ljust och fint allrum med balkong finns också på husets på övre plan. Inbjudande, påkostad och skyddad trädgård med bästa solläge och växthus. Garage samt plats för flera bilar på dubbla uppfarter. Förråd finns. Förskola finns i området och det är även nära till Tjustaskolan för de äldre barnen. Kyrkbyn uppenbarar sig som en oas på landsbygden och bär på en speciell karaktär och känsla som upplevs bäst på plats (se- och läs gärna mer om området under "Dokument-fliken" där bland annat arkitekten berättar själv). Området är strategiskt beläget med endast en kort bilresa in till tätorten i Bro med E18 (ca 30 min till Stockholm city), men även med närhet till Bålsta, Sigtuna/Märsta och Arlanda. I de lantliga omgivningarna finns gott om stall för den hästintresserade. Mälaren är ständigt närvarande runt om i kommunen och ger möjlighet till såväl bad som båt. I Upplands-Bro kommun finns flera fina golfbanor med högklassiga Bro Hof i täten, dessutom har Bro Park galopp etablerat i Bro. Huset är besiktigat och energideklarerat. Bör besökas på visning - Välkommen hem!

 • Premium
 • Uteplats
Smedslingan 9, Upplands-Bro - Smidö, Upplands-Bro kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Smedslingan 9

Villa
Upplands-Bro - Smidö, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 995 000 kr
133 + 40 m²
5 rum
2 059 m² tomt

Fin chans att förvärva villa med naturskönt läge invid Mälaren på Smidö! Villan rymmer fyra sovrum, kök och vardagsrum i halvöppen planlösning med rejäla ytor och strålande ljusinsläpp, dubbla toaletter och badrum med tvättdel. Garage i huset. Både luftvärmepump och braskamin. Förrådshus finns på tomten på baksidan. Stor trädgårdstomt med gräsmatta, äppelträd mm. Byggrätterna är generösa på Smidö och 10% av tomtytan får bebyggas. Den stora altanen på baksidan har fint solläge och härifrån ses Mälarens gllittrande vatten. Många fina platser för utegrupper. Kommunalt V/A och fiber bredband. Sjönära läge och gott om möjligheter för bad- och båtliv runt om på Smidö. Badbryggor och möjlighet till båtplats. Förutom Mälaren, finns i närheten golfbanor som Bro Hof slott och Bro Bålsta GK och dessutom är det nära till Bro Park galopp som etablerat i kommunen. Huset är besiktigat och energideklarerat. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Kyrkvägen 20B, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Sön 3 dec kl 12:30
Kyrkvägen 20B, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 2
Kyrkvägen 20B, Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun, bild 3

Kyrkvägen 20B

Villa
Gamla Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
6 495 000 kr
140 + 31 m²
5 rum
768 m² tomt

Här finns chansen till ett inbjudande villaboende i Kungsängens centrala delar! Huset om totalt 171 kvm bostadsyta är genomgående ombyggt och renoverat och dessutom utbyggt. Nytt värmesystem (CTC luft/vatten-värmepump), nya 3-glas isolerfönster, nytt tak och ny fasad är bara några att av de större åtgärder som dessutom gjorts (se senaste renoveringar/förbättringar i separat lista). Bra sovrum, fräscha kök och badrum, dubbla toaletter, separat tvättstuga, allrum/TV-rum och rejält vardagsrum med braskamin. Högt belägen tomt med uteplats byggd i etager; här finns utekök, spabad, växthus mm. Tomten rymmer även ett gästhus. Uppfart med plats för bilar. Bredband, fiber. Optimalt läge med promenadavstånd till allt som behövs i form av bl.a. kommunikationer/pendeltåg, service och handel samt förskolor, skolor och gymnasium. Vid sidan av fördelarna med centrumläget finns i kommunen även mycket annat; fina natur- och friluftsområden, närhet till Mälaren, flera välkända golfbanor med Bro Hof slott i täten, flera stall för den hästintresserade samt galoppbanan Bro Park. Huset är besiktigat och energideklarerat och är väl värt ett besök. Välkommen hem!

