Mäklare Mathias Martinsson

Mathias Martinsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Toredammen 38, Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun
Toredammen 38, Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun, bild 2
Toredammen 38, Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun, bild 3

Toredammen 38

Villa
Långedrag - Tångudden, Göteborgs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
13 950 000 kr
175 + 7 m²
5 rum
482 m² tomt

Med en fin utsikt över havet står denna exceptionella villa med sitt unika formspråk. Denna bostad har en innovativ design och planlösning i flera etage och är en slående blandning av lyx, komfort och fängslande estetik. Denna villa förkroppsligar en blandning av moderna och minimalistiska designelement skapar ett imponerande visuellt mästerverk. Kliv in i en värld av rumslig innovation där varje etage har sin egen unika atmosfär, sömlöst sammankopplad med en skräddarsydd trappa som fungerar som både ett funktionellt element och en konstnärlig mittpunkt. Huset har en lättskött trädgård som främst utgörs av altaner som sträcker sig runt huset så att man kan följa med solen hela dagen lång ända tills den går ner i horisonten.

  • Premium
Djupviksvägen 90, null, Tjörns kommun
Djupviksvägen 90, null, Tjörns kommun, bild 2
Djupviksvägen 90, null, Tjörns kommun, bild 3

Djupviksvägen 90

Fritidshus
Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
18 000 000 kr
72 + 72 m²
2 261 m² tomt

Denna exceptionella tomt erbjuder en sällsynt möjlighet att skapa en drömfastighet i skärgården där man omgärdas av hav på tre sidor av fastigheten. En tomt som sträcker sig ut på en pir i Hakefjorden med stora möjligheter. Här finns ett hus om 144 kvm samt ett köpmanshus om cirka 330 kvm som är ihopbyggda via terrasser. Längst ut på piren finns också en minst sagt rejäl sjöbod i tre plan som hänger ut över vattnet. Från husen och bort till sjöboden sträcker sig en grönskande gräsmatta som inbjuder till lek och umgänge. Mellan husen och garaget bildas en lugn och skyddad plats, perfekt för parkering och även uteplatser. I ett lugnt norrläge har fastigheten också en brygga. Allt är i behov av kraftig renovering / nybyggnation men en rejäl möjlighet att skapa sig en unik fastighet med stora byggrätter precis på havskanten.

  • Premium
Södra Bergsgatan 3A, Strömstad, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 3A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
16 500 000 kr
214 m²
5 rum
vån 3/4
12 227 kr/mån
77 103 kr/m²

Högst upp i huset på Södra Bergsgatan 3 i Strömstad ligger denna fantastiska och mycket påkostade penthousevåning, den största i föreningen. Våningen om 214 kvm har generösa sociala ytor och fyra möblerbara terrasser i olika väderstreck med strålande havsutsikt. Genomgående i lägenheten ligger ett mörkt pigmenterat trägolv från Solidfloor i snygg kombination med stilrena och exklusiva materialval samt infälld, välplanerad och påkostad belysning för ett luxuöst drömboende. Här bor man mycket bekvämt i en välskött fastighet med allt vad staden har att erbjuda direkt utanför de två entréerna. I trappuppgången finns en rymlig hiss. Det första man möts av när man öppnar våningens entrédörr är de exklusiva materialvalen samt de generösa ytorna i lägenheten. Hallen har gott om plats för avhängning av ytterkläder i en garderobsvägg från italienska Arrival. Vidare från hallen nås det generösa vardagsrummet som är i öppen planlösning med köket och matsalen. Från detta rum nås även den gedigna terrassen i sydväst. Köket är stilrent från italienska Arrital med en gedigen köksö klädd med bänkskiva i kalksten samt maskiner från Miele. Köket är inrett med integrerad vinkyl, kyl och frys, diskmaskin ugn, mikro samt spishäll med fläkt. I anslutning till matsalen nås två helkaklade exklusiva badrum, ett som är inrett med både dusch och badkar, WC samt handfatskommod och ett som är inrett med handfat och WC. Båda badrummen är inredda med smakfull interiör och välplanerad infälld belysning. Vidare på entrévåningen finns ett härligt sovrum med vacker havsutsikt och ett bio-rum som även kan användas som kontor. Från matsalen nås även master bedroom-sviten via skjutdörrar. I master bedroom-sviten finns en walk-in-closet med interiör från Jerlov & inredning, en egen terrass i nordväst och en tvättstuga med garderober, diskho samt tvättmaskin och torktumlare från Miele. Via en gedigen trappa i stål med mörkt pigmenterat trä samt glas-räcken nås den översta våningen. På denna våning finns det en lounge som leder ut till takterrassen, ett badrum med handfatskommod, WC samt dusch och ett sovrum med strålande havsutsikt i två väderstreck. Loungen är inredd med barkök från Jerlov & inredning, vinkyl, kylskåp, diskmaskin från Miele samt diskho. Takterrassen är i två olika nivåer med strålande panoramautsikt över havet, Strömstad och hamnen, den övre takterrassen är klädd i Megawood för minimalt underhåll. På takterrassen finns gott om plats för matsalsbord, soffgrupp samt solsängar. Njut av ett varmt bad i spabadet från Viskan spa i solnedgången på terrassen med strålande utsikt över havet.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3