Mäklare Johan Malmqvist

Johan Malmqvist

Om mig

Jag heter Johan Malmqvist och jag är verksam inom SkandiaMäklarna i både Ystad och Sjöbo. Jag har bott i Ystad i ca 15 års tid och känner till Ystad och dess olika bostadsområden mycket väl. Mina rötter är från Sjöbo där jag även har stor kännedom om marknaden. Jag har bra personliga nätverk inom båda kommunerna och siktar alltid efter att erbjuda goda tjänster anpassade efter behov och en trygg bostadsaffär med nöjda återkommande kunder!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun
  • Lör 11 maj kl 12:30
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 2
Tingsgatan 1A, Centrum, Ystads kommun, bild 3

Tingsgatan 1A

Lägenhet
Centrum, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
3 195 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/4
3 966 kr/mån
45 000 kr/m²

I hjärtat av Ystad finner vi denna extraordinära tvårumslägenhet som utstrålar både historia och modern komfort. Denna pärla till bostad är belägen på ett av stadens mest centrala lägen, omgivet av charmiga gränder och historiska byggnader. När du kliver in i denna sekelskiftslägenhet, möts du genast av den tidlösa elegansen. Höga tak skapar en känsla av rymd och välbefinnande, samtidigt som de stora fönstren släpper in generösa mängder naturligt ljus. Här får du verkligen uppleva det bästa av två världar: den klassiska stilen från förr i kombination med moderna bekvämligheter! Det rymliga allrummet ligger i en vacker öppen planlösning med köket och skapar en inbjudande plats att koppla av och umgås med vänner och familj. De vackra, stora fönstren ger en fantastisk utsikt över gatan utanför, och på sommardagar flödar solen in och fyller rummet med en varm glöd. Ett gediget parkettgolv ligger genomgående i hela bostaden vilket skapar en snygg enhetlig känsla! Köket är en modern oas med eleganta ytor och högkvalitativa vitvaror, vilket gör det till en dröm för matlagningsentusiaster. En elegant och rejäl stenbänkskiva i granit ligger på arbetsytor och halvö. Sovrummet är en lugn tillflyktsort med tillräckligt med plats för en stor dubbelsäng och förvaringsutrymme. Ett högt fönster ger även här rikligt med ljus och en härlig utsikt över omgivningen. I sovrummets ena gavel finns en snygg platsbyggd walkin-garderob med inbyggda skjutdörrar samt ett smart förvaringsutrymme ovanför. Denna sekelskiftslägenhet erbjuder inte bara en fantastisk boendemiljö, utan också närheten till allt Ystad har att erbjuda. Du kan enkelt promenera till de lokala butikerna, restaurangerna, kaféerna, samt tågstation för vidare pendling till Malmö, Lund eller Simrishamn. Den gamla stadsdelen är full av historia och kultur, och havet ligger också inom bekvämt avstånd. Sammantaget är denna lägenhet en ovanlig skatt i en av Ystads mest centrala områden. Den erbjuder en perfekt balans mellan charm och modern komfort och är en dröm för den som uppskattar en genuin sekelskiftesmiljö. Här kan du verkligen leva det goda livet i en förtjusande bostad med vacker omkringliggande miljö! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Norregatan 29 och Norregatan 31, Centrum, Sjöbo kommun

Norregatan 29 och Norregatan 31

Övrigt
Centrum, Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Ystad
5 950 000 kr
1 684 m² tomt

Nu finns chansen att bli ny ägare till denna välskötta kommersiella lokal på centralt läge i Sjöbo! En fantastisk möjlighet för den som vill driva vidare ett smart koncept med en lokal som idag generar intäkter ifrån två funktionella företag; ett trevligt café, ett mäklarkontor, samt två garage! Från kommunen finns även en detaljplan som ger möjlighet till byggnation av flerfamiljsbostäder, ett eventuellt framtida projekt för en ny fastighetsägare! Med sitt centrala läge i Sjöbo får man mycket bra förutsättningar för fortsatt framtida kundunderlag! Välkomna att visa ert intresse för bokning av visning!

Badhytt C73, Ystad Sandskog, Ystads kommun

Badhytt C73

Fritidshus
Ystad Sandskog, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
189 500 kr
5 m²
1 rum

Här har vi en läcker badhytt i fräcka färger för den som vill ha lyxen med ett eget krypin vid stranden! Ett ställe att förvara solstolar och andra strandattiraljer eller varför inte koka en kopp kaffe som du kan avnjuta utanför? Här har du sommarlyxen med närhet till hav, strandpromenad, minigolf och Fritidsbaren! En ypperlig chans inför den kommande sommarens varma dagar! Välkomna på visning!

