SkandiaMäklarna Ystad

SkandiaMäklarna Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ardennergatan 17E, Backa, Ystads kommun

Ardennergatan 17E

Lägenhet
Backa, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 750 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 621 kr/mån
20 958 kr/m²

Bo läckert i en radhuslägenhet med smart planlösning och hög standard. Upptäck denna smakfullt renoverade trerummare som erbjuder en generös boyta och en luftig interiör, perfekt för dig som söker komfort och stil i ett. Belägen i det mycket populära och barnvänliga Backaområdet, får du här en idyllisk bostad som kombinerar det bästa av stadens närhet och lugnets charm. Lägenheten erbjuder både en inbjudande uteplats och en rymlig balkong, vilket gör att du kan njuta av utomhuslivet året runt. Den trevliga och stabila bostadsrättsföreningen sköter om de gemensamma utrymmena med omsorg. De välskötta uteplatserna inbjuder till sociala stunder och avkoppling i en trivsam miljö. Här finns även möjlighet till härliga grillkvällar och lek för barnen på trygga ytor.

  • Balkong
  • Uteplats
Bottentrålsvägen 11, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Ons 31 jul kl 17:45
Bottentrålsvägen 11, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Bottentrålsvägen 11, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Bottentrålsvägen 11

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 795 000 kr
173 m²
5 rum
1 129 m² tomt

Magnifik enplansvilla som erbjuder en oslagbar kombination av elegans och komfort. Belägen i ett lugnt villakvarter i populära Nybrostrand är detta hemmet för dig som söker det lilla extra. Villan imponerar från första ögonblicket med sin genomtänkta arkitektur och högkvalitativa materialval. Med en generös boyta fördelat på fem rum och kök, är det gott om plats för både avkoppling och socialt umgänge. Hjärtat i hemmet är det rymliga och ljusa vardagsrummet, som pryds av stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån har du dessutom en fantastisk utsikt över den prunkande trädgården. De öppna ytorna gör det enkelt att möblera efter egen smak och behov och den öppna planlösningen mot köket skapar en trevlig samvaro när maten lagas. Här finner vi även en kamin som skänker extra värme och en mysig atmosfär under årets kyligare månader. Det stilrena och moderna köket med högklassiga vitvaror och generösa arbetsytor gör matlagningen till en fröjd. Köket är dessutom utrustat med en köksö som inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner. Bostadens fyra sovrum är alla rymliga och erbjuder gott om förvaring. Det lyxiga master bedroom har en egen walk-in closet och ett elegant badrum en suite med både dusch och badkar. Dessutom finns ytterligare ett stilfullt badrum, också det med dusch. I detta hem har inget lämnats åt slupen och det funktionella tänket har även genomsyrat tvättstugan där tvättmaskin och torktumlare är i bra arbetshöjd tillsammans bra förvaringslösningar och bänkytor. Utsidan är lika imponerande som insidan. Den fint anlagda trädgården är en oas av grönska och lugn. Här finner du en stor terrass perfekt för sommarens grillkvällar och middagar under bar himmel. Den vackert anlagda trädgården är en oas av grönska och rofylldhet. Här finns allt du kan önska dig för att njuta av utomhuslivet. Den stora terrassen under tak, är som gjord för långa middagar och avkopplande stunder i solen och den vackert anlagda trädgården med sina färgsprakande blommor och välskötta buskar skapar en härlig atmosfär. Ett charmigt orangeri ger möjlighet att odla egna grönsaker och örter men blir även en given plats för middagar under varma sommarkvällar med familj och vänner. Bara en kort promenad når vi havet, där du kan ta ett uppfriskande dopp eller njuta av en härlig dag på stranden. Golfentusiaster har gångavstånd till Nybrostrands golfbana.

  • Premium
  • Uteplats
Stångaledsvägen 2, Bussjö, Ystads kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Stångaledsvägen 2, Bussjö, Ystads kommun, bild 2
Stångaledsvägen 2, Bussjö, Ystads kommun, bild 3

Stångaledsvägen 2

Villa
Bussjö, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 395 000 kr
193 + 36 m²
7 rum
1,6 ha tomt

