Mäklare Jesper Nilsson

Jesper Nilsson

Om mig

Jesper heter jag och har arbetat inom branschen sedan 2014. Jag är född och uppvuxen i Ystad vilket gör att jag har god områdeskännedom samt erfarenhet av södra Skånes bostadsmarknad. För mig är det viktigt att få båda parter i en bostadsaffär att känna trygghet, förtroende och engagemang från min sida. Varje bostadsaffär är unik och därför är det viktigt att anpassa varje affär efter varje kunds behov. Flest försäljningar och mest rekommenderade mäklaren i Ystad kommun 2021, 2022 och 2023.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 2
Per Leanders gata 3, Trädgårdsstaden, Ystads kommun, bild 3

Per Leanders gata 3

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 695 000 kr
142 m²
6 rum
vån 1/3
8 273 kr/mån
26 021 kr/m²

I den nyare stadsdelen Trädgårsstaden i Ystad väntar en imponerande sexrummare, fördelad över tre plan, på sina nya ägare. Här möts stilren design och praktiska detaljer i en perfekt symbios. Köket är en kulinarisk oas med exklusiv inredning och toppmoderna apparater, lockande till både matlagning och trevliga stunder med nära och kära. Pricken över i:et är den rymliga och mysiga takterrassen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Bostaden bjuder också på en härlig uteplats både på framsidan och baksidan, vilket ger möjlighet till utomhusliv i flera väderstreck. Närheten till centrum gör vardagen bekväm och smidig, samtidigt som den egna parkeringsplatsen i anslutning till bostaden ger extra praktiskt värde. Här kan du verkligen njuta av det bästa av två världar – ett förstklassigt boende med både stil och funktion. Kom och upplev denna fantastiska bostad på plats, välkomna att höra av er för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Snäckgatan 20, Nybrostrand, Ystads kommun
Snäckgatan 20, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Snäckgatan 20, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Snäckgatan 20

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
8 795 000 kr
190 + 48 m²
6 rum
836 m² tomt

Välkommen till denna extraordinära villa på Snäckagatan 20 i det idylliska Nybrostrand, där varje kvadratmeter andas sofistikerad elegans och modern lyx. När du stiger in i detta exklusiva hem, möts du av en atmosfär som genomsyras av noggrant utvald design och genomtänkta lösningar. Här har arkitektur och inredning smält samman i en perfekt harmoni, där varje detalj är ett uttryck för högsta kvalitet och stil. Villan erbjuder en magnifik boendemiljö för dig som inte nöjer dig med det näst bästa. Komfort och välbefinnande är prioriterat i varje hörn av detta hem. AC-systemet säkerställer att du har en behaglig temperatur året runt, och den vattenburna golvvärmen skapar en behaglig värme under fötterna. Tomten är lättskött, vilket ger dig mer tid att njuta av livets goda. Som kronan på verket erbjuder trädgården en härlig pool där du kan svalka dig under varma sommardagar och skapa oförglömliga minnen med familj och vänner. Och vilket fantastiskt läge! Nybrostrand är en idyll för havsälskare. Med en milslång sandstrand bara ett stenkast från huset och endast 7 km till pittoreska Ystad, får du här det bästa av två världar. Här kan du njuta av sköna strandpromenader, spela golf på Ystads golfklubb, eller helt enkelt koppla av och ta in den vackra omgivningen.

  • Premium
Kapellgatan 5, Västervång, Ystads kommun
  • Lör 26 okt kl 13:00
Kapellgatan 5, Västervång, Ystads kommun, bild 2
Kapellgatan 5, Västervång, Ystads kommun, bild 3

Kapellgatan 5

Radhus
Västervång, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 200 000 kr
132 + 77 m²
5 rum
584 m² tomt

Välkommen till denna pampiga villa från 1920-talet, belägen i det populära området Västervång i Ystad! Här bor du med promenadavstånd till både havet, centrum och en närliggande skola, vilket ger dig det bästa av två världar – lugn och ro samt närhet till stadens puls. Villan har en rymlig och trevlig planlösning, fördelad över två våningar, samt en inredd vind och källare. Detaljer som vackra tegelväggar inomhus ger bostaden en unik charm, samtidigt som moderna inslag höjer komforten. Ett gediget och påkostat kök, ett renoverat badrum, en stämningsfull kamin och en stor tvättstuga är bara några av de bekvämligheter som gör denna bostad komplett. Utomhus väntar en lummig trädgård med flera trivsamma uteplatser i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala tillfällen. Här finns även garage och uppställningsplats för en bil.

