Mäklare Anton Palohonka

Anton Palohonka

Om mig

Min ambition är att ha en personlig och professionell relation med mina kunder och jag arbetar hårt för att processen ska kännas så smidig som möjligt. Om du vill känna dig trygg samt ha en mäklare som är engagerad och villig att göra det lilla extra för just din bostadsaffär, då är jag rätt person för dig. Låt oss arbeta tillsammans för att uppnå dina mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 9, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 9

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 895 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/6
2 630 kr/mån
49 868 kr/m²

Välkommen till en fräsch och modern tvåa med balkong i härliga och naturnära Rosendal. Detta är ett praktiskt boende som håller hög standard med påkostade materialval. Du möts av en välkomnande hall och direkt till höger har du en skjutdörrsgarderob som sträcker sig från golv till tak för smidig förvaring av ytterkläder. Bostaden är ljus, rymlig och den smidiga planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ypperlig social yta där även matsalsbordet har sin naturliga plats. Här finns det gott om plats för en soffa med tillhörande soffbord, tv med tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål, det är även härifrån du når bostadens fina balkong som är i sydvästligt läge mot föreningens lugna innergård. Det välplanerade köket från från HTH är stilrent, välutrustat och bjuder på generösa arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Sovrummet nås genom en skjutdörr och rymmer en rejäl säng, det finns även möjlighet att inreda en kontorsplats/plugghörna för den som önskar! Sist ut har vi ett riktigt läckert badrum med golvvärme som bjuder på snygga detaljer som carrarramarmor och kombimaskin i rostfritt utförande. På Torgny Segerstedts Allé 9 bor ni på en attraktiv adress i en mycket populär och växande stadsdel strax söder om Uppsala city. Rosendal är ett nytt naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finner ni såväl goda träningsmöjligheter i form av gym, tennisbanor, discgolf, padel samt flertalet restauranger och en ICA-butik tvärs över gatan! Här bor ni med stadsskogen runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger BMC, Polacksbacken och Ultuna inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar med ca 10 minuter till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mantalsvägen 1J, null, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Mantalsvägen 1J, null, Uppsala kommun, bild 2
Mantalsvägen 1J, null, Uppsala kommun, bild 3

Mantalsvägen 1J

Radhus
Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 995 000 kr
108 m²
5 rum
219 m² tomt

Välkommen till denna idylliska bostad med en välvårdad trädgård och stor inglasad altan i familjevänliga kvarter i Storvreta. Genom en väldisponerad planlösning har man här 4 sovrum, 2 badrum, ett rymligt kök, ett stort vardagsrum med braskamin och även en tjusig inglasad altan med infravärme. Trädgården är insynsskyddad genom ett staket och här finns både en trevlig gräsplätt, ett stort förråd och trädgårdslådor där man kan odla eller plantera växter. Ett garage tillhör fastigheten och bredvid husen finns en rymligt parkering. Fastigheten har genom åren underhållits väl och renoverats löpande. Det finns solceller som minimerar elförbrukningen och en solfångare för att värma varmvatten. Allt som allt ett smart boende med mycket potential! Storvreta är ett mycket populärt och trivsamt samhälle ca 15 minuters bilfärd utanför Uppsala. Området kring villan är lugnt och barnvänligt med flertal lekplatser runtom och gångavstånd till skola, förskola, mataffär, pizzeria mm. Ni har även naturen strax runt hörnet med närhet till både fina löpspår och vintertid uppkörda skidspår. Detta är ett utmärkt pendlarläge där Upptåget tar en in till Uppsala city på 10 minuter och det är även enkelt att ta bilen via påfart till E4:an. Välkommen hem!