Endaste ett par minuter från Ystad med bil finner vi denna trevliga gård, en verklig pärla som förenar det bästa av lantlivets ro och modern komfort. Tomten på cirka 16 000 kvadratmeter ger dig gott om utrymme för både hästhållning, rekreation och en väl tilltagen trädgård. För hästägaren är gården ypperlig med tre rymliga stallboxar. I den stora ekonomibyggnaden finns även utrymme för fler boxar, lösdrift och sadelkammare. De inhägnade hagarna, som ligger i direkt anslutning till gården, ger dina hästar ett tryggt och naturligt utrymme att röra sig fritt på. Den moderna bostadsdelen på gården har genomgått en omfattande renovering genom åren och erbjuder nu ett hem som är lika funktionellt som det är stilfullt. Köket är nytt, med högkvalitativa vitvaror och gott om förvarings- och arbetsutrymmen. Det är en plats där du kan laga allt från enkla måltider till storslagna festmåltider med lätthet. Vardagsrummet är en av bostadens absoluta höjdpunkter med sin öppna planlösning och takhöjd som sträcker sig ända upp till nocken, skapas en rymlig och luftig atmosfär. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över de vidsträckta fälten och mot Ystad. Här kan du koppla av framför en brasa, njuta av naturens skönhet eller samla familj och vänner för mysiga kvällar. På entréplan finns tre väl tilltagna sovrum, alla med behagliga färgval och ljuvliga trägolv. Det finns även ett charmigt sovloft, som kan användas som extra sovplats, arbetsyta eller lekutrymme för barnen. En av gårdens stora fördelar är den separata lägenheten, perfekt för att välkomna gäster eller som en uthyrningsdel. Denna lägenhet har ett fullt utrustat kök, vilket gör den helt självständig. Det helkaklade badrummet är modernt och fräscht, medan vardagsrummet erbjuder en mysig plats för avkoppling. Lägenheten har två sovrum, vilket gör den idealisk för ett par eller en liten familj. Denna gård erbjuder en unik möjlighet att kombinera ett aktivt liv på landet med alla moderna bekvämligheter. Här kan du leva ut dina drömmar om att hålla djur, odla grödor eller bara njuta av den natursköna omgivningen i en bekväm och stilfull miljö.

  • Premium
  • Uteplats
Radargatan 3C, Edvinshem, Ystads kommun

Radargatan 3C

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
995 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 2/2
5 022 kr/mån
15 076 kr/m²

Radargatan 3C erbjuder en rymlig 2,5 rumslägenhet på bra läge vid Edvinshem! Här välkomnas du, via den egna ingången, till ett välplanerat boende på andra våningen om 66 kvm, samtidigt som den rymliga inglasade balkongen i söderläge även skapar ett extra rum från tidig vår till sen höst. Planlösningen är genomgående och skapar en luftig känsla i hela bostaden. Bostaden är belägen på bra läge, vid lugn återvändsgata, vid Edvinshem. Till föreningen hör också en härlig innergård och lekplats för de yngre familjemedlemmarna. Du bor även med närhet till skola, matbutik och kollektivtrafik. Välkommen att boka dig på visning!

Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
  • Tor 15 aug kl 18:15
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 3

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 495 000 kr
142 m²
6 rum
vån 1/3
8 436 kr/mån
24 613 kr/m²

I den nyare stadsdelen Trädgårsstaden i Ystad väntar en imponerande sexrummare, fördelad över tre plan, på sina nya ägare. Här möts stilren design och praktiska detaljer i en perfekt symbios. Köket är en kulinarisk oas med exklusiv inredning och toppmoderna apparater, lockande till både matlagning och trevliga stunder med nära och kära. Pricken över i:et är den rymliga och mysiga takterrassen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Bostaden bjuder också på en härlig uteplats både på framsidan och baksidan, vilket ger möjlighet till utomhusliv i flera väderstreck. Närheten till centrum gör vardagen bekväm och smidig, samtidigt som den egna parkeringsplatsen i anslutning till bostaden ger extra praktiskt värde. Här kan du verkligen njuta av det bästa av två världar – ett förstklassigt boende med både stil och funktion. Kom och upplev denna fantastiska bostad på plats, välkomna att höra av er för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Koppargatan 4, null, Ystads kommun
Koppargatan 4, null, Ystads kommun, bild 2
Koppargatan 4, null, Ystads kommun, bild 3

Koppargatan 4

Övrigt
Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 995 000 kr
1 897 m² tomt

