Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älgövägen 311, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Älgövägen 311

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 750 000 kr
101 m²
5 rum
2 002 m² tomt

Välkommen till dessa rara byggnader i mycket gott skick endast 20 minuters bilfärd från Stockholm. Åker man kommunalt går Saltsjöbanan till Solsidan och därefter tar man bussen en kortare bit. Här kan du njuta av natur och hav året runt eller när du är ledig och vill ha lugn och ro.

Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 2
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 3

Duvedsbyn 185

Fritidshus
Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 900 000 kr
1 080 m²
10 439 m² tomt

Millestgården driver hotell- och restaurangverksamhet och är beläget cirka 2 km väster om Duved i Åre kommun. Byggnaden, uppförd under 1940-talet, har genomgått renoveringar och moderniseringar de senaste åren. Huvudbyggnaden rymmer en hotell- och restauranganläggning med 26 gästrum samt en restaurangdel med matsal för cirka 60 gäster både inomhus och utomhus i trädgården. Restaurangen fokuserar på närproducerad mat, inklusive röding och ren på menyn. I huvudbyggnaden finns även en konferensavdelning, yogasal, gym och en relaxavdelning med bastu. Dessutom finns en stor magasinbyggnad med loge och en privat lägenhet för ägaren, samt en s.k. Jämtlandslänga.

  • Premium
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Midgårdsvägen 2

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
27 000 000 kr
242 + 130 m²
8 rum
2 218 m² tomt

Villa mycket attraktivt och fritt belägen i Djursholm med en underbar insynsskyddad trädgårdstomt som på senare år designats om med hjälp av trädgårdsarkitekt. Kombinationen av trädgårdsarkitektens design och många stora träd gör den speciell, och ger fägring under hela säsongen. Fruktträd, bärbuskar, perenner, pioner, rosor och magnolia är bara några exempel. Altan samt stor terrass med Offerdalsskiffer med pergola, pool och växthus, i bästa syd/sydvästläge. Detta hem har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1935, och vårdats och vidareutvecklats av fyra generationer. Villan om totalt ca 414 kvm, varav 256 kvm boarea har ett fritt läge där hörntomten gränsar mot park och allmänning. Villan har stora fönster i alla väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Familjevillan är välplanerad med plats för stort socialt umgänge såväl som familjeliv disponerad på två plan samt källare. Garage, pool och växthus. Närhet till Djursholms torg, kommunikationer och Sveaviken.

  • Premium
Tre backars väg 11, Lillsanda, Strängnäs kommun
Tre backars väg 11, Lillsanda, Strängnäs kommun, bild 2
Tre backars väg 11, Lillsanda, Strängnäs kommun, bild 3

Tre backars väg 11

Villa
Lillsanda, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 495 000 kr
161 m²
5 rum
1 705 m² tomt

Mycket påkostat och vackert hus med närhet till Mälaren. Stuckatur i taket och djupa fönsternischer. Påkostat kök med nya vitvaror. Fyra möjliga sovrum och två badrum. Stor trädäckad altan med orangeri och spabad. Gästhus på tomten. Närhet till sandstrand och brygga.

  • Premium
  • Uteplats
Harry Martinsons väg 1, null, Södertälje kommun
Harry Martinsons väg 1, null, Södertälje kommun, bild 2
Harry Martinsons väg 1, null, Södertälje kommun, bild 3

Harry Martinsons väg 1

Villa
Södertälje kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
19 000 000 kr
175 + 30 m²
6 rum
1,5 ha tomt

20-talsvilla på sjötomt med strandlinje på 250 m och privat badvik. Total tomtarea på ca 15 000 kvm med Gäststuga, ekonomibyggnader, stall, garage, båthus och övriga byggnader på ca 210 kvm. Belägen vid sjön Sillen i Stockholms län, knappt en timmes bilväg från Stockholm.

