Mäklare Olivia Sjöberg

Olivia Sjöberg

Om mig

För mig är det viktigt att ni som köpare och säljare känner er trygga när ni gör era livs största affärer, därför är det viktigt att ni anlitar en mäklare som hjälper er göra affärer som känns rätt i magen. Genom högt kundengagemang, kompetens, lyhördhet och flexibilitet skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär anpassat efter dina behov och önskemål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 2
Krokfiskevägen 4, Nybrostrand, Ystads kommun, bild 3

Krokfiskevägen 4

Villa
Nybrostrand, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
6 450 000 kr
185 + 54 m²
6 rum
918 m² tomt

Här erbjuds ett boende om 185 välplanerade kvadratmeter med en fin balans mellan sociala och privata utrymmen. Med kök och allrum i modern öppen planlösning erbjuds gott om plats att samla både familj och vänner under årets samtliga högtider och tillställningar. Den generösa takhöjden skapar här en härlig rymd, samtidigt som fönsterpartierna i tre väderstreck skapar ett behagligt ljusflöde i hela rummet. Från allrummet välkomnas du vidare till det inglasade uterummet, som är en fin övergång mellan inne och ute, samtidigt som det förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. Köket, som är en del av husets hjärta, är väl utformat för matlagning och servering, med påkostade vitvaror, enhetlig interiör och en gedigen bänkskiva i tidlös granit. Husets första sovrum erbjuder ett privat badrum, som tillför en lyxig känsla med både duschhörna och bad. I högra delen av huset välkomnas du till ytterligare ett allrum, samt två sovrum, varav det ena kan delas av till två om behov finns. I denna del finns ytterligare ett badrum, med WC, handfat, handdukstork och en behagligt rymlig duschhörna. Andra detaljer värde att lägga märke till i bostaden är de generösa Ekeby garderobspartierna som skapar ett bra förvaringsutrymme för kläder och andra personliga tillhörigheter på flera ställen i huset, de eleganta spotlightsen och högtalarsystem som sträcker sig både inne och ute. Det isolerade och uppvärmda garaget ligger i direkt anslutning till bostaden och välkomnar dig vidare till tvättutrymmet där även där erbjuds gott om förvaringsutrymme. På tomten finns också ett separat förråd som är isolerat och uppvärmt, som kan användas som ett extra gästrum om så önskar. I Nybrostrand bor du med närhet till hav och strand. Här finns också utomhusbad, golfbana, gym, mindre livsbutik och busskommunikationer. Dessutom finns förskola för de yngre familjemedlemmarna en liten bit från bostaden.

  • Premium
Östra Bangatan 7, null, Sjöbo kommun

Östra Bangatan 7

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
3 195 000 kr
199 + 36 m²
5 rum
1 691 m² tomt

På Östra Bangatan 7 saluförs nu charmigt hus från 1924, på naturskön tomt i centrala Sjöbo! Här erbjuds ett trevligt hus om 199 kvm, som successivt moderniserats samtidigt som husets äldre karaktärsdrag smakfullt bevarats. Husets ytor har en fin balans mellan sociala och privata utrymmen, med fyra sovrum och ett allrum på vardera plan. Planlösningen har öppnats upp och moderniserats under 2020, med nytt kök och tillbyggt allrum, vilket skapar en luftig känsla mellan utrymmena och inbjuder till att samla både familj och vänner, till vardags eller under årets alla högtider. Det välutrustade köket är renoverat med stilrena materialval och påkostade vitvaror. Från allrummet kan även glasparti öppnas upp mot husets gavel där gedigen uteplats i komposit finns och skapar en perfekt grillplats. Två av husets sovrum finns på entréplan, varav det ena ligger i gamla stallbyggnaden som byggts om till boyta 2015, där äldre träbjälkar och tegeldetaljer skapar en varm och ombonad känsla i rummet. Det mindre sovrummet på detta plan kan även användas som hemmakontor, lekrum, hobbyrum eller något annat enligt behov och önskemål. Uppför trappan välkomnas du vidare till husets andra plan, där ett privatare allrum finns, perfekt som TV-rum eller avkopplingshörna. Här finns ytterligare två sovrum, varav det ena kan delas av till två om behov finns. Badrum finns praktiskt nog på båda planen. Den härliga natursköna tomten ligger på lugnt och rogivande läge, med lantlig naturkänsla, samtidigt som du har gångavstånd in till centrum. Tomten erbjuder gott om plats för utomhusaktiviteter för hela familjen, och tack vare den kringliggande skogen skapas en härlig privatare oas där du tryggt kan släppa ut barnen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Hyllegatan 8B, Hälsobacken, Ystads kommun

Hyllegatan 8B

Lägenhet
Hälsobacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
5 037 kr/mån
21 230 kr/m²