Upptäck denna unika möjlighet att förvärva en välskött kommersiell fastighet i Ystad, strategiskt belägen för industriell och kommersiell verksamhet. Fastigheten erbjuder inte bara en stabil och lönsam investering, utan också möjligheten att ta över en lokal för egen verksamhet, samt intäktsbringande parkeringsplatser. Belägen i ett attraktivt industri- och kommersiellt område i Ystad, med utmärkt tillgänglighet och synlighet, ligger denna fastighet med välskötta och uthyrda lokaler som genererar stabil hyresintäkt. Perfekt för kontor, lager eller annan kommersiell verksamhet. En betydande tillgång är de fullt uthyrda parkeringsplatserna, vilket ger ytterligare inkomst. Med solceller installerade på taket, minskar även driftskostnaderna för fastigheten. Fastigheten är noggrant underhållen och förvaltad, vilket minimerar underhållskostnader och ökar långsiktig värdeökning. Denna fastighet representerar inte bara en omedelbar inkomstkälla utan också en möjlighet att vara en del av Ystads växande kommersiella landskap. Med stadens strategiska tillväxtplaner och ökande efterfrågan på kommersiella fastigheter, erbjuder detta investeringsobjekt en säker väg mot långsiktig avkastning och tillväxt.

  • Premium
Saltsjöbadsvägen 10 Ollonborren 24, Ystad Sandskog, Ystads kommun
  • Fre 9 aug kl 15:30
Saltsjöbadsvägen 10 Ollonborren 24, Ystad Sandskog, Ystads kommun, bild 2
Saltsjöbadsvägen 10 Ollonborren 24, Ystad Sandskog, Ystads kommun, bild 3

Saltsjöbadsvägen 10 Ollonborren 24

Fritidshus
Ystad Sandskog, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 795 000 kr
81 m²
4 rum

På Saltsjöbadsvägen 10 finner du denna charmiga gula stuga med vita knutar, perfekt belägen i natursköna Ystads Sandskog. Här har du badrocksavstånd till stranden och närhet till populära destinationer som Ystad Saltsjöbad, Villa Strandvägen och Shufflebar. Stugan ligger avskilt med uppvuxna träd och buskar runtomkring, vilket ger en privat och rofylld känsla. De välplanerade ytorna erbjuder tre sovrum, varav ett större. Allrum och kök är förenade i en öppen planlösning, vilket skapar en inbjudande atmosfär för både vardagsliv och sociala tillställningar. Det nyrenoverade uterummet, utrustat med exklusiva 3-glasdörrar med vikpartier, gör att du kan njuta av utsikten året runt. På Saltsjöbadsvägen 10 lever du ett lugnt och idylliskt liv i skogen, men med ideal närhet till Ystads centrum och alla dess bekvämligheter med affärer, butiker och restauranger. Här är det promenad- och cykelavstånd in till stan, vilket gör det enkelt att njuta av både natur och stadsliv.

  • Premium
  • Uteplats
Österportstorg 5A, Centrum, Ystads kommun
  • Fre 2 aug kl 15:00
Österportstorg 5A, Centrum, Ystads kommun, bild 2
Österportstorg 5A, Centrum, Ystads kommun, bild 3

Österportstorg 5A

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 995 000 kr
172 m²
4 rum
vån 4/5
8 313 kr/mån
34 855 kr/m²

Välkommen till denna exceptionella sekelskiftesvåning belägen på en av Ystads mest eftertraktade adresser. Denna magnifika lägenhet erbjuder en unik kombination av tidlös elegans och modern komfort, perfekt för den kräsna köparen som söker en bostad med både själ och historia. När du stiger in genom entrédörren möts du av en imponerande hall med högt i tak och vackra originaldetaljer. De stora fönstren i lägenheten släpper in ett överflöd av naturligt ljus, vilket tillsammans med den generösa takhöjden ger en luftig och rymlig känsla genom hela bostaden. På golvet ligger en trevlig fiskbensparkett, som ger en värmande och välkomnande atmosfär. Vardagsrummet är generöst tilltaget med gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. De höga fönstren och de detaljerade stuckaturerna skapar en klassisk och sofistikerad miljö. I fil hittar vi ytterligare ett vardagsrum med en mysig öppen spis. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade, med moderna vitvaror av högsta kvalitet och gott om arbetsytor samt förvaringsutrymmen. Det stilrena, klassiska köket kombinerar funktion och estetik på bästa sätt, vilket gör det till en naturlig samlingspunkt i hemmet. Lägenhetens sovrum är rofyllda och rymliga, med stora fönster och met gott om garderober som erbjuder generös förvaring. Huvudsovrummet är särskilt imponerande med sin rymd och charmiga detaljer. Båda badrummen är smakfullt renoverat med lyxiga materialval och ett av dem utrustat med badkar och det andra med dusch. Bostaden erbjuder även två rejäla klädkammare samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är belägen mitt i centrum, med närhet till allt du kan önska dig. Här finner du ett brett utbud av mysiga caféer, trevliga restauranger och utmärkta kommunikationer med både bussar och tåg inom kort gångavstånd. Nära till hands finns också Ystads Sandskog med dess trevliga strand som inbjuder till avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. Skolor och förskolor finns i närområdet, vilket gör detta till ett perfekt boende för både par och familjer. Denna sekelskiftesvåning är en sann pärla som sällan kommer ut på marknaden. Här erbjuds ett boende med anor och historia, kompletterat med moderna bekvämligheter på ett attraktivt läge mitt i stan. Detta är en lägenhet utöver det vanliga, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk och elegant helhet.