 • Premium
Femstenavägen 11, mpl, Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Sön 3 dec

Femstenavägen 11, mpl

Lägenhet
Norrboda - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 795 000 kr
42,7 m²
2 rum
2 654 kr/mån
42 037 kr/m²

Se hit! Snygg och modern markplanstvåa med egen uteplats i sydvästläge. Välplanerad lägenhet och genomgående ljus och fräsch. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök och vardagsrum, helkaklat badrum med golvvärme och stort sovrum med bra garderobsförvaring. Tvättmaskin och torktumlare. Källarförråd tillhör lägenheten (hiss). Nära till handelsplats med affärer och restauranger, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, badsjö, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. Dessutom gångavstånd till förskolor, grundskolor till och med åk 9 och gymnasium. En fin möjlighet, välkommen på visning och välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Mullbärsstigen 5, bv, Ekhammar - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 5, bv

Lägenhet
Ekhammar - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 350 000 kr
84 m²
3 rum
4 622 kr/mån
27 976 kr/m²

Varmt välkomna till en av de finaste 3:orna i området! Superläge på markplan och dubbla uteplatser; varav den ena ut mot kolonilotterna på baksidan. Genomgående fina ytskikt i hela bostaden som är totalrenoverad 2023. Stor omsorg hart lagts på renoveringen och med påtaglig finish (allt är professionellt och fackmannamässigt gjort). Två bra sovrum (med fönster ut mot koloniområdet), rymligt- och fullutrustat renoverat kök med matplats, stort helkaklat badrum med tvättmaskin, gästtoalett och härligt vardagsrum med utgång till en av uteplatserna. Läget på den här bostaden bör upplevas på plats! Rymligt förråd hör till lägenheten och ligger direkt intill. Mycket bekvämt läge i området nära parkering och busshållplats. Populär och välskött HSB-förening. Nära till Lillsjön och fina natur- och friluftsområden finns i hela närområdet. Dessutom nära affär, kommunikationer, vårdcentral och Kungsängens IP m.m. Missa inte denna chans och välkommen hem!

 • Uteplats
Berberisvägen 63, Upplands-Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
 • Sön 3 dec

Berberisvägen 63

Lägenhet
Upplands-Bro - Rosenängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 495 000 kr
96 m²
4 rum
5 827 kr/mån
25 990 kr/m²

Välplanerat och fint hörnradhus med bostadsrätt. Huset är i bra skick och beläget i mysigt och barnvänligt område. En riktig idyll för barnfamiljen. Uteplatser på både fram- och baksida. Fyra rum och kök om 96 kvm, dessutom förråd och carport med gallergrind ingår också i avgiften (alla carportplatser har tillgång till laddbox). Dessutom finns 45 parkeringsplatser i föreningen för de boende och gäster. Vind med gott om förvaringsmöjligheter. Bra kök med matplats, två badrum och genomgående ljust och fräscht. Tre bra sovrum varav ett med en trevlig balkong och en rymlig klädkammare. Fint vardagsrum med bra sällskapsytor. Mysig insynsskyddad trädgård på baksidan där man njuter av eftermiddags- och kvällssolen och uteplats även på entrégården framför huset. Nära natur, skolor, pendeltåg och centrum. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Skrindvägen 12, Långvreten, Upplands-Bro kommun

Skrindvägen 12

Fritidshus
Långvreten, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 295 000 kr
35 m²
2 rum
1 690 m² tomt

Se hit! Nu saluförs en stor och plan tomt som angränsar mot allmänning. Ägarna har lagt ner mycket arbete på tomten, fällt många träd och fyllt upp och jämnat ut marken. Utmärkt solläge. Rejäl uppfart med plats för flera bilar och ytterligare bilplatser i nederkant på tomten. På fastigheten finns en stuga om ca 35 kvm med enkel standard och renoveringsbehov (stugan har ej nyttjats av nuv. ägare). Kommunalt V/A planeras till området (kontakta Upplands-Bro kommun för mer info). På promenadavstånd finns badplats och båtmöjlighet (roddbåt och elmotor). Fin sjö för en avkopplande kajaktur och dessutom ska aborrefisket vara något extra... Gott om fina strövområden i närområdet. Trots läget ute på landet är avståndet till både Kungsängen och Bro kort (särskilt färdtillstånd finns för att ta genväg över Svea Livgarde till Kungsängen), E18 in mot Stockholm nås därmed extra snabbt och smidigt. Pendeltågsstation finns i både Kungsängen och Bro. Välkommen hem!