  • Premium
Mariedalsgatan 12, Slavsta, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Mariedalsgatan 12, Slavsta, Uppsala kommun, bild 2
Mariedalsgatan 12, Slavsta, Uppsala kommun, bild 3

Mariedalsgatan 12

Lägenhet
Slavsta, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 750 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/4
6 880 kr/mån
28 646 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välskötta 4:a i gavelläge! Här bor ni i ett naturnära område i en omtyckt förening med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda! Lägenheten har bland annat stora sällskapsytor med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck, modernt kök samt två helkaklade badrum. Bostaden välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning, förvaring av kläder görs smidigt i garderober och en stor klädkammare. Vidare i bostaden finner du ett stort och rymligt vardagsrum, här flödar ljuset från fönster i tre väderstreck och erbjuder dessutom utgång till bostadens trevlig balkong. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta med goda möbleringsalternativ. Köket är fräscht och håller en modern standard med vitvaror i rostfritt utförande, här erbjuds bland annat kyl/frys, diskmaskin, micro i arbetshöjd, spis, rejäla arbetsytor samt generösa förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Det större sovrummet är luftigt och rymmer en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, garderober samt övrigt möblemang. Dom 2 andra sovrummen är lättmöblerade och passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål. Sist men inte minst har vi badrummen där det stora badrummet är uppfört i stilrent svart/vitt kakel och är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan, förvaring av hygienartiklar görs smidigt i överskåp. Det andra badrummet är också helkaklat och utrustat med duschset med tillhörande duschvägg. Bägge badrummen har WC, handfat och spegelskåp. En genomgående ljus och välskött lägenhet som håller en hög standard Slavsta är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med både lägenheter och hus med ett centralt läge strax intill Årsta. Med naturen strax runt hörnet och vackra åkerfält erbjuder läget det bästa av två världar då man har bekvämt cykelavstånd, mycket goda busskommunikationer och enbart några minuter med bil in till centrala delar av Uppsala. I nära anslutning ligger även Klarbärsparken/Slavstaparken med lekplats och fotbollsplan, Salabacke, Årsta, Boländernas handelsområde och Gränbystaden. I området finns både skola, gymnasieskola och ca 200 meter bort har ni en förskola. Detta är även ett perfekt pendlarläge med kort avstånd till E4:ans påfarter. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgatan 93C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun
Kungsgatan 93C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 93C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 93C

Lägenhet
Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 350 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/7
3 470 kr/mån
43 519 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en mycket stilren och rymlig 2:a om 54kvm med fönster i två väderstreck och balkong mot innergården! Letar ni efter ett bekvämt boende i Kungsängen med det lilla extra så är detta bostaden för er. Bostaden som är belägen på våning 2 nås bekvämt med hiss från markplan. Hissen går även ned till källaren där bland annat garage och lägenhetsförråd återfinns. Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall, luftigt öppet vardagsrum med stora fönsterpartier. Det öppna vardagsrummet är även i anslutning till ett snyggt och modernt kök med gott om arbetsytor. Bostaden erbjuder även ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt ett rymligt sovrum med utgång till en stor möblerbar balkong i kanonläge. Kungsängen är en ny levande stadsdel med närhet till både natur och grönska. Det centrala läget bidrar till Kungsängen/Industristadens stora popularitet. Här bor du med ett ypperligt pendlarläge och med en kort promenad till stadskärnan och strövområden i stadsparken. I närområdet finns vackra gamla hus, fina båtar och flera restauranger/uteserveringar vid Islandsfallet. På sommaren kan du ta en klassisk räkkryssning ut på Mälaren. Promenad på bryggor leder in till Uppsalas stadskärna. Ta den lilla bron över Fyrisån så är du i Stadsträdgården och Studenternas idrottsplats. Flertalet gym finns även i området. Missa inte att anmäla ert intresse för att få mer info om bostaden. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blixtgatan 19, Gränby, Uppsala kommun
Blixtgatan 19, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Blixtgatan 19, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Blixtgatan 19

