Mäklare Jesper Nilsson

Jesper Nilsson

Om mig

Jesper heter jag och har arbetat inom branschen sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra Skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Flest försäljningar och mest rekommenderade mäklaren i Ystad kommun 2021, 2022 och 2023.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
  • Tor 15 aug kl 18:15
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 3

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 495 000 kr
142 m²
6 rum
vån 1/3
8 436 kr/mån
24 613 kr/m²

I den nyare stadsdelen Trädgårsstaden i Ystad väntar en imponerande sexrummare, fördelad över tre plan, på sina nya ägare. Här möts stilren design och praktiska detaljer i en perfekt symbios. Köket är en kulinarisk oas med exklusiv inredning och toppmoderna apparater, lockande till både matlagning och trevliga stunder med nära och kära. Pricken över i:et är den rymliga och mysiga takterrassen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Bostaden bjuder också på en härlig uteplats både på framsidan och baksidan, vilket ger möjlighet till utomhusliv i flera väderstreck. Närheten till centrum gör vardagen bekväm och smidig, samtidigt som den egna parkeringsplatsen i anslutning till bostaden ger extra praktiskt värde. Här kan du verkligen njuta av det bästa av två världar – ett förstklassigt boende med både stil och funktion. Kom och upplev denna fantastiska bostad på plats, välkomna att höra av er för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hjortronstigen 6E, Backa, Ystads kommun

Hjortronstigen 6E

Radhus
Backa, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 895 000 kr
103,5 m²
4 rum
8 353 kr/mån
18 309 kr/m²

Här på lugna och populära Bärområdet kan vi nu erbjuda ett trevligt bostadsrättsradhus som sträcker sig över två plan och omges av underbara omgivningar. Boendet har generösa uteplatser som fångar både morgon- och kvällssolen, perfekt för att njuta av både kaffe på morgonen och middagar utomhus på kvällen. Dessutom finns här ett mysigt uterum som förlänger sommarmånaderna. Det ingår även två praktiska förråd och garage i månadsavgiften, vilket gör det till ett bekvämt boende för både små och stora familjer. Föreningen är välskött och gemenskapen är trevlig, vilket ger en trygg och trivsam atmosfär. Bara en stenkast från boendet ligger Backaskolan, och med en kort cykeltur når du centrum med dess rika utbud av restauranger och affärer. Det här är verkligen ett praktiskt och bekvämt boende med närhet till både skola och stadsliv.

Maskinistgatan 13E, Surbrunnen, Ystads kommun

Maskinistgatan 13E

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
5 921 kr/mån
37 422 kr/m²

Upptäck ditt drömboende i hjärtat av Ystad! Denna charmiga tvårumslägenhet är en pärla med sin egen uteplats som vetter mot den grönskande Surbrunnsparken. Här har varje detalj noggrant renoverats med stil och modernitet i åtanke. Det välutrustade köket smälter samman med det rymliga vardagsrummet, och det rymliga sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme i de generösa garderoberna. Det stora helkaklade badrummet erbjuder både dusch och tvättpelare för extra bekvämlighet. Uteplatsen i soligt sydvästläge bjuder in till långa sommarkvällar med utemöbler och grillning på den stenlagda ytan. Med sitt centrala läge har du allt du behöver inom räckhåll - från kaféer och restauranger till shopping och grönområden för avkoppling.

  • Plus
  • Uteplats
Norregatan 3, Centrala Sjöbo, Sjöbo kommun

Norregatan 3

Övrigt
Centrala Sjöbo, Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
5 000 000 kr
377 m²
1 816 m² tomt

Holmegards Kök Bad El kommer att fortsätta sin verksamhet i en ny form, men med samma ledning. Detta öppnar upp möjligheten att förvärva en fastighet på bästa möjliga läge i centrala Sjöbo. Denna kommersiella fastighet erbjuder en unik chans att anpassa den för olika typer av verksamheter eller andra ändamål. För närvarande inrymmer fastigheten en butikslokal med kontor över två våningar, om totalt cirka 377 kvadratmeter. Dessutom finns ett gammalt magasin med en imponerande yta om cirka 794 kvadratmeter, som erbjuder oändliga möjligheter för olika användningsändamål. Till fastigheten hör även en garagelänga om cirka 82 kvadratmeter. Med flexibla utrymmen och en central placering utgör denna fastighet en idealisk plats för affärsverksamhet eller andra projekt.