  • Premium
  • Hiss
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Krokfiskevägen 4

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 450 000 kr
185 + 54 m²
6 rum
918 m² tomt

Här erbjuds ett boende om 185 välplanerade kvadratmeter med en fin balans mellan sociala och privata utrymmen. Med kök och allrum i modern öppen planlösning erbjuds gott om plats att samla både familj och vänner under årets samtliga högtider och tillställningar. Den generösa takhöjden skapar här en härlig rymd, samtidigt som fönsterpartierna i tre väderstreck skapar ett behagligt ljusflöde i hela rummet. Från allrummet välkomnas du vidare till det inglasade uterummet, som är en fin övergång mellan inne och ute, samtidigt som det förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. Köket, som är en del av husets hjärta, är väl utformat för matlagning och servering, med påkostade vitvaror, enhetlig interiör och en gedigen bänkskiva i tidlös granit. Husets första sovrum erbjuder ett privat badrum, som tillför en lyxig känsla med både duschhörna och bad. I högra delen av huset välkomnas du till ytterligare ett allrum, samt två sovrum, varav det ena kan delas av till två om behov finns. I denna del finns ytterligare ett badrum, med WC, handfat, handdukstork och en behagligt rymlig duschhörna. Andra detaljer värde att lägga märke till i bostaden är de generösa Ekeby garderobspartierna som skapar ett bra förvaringsutrymme för kläder och andra personliga tillhörigheter på flera ställen i huset, de eleganta spotlightsen och högtalarsystem som sträcker sig både inne och ute. Det isolerade och uppvärmda garaget ligger i direkt anslutning till bostaden och välkomnar dig vidare till tvättutrymmet där även där erbjuds gott om förvaringsutrymme. På tomten finns också ett separat förråd som är isolerat och uppvärmt, som kan användas som ett extra gästrum om så önskar. I Nybrostrand bor du med närhet till hav och strand. Här finns också utomhusbad, golfbana, gym, mindre livsbutik och busskommunikationer. Dessutom finns förskola för de yngre familjemedlemmarna en liten bit från bostaden.

  • Premium
Skarpskyttevägen 96, Sandskogen, Ystads kommun

Skarpskyttevägen 96

Fritidshus
Sandskogen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 995 000 kr
125 m²
4 rum

Denna stora stugan välkomnar dig med en varm och inbjudande atmosfär och det generösa ljusinsläppet på entréplan skapar en luftig känsla. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en naturlig samlingsplats där samvaro och gemenskap kan blomstra. På nedre våningen finner du även ett välutrustat badrum, separat tvättstuga och två sovrum, som erbjuder avskildhet och komfort. Från vardagsrummet når vi trappan som leder dig upp till stugans övre våning där ytterligare ett vardagsrum finns samt ett stort sovrum och även balkong. Stugan omges av en grönskande och vacker natur och den generösa utemiljön ger utrymme för utomhusaktiviteter och avkoppling. Den soliga uteplatsen blir en naturlig förlängning av det inre utrymmet och blir platsen där du kan njuta av soliga dagar och ljumma sommarkvällar. Skarpskyttevägen 96 ligger i det omtyckta Sandskogsområdet i Ystad. Här bor du med närhet till både havet och stadens bekvämligheter. Den lugna och trivsamma omgivningen skapar en avkopplande atmosfär samtidigt som du har goda kommunikationer och närhet till Ystads utbud av restauranger, shopping och kultur.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 2
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 3

Tingsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 195 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
4 164 kr/mån
45 000 kr/m²

