Mäklare Olivia Sjöberg

Olivia Sjöberg

Om mig

För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun
  • Tor 25 jul kl 17:00
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Krokfiskevägen 4

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 450 000 kr
185 + 54 m²
6 rum
918 m² tomt

Här erbjuds ett boende om 185 välplanerade kvadratmeter med en fin balans mellan sociala och privata utrymmen. Med kök och allrum i modern öppen planlösning erbjuds gott om plats att samla både familj och vänner under årets samtliga högtider och tillställningar. Den generösa takhöjden skapar här en härlig rymd, samtidigt som fönsterpartierna i tre väderstreck skapar ett behagligt ljusflöde i hela rummet. Från allrummet välkomnas du vidare till det inglasade uterummet, som är en fin övergång mellan inne och ute, samtidigt som det förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. Köket, som är en del av husets hjärta, är väl utformat för matlagning och servering, med påkostade vitvaror, enhetlig interiör och en gedigen bänkskiva i tidlös granit. Husets första sovrum erbjuder ett privat badrum, som tillför en lyxig känsla med både duschhörna och bad. I högra delen av huset välkomnas du till ytterligare ett allrum, samt två sovrum, varav det ena kan delas av till två om behov finns. I denna del finns ytterligare ett badrum, med WC, handfat, handdukstork och en behagligt rymlig duschhörna. Andra detaljer värde att lägga märke till i bostaden är de generösa Ekeby garderobspartierna som skapar ett bra förvaringsutrymme för kläder och andra personliga tillhörigheter på flera ställen i huset, de eleganta spotlightsen och högtalarsystem som sträcker sig både inne och ute. Det isolerade och uppvärmda garaget ligger i direkt anslutning till bostaden och välkomnar dig vidare till tvättutrymmet där även där erbjuds gott om förvaringsutrymme. På tomten finns också ett separat förråd som är isolerat och uppvärmt, som kan användas som ett extra gästrum om så önskar. I Nybrostrand bor du med närhet till hav och strand. Här finns också utomhusbad, golfbana, gym, mindre livsbutik och busskommunikationer. Dessutom finns förskola för de yngre familjemedlemmarna en liten bit från bostaden.

  • Premium
Grengatan 5B, null, Sjöbo kommun

Grengatan 5B

Lägenhet
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 508 kr/mån
11 786 kr/m²

På Grengatan 5B saluförs nu en ljus och fräsch etta på 42 välfördelade kvadratmeter! Bostaden består av ett rymligt allrum med plats för både sovplats och soffgrupp, eller annat möblemang enligt behov och önskemål. Köket är smakfullt renoverat med fina ytskikt och stilrena materialval. Köket erbjuder dessutom utrymme för matplats. Badrummet är även det renoverat av föreningen i samband med stambyte 2015. Välkommen att boka dig på visning!

Bellevuevägen 11A, Bellevue, Ystads kommun

Bellevuevägen 11A

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 275 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 254 kr/mån
21 795 kr/m²

På Bellevuevägen 11A saluförs nu en modernt planerad tvårumslägenhet med genomgående planlösning, fina sociala utrymmen och fräscha ytor. Lägenhetens 58,5 är bra planerade med allrum och kök i härlig öppen planlösning, separat sovrum med generösa garderobspartier, helkaklat badrum, samt en rymlig inglasad balkong där du kan njuta av eftermiddagssolen! Du välkomnas in till en luftig hall av lägenhetens mitt där du till vänster når bostadens sociala ytor. Tack vare att planlösningen här öppnats upp skapas här utrymme för både soffgrupp och matplats. Köket är inrett med smakfulla val från Marbodal, en gedigen bänkskiva i sten, samt en köksö som delar av utrymmena och skapar en fin serveringsyta. Sovrummet är även det av rymlig karaktär, med smakfullt inbyggda garderober bakom skjutdörrar, där det erbjuds gott om förvaringsmöjligheter för kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat i stilrena toner, med duschhörna, WC, handfat och handdukstork. Spotlights finns dessutom i hela lägenheten och tillför ett behagligt ljus. På Bellevuevägen 11A bor du på centralt läge med närhet till stan, butiker, kommunikationer och sjukhuset. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Rosengången 13, Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun

Rosengången 13

Övrigt
Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
850 000 kr
55 m²
2 rum
390 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade kolonistuga, belägen i Östra Sommarstaden, en idyllisk plats med vackra trädgårdar och charmiga stugor. På Rosengången 13 erbjuds en vinterbonad och välskött koloni med mysig stuga och en härlig trädgård med trädäck, uteplatser och gott om plats för odling! Välkommen att boka dig på visning!