  • Plus
Karlsfältsvägen 6, Stora Herrestad, Ystads kommun

Karlsfältsvägen 6

Radhus
Stora Herrestad, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 450 000 kr
65 m²
2 rum
996 m² tomt

I den gemytliga byn Stora Herrestad, ligger detta pittoreska parhus idylliskt placerat på en prunkande tomt. En omfamnande, lummig och insynsskyddande trädgård med bland annat två friggebodar som är inredda som gästhus. Huset, som en gång i tiden var byns pub och naturliga samlingsplats, känns än idag välkomnande med charmfulla attribut och en trivsam atmosfär. Husets ytor har utnyttjats på bästa möjliga sätt med ett rymligt vardagsrum som erbjuder fantastisk rymd, ett renoverat kök, helkaklat badrum för avkopplande stunder, och sovrum samt förvaringsmöjligheter på den inredda vinden. Den grönskande trädgården bjuder in till lugna stunder och gemenskap med vänner och familj. Här kan man njuta av sommarkvällar med grillning och skratt under stjärnorna, eller bara sitta stilla och lyssna till fågelsången en tidig morgon. Dessutom är det lätt att ta sig till Ystads tätort, antingen med buss eller bil på bara cirka fem minuter. För den som föredrar att cykla finns en cykelväg som sträcker sig hela vägen in till Ystad.

Stortorget 10, Centrum, Ystads kommun

Stortorget 10

Övrigt
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
13 995 000 kr
373 m²
195 m² tomt

På bästa tänkbara plats i Ystad, med utsikt över det charmiga Stortorget, står en historiskt betydelsefull byggnad och blickar stolt ut över staden. Det är en kommersiell fastighet med en historia som sträcker sig tillbaka till 1879, när den först tog form under ritningarna av den begåvade arkitekten Peter Boisen. Idag står denna anrika byggnad redo att välkomna nya ägare till en värld av möjligheter. Entréplanet och källarplanet är skräddarsydda för restaurangverksamhet, med gott om sittplatser för att bjuda in gäster till en kulinarisk resa. En omfattande renovering som genomfördes under 2021-2022 har gett denna plats en modern touch samtidigt som den bevarar sin historiska charm. Med ny ventilation, ett toppmodernt restaurangkök och bar, förnyad VVS och en fräsch målning är detta en plats redo att inspirera och imponera. Men det är inte bara restaurangliv som pulserar genom denna byggnad. På våning två väntar en elegant möteslokal och kontorsutrymmen, perfekta för affärsmöten eller kreativa brainstorming-sessioner. Och högst upp i huset finner man två bekväma lägenheter med utsikt över staden. Med allt detta och mycket mer är denna fastighet en perfekt möjlighet för den som vill kasta sig in i restaurangbranschen inför högsäsongen, utan krångel med renoveringar. Här finns allt redan på plats för att omedelbart påbörja en ny och spännande kapitel i stadens historia.

Möllegatan 4, Lilla Strandgatan 3, Centrum, Ystads kommun

Möllegatan 4, Lilla Strandgatan 3

Villa
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 495 000 kr
190 m²
8 rum
278 m² tomt

I Ystads medeltida stadskärna står ett fantastiskt korsvirkeshus från 1826 och blickar stolt ut över gatorna. Med en yta på cirka 190 kvadratmeter erbjuder detta historiska hem två fullständiga lägenheter. Båda har genomgått fina renoveringar som lyckats bevara den gamla charmen samtidigt som de har fått en modern touch. Renoveringsarbetena, som ägde rum mellan 2013 och 2017, har verkligen tagit vara på husets historia och karaktär. På gården, inramad av tidsenliga kullerstenar, finner man en atmosfär av svunnen tid som är avsedd att delas av de två lägenheterna. Dess charmiga och välskötta miljö bjuder in till avkoppling och gemensamma stunder. Husets läge är oslagbart, beläget mitt i stadens hjärta. Med bara ett stenkast till Stortorget och Ystads livliga gågata är alla bekvämligheter och nöjen inom räckhåll. Det är en plats där historia möter nutid och där stadens puls är påtaglig. Denna fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet för den som söker ett centralt boende med möjlighet till extra inkomster genom att hyra ut ena delen av huset. För den som önskar återställa huset till ett sammanhängande boende finns det gott om potential för detta med relativt små insatser. Sammanfattningsvis är detta korsvirkeshus från 1826 en dröm för den som uppskattar historiska byggnader och vill bo mitt i Ystads pulserande stadskärna. Med sina två lägenheter och möjlighet till flexibilitet är det en investering som lockar både som permanent boende och som en källa till extra inkomster.

