Mäklare Oskar Dagby

Oskar Dagby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Bockhornsgatan 13 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Sön 5 feb kl 12:00
Bockhornsgatan 13 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Bockhornsgatan 13 B, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Bockhornsgatan 13 B

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 195 000 kr

31 m²

1 rum

2 527 kr/mån

70 806 kr/m²

I mysiga Gamla Masthugget finner vi denna trivsamma landshövdingehusetta med tidsenliga fönster, framtaget brädgolv, frilagd tegelvägg och bevarade originaldetaljer såsom spegeldörrar och fönsterbänkar. Skicket är gott och badrummet totalrenoverades i fjol. Köket renoverades för ett par år sedan. Takhöjden är luftig och tack vare den genomgående planlösningen, med fönster i motsatta väderstreck, flödar ljuset hela dagen. Lägenheten har en trivsam radhuskänsla, inte minst tack vare den egna uteplatsen i soligt söderläge, som att de inte vore nog ingår gas, el, värme och vatten i avgiften. Strax utanför uteplatsen breder Slottsskogen ut sig. Läget är det bästa tänkbara, och samtidigt som lugnet råder i kvarteret har man Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk på kort promenadavstånd. Hållplats finns runt hörnet, och med tystgående elbuss tar man sig snabbt till andra delar av staden.

  • Premium
  • Uteplats
Hjorthagsgatan 10 F, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Imorgon kl 17:00

Hjorthagsgatan 10 F

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 495 000 kr

42,8 m²

2 rum

2 731 kr/mån

58 294 kr/m²

I ett landshövdingehuskvarter från 1930-talet finner vi denna välplanerade tvåa med luftig takhöjd, stor balkong och härligt ljusinsläpp från fönster i motsatta väderstreck. Originaldetaljer såsom spegeldörrar, lister, garderober och hatthylla har bevarats, och framtaget brädgolv löper tröskelfritt genom dörröppningarna. Lägenheten ligger vid en lugn återvändsgata endast ett stenkast från Slottsskogen, och här erbjuds ett rofyllt boende samtidigt som man har Linnés och Majornas sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd.

  • Plus
  • Balkong
Övre Matrosgatan 12 C, Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Övre Matrosgatan 12 C

Lägenhet
Gamla Masthugget, Göteborgs kommun
Stadshem Fastighetsmäkleri

2 450 000 kr

40 m²

2 rum

2 801 kr/mån

61 250 kr/m²

I ett landshövdingehus ett stenkast från Slottsskogen finner vi denna trivsamma tvåa som tack vare sin smarta planlösning upplevs större än vad antalet kvadratmeter anger. Takhöjden är luftig och tidsenliga fönster i motsatta väderstreck fyller lägenheten med ljus. Vardagsrummet vetter mot en lugn återvändsgata och sovrummet mot kvarterets grönskande innergård. Läget är perfekt och samtidigt som lugnet råder här i hjärtat av mysiga Gamla Masthugget har man Linnés sjudande kafé- och restaurangstråk på kort gångavstånd. Köket helrenoverades för cirka fem år sedan och även i övrigt är lägenheten i gott skick. Originaldetaljer såsom spegeldörrar, lister, fönsterbräden och brädgolv ger en charmig inramning.

  • Plus

Visar alla 3