Mäklare Andreas Wallin

Andreas Wallin

Om mig

Jag heter Andreas Wallin och driver Skandiamäklarna i Ystad. I mer än 18 år har jag arbetat som mäklare vilket medför att jag har ett stort kontaktnät och gedigen kunskap om bostadsmarknaden och har etablerat mig som en av de mest anlitade mäklarna i Ystad. Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär. Det jag kan erbjuda dig är lokalkännedom, kompetens och erfarenhet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Salladsgatan 14, Grönsaksområdet, Ystads kommun
  • Imorgon kl 12:30
Salladsgatan 14, Grönsaksområdet, Ystads kommun, bild 2
Salladsgatan 14, Grönsaksområdet, Ystads kommun, bild 3

Salladsgatan 14

Radhus
Grönsaksområdet, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 995 000 kr
168 m²
6 rum
432 m² tomt

Beläget intill grönområden och med en trevlig utemiljö inbjuder detta hem till gemenskap och avkoppling utomhus. Med ett rymligt uterum kan du njuta av naturens skiftande skönhet i alla väder och årstider, vilket gör det till en perfekt plats för avslappnade kvällar eller festliga tillställningar med nära och kära. Stig in i detta förtjusande radhus och upplev en värld av harmoni och modern komfort. Det moderna köket är en sann pärla med sina eleganta ytskikt och praktiska layout. Här kan du låta din kulinariska kreativitet flöda. Invid köket finns en väl tilltagen matplats tillsammans med en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Det helkaklade badrummet på entréplanet bjuder in till avkoppling och välbefinnande med sin lyxiga atmosfär och vägg i vägg ligger en praktisk tvättstuga. På detta plan finns ytterligare ett rum som i dagsläget används som walk-in-closet men som även skulle fungera bra som gästrum eller hemmakontor. På ovanvåningen finner vi tre mysiga sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum, vilket ger utrymme och bekvämlighet för hela familjen att trivas. Slutligen erbjuder den rymliga vinden möjligheter till extra förvaring.

  • Premium
  • Uteplats
Bejersgatan 13, Hälsobacken, Ystads kommun

Bejersgatan 13

Villa
Hälsobacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 995 000 kr
160 m²
7 rum
1 302 m² tomt

Vid ankomsten möts du av en uppställningsplats för flera bilar och stort garage som erbjuder gott om plats för förvaring av cyklar, gräsklippare, verktyg mm. En vacker balkong sträcker sig längs med husets fasad och bjuder in till avkoppling och njutning av staden som breder ut sig nedanför. Inomhus möts du av en imponerande planlösning där varje rum flyter naturligt in i nästa på entréplanet. Köket, komplett med serveringsgång, är hjärtat av hemmet och bjuder in till kulinariska äventyr och gemenskap. Den angränsande matsalen blir en given plats för storslagna middagar och minnesvärda sammankomster. I anslutning till matsalen finner vi allrummet och vardagsrummet som ligger i fil. Högt i tak och vackra takrosetter ger rummen en klassisk känsla och en majestätisk kakelugn i vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och ger en extra dimension av elegans till rummet. Nedervåningen har även två ingångar och en gästtoalett. På ovanvåningen hittar du fyra sovrum där var och ett erbjuder en fristad av lugn och ro. Det större sovrummet har utgång till balkongen där du kan njuta av vidsträckta vyer. På ovanvåningen finns även ett badrum och gott om förvaring.

  • Balkong
  • Uteplats
Vitkålsgatan 12, Åkeshall, Ystads kommun
  • Imorgon kl 11:00
Vitkålsgatan 12, Åkeshall, Ystads kommun, bild 2
Vitkålsgatan 12, Åkeshall, Ystads kommun, bild 3

Vitkålsgatan 12

Villa
Åkeshall, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 995 000 kr
139 + 50 m²
3 rum
699 m² tomt