  • Premium
  • Uteplats
Lillsandavägen 10, Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun
Lillsandavägen 10, Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Lillsandavägen 10, Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Lillsandavägen 10

Villa
Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 500 000 kr
230 m²
6 rum
1 239 m² tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva sjönära villa i två plan med tillgång till brygga, sandstrand och båtplats. Vackert belägen i Lillsanda Strängnäs, som är som en egen liten enklav med ståndsmässig infart till området. Härlig utsikt mot vattnet från stora delar av huset. Sammanlagt välbyggda altaner och balkonger på över 200 kvm runt hela huset. Möjligt att nyttja två separata lägenheter i huset för både gäster, uthyrning och för tonårsbarn. Stor tomt med två infarter samt orangeri. Golvvärme på nedre plan. Nybyggd bastu ute.

  • Premium
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun, bild 2
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun, bild 3

Tyktorpsvägen 30

Villa
Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
49 500 000 kr
322 + 178 m²
9 rum
1 397 m² tomt

Exklusiv familjevilla på ett av Lidingös mest eftersökta adresser, Tyktorpsvägen. Här väntar ett lugnt och stilla skärgårdsliv endast ett par minuter från Stockholms city. Med en totalyta av 500 kvm fördelade på fyra våningsplan finns plats för stora familjer och vänner. 5 sovrum, fyra kompletta badrum, flera stora sällskapsrum och dessutom ett gym, ett biorum och vinkällare. Hela huset är riktat mot havet och har stora fönsterpartier med fantastisk utsikt. Lägg dessutom till en pool, en jacuzzi och ett enormt utekök med samma storslagna utsikt. En unik villa på en unik adress!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Mälarvägen 10, null, Strängnäs kommun

Mälarvägen 10

Villa
Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 995 000 kr
204 + 74 m²
7 rum
1 404 m² tomt

Villa på stor trädgårdstomt om 1404 kvm i två etage. Ypperligt solläge och fri sjöutsikt över vattnet och Strängnäs stad med de välkända siluetterna Väderkvarnen och Domkyrkan. Så nära en sjötomt som du kan komma. Villan består av två våningsplan samt en souterrängvåning med sju rum varav fyra till fem sovrum. Boarea om 204 kvm och 74 kvm biarea. Värms upp med bergvärme. Möjligt att överta båtplats vid brygga ett stenkast från fastigheten. Passa på att förvärva en fastighet på Mälarvägen som sällan kommer ut till försäljning!

Oskarslundsbacken 30, 5 tr, Liljeholmen, Stockholms kommun

Oskarslundsbacken 30, 5 tr

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 875 000 kr
102 m²
4 rum
vån 5/6
6 775 kr/mån
77 206 kr/m²

Accepterat pris. Lägenheten säljs på ritning med möjlig inflyttning från den 24 augusti i år. Välplanerad bostad med högt läge och balkong i härligt sydvästläge. Den erbjuder ett kök och sällskapsrum i delvis öppen planlösning, tre sovrum och två badrum. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, mikro och diskmaskin. Det finns tre bra sovrum och två badrum. Från det största sovrummet vetter en balkong i bästa sydvästläge. Ett rum har en inredningsbar klädkammare med fönster. De två badrummen är inredda med stora matta vita kakelplattor och grått klinkergolv, där det ena badrummet har badkar och det andra dusch. Vitlaserad ekparkett och fönsterbänkar i grå natursten pryder bostaden. Sjövikskvarteren har en gemensam innergård med planteringar, lekytor och sittgrupper. Lägenheten ligger attraktivt i populära Sjövikskvarteren på Liljeholmskajen, nära bryggor, badplatser och Årstaskogens naturområden med promenadstigar och utegym. Bra kommunikationer finns med bussar, tvärbana, pendeltåg och tunnelbana. Liljeholmen är en levande stadsdel nära barnomsorg, butiker, caféer och restauranger. - Högt läge - Balkong i sydväst - Tre sovrum och två badrum

  • Balkong
  • Hiss
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Williamslund 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 495 000 kr
125 + 31 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Sällsynt möjlighet att köpa obebyggd tomt med ett nyckelfärdigt hus på totalentreprenad från Trivselhus. Lätt sluttande tomt med närhet till natur och Mariefreds stadskärna. El, va samt fiber är framdraget. Tomten är ej bunden till husleverantör.