På Hyllegatan 8B erbjuds nu en fräsch tvårumslägenhet med stor inglasad balkong! Lägenheten har dessutom 22 375 kr i den inre fonden, fritt för den nya ägaren att använda för eventuell renovering av lägenheten. Lägenheten består av 61 välplanerade kvadratmeter, där du välkomnas in till en möblerbar hall med klädkammare, sovrum, luftigt allrum, separat kök med plats för både matlagning och matplats, badrum samt en stor inglasad balkong som kan användas som ett extra rum från tidig vår till sen höst. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Småskolegatan 3, null, Sjöbo kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Småskolegatan 3

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
3 995 000 kr
179 + 67 m²
7 rum
904 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade familjevilla på Småskolegatan 3 i Sjöbo! Nu saluförs en pampig och välskött fastighet, med generösa sociala utrymmen, flera sovrum och en härlig utemiljö! Huset är av modern standard med genomtänkta lösningar, stilrena materialval, och bra energiklassning! Fastigheten passar bra för den större familjen, eller för den som önskar lite extra utrymmen. Husets 179 kvadratmeter är fördelat på två plan, med fem sovrum så varje familjemedlem kan få en egen plats för vila och återhämtning, två luftiga allrum som bjuder in till att samla både familj och vänner, ett rymligt kök med gott om plats för både matlagning och matplats, samt ett badrum på vardera våningsplan. Till huset hör även ett mysigt utrum som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst, ett härligt trädäck som erbjuder gott om plats för utemöblemang och grillplats, samt gräsmatta som inbjuder till diverse utomhusaktiviteter! På husets andra plan finns dessutom en lyxig balkong med rogivande utsikt över fälten. Dubbelgaraget har under 2023 delats av och byggts om till ett extrarum som kan användas som exempelvis hemmakontor, hobbyrum eller gästrum. En garagesplats finns kvar, samt uppfart med plats för 4-6 bilar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Plus
  • Energieffektiv
Ardennergatan 38A, Solbacken, Ystads kommun

Ardennergatan 38A

Lägenhet
Solbacken, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 495 000 kr
97,5 m²
3.5 rum
vån 2/2
4 192 kr/mån
15 333 kr/m²

På Ardennergatan 38A välkomnas du till en välplanerad trerumslägenhet, med egen ingång, luftig planlösning och balkong! Bostaden är en gavellägenhet vilket gör att den känns ljus och lugn. Dessutom finns 23.371 kr i den inre reperationsfonden, som du kan utnyttja till renoveringar i lägenheten! Via den egna ingången välkomnas du in till en möblerbar hall, där gott om utrymme att hänga ytterkläder finns. Från hallen nås trappen som leder dig vidare upp till lägenheten. Här finns också trapphiss installerad som kan ingå i köpet om så önskar. Vidare uppför trappen välkomnas du till en luftig trerumslägenhet, där du möts av ett rymligt kök som erbjuder plats för både matlagning och matplats. Även allrummet är av större karaktär och är en inbjudande plats att bjuda hem både familj och vänner under årets alla högtider och tillställningar. Två sovrum finns också, samt ett förråd/ klädkammare som tack vare dess storlek och fönster, som tillför ljus i utrymmet, enkelt kan göras om till ett mindre rum om behov finns. Kanske behöver du istället plats för ett hemmakontor, hobbyrum eller ett barnrum? Bostaden är beläget i lugnt och näst intill bilfritt område, vilket gör det tryggt att släppa ut de yngre i familjen till lekplatser eller på föreningens gräsmatta som är perfekt för utomhusaktiviteter för hela familjen! Dessutom har du gångavstånd till Backaskolan, matbutik, apotek och kollektivtrafik, vilket kan underlätta vardagen. Välkommen att boka dig på visning!

Skottegatan 10B, Bellevue, Ystads kommun

Skottegatan 10B

Lägenhet
Bellevue, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
4 028 kr/mån
20 965 kr/m²

På Skottegatan 10B saluförs nu en välplanerad tvårumslägenhet, med genomgående planlösning, inglasad balkong och en liten uteplats! Bostaden är belägen på första våningen, en halvtrappa upp, där du välkomnas in till lägenhetens mitt. Till vänster om hallen når det separata köket som erbjuder plats för både matlagning och matplats, samt det rymliga allrummet som även välkomnar dig vidare till bostadens härliga inglasade balkong, som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst, samt uteplatsen där du kan njuta av solens timmar, eller använda som en trevlig odlingsplats. Höger om hallen finner du sovrummet som även det är av luftig karaktär med utrymme för dubbelsäng och annat möblemang enligt behov och önskemål. I sovrummet finns även praktiskt inbyggda garderober där du kan förvara kläder och andra personliga tillhörigheter. Badrummet är inrett med plastmatta, med WC vask och duschhörna. Till lägenheten hör dessutom både vindsförråd och matförråd, som skapar ett bra förvaringsutrymme tillhörande bostaden. Här bor du på centralt läge med närhet till kollektivtrafik, butiker, härliga promenadstråk och sjukhuset. Välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Strågången 1, Glemmingebro, Ystads kommun