 • Plus
Hjortronvägen 101, 1tr, Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Mån 4 dec kl 17:15

Hjortronvägen 101, 1tr

Lägenhet
Tibble - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 450 000 kr
45 m²
1 rum
2 824 kr/mån
32 222 kr/m²

Superfin etta med riktigt bra hörnläge på Hjortronvägen nära buss och affär. Snyggt IKEA-kök med matplats, stort allrum med praktiskt avskärmad sovdel samt snyggt helkaklat badrum. Separat förråd ingår precis bredvid lägenheten. Mycket välskött HSB-förening med god ekonomi och låga avgifter. Gott om parkeringsplatser och med låg avgift. Stamrenoverat (Proline). Bredband 100 mbit via Bredbandsbolaget. populärt område med närhet till Lillsjön och fina natur- och friluftsområden. Dessutom kort promenad till Norrbodas nya handelsplats, Brunna Park med allt som behövs. Även nära till kommunikationer, nya Kungsängens IP m.m. Ett riktigt bra tillfälle, Välkommen hem!

 • Plus
Blåviolstigen 14A, Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun

Blåviolstigen 14A

Lägenhet
Bro - Finnsta, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 095 000 kr
81 m²
4 rum
7 480 kr/mån
25 864 kr/m²

Riktigt fint boende med radhuskänsla på markplan på Blåviolstigen 14 - ett av områdets absolut bästa lägen! 81 väldisponerade kvm fördelat på fyra rum och kök samt badrum och klädkammare. Smart lägenhet med bra planlösning och öppet mellan stilrent IKEA-kök och vardagsrum. Härlig uteplats i bästa sydvästläge på hörnet och dessutom stor gräsyta att nyttja. Här skiner solen från lunchtid och hela kvällen Tre bra sovrum och stort badrum med tvättmaskin. Bredband, TV och telefoni via Telia fiber. Populärt BoKlok-område nära skolor, förskolor, Bro centrum med affärer och sim-/idrottshall och pendeltågsstation. Förråd finns i länga precis vid bostadshuset och parkering finns också nära. Bekvämt boende, bara ta chansen, flytta in och trivs! Välkommen hem!

 • Uteplats
Saltstigen 8, Lillsjön - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
 • Sön 3 dec kl 11:30

Saltstigen 8

Radhus
Lillsjön - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 195 000 kr
110 m²
5 rum
177 m² tomt

*ACCEPTERAT PRIS* Radhus om 110 kvm på populära Saltstigen nära Lillsjön. Friköpt och superskön tomt i härligt hörnläge som gränsar mot allmänning. Genomgående fint, ljust och modernt skick. Snyggt kök och två helkaklade badrum. Fyra sovrum på det övre planet och dessutom inredningsbart vindsutrymme. Välkomnande entrégård på framsidan med altan och trivsamma uteplatser på baksidan. Samfällighetsavgift som inkluderar det mesta bland annat värme och V/A. Garage i länga och förråd. Fibernät. Lillsjöskolan ligger precis intill området på Saltstigen och dessutom nära promenadavstånd till Ekhammarskolan för de äldre barnen och Upplands-Bros gymnasium. Goda kommunikationer till pendeltågsstation. Välkommen hem!

 • Plus
Kornettstigen 1, 3tr, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Kornettstigen 1, 3tr

Lägenhet
Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 950 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4
4 236 kr/mån
29 104 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning!* En av områdets absolut bästa 2:or både avseende skick och läge! Väldisponerade- och snyggt inredda 67 kvm med stora rum och lägenheten är genomgående renoverad. Stor balkong i högt och fint västerläge. Öppen planlösning mellan snyggt renoverat kök och vardagsrum, rymlig hall med dubbla klädkammare. Ett vindsförråd hör till lägenheten och hiss finns. Populärt och lugnt område. Riktigt bra och välskött förening med bovärd i området. Nära parkering, natur, busskommunikationer (för resa till pendeltåg i Kungsängen) och handelsplatsen i Norrboda med Lidl, Coop, Biltema, Byggmax, Apotek, McDonalds mm. Värd att se - välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Rösaringvägen 16, Säbyholm - Upplands-Bro, Upplands-Bro kommun

