Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Eriksbergsgatan 36, Östermalm, Stockholms kommun

Eriksbergsgatan 36

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
25 000 000 kr
152 m²
5 rum
vån 3
8 695 kr/mån
164 474 kr/m²

Välkommen till denna eleganta våning på den eftertraktade Eriksbergsgatan fördelat på 5 rum. Beläget på tredje våningen i ett charmigt hus från 1920-talet, har denna lägenhet genomgått en total ombyggnad år 2008. Den bevarar stolt den unika karaktären från 1920-talet samtidigt som den har en modern planlösning, skapad av den väletablerade arkitekten Magnus Ståhl.

  • Balkong
  • Hiss
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Midgårdsvägen 2

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
27 000 000 kr
242 + 130 m²
8 rum
2 218 m² tomt

Villa mycket attraktivt och fritt belägen i Djursholm med en underbar insynsskyddad trädgårdstomt som på senare år designats om med hjälp av trädgårdsarkitekt. Kombinationen av trädgårdsarkitektens design och många stora träd gör den speciell, och ger fägring under hela säsongen. Fruktträd, bärbuskar, perenner, pioner, rosor och magnolia är bara några exempel. Altan samt stor terrass med Offerdalsskiffer med pergola, pool och växthus, i bästa syd/sydvästläge. Detta hem har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1935, och vårdats och vidareutvecklats av fyra generationer. Villan om totalt ca 414 kvm, varav 256 kvm boarea har ett fritt läge där hörntomten gränsar mot park och allmänning. Villan har stora fönster i alla väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Familjevillan är välplanerad med plats för stort socialt umgänge såväl som familjeliv disponerad på två plan samt källare. Garage, pool och växthus. Närhet till Djursholms torg, kommunikationer och Sveaviken.

  • Premium
Linnégatan 77, Östermalm, Stockholms kommun
Linnégatan 77, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Linnégatan 77, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Linnégatan 77

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
24 000 000 kr
168 m²
6 rum
vån 1
9 240 kr/mån
142 857 kr/m²

Denna charmiga sekelskiftesvåning är en dröm för den som uppskattar historisk karaktär och modern bekvämlighet. De fyra ståtliga kakelugnarna ger inte bara en unik atmosfär och vackra detaljer. Vackra spegeldörrar och höga golvlister är exempel på detaljer som ger detta hem en tidlös elegans. Läget i denna vackra fastighet från 1896 där du har nära både till Karlaplan och Djurgården, vilket ger dig tillgång till både stadsliv och grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skeppargatan 25 D, 4 tr ög, Östermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Skeppargatan 25 D, 4 tr ög, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Skeppargatan 25 D, 4 tr ög, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Skeppargatan 25 D, 4 tr ög

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/5
3 832 kr/mån
130 000 kr/m²

Med ett eftertraktat läge på Skeppargatan högt upp i rofyllt gårdshus från 1884 återfinns ljuvlig lägenhet med optimal genomgående planlösning, två fungerande kakelugnar och solig balkong i fritt västerläge. Underbart belägen mellan två gröna gårdar och flödande ljus via stora fönster i två väderstreck. Lägenheten kan med enkla medel disponeras om till 3 rum och kök. Genomgående vackert vitlaserade trägolv, högt i tak, stuckatur, takrosetter och djupa fönster med speglade nischer. Ljus och inbjudande hall med inbyggd garderob och plats för klädavhängning välkomnar. Mot den främre gården härligt vardagsrum med två stora fönster, dekorativ kakelugn och gott om plats för soffgrupp, matbord och mediamöbel. Mot den bakre gården ligger rymligt sovrum med hel garderobsvägg och vacker kakelugn. Anslutande elegant badrum med dusch, granitkeramik/Bricmate på väggar och golv, fondvägg med natursten och interiör i mässing, blandare och bottenventil med 24k guldplätering från Dornbracht samt tvättställsskål från Alape. Intill tvättrum i samma stil som badrum med handfat och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Mycket trivsamt kök med gott om förvaring och arbetsytor, bänkskiva och stänkskydd i Dekton, fin matplats samt utgång till underbar balkong i väster med sol från mitt på dagen under hela året. Mycket välskött förening med förädlingsmöjligheter av stort outnyttjat källarutrymme. En synnerligen smakfull och elegant lägenhet med välbevarade attribut från byggnadsåret. Förstklassigt läge på Östermalm med omedelbar närhet till Strandvägen och Djurgårdens sköna promenadstråk.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Artillerigatan 48, Östermalm, Stockholms kommun
Artillerigatan 48, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Artillerigatan 48, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Artillerigatan 48

