Mäklare Olivia Sjöberg

Olivia Sjöberg

Om mig

För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skottegatan 10B, Bellevue, Ystads kommun

Skottegatan 10B

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 028 kr/mån
19 211 kr/m²

På Skottegatan 10B saluförs nu en välplanerad tvårumslägenhet, med genomgående planlösning, inglasad balkong och en liten uteplats! Bostaden är belägen på första våningen, en halvtrappa upp, där du välkomnas in till lägenhetens mitt. Till vänster om hallen når det separata köket som erbjuder plats för både matlagning och matplats, samt det rymliga allrummet som även välkomnar dig vidare till bostadens härliga inglasade balkong, som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst, samt uteplatsen där du kan njuta av solens timmar, eller använda som en trevlig odlingsplats. Höger om hallen finner du sovrummet som även det är av luftig karaktär med utrymme för dubbelsäng och annat möblemang enligt behov och önskemål. I sovrummet finns även praktiskt inbyggda garderober där du kan förvara kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är inrett med plastmatta, med WC vask och duschhörna. Till lägenheten hör dessutom både vindsförråd och matförråd, som skapar ett bra förvaringsutrymme tillhörande bostaden. Här bor du på centralt läge med närhet till kollektivtrafik, butiker, härliga promenadstråk och sjukhuset. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Benestad 4901, null, Tomelilla kommun

Benestad 4901

Villa
Tomelilla kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 795 000 kr
212 m²
5 rum
1 501 m² tomt

Benestad 4901 välkomnar dig till ett fint boende som genomgått omfattande renoveringar under åren 2022 till 2024 med nytt tak, nya fönster, nygjuten platta och nyputsad fasad vilket skapar ett fräscht och modernt intryck. Även invändigt har huset genomgått renoveringar med nya ytskikt, nytt kök med vitvaror och två nya badrum. På båda planen möts du av komfortabel vattenburen golvvärme kopplat till luft-vattensystemet som även det installerats 2022. Husets generösa 212 kvadratmeter erbjuder en fin balans mellan sociala och privata utrymmen. På entréplan välkomnas till luftiga öppna ytor med härlig atmosfär tack vare öppningen upp till nock och de generösa fönsterpartierna som skapar ett fint ljusflöde. Kök och allrum är här i öppen planlösning och inbjuder till sociala tillställningar med familj och vänner under årets alla högtider. Köket, som även det renoverats 2023, erbjuder smakfullt integrerade vitvaror som sömlöst smälter samman med köksinredningen och fina ytor för matlagning och matplats. Huset erbjuder totalt 4 sovrum, för att skapa en privat plats för varje familjemedlem för vila och avkoppling, varav två sovrum finns på entréplan och två på husets andra plan. Två nyrenoverade badrum finns också, ett på vardera våningsplan, där båda är smakfullt helkaklade med duschhörna, WC och handfat. På entréplan finns också separat rum för klädvård med tvättmaskin, torktumlare och praktiska arbetsytor. Husets tomt är av rymlig karaktär och vetter ut mot de rogivande kringliggande fälten. Här har ett fint trädäck lags med en härlig pool att svalka sig i under årets varmare dagar. Dessutom finns isolerat garage och uppfart med plats för biluppställning. Välkommen att boka dig på visning!

Mjärdesvägen 26, Nybrostrand, Ystads kommun

Mjärdesvägen 26

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 995 000 kr
129 m²
4 rum
625 m² tomt

På Mjärdesvägen 26 välkomnas du till ett stilrent boende med smakfulla ytskikt, social planlösning och fina privata utrymmen. Huset är i ett plan och erbjuder en fin balans mellan sociala och privata utrymmen. Med generösa fönsterpartier och flera utgångar till den härliga trädgården skapas också en trevlig övergång mellan inne- och utemiljöer. Huset, som är byggt 2010, erbjuder 129 kvadratmeter boarea, varav tre sovrum och öppen planlösning mellan det moderna köket och det rymliga allrummet. Här finns gott om plats för både matplats och soffgrupp och skapar in inbjudande atmosfär att samla både familj och vänner på under årets alla högtider och tillställningar. Ett rymligt badrum finns också, med helkaklade väggar, där WC, handfat, dusch och badkar finns. Ett fräscht boende på familjevänligt läge, på lugn återvändsgata som skapar trygghet. Utanför huset finns uppfarter med plats för två bilar, dessutom finns två gästparkeringar som tillhör fastigheten, vid vägens infart. Välkommen att boka dig på visning!