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 395 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 944 kr/mån
29 030 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga 3,5:a längst in på Blixtgatan i härliga omgivningar nära Liljefors torg och Gränbyparken. Lägenheten är nyrenoverad, välskött och i genomgående fint skick. När du kliver in i bostaden möts du av en rymlig och välkomnande hall med ljusa ytskikt. Vardagsrummet är stort och rymligt med ett trevligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti, här finns gott om plats för en rejäl soffa med tillhörande soffbord, matplats samt övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når du även bostadens vackra balkong. Det välutrustade köket är modernt och håller en hög standard och erbjuder kyl/frys, häll, micro, ugn, köksö, vinkyl, generösa arbetsytor samt över- och underskåp. Det större sovrummet är lättmöblerat med gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt övrigt möblemang, det andra sovrummet lämpar sig bra som barnrum eller kontor och här finns smidiga förvaringsmöjligheter i halvrummet. Om inte det vore nog så har du även en rejäl klädkammare i hallen. Sist men inte minst har du ett riktigt fräscht badrum med svarta detaljer som är utrustat med tvättmaskin/torktumlare med arbetsyta ovan, wc, läckert tvättställ med snygg bakbelyst spegel, skåp för förvaring av hygienartiklar samt duschvägg. Vädergatorna i Gränby är ett mycket populärt och lugnt bostadsområde med sin närhet till både city och Gränby centrum/Gränbystaden med gediget utbud av butiker, restauranger, friskvård och mycket mer. Här har man fina promenadmöjligheter, belysta cykelvägar, mångfaldigt med lekplatser & Gränby 4H-gård 5 minuters promenad bort. Ett par hundra meter till Solskenets förskola, Gränbyskolan och Liljefors torg än närmre med bland annat Lidl, vårdcentral, bibliotek mm. Goda kommunikationer med busshållplats ca 200 meter från ytterdörren, 10 minuters cykelväg till city och utöver föreningens parkeringsmöjligheter finns också gästparkering framför byggnaden med mycket låg timavgift. För den pendlande har man även nära till påfart till E4. Här kan man verkligen trivas - Välkommen hem.

  • Premium
Von Bahrs väg 40, Löten, Uppsala kommun
Von Bahrs väg 40, Löten, Uppsala kommun, bild 2
Von Bahrs väg 40, Löten, Uppsala kommun, bild 3

Von Bahrs väg 40

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 195 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 538 kr/mån
28 693 kr/m²

Välkommen denna fantastiska 3:a i ett utav dem bästa lägena i området! En väldigt trevlig bostad med stora fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus som ger en härlig rymd och känsla. När du kliver in bostaden så möts du av en välkomnande hall med generösa avhängningsmöjligheter. Från hallen kommer du vidare till det stora vardagsrummet, här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande soffbord samt tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når du även bostaden vackra balkong som vetter mot den grönskande innergården, här kan du njuta av solen och den trevliga utsikten. Vardagsrummet har en öppen planlösning vilket skapar en härlig och social yta för umgänge med familj och vänner. Köket är välutrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, över- och underskåp samt generösa arbetsytor. Bostaden erbjuder två lättmöblerade sovrum där det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och garderober. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som gästrum, arbetsrum eller barnrum. Det finns även en stor klädkammare i lägenheten för smidig förvaring av kläder. Det helkaklade badrummet är fräscht och stilrent. Här finns dusch, wc och handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en fin och välskött förening med tillgång till gemensamhetsutrymmen såsom träningslokal, bastu, övernattningsrum och tvättstuga. Området är populärt och växande med närhet till grönområden, butiker, restauranger och kommunikationer med buss alldeles utanför. Tack vare närheten till både natur och stadsliv passar bostaden utmärkt för både par och små familjer som söker en modern och bekväm livsstil.