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
24 750 000 kr
155 + 6 m²
6 rum
vån 5/5
5 364 kr/mån
159 677 kr/m²

Med ett eftertraktat läge på Artillerigatan ges här ett underbart tillfälle att färdigställa en mycket attraktiv vindsvåning om totalt 161 kvm, varav 155 kvm boa, med genomgående planlösning, öppen spis och solig terrass. Synnerligen ljus våning med stora fönster och fri vy över takåsar. Vid renovering finns möjlighet att riva undertaket för att få fri höjd upp till nock, föreningen ska godkänna detta. Höjd från golv på entréplan till nock är ca 4,75 meter. Juridisk person kan accepteras som köpare. Våningen har tidigare varit tandläkarpraktik och flertalet av väggar på bilder och planritning är tunna innerväggar som kan tas bort och ersättas med nya utifrån önskemål om disponering. Möjlighet att bygga stort kök, flera badrum samt gäst-wc. Välskött bostadsrättsförening med enbart 200 000 kr i lån. Väl omhändertagen fastighet från 1899 med elegant entré. Hiss till 4 tr. Belägen mellan Östermalmstorg och Karlaplan med en kort promenad till Strandvägen och Djurgårdens sköna promenadstråk. Ett sällsynt tillfälle att skapa en högklassig vindsvåning med optimal planering i hjärtat av Östermalm.

  • Premium
Maria Skolgata 93, 7 tr, Södermalm, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 12:45
Maria Skolgata 93, 7 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Maria Skolgata 93, 7 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Maria Skolgata 93, 7 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
4 795 000 kr
37 m²
2 rum
vån 7/19
3 453 kr/mån
129 595 kr/m²

På 7 trappor med utsikt över Södermalms takåsar ligger denna optimalt planerade 2:a med en stor balkong som sträcker sig utefter hela lägenheten. Stora glaspartier mot balkongen ger ett ljust och rymligt intryck som bidrar till att lägenheten känns betydligt större än sina 37 kvm. Absolut toppskick och genomgående exklusiva materialval. Kök och sällskapsrum i öppen planlösning, ett sovrum med stor garderobsvägg och ett stilrent badrum. Föreningen erbjuder fantastiska gemensamma lokaler och har även övernattningslägenheter för gäster. Populär adress med närhet till fina promenadstråk längs vattnet i Tantolunden och Mariatorgets rika utbud av restauranger och nöjen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ytterån 673, Jämtland, Krokoms kommun
  • Tor 28 mar

Ytterån 673

Gård/Skog
Jämtland, Krokoms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 500 000 kr
207 + 97 m²
4 rum
6,7 ha tomt

Med ett fint läge invid Alsensjön ligger denna genuina fastighet med inbjudande gårdsbild och en vacker huvudbyggnad med tornrum. Ett riktigt naturskönt boende ca 40 minuter till skidåkningen i Åre, ca 20 minuter till Åre Östersund Airport och fint fiske i den inbjudande sjön efter både harr och öring. Ett härligt ställe som erbjuder sann livskvalitet och drömboende.

