SkandiaMäklarna Ystad

SkandiaMäklarna Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Salladsgatan 14, Grönsaksområdet, Ystads kommun
  • Lör 4 maj kl 12:30
Salladsgatan 14, Grönsaksområdet, Ystads kommun, bild 2
Salladsgatan 14, Grönsaksområdet, Ystads kommun, bild 3

Salladsgatan 14

Radhus
Grönsaksområdet, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 995 000 kr
168 m²
6 rum
432 m² tomt

Beläget intill grönområden och med en trevlig utemiljö inbjuder detta hem till gemenskap och avkoppling utomhus. Med ett rymligt uterum kan du njuta av naturens skiftande skönhet i alla väder och årstider, vilket gör det till en perfekt plats för avslappnade kvällar eller festliga tillställningar med nära och kära. Stig in i detta förtjusande radhus och upplev en värld av harmoni och modern komfort. Det moderna köket är en sann pärla med sina eleganta ytskikt och praktiska layout. Här kan du låta din kulinariska kreativitet flöda. Invid köket finns en väl tilltagen matplats tillsammans med en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Det helkaklade badrummet på entréplanet bjuder in till avkoppling och välbefinnande med sin lyxiga atmosfär och vägg i vägg ligger en praktisk tvättstuga. På detta plan finns ytterligare ett rum som i dagsläget används som walk-in-closet men som även skulle fungera bra som gästrum eller hemmakontor. På ovanvåningen finner vi tre mysiga sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum, vilket ger utrymme och bekvämlighet för hela familjen att trivas. Slutligen erbjuder den rymliga vinden möjligheter till extra förvaring.

  • Premium
  • Uteplats
Bejersgatan 13, Hälsobacken, Ystads kommun

Bejersgatan 13

Villa
Hälsobacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 995 000 kr
160 m²
7 rum
1 302 m² tomt

Vid ankomsten möts du av en uppställningsplats för flera bilar och stort garage som erbjuder gott om plats för förvaring av cyklar, gräsklippare, verktyg mm. En vacker balkong sträcker sig längs med husets fasad och bjuder in till avkoppling och njutning av staden som breder ut sig nedanför. Inomhus möts du av en imponerande planlösning där varje rum flyter naturligt in i nästa på entréplanet. Köket, komplett med serveringsgång, är hjärtat av hemmet och bjuder in till kulinariska äventyr och gemenskap. Den angränsande matsalen blir en given plats för storslagna middagar och minnesvärda sammankomster. I anslutning till matsalen finner vi allrummet och vardagsrummet som ligger i fil. Högt i tak och vackra takrosetter ger rummen en klassisk känsla och en majestätisk kakelugn i vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och ger en extra dimension av elegans till rummet. Nedervåningen har även två ingångar och en gästtoalett. På ovanvåningen hittar du fyra sovrum där var och ett erbjuder en fristad av lugn och ro. Det större sovrummet har utgång till balkongen där du kan njuta av vidsträckta vyer. På ovanvåningen finns även ett badrum och gott om förvaring.

  • Balkong
  • Uteplats
Vitkålsgatan 12, Åkeshall, Ystads kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Vitkålsgatan 12, Åkeshall, Ystads kommun, bild 2
Vitkålsgatan 12, Åkeshall, Ystads kommun, bild 3

Vitkålsgatan 12

Villa
Åkeshall, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 995 000 kr
139 + 50 m²
3 rum
699 m² tomt

Huset välkomnar dig med ett garage sammanhängande med huset som ger bekväm parkering och förvaring. Ihop med huset finns även ett uterum där du kan njuta av utekänslan en stor del av året. Inne i huset möts du av en möblerbar hall och i anslutning till denna bostadens tvättstuga med utgång till garaget. Vidare från hallen når man allrummet med öppen planlösning mot både kök och vardagsrum vilket ger en lättmöblerad planlösning. Köket är ljust och går i vitt vilket skapar en luftig och fräsch atmosfär och här finns gott om plats för matlagning och förvaring. Från köket når man även det ljuvliga uterummet som fungerar som ett extra rum en stor del av året. Bostaden erbjuder även ett stort vardagsrum med en mysig kamin som sprider en varm och inbjudande känsla. Det ljuvliga burspråket ger rejält med ljus i vardagsrummet. Huset erbjuder även två rymliga sovrum och två badrum för extra bekvämlighet, vilket gör det till en idealisk plats för familjer och gäster. Det större badrummet har både dusch och badkar samt även bastu.