  • Premium
  • Nyproduktion
Bataljvägen 2, Saltsjöbaden, Nacka kommun
Bataljvägen 2, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 2
Bataljvägen 2, Saltsjöbaden, Nacka kommun, bild 3

Bataljvägen 2

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
22 000 000 kr
140 m²
5 rum
2 929 m² tomt

Underbart nationalromantiskt hus från 1930 med sjötomt och strålande utsikt över Baggensfjärden. Fina snickerier som liggande träpanel och fönsterluckor. Egen brygga och sandstrand samt tomt om nästan 3000 kvm. Villan om 140 kvm har stora fönsterpartier mot vattnet från sällskapsrummen. På övre plan tre sovrum och möblerbar hall med utgång till balkong. Trädgårdsbod i samma stil som villan. Härlig trädgård som går ned till egen strand och brygga. Avskilt med naturen nära inpå och beläget på natursköna Skogsö där alla årstider uppfyller sann livskvalitet genom närhet till bad, båtliv och vintersport. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

  • Premium
Zetterlings väg 4, Tingstäde, Gotlands kommun

Zetterlings väg 4

Gård/Skog
Tingstäde, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 500 000 kr
324 m²
10 rum
9,2 ha tomt

År 2017 förvandlades detta rymliga f.d. militär material-förråd från 1901, till privatbostad och ”pensionat” för den stora släkten. Originella ”Villa Zetterling” skapades i Tingstäde, lugnt och skyddat belägen omgiven av 9 ha mark. En mycket gediget byggd bostad med charm kvar från byggnadsåret. Villan är sparsamt använd och allt är i nyskick, ca 10 rum och flera kök varav ett restaurangkök. Åtta sovrum och 7 duschrum i övre planet med hotellkänsla. Entréplan med generösa umgängesytor för större sällskap, glasade dörrar till skyddad uteplats. Här finns 1 duschrum och 3 gäst-wc samt tvättstuga. Marken möjliggör en framtida utveckling för köparen kanske för nya tomter eller för gård med stall eller liknande verksamhet. För mer information och visning kontakta mig Jansdotter Svanlund 0739-82 80 06, jag bor på Gotland och är flexibel angående visning. Varmt välkommen!

Säbyviksvägen 35, Säbyviken - Ingarö, Värmdö kommun

Säbyviksvägen 35

Fritidshus
Säbyviken - Ingarö, Värmdö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
18 500 000 kr
150 + 35 m²
4 rum
5 160 m² tomt

Arkitektritad huvudbyggnad och gästhus med vacker naturtomt och egen brygga med segelbåtsdjup. Här bor man i lugn skärgårdsmiljö med närhet till havet och naturen.

  • Plus
  • Uteplats
Gruffets holme 16, null, Västerås kommun

Gruffets holme 16

Villa
Västerås kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 995 000 kr
96 + 30 m²
4 rum
1 521 m² tomt

Välkomna till denna charmiga enplansvilla med ett oslagbart läge i Västerås. Här möts ni av en inramad tomt med staket, uppfart och ett fristående garage. Tomten är plan och insynsskyddad, perfekt för familjen som värdesätter både integritet och utomhusaktiviteter. Villans källare fungerar utmärkt för extra förvaring med sin praktiska ingång utifrån. Interiören är välhållen med genomgående furugolv, målade väggar och vitlaserat furutak. Hallen välkomnar er med klinkergolv och en ytterdörr utrustad med kodlås för extra säkerhet. Badrummet är bekvämt utrustat med kakel, klinker, dusch samt kommod, och en handdukstork för den lilla extra lyxen. Köket är nyrenoverat 2021, erbjuder svarta luckor, bra förvaring samt moderna bekvämligheter som induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin och varmluftsugn. En matplats finns både inne i köket samt ute på tomten. Vardagsrummet bjuder på en öppen spis med braskasett samt sjöutsikt genom det stora panoramafönster som sträcker sig från golv till tak. Uterummet har skjutdörrar som öppnar upp mot trädgården och vattnet – perfekt för sommarmiddagar. Sovrummen är ljusa och rymliga, med inbyggda garderober för optimal förvaring. En luftvärmepump i allrummet ger ett behagligt inomhusklimat året runt. På tomten finns även en gäststuga vid vattnet och en egen brygga. Njut av den långa strandlinjen på ca 40 meter och den strålande sjöutsikten. Västerås erbjuder goda kommunikationer och närhet till service och butiker.

