Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Mäklare

Sveavägen 117A, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Sveavägen 117A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

3 250 000 kr

30 m²

1 rum

1 498 kr/mån

108 333 kr/m²

På tre trappor mot en grönskande innergård ligger denna väldisponerade 1:a i en vacker fastighet från 1928. Lägenheten upplevs ljus och rymlig tack vare stora glasade balkongdörrar och sin generösa takhöjd. Kök med bra arbetsytor och förvaring. Badrum med dusch och tvättmaskin. I anslutning till entrén ligger en stor garderobsvägg. Skuldfri förening med låga avgifter.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Klocka By, Åre, Åre kommun
 • Lör 18 feb

Klocka By

Fritidshus
Åre, Åre kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

9 500 000 kr

195 m²

4 rum

1 977 m² tomt

I den lilla vackra byn Klocka invid Ånnsjöns strand ligger detta underbara fjällboende med en helt bedårande utsikt över Oviksfjällen, Bunnerfjällen, Snasahögarna och Sylarnas majestätiska toppar. Denna vy från Klocka har under de fyra årstiderna inspirerat konstnärer sedan sekelskiftet. Ett helt unikt boende i dom svenska fjällen mellan Åre och den norska gränsen, med endast ca 1,5 h till Vaernäs internationella flygplats.

 • Plus
Långstrandsuddsvägen 26, Malma, Värmdö kommun

Långstrandsuddsvägen 26

Villa
Malma, Värmdö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

20 750 000 kr

238 m²

5 rum

1 902 m² tomt

Sjötomt på Långstrandsudd med sandstrand & strålande utsikt över Malmafladen. Villan från 2008 är i modern design med panoramafönster från golv till tak mot glittrande vatten. Generösa sällskapsytor, uteplatser, eldstäder både inne och ute. Souterrängplan med sovrum som vetter mot vattnet. Tomten rymmer flera uteplatser, plana gräsytor, klippor och sandstrand. Runt hörnet ligger Fågelbro Golf & Country Club och bjuder på ett socialt sommarliv med folkaktiviteter, restauranger, stall och gym. Flera sommarkrogar finns lätt tillgängligt med båt eller bil. Närmast är Strömma, Värmdö Golf Club och Fågelbro. På Malma kvarn finns seglarskola, Svenska Kryssarklubben och på Långstrandsudd finns tennisbana.

Östhammarsgatan 70B, Gärdet, Stockholms kommun
Östhammarsgatan 70B, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Östhammarsgatan 70B, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Östhammarsgatan 70B

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

8 750 000 kr

82 m²

4 rum

4 079 kr/mån

106 707 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva Gärdets kanske bäst planerade 4:a med tre bra sovrum, två badrum och dubbla balkonger i ett fantastiskt skick. Ett lugnt och citynära boende invid gärdesfälten med allt det bästa som Stockholm kan erbjuda inom promenadavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björnänge 195, Åre - Björnänge, Åre kommun

Björnänge 195

Villa
Åre - Björnänge, Åre kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

9 900 000 kr

166 m²

6 rum

1 246 m² tomt

Helt unikt läge med utsikt över Åresjön och ändå upp mot Åreskutans baksida. Huset är uppfört i naturmaterial med grånade träfasader, tjärade tak och interiör med golv av kärnfuru och jämtländsk kalksten, vilket ger ett synnerligen stilsäkert intryck. Ett fantastiskt läge med stranden precis nedanför, minimalt med underhåll och låg driftsekonomi i Sveriges i särklass bästa skidort.

Norra Åsvägen 51, Österskär, Österåkers kommun

Norra Åsvägen 51

Villa
Österskär, Österåkers kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

16 500 000 kr

234 m²

8 rum

3 010 m² tomt

Högt belägen sjötomt på över 3000 kvm med strålande utsikt över fjärden. Stort insynsskyddat hus på drygt 260 kvm med balkong mot vattnet. Möjlighet till separat entré och upp till sex sovrum. Bergvärme med FTX-ventilation. Fristående garage och oinredd lägenhet. Egen brygga.