  • Premium
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun
  • Lör 4 maj kl 10:00
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 2
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 3

Tingsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 200 000 kr
114 m²
2 rum
vån 4/4
6 343 kr/mån
36 842 kr/m²

Här presenteras en extraordinär möjlighet att äga en unik vindsvåning i Maria Munthe skolan från 1905, en av Ystads mest imponerande byggnader som omvandlades till bostadsrätter år 2008. Denna fantastiska lägenhet erbjuder generösa sällskapsytor, två helkaklade badrum, påkostat kök från Ballingslöv och karaktäristiska attribut. Flertalet fönsterpartier mot sydost bjuder på slående panoramavy över Ystads hustak och dagsljuset flödar in. Föreningen tillhandahåller dessutom två gästlägenheter och det finns en hiss i huset för bekvämlighet. Det är en sällsynt chans att få bo i denna unika och historiska miljö mitt i centrala Ystad!

  • Premium
  • Hiss
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Krokfiskevägen 4

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 450 000 kr
185 + 54 m²
6 rum
918 m² tomt

Här erbjuds ett boende om 185 välplanerade kvadratmeter med en fin balans mellan sociala och privata utrymmen. Med kök och allrum i modern öppen planlösning erbjuds gott om plats att samla både familj och vänner under årets samtliga högtider och tillställningar. Den generösa takhöjden skapar här en härlig rymd, samtidigt som fönsterpartierna i tre väderstreck skapar ett behagligt ljusflöde i hela rummet. Från allrummet välkomnas du vidare till det inglasade uterummet, som är en fin övergång mellan inne och ute, samtidigt som det förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. Köket, som är en del av husets hjärta, är väl utformat för matlagning och servering, med påkostade vitvaror, enhetlig interiör och en gedigen bänkskiva i tidlös granit. Husets första sovrum erbjuder ett privat badrum, som tillför en lyxig känsla med både duschhörna och bad. I högra delen av huset välkomnas du till ytterligare ett allrum, samt två sovrum, varav det ena kan delas av till två om behov finns. I denna del finns ytterligare ett badrum, med WC, handfat, handdukstork och en behagligt rymlig duschhörna. Andra detaljer värde att lägga märke till i bostaden är de generösa Ekeby garderobspartierna som skapar ett bra förvaringsutrymme för kläder och andra personliga tillhörigheter på flera ställen i huset, de eleganta spotlightsen och högtalarsystem som sträcker sig både inne och ute. Det isolerade och uppvärmda garaget ligger i direkt anslutning till bostaden och välkomnar dig vidare till tvättutrymmet där även där erbjuds gott om förvaringsutrymme. På tomten finns också ett separat förråd som är isolerat och uppvärmt, som kan användas som ett extra gästrum om så önskar. I Nybrostrand bor du med närhet till hav och strand. Här finns också utomhusbad, golfbana, gym, mindre livsbutik och busskommunikationer. Dessutom finns förskola för de yngre familjemedlemmarna en liten bit från bostaden.

  • Premium
Fendergången 4A, Edvinshem, Ystads kommun

Fendergången 4A

Radhus
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 200 000 kr
171 + 14 m²
6 rum
264 m² tomt

Upptäck denna rymliga familjevilla om 171 kvm i det populära Edvinshemsområdet – en pärla för den moderna familjen. Belägen på en hörntomt, erbjuder detta boende lättskött tomt och en gemytlig atmosfär. Njut av det bekväma läget intill en vändzon, vilket gör det möjligt att köra ända upp till entrén, en unik fördel i området. På östra sidan finner du en stensatt uppfart med laddbox för elbil och en charmig uteplats med pergola, perfekt för avkoppling och umgänge. På västra sidan lockar en mysig innergård med spabad och ett inglasat uterum, där familjen kan njuta av alla årstider. Dessutom inkluderar detta hem solceller för att minska energikostnaderna och bidra till en mer hållbar livsstil. Ett garage och en egen parkeringsplats är också en del av paketet för extra bekvämlighet. Ett hus med generösa ytor och gott om plats för hela familjen att trivas i!