  • Uteplats
Sankt Göransgatan 31, lgh nr 64, Novi Resort lgh nr 63+64, Gotlands kommun

Sankt Göransgatan 31, lgh nr 64

Lägenhet
Novi Resort lgh nr 63+64, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
2 625 000 kr
52 m²
3 rum
vån 1/2
5 128 kr/mån
50 481 kr/m²

Unikt tillfälle att köpa havsnära belägen bungalow uppdelad i två enheter (lgh nr 63 + 64) i två plan med gavelläge. Bostadsrätter med smidiga, lukrativa uthyrningsmöjligheter och service från hotell med pool och restaurang. Vackert läge nära stranden och cykelavstånd till Visby samt naturreservat. Funktionellt och smakfullt boende med generös förvaring och soldränkta terrasser med vacker solnedgång sommartid. Nedre lägenheten (nr 64) är 52 kvm och den övre en läcker studio om 35 kvm. De köpes med fördel som en helhet precis som säljaren gjort. Lägenhet nr 63 har en egen beskrivning med detaljer. Du kan bo i den ena lägenheten medan du hyr ut den andra.

  • Balkong
  • Uteplats
Sankt Göransgatan 31, lgh nr 63, Visby, Gotlands kommun

Sankt Göransgatan 31, lgh nr 63

Lägenhet
Visby, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
2 825 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
3 452 kr/mån
80 714 kr/m²

Unikt tillfälle att köpa havsnära belägen bungalow uppdelad i två enheter (lgh nr 63 + 64) i två plan med gavelläge. Bostadsrätter med smidiga, lukrativa uthyrningsmöjligheter och service från hotell med pool och restaurang. Vackert läge nära stranden och cykelavstånd till Visby samt naturreservat. Funktionellt och smakfullt boende med generös förvaring och soldränkta terrasser med vacker solnedgång sommartid. Nedre lägenheten (nr 64) är 52 kvm och den övre en läcker studio om 35 kvm. De köpes med fördel som en helhet precis som säljaren gjort. Lägenhet nr 64 har en egen beskrivning med detaljer. Du kan bo i den ena lägenheten medan du hyr ut den andra.

  • Balkong
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Emblavägen 6

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
32 000 000 kr
299 + 96 m²
10 rum
2 016 m² tomt

Perfekt belägen familjevilla i Svalnäs med en härlig trädgårdstomt i söderläge. Familjevilla från 1932 mycket smakfullt renoverat och art déco inspirerad. Ett hem med stora sällskapsrum och många sovrum fördelat på tre plan. Välplanerad familjevilla och utrymme för stort socialt umgänge såväl som familjeliv med idag 6 sovrum. Villan har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster och med härlig atmosfär. Närhet till vattnet och till Djursholms torg som till förskolor och skolor gör detta till ett mycket eftertraktat boende, och väl anpassat för familjeliv. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Mariedalsvägen 2, Saltsjö-Boo/Nacka, Nacka kommun

Mariedalsvägen 2

Villa
Saltsjö-Boo/Nacka, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
21 000 000 kr
132 + 28 m²
6 rum
1 428 m² tomt

Professorsvillan ligger i en enastående naturskön miljö med hisnande panoramautsikt över Stockholms inlopp och oslagbar kvällssol. Plana gräsytor, knarrande grusgångar och vindlande trappor tar dig till huset på en platå invid de branta klipporna - det är värt varenda steg. Den kulturmärkta sekelskiftesvillan, byggd 1884, är pietetsfullt renoverad till ett modernt hem med bevarande av husets historia. För dig som söker ett annorlunda, personligt och karaktärsfullt livsstilsboende med ett skyddat och ostört läge. Ett varmt, ombonat och socialt hem med snickarglädje, verandor, breda golvtiljor, kakelugnar, vedspis, platsbyggda snickerier, handtryckta tapeter och genomgående gedigna materialval. Generösa sällskapsrum och upp till tre sovrum i huvudbyggnaden samt ett orangeri under stora altanen med samma höga materialstandard; att använda som tonårsrum, gästhus, ateljé och för större middagsbjudningar. Två öppna verandor och två altaner – alla med fantastisk utsikt mot Stockholms inlopp och Skurusundets mynning. Fastigheten har stor utvecklingspotential för dig som är kreativ och önskar större hus. Detaljplanen medger ytterligare byggrätt för huvudbyggnaden med förlängning i två plan samt glasveranda, se förslag i separata ritningar, samt ytterligare komplementbyggnad om cirka 25 kvm. Mariedal är en välbevarad kulturmiljö som erbjuder en unik bostadsupplevelse i harmoni med naturen och spektakulära vyer. Fastighetens och områdets kvaliteter samt närheten till Stockholms citys gör att den lämpar sig både som permanentboende och sommarställe eller som en oslagbar kombination.