Tingsgatan 2, null, Sjöbo kommun

Tingsgatan 2

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
3 695 000 kr
169 + 118 m²
5 rum
1 109 m² tomt

Välkommen till denna gedigna och pampiga stenvilla i hjärtat av Sjöbo! Med en helt unik arkitektur, rymliga ytor och beläget i ett lugnt och trevligt villaområde kan man inte bo bättre! Bostaden imponerar omedelbart med sin stiliga tegelfasad och tak av glaserade tegelpannor! Utmed en lugn återvändsgränd når vi både huvudentrén och ett praktiskt integrerat garage med elport som vidare tar en in i bostaden. Med sina 169 kvm fördelade på två allrum, kök, grovkök, tvättrum, tre sovrum, badrum, hall och gästtoalett har du allt du behöver för en komfortabel tillvaro! En av de största höjdpunkterna i detta boende är det rymliga uterummet i västläge, som ger dig möjligheten att förlänga sommarkvällarna och njuta av trädgården utan att behöva oroa dig för väderleken. Här kan du inreda en trivsam loungedel, duka upp för middagar med vänner och familj, eller bara koppla av med en bok medan du lyssnar på fågelsången. Hemmet är utformat med omsorg och har generösa utrymmen för hela familjen. Den öppna planlösningen skapar ett naturligt flöde mellan kök, allrum och uterummet, perfekt för samvaro och underhållning. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Som ett extra ess i rockärmen finns en stor oinredd vind för den som vill utöka boytan med fler sovrum eller extra allrum! Vinden är redan förberedd med flera takfönster samt en stor kupa med fönsterpartier ut mot trädgården. Denna bostad har verkligen allt - generösa ytor, komfort och en plats där du kan skapa minnen med dina nära och kära. Missa inte chansen att bli ny ägare till detta unika stenhus på familjevänligt område! Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

Johan Nils Väg 11, Rydsgård, Skurups kommun
  • Mån 6 maj kl 18:00

Johan Nils Väg 11

Lägenhet
Rydsgård, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 295 000 kr
87 m²
4 rum
vån 2
4 504 kr/mån
14 885 kr/m²

Upplev det ultimata boendet i detta hemtrevliga radhus som erbjuder det bästa av både inomhuskomfort och utomhusliv. Med fyra rymliga rum och kök, finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Men det är inte bara bostaden som erbjuder dig det du behöver - stig ut i den lummiga trädgården och låt dig omfamnas av härlig grönytor, buskar och träd! Här kan du njuta av soliga dagar, grillkvällar med vänner eller helt enkelt koppla av med en kopp kaffe på det trevliga träddäcket! Du behöver inte oroa dig för parkering! Med ditt eget garage har du alltid en säker plats för din bil, vilket ger dig den där lilla extra bekvämligheten. Här har du fördelen med att bo i bostadsrätt, men med villakänsla, beläget på ett lugnt och barnvänligt område! Från bostaden har man närhet till skolor, livsmedelsbutik, samt gångavstånd till Rydsgårds tågstation för vidare pendling till Ystad, Malmö, Köpenhamn eller Lund! Missa inte denna trevliga familjebostad! Välkomna på visning!

  • Plus
Skolgatan 36, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Skolgatan 36

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
2 995 000 kr
230 + 9 m²
6 rum
528 m² tomt

På lugnt familjevänligt område finner vi denna trevliga 1,5-plansvilla! En välskött och mysig trädgård i söderläge med stensatt uteplats erbjuder plats för rekreation och avkoppling inför sommarens kommande dagar. Med sina 230 kvm fördelade på kök, två badrum, två stora allrum, tvättrum, ateljé och 3 rymliga sovrum finns här plats för hela familjen! Ett rejält IKEA-kök med uppdaterade vitvaror inbjuder till trevlig matlagning! Kök, matplats och det genomgående allrummet ligger i öppen planlösning vilket skapar en härlig och ljus atmosfär på hela entréplan! Som bonus finns ytterligare ett rejält allrum på övre plan med ett fantastiskt gavelfönster. Här finns alla möjligheter att dela av till fler sovrum vid behov! En mycket trevlig bostad med generösa ytor för hela familjen! Välkomna på visning!

Visar alla 6