Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun, bild 2
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun, bild 3

Fårakullsvägen 3B

Villa
Varberg-Espevik, Varbergs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
39 000 000 kr
350 + 350 m²
10 rum
44,7 ha tomt

Med fulländad arkitektur och högsta standard uppenbarar sig detta mycket privata och insynsskyddade drömboende på totalt 700 kvm. Goda förutsättningar finns till avstyckningar. Den exklusiva fastigheten är högt belägen med egen väg till fastigheten med en markarea om 45 hektar, som sträcker sig ända ner till strandlinjen. Bättre än så här blir det inte. Med en fantastisk havsutsikt, integrerad i terrängen omgiven av skog kombineras här häpnadsväckande storslagenhet med modern arkitektur. Villan är byggd i fina material med stora glaspartier mot havet. Havsutsikt från flera rum. I detta arkitektoniska hem med internationell prägel gör sig den nordiska enkelheten påmind i både materialval och rymdkänsla. Sex badrum och två enskilda toaletter hör inte till vanligheterna. Rejäl stenterrass med pool i härligt läge med fin utsikt mot havet. Fastigheten omgärdas effektfullt av skogen. Vidare finns ett garage/festlokal/konferenssal med stora möjligheter. Goda möjligheter till avstyckning av tomter ger en extra dimension.

  • Premium
  • Uteplats
Fäxhult Brunnsvägen 13, Fäxhult-Svenljunga, Svenljunga kommun
  • Sön 4 aug
Fäxhult Brunnsvägen 13, Fäxhult-Svenljunga, Svenljunga kommun, bild 2
Fäxhult Brunnsvägen 13, Fäxhult-Svenljunga, Svenljunga kommun, bild 3

Fäxhult Brunnsvägen 13

Villa
Fäxhult-Svenljunga, Svenljunga kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
2 750 000 kr
69 m²
3 rum
1 280 m² tomt

Med gångavstånd till Holsjön och härliga sandstränder längst in på en återvändsgata ligger denna enplansvilla från 2008 i mycket bra skick med en öppen planlösning. Villan erbjuder generösa sällskapsytor med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och omges av uteplatser som ger sol hela dagen. Vattenburen golvvärme och klinkers i hela huset. Friggebod ger extra sovplatser. Fastigheten ligger mycket bra belägen med bergspartier både framför och bakom huset som gör att läget blir väldigt privat. 60 minuter till Landvetter, 75 minuter till Göteborg, 55 minuter till Varberg och Falkenberg, 25 minuter till Ullared gör att man har nära till det mesta. Huset erbjuder sällskapsytor i öppen planlösning, två sovrum, rejält badrum med badkar, dusch, gäststuga/förråd och är beläget på en friköpt tomt med perfekt solläge. Vardagsrum med braskamin, stora fönsterpartier och utgång till rejäla träaltaner om cirka 100 kvm byggda 2024. Marbodalsköket ligger med öppen planlösning mot matplatsen och vardagsrummet. Centraldammsugare. Gångavstånd till bad, sandstrand och hamn. Den vackra tomten har sol hela dagen och blandas med berg och gräs. Detta är en idyll utöver det vanliga. Missa inte denna chansen.

  • Premium
  • Uteplats
Djupviksvägen 90, Tjörn, Tjörns kommun
Djupviksvägen 90, Tjörn, Tjörns kommun, bild 2
Djupviksvägen 90, Tjörn, Tjörns kommun, bild 3

Djupviksvägen 90

Fritidshus
Tjörn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
15 000 000 kr
72 + 72 m²
2 261 m² tomt

Denna exceptionella tomt erbjuder en sällsynt möjlighet att skapa en drömfastighet i skärgården där man omgärdas av hav på tre sidor av fastigheten. En tomt som sträcker sig ut på en pir i Hakefjorden med stora möjligheter. Här finns ett hus om 144 kvm samt ett köpmanshus om cirka 330 kvm som är ihopbyggda via terrasser. Längst ut på piren finns också en minst sagt rejäl sjöbod i tre plan som hänger ut över vattnet. Från husen och bort till sjöboden sträcker sig en grönskande gräsmatta som inbjuder till lek och umgänge. Mellan husen och garaget bildas en lugn och skyddad plats, perfekt för parkering och även uteplatser. I ett lugnt norrläge har fastigheten också en brygga. Allt är i behov av kraftig renovering / nybyggnation men en rejäl möjlighet att skapa sig en unik fastighet med stora byggrätter precis på havskanten.

