Mäklare Info

Info

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skånevägen 3, null, Älmhults kommun

Skånevägen 3

Villa
Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå

1 695 000 kr

115 m²

6 rum

2 039 m² tomt

Centralt beläget finner vi denna 20-tals villa. Stor hörntomt med ett rymligt gårdshus bakom boningshuset. Här ges chansen för dig som letar efter något där du kan förslagsvis återskapa den gamla 20-tals stilen i kombination med att sätta din egen prägel på fastigheten. Planlösningen är idag väldisponerad med flertal rum. Här finns sex rum, varav fyra möjliga sovrum samt en rymlig källare som delvis är inredd, gott om plats för förvaring. Trädäck på framsidan som vetter mot väster. Här bor du med en kort promenad in till centrum och det service- och kommunikationsutbud som Älmhult erbjuder. Öster om fastigheten finner vi även Haganäsparken för fina promenad och löparstråk. Kontakta mäklare för mer information som besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Målarevägen 11, Hagabo, Älmhults kommun

Målarevägen 11

Lägenhet
Hagabo, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå

1 295 000 kr

75 m²

3 rum

4 800 kr/mån

17 267 kr/m²

Bostadsrätt i trivsamma Hagabo, ett av Älmhults nyare bostadsområden. En ljus och väldisponerad trea på 75 m2, fördelat på två möjliga sovrum, kök, matplats kombinerat allrum Välplanerat mellan kök, matsal och allrum. Här ges en luftig men ändå avgränsad känsla mellan rummen. Helkaklat badrum, kombinerad tvättstuga och en härlig inglasad balkong. Utöver bostadsrätten har man även ett rymligt förråd att tillgå. Månadsavgiften är förmånlig på 4800 kr inkluderat värme, vatten/avlopp och renhållning. Carport finns, 300kr extra i månaden. I bostadsområdet Hagabo har du nära till serviceutbud som matvarubutik, IKEA varuhus, handelsplats, barnomsorg samt grönområden. Omgivningen är naturnära och vacker. Ett stenkast ifrån bostadsrätten ligger en anlagd damm och fina promenadstråk. För barnfamiljen finns här även en lekplats. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Lammhult, null, Växjö kommun

Lammhult

Fritidshus
Växjö kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB

475 000 kr

44 m²

3 rum

1 900 m² tomt

Trevligt fritidshus nära sjön Stråken. Fritidshus från 70-talet med tidstypiskt inredning i rogivande miljö. Högt belägen på en kulle med gångavstånd till sjön Stråken. Beläget mellan Växjö och Lammhult. Huset ligger fint i ett skogsområde på en arrendetomt om cirka 1900 kvm. El och sommarvatten indraget. Till fastigheten tillhör även en gäststuga. El och vatten indraget även här. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Boastad 64, Fårö, Älmhults kommun

Boastad 64

Villa
Fårö, Älmhults kommun
Stjernfeldt Fastighetsbyrå

3 650 000 kr

110 m²

4 rum

1 408 m² tomt

På fantastiska Fårö, strax utanför Älmhult, finner vi detta paradis. Lugnt och naturskönt, omgivet av sjön Möckeln. Boningshuset är fint beläget med utsikt ut mot sjön, ett stort trädäck och en blomstrande trädgård. Ett härligt ställe att spendera sin lediga tid. Intill boningshuset ligger ett gediget gästhus, en härlig takhöjd med öppet upp till nock och stora fönsterpartier ut mot sjön. Halva delen är inredd med sovloft. Ett rymligt badrum med god standard. Perfekt för gäster, uthyrning eller varför inte om du vill bedriva egen verksamhet hemomkring. Boningshuset är trivsamt inrett. Här kombinerar man fint vissa av huset originaldetaljer i kombination med modern och ljus inredning. Materialvalen passar fint in i vartannat och är naturnära. Välplanerat och genomtänkt där man med stora fönsterpartier längs hela huset långsida får mycket ljus. Trädgård och sjöutsikt i allrum, kontor och sovrum. Köket är modernt och välutrustat, bra med både förvarings- och arbetsyta. Väldisponerat badrum. Planlösningen är fördelad på fyra rum och kök, varav 2-3 sovrum. Trädgården och tomten är drömmen för den trädgårdsintresserade. Ett prunkande trädgård med mycket färger, det stora trädäcket samt växthus. En kort promenad från huset och du når både bad, båtplats och vackra promenadstråk kring Fårö och Boastad. Ett boende som passar både som permanentboende och fritidshus. Kontakta mäklare för mer information som besiktningsprotokoll. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Kvarnaholmsvägen 12, null, Markaryds kommun

Kvarnaholmsvägen 12

Fritidshus
Markaryds kommun
Smålands Fastighetsbyrå AB

1 500 000 kr

100 m²

4 rum

2 805 m² tomt

Fantastiskt läge vid Hammarsjön ett område vid Lagan ån. Nu finns chansen att förvärva denna trevliga fastighet med sjöutsikt,. Passar både som fritidshus och permanentboende. Trivsamt och hemtrevlig inrett med fem rum varav tre möjliga sovrum. Tomten gränsar till grönområde och är lättskött. På tomten finns även ekonomibyggnader såsom en mindre lada, används idag som förråd och verkstad. Ett perfekt ställe för dig som letar efter en fastighet som kan erbjuda många av våra fina naturvärden. närheten till sjön och övrig omgivande natur. Huset ligger cirka 100 m från badplatsen. Gångavstånd till centrum med följande serviceutbud förskola, skola, och mataffär m.m. Kontakta mäklare för mer information. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Visar alla 5