Västra Däcksgatan 5, Edvinshem, Ystads kommun

Västra Däcksgatan 5

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 495 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
754 m² tomt

I entrén möts du av en ljus atmosfär och modern design som genomsyrar hela huset. Från hallen når vi köket som är centrum för hemmet, en plats där familjen samlas för att laga och avnjuta måltider tillsammans. Den moderna inredningen och de påkostade materialvalen ger en påkostad känsla, medan den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap. I anslutning till köket finner vi det stora vardagsrummet med sina ljusa materialval och med en snygg ribbvägg som ger en skön kontrast. Vidare på detta plan finner vi två sovrum fint renoverade med nya ytskikt. Det större av sovrummen har gott om plats för extra förvaring och även utgång till trädgården. På entréplan finns även en praktisk men äldre gästtoalett som dock är uppdaterad med nymålade väggar och golv. I källaren finner du en mysig gillestuga där du kan bjuda in till trevliga sammankomster och avkopplande stunder framför den öppna spisen. Här kan du umgås med vänner och familj i en avslappnad miljö och njuta av favoritfilmen på tvn. I källaren finns även badrummet som är en oas av avkoppling och lyx, med sina helkaklade väggar och eleganta inredning. Här kan du varva ned efter en lång dag och skämma bort dig själv med ett avslappnande bad eller en uppfriskande dusch. Utanför huset sträcker sig en vacker trädgård med uteplatser i söder och väster, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Här kan du koppla av på terrassen och avnjuta en kopp kaffe medan du njuter av lugnet.

  • Uteplats
Repslagaregatan 14A, Edvinshem, Ystads kommun

Repslagaregatan 14A

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 926 kr/mån
14 320 kr/m²

När du kliver in möts du av en möblerbar hall med tillhörande klädkammare. Vidare når man det hemtrevlig vardagsrummet med äldre men välskötta ytskikt som ger en varm och inbjudande atmosfär. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig och ljus känsla i rummet. Här finns gott om plats för både vardagsliv och avkoppling och man når även balkongen härifrån. Den inglasade balkongen i söderläge blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och bjuder in till soliga eftermiddagar och avkopplande stunder. Det är en perfekt plats att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en lugn stund med en bok på eftermiddagen. Bostaden har även ett kök med vita köksluckor och med utrymme för matbordet invid fönstret. Badrummet i lägenheten går i retrostil med djupblå våtrumstapet på väggarna och en beige våtrumsmatta på golvet.

  • Balkong
Ramsbovägen 5I, Skivarp, Skurups kommun

Ramsbovägen 5I

Lägenhet
Skivarp, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 395 000 kr
99,5 m²
4 rum
vån 0
5 145 kr/mån
14 020 kr/m²

Det rymliga vardagsrummet välkomnar dig med sina fina ytskikt och generösa utrymmen, vilket skapar en inbjudande atmosfär för avkoppling och social samvaro. Från vardagsrummet leder en dörr till det härliga trädäcket, här kan du avnjuta lugna stunder, grilla eller bara njuta i solen en vårdag. Badrummet är smakfullt utformat med en modern dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med sina stilrena detaljer och högkvalitativa material erbjuder det här badrummet en känsla av lyx och komfort. Lägenheten har även tre väl tilltagna sovrum, var och en med uppdaterade ytskikt som ger en modern och fräsch atmosfär. Dessa sovrum erbjuder gott om plats för avkoppling och återhämtning.