Rösaringvägen 16

Lägenhet
Säbyholm - Upplands-Bro, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
3 050 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/1
5 362 kr/mån
31 122 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning!* Välkommen till ett fantastiskt boende i vackra Säbyholm! En 4:a om 98 kvm med unik karaktär saluförs nu och väntar på sin nya, lyckliga ägare. Huset Låssa (byggt 1995 men ombyggt och renoverat 2014-2015 i samband med bildande av Brf Säbyholm 1) består av tre radhuslägenheter med tillhörande uteplatser och förråd. Lägenheterna kännetecknas av sekelskifteskaraktär och stor vikt har lagts på fina detaljer- och material. Renoveringen och ombyggnationen genomfördes med fin känsla för arkitekturen och med högt ställda krav på standard och slutresultat. Tre bra sovrum, helkaklat badrum (TM och TT), separat gästtoalett och ett fantastiskt och socialt rum bestående av kök och vardagsrum i öppen planlösning, högt i tak och golvvärme i hela bostaden. Till bostaden hör en egen uteplats samt ett varmförråd. I bostaden finns även ett vindsförråd att nyttja. Egen entré gör att radhuskänslan förstärks och det sätter en annan nivå på boendet. I hela området breder fina äppellundar ut sig. För barnfamiljen finns plats på den egna förskolan i området. Att bo i Säbyholm är sann livskvalité. Gemensam badplats och brygga finns, lokaler finns att hyra för egen verksamhet och det finns även möjlighet till gemensam odling i växthus. Hästgårdar och stall finns redan väl etablerade i trakten och Bro Park Galopp har etablerat i Bro. Flertalet golfbanor med Bro Hof Slott i spetsen ligger i närområdet. Ett unikt konceptboende där fokus på miljö och Mälarskärgård möter exklusiv community-känsla. Välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
Safirstigen 17, Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Safirstigen 17

Lägenhet
Tibblehöjden - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
3 250 000 kr
118 m²
5 rum
6 089 kr/mån
27 542 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS* Stor bostad om ca 118 kvm total bostadyta (BoA 99 kvm + BiA ca 19 kvm)! Boende med radhuskänsla fördelat på två plan, fem rum/varav fyra sovrum (ursprungligen en fyra, det sovrum som tillkommit saknar fönster) och kök och med två helkaklade badrum och bastu. Dessutom två uteplatser samt stor balkong. Morgon- och förmiddagssol på baksidan (öster) och eftermiddags- och kvällssol på framsidan (väster). Mycket fint och smakfullt renoverat boende med bra planerade ytor. Skönt och naturnära läge i lugnt område nära parkering, buss och populär skola. HSB-förening. Nya fönster (3-glas isoler) har installerats i alla lägenheter liksom nya ytterdörrar. Fristående förråd om ca 9 kvm tillhör lägenheten och finns på den egna baksidan. Stabil HSB-förening. Välskött och barnvänligt område utan inblandning av biltrafik. Närheten till Lillsjön är guld värd, inte minst om sommaren. Goda busskommunikationer till Kungsängens centrum och till pendeltåg för vidare resa in mot Stockholm C. Väl värd ett besök! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Uteplats
Melofonstigen 4, bv, Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Melofonstigen 4, bv

Lägenhet
Brunna - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 795 000 kr
72 m²
2.5 rum
4 215 kr/mån
24 931 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS!* Snygg och inbjudande 2 1/2 rum & kök om hela 72 kvm på markplan. Allt i bostaden är genomgående ombyggt och renoverat med bra materialval och mycket bra planlösning. Fullt utrustat kök med öppen planlösning till vardagsrum. Helkaklat badrum med infällda spotlights, inredd med ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett stort sovrum finns och en av de två klädkamrarna har inretts till ett mindre sovrum/lekrum/kontor. Hela bostaden är fantastiskt fin och klar för inflytt. Egen uteplats i väster med eftermiddags- och kvällssol. Riktigt bra och välskött förening med bovärd i området. Nära parkering, natur, busskommunikationer och handelsplatsen i Norrboda med Lidl, Coop, Biltema, Byggmax, Apotek, McDonalds mm. Välkommen hem!

