Mäklare Christer Carlsson

Christer Carlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Roslagsbrovägen 49, Eke Södra Roslags-Bro, Norrtälje kommun
  • Kommande
Roslagsbrovägen 49, Eke Södra Roslags-Bro, Norrtälje kommun, bild 2
Roslagsbrovägen 49, Eke Södra Roslags-Bro, Norrtälje kommun, bild 3

Roslagsbrovägen 49

Gård/Skog
Eke Södra Roslags-Bro, Norrtälje kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
5 800 000 kr
122 + 37 m²
5 rum
7,9 ha tomt

Här finner ni er egna oas med fina framtidsutsikter att ev. få stycka av tomter. Fint, ca 159 kvm, enplanshus för den stora familjen med god plats för socialt umgänge, ca 70 kvm stort garage/verkstad, en helrenoverad och väl omhändertagen lada, bastu/gästhus, förrådsbyggnad samt jordkällare. Idag har fastigheten typkod 120-Lantbruksenhet bebyggd. Mycket fina naturområden i omedelbar närhet till fastigheten. Endast ca 10 minuter in till centrala Norrtälje och ca 50 min till Stockholm.

  • Premium
  • Uteplats
Djurö Byväg 21, Djurö by, Värmdö kommun
  • Kommande
Djurö Byväg 21, Djurö by, Värmdö kommun, bild 2
Djurö Byväg 21, Djurö by, Värmdö kommun, bild 3

Djurö Byväg 21

Fritidshus
Djurö by, Värmdö kommun
3 500 000 kr
46 + 24 m²
4 rum
2 195 m² tomt

En mycket välskött, sjönära skärgårdsdröm för den kräsne. Hela tre hus med plats för boende vilka alla tre på omsorgsfullt sätt förvaltats och förädlats. I stora huset finns en centralt placerad öppen spis med insats vilken sprider värme och trevnad i hela huset kalla höstdagar. Från vardagsrummet är det öppen planlösning till köksavdelningen med plats för stort matbord och många gäster. Vidare kommer du ut på en underbart, ogenerat belägen solaltan med utekök. Väl tilltaget badrum med både dusch, handfat och förbränningstoalett. I denna byggnad finner ni ett sovrum. Hus två är väl isolerat och nyligen uppfört, ca 24 kvm. Bra plats för matbord, dubbelsäng, förvaring samt tvättrum. Vid huset finns förberett för v/a anslutning till det egna systemet. Hus tre ligger lite högre än de övriga och har en egen liten altan byggd i anslutning till entrén. Innehåller ett rum med våningssäng. Denna fastighet är en oas att trivas i helt enkelt.

  • Premium
Wilhelm Kåges gata 88B, Porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
  • Kommande

Wilhelm Kåges gata 88B

Lägenhet
Porslinskvarteren, Gustavsbergs Hamn, Värmdö kommun
SkandiaMäklarna Värmdö
4 700 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
6 066 kr/mån
60 256 kr/m²

Exklusiv etagelägenhet på våning 2 och 3 (av 3) med tre uteplatser fint belägen i porslinsområdet. Marbodalkök, rymlig hall, stort helkaklat badrum på entréplan samt toalett på övre plan. Härligt öppen och ljus planlösning. Vardagsrum med stora fönster och dörr i glas ut till den egna uteplatsen med sydvästläge. Från plan 3, master bedroom, kommer man ut till den insynsskyddade takterrassen med även denna sydvästläge. Här är lägenhetens oas belägen med sol från förmiddag till kväll sommartid . På detta plan finner man även en toalett med handfat, sovrum samt extra sovrum/kontor. Ägaren har vid byggnationen installerat ljudsystem från Sonos med högtalare från Genelec i tak på båda våningsplanen (till en kostnad av ca 150 000 kr). Vidare har ägaren byggt ny vägg in till sovrum i öst med skjutdörr för att optimera möbleringsytan och kunna dela av med en vägg för ett tredje sovrum. Byggnaden är uppförd på ett arkitektoniskt tilltalande sätt med tanke på den historiska miljön och omgivningen. Val av material och utförande är i premiumskiktet med bl a Arkitekt plus från Marbodal vilket har släta luckor i grön kulör (tall), i köket finns integrerad rostfri diskho, inbyggd kyl och frys, badrummet inrymmer även tvättmaskin och torktumlare . Detta tillsammans med de fina gemensamma ytorna på gårdarna och den genomtänkta planlösningen gör att man vill flytta hit. All bekvämlighet finns inom gångavtsånd så som gym, restauranger, butiker, trevliga caféer, båthamn, padel, apotek och vårdcentral. Kort och gott Gustavsbergs gemytligaste område! Kort och gott är denna lägenhet perfekt. Kontakta mäklaren för ytterligare information och bokning av visning.

Visar alla 3