Kungsholmsgatan 11, 5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 12:00
Kungsholmsgatan 11, 5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Kungsholmsgatan 11, 5tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Kungsholmsgatan 11, 5tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

3 800 000 kr

42 m²

2 rum

3 730 kr/mån

90 476 kr/m²

Denna tvåa har en riktigt idealisk planlösning. Inte för liten och inte för stor där köksdelen integrerats i vardagsrumsdelen vid en renovering för några år sedan. Lägenheten har nu en perfekt modern och social planlösning. Dessutom ett plus med stor balkong både för dig som gillar att sitta ute varma sommarkvällar eller gillar att odla lite växter för en hemtrevlig känsla. Köket är fullutrustat med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Spishällen är från SMEG. Ugnen är från Siemens (kombinationsugn inkl. micro). Här finns dessutom en vinkyl. Hela lägenheten har inlagt jämtländskt kalkstensgolv som har en tidlös känsla. Badrummet med WC, tvättställ och dusch har plastmatta fram till dess att stambytet sker då alla boende i denna del av föreningen beräknas få nya badrum under 2023. Kabel-TV från ComHem och Bredband med 700/1000 Mb från Ownit debiteras 51 kr på månadsavin. Även elen debiteras på avin. Gemensam upphandling ger lägre elkostnader.

 • Premium
 • Balkong
Sankt Eriksgatan 16, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Sankt Eriksgatan 16

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

11 900 000 kr

93 m²

4 rum

4 714 kr/mån

127 957 kr/m²

Vinden idealiskt disponerad med tre sovrum varav Master bedroom med helkaklat smakfullt badrum en suite med tvättmaskin och torktumlare. De två mindre sovrummen har ett smakfullt badrum placerat mellan sig. Härligt fullutrustat kök med gashäll. Köket perfekt beläget för sociala sammankomster. Vacker stilren braskamin.

 • Plus
 • Hiss
Sven Rinmans Gata 4, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Sven Rinmans Gata 4

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

7 900 000 kr

72 m²

2 rum

3 954 kr/mån

109 722 kr/m²

På 5 trappor med utsikt mot Norr Mälarstrand ligger denna välbevarade funkislägenhet på Sven Rinmans gata. Stora fönsterpartier och en balkong gör detta till ett hem som flödar i ljus från morgon till kväll. Lägenheten disponeras idag som en 2,5:a men kan mycket enkelt omdisponeras till att rymma ytterligare ett sovrum. Fungerande öppen spis och vackra originaldetaljer som serveringsskåp och fiskbensparkett. Ett av Kungsholmens bästa boendekvarter med allt det bästa som Kungsholmen kan erbjuda inom promenadavstånd.

 • Plus
 • Balkong
Björktorp Fridala 4, Tosterön, Strängnäs kommun
Björktorp Fridala 4, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Björktorp Fridala 4, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Björktorp Fridala 4

Tomt
Tosterön, Strängnäs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

3 695 000 kr

3 321 m² tomt

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Lillängsvägen 89, Nacka/Storängen, Nacka kommun

Lillängsvägen 89

Villa
Nacka/Storängen, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

14 850 000 kr

169 m²

1 079 m² tomt

Funktionellt och välskött på två plan med ljusa inbjudande sällskapsrum, arbetskök och fem till sex sovrum. Plan, lekvänlig trädgård samt uppställningsplats för två till tre bilar

Torsplan 10, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb
Torsplan 10, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Torsplan 10, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Torsplan 10

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

15 900 000 kr

175 m²

5.5 rum

10 419 kr/mån

90 857 kr/m²

Spektakulär familjevåning med öppna ytor, flexibel planlösning och fyra balkonger i tre väderstreck. Stora sällskapsytor med kök, matplats och soffgrupper i öppen planlösning. Specialritat kök med släta luckor och täcksidor i ljusgrå kulör, mörkgrå stomme och bänkskivor i ljusgrå natursten. Idag är master separat, med egen klädkammare/arbetsrum, från barnens rum. Två av de mindre sovrummen ligger i anslutning till stort sällskapsrum som blir som en egen del. Det sällskapsrummet kan även nyttjas som master bedroom. Eleganta badrum med golv i matt, ljus klinker och väggar med ljusgrå plattor av natursten. Vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom wc och badrum. Komfortvärme i badrum. Norra tornen är en spektakulär byggnad som erbjuder ett nytänkande helhetskoncept med gemensam takterrass, biosalong, gym och garage. Norra Tornen tilldelades ett av världens finaste arkitektpriser 2020 – The International Highrise Award. Hagastaden kopplar ihop Stockholm och Solna och har ett rikt utbud av butiker, restauranger och service. Vacker omgivning i Hagaparken och Norra Djurgården.