 • Uteplats
 • Hiss
Mullbärsstigen 1, 2tr, Ekhammar - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Mullbärsstigen 1, 2tr

Lägenhet
Ekhammar - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 950 000 kr
84 m²
3 rum
4 767 kr/mån
23 214 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning!* Missa inte denna fina hörntrea med inglasad balkong och fritt läge ut mot frodigt kolonilottsområde! Då det är fritt från hus såväl framför- som bakom är läget verkligen extra privat. Välplanerade 84 kvm och i genomgående mycket bra och fräscht skick. Stort helkaklat badrum och dessutom gästtoalett, två bra sovrum och rymligt kök med matplats samt vardagsrum. Stort förråd tillhör lägenheten och återfinns på samma våning vägg i vägg. Parkering till låg avgift. Bredband, 100 mbit. Tvättstugor och kvarterslokal finns att låna. Fint område nära Lillsjön med bad, naturområden och elljusspår. Endast ett fåtal steg till affär samt goda busskommunikationer. Vårdcentral och tandläkare finns också precis i närheten. Promenadavstånd även till Kungsängens centrum varifrån pendeltåg till city tar en knapp halvtimme. Missa inte chansen - Välkommen hem!

 • Balkong
Hjärtstensvägen 13, 5tr, Brunna Park - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Hjärtstensvägen 13, 5tr

Lägenhet
Brunna Park - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
2 095 000 kr
49 m²
2 rum
vån 5/6
3 352 kr/mån
42 755 kr/m²

*ACCEPTERAT PRIS - Kontakta mäklaren för visning!* Nu säljs denna fina, högt belägna och så gott som nya 2:a i Brunna Park och erbjuder möjlighet till ett trivsamt boende i ett expansivt område! Kanonläge med fri vy ut mot villaområdet nedanför. Ljus, fräsch, välplanerad och fullt utrustad bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, lyxigt badrum med TM och TT. En del tillval gjordes vid nyproduktionen såsom rostfria vitvaror och grått klinker i badrummet. Stor balkong med soligt toppläge. Förråd hör till bostaden. Nära till handelsplats med Lidl, Coop, McDonalds, Biltema, Byggmax, Apotek mm, stor idrottsplats med både konstgräs och konstis, Lillsjön med bad, fina strövområden, busskommunikationer och E18 för smidig resa in mot City. En fin möjlighet, välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Växthusvägen 7, 2tr, Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun

Växthusvägen 7, 2tr

Lägenhet
Bro - Rosenängarna, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
1 680 000 kr
51 m²
2 rum
3 171 kr/mån
32 941 kr/m²

Snygg 2:a om 51 kvm samt förråd i utvändig länga om ca 4 kvm. Fräscht boende i mycket fin miljö intill villaområde. Bra standard genomgående. Fullt utrustat kök, badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Ljusa, stora rum i hela bostaden. Ingen insyn. Telefon till porten, säkerhetsdörr och hiss finns. Stor och skön balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Parkering i anslutning till huset. Mycket nära förskola och skola, buss, pendeltåg, centrum samt natur och bad i Lejondalssjön. Bro Galopp samt Bro Hof Golfklubb ligger på 5 min bilavstånd. 30 min till City med bil eller pendeltåg. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vinbärsstigen 19, Gröna Dalen - Kungsängen, Upplands-Bro kommun

Vinbärsstigen 19

Radhus
Gröna Dalen - Kungsängen, Upplands-Bro kommun
SkandiaMäklarna Upplands Bro
4 295 000 kr
114 + 16 m²
5 rum
473 m² tomt

Se hit! Tillbyggd och med inredd vindsvåning finns nu ett enplanshus med allt man kan önska. Murbeklädd trädgårdstomt och entré, inglasad altan mellan hus och rymlig förrådsdel. Flera sovrum, stort vardagsrum och utgång till altan och inbjudande, insynsskyddad tomt. Stort plus med tillbyggnad om ca 12 kvm med tvättstuga och bastu samt inredd vindsvåning med takfönster som ger ordentlig extra bostadsyta. Bra läge på trivsam gata med trevligt grannskap. Garageplats i länga ingår i samfällighetsavgiften. Lugnt och barnvänligt område nära buss, på gång- och cykelavstånd finns Centrum med service, Kungsängens IP, förskolor, grundskolor och gymnasium, handelsplatsen i Norrboda med Lidl. Coop, Biltema, Byggmax, Apotek, McDonalds m.m. Även nära till populära Lillsjön med naturreservat och friluftsområde. Huset är besiktigat och energideklarerat. Välkommen hem!

 • Uteplats

Visar alla 21