  • Plus
Karlavägen 67, Östermalm, Stockholms kommun
Karlavägen 67, Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Karlavägen 67, Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Karlavägen 67

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
28 950 000 kr
193 m²
6 rum
vån 2
2 963 kr/mån
150 000 kr/m²

Skuldfri förening med mycket låga avgifter! Fantastisk våning på Karlavägens solsida som flödar i ljus tack vare stora fönsterpartier och balkong i perfekt söderläge. Stora sociala ytor och upp till 5 sovrum gör detta till en ovanligt lyckad kombination av funktion och 50-talets rena formspråk. 3,5 badrum och 3 separata entréer skapar möjlighet att nyttja delar av våningen som uthyrningsdel. Ytterligare en balkong mot föreningens grönskande innergård och en öppen spis i sällskapsrummet gör våningen komplett. KÖK Stort kök med generösa arbetsytor i sten. Vita lådfronter och luckor. Fullstor kyl och frys, ugn, spishäll, vinkyl och integrerad diskmaskin. Bakom en dörr gömmer sig en tvätt-pelare med tvätt- och torktumlare. Köket ligger i öppen planlösning och åtskiljs från matsalen/sällskapsrummet av en större köksö. BADRUM Våningen rymmer 3 kompletta badrum samt en separata gästtoalett. Det största badrummet har både badkar och dusch. Det två övriga badrummen har badkar respektive dusch. Gästtoaletten ligger i direkt anslutning till entrén. ÖVRIGT Detta är något så ovanligt som en äkta våning, dvs att bostaden upptar hela våningsplanet. Ett lugnt och skönt boende i en synnerligen välskött förening. Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass med fantastisk utsikt och kvällssol. Ett svårslaget läge på Karlavägen med allt det bästa som Östermalm kan erbjuda utanför porten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Draguddsvägen 8, null, Värmdö kommun

Draguddsvägen 8

Villa
Värmdö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
19 500 000 kr
130 + 20 m²
6 rum
3 270 m² tomt

Strålande vackert läge har denna moderna och genomtänkta villa på stor plan tomt om 3 270 kvm som sluttar ner mot bryggan och bastun vid vattnet.

  • Energieffektiv
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun
  • Budgivning pågår
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun, bild 2
Vretlundsgatan 6, Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun, bild 3

Vretlundsgatan 6

Villa
Eskilstuna / centralt, Eskilstuna kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 750 000 kr
387 + 162 m²
12 rum
1 691 m² tomt

Uppförd 1938 efter ritning av stadsarkitekt Frej Klemming. Tre plan på totalt 550 kvm samt inredningsbar vind. Varsamt renoverad de senaste åren med alla originaldetaljer bevarade. Stora sällskapsytor, terrasser, flera eldstäder och altaner för socialt umgänge. En del kan nyttjas som separat lägenhet. En villa som måste upplevas!

  • Premium
Odengatan 45, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 12:30
Odengatan 45, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Odengatan 45, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Odengatan 45

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
28 800 000 kr
203 m²
6 rum
vån 3/5
5 080 kr/mån
141 872 kr/m²

Högt upp i huset med ett centralt men ändå lugnt läge mot Luntmakargatan bjuds extraordinär sekelskiftesvåning med optimal disponering. Hela våningen är minutiöst renoverad med högsta kvalitet i utförande och detaljer. Enastående sällskapsavdelning samt fyra sovrum, där ett av sovrummen även har sovloft, två badrum samt gäst-wc. Våningen har genomgående planlösning och vetter mot Luntmakargatan och innergården. Interiört välkomnar ljus och trevlig hall med schackrutigt marmorgolv samt utgång till balkong med förmiddagssol. Stort kök samt tre underbara rum i fil mot gatan ger vackra perspektiv genom våningen. Magnifikt sällskapsrum med tre fönster, praktfull öppen spis och möjlighet till stora middagsbjudningar. Intill ytterligare ett härligt sällskapsrum med vacker kakelugn och platsbyggd bokhylla. Rummen flödar av ljus via stora fönster och attribut såsom högt i tak, väggpaneler, fiskbensparkett med mahognyfris samt eleganta pardörrar inger atmosfär. Köket är handgjort och platsbyggt, har gott om förvaring och arbetsytor, köksö med elanslutning, vitvaror från Siemens, två vinkylar från Gaggenau, avfallskvarn, kokande vatten direkt från kran samt infällda Bowers & Wilkins högtalare i tak. I andra ändan av rumsfilen Master bedroom med handgjorda och platsbyggda garderober där skjutdörrarna följer utseendet på våningens innerdörrar. Mot innergården tre fina sovrum, varav ett nyttjas som walk-in closet/arbetsrum och där det större har platsbyggda garderober samt separat ingång från ursprungligt kökstrapphus. Två stilrena badrum samt gäst-wc i hall. Det stora badrummet har carraramarmor på väggar och golv, två duschar, ångbastu, vägghängd wc samt kommod med dubbla handfat. Det andra badrummet har dusch samt tvättpelare. Till våningen hör två stora vindsförråd. Stambytt bostadsförening från 1924 med låga avgifter. Vacker fastighet från 1905 med representativ entré. En underbar sekelskiftesvåning i Vasastans eftertraktade kvarter.