Strågången 1

Villa
Glemmingebro, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 195 000 kr
139 m²
5 rum
393 m² tomt

På Strågången 1 välkomnas du till en välplanerad familjevilla om 139 kvm fördelat på två plan. Huset är beläget mitt i Glemmingebro som gränsar till attraktiva Österlen och dess populära turistmål så som Olof Viktors café, Klövasten och den populära pastafabriken i Ingelstorp! Huset ligger på lugn och familjevänlig gata, där du på entréplan välkomnas till öppna sociala ytor som inbjuder till att samla både familj och vänner. Härifrån nås också det mysiga uterummet som tacksamt förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst. Uppför den nyrenoverade trappen välkomnas du till husets andra plan, där tre fina sovrum finns, så att varje familjemedlem kan få ett eget utrymme för återhämtning och avkoppling. Ett av sovrummen är av större karaktär, med en rymlig klädkammare som skapar ett generöst förvaringsutrymme för både kläder och andra personliga tillhörigheter. De två mindre sovrummen kan självklart användas som exempelvis barnrum, hemmakontor eller hobbyrum. Ett badrum finns praktiskt nog på vardera plan, med dusch på entréplan och ett mysigt badkar på ovanvåningen. Planlösningen är flexibel då ett större allrum kan delas av till ytterligare två sovrum om behov finns. Fastigheten ingår i en samfällighet där du bara några meter från huset har garage och parkeringsplats. Dessutom finns möjlighet att göra parkeringsplats i direkt anslutning till huset. Huset är beläget på lugn återvändsgata, där du med trygghet kan släppa ut de yngre barnen för lek och utomhusaktiviteter. I byn finns också förskola, en liten matbutik, thairestaurang, Räfsans Byakrog, bibliotek och lekplats. Dessutom ordnar byalaget flera aktiviteter så som yoga, föreläsningar, bokklubb mm. Buss finns även som smidigt tar dig mellan Ystad och Simrishamn. Välkommen att boka dig på visning!

Ågatan 4A, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Ågatan 4A

Lägenhet
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/3
5 747 kr/mån
13 446 kr/m²

På Ågatan 4A välkomnas du till en fräsch trerumslägenhet i centrala Sjöbo. Här erbjuds ett modernt boende med öppna sociala ytor, stilrena materialval och smakfull interiör! Den genomgående planlösningen skapar dessutom ett härligt ljusflöde i hela bostaden vilket gör att den upplevs som ljus och fräsch. De 74 kvadratmeterna är välplanerade mellan tre rum, kök och badrum. På andra våningen välkomnas du till en möblerbar hall i lägenhetens mitt. Härifrån når du de två sovrummen till höger, det fina helkaklade badrummet rakt fram och det luftiga köket och allrummet till vänster. Köket och allrummet ligger i halvöppen planlösning vilket skapar fina sociala ytor. Från allrummet nås även den mysiga balkongen där du kan njuta av eftermiddagssolen! Välkommen att boka dig på visning!

Läxgatan 5, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Läxgatan 5

Villa
Sjöbo kommun
SkandiaMäklarna Sjöbo
2 995 000 kr
125 m²
5 rum
528 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade enplansvilla, i familjevänligt område i östra delen av Sjöbo. Läxgatan 5 erbjuder en hemtrevlig bostad med välplanerad planlösning, påkostade materialval och fin interiör! Här möts du av en genomgående lyxig och modern känsla, både inne och ute. Kök och badrum har renoverats 2021 och är av fräsch standard med tidlösa materialval och smakfull färgsättning. Allrum och tillbyggnadsdel smälter samman på ett fint sätt och skapar luftiga och öppna sociala ytor att bjuda hem både familj och vänner på. Här finns även en mysig kamin som förstärker den ombonade känslan under årets kyligare dagar. Från tillbyggnadsdelen, via skjutdörrarna i glas som tillför ett behagligt ljusflöde i allrummet, välkomnas du vidare ut till altanen där du möts av det fina trädäcket, där både pool och spabad finns. Vidare i huset finns ett master bedroom med generösa garderobspartier, samt två mindre sovrum, och erbjuder familjemedlemmar en egen plats för vila och återhämtning. Isolerat och uppvärmt garage finns även på tomten, samt ett praktiskt redskapsförråd där du tryggt kan förvara utomhusredskap. Välkommen att boka dig på visning!