  • Premium
  • Uteplats
Mariagatan 7D, Centrum, Ystads kommun

Mariagatan 7D

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 950 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/3
6 445 kr/mån
21 429 kr/m²

På populära och centralt belägna Mariagatan finns nu möjligheten att förvärva en rymlig och familjevänlig bostadsrätt. Lägenheten har genomgått flera större renoveringar de senaste åren, där både kök och vitvaror uppdaterats för en modern livsstil. Dessutom har både badrummet och gästtoalett helkaklats med stilrena materialval. Den generösa balkongen i söderläge är en riktig pärla, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Här kan du flytta in utan att behöva lyfta ett finger - det är bara att göra dig hemmastadd och börja njuta av det optimala läget nära stadens puls.

  • Balkong
Maskinistgatan 13F, Surbrunnen, Ystads kommun
  • Idag kl 17:30

Maskinistgatan 13F

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 950 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/2
6 470 kr/mån
27 857 kr/m²

Mitt emot det ståtliga gamla vattentornet ligger denna moderna, arkitektritade lägenhet - en välplanerad trerummare i toppskick. Lägenheten har en öppen planlösning, ett kök som renoverades 2021 i en modern och fräck design, samt ett rymligt och helkaklat badrum. Den stora balkongen i sydväst erbjuder en härlig utsikt och är perfekt för avkoppling i eftermiddagssolen. Här kombineras snygg design med praktiska detaljer för ett förstklassigt boende med närhet till centrum. Egen parkeringsplats ingår bekvämt i avgiften, vilket gör vardagen ännu smidigare. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Kaparegatan 9, Edvinshem, Ystads kommun

Kaparegatan 9

Villa
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 650 000 kr
92 + 92 m²
4 rum
778 m² tomt

Nu kan vi erbjuda en underbar enplansvilla med inredd källare, belägen i det attraktiva och familjevänliga området Edvinshem i Ystad! Här bor du på ett lugnt och behagligt läge med närhet till livsmedelsbutiker, skolor, stadens centrum och inte minst den vackra kustlinjen. Med generösa utrymmen och en genomtänkt planlösning finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Den härliga, lummiga trädgården som omger huset skapar en avkopplande oas, perfekt för såväl lek som umgänge. På tomten finns dessutom ett rymligt dubbelgarage och en stor uppfart med plats för flera bilar. Husets interiör erbjuder ljusa och öppna ytor som är idealiska för både vardag och fest. Här har du ett modernt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, flera sovrum och ett mysigt uterum som bjuder in till trevliga kvällar året om. Den inredda källaren är en extra bonus och erbjuder både praktiska förvaringsmöjligheter och fler användbara rum för fritid och arbete.

  • Plus
Klostergatan 33A, Centrum, Ystads kommun
  • Idag kl 16:30

Klostergatan 33A

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
4 095 kr/mån
30 818 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade tvårumslägenhet med ett eftertraktat centralt läge i hjärtat av Ystad! Denna charmiga hörnlägenhet på tredje våningen bjuder på fönster i tre väderstreck som ger ett fantastiskt ljusflöde genom hela bostaden. Här bor du bekvämt med hiss i huset och en generöst tilltagen inglasad balkong i soligt söderläge, perfekt för avkopplande stunder med en imponerande utsikt över Ystads medeltida stadskärna. Lägenheten har de senaste året genomgått större renoveringar, med ett modernt och stilrent kök samt ett lika smakfullt badrum. Här bor du i en stabil och välskött förening, där allt är i sin ordning. Med närhet till gågatan, tågstationen, havet och grönområdena får du det bästa av stadslivet samtidigt som naturen är nära till hands. En lägenhet för dig som söker både komfort och stil i en central och trivsam miljö.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 2
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 3

Tingsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 200 000 kr
114 m²
2 rum
vån 4/4
6 343 kr/mån
36 842 kr/m²

Här presenteras en extraordinär möjlighet att äga en unik vindsvåning i Maria Munthe skolan från 1905, en av Ystads mest imponerande byggnader som omvandlades till bostadsrätter år 2008. Denna fantastiska lägenhet erbjuder generösa sällskapsytor, två helkaklade badrum, påkostat kök från Ballingslöv och karaktäristiska attribut. Flertalet fönsterpartier mot sydost bjuder på slående panoramavy över Ystads hustak och dagsljuset flödar in. Föreningen tillhandahåller dessutom två gästlägenheter och det finns en hiss i huset för bekvämlighet. Det är en sällsynt chans att få bo i denna unika och historiska miljö mitt i centrala Ystad!

  • Premium
  • Hiss
Frembergsgatan 8B, Surbrunnen, Ystads kommun

Frembergsgatan 8B

Lägenhet
Surbrunnen, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 500 000 kr
108 m²
3 rum
vån 2/3
7 699 kr/mån
23 148 kr/m²

Välkommen till Frembergsgatan 8B i Ystad - en unik, arkitektritad lägenhet med egen entré i markplan. Bostaden är skapad av samma arkitekt som inredde det ståtliga gamla vattentornet till bostäder, vilket bidrar till dess unika karaktär. Här får du en tvåvåningslägenhet med fantastisk rymd och ett generöst ljusinsläpp. Första våningen erbjuder ett stort vardagsrum, ett modernt kök med utgång till balkong i sydvästläge och utsikt mot Ystads gamla vattentorn, samt ett sovrum med tillhörande klädkammare. På ovanvåningen finner du ett flexibelt rum som kan delas av för fler sovrum. Lägenheten har också ett rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom ingår en parkeringsplats i månadsavgiften, vilket bidrar till extra bekvämlighet. Denna bostad präglas av öppna ytor, modern design och en välplanerad planlösning. Här bor du i ett lugnt område med närhet till stadens bekvämligheter.

  • Balkong
Storgatan 84 & 86, Löderup, Ystads kommun
Storgatan 84 & 86, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Storgatan 84 & 86, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Storgatan 84 & 86

Villa
Löderup, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
7 995 000 kr
368 + 13 m²
11 rum
1,6 ha tomt

Olas Trädgård i Hörup, Löderup - en helt unik fastighet med en rik historia som nu kan bli din! Denna exceptionella trädgård närmar sig sitt 100-årsjubileum och behåller nästan all sin ursprungliga skönhet och grönska, precis som under sin glansperiod. Trädgården är en oas som sträcker sig över ett stort område, fylld med frodiga växter och en förtrollande atmosfär. På fastigheten finns två mycket fina, renoverade 1,5-planshus som kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter. Dessa bostäder är inte bara vackra att se på, utan också praktiska och funktionella, vilket gör dem perfekta för en rad olika användningsområden. Möjligheterna med denna fastighet är många! Den kan användas för olika verksamheter, såsom bed and breakfast eller som en exklusiv plats för trädgårdsevent och bröllop. Alternativt kan husen hyras ut, vilket ger en stabil inkomstkälla. Naturligtvis är det också en idealisk plats att bo på för den som vill njuta av ett liv omgivet av naturens skönhet och lugn. Oavsett om du söker en plats för verksamhet, uthyrning, eller en idyllisk bostad, erbjuder Olas Trädgård en unik och mångsidig möjlighet.