 • Premium
Ringvägen 8, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb
Ringvägen 8, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Ringvägen 8, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Ringvägen 8

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

14 000 000 kr

152 m²

5 rum

5 343 kr/mån

92 105 kr/m²

Välkommen till en välplanerad exklusiv sekelskiftesvåning på Södermalm med högt i tak, tre rum i fil och stora härliga fönsterpartier. Vackra sekelskiftesdetaljer med kakelugn, stuckatur, fiskbensparkett, speglade dörrar, höga socklar & vackra par-, skjutdörrar. Våningen är fördelad på tre sovrum, rymligt kök och stort badrum. Kök från Ballingslöv och bänkskiva i marmor. Vitvaror från Siemens och Electrolux. Badrum med golvvärme, inbyggt högtalarsystem. badkar & tvättmaskin. Gästwc. Platsbyggda originalskåp i serveringsgång. En av Södermalms populäraste parker, Skinnarviksparken, ligger precis om hörnet och gör området attraktivt för både familjer och alla som njuter av natur och vacker utsikt över Riddarfjärden. Monteliusvägen, Mariaberget och dess kulturkvarter följer strax därefter. Nära Tantolunden med koloniträdgårdar och Långholmen med badstränder. Familjevänligt med många bra förskolor/skolor nära och fina lekplatser b.la. Ivar los park med utsikt över staden. Fastigheten uppfördes 1910 av arkitekter Dorph & Höög. Ett vackert hörnhus på en öppen ljus gata med fördelningen; femrummare i uppgången från Ringvägen och en- och trerummare i uppgången från Brännkyrkagatan. Antal bostadsrättslägenheter: 24 Antal hyresrättslokaler: 4 Föreningen kommer att höja avgifterna med 15% från andra kvartalet 2023. I gatuplanet finns tre hyresgäster, en frisör, en sushirestaurang och en stor lokal som håller på att renoveras och beräknas stå klar i slutet av februari 2023 med Svedjan Bageri som hyresgäst. Se årsredovisning för utförligt underhåll och planerat underhåll.

 • Premium
Norra Ekskären, Söderköping - Östergötland, Söderköpings kommun
Norra Ekskären, Söderköping - Östergötland, Söderköpings kommun, bild 2
Norra Ekskären, Söderköping - Östergötland, Söderköpings kommun, bild 3

Norra Ekskären

Fritidshus
Söderköping - Östergötland, Söderköpings kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Pris saknas

195 m²

4 rum

4,9 ha tomt

Med ett bedårande läge ligger detta fantastiska skärgårdsställe på en egen ö. Enastående utsikt både mot horisont och ostkustens troligtvis vackraste skärgård, Sankt Anna. Här finns totalt sju byggnader uppförda i skandinavisk stil med fasader av järnvitriol och stora glaspartier. Alla husen har uteplatser på trädäck och utmed strandlinjen finns flera skyddade hamnar med sjöbodar och gott om förtöjningsplatser för både egna och tillresta gästers båtar. Väl varierad skärgårdsnatur med flata hällar, ekar, martallar, ståtliga enbuskar och ett större vattenområde med fiskevatten.

 • Premium
Trollsjövägen 25, Södra Lännersta/Saltsjö-Boo, Nacka kommun

Trollsjövägen 25

Tomt
Södra Lännersta/Saltsjö-Boo, Nacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

8 500 000 kr

1 585 m² tomt

Här finns möjlighet att uppföra drömhuset - detaljplanen beräknas vinna laga kraft under 2022 - eller varför inte investera i denna fridfulla tomt intill storstad och naturreservat med vattnet runt knuten.