Befordringsgången 4, null, Ystads kommun

Befordringsgången 4

Radhus
Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 195 000 kr
132 + 12 m²
6 rum
246 m² tomt

På Befordringsgången 4 välkomnas du till ett välplanerat radhus om 132 kvm, fördelat på två plan. På entréplan välkomnas du till husets sociala utrymmen med kök och allrum i luftig och öppen planlösning med utrymme för både soffgrupp och matplats. Från köket nås även matrummet/ det isolerade uterummet, med härligt ljusflöde tack vare de generösa fönsterpartierna. Härifrån nås också det härliga träddäcket som uteplats där du kan njuta av solens strålar större delar av dagen. Huset erbjuder totalt tre sovrum, varav ett större på första plan och två mindre på husets andra plan. Badrum och groventré finns också på bottenplan och toalett på ovanvåningen. Huset är beläget mitt i populära och familjevänliga Köpingebro, där du bor med närhet till skolor, kollektivtrafik i form av både buss och tåg, samt en liten matbutik. Dessutom finns en härlig golfbana, strand och härliga promenadstråk i närheten av bostaden! Välkommen att boka dig på visning!

Lönnebergagatan 2A, Västra Sjöstaden, Ystads kommun
  • Budgivning pågår

Lönnebergagatan 2A

Radhus
Västra Sjöstaden, Ystads kommun
SkandiaMäklarna Ystad
4 295 000 kr
162 + 26 m²
5 rum
381 m² tomt

På attraktiv läge, i en av Ystads senaste stadsdelar saluförs nu ett välplanerat friköpt radhus på trevlig hörntomt! Huset är fördelat i två plan med flera sovrum, lättskött trädgård, en härlig balkong i söderläge och garage i direkt anslutning till huset. Lönnebergagatan 2A erbjuder ett fräscht och modernt radhus om 162 kvadratmeter fördelat på två plan. Huset har en genomgående modern standard med påkostade materialval och smakfullt valda ytskikt. På entréplan välkomnas du till bostadens sociala ytor, med ett luftigt kök som erbjuder generösa ytor för både matlagning och matplats. Köket är stilrent planerat med tidlös granitskiva, fin bistrokakel, vita köksluckor och stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusflöde i hela köket. Vidare från köket nås allrummet, som erbjuder plats för både soffgrupp och större matplats, en perfekt plats att bjuda hem både familj och vänner på. Från allrummet har du också tillgång till uteplatsen i söderläge där du kan njuta av solen större delar av dagen, samtidigt som markiserna kan tillföra skugga under sommarens varmaste dagar. På vardera plan finns också fräscha, helkaklade badrum, med dusch på entréplan och badkar i badrummet på husets andra plan. Uppför trappan välkomnas du till ovanvåningen där fyra sovrum finns, varav ett större Master bedroom med tillgång till den mysiga balkong i söderläge, samt ytterligare tre sovrum som självklart även kan användas som hemmakontor, hobbyrum eller varför inte ett lyxigt dressing room? På samma plan finns också gott om garderobsutrymme och klädkammare för förvaring av kläder och personliga tillhörigheter. Välkommen att boka dig på visning!

  • Energieffektiv
Hästhagsvägen 14F, Skurup, Skurups kommun

Hästhagsvägen 14F

Lägenhet
Skurup, Skurups kommun
SkandiaMäklarna Ystad
2 295 000 kr
99 m²
4 rum
5 899 kr/mån
23 182 kr/m²

Välkommen till Hästhagsvägen 14F! Nu saluförs ett välplanerat radhus i bostadsrättsform, med härlig villakänsla i centrala Skurup! Här erbjuds en välplanerad bostad i två plan, med egen uteplats och uppfart med två parkeringsplatser i direkt anslutning till bostaden. Dessutom finns Zaptec Go el laddning för elbil. Bostaden byggdes 2020 och är av modern standard, med fina materialval och en ljus och öppen planlösning. På entréplan välkomnas du till bostadens sociala ytor, där kök och allrum finns och skapar en inbjudande plats att samla familj och vänner på! Tack vare de generösa fönsterpartierna och utgången till uteplatsen tillförs ett fantastiskt ljusflöde på hela första plan. Uteplatsen når du från allrummet, där behagligt trädäck har lagts, dessutom finns ett isolerat förråd på uteplatsen som erbjuder generöst med plats för diverse trädgårdsredskap eller annan förvaring. På bostadens andra plan välkomnas du till bostadens privatare del, med tre fina sovrum, varav ett master bedroom med praktisk walk in closet där du kan förvara kläder eller andra personliga tillhörigheter. På vardera plan finns dessutom helkaklade badrum, med dusch på entréplan och ett mysigt badkar på andra plan. För dig som pendlar, tar du dig enkelt ut på E65an med bil, eller via kollektivtrafiken i Skurup. Området är lugnt och familjevänligt. Bara en liten promenad från bostaden finns lekplats och förskola för de yngre barnen, fina promenadstråk kring Zimmermans backe och utbud av butiker. Välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 12