Huset välkomnar dig med ett garage sammanhängande med huset som ger bekväm parkering och förvaring. Ihop med huset finns även ett uterum där du kan njuta av utekänslan en stor del av året. Inne i huset möts du av en möblerbar hall och i anslutning till denna bostadens tvättstuga med utgång till garaget. Vidare från hallen når man allrummet med öppen planlösning mot både kök och vardagsrum vilket ger en lättmöblerad planlösning. Köket är ljust och går i vitt vilket skapar en luftig och fräsch atmosfär och här finns gott om plats för matlagning och förvaring. Från köket når man även det ljuvliga uterummet som fungerar som ett extra rum en stor del av året. Bostaden erbjuder även ett stort vardagsrum med en mysig kamin som sprider en varm och inbjudande känsla. Det ljuvliga burspråket ger rejält med ljus i vardagsrummet. Huset erbjuder även två rymliga sovrum och två badrum för extra bekvämlighet, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och gäster. Det större badrummet har både dusch och badkar samt även bastu.

  • Premium
Västra Däcksgatan 5, Edvinshem, Ystads kommun
  • Imorgon kl 10:00
Västra Däcksgatan 5, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Västra Däcksgatan 5, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Västra Däcksgatan 5

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 495 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
754 m² tomt

I entrén möts du av en ljus atmosfär och modern design som genomsyrar hela huset. Från hallen når vi köket som är centrum för hemmet, en plats där familjen samlas för att laga och avnjuta måltider tillsammans. Den moderna inredningen och de påkostade materialvalen ger en påkostad känsla, medan den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap. I anslutning till köket finner vi det stora vardagsrummet med sina ljusa materialval och med en snygg ribbvägg som ger en skön kontrast. Vidare på detta plan finner vi två sovrum fint renoverade med nya ytskikt. Det större av sovrummen har gott om plats för extra förvaring och även utgång till trädgården. På entréplan finns även en praktisk men äldre gästtoalett som dock är uppdaterad med nymålade väggar och golv. I källaren finner du en mysig gillestuga där du kan bjuda in till trevliga sammankomster och avkopplande stunder framför den öppna spisen. Här kan du umgås med vänner och familj i en avslappnad miljö och njuta av favoritfilmen på tvn. I källaren finns även badrummet som är en oas av avkoppling och lyx, med sina helkaklade väggar och eleganta inredning. Här kan du varva ned efter en lång dag och skämma bort dig själv med ett avslappnande bad eller en uppfriskande dusch. Utanför huset sträcker sig en vacker trädgård med uteplatser i söder och väster, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Här kan du koppla av på terrassen och avnjuta en kopp kaffe medan du njuter av lugnet.

  • Premium
  • Uteplats
Repslagaregatan 14A, Edvinshem, Ystads kommun

Repslagaregatan 14A

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 926 kr/mån
14 320 kr/m²

När du kliver in möts du av en möblerbar hall med tillhörande klädkammare. Vidare når man det hemtrevlig vardagsrummet med äldre men välskötta ytskikt som ger en varm och inbjudande atmosfär. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig och ljus känsla i rummet. Här finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling och man når även balkongen härifrån. Den inglasade balkongen i söderläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och bjuder in till soliga eftermiddagar och avkopplande stunder. Det är en perfekt plats att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en lugn stund med en bok på eftermiddagen. Bostaden har även ett kök med vita köksluckor och med utrymme för matbordet invid fönstret. Badrummet i lägenheten går i retrostil med djupblå våtrumstapet på väggarna och en beige våtrumsmatta på golvet.

  • Balkong
Ramsbovägen 5I, Skivarp, Skurups kommun
  • Budgivning pågår

Ramsbovägen 5I

Lägenhet
Skivarp, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 395 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 0
5 145 kr/mån
14 020 kr/m²

Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med sina fina ytskikt och generösa utrymmen, vilket skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och social samvaro. Från vardagsrummet leder en dörr till det härliga trädäcket, här kan du avnjuta lugna stunder, grilla eller bara njuta i solen en vårdag. Badrummet är smakfullt utformat med en modern dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med sina stilrena detaljer och högkvalitativa material erbjuder det här badrummet en känsla av lyx och komfort. Lägenheten har även tre väl tilltagna sovrum, var och en med uppdaterade ytskikt som ger en modern och fräsch atmosfär. Dessa sovrum erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning.