  • Uteplats
Stenbocksgatan 10, Edvinshem, Ystads kommun
Stenbocksgatan 10, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Stenbocksgatan 10, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Stenbocksgatan 10

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 995 000 kr
154 + 52 m²
4 rum
639 m² tomt

På en idyllisk hörntomt, inbäddad bland välskötta trädgårdar, står detta trevliga hus. Bostaden erbjuder avkopplande utespa, ett charmigt växthus, ett praktiskt garage och ett vidsträckt trädäck. Det första som möter dig är det förtjusande orangeriet, där solljuset strömmar in och skapar en magisk atmosfär. Intill detta, omfamnat av frodiga växter och blommande blommor, ligger det avslappnande utespat, perfekt för att njuta av stjärnklara nätter eller soliga eftermiddagar. När du kliver in genom dörren möts du av en vidsträckt och inbjudande hall, vars rymd genast välkomnar dig hem. Till höger sträcker sig det stora vardagsrummet, utformat för bekväma sammankomster och mysiga kvällar. I anslutning till hallen finner vi bostadens badrum på entréplan. Vidare når vi det generösa köket som imponerar med sin rymlighet och elegans, komplett med en imponerande köksö och en mysig kamin som skapar en varm atmosfär. På ovanvåningen väntar en privat sfär med tre väl tilltagna sovrum som erbjuder gott om plats för hela familjen. På detta plan finner vi även ett badrum. Bostadens källare är rymlig och erbjuder gott om plats för förvaring samt här finner vi även den fräscha tvättstugan. Utanför huset sträcker sig ett stort trädäck, perfekt för utomhusmiddagar och avkopplande stunder i solen. Garage erbjuder gott om plats för bilen och extra förvaring.

  • Premium
Erik Dahlbergsgatan 3D, Edvinshem, Ystads kommun

Erik Dahlbergsgatan 3D

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 607 kr/mån
23 125 kr/m²

Denna underbara tvårumslägenhet på första våningen har genomgått en fin renovering och erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig! Med ett modernt kök, elegant helkaklat badrum, rymligt vardagsrum och en inglasad balkong i söderläge är detta ett hem att trivas i året om. Sovrummet är en fristad med gott om förvaring i garderober och klädkammare intill. Föreningen är otroligt välskött och har en underbar innergård där du kan koppla av i grönskan. Beläget på populära Edvinshemomsrådet där du har närhet till både havet och stadens puls. Missa inte chansen att bo i denna pärla!

  • Plus
Stortorget 10, Centrum, Ystads kommun

Stortorget 10

Övrigt
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
13 995 000 kr
373 m²
195 m² tomt

På bästa tänkbara plats i Ystad, med utsikt över det charmiga Stortorget, står en historiskt betydelsefull byggnad och blickar stolt ut över staden. Det är en kommersiell fastighet med en historia som sträcker sig tillbaka till 1879, när den först tog form under ritningarna av den begåvade arkitekten Peter Boisen. Idag står denna anrika byggnad redo att välkomna nya ägare till en värld av möjligheter. Entréplanet och källarplanet är skräddarsydda för restaurangverksamhet, med gott om sittplatser för att bjuda in gäster till en kulinarisk resa. En omfattande renovering som genomfördes under 2021-2022 har gett denna plats en modern touch samtidigt som den bevarar sin historiska charm. Med ny ventilation, ett toppmodernt restaurangkök och bar, förnyad VVS och en fräsch målning är detta en plats redo att inspirera och imponera. Men det är inte bara restaurangliv som pulserar genom denna byggnad. På våning två väntar en elegant möteslokal och kontorsutrymmen, perfekta för affärsmöten eller kreativa brainstorming-sessioner. Och högst upp i huset finner man två bekväma lägenheter med utsikt över staden. Med allt detta och mycket mer är denna fastighet en perfekt möjlighet för den som vill kasta sig in i restaurangbranschen inför högsäsongen, utan krångel med renoveringar. Här finns allt redan på plats för att omedelbart påbörja en ny och spännande kapitel i stadens historia.