Berghusagatan 24, Berghusa, Ystads kommun

Berghusagatan 24

Lägenhet
Berghusa, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 995 000 kr
124 m²
4 rum
vån 1/2
7 413 kr/mån
16 089 kr/m²

Berghusagatan 24 erbjuder en välplanerad lägenhet med härlig villakänsla, på fin härlig hörntomt! Här erbjuds en större lägenhet om fyra rum och kök. Från den egna ingången välkomnas du till en rymlig hall där gott om avhängningsmöjligheter finns. Till höger in i bostaden finns det fina köket som ligger i modern halvöppen planlösning mot det luftiga allrummet. Köket erbjuder generösa utrymmen för både matlagning och matplats. Från köket når du även det luftiga allrummet där plats för både soffgrupp och matplats finns. Allrummet leder dig vidare till den mysiga balkongen i söderläge, en inbjudande plats att ta till vara på solens timmar större delar av dagen samtidigt som du kan njuta av morgonkaffet, eller varför inte en trevlig middag? Väl tillbaka i hallen finns även ett av badrummen, till vänster från ingången, samt trappan som leder dig vidare till bostadens privatare del Här erbjuds ytterligare tre fina sovrum och ytterligare ett badrum med badkar, wc och handfat. På detta plan finns också separat tvättstuga, förvaringsutrymmen och klädkammare. Från två av sovrummen finns utgång till den härliga trädgården i söderläge, en trevlig plats att kunna bjuda över vänner och familj på under årets varmare dagar. Här bor du med närhet till förskola, skola, gym, matbutik och kollektivtrafik. Välkommen att boka dig på visning!

Rödde Mellanväg 2-14, Rödde, Sjöbo kommun

Rödde Mellanväg 2-14

Villa
Rödde, Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
5 995 000 kr
150 + 37 m²
4 rum
1,9 ha tomt

Rödde Mellanväg 2-14 välkomnar dig till ett idylliskt och lantligt läge, med ett drömboende av fin karaktär! Det fina huset som byggts 1909 och byggts till 2020, erbjuder en smakfull balans mellan äldre charm och modern komfort. Omgivningen på den gedigna tomten erbjuder magiska skogsdungar, med en porlande bäck med vatten från Romeleåsen, trädäck med inbyggd pool, fina odlingsmöjligheter och plats för hönsen. Här skapas en oas med harmoni och lugn, där du kan njuta av härliga skogspromenader, samt en avkopplande stund vid den egna poolen. Huset erbjuder 150 kvadratmeter med gott om sociala utrymmen och i dagsläget 2 sovrum, med möjlighet för fler. Huset har varsamt renoverats med fint bevarade detaljer som smyckande takbjälkar som framträder i den ljusa interiören och en mysig kamin som skapar en värmande känsla under årets kyligare dagar. Här erbjuds också ett stilrent renoverat kök med ljusa och fräscha materialval och fin serveringsyta, två helkaklade badrum, det ena från 2015 och det andra 2020, groventré med separat tvättstuga och duschhörna, samt gott om förvaringsutrymmen. Välkommen att boka dig på visning!

Västergatan 51, Västervången, Tomelilla kommun
  • Budgivning pågår

Västergatan 51

Lägenhet
Västervången, Tomelilla kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
725 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 136 kr/mån
9 355 kr/m²

Här välkomnas du till en smakfull trerumslägenhet om 77,5 kvadratmeter, på andra våningen, med härlig balkong som vetter ut mot föreningens välskötta grönområden! Lägenheten är bra planerad med 3 rum som erbjuder en fin balans mellan sociala och privata utrymmen, gott om förvaringsutrymmen och fina ytskikt som skapar en fräsch och inbjudande känsla i hela bostaden. Dessutom skapas ett behagligt ljusflöde i hela bostaden tack vare de generösa fönsterpartierna i flera väderstreck. Det tidlöst renoverade badrummet har renoverats av föreningen, i samband med stambyte 2016, med helkaklade väggar och tidlösa färgval. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Grengatan 5B, null, Sjöbo kommun

Grengatan 5B

Lägenhet
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
440 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 508 kr/mån
10 476 kr/m²

På Grengatan 5B saluförs nu en ljus och fräsch etta på 42 välfördelade kvadratmeter! Bostaden består av ett rymligt allrum med plats för både sovplats och soffgrupp, eller annat möblemang enligt behov och önskemål. Köket är smakfullt renoverat med fina ytskikt och stilrena materialval. Köket erbjuder dessutom utrymme för matplats. Badrummet är även det renoverat av föreningen i samband med stambyte 2015. Välkommen att boka dig på visning!

