Stefanssons Fastighetsbyrå

Stefanssons Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sunnanå Kullen 4, null, Melleruds kommun
 • Tor 1 jun kl 17:00

Sunnanå Kullen 4

Radhus
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 650 000 kr

110 m²

114 m² tomt

På Sunnanå Kullen 4 finns för den som älskar golf ett perfekt boende. Ett 2-plans parhus, 110 kvm. Tomt 144 kvm. Lättskött, stiligt boende med golfbanan i princip utanför dörren. Ljus interiör och enhetliga golv. Öppen planlösning med trevliga umgängesytor kring matbordet, i soffan eller på altanen. Fint välutrustat kök med flera vitrinskåp, två badrum med kakel och klinkers. Tre sovrum. Vattenburen golvvärme på första plan samt direkt el på andra plan. I området finns en välbesökt lunchrestaurang, driving range och en padelhall. www.mellerudsgolfklubb.se. Cykelbana finns till Sunnanå Hamn och Vita sandars fina sandstränder båda vid Vänern samt in till Melleruds centrum. PS. Det går alldeles utmärkt att bo här utan att spela golf !

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Brunnsvägen 52, null, Melleruds kommun
 • Mån 5 jun kl 11:00

Brunnsvägen 52

Villa
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 675 000 kr

141 m²

5 rum

1 360 m² tomt

I idylliska Dals Rostock finns denna härliga 30-tals familjevilla med dubbelgarage. Ljust och soligt läge med flera uteplatser. 5 rok varav 3 sovrum. Boa/bia 141/127 kvm. Tomt 1360 kvm. Denna älskade villa har varsamt renoverats under åren och byggts till med dubbelgarage. Trevlig interiör, färgsättning på väggar och golv. Inglasad veranda, praktisk hall, mysigt burspråk i i det rymliga köket med köksluckor av ek. Generösa sällskapsutrymmen på första och andra plan. Nyrenoverat badrum. Fräsch källarvåning med gott om förvaring, klädvård, tränings- och hobbyrum. Uppvärmning med luft/vattenpump och braskamin. Nära till fotbollsplanen i Dals Rostock. Här finns även en servicebutik, örtagård, museum med sommarcafe, vackra natur och vandringsleder. Elljusspår vintertid och utegym. Närhet till flera bad. Förskola/skola 0-åk6. Dals Rostock har i historiska tider varit populärt som brunnsort och för dess särskilt fina luft. Säljarbesiktigat!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Bäckeforsvägen 9, Dalskog, Melleruds kommun

Bäckeforsvägen 9

Villa
Dalskog, Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 500 000 kr

145 m²

3 rum

1 662 m² tomt

Påkostad enplansvilla med spabad , rymligt uterum, altan och källare. 3 rok varav 1-2 sovrum. Boa/Bia 145/140 kvm. Tomt 1662 kvm. I centrala Dalskog finns denna väl underhållna villa med möjlighet till ett bra eget välbefinnande och rekreation. Generösa sällskapsytor i det isolerade uterummet, intilliggande altanen och spabadet med bastu, bubbelpool och dusch. Låga driftskostnader med bergvärmepanna. Ett idealiskt boende för den som vill investera i "Stugbyn"/Campingen som är placerad i närheten.

 • Uteplats
Klippvägen 6G, Åsensbruk, Melleruds kommun

Klippvägen 6G

Lägenhet
Åsensbruk, Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

180 000 kr

44 m²

1 rum

1 679 kr/mån

4 091 kr/m²

Trevlig Brflägenhet 1 rok . Boa 44 kvm. Hyra 1679:-kr vatten, värme, kabel-tv ingår. I ljust och i fint skick med nya enhetliga golv. Rymligt vardagsrum och balkong med rogivande utsikt. Kök med matplats. Badrum med ångdusch och flera funktioner. Större förråd i lägenheten med bra förvaringsmöjligheter. Förråd i intilliggande byggnad. Inventarier kan köpas till. Parkeringsplats utan avgift. Centralt läge, nära bio och välskött konsumbutik samt pizzeria. I direkt närhet till eljusspår med fina vandringsleder, bad i Sundserud, mat och kultur i Håverud, Upperud. Ca 10 km till Mellerud.