  • Uteplats
Landsvägen 5B, Skivarp, Skurups kommun

Landsvägen 5B

Övrigt
Skivarp, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 195 000 kr
5 477 m² tomt

Letar du efter en perfekt plats för din nästa affärsidé? Denna unika möjlighet i Skivarp är precis vad du behöver! Med en rymlig butikslokal och ett växthus på en stor tomt, har du en fantastisk plattform för att förverkliga dina drömmar. Beläget i en charmig bymiljö, erbjuder denna fastighet både möjligheter för detaljhandel och gröna projekt. Ta chansen att skapa något extraordinärt i denna idylliska plats!

Rögla byaväg 2, Rögla, Ystads kommun

Rögla byaväg 2

Villa
Rögla, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 195 000 kr
110 + 50 m²
5 rum
1 412 m² tomt

Denna välskötta familjevilla erbjuder en kombination av lantlig charm och bekvämlighet. På entréplan möts du av ett komplett kök, ett sovrum och stort vardagsrum som lockar med en mysig kamin och gott om plats för både avkoppling och festliga middagar. Upp på övervåningen väntar två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med badkar för avkopplande stunder. Den inredda källaren erbjuder extra utrymme för hobbyprojekt, kombinerad tvättstuga och badrum samt förrådsutrymme. Utanför väntar en stor och lummig trädgård där barnen kan leka fritt och vuxna njuta av lugnet. Carporten med förråd ger både skydd åt bilen och utrymme för verktyg och utomhusutrustning. Villan är belägen i det charmiga Rögla med det böljande landskapet som granne. Med endast några minuters bilfärd till E65:an är pendlingsavståndet till Ystad och Malmö både bekvämt och överkomligt.

Violgången 203, Ystad, Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun

Violgången 203, Ystad

Övrigt
Östra Sommarstadens Koloniområde, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
950 000 kr
50 m²
2 rum
400 m² tomt

Varmt välkommen till Violgången 203 i det charmiga koloniområdet Östra Sommarstaden, som är känd som det mest förtjusande området för kolonistugor i hela Ystad! Den här enastående kolonistugan har genomgått en kärleksfull renovering där varje detalj har omsorgsfullt beaktats. När du kliver ut på den lummiga och grönskande tomten möts du av en rik mångfald av träd och växter som skapar en variationsrik och naturlig skönhet. Här kan du utforska en växtrikedom som inkluderar allt från eleganta träd till intressanta växtarter. Här finns även ett växthus klätt i vackra vinrankor, där du kan vårda dina växter med kärlek och omsorg. För avkoppling och sociala stunder finner du ett trädäck som smyckar trädgården. Här kan du njuta av solens varma strålar, umgås med vänner och familj eller bara ta en lugn stund för dig själv. Runt hörnet finner vi ett elegant uterum, komplett med ett tillhörande utekök. Detta uterum blir en förlängning av ditt boende och ger dig möjligheten att njuta av utomhusmiljön även när vädret inte riktigt är på din sida. Och för att fullända din trädgårdsupplevelse finns här en underbar utedusch som låter dig duscha under bar himmel. Detta är verkligen en riktig oas att bara njuta på!

Stallgatan 6, Centrum, Ystads kommun

Stallgatan 6

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 795 000 kr
73,8 m²
2 rum
vån 1/1
5 394 kr/mån
37 873 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i det anrika Centraltryckeriet mitt i centrala Ystad. Huset är byggt på 1950-talet och känt som viktigt tryckeri i staden. Denna ikoniska byggnad har genomgått en imponerande omvandling år 2017 då den förvandlades till moderna bostadsrätter. Denna lägenhet är en tvårummare med välplanerad planlösning och exklusiva materialval. Vardagsrummet och köket möts i en harmonisk öppen planlösning, medan det generösa badrummet kompletterar med både badkar och dusch. Det rymliga sovrummet är utrustat med generösa garderober, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du även njuta av din egna privata uteplats precis utanför entrén. Dessutom finns det bekväma parkeringsplatser direkt i anslutning till fastigheten, vilket gör det smidigt att komma och gå. Läget är verkligen oslagbart! Med Ystads charmiga gågata runt hörnet och stationen bara några minuter bort, är allt du behöver inom räckhåll.

  • Uteplats

Visar alla 11