Mäklare Christina Löfsten

Christina Löfsten

Om mig

Christina Löfsten Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom / DIHR +46 (0) 708-10 79 30 [email protected] Christina är utbildad civilekonom och har även examen från DIHR.Hon har många års erfarenhet som fastighetsmäklare och arbetar med våningar på Östermalm, Söder, Kungsholmen och i Vasastan. Christina har även stort fokus på villor i Djursholm, Stocksund, Saltsjöbaden och på Lidingö samt sjöställen i Stockholms skärgård. I sitt arbete betonar hon vikten av det personliga engag

Mäklarens försäljning på Hemnet
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Emblavägen 6, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Emblavägen 6

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
32 000 000 kr
285 + 89 m²
10 rum
2 016 m² tomt

Perfekt belägen familjevilla i Svalnäs med en härlig trädgårdstomt i söderläge. Familjevilla från 1932 mycket smakfullt renoverat och art déco inspirerad. Ett hem med stora sällskapsrum och många sovrum fördelat på tre plan. Välplanerad familjevilla och utrymme för stort socialt umgänge såväl som familjeliv med idag 6 sovrum. Villan har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster och med härlig atmosfär. Närhet till vattnet och till Djursholms torg som till förskolor och skolor gör detta till ett mycket eftertraktat boende, och väl anpassat för familjeliv. Kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Midgårdsvägen 2, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Midgårdsvägen 2

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
27 000 000 kr
242 + 130 m²
8 rum
2 218 m² tomt

Villa mycket attraktivt och fritt belägen i Djursholm med en underbar insynsskyddad trädgårdstomt som på senare år designats om med hjälp av trädgårdsarkitekt. Kombinationen av trädgårdsarkitektens design och många stora träd gör den speciell, och ger fägring under hela säsongen. Fruktträd, bärbuskar, perenner, pioner, rosor och magnolia är bara några exempel. Altan samt stor terrass med Offerdalsskiffer med pergola, pool och växthus, i bästa syd/sydvästläge. Detta hem har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1935, och vårdats och vidareutvecklats av fyra generationer. Villan om totalt ca 414 kvm, varav 256 kvm boarea har ett fritt läge där hörntomten gränsar mot park och allmänning. Villan har stora fönster i alla väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Familjevillan är välplanerad med plats för stort socialt umgänge såväl som familjeliv disponerad på två plan samt källare. Garage, pool och växthus. Närhet till Djursholms torg, kommunikationer och Sveaviken.

  • Premium

Visar alla 2