I hjärtat av Ystad finner vi denna extraordinära tvårumslägenhet som utstrålar både historia och modern komfort. Denna pärla till bostad är belägen på ett av stadens mest centrala lägen, omgivet av charmiga gränder och historiska byggnader. När du kliver in i denna sekelskiftslägenhet, möts du genast av den tidlösa elegansen. Höga tak skapar en känsla av rymd och välbefinnande, samtidigt som de stora fönstren släpper in generösa mängder naturligt ljus. Här får du verkligen uppleva det bästa av två världar: den klassiska stilen från förr i kombination med moderna bekvämligheter! Det rymliga allrummet ligger i en vacker öppen planlösning med köket och skapar en inbjudande plats att koppla av och umgås med vänner och familj. De vackra, stora fönstren ger en fantastisk utsikt över gatan utanför, och på sommardagar flödar solen in och fyller rummet med en varm glöd. Ett gediget parkettgolv ligger genomgående i hela bostaden vilket skapar en snygg enhetlig känsla! Köket är en modern oas med eleganta ytor och högkvalitativa vitvaror, vilket gör det till en dröm för matlagningsentusiaster. En elegant och rejäl stenbänkskiva i granit ligger på arbetsytor och halvö. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med tillräckligt med plats för en stor dubbelsäng och förvaringsutrymme. Ett högt fönster ger även här rikligt med ljus och en härlig utsikt över omgivningen. I sovrummets ena gavel finns en snygg platsbyggd walkin-garderob med inbyggda skjutdörrar samt ett smart förvaringsutrymme ovanför. Denna sekelskiftslägenhet erbjuder inte bara en fantastisk boendemiljö, utan också närheten till allt Ystad har att erbjuda. Du kan enkelt promenera till de lokala butikerna, restaurangerna, kaféerna, samt tågstation för vidare pendling till Malmö, Lund eller Simrishamn. Den gamla stadsdelen är full av historia och kultur, och havet ligger också inom bekvämt avstånd. Sammantaget är denna lägenhet en ovanlig skatt i en av Ystads mest centrala områden. Den erbjuder en perfekt balans mellan charm och modern komfort och är en dröm för den som uppskattar en genuin sekelskiftesmiljö. Här kan du verkligen leva det goda livet i en förtjusande bostad med vacker omkringliggande miljö! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Faxevägen 31/Örmölla 1215, Abbekås, Skurups kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Faxevägen 31/Örmölla 1215, Abbekås, Skurups kommun, bild 2
Faxevägen 31/Örmölla 1215, Abbekås, Skurups kommun, bild 3

Faxevägen 31/Örmölla 1215

Villa
Abbekås, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 295 000 kr
220 + 10 m²
6 rum
1 200 m² tomt

På entréplan möts du av ett stort och inbjudande allrum, perfekt för familjesammankomster och sociala tillställningar. Allrummet är rymligt och ljust, med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och skapar en behaglig atmosfär. Det moderna köket på entréplan är elegant inrett med vita köksluckor och erbjuder en generös matplats. Här kan du njuta av trevliga måltider med familj och vänner i en stilren och praktisk miljö. Köket är välutrustat och utformat för att göra matlagningen enkel och rolig. Entréplanet rymmer också två bekväma sovrum, som båda erbjuder gott om utrymme för avkoppling och vila. Dessa rum kan enkelt anpassas efter dina behov, vare sig du behöver ett hemmakontor, gästrum eller barnrum. På ovanvåningen finner du ytterligare två sovrum, perfekta för barn eller gäster. Här finns också ett mindre allrum, som blir en mysig plats för en tv-hörna, läshörna eller spelrum. Trädgården är en oas för att njuta av soliga dagar, grilla eller bara koppla av med en bok i en lugn miljö. Den u-formade designen av huset skapar en skyddad och intim atmosfär utomhus. Med sitt fantastiska läge nära stranden och golfklubben i Abbekås, erbjuder detta hus en perfekt balans mellan aktivt liv och avkoppling.

  • Premium
  • Uteplats
Gustafsgatan 2A, Bellevue, Ystads kommun

Gustafsgatan 2A

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
5 663 kr/mån
23 125 kr/m²

Välkommen till denna unika 3-rumslägenhet belägen på högsta våningen med hiss och en fantastisk inglasad balkong i soligt söderläge. Här bor du i ett mycket tryggt och lugnt område, med gångavstånd till Ystads centrum. Lägenheten har genomgått en omfattande uppdatering de senaste åren, med ett nytt modernt kök, en praktisk klädvårdsdel i badrummet och fräscha ytskikt i hela bostaden. Det genomgående ljuset flödar in från stora fönster i flera väderstreck, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett extra plus är den smidiga accessen till ditt tillhörande förråd, beläget mittemot lägenheten på översta våningen. Här erbjuds du en perfekt kombination av modern bekvämlighet, originalcharm och ett oslagbart läge nära Ystads hjärta - njut av både stadens puls och lugnet i ett avkopplande och naturnära område. Stortorget nås på en behaglig promenad på mindre än 10 minuter, och du har Margaretaparken bara ett stenkast bort, samt vackra Norra Promenaden på endast 7 minuters promenadavstånd. Dessutom har du smidig tillgång till kommunikation med lokaltrafiken.