  • Premium
Dalbergen 11, Härön - Tjörn, Tjörns kommun

Dalbergen 11

Tomt
Härön - Tjörn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
2 490 000 kr
743 m² tomt

Unik möjlighet som inte kommer ofta! Nu finns chansen att köpa denna friliggande tomt på 743 kvm utan krav på specifik husleverantör. Här kan du bygga stort och kreativt då det är en generös byggrätt. Byggklar välbelägen tomt med färdigsprängd terrassyta för placering av hus. I priset ingår kommunalt VA . Kanalisation för fiber och el ingår också. Anslutningsavgifter för fiber och el tillkommer. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Gångavstånd till badplats och restaurang. Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 140 kvm. 20 kvm förrådsbyggnad får uppföras. Taklutning 27-33 grader. 6,9 meter utgör högsta nockhöjd för huvudbyggnad och 3 meter för förrådsbyggnad. Taken ska utformas som sadeltak med röda takpannor. Verandatak får utföras med bandfalsad plåt. Fasader skall utgöras av trä och målas i ljus grå eller vit kulör. Ingen fastighetsavgift utgår de 15 första åren på det nybyggda huset. Parkering sker i Linneviken. Se skyltar. Därefter följer en promenad på cirka 5 minuter till färjan.

  • Balkong
  • Uteplats
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 2
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 3

Dalbergen 18 och 13

Villa
Härön - Tjörn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 900 000 kr
124,6 m²
5 rum
751 m² tomt

Nu säljs två färdiga hus på Härön. Det ena på 159 kvm och det andra på 125 kvm. Utgångspris för det mindre huset är 6,9 miljoner och för det större 8,9 miljoner. Se nedanstående två beskrivningar. Med ett högt och fritt läge gränsande mot naturreservat natura 2000 ligger detta nybyggda skärgårdshus på 125 kvm med gammaldags charm. Öppen planlösning, tre sovrum, två badrum, två balkonger och braskamin är bara något av vad detta hus och läge har att erbjuda. Fina trägolv varvat med klinkergolv i hela huset. Rejält trädäck runt hela huset. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Fiber indraget. Gångavstånd till badplats och restaurang. Det sjunde huset i området håller just nu på att byggas. Detta är en skärgårdsdröm som mycket sällan dyker upp. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Med ett högt och fritt läge gränsande mot naturreservat natura 2000 ligger detta nybyggda skärgårdshus på 159 kvm med gammaldags charm. Trädäck runt hela huset på cirka 210 kvm ger sol från morgon till kväll. Öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum, två balkonger och braskamin är bara något av vad detta hus och läge har att erbjuda. Havsutsikten är makalös och man ser Marstrands fästning från trädäcket. Fina trägolv i vitpigmenterad ek varvat med klinkergolv i hela huset. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Fiber indraget. Gångavstånd till badplats och restaurang. Det sjunde huset i området håller just nu på att byggas. Detta är en skärgårdsdröm som mycket sällan dyker upp. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Parkering sker i Linneviken. Se skyltar. Därefter följer en promenad på cirka 5 minuter till färjan.