Möllegatan 4, Lilla Strandgatan 3, Centrum, Ystads kommun

Möllegatan 4, Lilla Strandgatan 3

Villa
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 495 000 kr
190 m²
8 rum
278 m² tomt

I Ystads medeltida stadskärna står ett fantastiskt korsvirkeshus från 1826 och blickar stolt ut över gatorna. Med en yta på cirka 190 kvadratmeter erbjuder detta historiska hem två fullständiga lägenheter. Båda har genomgått fina renoveringar som lyckats bevara den gamla charmen samtidigt som de har fått en modern touch. Renoveringsarbetena, som ägde rum mellan 2013 och 2017, har verkligen tagit vara på husets historia och karaktär. På gården, inramad av tidsenliga kullerstenar, finner man en atmosfär av svunnen tid som är avsedd att delas av de två lägenheterna. Dess charmiga och välskötta miljö bjuder in till avkoppling och gemensamma stunder. Husets läge är oslagbart, beläget mitt i stadens hjärta. Med bara ett stenkast till Stortorget och Ystads livliga gågata är alla bekvämligheter och nöjen inom räckhåll. Det är en plats där historia möter nutid och där stadens puls är påtaglig. Denna fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet för den som söker ett centralt boende med möjlighet till extra inkomster genom att hyra ut ena delen av huset. För den som önskar återställa huset till ett sammanhängande boende finns det gott om potential för detta med relativt små insatser. Sammanfattningsvis är detta korsvirkeshus från 1826 en dröm för den som uppskattar historiska byggnader och vill bo mitt i Ystads pulserande stadskärna. Med sina två lägenheter och möjlighet till flexibilitet är det en investering som lockar både som permanent boende och som en källa till extra inkomster.

  • Uteplats
Österleden 5B, Centrum, Ystads kommun

Österleden 5B

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
3 302 kr/mån
35 933 kr/m²

Vi möts av en välplanerad hall med gott om smarta förvaringslösningar som rymmer ytterkläder och skor. Vidare når vi det platsbyggda köket som är hjärtat i hemmet och har omsorgsfullt designats för att kombinera stil med funktionalitet. Den imponerande köksön står i centrum, vilket skapar en naturlig samlingsplats för matlagning och umgänge. Med påkostade vitvaror och moderna bekvämligheter är detta kök en dröm för den som älskar att laga mat. Badrummet är en oas av avkoppling och lyx, med sina helkaklade väggar och golv. Den inbyggda tvättmaskinen är en smart och platsbesparande lösning som gör det enkelt att ta hand om tvätten. De två sovrummen är designade för maximal komfort och bekvämlighet. Heltäckningsmatta i båda sovrummen ger en behaglig känsla och båda har smarta förvaringslösningar

Norregatan 29 och Norregatan 31, Centrum, Sjöbo kommun

Norregatan 29 och Norregatan 31

Övrigt
Centrum, Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 950 000 kr
1 684 m² tomt

Nu finns chansen att bli ny ägare till denna välskötta kommersiella lokal på centralt läge i Sjöbo! En fantastisk möjlighet för den som vill driva vidare ett smart koncept med en lokal som idag generar intäkter ifrån två funktionella företag; ett trevligt café, ett mäklarkontor, samt två garage! Från kommunen finns även en detaljplan som ger möjlighet till byggnation av flerfamiljsbostäder, ett eventuellt framtida projekt för en ny fastighetsägare! Med sitt centrala läge i Sjöbo får man mycket bra förutsättningar för fortsatt framtida kundunderlag! Välkomna att visa ert intresse för bokning av visning!

Vinbärsstigen 8D, Bärområdet, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Vinbärsstigen 8D

Lägenhet
Bärområdet, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
6 983 kr/mån
23 312 kr/m²

Unik chans att förvärva denna mycket smakfulla markplanslägenhet med hörntomt i sydvästläge - på optimalt läge med gångavstånd till det egna garaget. Bostaden, med 3 rum och kök och stort inglasat uterum, erbjuder dig ett hem att trivas i många år framöver. Både kök och badrum är modernt uppdaterade och bostaden är stilren med genomgående ljusa färger och fin ekparkett. Här bor du med en trygg avgift som inkluderar både värme, vatten, renhållning, bredband, TV och garage.

