Mäklare Oskar Dagby

Oskar Dagby

Om mig

Oskar är Lidköpingskillen med glimten i ögat och en otroligt hög ambitionsnivå. Han arbetar i Gamla Masthugget sedan flera år tillbaka och har blivit en uppskattad mäklare som säljer överlägset flest bostäder av alla här. Oskar är väldigt bra på att skapa en genuin kontakt både med dig som säljare och med spekulanterna, en av många ingredienser i en lyckad försäljning. Att anlita Oskar innebär för dig en trevlig försäljning och, statistiskt sett mest troligt för dig, att nå ett bra resultat.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Myntgatan 10 A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår

Myntgatan 10 A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
1 995 000 kr
72 m²
2 rum
vån 4/4
5 061 kr/mån
27 708 kr/m²

Högst upp i ett landshövdingehus intill Keillers park finner vi denna rymliga och fräscha vindslägenhet om två rum och kök. Planlösningen bjuder in till umgänge, och i köket kan man duka upp till trevliga middagar i goda vänners lag. Kvadratmetrarna är på de rätta ställena, och ypperliga förvaringsmöjligheter erbjuds bland annat i form av en klädkammare i anslutning till sovrummet som vetter mot naturen bakom huset. Läget är mycket angenämt, och i grannskapet myllrar det av restauranger och butiker. Med cykel, buss eller spårvagn tar man sig in till stan på några minuter.

  • Plus
Nedre Matrosgatan 5, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00

Nedre Matrosgatan 5

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri
2 795 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 1/3
3 651 kr/mån
52 146 kr/m²

I ett landshövdingehus från 1930-talet finner vi denna rymliga tvåa. Takhöjden skapar en luftig atmosfär, och tack vare den yteffektiva planlösningen känns lägenheten större än vad antalet kvadratmeter anger. Ett underbart boende erbjuds, och föreningen har en gemensam takterrass med makalös vy över stan. Runt hörnet breder Slottsskogen ut sig, och det är även nära till Majornas och Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk. Hållplatser finns inom ett stenkast, och med spårvagn tar man sig snabbt till både innerstan och havet.

  • Plus

Visar alla 2