Bellevuevägen 11A, Bellevue, Ystads kommun
  • Mån 28 okt kl 17:45

Bellevuevägen 11A

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 254 kr/mån
20 427 kr/m²

På Bellevuevägen 11A saluförs nu en modernt planerad tvårumslägenhet med genomgående planlösning, fina sociala utrymmen och fräscha ytor. Lägenhetens 58,5 är bra planerade med allrum och kök i härlig öppen planlösning, separat sovrum med generösa garderobspartier, helkaklat badrum, samt en rymlig inglasad balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen! Du välkomnas in till en luftig hall av lägenhetens mitt där du till vänster når bostadens sociala ytor. Tack vare att planlösningen här öppnats upp skapas här utrymme för både soffgrupp och matplats. Köket är inrett med smakfulla val från Marbodal, en gedigen bänkskiva i sten, samt en köksö som delar av utrymmena och skapar en fin serveringsyta. Sovrummet är även det av rymlig karaktär, med smakfullt inbyggda garderober bakom skjutdörrar, där det erbjuds gott om förvaringsmöjligheter för kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat i stilrena toner, med duschhörna, WC, handfat och handdukstork. Spotlights finns dessutom i hela lägenheten och tillför ett behagligt ljus. På Bellevuevägen 11A bor du på centralt läge med närhet till stan, butiker, kommunikationer och sjukhuset. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Rosengången 13, Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun

Rosengången 13

Övrigt
Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
850 000 kr
55 m²
2 rum
390 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade kolonistuga, belägen i Östra Sommarstaden, en idyllisk plats med vackra trädgårdar och charmiga stugor. På Rosengången 13 erbjuds en vinterbonad och välskött koloni med mysig stuga och en härlig trädgård med trädäck, uteplatser och gott om plats för odling! Välkommen att boka dig på visning!

Befordringsgången 4, null, Ystads kommun

Befordringsgången 4

Radhus
Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 325 000 kr
132 + 12 m²
6 rum
246 m² tomt

På Befordringsgången 4 välkomnas du till ett välplanerat radhus om 132 kvm, fördelat på två plan. På entréplan välkomnas du till husets sociala utrymmen med kök och allrum i luftig och öppen planlösning med utrymme för både soffgrupp och matplats. Från köket nås även matrummet/ det isolerade uterummet, med härligt ljusflöde tack vare de generösa fönsterpartierna. Härifrån nås också det härliga träddäcket som uteplats där du kan njuta av solens strålar större delar av dagen. Huset erbjuder totalt tre sovrum, varav ett större på första plan och två mindre på husets andra plan. Badrum och groventré finns också på bottenplan och toalett på ovanvåningen. Huset är beläget mitt i populära och familjevänliga Köpingebro, där du bor med närhet till skolor, kollektivtrafik i form av både buss och tåg, samt en liten matbutik. Dessutom finns en härlig golfbana, strand och härliga promenadstråk i närheten av bostaden! Välkommen att boka dig på visning!

Hästhagsvägen 14F, Skurup, Skurups kommun

Hästhagsvägen 14F

Radhus
Skurup, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 295 000 kr
99 m²
4 rum
5 899 kr/mån
23 182 kr/m²

Välkommen till Hästhagsvägen 14F! Nu saluförs ett välplanerat radhus i bostadsrättsform, med härlig villakänsla i centrala Skurup! Här erbjuds en välplanerad bostad i två plan, med egen uteplats och uppfart med två parkeringsplatser i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns Zaptec Go el laddning för elbil. Bostaden byggdes 2020 och är av modern standard, med fina materialval och en ljus och öppen planlösning. På entréplan välkomnas du till bostadens sociala ytor, där kök och allrum finns och skapar en inbjudande plats att samla familj och vänner på! Tack vare de generösa fönsterpartierna och utgången till uteplatsen tillförs ett fantastiskt ljusflöde på hela första plan. Uteplatsen når du från allrummet, där behagligt trädäck har lagts, dessutom finns ett isolerat förråd på uteplatsen som erbjuder generöst med plats för diverse trädgårdsredskap eller annan förvaring. På bostadens andra plan välkomnas du till bostadens privatare del, med tre fina sovrum, varav ett master bedroom med praktisk walk in closet där du kan förvara kläder eller andra personliga tillhörigheter. På vardera plan finns dessutom helkaklade badrum, med dusch på entréplan och ett mysigt badkar på andra plan. För dig som pendlar, tar du dig enkelt ut på E65an med bil, eller via kollektivtrafiken i Skurup. Området är lugnt och familjevänligt. Bara en liten promenad från bostaden finns lekplats och förskola för de yngre barnen, fina promenadstråk kring Zimmermans backe och utbud av butiker. Välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 11