  • Premium
  • Balkong
Sågargatan 8C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun
Sågargatan 8C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun, bild 2
Sågargatan 8C, Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun, bild 3

Sågargatan 8C

Lägenhet
Kungsängen/industristaden, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 4/6
3 127 kr/mån
47 614 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade tvåa i populära Kungsängen. Med genomgående påkostade materialval och hög standard är detta en lägenhet att trivas i. Lägenheten bjuder på en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för såväl soffgrupp som matplats. Den franska balkongen samt övriga ljusinsläpp bidrar ytterligare till rummets rymd. Dessutom finner ni ett sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i garderober. Här bor ni i det populära Kungsängen som har utvecklats kraftigt de senaste åren. Här finner ni bland annat välsorterad mataffär, förskola, frisör och restauranger. Samtidigt har ni Centrum med all dess utbud samt Resecentrum endast en kort promenad bort. Pendlar ni med bil befinner ni er endast några minuter ifrån E4. Här finner ni även rekreation med Stadsparken och det nyrustade Årummet i direkt närhet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Petterslundsgatan 11B, Fålhagen, Uppsala kommun

Petterslundsgatan 11B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 895 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
1 730 kr/mån
59 219 kr/m²

- Populärt område - Låg avgift - Balkong mot innergård - Välkommen till detta välplanerade hem med låg avgift, beläget på Petterslundsgatan 11 B! Här erbjuds en rymlig och välskött etta med smart layout och en trivsam atmosfär. Genom säkerhetsdörr möts du av en ljus hall rustat med generös förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Vidare finner du ett helkaklat badrum med dusch, golvvärme och praktisk kombimaskin (tvätt- och torkfunktion). Allrummet är stort och ljust, med gott om plats för olika möbleringsalternativ. Här finns även en mysig sovalkov och en rymlig balkong som bjuder in till avkoppling med utsikt över den grönskande innergården. Köket är både stilrent och välutrustat, med goda bänkytor och smart förvaring. En plats intill det stora fönstret gör det till en naturlig plats för matbordet. Dessutom finns även ett stort samt ett mindre varmförråd som tillhör lägenheten. Boendet ligger en trappa upp i en stabil förening med låga avgift samt låg belåning. Föreningen delar en välskött innergård med grannföreningen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Fålhagen är ett centralt men ändå lugnt beläget bostadsområde, med bekvämt gångavstånd till Centrum och Kvarnengallerian för shopping och service. För den som pendlar är närheten till Resecentrum och Tycho Hedéns väg idealisk för smidig resa både med bil och kollektivtrafik. Varmt välkommen till ditt nya hem!

Johannesbäcksgatan 93, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Johannesbäcksgatan 93, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Johannesbäcksgatan 93, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Johannesbäcksgatan 93

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 950 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/5
4 090 kr/mån
36 792 kr/m²

- Accepterat pris - Insynsskyddat läge - Trivsamt område - Varmt välkommen till en modern och insynsskyddad 2:a med hög standard! Bostaden är i genomgående toppskick och planlösningen erbjuder hall med gott om utrymme för avhängning och förvaring i garderober, välutrustat och stilrent kök med plats för matbord. I anslutning till köket finns vardagsrummet som är lättmöblerat och har utgång till balkongen med fri utsikt. I bostaden finns även sovrum med garderober och helkaklat badrum med klinker samt golvvärme. Utrustat med dusch bakom glasvägg, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp, wc samt handfat med kommod. Fastigheten sticker ut med sina mörka blanka tegelfasader och husen är formade till ett U, mitt i det framväxande Östra Sala backe. Föreningens tre huskroppar omgärdar en lummig gård. Stommen är byggd av trä och omges av en elegant tegelfasad med fin karaktär. Trästommen ger huset en naturlig tröghet (svalt på sommaren och varmt på vintern). I gatuplan finns ett rum att meka cyklar i och i garaget i källaren finns bilpool och laddningsstolpar för elbil samt ett källarförråd som lägenhetsinnehavaren disponerar. Vidare finns även ett föreningsgym för den träningsintresserade. Invid Mandelpilen ligger Källparken. En grön oas som ger dig utrymme för picknick, lek och andra utomhusäventyr. Dessutom på perfekt avstånd från förskolan alldeles intill. Ännu grönare blir det av tillgången till cykelvägar och garaget i källaren med egen bilpool. Här bor du nära till nästan allt. Du går eller cyklar till Uppsalas innersta kärna. Perfekt för dig som pendlar, med bara minuter till centralstationen och E4:an. Tack vare Gränbystaden har du dessutom all tänkbar shopping runt hörnet. Välkommen hit, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Muningatan 23, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
Muningatan 23, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Muningatan 23, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Muningatan 23

