Mäklare Frank Setzer

Frank Setzer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snorrslida 2, null, Laholms kommun

Snorrslida 2

Fritidshus
Laholms kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 300 000 kr
72 m²
5 rum
4 013 m² tomt

Välkommen till denna fantastiskt belägna fastighet utanför Knäred! Letar ni efter ett fritidshus med ett bra läge, fint omgivet av skog? Då kan detta charmiga hus blir er favorit. Fastigheten har varit i nuvarande ägo sedan 2004 och har kärleksfullt underhållits och renoverats under åren. En ljus interiör i kombination med originaldetajler som vedspis kombinerad med moderna inslag såsom luftvärmepump, vilket ger huset en mysig touch med högt bruksvärde. Huset erbjuder en boyta på 72 kvm med 4,5 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Överbyggd veranda med fin utsikt över naturen på husets framsida. Till fastigheten tillhör även två lador som är i behov av större renoveringar.

Ängaholmen Lottedal 1, null, Älmhults kommun

Ängaholmen Lottedal 1

Villa
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
1 200 000 kr
62 + 53 m²
2 rum
1 495 m² tomt

Högt belägen fastighet med fin utsikt över Helge å. Ute i natursköna Sköldsbygd finner vi detta trevliga boende som passar både som fritidshus och permanentboende. Fint omgivet av rogivande natur och skog. Huset är väldisponerat och klassiskt inrett med bra standard, kök från 2022 . En stor härligt terrass som vetter mot väster med fin utsikt över ån. Ett härligt ställe att njuta av kvällssol och sommarkvällar. Nyinstallerat minireningsverk utan kemi (2022) Härifrån har man bra pendlingsavstånd in till Älmhult, cirka 10 min med bil. I Älmhult finner du matvarubutiker, barnomsorg och annat serviceutbud. Välkomna att anmäla er till visningen!

Lilla Stockhult 2137, null, Osby kommun

Lilla Stockhult 2137

Fritidshus
Osby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
895 000 kr
116 m²
4 rum
1 166 m² tomt

Välkommen till Lilla Stockhult 2137! Nu har du möjlighet att ta över denna fastighet med många möjligheter! Fastigheten är belägen på landsbygden strax utanför Killeberg i norra Skåne. Lättskött naturtomt på 1166 kvm, större uteplats/trädäck. Bostadshuset är på 1,5 plan med en boarea på 116 kvm. Här finns 4 rok varav 3 sovrum. Planlösning är väldisponerad. Köket är rymligt och allrummet är i bra storlek. Kamin På fastigheten finns även en gäststuga med två sovplatser och ett äldre uthus med förråd. Närmaste livsmedelsbutik och järnvägsstation finns i Killeberg (ca 2 km). Förskola och grundskola i Killeberg. Pendlingsavstånd till Osby och Älmhult (ca 12 km).

Burhult 71, null, Älmhults kommun

Burhult 71

Fritidshus
Älmhults kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
850 000 kr
70 + 28 m²
3 rum
3 539 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta 70 tals fritidshus med bevarade original detaljer som ett typiskt 70 tals tapetmönster i badrum och fiskben parkettgolv i vardagsrum. Fiber indraget, avlopp ifrån 2023. Huset som är på 70 kvm står på en 3539 kvm stor naturtomt med lantligt läge utanför Älmhult. Området präglas av mycket skog och är perfekt för semester och avkoppling. Närmaste livsmedelsbutik är i Hallaryd (ca 8 km), Strömsnäsbruk (ca 11km), Traryd (ca 14 km) och Älmhult (ca 19 km, även tågstation, mm). Närmaste badplats ligger vid sjön Römningen, ca 8 km med möjlighet till bad och fiske.

Lagastigsgatan 68, null, Markaryds kommun
  • Budgivning pågår

Lagastigsgatan 68

Villa
Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
595 000 kr
135 + 81 m²
5 rum
873 m² tomt

Välkommen till Lagastigsgatan 68, rymlig villa med fantastiskt renoveringspotential. Fastighet med stor tomt i Strömsnäsbruk. Gångavstånd till skola, livsmedelsbutik och badplats. Hammarsjön ca 130m

Lidnäsvägen 28, null, Alvesta kommun

Lidnäsvägen 28

Fritidshus
Alvesta kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
725 000 kr
96 + 50 m²
2 rum
1 990 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika fastigheten med närhet till sjön Stråken. Bostadshuset har genomgått större renoveringar mellan åren 1990-2015 med bl.a. tillbyggnad, takhöjning, kök med golvvärme, ändrad planlösning m.m. Huset har en boarea på 96 kvm, 2 rum och kök. Inredd ovanvåning med gott om plats. Trädgård med fruktträd och mycket potential för den som har ett trädgårdsintresse.

Odensjö Bosagård 4, Odensjö, Ljungby kommun

Odensjö Bosagård 4

Fritidshus
Odensjö, Ljungby kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB
2 600 000 kr
130 + 77 m²
6 rum
2 415 m² tomt

Välkommen till "Odensjö Bosagård 4", en välvårdad villa med enastående läge nära sjön Bolmen och den vackra badplatsen. Denna fastighet är en dröm för den som söker harmoni, närhet till natur och en plats att kalla hemma. Belägen bara 400 meter från sjön Bolmen och 630 meter från den lockande badplatsen. Huset har en yta om boarea kvadratmeter och en biarea om 77 kvadratmeter, fördelat på 6 rum, varav 5 sovrum. Detta vinterbonade hus har en mångsidig planlösning och fungerar utmärkt som både fritidshus och permanentboende. Den svenska klassiska färgsättningen - röd med vita knutar - ger fastigheten en traditionell och inbjudande känsla. Uppvärmningen består av kombipanna som kan eldas med olja, ved och el, samt en energieffektiv luft-luftvärmepump, kamin och en vedspis. På fastigheten finns också en gäststuga, och ett större vedförråd som kompletterar fastighetens funktioner och möjligheter. Sammanfattningsvis är "Odensjö Bosagård 4" en fastighet som kombinerar den svenska landsbygdens charm med moderna bekvämligheter. Dess läge nära sjön Bolmen och badplatsen gör det till en idealisk plats för avkoppling och njutning av naturen. Med sina generösa utrymmen och funktionella planlösning är detta hus redo att välkomna sina nya ägare.

Visar alla 7