Mäklare Matilda Kristoffersson

Matilda Kristoffersson

Om mig

Med ett stort engagemang, hög ambition och öga för detaljer skräddarsyr jag varje fastighetsaffär kring just era önskemål. Mitt mål är att vara er trygga punkt från första stund, med nära kommunikation, hög service och bred kunskap. Jag ser varje uppdrag som ett förtroende att hjälpa er att förvalta och utveckla en av ert livs viktigaste investeringar - bostaden.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Saritslöv 68, Skurup, Skurups kommun
  • Lör 11 maj kl 10:30
Saritslöv 68, Skurup, Skurups kommun, bild 2
Saritslöv 68, Skurup, Skurups kommun, bild 3

Saritslöv 68

Villa
Skurup, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 995 000 kr
182 m²
5 rum
2 967 m² tomt

Välkommen till Saritslöv 68, där lantlig lyx möter modern bekvämlighet. Denna energismarta och trevligt renoverade villa om 182 kvm med en stor härlig tomt på nästan 3000 kvm, stort fristående garage och pool erbjuder ett harmoniskt liv på landet - bara en stenkast från Skurup och med utmärkta pendlingsmöjligheter till Malmö och Lund via både bil och tåg. På lugnt läge med hörntomt, omringad av öppna fält och grönskande trädgårdar, erbjuds du här en oslagbar kombination av avskildhet och närhet till bekvämligheter. Detta hem är inte bara vackert renoverat utan också välutrustat med smarta investeringar såsom 3-glas fönster, jordvärme och solceller - här bor du bekvämt i många år framöver!

  • Premium
  • Energieffektiv
Trolles väg 41, Tomelilla, Tomelilla kommun

Trolles väg 41

Radhus
Tomelilla, Tomelilla kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 750 000 kr
128 m²
5 rum
251 m² tomt

Energismart hus med solceller, stort inglasat uterum och upp till 3 sovrum på vackert läge i Lunnarp utanför Tomelilla! Välkommen till detta mycket välplanerade 1 ½ plans kedjehus med stort inglasat uterum, trädgård i söderläge och gott om boendeyta med upp till 3 sovrum. Här bor du tryggt med solceller och kamin som ger extra effektivitet. Beläget i ett lugnt familjevänligt område i Lunnarp, på hörntomt med utsikt över de öppna fälten. Med sina 5 rum och kök, och en total boyta på 128 kvm, finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Huset har både en dedikerad parkeringsplats samt garage i anslutning till fastigheten. I Lunnarp bor du bekvämt i lugnt och familjevänligt område med egen tågstation med tåg som tar dig vidare mot Ystad och Malmö, Lund. Tomelilla ligger bara en 7 minuters bildfärd bort med matbutiker, butiker, vårdcentral, skolor och förskolor. Välkommen på visning!

Visar alla 2