  • Uteplats
Stenbocksgatan 10, Edvinshem, Ystads kommun
Stenbocksgatan 10, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Stenbocksgatan 10, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Stenbocksgatan 10

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 995 000 kr
154 + 52 m²
4 rum
639 m² tomt

På en idyllisk hörntomt, inbäddad bland välskötta trädgårdar, står detta trevliga hus. Bostaden erbjuder avkopplande utespa, ett charmigt växthus, ett praktiskt garage och ett vidsträckt trädäck. Det första som möter dig är det förtjusande orangeriet, där solljuset strömmar in och skapar en magisk atmosfär. Intill detta, omfamnat av frodiga växter och blommande blommor, ligger det avslappnande utespat, perfekt för att njuta av stjärnklara nätter eller soliga eftermiddagar. När du kliver in genom dörren möts du av en vidsträckt och inbjudande hall, vars rymd genast välkomnar dig hem. Till höger sträcker sig det stora vardagsrummet, utformat för bekväma sammankomster och mysiga kvällar. I anslutning till hallen finner vi bostadens badrum på entréplan. Vidare når vi det generösa köket som imponerar med sin rymlighet och elegans, komplett med en imponerande köksö och en mysig kamin som skapar en varm atmosfär. På ovanvåningen väntar en privat sfär med tre väl tilltagna sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen. På detta plan finner vi även ett badrum. Bostadens källare är rymlig och erbjuder gott om plats för förvaring samt här finner vi även den fräscha tvättstugan. Utanför huset sträcker sig ett stort trädäck, perfekt för utomhusmiddagar och avkopplande stunder i solen. Garage erbjuder gott om plats för bilen och extra förvaring.

  • Premium
Erik Dahlbergsgatan 3D, Edvinshem, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergsgatan 3D

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 607 kr/mån
23 125 kr/m²

Denna underbara tvårumslägenhet på första våningen har genomgått en fin renovering och erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig! Med ett modernt kök, elegant helkaklat badrum, rymligt vardagsrum och en inglasad balkong i söderläge är detta ett hem att trivas i året om. Sovrummet är en fristad med gott om förvaring i garderober och klädkammare intill. Föreningen är otroligt välskött och har en underbar innergård där du kan koppla av i grönskan. Beläget på populära Edvinshemomsrådet där du har närhet till både havet och stadens puls. Missa inte chansen att bo i denna pärla!

  • Plus
Österleden 5B, Centrum, Ystads kommun

Österleden 5B

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
3 302 kr/mån
35 933 kr/m²

Vi möts av en välplanerad hall med gott om smarta förvaringslösningar som rymmer ytterkläder och skor. Vidare når vi det platsbyggda köket som är hjärtat i hemmet och har omsorgsfullt designats för att kombinera stil med funktionalitet. Den imponerande köksön står i centrum, vilket skapar en naturlig samlingsplats för matlagning och umgänge. Med påkostade vitvaror och moderna bekvämligheter är detta kök en dröm för den som älskar att laga mat. Badrummet är en oas av avkoppling och lyx, med sina helkaklade väggar och golv. Den inbyggda tvättmaskinen är en smart och platsbesparande lösning som gör det enkelt att ta hand om tvätten. De två sovrummen är designade för maximal komfort och bekvämlighet. Heltäckningsmatta i båda sovrummen ger en behaglig känsla och båda har smarta förvaringslösningar

Skolgatan 8, Egna Hem, Ystads kommun

Skolgatan 8

Villa
Egna Hem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 395 000 kr
204 + 87 m²
7 rum
593 m² tomt