  • Premium
Snäckgatan 18, Nybrostrand, Ystads kommun

Snäckgatan 18

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 995 000 kr
153 + 29 m²
4 rum
818 m² tomt

Välkommen till ditt nya paradis i natursköna Nybrostrand! Denna nybyggda enplansvilla erbjuder det bästa av både kvalitet och läge. Med noggrant utvalda och exklusiva materialval är varje detalj genomtänkt för att skapa en hemtrevlig atmosfär. Med sina generösa 153 kvm fördelade på fyra rum och kök erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen. Tre väl tilltagna sovrum ger utrymme för avkoppling, medan de rymliga sociala ytorna inbjuder till gemenskap och skratt. Perfekt för den moderna barnfamiljen som vill ha både funktion och komfort i sitt hem. För den bilälskande finns även ett uppvärmt garage om 29 kvm, som ger både praktisk förvaring och skydd året om. Och läget! Nybrostrand är en dröm för den som älskar havet. Med sin milslånga sandstrand bara ett stenkast bort och endast 7 km från charmiga Ystad, erbjuder detta område det bästa av två världar. Här kan du njuta av härliga promenader längs stranden, spela golf på Ystads golfklubb eller bara koppla av och njuta av den vackra miljön.

  • Plus
  • Uteplats
Stormgatan 15E, Västra Sjöstaden, Ystads kommun

Stormgatan 15E

Lägenhet
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
5 136 kr/mån
25 694 kr/m²

I hjärtat av Västra Sjöstaden, på andra våningen, erbjuds denna elegant designade trerummare som presenterar en magnifik vy över Ystads förtjusande kustlinje. Med en sammanhängande planlösning som flyter sömlöst från kök till allrum och imponerande glaspartier i söderläge, skapas en vacker atmosfär fylld med naturligt ljus. Denna bostad erbjuder en inbjudande miljö för avkoppling och trivsel, där varje detalj är noggrant utvald för att förhöja livskvaliteten. Denna bostad erbjuder mer än bara tak över huvudet. Här finner du en plats där varje dag är fylld av enkelhet och lugn. Utforska allt det som Västra Sjöstaden har att erbjuda och låt dig inspireras av den höga livskvaliteten som präglar området.

  • Balkong
  • Hiss
Hejdegatan 56, Östra Förstaden, Ystads kommun
  • Lör 26 okt kl 10:15

Hejdegatan 56

Radhus
Östra Förstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 995 000 kr
129 m²
4 rum
245 m² tomt

På en stillsam gata i den idylliska Östra förstaden, med närhet till skog, badstrand, restauranger, butiker och tågstation, ligger detta välskötta och charmiga gatuhus från 60-talet på en vackert belägen kvarterstomt. Huset är gediget byggt och erbjuder generösa och inbjudande ytor som ger en känsla av hemtrevnad. Den mysiga trädgården är en oas av lugn, perfekt för avkoppling och umgänge. För den som har bil finns både ett rymligt garage och en parkeringsplats, vilket gör vardagen ännu smidigare.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Malmövägen 13C, Edvinshem, Ystads kommun

Malmövägen 13C

Lägenhet
Edvinshem, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 395 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 887 kr/mån
22 683 kr/m²

På andra våningen i en eftertraktad HSB-förening finner vi denna fantastiska och nyrenoverade tvårumslägenhet som utstrålar känsla av modern elegans. Det är tydligt att lägenheten präglas av genomtänkt och påkostad design. Här flödar ljuset in i varje vrå och skapar en luftig atmosfär som välkomnar oss hem. Den rymliga inglasade balkongen i västerläge erbjuder gott om plats för att skapa en underbar utomhusoas där vi kan njuta av både måltider och avkoppling. Köket är en modern pärla i en häftig design, som både imponerar med funktionalitet och stil. Badrummet är smakfullt helkaklat och utstrålar en tidlös elegans. Detta boende är helt enkelt perfekt för den som värdesätter en modern och bekväm livsstil där man kan flytta in och trivas från första stund. Här får vi möjlighet att uppleva det bästa av både komfort och stil i en välkomnande och inspirerande atmosfär.