  • Premium
Norrstigen 25, Islinge, Lidingö, Islinge, Lidingö kommun
Norrstigen 25, Islinge, Lidingö, Islinge, Lidingö kommun, bild 2
Norrstigen 25, Islinge, Lidingö, Islinge, Lidingö kommun, bild 3

Norrstigen 25, Islinge

Villa
Lidingö, Islinge, Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
25 000 000 kr
312 + 96 m²
7 rum
1 614 m² tomt

Vacker och välplanerad 40-talsvilla med fritt läge över hagar och grönska. Villan är om två plan med inredd souterrängdel och villan erbjuder generösa sällskapsrum och upp till sex sovrum, varav två har en egen balkong med utsikt över trädgården. Entréplan rymmer kök, sällskapsrum och matsal i delvis öppen planlösning med utgång till stor terrass. Köket är ljust och renoverat i klassisk stil med gott om förvaring. Matsal som är idealisk för mer formella middagar och bjudningar. Ljust och luftigt sällskapsrum med stora fönsterpartier och en öppen spis som är den perfekta platsen att koppla av efter en lång dag. Här finns även tre sovrum badrum och gästwc. Övre plan med stort sovrum, walk-in-closet och gym. Stort nyrenoverat och exklusivt badrum. En del är oinredd vind. Inredd källare som rymmer kök och vardagsrum/mediarum, tre rum och garage. Möjlig gästlägenhet som är idealisk för besökande vänner och familj eller som en plats för hemmakontor. Stor och vacker trädgårdstomt, med grönområden och ett nybyggt uthus med stor solig veranda som är perfekt för sommarfester eller grillkvällar. Trädgården är inhägnad med mot gatan. Förrådsbyggnad.

  • Premium
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 2
Duvedsbyn 185, Åre - Duvedsbyn, Åre kommun, bild 3

Duvedsbyn 185

Fritidshus
Åre - Duvedsbyn, Åre kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 900 000 kr
1 080 m²
10 439 m² tomt

Millestgården driver hotell- och restaurangverksamhet och är beläget cirka 2 km väster om Duved i Åre kommun. Byggnaden, uppförd under 1940-talet, har genomgått renoveringar och moderniseringar de senaste åren. Huvudbyggnaden rymmer en hotell- och restauranganläggning med 26 gästrum samt en restaurangdel med matsal för cirka 60 gäster både inomhus och utomhus i trädgården. Restaurangen fokuserar på närproducerad mat, inklusive röding och ren på menyn. I huvudbyggnaden finns även en konferensavdelning, yogasal, gym och en relaxavdelning med bastu. Dessutom finns en stor magasinbyggnad med loge och en privat lägenhet för ägaren, samt en s.k. Jämtlandslänga.

  • Premium
Knösan, Brudnäs Gård, Norrtälje - Brudnäs, Österåkers kommun
  • Sön 24 mar

Knösan, Brudnäs Gård

Fritidshus
Norrtälje - Brudnäs, Österåkers kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
11 500 000 kr
204 + 10 m²
4 283 m² tomt

Sjöläge invid havet och bedårande utsikt över Brudnäs vackra parkmiljö med ståtlig allé, ängar och vackra ekar. Härlig sommar villa med stora sällskapsrum och fina vyer. Nere vid strandlinjen finns tillhörande sjöviste med egen sjöbod, bad- och båtplats.