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/7
3 624 kr/mån
42 727 kr/m²

Välkommen till en mycket välvårdad bostad i Kungsängen med ljusa fina ytskikt, gott om förvaring och en stor tjusig inglasad balkong i sydvästligt solläge. Lägenheten ligger på andra våningsplan med hiss i huset och bjuder på godbitar som ett stort och fräscht kök utrustat med diskmaskin, ugn, micro, kyl/frys, häll, köksfläkt, förvaring i över- och underskåp samt riktigt generösa arbetsytor. Den smidiga planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en ypperlig social yta där även matsalsbordet har sin naturliga plats. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat, här får du plats med en stor soffa med tillhörande soffbord, matbord som nämndes tidigare samt tv med tillhörande tv-bänk och övrigt möblemang efter önskemål. Härifrån når man även bostadens vackra inglasade balkong! Sovrummet rymmer utan bekymmer en stor dubbelsäng med nattduksbord, förvaring görs smidigt i stor skjutdörrsgarderob längst ena väggen som kompletteras med klädkammare längst ut. Sist men inte minst har vi ett helkaklat badrum med golvvärme, handukstork, handfat med kommod, wc, dusch med duschväggar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och överskåp för smidig förvaring av hygienartiklar. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd som nås via hiss och på fastighetens innergård finns en fin lekplats, grönytor och gott om sittbänkar. I Brf Ångkvarnen 1 bor du i en trivsam och välskött förening. I mycket attraktiva och centralt belägna Kungsängen har man närhet till såväl matbutik, klädbutik, frisörer, caféer, restauranger nagelsalonger och mycket mer. Här bor du med garage under markplan med hiss ända ned. Det är ett populärt område för barnfamiljer med dagis och nya Anna Petrus park runt hörnet. Ett stenkast från huset har ni Stadsparken, Fyrisån och promenadstråk, gå eller cykla till stadens mitt på några minuter. Perfekt läge för pendlaren med närhet till Resecentrum och E4:ans på- och avfarter. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stackmolnsvägen 91A, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Stackmolnsvägen 91A

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 690 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/2
4 080 kr/mån
31 887 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen i vackra Fullerö Hage. När du stiger in i bostaden möts du av en rymlig hall som erbjuder gott om utrymme för avhängning och förvaring. Direkt till vänster finner du ett stort och stilfullt kaklat badrum, komplett med tvättmaskin, torktumlare, wc och dusch. Bostaden har en luftig och öppen planlösning med gott om plats för matbord, soffgrupp och övrigt möblemang. Köket är välutrustat med moderna bekvämligheter såsom diskmaskin, kyl/frys, ugn och spis. Dessutom erbjuds en generös arbetsyta som underlättar matlagning och förberedelser. Från vardagsrummet når du även bostadens fantastiska uteplats som erbjuder gott om plats för utemöbler. Som om detta inte vore nog, kan du även njuta av den härliga gräsmattan där du har möjligheten att skapa din egen gröna oas genom att plantera dina favoritväxter. Sovrummet är lättmöblerat och rymmer bekvämt både säng och övrigt möblemang. Sist men inte minst så har du en rymlig klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter. I Fullerö så bor du i ett naturnära och lugnt område. Det tar endast någon minut att ta sig ut på E4an för den som pendlar med bil , du har även en bensinstation, Foodcourt och padelhall i närheten. Storvreta ligger ett stenkast bort där du hittar det mesta som kan tänkas behövas i vardagen. Bland annat livsmedelsbutiker, idrottsföreningar med tillhörande anläggningar, löpspår/skidspår, badplats, gym, restauranger, tågstation, frisör och blomsteraffär. Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 80