Hablingbo Prästgården 154B, Hablingbo - Havdhem, Gotlands kommun

Hablingbo Prästgården 154B

Fritidshus
Hablingbo - Havdhem, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
4 950 000 kr
121 + 10 m²
3 rum
4 546 m² tomt

Vallmon vajar och ett fasanpar promenerar sakta i hästarnas hage precis intill Lokstallet. Det är en strålande dag med klarblå himmel och en ljum bris smiter runt knuten. Äppelblommen har blivit till äppelkart och gårdar jag passerar står i full blom. Alla lamm är födda och diar sina betande mödrar i solgassande hagar. Efter en knapp timmes färd från Visby rullar jag in i mysiga Hablingbo och ser det gula rapsfältet till höger. Inbjudande skyltar om gotländskt hantverk och keramik står i vägkanten och jag passerar en gårdsbutik med vår-primörer och ägg till salu. Ett crêperi och en vingård, alla tecken på en levande bygd. Jag får inte glömma att handla innan jag åker hem. Vägen in till Lokstallet passerar genuina Magazin1 B&B som huserar i en stor faluröd lada med ett stort hägn av klätterhortensia på fasaden. Det är ingen väg egentligen utan två hjulspår i gräset som passerar grannen i G: a Stationshuset. Grannen med hästarna. Väl inne vid Lokstallet öppnar naturen upp sig till ett öppet landskap med skyddande tallskog som inramning på sidorna och öppen åkermark rakt fram. Villan är lugnt och avskilt belägen på plana gräsytor och möter betraktaren med strama linjer i mjukt rött tegel mot svart sockel och tak. Ett boende helt utan insyn eller förbipasserande. Jag går igenom glasdörrarna, och möts av en tuff industrikänsla, en läcker enkelhet och smakfull inredning. Solen strilar in genom spröjsade rundade fönster och jag fångas av den grå färgskalan mot vitlaserat trä och svartmålad betong. Lokstallet nu förvandlat till ett unikt drömboende för den som söker något originellt. Genomgående en tilltalande enkelhet och charm.

  • Uteplats
Havsuddsvägen 14, Svinninge, Österåkers kommun
  • Budgivning pågår

Havsuddsvägen 14

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
17 995 000 kr
254 + 30 m²
8 rum
2 589 m² tomt

Mycket påkostat hus med exklusiva och genomtänkta materialval. Fiskbensparkett och Carrara-marmor är genomgående materialval. Platsbyggt kök med vitvaror från Gaggenau och bänkskiva i lavasten Sauna, gym, spelrum samt vinkällare. Egen brygga med bastu. Gästhus på totalt 70 kvm. Bergvärme och kyla. Carport för tre bilar och fjärrstyrd infartsgrind. Möjlighet att anlägga pool och bygga attefallshus.