  • Plus
Lillsandavägen 10, Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun
Lillsandavägen 10, Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Lillsandavägen 10, Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Lillsandavägen 10

Villa
Lillsanda/Tosterön, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 495 000 kr
230 m²
6 rum
1 239 m² tomt

Vackert belägen villa i Lillsanda Strängnäs med utsikt mot vattnet. Altaner och balkonger på 200 kvm runt hela huset. Möjligt att nyttja två separata lägenheter i huset. Stor tomt med två infarter samt orangeri. Golvvärme på nedre plan. Egen båtplats och tillgång till brygga och sandstrand ett stenkast bort. Se filmpresentation av fastigheten på vår hemsida.

  • Premium
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Williamslund 1, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Williamslund 1

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 495 000 kr
125 + 31 m²
5 rum
1 494 m² tomt

Sällsynt möjlighet att köpa obebyggd tomt med ett nyckelfärdigt hus på totalentreprenad från Trivselhus. Lätt sluttande tomt med närhet till natur och Mariefreds stadskärna. El, va samt fiber är framdraget. Tomten är ej bunden till husleverantör.

  • Premium
  • Nyproduktion
Grubbensringen 27, 4 och 5 tr, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Grubbensringen 27, 4 och 5 tr, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Grubbensringen 27, 4 och 5 tr, Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Grubbensringen 27, 4 och 5 tr

Lägenhet
Stockholm - Kungsholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
15 900 000 kr
135 + 6 m²
5.5 rum
vån 4/4
11 327 kr/mån
117 778 kr/m²

Välkommen till denna eleganta och soliga "villa" mitt i stan med vidsträckt ogenerad utsikt genom höga fönster och dubbla terrasser! Tyst, soligt och vackert belägen högst upp i huset med hiss och upp till 3,60 i tak. 2 soliga terrasser i väster och öster med vidsträckt utsikt, 2 franska balkonger, 2-4 sovrum, varav 2 sagolika rum med höga välvda tak och fönster som ger ett betagande ljus. Utmärkt förening med gym, stor tvättstuga, stort förråd och soprum i samma uppgång som nås med hiss! I föreningen finns även en gästlägenhet om ca 40 kvm som kan bokas och hyras av brf-medlemmarna, perfekt för övernattande släkt och vänner på besök. Gå gärna in och titta vilket vackert framtida planerade kvarter som kommer byggas i väster: https://vaxer.stockholm/projekt/nytt-kvarter-i-st-eriksomradet/

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Teknologgatan 8E, Vasastan, Stockholms kommun

Teknologgatan 8E

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
15 000 000 kr
122 m²
4 rum
vån 2/3
7 996 kr/mån
122 951 kr/m²

Unik etagevåning i absolut toppskick. Höga välvda fönster och en imponerande takhöjd gör att våningen flödar i ljus. Stort sällskapsrum och kök i öppen planlösning, 3 sovrum och 2 kompletta badrum. Våningen ligger i ett kulturhistoriskt kvarter i Vasastan. Tyst och lugnt läge med utsikt över en liten park.

  • Plus
  • Hiss
Dalarövägen 136, Gålö - Dalarö, Haninge kommun

Dalarövägen 136

Villa
Gålö - Dalarö, Haninge kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 495 000 kr
111 + 29 m²
6 rum
4 391 m² tomt