  • Balkong
  • Hiss
Hjortronstigen 6E, Backa, Ystads kommun

Hjortronstigen 6E

Radhus
Backa, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 895 000 kr
103,5 m²
4 rum
8 353 kr/mån
18 309 kr/m²

Här på lugna och populära Bärområdet kan vi nu erbjuda ett trevligt bostadsrättsradhus som sträcker sig över två plan och omges av underbara omgivningar. Boendet har generösa uteplatser som fångar både morgon- och kvällssolen, perfekt för att njuta av både kaffe på morgonen och middagar utomhus på kvällen. Dessutom finns här ett mysigt uterum som förlänger sommarmånaderna. Det ingår även två praktiska förråd och garage i månadsavgiften, vilket gör det till ett bekvämt boende för både små och stora familjer. Föreningen är välskött och gemenskapen är trevlig, vilket ger en trygg och trivsam atmosfär. Bara en stenkast från boendet ligger Backaskolan, och med en kort cykeltur når du centrum med dess rika utbud av restauranger och affärer. Det här är verkligen ett praktiskt och bekvämt boende med närhet till både skola och stadsliv.

Liljegången 113, Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun

Liljegången 113

Övrigt
Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
975 000 kr
48 m²
2 rum
360 m² tomt

Välkommen till Liljegången 113, en otroligt välskött och charmig kolonistuga i hjärtat av Östra Sommarstaden. Liljegången 113 är en idyllisk kolonistuga som för tankarna till Carl Larsson och klassiskt sekelskifte med sin vackra snickarglädje och charmiga detaljer. Här finner du en oas av ro och skönhet på ett avskilt och unikt läge med hörntomt som ger extra lugn. Missa inte chansen att förvärva denna pärla, en perfekt plats där du kan skapa oförglömliga minnen i en ljuvlig och fridfull miljö. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Bellevuevägen 11A, Bellevue, Ystads kommun

Bellevuevägen 11A

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 275 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 254 kr/mån
21 795 kr/m²

På Bellevuevägen 11A saluförs nu en modernt planerad tvårumslägenhet med genomgående planlösning, fina sociala utrymmen och fräscha ytor. Lägenhetens 58,5 är bra planerade med allrum och kök i härlig öppen planlösning, separat sovrum med generösa garderobspartier, helkaklat badrum, samt en rymlig inglasad balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen! Du välkomnas in till en luftig hall av lägenhetens mitt där du till vänster når bostadens sociala ytor. Tack vare att planlösningen här öppnats upp skapas här utrymme för både soffgrupp och matplats. Köket är inrett med smakfulla val från Marbodal, en gedigen bänkskiva i sten, samt en köksö som delar av utrymmena och skapar en fin serveringsyta. Sovrummet är även det av rymlig karaktär, med smakfullt inbyggda garderober bakom skjutdörrar, där det erbjuds gott om förvaringsmöjligheter för kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat i stilrena toner, med duschhörna, WC, handfat och handdukstork. Spotlights finns dessutom i hela lägenheten och tillför ett behagligt ljus. På Bellevuevägen 11A bor du på centralt läge med närhet till stan, butiker, kommunikationer och sjukhuset. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Maskinistgatan 13E, Surbrunnen, Ystads kommun

Maskinistgatan 13E

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
5 921 kr/mån
37 422 kr/m²

Upptäck ditt drömboende i hjärtat av Ystad! Denna charmiga tvårumslägenhet är en pärla med sin egen uteplats som vetter mot den grönskande Surbrunnsparken. Här har varje detalj noggrant renoverats med stil och modernitet i åtanke. Det välutrustade köket smälter samman med det rymliga vardagsrummet, och det rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme i de generösa garderoberna. Det stora helkaklade badrummet erbjuder både dusch och tvättpelare för extra bekvämlighet. Uteplatsen i soligt sydvästläge bjuder in till långa sommarkvällar med utemöbler och grillning på den stenlagda ytan. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll - från kaféer och restauranger till shopping och grönområden för avkoppling.

