Mäklare Stefan Essunger

Stefan Essunger

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun
  • Sön 21 apr
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 2
Dalbergen 18 och 13, Härön - Tjörn, Tjörns kommun, bild 3

Dalbergen 18 och 13

Villa
Härön - Tjörn, Tjörns kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
7 500 000 kr
124,6 m²
5 rum
751 m² tomt

Nu säljs två färdiga hus på Härön. Det ena på 159 kvm och det andra på 125 kvm. Utgångspris för det mindre huset är 7,5 miljoner och för det större 9,9 miljoner. Se nedanstående två beskrivningar. Med ett högt och fritt läge gränsande mot naturreservat natura 2000 ligger detta nybyggda skärgårdshus på 125 kvm med gammaldags charm. Öppen planlösning, tre sovrum, två badrum, två balkonger och braskamin är bara något av vad detta hus och läge har att erbjuda. Fina trägolv varvat med klinkergolv i hela huset. Rejält trädäck runt hela huset. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Fiber indraget. Gångavstånd till badplats och restaurang. Det sjunde huset i området håller just nu på att byggas. Detta är en skärgårdsdröm som mycket sällan dyker upp. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Med ett högt och fritt läge gränsande mot naturreservat natura 2000 ligger detta nybyggda skärgårdshus på 159 kvm med gammaldags charm. Trädäck runt hela huset på cirka 210 kvm ger sol från morgon till kväll. Öppen planlösning, fyra sovrum, två badrum, två balkonger och braskamin är bara något av vad detta hus och läge har att erbjuda. Havsutsikten är makalös och man ser Marstrands fästning från trädäcket. Fina trägolv i vitpigmenterad ek varvat med klinkergolv i hela huset. Parkeringsplats för bil i Kyrkesund ingår. Fiber indraget. Gångavstånd till badplats och restaurang. Det sjunde huset i området håller just nu på att byggas. Detta är en skärgårdsdröm som mycket sällan dyker upp. Du behöver inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren. Färjan går från Kyrkesund 12.25 och 13.25. Tillbaka från Härön 13.20 och 14.20. Välkomna söndag 21 april på visning. Parkering sker i Linneviken. Se skyltar. Därefter följer en promenad på cirka 5 minuter till färjan.

  • Premium
Pölvägen 2, Varberg - Kärradal, Varbergs kommun
Pölvägen 2, Varberg - Kärradal, Varbergs kommun, bild 2
Pölvägen 2, Varberg - Kärradal, Varbergs kommun, bild 3

Pölvägen 2

Villa
Varberg - Kärradal, Varbergs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
5 250 000 kr
95 m²
5 rum
1 144 m² tomt

Med bara några hundra meters gångavstånd till havet och en underbar sandstrand ligger denna renoverade enplansvilla om 95 kvm med en öppen planlösning. Huset har generösa sällskapsytor med fint ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Fina trägolv i stora delar av huset. Gäststuga plus tre förråd. Plats för flera bilar på tomten. Gångavstånd till den välkända restaurangen Fridas.

  • Premium
Gustav Alberts väg 41, Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun
Gustav Alberts väg 41, Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun, bild 2
Gustav Alberts väg 41, Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun, bild 3

Gustav Alberts väg 41

Villa
Åsa - Kläppa, Kungsbacka kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
6 950 000 kr
203 + 29 m²
7 rum
1 225 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska enplansvilla, byggd år 2004 om 203+29 kvm, belägen längst in på en återvändsgata med naturen som närmsta granne. Med en öppen planlösning är detta hem perfekt för familjen som vill ha gott om utrymme att trivas på. Här finns fem generösa sovrum och två stilrena badrum för den ultimata bekvämligheten. Läget är oslagbart med endast 10 minuters promenad till pendeltåget i Åsa, som tar dig till centrala Göteborg på endast 28 minuter. En perfekt kombination av lugn och närhet till storstadens puls. Dessutom är det endast 3 km till havet för sköna bad och avkoppling. Detta energisnåla hem är klassat med energiklass A, vilket är extremt ovanligt och ger låga driftskostnader. På en friköpt tomt om 1225 kvm kan du njuta av ett bra solläge och vacker natur runt omkring. Invändigt imponerar huset med fina klinker och trägolv, samt vattenburen golvvärme för extra komfort. Stensatta uteplatser runt stora delar av huset bjuder in till härliga stunder utomhus. Ryggåstak i flera rum skapar en luftig och ljus atmosfär. För den som värdesätter moderna bekvämligheter finns bergvärme och fiber indraget i huset. En mysig tullekivi öppen spis skapar en extra ombonad känsla under kyliga kvällar. Välkommen till ditt drömhem! Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun, bild 2
Fårakullsvägen 3B, Varberg-Espevik, Varbergs kommun, bild 3

Fårakullsvägen 3B

Villa
Varberg-Espevik, Varbergs kommun
Skeppsholmen Sotheby's International Realty
39 000 000 kr
350 + 350 m²
10 rum
44,7 ha tomt

Med fulländad arkitektur och högsta standard uppenbarar sig detta mycket privata och insynsskyddade drömboende på totalt 700 kvm. Goda förutsättningar finns till avstyckningar. Den exklusiva fastigheten är högt belägen med egen väg till fastigheten med en markarea om 45 hektar, som sträcker sig ända ner till strandlinjen. Bättre än så här blir det inte. Med en fantastisk havsutsikt, integrerad i terrängen omgiven av skog kombineras här häpnadsväckande storslagenhet med modern arkitektur. Villan är byggd i fina material med stora glaspartier mot havet. Havsutsikt från flera rum. I detta arkitektoniska hem med internationell prägel gör sig den nordiska enkelheten påmind i både materialval och rymdkänsla. Sex badrum och två enskilda toaletter hör inte till vanligheterna. Rejäl stenterrass med pool i härligt läge med fin utsikt mot havet. Fastigheten omgärdas effektfullt av skogen. Vidare finns ett garage/festlokal/konferenssal med stora möjligheter. Goda möjligheter till avstyckning av tomter ger en extra dimension.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4