  • Energieffektiv
Sävstigen 1, null, Nacka kommun

Sävstigen 1

Villa
Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
35 000 000 kr
252 + 23 m²
8 rum
2 780 m² tomt

Villa mycket attraktivt belägen med strandtomt och egen brygga i bästa söderläge och solbelyst från morgon till kväll. Underbar trädgård designad av Ulrika Sommar i en svårslagen kombination av växter i en vacker färgskala. Grusgångar och stenlagda stigar, platt barnvänlig gräsmatta och brygga. Utsikt över Uppenbarelsekyrkan ritad av Ferdinand Boberg förstärker karaktären av Saltsjöbaden. Uteplats i betong med pergola och utekök ger känslan att vara på sydligare breddgrader. Villan från 1952 om totalt 275 kvm varav 252 kvm boarea har stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp och med utsikt över vattnet. Välplanerad familjevilla och plats för stort socialt umgänge såväl som familjeliv disponerad på flera halvplan vilket ger hemmet karaktär. Två sällskapsrum, matsal och orangeri/ vinterträdgård mot vattnet samt generöst kök på detta plan. En halvtrappa upp den privata delen med tre sovrum och badrum. En halvtrappa ned kontor, sovrum, dusch, tvättstuga, vinkällare och groventré. Garage som idag är förråd samt carport. Närhet till skolor, kommunikationer, aktiviteter som till Hotellviken och Baggensfjärden. Vänligen kontakta mäklaren för visning!

Vasavägen 15, Lidingö, Lidingö kommun
Vasavägen 15, Lidingö, Lidingö kommun, bild 2
Vasavägen 15, Lidingö, Lidingö kommun, bild 3

Vasavägen 15

Villa
Lidingö, Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
31 750 000 kr
295 m²
10 rum
1 018 m² tomt

Exklusiv nybyggd villa om 295 kvm som är färdigställd för inflyttning från maj 2024. Här samsas det bästa av två epoker. Skönheten från förr och samtidens förfining. Generösa sällskapsytor, många sovrum - allt med en modern planlösning. Tidlösa material och utrustning av hög kvalité. Specialritade kök från Norrland, vitvaror och tvättmaskiner från Gaggenau, bänkskivor i natursten, trägolv från Timberwise, generösa fönsterpartier från Velfac, kranar från Dornbracht, och strömbytare från Hager. Lägg till tysta betongbjälklaget, skön golvvärme, FTX-ventilation med värmeåtervinning, gedigna väggar som man kan spika i, rejäla dörrar, specialritade garderober och kommoder från Norrland. Stort varmgarage om 40 kvm.

  • Premium
Ekfatsgatan 6, Liljeholmen, Stockholms kommun

Ekfatsgatan 6

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
5 975 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
5 624 kr/mån
71 988 kr/m²

Välplanerad bostad med hörnläge och generösa sällskapsytor som ligger i delvis öppen planlösning. Från sällskapsdelen vetter en balkong mot Ekfatsgatan och har utsikt över gatan och ner mot vattnet. Det finns två bra sovrum med master som rymmer rikligt med förvaring. Stort badrum med både tvättmaskin, torktumlare och förvaring. Flexibelt boende med en alternativ planlösning där det går att få till ett extra sovrum intill köket. Attraktiv läge alldeles vid Liljeholmskajen. Här finns allt ifrån grönområden, lekplatser, badplats, restauranger och caféer.

  • Balkong
  • Hiss
Nybylundsvägen 22, Norrtälje - Rådmansö, Norrtälje kommun

Nybylundsvägen 22

Fritidshus
Norrtälje - Rådmansö, Norrtälje kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
303 + 20 m²
9 rum
39,2 ha tomt

Sjöställe ute på attraktiva Rådmansö i Roslagens skärgård. Större sommarvilla med privat infartsväg och grindar. Plana gräsytor och grusade gångar ner mot havet med stenskodd strandlinje, bryggor och båthus. Fastigheterna har en totalareal enligt skogsbruksplanen om ca 39 ha, varav ca 33 hektar är produktiv skogsmark. Virkesförrådet beräknas uppgå till ca 5 912 m³sk. Jakt och fiskerätt.

  • Plus
Skogshöjdsstigen 11, Rösunda/Saltsjöbaden, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Skogshöjdsstigen 11

Villa
Rösunda/Saltsjöbaden, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
24 900 000 kr
296 + 169 m²
10 rum
1 588 m² tomt

Välkomna till en av de högsta platserna i Saltsjöbaden med storslagen vy över vatten och kullar med ståtlig och anrik bebyggelse. 10 r o k i utmärkt skick varav 5-6 sovrum. Prunkande trädgård samt dubbelgarage.

Visar 1 - 25 av 33