Mäklare Michael Preber

Michael Preber

Om mig

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna i Sverige. Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Vill du sälja med branschens starkaste marknadsföring?

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kragenäsvägen 21, Lidingö/Brevik, Lidingö kommun

Kragenäsvägen 21

Villa
Lidingö/Brevik, Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Pris saknas
234 + 142 m²
3 902 m² tomt

Välkommen till Kragenäsudde, där en sällsynt möjlighet väntar att förvärva din privata udde/halvö, ett av Lidingös och Stockholms absolut bästa lägen. Denna möjlighet, som kanske bara inträffar en gång vart femtionde år, bjuder på en imponerande panoramavy som sträcker sig över Stockholms inlopp och skärgården. Beläget endast 15 minuters bilresa till Östermalm/Stureplan, erbjuder Kragenäsudde en exklusiv och skyddad miljö med en känsla av skärgårdsliv. Här bor du helt privat, samtidigt som du är nära Stockholms innerstad. Egendomen utgör ett riktmärke för inloppet till Stockholm och möjligheterna är oändliga – från att skapa ditt drömboende till att forma ett generationsboende för hela familjen. Dessutom finns en generös brygga med brygghus och bastu, samt gott om utrymme för förtöjning för båtar och vattenskotrar. Denna unika egendom ger dig möjligheten att förverkliga ditt drömhem med en generös byggyta på en tomt om 6 845 kvm och 2 309 kvm vattenområde, och en befintlig byggnadsyta på 654 kvm med stora möjligheter att utöka. Med solen som följeslagare från morgon till kväll erbjuder detta enastående läge en oöverträffad plats att kalla hem. Här smälter naturen samman med vattenlandskapet och du omges av en förtrollande skärgårdsnatur som bjuder in till äventyr och upplevelser. Med slingrande träd och dramatiska klippor som leder ner till vattnet är detta verkligen en plats där du kan skapa din egen oas. Denna sällsynta möjlighet, som bara erbjuds i mycket få tillfällen, vänder sig till dig och din familj som söker det exceptionella. Välkommen till detta unika paradis och förverkliga er dröm om ett mycket unikt och exklusivt boende vid vattnet.

Klockargårdsstigen 3, Brevik/Tyresö, Tyresö kommun

Klockargårdsstigen 3

Tomt
Brevik/Tyresö, Tyresö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
Pris saknas
4 307 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska sjötomt med ett underbart läge. Här har du en generös möjlighet att bygga ditt drömhus. Det finns en lång strandlinje, en sandstrand, brygga och flera möjligheter till båtförtöjning. Tomten har även stora plana gräsmattor och vackra björkar.

Tre fiskares väg 10B, Resarö/Vaxholm, Vaxholms kommun

Tre fiskares väg 10B

Tomt
Resarö/Vaxholm, Vaxholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
13 400 000 kr
2 005 m² tomt

Varmt välkommen till denna enastående möjlighet att förverkliga din dröm om ett hem på denna underbara sjötomt. Den plana tomten är försedd med vackra äppelträd som ger platsen karaktär och trivsel. Belägen i den eftertraktade Storäng på Resarös södra del, ger dig känslan av genuint skärgårdsliv med förmånen att endast behöva 30 minuters resväg till Stockholms innerstad. Storäng är verkligen en plats där ro och avkoppling frodas, med sina parkliknande tomter och charmiga sekelskiftesvillor.

Barrtorpsvägen 9, Rönninge, Salems kommun
Barrtorpsvägen 9, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Barrtorpsvägen 9, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Barrtorpsvägen 9

Villa
Rönninge, Salems kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
45 000 000 kr
279 + 104 m²
3,1 ha tomt

Stor tomt på cirka 3,1 hektar med vackert sekelskifteshus beläget en halvtimme från Stockholm. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en eftertraktad sekelskiftesegendom från 1907, med södervänd tomt på cirka 3,1 hektar och endast en halvtimmes avstånd från Stockholms city. Det finns goda möjligheter för fastighetsutvecklare att dela upp tomten till mindre delar för att skapa ett mindre villasamhälle. Huvudbyggnaden nås via en privat väg och har ett mycket privat läge med en vacker utsikt mot sjön. Den generösa villan är på cirka 338 kvadratmeter. Stora salonger med vackra eldstäder från byggåret, höga äldre handblåsta fönster, originalträgolv och fiskbensparkett, eleganta stuckaturer och imponerande dörrposter. Byggnaden behöver renoveras och tas om hand om, men det finns stora möjligheter att skapa något helt unikt.

  • Premium
Tre Fiskares Väg 10, Vaxholm/Resarö, Vaxholms kommun

Tre Fiskares Väg 10

Tomt
Vaxholm/Resarö, Vaxholms kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 900 000 kr
1 500 m² tomt

Välkommen till denna möjlighet att forma ditt drömhus på en plan, lättplanerad och solig tomt med bara meter från vattnet och den gemensamma bryggan. Här finns även goda möjligheter till båtplats. Tomten kantas av ett flertal vackra björkar och ett stort magiskt äppelträd som ger karaktär och trivsel. Läget ligger i attraktiva Storäng på södra delen av Resarö med känslan av skärgården och bara 30 minuter in till Stockholms stad. Härligt gångavstånd för morgondoppet eller varför inte bada med barnen precis nedanför tomten. Här bor man tryggt med bra kommunikationer och med närhet till skolor och förskolor. Resarö är en idyllisk ö med gott om sportaktiviteter.

  • Plus
Kräftvägen 20, Lidingö/Norra Lidingö, Lidingö kommun

Kräftvägen 20

Villa
Lidingö/Norra Lidingö, Lidingö kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
52 000 000 kr
368 + 139 m²
10 rum
1 129 m² tomt

En unik fastighet om 507 kvadratmeter med ett högt, fritt läge som ger en fantastisk panoramautsikt över vattnet, är en av de mest eftertraktade lägena i Stockholm. Inredningen och formspråket är en blandning av internationell och skandinavisk arkitektur, ritat av den berömde arkitekten Magnus Ståhl. Byggnaden är ett arkitektoniskt mästerverk med en spektakulär takterrass med en makalös utsikt. Känslan för rum och miljö har tillvaratagits på ett synnerligen föredömligt sätt, både på insidan och utsidan. Formspråket är återhållsamt men ändå inbjudande, med sina raka linjer. Allt är verkligen utfört med engagemang in i minsta detalj. Här bor man i en livsstilsfastighet med bästa solläge bara några minuter från Stockholms innerstad.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 6