Välkommen till denna unika havsnära fastighet nära Dalarö med anor från tidigt 1900-tal med stall och vackra vidsträckta vyer! Lantligt och privat belägen med fritt södervänt läge omgärdad av ängar, skog och hav samt tillgång till arrenderad mark. En både barnvänlig idyll och avkopplande oas med närhet till storslagen natur, bra service och goda kommunikationer endast 25 minuter från Stockholm city! Detta är ett underbart ljust och ombonat hem med vacker huvudbyggnad i falurött med vita knutar fördelat på två plan med glasveranda, många fina fönsterpartier, kakelugn, synliga takbjälkar och magiskt kök med vedspis. Soligt och generöst pooldäck med pool, grillhörna samt tvättveranda intill prunkande trädgård med fruktträd, lekstuga och orangeri. Huvudbyggnad: Entréplan med glasveranda, hall, stort kök, sällskapsrum, badrum och tvättstuga med separat ingång. Övervåning med 3 bra sovrum, mysigt allrum och duschrum med takfönster. Genomgående välplanerat och genomtänkt med ypperlig förvaring. Stallbyggnad: På fastigheten och på lagom avstånd från huvudbyggnaden ligger stallet med spiltor, sadelkammare och redskaps- respektive förvaringsbod som är vidbyggd med 1 utebox och stort vindskydd. Direkt access till inhägnad arrenderad mark om ytterligare ca 20.000 kvm för betesmark på omgivande ängar och skog. Tomt: Privat väg leder ner till härlig naturtomt med stora plana ytor, prunkande trädgård med generösa gräsytor, fruktträd, vackra ängar och mycket goda uppställningsplatser. Här finns även underbar skogsmark med stigar för promenader, cykel och joggingturer eller varför inte ta fyrhjulingen på jakt efter fisk, svamp och bär. Omgivning: Gångavstånd till både bad och båtliv med fina fiskevikar samt närbutik där buss avgår till Dalarö/Gålö respektive Handens pendeltågsstation för vidare färd till Stockholm city. Närbelägna båtklubbar, ridskolor och gårdshandel. Årsta Slott och Haninge golfklubb med 9-hålsbana respektive 18-hålsbana och golfgymnasium ligger inte heller långt bort. Dessutom finns både motorklubbar och lerduveskytteklubb för den som hellre föredrar det.

Kragenäsvägen 21, Lidingö/Brevik, Lidingö kommun

Kragenäsvägen 21

Villa
Lidingö/Brevik, Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Pris saknas
234 + 142 m²
3 902 m² tomt

Välkommen till Kragenäsudde, där en sällsynt möjlighet väntar att förvärva din privata udde/halvö, ett av Lidingös och Stockholms absolut bästa lägen. Denna möjlighet, som kanske bara inträffar en gång vart femtionde år, bjuder på en imponerande panoramavy som sträcker sig över Stockholms inlopp och skärgården. Beläget endast 15 minuters bilresa till Östermalm/Stureplan, erbjuder Kragenäsudde en exklusiv och skyddad miljö med en känsla av skärgårdsliv. Här bor du helt privat, samtidigt som du är nära Stockholms innerstad. Egendomen utgör ett riktmärke för inloppet till Stockholm och möjligheterna är oändliga – från att skapa ditt drömboende till att forma ett generationsboende för hela familjen. Dessutom finns en generös brygga med brygghus och bastu, samt gott om utrymme för förtöjning för båtar och vattenskotrar. Denna unika egendom ger dig möjligheten att förverkliga ditt drömhem med en generös byggyta på en tomt om 6 845 kvm och 2 309 kvm vattenområde, och en befintlig byggnadsyta på 654 kvm med stora möjligheter att utöka. Med solen som följeslagare från morgon till kväll erbjuder detta enastående läge en oöverträffad plats att kalla hem. Här smälter naturen samman med vattenlandskapet och du omges av en förtrollande skärgårdsnatur som bjuder in till äventyr och upplevelser. Med slingrande träd och dramatiska klippor som leder ner till vattnet är detta verkligen en plats där du kan skapa din egen oas. Denna sällsynta möjlighet, som bara erbjuds i mycket få tillfällen, vänder sig till dig och din familj som söker det exceptionella. Välkommen till detta unika paradis och förverkliga er dröm om ett mycket unikt och exklusivt boende vid vattnet.

