Mäklare Frank Setzer

Frank Setzer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Århult 1077, null, Markaryds kommun

Södra Århult 1077

Villa
Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 995 000 kr
144 + 100 m²
6 rum
1 189 m² tomt

Välkommen till Södra Århult 1077, en rymlig villa utanför Markaryd. Nära Kraxasjön. Huset har en boarea på 144 kvm och en biarea på 100 kvm. Planlösningen är fördelad på sex rum varav fyra sovrum, två badrum och en gäststuga. Passar perfekt för den större familjen. Härlig uteplats, en inbyggd altan med kamin. På tomten finns även bastu samt utedusch. Avstånd till Markaryds centrum ca fem km. I Markaryd finns förskola, skolor, affärer, kanotuthyrning, tågstation, busshållplats, påfart E4 mm.

Gubbarp 3152, null, Hässleholms kommun
  • Budgivning pågår

Gubbarp 3152

Fritidshus
Hässleholms kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
720 000 kr
54 m²
2 rum
2 101 m² tomt

Charmigt fritidshus i vackert omgivning utanför Osby. Huset som har en boara på 54 m2 innehåller 2 rum varav 1 sovrum. Huset renoverades 2021-2023 med nya hängrännor, nytt badrum, installerad luftvärmepump. Brunnen borrades 2023. Skeingesjön med möjlighet till bad och fiske ca 2,5 km. Livsmedelsbutik, skola, tågstation mm finns i Osby, ca 15 min med bil.

Burhult 71, null, Älmhults kommun

Burhult 71

Fritidshus
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
850 000 kr
70 + 28 m²
3 rum
3 539 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta 70 tals fritidshus med bevarade original detaljer som ett typiskt 70 tals tapetmönster i badrum och fiskben parkettgolv i vardagsrum. Fiber indraget, avlopp ifrån 2023. Huset som är på 70 kvm står på en 3539 kvm stor naturtomt med lantligt läge utanför Älmhult. Området präglas av mycket skog och är perfekt för semester och avkoppling. Närmaste livsmedelsbutik är i Hallaryd (ca 8 km), Strömsnäsbruk (ca 11km), Traryd (ca 14 km) och Älmhult (ca 19 km, även tågstation, mm). Närmaste badplats ligger vid sjön Römningen, ca 8 km med möjlighet till bad och fiske.

Lagastigsgatan 68, null, Markaryds kommun
  • Budgivning pågår

Lagastigsgatan 68

Villa
Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
595 000 kr
135 + 81 m²
5 rum
873 m² tomt

Välkommen till Lagastigsgatan 68, rymlig villa med fantastiskt renoveringspotential. Fastighet med stor tomt i Strömsnäsbruk. Gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och badplats. Hammarsjön ca 130m

Lidnäsvägen 28, null, Alvesta kommun

Lidnäsvägen 28

Fritidshus
Alvesta kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
725 000 kr
96 + 50 m²
2 rum
1 990 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika fastigheten med närhet till sjön Stråken. Bostadshuset har genomgått större renoveringar mellan åren 1990-2015 med bl.a. tillbyggnad, takhöjning, kök med golvvärme, ändrad planlösning m.m. Huset har en boarea på 96 kvm, 2 rum och kök. Inredd ovanvåning med gott om plats. Trädgård med fruktträd och mycket potential för den som har ett trädgårdsintresse.

Odensjö Bosagård 4, Odensjö, Ljungby kommun

Odensjö Bosagård 4

Fritidshus
Odensjö, Ljungby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 600 000 kr
130 + 77 m²
6 rum
2 415 m² tomt

Välkommen till "Odensjö Bosagård 4", en välvårdad villa med enastående läge nära sjön Bolmen och den vackra badplatsen. Denna fastighet är en dröm för den som söker harmoni, närhet till natur och en plats att kalla hemma. Belägen bara 400 meter från sjön Bolmen och 630 meter från den lockande badplatsen. Huset har en yta om boarea kvadratmeter och en biarea om 77 kvadratmeter, fördelat på 6 rum, varav 5 sovrum. Detta vinterbonade hus har en mångsidig planlösning och fungerar utmärkt som både fritidshus och permanentboende. Den svenska klassiska färgsättningen - röd med vita knutar - ger fastigheten en traditionell och inbjudande känsla. Uppvärmningen består av kombipanna som kan eldas med olja, ved och el, samt en energieffektiv luft-luftvärmepump, kamin och en vedspis. På fastigheten finns också en gäststuga, och ett större vedförråd som kompletterar fastighetens funktioner och möjligheter. Sammanfattningsvis är "Odensjö Bosagård 4" en fastighet som kombinerar den svenska landsbygdens charm med moderna bekvämligheter. Dess läge nära sjön Bolmen och badplatsen gör det till en idealisk plats för avkoppling och njutning av naturen. Med sina generösa utrymmen och funktionella planlösning är detta hus redo att välkomna sina nya ägare.

Peters Kristinas väg 6, null, Växjö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 15:00

Peters Kristinas väg 6

Fritidshus
Växjö kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
560 000 kr
21 m²
1 rum
1 629 m² tomt

Välkommen till Peters-Kristinas väg 6. Välkommen till detta charmiga fritidshus/ byggbar tomt i Öja, nära Gemla i hjärtat av Småland. Med närhet till en lockande badplats bara 820 meter bort erbjuder denna lilla pärla möjligheten till avkoppling och naturnära njutning. Stugans cirka 21 kvm, ger en intim och mysig upplevelse. Det rymliga allrummet erbjuder en öppen spis som bär med sig värmande stunder framför den sprakande elden. Eldstaden är godkänd för eldning). Det enklare köket, som är utrustat med en spis och en vedspis (godkänd för eldning), andas rustik charm och möjligheten att återvända till enklare tider. Ett kylskåp erbjuder en praktisk plats för att förvara dina förnödenheter och kyla dina förfriskningar. En naturtomt på 1629 kvadratmeter ger en skogskänsla av avskildhet och naturlig skönhet. Här finner du även ett utedass och förrådsbyggnader som kompletterar fastighetens funktionella aspekter. El är redan indraget till fastigheten, vilket ger en extra nivå av bekvämlighet. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget och enbart anslutningskostnad för avlopp återstår av de kommunala kostnaderna för anslutning för den som önskar antingen bygga ett större hus på tomten eller modernisera fritidshuset. Planlösningen är smart och effektiv, med en entré och en liten hall som ger en plats för avhängning och förvaring. Till vänster om hallen öppnar sig ett mysigt allrum med vackert trägolv och en öppen spis. Vidare från allrummet hittar du ett mindre kök. Den etablerade trädgården erbjuder insynsskydd, fruktträd och har plats för odling för den som vill skörda egna grönsaker och bär. Träden och skogspartiet runt tomten skyddar från vind vilket gör det möjligt både att avnjuta den tidiga vårsolen men också att fika i skuggan av ett träd en het sommardag Med närheten till den lockande badplatsen och den omgivande naturen är detta fritidshus en möjlighet att skapa minnen och njuta av enkelheten i livet. Vid badplatsen finns möjlighet att delta i bastukvällar eller hyra bastun för ditt egna sällskap. Åsnens Nationalpark är en halvtimme bort och till Växjö tar det ca 12 minuter med bil. Här väntar möjligheten att återupptäcka genuina värden och skapa en plats för avkoppling och äventyr. Varmt välkommen till denna unika möjlighet i Öja, Småland!

  • Plus

Visar alla 7