  • Plus
  • Uteplats
Rosengången 24, Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun

Rosengången 24

Övrigt
Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
625 000 kr
33 m²
2 rum
370 m² tomt

Här kan du njuta av långa sommardagar med solsken på trädäcket medan du omges av doften av blommande fruktträd. Med gott om plats för plantering och odling får du möjlighet att skapa din egen lilla grönskande oas. Odla grönsaker, kryddor eller blommor och låt din trädgård blomstra i den skånska solen. Denna kolonistuga erbjuder en fristad från vardagens stress och låter dig koppla av i harmoni med naturen. Upptäck lugnet och skönheten i Östra Sommarstadens grönskande omgivningar samtidigt som du har närheten till Ystads kultur, mat och aktiviteter. Inne i stugan finner vi ett välkomnande och funktionellt kök. Här finns spis, kyl/frys och arbetsytor. Intill köket ligger allrummet som rymmer både en bekväm soffa och ett större matbord. Genom en dörr bredvid allrummet finner man stugans enkla men funktionella toalett.

  • Plus
Karlsfältsvägen 6, Stora Herrestad, Ystads kommun

Karlsfältsvägen 6

Radhus
Stora Herrestad, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 450 000 kr
65 m²
2 rum
996 m² tomt

I den gemytliga byn Stora Herrestad, ligger detta pittoreska parhus idylliskt placerat på en prunkande tomt. En omfamnande, lummig och insynsskyddande trädgård med bland annat två friggebodar som är inredda som gästhus. Huset, som en gång i tiden var byns pub och naturliga samlingsplats, känns än idag välkomnande med charmfulla attribut och en trivsam atmosfär. Husets ytor har utnyttjats på bästa möjliga sätt med ett rymligt vardagsrum som erbjuder fantastisk rymd, ett renoverat kök, helkaklat badrum för avkopplande stunder, och sovrum samt förvaringsmöjligheter på den inredda vinden. Den grönskande trädgården bjuder in till lugna stunder och gemenskap med vänner och familj. Här kan man njuta av sommarkvällar med grillning och skratt under stjärnorna, eller bara sitta stilla och lyssna till fågelsången en tidig morgon. Dessutom är det lätt att ta sig till Ystads tätort, antingen med buss eller bil på bara cirka fem minuter. För den som föredrar att cykla finns en cykelväg som sträcker sig hela vägen in till Ystad.

Rosengången 13, Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun

Rosengången 13

Övrigt
Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
850 000 kr
55 m²
2 rum
390 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade kolonistuga, belägen i Östra Sommarstaden, en idyllisk plats med vackra trädgårdar och charmiga stugor. På Rosengången 13 erbjuds en vinterbonad och välskött koloni med mysig stuga och en härlig trädgård med trädäck, uteplatser och gott om plats för odling! Välkommen att boka dig på visning!

Västra Däcksgatan 5, Edvinshem, Ystads kommun
Västra Däcksgatan 5, Edvinshem, Ystads kommun, bild 2
Västra Däcksgatan 5, Edvinshem, Ystads kommun, bild 3

Västra Däcksgatan 5

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 495 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
754 m² tomt

I entrén möts du av en ljus atmosfär och modern design som genomsyrar hela huset. Från hallen når vi köket som är centrum för hemmet, en plats där familjen samlas för att laga och avnjuta måltider tillsammans. Den moderna inredningen och de påkostade materialvalen ger en påkostad känsla, medan den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och gemenskap. I anslutning till köket finner vi det stora vardagsrummet med sina ljusa materialval och med en snygg ribbvägg som ger en skön kontrast. Vidare på detta plan finner vi två sovrum fint renoverade med nya ytskikt. Det större av sovrummen har gott om plats för extra förvaring och även utgång till trädgården. På entréplan finns även en praktisk men äldre gästtoalett som dock är uppdaterad med nymålade väggar och golv. I källaren finner du en mysig gillestuga där du kan bjuda in till trevliga sammankomster och avkopplande stunder framför den öppna spisen. Här kan du umgås med vänner och familj i en avslappnad miljö och njuta av favoritfilmen på tvn. I källaren finns även badrummet som är en oas av avkoppling och lyx, med sina helkaklade väggar och eleganta inredning. Här kan du varva ned efter en lång dag och skämma bort dig själv med ett avslappnande bad eller en uppfriskande dusch. Utanför huset sträcker sig en vacker trädgård med uteplatser i söder och väster, vilket ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Här kan du koppla av på terrassen och avnjuta en kopp kaffe medan du njuter av lugnet.