Sjögattu 37, Tällberg, Leksands kommun
 • Budgivning pågår
Sjögattu 37, Tällberg, Leksands kommun, bild 2
Sjögattu 37, Tällberg, Leksands kommun, bild 3

Sjögattu 37

Gård/Skog
Tällberg, Leksands kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

25 000 000 kr

4,8 ha tomt

Vi har äran att försälja denna helrenoverade och mycket välskötta dala-gård med anor från 1300-talet. 20 olika byggnader med ca 20 hotellrum i olika byggnader. Egen mindre krog med restaurangkök. Som helhet en historisk men även modern anläggning med påkostad teknisk utrustning och uppvärmning. Soligt läge med badrocks-avstånd till brygga och strand för bad i Siljan och gångavstånd till övriga byn. Fantastiska solnedgångar och vidsträckta vyer från gården. Endast fastigheten är till salu, ingenting av verksamheten. Anläggningen kan även passa att använda som privat bostad eller liknande . Lisa Jansdotter Svanlund 0739-82 80 06 eller [email protected]

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Söderfors Herrgård 4, Söderfors, Tierps kommun
 • Budgivning pågår

Söderfors Herrgård 4

Gård/Skog
Söderfors, Tierps kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

10 000 000 kr

2,3 ha tomt

Välkommen till en vacker herrgård med flera flygelbyggnader i parkmiljö med sjöläge. 28 personligt inredda hotellrum, ståtliga konferenslokaler för upp till 170 personer samt ljus bankettsal från år 1700 för bröllop och fest. Restaurang med originaltak från 1600, allt i trivsam välbevarad bruksmiljö i Söderfors, Uppland. Söderfors herrgård ligger i Söderfors socken, Tierps kommun i Uppsala län på gränsen mellan Uppland och Gästrikland. Gården har sjötomt och brygga i Dalälven och intill fastigheten finns båtbryggor. Den exklusiva gårdens huvudbyggnad är en timrad två-våningsbyggnad i karolinsk stil med säteritak som stod färdig 1690–1700. Runt 1750 byggdes den om till rokoko-stil under ledning av arkitekt Carl Hårleman som även var med och färdigställde Stockholms slott.

Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun, bild 2
Kattviksvägen 115, Väster/Norrviken, Båstads kommun, bild 3

Kattviksvägen 115

Villa
Väster/Norrviken, Båstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

8 950 000 kr

50 m²

2 rum

2 564 m² tomt

Välkommen till detta sommarparadis med oslagbar utsikt över hav och natur, en riktig liten pärla i sommarparadiset Båstad. Fastigheten har fantastiskt fint läge med utsikt över äppelodlingar, havet och det fantastiska landskapet i västra Båstad och samtidigt närhet till all puls och service. På den stora trädgårdstomten om drygt 2500 kvm ligger detta charmiga 30-talshus med fina detaljer från byggåret och stora härliga uteplatser med strålande utsikt. Här ses sällskapsrum och kök i öppen planlösning , ett sovrum, sovloft samt ett kaklat badrum. Genomgående furugolv, vackra innerdörrar och fönster samt tak öppet till nock. Den inglasade verandan med strålande havsutsikt över äppelodlingar används idag som matsal. Här finns även ett enklare gästhus med två sovrum, en nybyggd friggebod med stora glaspartier och terrass mot vattnet, idag inredd som sällskapsrum. På fastigheten finns även servicehus med extra dusch, toalett, tvättstuga, verkstad och vedbod. Med tillhörande gästhus har man idag 3 sovrum samt ett sovloft. Stor potential finns även för den som vill skapa sitt eget sommarparadis i ett härligt läge med strålande utsikt. Med över 2500 m² tomt utanför detaljplanerat område men ändå med direkt närhet till Båstad, finns här stora möjligheter att förverkliga sitt livs husdrömmar. Uppvuxen och lummig tomt med flertalet fruktträd, Rhododendron, magnolia samt många andra säsongsväxter på sluttningsläge med vacker utsikt över hela Laholmsbukten.

 • Premium
Vendevägen 49B, Djursholm, Danderyds kommun

Vendevägen 49B

Tomt
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Pris saknas

1 500 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en fin och plan trädgårdstomt på Vendevägen i Djursolm. Centralt belägen med närhet till vacker natur och promenadstråk som till Djursholmstorg, skolor, kommunikationer och idrottsaktiviteter. Pris på begäran.

Visar alla 19