När du kliver in genom den välkomnande entrén möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hänga av dig jackor och skor. Till vänster om hallen finns ett ljust och öppet vardagsrum med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Här finns rejält med plast för en sittgrupp med en stor soffa och bekväma fåtöljer som bjuder in till avkoppling och umgänge. Rakt fram från hallen når man det ljuvliga köket med utgång till trädgården. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och har generöst med förvaringsutrymme. Matsalen i anslutning till köket har plats för en stor matgrupp där familjen kan samlas för måltider. På höger sida om hallen finns ett modernt helkaklat badrum med badkar. En trappa leder upp från hallen till den andra våningen där huvudsovrummet är rymligt och ljust, med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler. Ytterligare två sovrum är belägna på denna våning, båda väl tilltagna med gott om plats för sängar och förvaring. På detta plan finns det även ett helkaklat badrum och detta är utrustat med dusch. På detta plan nås en balkong där man kan njuta av morgonsolen eller stjärnklara kvällar. Vinden som är ytterligare en trappa upp är ett användbart utrymme med allrum, sovrum, pentry och även en mindre wc. Här finns även en stor råvind samt en mindre kattvind perfekt för förvaring. Källaren har flera rum där endast fantasin sätter gränserna. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och bra med plats för att hänga upp tvätten. Det finns också utrymme för förvaring av säsongsbetonade föremål och andra tillbehör. Utanför huset sträcker sig en välskött trädgård, omgärdad av grönska, en mur och staket. Det stora trädäcket har plats för både utemöblemang och grillen. Ett fint och rymligt växthus erbjuder möjlighet till odling men fungerar även utmärkt som ett möblerbart uterum.

  • Balkong
  • Uteplats
Fridhemsgatan 34, Surbrunnen, Ystads kommun

Fridhemsgatan 34

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 195 000 kr
72 m²
2 rum
vån 2/6
5 614 kr/mån
30 486 kr/m²

På centralt läge på Fridhemsgatan 34 finner vi denna moderna tvårumslägenhet. Bostaden går att med enkla grepp göra om till en trea om man vill ha två sovrum. Sober, tidsenlig bostad med härlig, inglasad balkong. En underbar lägenhet för den som uppskattar en modern, fräsch bostad med alla bekvämligheter. Här kan man flytta rakt in i utan att behöva lägga tid och energi på renoveringar. Bostaden har ett perfekt läge med närhet till både hav, natur, matbutiker, gym, Ystad arena och centrum.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Musselgatan 32, Nybrostrand, Ystads kommun

Musselgatan 32

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 200 000 kr
170 + 32 m²
5 rum
758 m² tomt

På stor trädgårdstomt med flera trevliga uteplatser finner vi denna rymliga enplansvilla bara några minuters promenad från stranden. Den vitputsade villan med röda fönster och dörrar välkomnar oss till en ljus och fräsch interiör med plats för den stora familjen. Villan har två ingångar, varav en från garageuppfarten som passar utmärkt som vardagsingång med närhet till tvättstugan/klädvården. Genom huvudentrén öppnar sig ett generöst kök som är hjärtat i huset. Köksinredningen är stilfull med gott om skåp och lådor för förvaring. En rymlig köksö med spishäll, vask och spisfläkt blir en samlingsplats för familj och vänner. Köket håller en hög standard med en modern karisma. Från köket leder en öppen planlösning till en stor matplats med möjlighet till ett rejält köksbord. Här möts vi av ett härlig ljusinsläpp från flera stora fönster. Är man i behov av fler sovrum kan man dela av denna ytan till ytterligare ett sovrum. I andra riktningen når man ett rymligt vardagsrum där dagsljuset flödar in genom flera fönster och stora glasade dubbeldörrar öppnar upp till en härlig uteplats. Bostaden har tre bekväma sovrum. Två mindre sovrum delar på ett stilrent badrum med dusch. Det större sovrummet har en hel garderobsvägg och eget badrum, också det i en modern design. Trädgården är lättskött med mestadels gräsmatta omgärdad av en häck. Intill huset finns en stor uteplats uppdelad i två sektioner, en varm och inbjudande med trätrall och en stilren med stensättning. Framsidan av tomten är estetiskt utformad med en låg mur och stenläggning, välkomnande och lätt att sköta.