  • Premium
  • Uteplats
Stortorget 10, Centrum, Ystads kommun

Stortorget 10

Övrigt
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
13 995 000 kr
373 m²
195 m² tomt

På bästa tänkbara plats i Ystad, med utsikt över det charmiga Stortorget, står en historiskt betydelsefull byggnad och blickar stolt ut över staden. Det är en kommersiell fastighet med en historia som sträcker sig tillbaka till 1879, när den först tog form under ritningarna av den begåvade arkitekten Peter Boisen. Idag står denna anrika byggnad redo att välkomna nya ägare till en värld av möjligheter. Entréplanet och källarplanet är skräddarsydda för restaurangverksamhet, med gott om sittplatser för att bjuda in gäster till en kulinarisk resa. En omfattande renovering som genomfördes under 2021-2022 har gett denna plats en modern touch samtidigt som den bevarar sin historiska charm. Med ny ventilation, ett toppmodernt restaurangkök och bar, förnyad VVS och en fräsch målning är detta en plats redo att inspirera och imponera. Men det är inte bara restaurangliv som pulserar genom denna byggnad. På våning två väntar en elegant möteslokal och kontorsutrymmen, perfekta för affärsmöten eller kreativa brainstorming-sessioner. Och högst upp i huset finner man två bekväma lägenheter med utsikt över staden. Med allt detta och mycket mer är denna fastighet en perfekt möjlighet för den som vill kasta sig in i restaurangbranschen inför högsäsongen, utan krångel med renoveringar. Här finns allt redan på plats för att omedelbart påbörja en ny och spännande kapitel i stadens historia.

Möllegatan 4, Lilla Strandgatan 3, Centrum, Ystads kommun

Möllegatan 4, Lilla Strandgatan 3

Villa
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 495 000 kr
190 m²
8 rum
278 m² tomt

I Ystads medeltida stadskärna står ett fantastiskt korsvirkeshus från 1826 och blickar stolt ut över gatorna. Med en yta på cirka 190 kvadratmeter erbjuder detta historiska hem två fullständiga lägenheter. Båda har genomgått fina renoveringar som lyckats bevara den gamla charmen samtidigt som de har fått en modern touch. Renoveringsarbetena, som ägde rum mellan 2013 och 2017, har verkligen tagit vara på husets historia och karaktär. På gården, inramad av tidsenliga kullerstenar, finner man en atmosfär av svunnen tid som är avsedd att delas av de två lägenheterna. Dess charmiga och välskötta miljö bjuder in till avkoppling och gemensamma stunder. Husets läge är oslagbart, beläget mitt i stadens hjärta. Med bara ett stenkast till Stortorget och Ystads livliga gågata är alla bekvämligheter och nöjen inom räckhåll. Det är en plats där historia möter nutid och där stadens puls är påtaglig. Denna fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet för den som söker ett centralt boende med möjlighet till extra inkomster genom att hyra ut ena delen av huset. För den som önskar återställa huset till ett sammanhängande boende finns det gott om potential för detta med relativt små insatser. Sammanfattningsvis är detta korsvirkeshus från 1826 en dröm för den som uppskattar historiska byggnader och vill bo mitt i Ystads pulserande stadskärna. Med sina två lägenheter och möjlighet till flexibilitet är det en investering som lockar både som permanent boende och som en källa till extra inkomster.

  • Uteplats
Norregatan 29 och Norregatan 31, Centrum, Sjöbo kommun

Norregatan 29 och Norregatan 31

Övrigt
Centrum, Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 950 000 kr
437 m²
1 684 m² tomt

Nu finns chansen att bli ny ägare till denna välskötta kommersiella lokal på centralt läge i Sjöbo! En fantastisk möjlighet för den som vill driva vidare ett smart koncept med en lokal som idag generar intäkter ifrån två funktionella företag; ett trevligt café, ett mäklarkontor, samt två garage! Från kommunen finns även en detaljplan som ger möjlighet till byggnation av flerfamiljsbostäder, ett eventuellt framtida projekt för en ny fastighetsägare! Med sitt centrala läge i Sjöbo får man mycket bra förutsättningar för fortsatt framtida kundunderlag! Välkomna att visa ert intresse för bokning av visning!

Hyllegatan 8B, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 8B

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 200 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 037 kr/mån
19 672 kr/m²

På Hyllegatan 8B erbjuds nu en fräsch tvårumslägenhet med stor inglasad balkong! Lägenheten har dessutom 22 375 kr i den inre fonden, fritt för den nya ägaren att använda för eventuell renovering av lägenheten. Lägenheten består av 61 välplanerade kvadratmeter, där du välkomnas in till en möblerbar hall med klädkammare, sovrum, luftigt allrum, separat kök med plats för både matlagning och matplats, badrum samt en stor inglasad balkong som kan användas som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar 1 - 25 av 37