  • Uteplats
Skolgatan 8, Egna Hem, Ystads kommun

Skolgatan 8

Villa
Egna Hem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 395 000 kr
204 + 87 m²
7 rum
593 m² tomt

När du kliver in genom den välkomnande entrén möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hänga av dig jackor och skor. Till vänster om hallen finns ett ljust och öppet vardagsrum med stora fönster som släpper in massor av naturligt ljus. Här finns rejält med plast för en sittgrupp med en stor soffa och bekväma fåtöljer som bjuder in till avkoppling och umgänge. Rakt fram från hallen når man det ljuvliga köket med utgång till trädgården. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och har generöst med förvaringsutrymme. Matsalen i anslutning till köket har plats för en stor matgrupp där familjen kan samlas för måltider. På höger sida om hallen finns ett modernt helkaklat badrum med badkar. En trappa leder upp från hallen till den andra våningen där huvudsovrummet är rymligt och ljust, med gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler. Ytterligare två sovrum är belägna på denna våning, båda väl tilltagna med gott om plats för sängar och förvaring. På detta plan finns det även ett helkaklat badrum och detta är utrustat med dusch. På detta plan nås en balkong där man kan njuta av morgonsolen eller stjärnklara kvällar. Vinden som är ytterligare en trappa upp är ett användbart utrymme med allrum, sovrum, pentry och även en mindre wc. Här finns även en stor råvind samt en mindre kattvind perfekt för förvaring. Källaren har flera rum där endast fantasin sätter gränserna. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och bra med plats för att hänga upp tvätten. Det finns också utrymme för förvaring av säsongsbetonade föremål och andra tillbehör. Utanför huset sträcker sig en välskött trädgård, omgärdad av grönska, en mur och staket. Det stora trädäcket har plats för både utemöblemang och grillen. Ett fint och rymligt växthus erbjuder möjlighet till odling men fungerar även utmärkt som ett möblerbart uterum.

  • Balkong
  • Uteplats
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 3

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 695 000 kr
142 m²
6 rum
vån 1/3
8 436 kr/mån
26 021 kr/m²

I den nyare stadsdelen Trädgårsstaden i Ystad väntar en imponerande sexrummare, fördelad över tre plan, på sina nya ägare. Här möts stilren design och praktiska detaljer i en perfekt symbios. Köket är en kulinarisk oas med exklusiv inredning och toppmoderna apparater, lockande till både matlagning och trevliga stunder med nära och kära. Pricken över i:et är den rymliga och mysiga takterrassen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Bostaden bjuder också på en härlig uteplats både på framsidan och baksidan, vilket ger möjlighet till utomhusliv i flera väderstreck. Närheten till centrum gör vardagen bekväm och smidig, samtidigt som den egna parkeringsplatsen i anslutning till bostaden ger extra praktiskt värde. Här kan du verkligen njuta av det bästa av två världar – ett förstklassigt boende med både stil och funktion. Kom och upplev denna fantastiska bostad på plats, välkomna att höra av er för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hyllegatan 8B, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 8B

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 037 kr/mån
21 230 kr/m²

På Hyllegatan 8B erbjuds nu en fräsch tvårumslägenhet med stor inglasad balkong! Lägenheten har dessutom 22 375 kr i den inre fonden, fritt för den nya ägaren att använda för eventuell renovering av lägenheten. Lägenheten består av 61 välplanerade kvadratmeter, där du välkomnas in till en möblerbar hall med klädkammare, sovrum, luftigt allrum, separat kök med plats för både matlagning och matplats, badrum samt en stor inglasad balkong som kan användas som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Landsvägen 5B, Skivarp, Skurups kommun

Landsvägen 5B

Övrigt
Skivarp, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 195 000 kr
5 477 m² tomt

Letar du efter en perfekt plats för din nästa affärsidé? Denna unika möjlighet i Skivarp är precis vad du behöver! Med en rymlig butikslokal och ett växthus på en stor tomt, har du en fantastisk plattform för att förverkliga dina drömmar. Beläget i en charmig bymiljö, erbjuder denna fastighet både möjligheter för detaljhandel och gröna projekt. Ta chansen att skapa något extraordinärt i denna idylliska plats!

