Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Skeppsholmen Sotheby's International Realty

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tångvägen 18, Varberg - Träslövsläge, Varbergs kommun
 • Sön 3 mar
Tångvägen 18, Varberg - Träslövsläge, Varbergs kommun, bild 2
Tångvägen 18, Varberg - Träslövsläge, Varbergs kommun, bild 3

Tångvägen 18

Villa
Varberg - Träslövsläge, Varbergs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 100 000 kr
217 + 94 m²
8 rum
828 m² tomt

Denna renoverade fastighet om totalt 311 kvm ligger bara några hundra meter från det glittrande havet. Detta lyxiga hus har en fin insynsskyddad pool med pooldäck, så att du kan njuta av den ultimata utomhusupplevelsen. Belägen på en till stor del insynsskyddad tomt erbjuder detta boende ett överflöd av utrymme och komfort. Fastigheten har rejäla sällskapsutymmen, fem sovrum, gym, bastu, utomhusspa och rikligt med uteplatser. Solcellerna på taket gör att driftskostnaderna är väldigt låga. Garage och plats för flera bilar på uppfarten.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Kobbehallsvägen 4, Göteborg-Askim, Göteborgs kommun
 • Ons 6 mar
Kobbehallsvägen 4, Göteborg-Askim, Göteborgs kommun, bild 2
Kobbehallsvägen 4, Göteborg-Askim, Göteborgs kommun, bild 3

Kobbehallsvägen 4

Villa
Göteborg-Askim, Göteborgs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 750 000 kr
223 + 48 m²
6 rum
987 m² tomt

Fina material och originaldetaljer för den arkitekturintresserade, ritat av Bengt Börtin 1967 med samma ägarfamilj genom alla år. Öppen planlösning och 223 kvm i ett plan med stora sällskapsytor och gott om sovrum. Bästa läge i området, högst upp på återvändsgata 90 m över havet med skog och sjö runt knuten och 10 min till havet och 15 till stan. K-märkt område med bl a tennisbana, fotbollsplan, gungor och utsiktsplats. Denna 60-talspärla med tidstypiska detaljer och material i original är en genomtänkt helhet där ljuset spelar huvudrollen. Stora fönsterpartier i hela huset ger en trivsam atmosfär. Insynskyddad innergård med soligt söderläge.

 • Premium
Härön Tryckhålet 197, Härön, Tjörns kommun
Härön Tryckhålet 197, Härön, Tjörns kommun, bild 2
Härön Tryckhålet 197, Härön, Tjörns kommun, bild 3

Härön Tryckhålet 197

Fritidshus
Härön, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
27 500 000 kr
566 m²
518 m² tomt

Klassiska byggnaden Magasinet om cirka 566 kvm totalarea på Härön är äntligen till salu. Detta är en möjligheternas fastighet med flera olika användningsområden och potential att utveckla vidare såväl som njuta av det gedigna arbete som är gjort. Huset är indelat i tre våningar där det på den översta våningen precis har färdigställts två nybyggda lägenheter om 3 rum och kök och cirka 80 kvm vardera. Dessa lägenheter har högt i tak och känslan av en vindsvåning som ligger på vattnet. Våning två byggdes om 2021 till ett mysigt hotell om sex dubbelrum alla med eget badrum och havsutsikt. Allt är fint inrett och numera ingår man i Petit Hotels vilket skapar möjligheter för ytterligare uthyrning. Nedre våningen inhyser den klassiska restaurangen. Här har många underbara kvällar spenderats för restaurangens gäster genom åren. Den mysiga miljön invändigt tillsammans med den rymliga uteserveringen direkt på vattnet är som gjord för att skapa trivsel och sprida glädje. Huset är i gott skick och utanför uteserveringen har man fem båtplatser för gäster att lägga till i direkt anslutning till byggnaden.

 • Premium
Nyby gård, Långaryd-Hylte, Hylte kommun
Nyby gård, Långaryd-Hylte, Hylte kommun, bild 2
Nyby gård, Långaryd-Hylte, Hylte kommun, bild 3