Hyllegatan 8B, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 8B

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 200 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 037 kr/mån
19 672 kr/m²

På Hyllegatan 8B erbjuds nu en fräsch tvårumslägenhet med stor inglasad balkong! Lägenheten har dessutom 22 375 kr i den inre fonden, fritt för den nya ägaren att använda för eventuell renovering av lägenheten. Lägenheten består av 61 välplanerade kvadratmeter, där du välkomnas in till en möblerbar hall med klädkammare, sovrum, luftigt allrum, separat kök med plats för både matlagning och matplats, badrum samt en stor inglasad balkong som kan användas som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Småskolegatan 3, null, Sjöbo kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00

Småskolegatan 3

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
3 995 000 kr
179 + 67 m²
7 rum
904 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla på Småskolegatan 3 i Sjöbo! Nu saluförs en pampig och välskött fastighet, med generösa sociala utrymmen, flera sovrum och en härlig utemiljö! Huset är av modern standard med genomtänkta lösningar, stilrena materialval, och bra energiklassning! Fastigheten passar bra för den större familjen, eller för den som önskar lite extra utrymmen. Husets 179 kvadratmeter är fördelat på två plan, med fem sovrum så varje familjemedlem kan få en egen plats för vila och återhämtning, två luftiga allrum som bjuder in till att samla både familj och vänner, ett rymligt kök med gott om plats för både matlagning och matplats, samt ett badrum på vardera våningsplan. Till huset hör även ett mysigt utrum som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst, ett härligt trädäck som erbjuder gott om plats för utemöblemang och grillplats, samt gräsmatta som inbjuder till diverse utomhusaktiviteter! På husets andra plan finns dessutom en lyxig balkong med rogivande utsikt över fälten. Dubbelgaraget har under 2023 delats av och byggts om till ett extrarum som kan användas som exempelvis hemmakontor, hobbyrum eller gästrum. En garagesplats finns kvar, samt uppfart med plats för 4-6 bilar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Energieffektiv
Skottegatan 10B, Bellevue, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Skottegatan 10B

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 028 kr/mån
19 211 kr/m²

På Skottegatan 10B saluförs nu en välplanerad tvårumslägenhet, med genomgående planlösning, inglasad balkong och en liten uteplats! Bostaden är belägen på första våningen, en halvtrappa upp, där du välkomnas in till lägenhetens mitt. Till vänster om hallen når det separata köket som erbjuder plats för både matlagning och matplats, samt det rymliga allrummet som även välkomnar dig vidare till bostadens härliga inglasade balkong, som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst, samt uteplatsen där du kan njuta av solens timmar, eller använda som en trevlig odlingsplats. Höger om hallen finner du sovrummet som även det är av luftig karaktär med utrymme för dubbelsäng och annat möblemang enligt behov och önskemål. I sovrummet finns även praktiskt inbyggda garderober där du kan förvara kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är inrett med plastmatta, med WC vask och duschhörna. Till lägenheten hör dessutom både vindsförråd och matförråd, som skapar ett bra förvaringsutrymme tillhörande bostaden. Här bor du på centralt läge med närhet till kollektivtrafik, butiker, härliga promenadstråk och sjukhuset. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Strågången 1, Glemmingebro, Ystads kommun

Strågången 1

Villa
Glemmingebro, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 195 000 kr
139 m²
5 rum
393 m² tomt

På Strågången 1 välkomnas du till en välplanerad familjevilla om 139 kvm fördelat på två plan. Huset är beläget mitt i Glemmingebro som gränsar till attraktiva Österlen och dess populära turistmål så som Olof Viktors café, Klövasten och den populära pastafabriken i Ingelstorp! Huset ligger på lugn och familjevänlig gata, där du på entréplan välkomnas till öppna sociala ytor som inbjuder till att samla både familj och vänner. Härifrån nås också det mysiga uterummet som tacksamt förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. Uppför den nyrenoverade trappen välkomnas du till husets andra plan, där tre fina sovrum finns, så att varje familjemedlem kan få ett eget utrymme för återhämtning och avkoppling. Ett av sovrummen är av större karaktär, med en rymlig klädkammare som skapar ett generöst förvaringsutrymme för både kläder och andra personliga tillhörigheter. De två mindre sovrummen kan självklart användas som exempelvis barnrum, hemmakontor eller hobbyrum. Ett badrum finns praktiskt nog på vardera plan, med dusch på entréplan och ett mysigt badkar på ovanvåningen. Planlösningen är flexibel då ett större allrum kan delas av till ytterligare två sovrum om behov finns. Fastigheten ingår i en samfällighet där du bara några meter från huset har garage och parkeringsplats. Dessutom finns möjlighet att göra parkeringsplats i direkt anslutning till huset. Huset är beläget på lugn återvändsgata, där du med trygghet kan släppa ut de yngre barnen för lek och utomhusaktiviteter. I byn finns också förskola, en liten matbutik, thairestaurang, Räfsans Byakrog, bibliotek och lekplats. Dessutom ordnar byalaget flera aktiviteter så som yoga, föreläsningar, bokklubb mm. Buss finns även som smidigt tar dig mellan Ystad och Simrishamn. Välkommen att boka dig på visning!