  • Premium
Kullaviks Gullviveväg 39, Kullavik, Kungsbacka kommun
Kullaviks Gullviveväg 39, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 2
Kullaviks Gullviveväg 39, Kullavik, Kungsbacka kommun, bild 3

Kullaviks Gullviveväg 39

Villa
Kullavik, Kungsbacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
20 000 000 kr
230 + 61 m²
7 rum
3 905 m² tomt

Med ett mycket privat läge ligger denna rymliga villa om cirka 300 kvm plus Attefallshus, växthus, vedbod och garage. Fastigheten är belägen på en friköpt tomt om 3905 kvm. Villan har ett högt och fritt läge med generösa sällskapsytor, rymligt kök, tre öppna spisar och fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Huvudbyggnaden totalrenoverades 2004 inklusive ny el och VVS. Villan omges av en högkvalitativ stensatt altan som ger både sol och lä. Fastigheten ligger längst in på en återvändsgata. Fiber installerat. Bergvärme och solceller minskar driftskostnaderna. Detta är det perfekta boendet för den som vill bo privat men ändå ha gångavstånd till skolor affärer, kommunikationer och båthamn.

  • Premium
Trotakan Norra 2, null, Arvika kommun
Trotakan Norra 2, null, Arvika kommun, bild 2
Trotakan Norra 2, null, Arvika kommun, bild 3

Trotakan Norra 2

Gård/Skog
Arvika kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
5 500 000 kr
262 m²
6 rum
101,5 ha tomt

Fastighet med möjlighet att köpa tre olika delar. A: Trotakan 1:4 Björnberga, tomtmark för bebyggelse 3.500.000kr B: Trotakan 1:4 Stendalen, produktiv skog. 7.500.000kr C: Trotakan Norra 2, 6 rok 262 kvm, gård med bostad 5.500.000 kr Sammanlagd area: 1.014.570 kvm Skogsfastighet om cirka 96 hektar skogsmark delat i två skiften. Ingår i större jaktvårdsområde för älgjakt och byns ägor i småviltsjakt. Både Glafsfjorden och Björntjärn som ligger mitt i enheten har rikligt fiskbestånd - godkänt som livsmedel. Förutom skogen finns även i anslutning möjligheten att köpa en hästgård om cirka 4 hektar. En modern bostad centralt i enheten, gamla uthus, åkermark, ängs o skogsmark. Ligger ca 4km från Arvika centrum med busshållplats 60 meter från bostaden, 3 km till förskola, låg o mellanstadieskola. 400meter västerut finns en marina där bostadsfastigheten har en egen båtplats och medlemskap i Sjöhagets vägförening mot en årlig avgift. Större kommunal badplats o camping 2 km. På vintern en kaffestuga uppe på berget öppen för motionärer. Hela området har ett utmärkt vägnät för promenader, ridturer och fyrhjulings-turer på många kilometer i olika riktningar. Fastigheten kan alltså köpas i sin helhet med båda fastigheterna Trotakan 1:4 och Trotakan 1:5 för den som vill ha både gård och skog och avstyckningsmöjligheter. Alternativt kan varje del köpas var för sig.

  • Premium
Grötån 168, Grötån, Uddevalla kommun

Grötån 168

Övrigt
Grötån, Uddevalla kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
16 000 000 kr
115 m²
7 rum
785 m² tomt

Längst in på vägen mot Grötån, omgiven av skog och hav, ligger denna fantastiska fastighet med avskildhet och insynsskydd precis vid havet. Vid ankomst möts man av en idyllisk vy – två fantastiska hus och med havet som breder ut sig där bakom. Mellan husen finns en gräsmatta omgiven av altaner som löper ner till den privata bryggan. Naturen omger fastigheten med sin närvaro och ger en harmonisk atmosfär. Havets lockande brus blir en inbjudan till vattnet, och för de som längtar efter bad finns flera alternativ; från små klippkullar längs strandlinjen eller den bekväma stegen på den privata bryggan. För en extra touch av exklusivitet erbjuder fastigheten en unik båtväg för en stilfull och minnesvärd entré. Den privata bryggan erbjuder plats för såväl stora båtar som ytterligare vattenskotrar med mera. Inga problem att lägga till med segelbåten heller då djupet är generöst. Bryggan blir inte bara praktisk för båtparkering utan blir en samlingsplats och en naturlig förlängning av fastigheten Här kan du och dina gäster njuta av vattensporter, solning, middagar, trädgårdsfester och skapa oförglömliga minnen. Fastigheten är klassad som konferensboende.