Nyby gård

Gård/Skog
Långaryd-Hylte, Hylte kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 000 000 kr
118 + 79 m²
6 rum
60 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en gård på 60 hektar! Här finns oändliga möjligheter för drömmar att bli verklighet! Ekologisk odling, hästar - djurhållning eller andra framtida investeringar? Detta är din chans att skapa ditt eget lantliga paradis! Större delen av marken är sammanhängande, vilket ger flexibilitet för olika ändamål. Skogsområdet täcker cirka 21 hektar och den övriga marken uppgår till 39 hektar. En skogsbruksplan från januari 2019 (se bifogat dokument) ger detaljer om skogen, notera att det tillkommer ytterligare 4 års tillväxt. Marken gränsar till sjöar och Nissan, vilket öppnar möjligheter för paddling och friluftsliv. Jakt- och fiskerättigheter i flera sjöar ingår, vilket gör det till en idealisk plats för den naturintresserade. Här kan du verkligen njuta av naturen samtidigt som din investering växer i värde. På gården finns en rymlig ladugård. Tidigare fanns här 50 mjölkkor och ytterligare 50 nötkreatur huserade i maskinhallen, samtidigt gick 10 hästar på lösdrift.

 • Premium
Dalbergen 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun
 • Mån 1 apr kl 12:45
Dalbergen 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 2
Dalbergen 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 3

Dalbergen 13

Villa
Härön - Tjörn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
9 900 000 kr
158,5 m²
6 rum
912 m² tomt

Med ett högt och fritt läge gränsande mot naturreservat natura 2000 ligger detta nybyggda skärgårdshus med gammaldags charm. Trädäck runt hela huset på cirka 210 kvm ger sol från morgon till kväll. Öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum, två balkonger och braskamin är bara något av vad detta hus och läge har att erbjuda. Havsutsikten är makalös och man ser Marstrands fästning från trädäcket. Fina trägolv i vitpigmenterad ek varvat med klinkergolv i hela huset. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Fiber indraget. Gångavstånd till badplats och restaurang. Detta är en skärgårdsdröm som mycket sällan dyker upp. Färjan går från Kyrkesund 12.25 och 13.25. Tillbaka från Härön 13.20 och 14.20. Välkomna måndag 1 april på visning. Parkering sker i Linneviken. Se skyltar. Därefter följer en promenad på cirka 5 minuter till färjan.

 • Premium
Skåpesund 5, Skåpesund, Tjörns kommun
Skåpesund 5, Skåpesund, Tjörns kommun, bild 2
Skåpesund 5, Skåpesund, Tjörns kommun, bild 3

Skåpesund 5

Villa
Skåpesund, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
11 500 000 kr
144 + 125 m²
6 rum
1 386 m² tomt

Välkommen till detta extraordinära boende som reser sig på en höjd, omgivet av granitklippor, frodig skog och en hisnande utsikt över havet och sundet som sträcker sig mellan Orust och Tjörn. Med en totalyta om ca 1386 kvm och villa om ca 144 kvm med sex rum och kök, är detta hem perfekt för en familj, eller par som letar efter ett boende med ett härligt landskap tätt inpå. Det är också en utmärkt möjlighet som en investering för framtida verksamheter. Har du någonsin funderat på att starta ett bed and breakfast? Detta är platsen för dig! Med rötter som sträcker sig tillbaka till 1900 talet, och med historiska minnen som troligtvis går ännu djupare, har detta hem genomgått en noggrann renovering för att smälta samman dess charmiga arv med en modern känsla. Skåpesund 5 har mycket att erbjuda. Havsutsikt från de flesta rum, stora fönster med ett härligt ljusinsläpp, och rymliga rum. Flera uteplatser att njuta av, inklusive en balkong, en vidsträckt altan med havsutsikt och möjligheter för flera loungemöbler. En insynsskyddad innergård som erbjuder en fridfull plats för lugn och avkoppling. På denna fantastiska fastighet finns en rymlig lada perfekt för både förvaring eller möjligtvis en yoga studio. Dessutom finns en förtjusande bakstuga med en takhöjd på hela 4 meter och en antik bakugn. Den nuvarande ägaren har omvandlat detta utrymme till en inspirerande konstnärlig studio där skaparglädjen har fullt utrymme att blomstra. För båtälskaren finns en egen båtplats med segeldjup, samt två bojar för smidig tilläggning av mindre båtar. Denna fastighet kombinerar naturlig skönhet, historisk charm och modern bekvämlighet till ett unikt boende.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Särestad Furulund 106, Slöinge - Falkenberg, Falkenbergs kommun

Särestad Furulund 106

Villa
Slöinge - Falkenberg, Falkenbergs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 000 000 kr
200 m²
5 rum
10 000 m² tomt

Detta exklusiva timmerhus med mycket privat läge är byggt 2022 med en massiv träram av gran, i halvstockar på 30-40 cm. De båda planen binds ihop av en trappa gjord till ett komplett träd, ett konstverk! Huset ligger avskilt, omgiven av natur med fin utsikt över fält, hästar och en mycket lugn och tyst slätt. Spotlights i hela huset. Fina detaljer av lärkträd. Detta är ett unikt boende.