Silverhättan 10, Visby, Gotlands kommun

Silverhättan 10

Villa
Visby, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
23 000 000 kr
264 + 141 m²
7 rum
591 m² tomt

Jag har fått äran att sälja denna raritet! Villan har varit i familjens ägo sedan 1963 och har ett renoveringsbehov. Villan är i 1 1/2 plan med inredd vind och hel källare. Bergvärme är indraget och tak och fasader är renoverade. Säljaren har beställt en överlåtelsebesiktning, protokoll finns i samband med visning. Areauppmätning är genomförd och finns under Dokument. Tillträde kan ske i god tid innan sommaren om så önskas. För mer information, hjälp med planering av resa samt anmälan till visning - ring fastighetsmäklare Lisa Jansdotter Svanlund boende i Visby på 0739-82 80 06 eller [email protected] Endast privata visningar. Vänligen respektera dödsboets önskan om att all kontakt skall ske via mig som mäklare, vi tackar för er förståelse.

  • Plus
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun
  • Sön 24 mar
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun, bild 2
Tyktorpsvägen 30, null, Lidingö kommun, bild 3

Tyktorpsvägen 30

Villa
Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
50 000 000 kr
322 + 178 m²
9 rum
1 397 m² tomt

Exklusiv familjevilla på ett av Lidingös mest eftersökta adresser, Tyktorpsvägen. Här väntar ett lugnt och stilla skärgårdsliv endast ett par minuter från Stockholms city. Med en totalyta av 500 kvm fördelade på fyra våningsplan finns plats för stora familjer och vänner. 5 sovrum, fyra kompletta badrum, flera stora sällskapsrum och dessutom ett gym, ett biorum och vinkällare. Hela huset är riktat mot havet och har stora fönsterpartier med fantastisk utsikt. Lägg dessutom till en pool, en jacuzzi och ett enormt utekök med samma storslagna utsikt. En unik villa på en unik adress!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Klockargårdsstigen 3, Brevik/Tyresö, Tyresö kommun

Klockargårdsstigen 3

Tomt
Brevik/Tyresö, Tyresö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Pris saknas
4 307 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska sjötomt med ett underbart läge. Här har du en generös möjlighet att bygga ditt drömhus. Det finns en lång strandlinje, en sandstrand, brygga och flera möjligheter till båtförtöjning. Tomten har även stora plana gräsmattor och vackra björkar.

Lummelunda Nyhamnsvägen 39, Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun
Lummelunda Nyhamnsvägen 39, Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun, bild 2
Lummelunda Nyhamnsvägen 39, Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun, bild 3

Lummelunda Nyhamnsvägen 39

Villa
Nyhamn Lummelunda, Gotlands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 900 000 kr
1,2 ha tomt

Med magisk havsutsikt invid Nyhamns fiskeläge ligger detta spännande projekt endast 1,5 mil från Visby. Bygglov beviljat 2023 för ombyggnation av den f.d. Barnkolonin från 50-talet. Utpräglad gotländsk natur med klapperstensfält och vackra strandängar. När jag besöker fastigheten första gången är det en varm, stilla söndagskväll i september. Redan vid 18-tiden sjunker solen med sitt mjuka ljus till ännu en vacker solnedgång. De sista strålarna belyser det lilla fiskeläget med för årstiden tillstängda små fiskestugor i falurött och svart. Bryggan är uppdragen som skydd för vinter och små båtar ligger på rad. Fiskeredskap prydligt ihopsamlade. Ett litet fiske muséum finns i en av bodarna. Jag strövar lugnt med hunden längs klapperstenstranden och över strandängar. Hägn av mogna björnbär och klarröda nypon längs min väg. Här kan man vandra längs havet ned till Lummelunda, Salthamn och Brissund söderut innan Visby. Likaså norrut längs den skyddsvärda, omtyckta Gotlandskusten. Välkommen till Nyhamn fiskeläge.

  • Premium
  • Uteplats
Trumpetarevägen 13, Saltsjöbaden, Nacka kommun

Trumpetarevägen 13

Villa
Saltsjöbaden, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
13 850 000 kr
194 + 66 m²
8 rum
1 433 m² tomt

Två våningsplan med stora sociala ytor och upp till 5 sovrum ger plats för både familj och vänner. Generöst dubbelgarage och en trädgård med stora öppna ytor för lek och umgänge. Välskött fastighet med det bästa från 60-talet som uppdaterats och renoverats till ett modernt och funktionellt hem.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 36