Repslagaregatan 16A, Edvinshem, Ystads kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00

Repslagaregatan 16A

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 350 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
5 153 kr/mån
20 769 kr/m²

På tredje våningen i populär HSB-förening finner vi denna fräscha och genomgående tvårumslägenhet på hörnläge med inglasad balkong mot innergården. Välplanerad, genomgående och luftig lägenhet med härligt ljusinsläpp. Stor inglasad balkong med utrymme för större möblemang. Fint kök i tidlös design, helkaklat badrum samt fräscha ytskikt. Ett boende för den som uppskattar en modern lägenhet att bara flytta rakt in i.

  • Plus
Spiltgången 9, Backa, Ystads kommun

Spiltgången 9

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 975 000 kr
118,2 m²
4 rum
vån 1/2
5 510 kr/mån
16 709 kr/m²

I ett lugnt och barnvänligt område presenteras detta trevliga bostadsrättsradhus med villakänsla. Med en bostadsyta på 118 kvadratmeter, fördelat på 4 rum och kök, finns gott om utrymme för bekvämt boende. Uteplatserna på både framsidan och baksidan av huset ger möjligheter för avkopplande kvällar under den klaraste av himlar. En extra bekvämlighet är att både parkering och garage ingår i månadsavgiften.

  • Balkong
  • Uteplats
Hyllegatan 5B, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 5B

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
630 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 194 kr/mån
28 000 kr/m²

Flytta rakt in i denna fina etta på bra läge! Stor inglasad balkong i söderläge fungerar som ett extra rum och gör lägenheten rymligare. Pentry i öppen planlösning med allrum, en praktisk sovhörna samt ett helkaklat badrum med dusch. Här bor vi ljust, praktiskt och billigt. Trevlig bostadsrättsförening med välskötta grönområden och möjlighet att hyra parkeringsplats med separat kö.

  • Balkong
Ardennergatan 38A, Solbacken, Ystads kommun

Ardennergatan 38A

Lägenhet
Solbacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 495 000 kr
97,5 m²
3.5 rum
vån 2/2
4 192 kr/mån
15 333 kr/m²

På Ardennergatan 38A välkomnas du till en välplanerad trerumslägenhet, med egen ingång, luftig planlösning och balkong! Bostaden är en gavellägenhet vilket gör att den känns ljus och lugn. Dessutom finns 23.371 kr i den inre reperationsfonden, som du kan utnyttja till renoveringar i lägenheten! Via den egna ingången välkomnas du in till en möblerbar hall, där gott om utrymme att hänga ytterkläder finns. Från hallen nås trappen som leder dig vidare upp till lägenheten. Här finns också trapphiss installerad som kan ingå i köpet om så önskar. Vidare uppför trappen välkomnas du till en luftig trerumslägenhet, där du möts av ett rymligt kök som erbjuder plats för både matlagning och matplats. Även allrummet är av större karaktär och är en inbjudande plats att bjuda hem både familj och vänner under årets alla högtider och tillställningar. Två sovrum finns också, samt ett förråd/ klädkammare som tack vare dess storlek och fönster, som tillför ljus i utrymmet, enkelt kan göras om till ett mindre rum om behov finns. Kanske behöver du istället plats för ett hemmakontor, hobbyrum eller ett barnrum? Bostaden är beläget i lugnt och näst intill bilfritt område, vilket gör det tryggt att släppa ut de yngre i familjen till lekplatser eller på föreningens gräsmatta som är perfekt för utomhusaktiviteter för hela familjen! Dessutom har du gångavstånd till Backaskolan, matbutik, apotek och kollektivtrafik, vilket kan underlätta vardagen. Välkommen att boka dig på visning!

Badhytt C73, Ystad Sandskog, Ystads kommun

Badhytt C73

Fritidshus
Ystad Sandskog, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
189 500 kr
5 m²
1 rum

Här har vi en läcker badhytt i fräcka färger för den som vill ha lyxen med ett eget krypin vid stranden! Ett ställe att förvara solstolar och andra strandattiraljer eller varför inte koka en kopp kaffe som du kan avnjuta utanför? Här har du sommarlyxen med närhet till hav, strandpromenad, minigolf och Fritidsbaren! En ypperlig chans inför den kommande sommarens varma dagar! Välkomna på visning!

Visar 1 - 25 av 44