  • Uteplats
Skarpskyttevägen 96, Sandskogen, Ystads kommun

Skarpskyttevägen 96

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 795 000 kr
125 m²
4 rum

Denna stora stugan välkomnar dig med en varm och inbjudande atmosfär och det generösa ljusinsläppet på entréplan skapar en luftig känsla. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingsplats där samvaro och gemenskap kan blomstra. På nedre våningen finner du även ett välutrustat badrum, separat tvättstuga och två sovrum, som erbjuder avskildhet och komfort. Från vardagsrummet når vi trappan som leder dig upp till stugans övre våning där ytterligare ett vardagsrum finns samt ett stort sovrum och även balkong. Stugan omges av en grönskande och vacker natur och den generösa utemiljön ger utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Den soliga uteplatsen blir en naturlig förlängning av det inre utrymmet och blir platsen där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Skarpskyttevägen 96 ligger i det omtyckta Sandskogsområdet i Ystad. Här bor du med närhet till både havet och stadens bekvämligheter. Den lugna och trivsamma omgivningen skapar en avkopplande atmosfär samtidigt som du har goda kommunikationer och närhet till Ystads utbud av restauranger, shopping och kultur.

  • Balkong
  • Uteplats
Aulingatan 2, Surbrunnen, Ystads kommun

Aulingatan 2

Övrigt
Surbrunnen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
8 995 000 kr
332 m²
10 rum
683 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att investera i en väl underhållen kommersiell fastighet med sekelskiftescharm, strategiskt belägen i centrala Ystad. Fastigheten består av sex fullt uthyrda lägenheter, vilket ger en stabil och pålitlig källa till intäkter. Varje lägenhet har haft löpande underhåll och under de senaste åren har lägenheterna fått nya vitvaror, målats om samt vissa som totalrenoverats. En fullständig lista på underhåll finns för alla lägenheterna. Förutom lägenheterna finns det sex parkeringsplatser, vilket ger extra bekvämlighet och attraktionskraft för både hyresgäster. Att erbjuda säker och tillgänglig parkering i centrala Ystad är en betydande fördel och skapar ett mervärde för fastigheten. Dessutom finns det en garageplats och två förråd som hyrs ut, vilket ger extra inkomstmöjligheter. Läget i centrala Ystad är enastående och ger direkt tillgång till stadens bästa faciliteter, inklusive restauranger, butiker, kaféer och kulturella sevärdheter. Fastighetens närhet till kollektivtrafik och huvudvägar gör det också bekvämt för både hyresgäster och deras besökare att komma åt och lämna fastigheten. Med en kombination av sekelskiftescharm, fullt uthyrda lägenheter, parkeringsplatser, garage och förråd kan du som investerare kan du vara säker på att denna väl underhållna fastighet i centrala Ystad erbjuder en stabil avkastning och långsiktig tillväxtpotential. Tveka inte att ta kontakt för mer information och för att boka en visning!

  • Plus
Surbrunnsvägen 20, Surbrunnen, Ystads kommun

Surbrunnsvägen 20

Övrigt
Surbrunnen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
16 995 000 kr
490 m²
16 rum
854 m² tomt

Vi är stolta över att presentera denna välskötta kommersiella fastighet belägen mitt i hjärtat av Ystad. Med sin utmärkta placering är detta en sällsynt chans att förvärva en eftertraktad fastighet med utmärkt avkastning och stor potential för framtida tillväxt. Byggd år 1956 har denna fastighet visat sig vara en stadig och tillförlitlig investering. Den består av ett hyreshus med 8 välskötta och fullt uthyrda lägenheter. Fastigheten erbjuder även 13 garageplatser, som ger extra intäkter och möjligheter att erbjuda hyresgästerna en bekväm och säker parkeringslösning. Dessutom finns en lokal på 50 kvm som hyrs ut. Ett betydande framsteg för denna fastighet är införandet av fjärrvärme under 2023, vilket inte bara förbättrar energieffektiviteten och minskar driftskostnaderna, utan även ökar fastighetens värde och attraktionskraft för potentiella köpare eller investerare. Denna modernisering visar på ägarens engagemang för att upprätthålla fastighetens standard och maximera lönsamheten på lång sikt. Denna välskötta kommersiella fastighet erbjuder en unik möjlighet att investera i en stabil och framgångsrik verksamhet mitt i centrala Ystad. Med lägenheter, garageplatser och lokal, samt den senaste uppgraderingen till fjärrvärme, är denna fastighet redo att fortsätta generera pålitlig avkastning och potentiellt öka i värde över tiden. Tveka inte att ta kontakt för mer information och för att boka en visning!

  • Plus

Visar alla 15