Einar Olssons gata 14A, Trädgårdstaden, Ystads kommun

Einar Olssons gata 14A

Lägenhet
Trädgårdstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/5
3 973 kr/mån
39 909 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda en modern tvårumslägenhet, uppförd 2021, som kombinerar elegant design med många genomtänkta detaljer. Denna marklägenhet har ett generöst sovrum, ett stort helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, samt ett påkostat kök som ligger i anslutning till ett inbjudande vardagsrum. Dessutom finns en charmig uteplats i västerläge, perfekt för kvällssol och avkoppling. Lägenhetens imponerande takhöjd på 3,1 meter skapar en fantastisk känsla av rymd, medan de stora fönstren låter ljuset flöda in och ger en ljus och luftig atmosfär. Ystads Trädgårdsstad erbjuder närhet till stadens centrala delar, vilket innebär att du med bara några minuters cykeltur når både shopping, nöjen, långa strandpromenader och den vackra sandskogen. Detta gör att du kan njuta av både stadsliv och naturens skönhet på samma gång!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Götgången 56, Gjuteriet, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Götgången 56

Radhus
Gjuteriet, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 795 000 kr
166 m²
5 rum
7 777 kr/mån
16 837 kr/m²

Välkommen till Götgången 56 i Ystad, en trivsamt ljus och välplanerad bostad på tre plan om 166 kvm med närhet till trevlig badstrand. Entréplanet bjuder på generösa sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum, samt tvättstuga, helkaklat badrum med dusch och en uteplats i soligt västerläge. På mellanplanet finns ett extra vardagsrum med balkong och havsutsikt, två sovrum och ett badrum med badkar. Högst upp finner du ett stort flexibelt rum som kan användas som sovrum, allrum, kontor eller ateljé. Detta boende är perfekt för dig som älskar havet men ändå vill ha närhet till centrum med gångavstånd till allt. Dessutom ingår en carport i månadsavgiften! Upptäck ditt nya drömhem där komfort och bekvämlighet möts på bästa sätt.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Rögla byaväg 2, Rögla, Ystads kommun

Rögla byaväg 2

Villa
Rögla, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 195 000 kr
110 + 50 m²
5 rum
1 412 m² tomt

Denna välskötta familjevilla erbjuder en kombination av lantlig charm och bekvämlighet. På entréplan möts du av ett komplett kök, ett sovrum och stort vardagsrum som lockar med en mysig kamin och gott om plats för både avkoppling och festliga middagar. Upp på övervåningen väntar två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum med badkar för avkopplande stunder. Den inredda källaren erbjuder extra utrymme för hobbyprojekt, kombinerad tvättstuga och badrum samt förrådsutrymme. Utanför väntar en stor och lummig trädgård där barnen kan leka fritt och vuxna njuta av lugnet. Carporten med förråd ger både skydd åt bilen och utrymme för verktyg och utomhusutrustning. Villan är belägen i det charmiga Rögla med det böljande landskapet som granne. Med endast några minuters bilfärd till E65:an är pendlingsavståndet till Ystad och Malmö både bekvämt och överkomligt.

Stallgatan 6, Centrum, Ystads kommun

Stallgatan 6

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 695 000 kr
73,8 m²
2 rum
vån 1/1
5 394 kr/mån
36 518 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt i det anrika Centraltryckeriet mitt i centrala Ystad. Huset är byggt på 1950-talet och känt som viktigt tryckeri i staden. Denna ikoniska byggnad har genomgått en imponerande omvandling år 2017 då den förvandlades till moderna bostadsrätter. Denna lägenhet är en tvårummare med välplanerad planlösning och exklusiva materialval. Vardagsrummet och köket möts i en harmonisk öppen planlösning, medan det generösa badrummet kompletterar med både badkar och dusch. Det rymliga sovrummet är utrustat med generösa garderober, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Här kan du även njuta av din egna privata uteplats precis utanför entrén. Dessutom finns det bekväma parkeringsplatser direkt i anslutning till fastigheten, vilket gör det smidigt att komma och gå. Läget är verkligen oslagbart! Med Ystads charmiga gågata runt hörnet och stationen bara några minuter bort, är allt du behöver inom räckhåll.

  • Uteplats

Visar alla 18