 • Balkong
 • Uteplats
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun, bild 2
Hamnen Stora Dyrön, Dyrön, Tjörns kommun, bild 3

Hamnen Stora Dyrön

Lägenhet
Dyrön, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
8 500 000 kr
141 m² tomt

Fastighet med drömläge i södra hamnen på Dyrön. Fastigheten består av en härlig lägenhet med stor balkong och med magisk utsikt över havet, samt utrymmen för verksamheter.

 • Premium
 • Äganderätt
Sunningevägen 31A och 31B, Sunningen - Uddevalla, Uddevalla kommun
Sunningevägen 31A och 31B, Sunningen - Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 2
Sunningevägen 31A och 31B, Sunningen - Uddevalla, Uddevalla kommun, bild 3

Sunningevägen 31A och 31B

Tomt
Sunningen - Uddevalla, Uddevalla kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
4 050 000 kr
1 057 m² tomt

Två högt belägna bergstomter om 1057 kvm respektive 754 kvm med strandnära söderläge, strålande utsikt över fjorden och Uddevallabron, några minuters gångväg till bad och båtbryggor. Två mindre sommarstugor är uppförda på den ena fastigheten. VA till tomtgräns betald på den övre fastigheten. Tomterna är inte knuten till någon specifik husleverantör och tomterna säljs tillsammans för 4 050 000 kr. På Sunningen har man härlig natur runt hörnet och närhet till Torp köpcentrum, förskola, bussförbindelser samt Uddevallabron som kan ta dig till Göteborg på 45 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
Södra Bergsgatan 3A, Strömstad, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 3A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
16 500 000 kr
214 m²
5 rum
vån 3/4
12 227 kr/mån
77 103 kr/m²

Högst upp i huset på Södra Bergsgatan 3 i Strömstad ligger denna fantastiska och mycket påkostade penthousevåning, den största i föreningen. Våningen om 214 kvm har generösa sociala ytor och fyra möblerbara terrasser i olika väderstreck med strålande havsutsikt. Genomgående i lägenheten ligger ett mörkt pigmenterat trägolv från Solidfloor i snygg kombination med stilrena och exklusiva materialval samt infälld, välplanerad och påkostad belysning för ett luxuöst drömboende. Här bor man mycket bekvämt i en välskött fastighet med allt vad staden har att erbjuda direkt utanför de två entréerna. I trappuppgången finns en rymlig hiss. Det första man möts av när man öppnar våningens entrédörr är de exklusiva materialvalen samt de generösa ytorna i lägenheten. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder i en garderobsvägg från italienska Arrival. Vidare från hallen nås det generösa vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket och matsalen. Från detta rum nås även den gedigna terrassen i sydväst. Köket är stilrent från italienska Arrital med en gedigen köksö klädd med bänkskiva i kalksten samt maskiner från Miele. Köket är inrett med integrerad vinkyl, kyl och frys, diskmaskin ugn, mikro samt spishäll med fläkt. I anslutning till matsalen nås två helkaklade exklusiva badrum, ett som är inrett med både dusch och badkar, WC samt handfatskommod och ett som är inrett med handfat och WC. Båda badrummen är inredda med smakfull interiör och välplanerad infälld belysning. Vidare på entrévåningen finns ett härligt sovrum med vacker havsutsikt och ett bio-rum som även kan användas som kontor. Från matsalen nås även master bedroom-sviten via skjutdörrar. I master bedroom-sviten finns en walk-in-closet med interiör från Jerlov & inredning, en egen terrass i nordväst och en tvättstuga med garderober, diskho samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Via en gedigen trappa i stål med mörkt pigmenterat trä samt glas-räcken nås den översta våningen. På denna våning finns det en lounge som leder ut till takterrassen, ett badrum med handfatskommod, WC samt dusch och ett sovrum med strålande havsutsikt i två väderstreck. Loungen är inredd med barkök från Jerlov & inredning, vinkyl, kylskåp, diskmaskin från Miele samt diskho. Takterrassen är i två olika nivåer med strålande panoramautsikt över havet, Strömstad och hamnen, den övre takterrassen är klädd i Megawood för minimalt underhåll. På takterrassen finns gott om plats för matsalsbord, soffgrupp samt solsängar. Njut av ett varmt bad i spabadet från Viskan spa i solnedgången på terrassen med strålande utsikt över havet.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 10