Läxgatan 5, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Läxgatan 5

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
528 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade enplansvilla, i familjevänligt område i östra delen av Sjöbo. Läxgatan 5 erbjuder en hemtrevlig bostad med välplanerad planlösning, påkostade materialval och fin interiör! Här möts du av en genomgående lyxig och modern känsla, både inne och ute. Kök och badrum har renoverats 2021 och är av fräsch standard med tidlösa materialval och smakfull färgsättning. Allrum och tillbyggnadsdel smälter samman på ett fint sätt och skapar luftiga och öppna sociala ytor att bjuda hem både familj och vänner på. Här finns även en mysig kamin som förstärker den ombonade känslan under årets kyligare dagar. Från tillbyggnadsdelen, via skjutdörrarna i glas som tillför ett behagligt ljusflöde i allrummet, välkomnas du vidare ut till altanen där du möts av det fina trädäcket, där både pool och spabad finns. Vidare i huset finns ett master bedroom med generösa garderobspartier, samt två mindre sovrum, och erbjuder familjemedlemmar en egen plats för vila och återhämtning. Isolerat och uppvärmt garage finns även på tomten, samt ett praktiskt redskapsförråd där du tryggt kan förvara utomhusredskap. Välkommen att boka dig på visning!

Befordringsgången 4, null, Ystads kommun

Befordringsgången 4

Radhus
Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 375 000 kr
132 + 12 m²
6 rum
246 m² tomt

På Befordringsgången 4 välkomnas du till ett välplanerat radhus om 132 kvm, fördelat på två plan. På entréplan välkomnas du till husets sociala utrymmen med kök och allrum i luftig och öppen planlösning med utrymme för både soffgrupp och matplats. Från köket nås även matrummet/ det isolerade uterummet, med härligt ljusflöde tack vare de generösa fönsterpartierna. Härifrån nås också det härliga träddäcket som uteplats där du kan njuta av solens strålar större delar av dagen. Huset erbjuder totalt tre sovrum, varav ett större på första plan och två mindre på husets andra plan. Badrum och groventré finns också på bottenplan och toalett på ovanvåningen. Huset är beläget mitt i populära och familjevänliga Köpingebro, där du bor med närhet till skolor, kollektivtrafik i form av både buss och tåg, samt en liten matbutik. Dessutom finns en härlig golfbana, strand och härliga promenadstråk i närheten av bostaden! Välkommen att boka dig på visning!

Hästhagsvägen 14F, Skurup, Skurups kommun

Hästhagsvägen 14F

Radhus
Skurup, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 295 000 kr
99 m²
4 rum
5 899 kr/mån
23 182 kr/m²

Välkommen till Hästhagsvägen 14F! Nu saluförs ett välplanerat radhus i bostadsrättsform, med härlig villakänsla i centrala Skurup! Här erbjuds en välplanerad bostad i två plan, med egen uteplats och uppfart med två parkeringsplatser i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns Zaptec Go el laddning för elbil. Bostaden byggdes 2020 och är av modern standard, med fina materialval och en ljus och öppen planlösning. På entréplan välkomnas du till bostadens sociala ytor, där kök och allrum finns och skapar en inbjudande plats att samla familj och vänner på! Tack vare de generösa fönsterpartierna och utgången till uteplatsen tillförs ett fantastiskt ljusflöde på hela första plan. Uteplatsen når du från allrummet, där behagligt trädäck har lagts, dessutom finns ett isolerat förråd på uteplatsen som erbjuder generöst med plats för diverse trädgårdsredskap eller annan förvaring. På bostadens andra plan välkomnas du till bostadens privatare del, med tre fina sovrum, varav ett master bedroom med praktisk walk in closet där du kan förvara kläder eller andra personliga tillhörigheter. På vardera plan finns dessutom helkaklade badrum, med dusch på entréplan och ett mysigt badkar på andra plan. För dig som pendlar, tar du dig enkelt ut på E65an med bil, eller via kollektivtrafiken i Skurup. Området är lugnt och familjevänligt. Bara en liten promenad från bostaden finns lekplats och förskola för de yngre barnen, fina promenadstråk kring Zimmermans backe och utbud av butiker. Välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 11