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
2 395 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 3/5
4 733 kr/mån
34 460 kr/m²

*** FAST PRIS - Bostaden säljs utan budgivning! - Kontakta mäklare för att boka visning! *** - Generös balkong - Nära stadspulsen - Modern standard - Välkommen till denna moderna och trivsamma 3:a om 69,5 kvm i Kapellgärdet! Lägenheten, belägen på våning 3 med hiss från markplan, i hus uppfört år 2018. Hemmet välkomnar dig med en ljus och öppen planlösning, där vardagsrummet och köket smälter samman till en social och trevlig yta. Den delvis inglasade balkongen som nås från både sovrum och kök, bjuder in till härliga stunder med vänner och familj. Området runt Kapellgärdet erbjuder goda kommunikationer. Här bor du centralt med närhet till stadspulsen och har samtidigt ett utmärkt pendlarläge. Kapellgärdet är ett spännande område fullt av aktiviteter och bekvämligheter. Bostaden är perfekt för dig som söker ett modernt boende. Här bor du inom kort promenadavstånd till stadens alla erbjudanden, samtidigt som du bor bekvämt i en bostad som är i fint skick. I närområdet finns allt från shopping och träningsmöjligheter till restauranger och lekplatser, vilket skapar en levande och dynamisk atmosfär. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad, boka din visning via mäklarens hemsida!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trunstavägen 5, null, Knivsta kommun

Trunstavägen 5

Lägenhet
Knivsta kommun
SkandiaMäklarna Uppsala
1 595 000 kr
40 m²
2 rum
vån 5/5
3 731 kr/mån
39 875 kr/m²

Varmt välkomna till denna vackra 2:a belägen på högsta våningen i modern byggnad, bostaden håller en hög standard och är i genomgående gott skick. Du har en öppen planlösningen vilket gör att vardagsrummet känns väldigt luftigt och rymligt, utöver det så är har du ljusinsläpp från stora fönster i 2 olika väderstreck samt genom litet fönster över ytterdörren så bostaden upplevs riktigt ljus. Det finns gott om plats för soffgrupp, Tv-bänk, matbord och övrigt möblemang. Härifrån når ni även bostadens ljuvliga balkong. Köket är stilrent och välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, multifunktionell ugn, spis och en generös arbetsyta. Bostadens sovrum är lättmöblerat med gott om plats för både dubbelsäng och nattduksbord, ni har en riktigt rymlig skjutdörrsgarderob längst sidan av rummet för smidig förvaring. Sist men inte minst har vi det fräscha kaklade badrummet som är utrustat med handdukstork, kombimaskin, duschväggar samt skåp för smidig förvaring av hygienartiklar. Till lägenheten finns ett stort förråd precist utanför ytterdörren, här finns även en uteplats att nyttja i ett ostört läge eftersom att bostaden är belägen längst ut i byggnaden. På föreningens trevliga innergård finns träd, buskar och planteringar samt grillmöjligheter och bänkar. Föreningen erbjuder också en gemensam takterass med fantastisk utsikt över Knivsta. Som medlem i Brf Terrasshusen har ni ett också fantastiskt pendlarläge med bara några minuters promenad till tågstationen. Med tåg tar det endast tio minuter till Uppsala, 25-28 minuter till Stockholm och åtta minuter till Arlanda. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart några minuter bort. Inom gångavstånd finns även fina promenadstråk på Upplandsleden, samt naturreservatet Gredelby hagar och Trunsta träsk. På sommaren finns bra badmöjligheter vid sjön Valloxen och på vintern kan du åka skridskor. Knivsta har alltså ett perfekt läge för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till vacker natur men samtidigt ha både Uppsala och Stockholm inom pendlingsavstånd. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13