Knarrholmen 21, Södra Skärgården, Göteborgs kommun

Knarrholmen 21

Fritidshus
Södra Skärgården, Göteborgs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 850 000 kr
89 m²
3 rum
1 055 kr/mån

Den lilla ön Knarrholmen är en riktig idyll för många göteborgare under somrarna. Ursprungligen skänktes ön till Götaverkens arbetare och ön bebyggdes med fritidshus. På Knarrholmen finns många fina badplatser och klippor att koppla av på.

Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun, bild 2
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun, bild 3

Hamnen Stora Dyrön

Lägenhet
Dyrön, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 500 000 kr
141 m² tomt

Fastighet med drömläge i södra hamnen på Dyrön. Fastigheten består av en härlig lägenhet med stor balkong och med magisk utsikt över havet, samt utrymmen för verksamheter.

  • Premium
  • Äganderätt
Södra Bergsgatan 3A, Strömstad, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 3A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
16 500 000 kr
214 m²
5 rum
vån 3/4
16 140 kr/mån
77 103 kr/m²

Högst upp i huset på Södra Bergsgatan 3 i Strömstad ligger denna fantastiska och mycket påkostade penthousevåning, den största i föreningen. Våningen om 214 kvm har generösa sociala ytor och fyra möblerbara terrasser i olika väderstreck med strålande havsutsikt. Genomgående i lägenheten ligger ett mörkt pigmenterat trägolv från Solidfloor i snygg kombination med stilrena och exklusiva materialval samt infälld, välplanerad och påkostad belysning för ett luxuöst drömboende. Här bor man mycket bekvämt i en välskött fastighet med allt vad staden har att erbjuda direkt utanför de två entréerna. I trappuppgången finns en rymlig hiss. Det första man möts av när man öppnar våningens entrédörr är de exklusiva materialvalen samt de generösa ytorna i lägenheten. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder i en garderobsvägg från italienska Arrival. Vidare från hallen nås det generösa vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket och matsalen. Från detta rum nås även den gedigna terrassen i sydväst. Köket är stilrent från italienska Arrital med en gedigen köksö klädd med bänkskiva i kalksten samt maskiner från Miele. Köket är inrett med integrerad vinkyl, kyl och frys, diskmaskin ugn, mikro samt spishäll med fläkt. I anslutning till matsalen nås två helkaklade exklusiva badrum, ett som är inrett med både dusch och badkar, WC samt handfatskommod och ett som är inrett med handfat och WC. Båda badrummen är inredda med smakfull interiör och välplanerad infälld belysning. Vidare på entrévåningen finns ett härligt sovrum med vacker havsutsikt och ett bio-rum som även kan användas som kontor. Från matsalen nås även master bedroom-sviten via skjutdörrar. I master bedroom-sviten finns en walk-in-closet med interiör från Jerlov & inredning, en egen terrass i nordväst och en tvättstuga med garderober, diskho samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Via en gedigen trappa i stål med mörkt pigmenterat trä samt glas-räcken nås den översta våningen. På denna våning finns det en lounge som leder ut till takterrassen, ett badrum med handfatskommod, WC samt dusch och ett sovrum med strålande havsutsikt i två väderstreck. Loungen är inredd med barkök från Jerlov & inredning, vinkyl, kylskåp, diskmaskin från Miele samt diskho. Takterrassen är i två olika nivåer med strålande panoramautsikt över havet, Strömstad och hamnen, den övre takterrassen är klädd i Megawood för minimalt underhåll. På takterrassen finns gott om plats för matsalsbord, soffgrupp samt solsängar. Njut av ett varmt bad i spabadet från Viskan spa i solnedgången på terrassen med strålande utsikt över havet.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 11