 • Balkong
Storvägen 3, null, Melleruds kommun

Storvägen 3

Villa
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

950 000 kr

138 m²

8 rum

1 590 m² tomt

Trevligt renoverad 1920-tals villa med många originaldetaljer. 8 rok varav 4 sovrum. Boa/bia 138/80 kvm. Tomt 1590 kvm. Säljarbesiktigat ! I ljuset flödar via flera fönsterpartier. Inglasad balkong med sjöglimt ifrån Upperudshöljen. Kök med vit köksinredning och i anslutning matrum. Vardagsrum i fil med öppenspis. Via spröjsade pardörrar finns ett sovrum med AC, Badrum med hörnbubbelbad. På andra plan kan gäster tillreda en enklare måltid i den kombinerade hallen och köket. Badrum och tre sovrum. Bra driftskostnader via värmepump luft/vatten. Nära till servicehandel, , med matbutik , pizzeria, bio o loppis. Förskola/Skola 1-6. Närhet till bad och möjlighet att hyra båtplats. Fina promenad och vandringleder. Håverud med den berömda akvedukten finns i närheten. ca 10 km till Mellerud

Skiffervägen 1, Dals Rostock, Melleruds kommun

Skiffervägen 1

Villa
Dals Rostock, Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

850 000 kr

96 m²

4 rum

1 230 m² tomt

Hemtrevlig 2-plansvilla med balkong och garage . 4 rok med 2-4 sovrum. Boa/bia 96/88 kvm. Tomt 1230 kvm. Säljarbesiktigat! Villan har de senaste 50 åren varit ett kärt hem och har under dessa år regelbundet uppdaterats med renoveringar för att hålla en god standard. På andra plan finns en ljus och öppen atmosfär mellan kök, tv-rum och vardagsrum. Även sovrum och toalett finns här Nya ägare kommer att ha nytta av de låga driftskostnaderna, tack vare bergvärmepannan och 3-glasfönstren. Möjlighet att utöka med två sovrum på översta planet. Lättskött trädgårdstomt i lugnt område på återvändsgata. Nära till förskola och skola åk 1-6. Fina naturområden med vandringsleder, elljusspår och insjöar.

 • Balkong
 • Uteplats
Vilhelmsgatan 30, null, Melleruds kommun

Vilhelmsgatan 30

Villa
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 750 000 kr

112 m²

3 rum

849 m² tomt

Central helrenoverad villa i toppskick! 1,5plans tegelvilla med källare, inglasad altan och separat garage. 3 rok varav 2 sovrum. Boa/bia 112/80 kvm. Tomt 849 kvm. Smakfullt renoverad villa med öppen planlösning, fina ekgolv och ljusa väggar. Härligt kök med plats för matlagning och umgänge vid den rymliga köksön. Ifrån köket finns en direkt anslutning till den inglasade altanen och även till altandäck i trädgården. Även rymlig plats för matrum och vardagsrumsdel. Även på andra plan finns fina ekgolv , fräscha sovrum och ett renoverat ljust badrum. Uppvärmning via en luftvattenvärmepump. Gillestuga finns i källaren. Separat garage. Lugnt villaområde, närhet till kommunikationer, butiker, restauranger och sportanläggning. Säljarbesiktigad!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
P D Lundgrensgatan 3, Centrala Mellerud, Melleruds kommun

P D Lundgrensgatan 3

Villa
Centrala Mellerud, Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 895 000 kr

150 m²

5 rum

1 480 m² tomt

En speciell villa centralt i Mellerud. Väl underhållen och renoverad villa med ljus och öppen planlösning . Garage, altan och delvis källare med gillestuga. 5 rok varav 4 -5 sovrum. Boa/Bia 150 /64 kvm. Hörntomt 1480 kvm. Sedan 2020 har flera förbättringar genomförts som nya treglasfönster, nya altandörrar, ytterdörr. Ny generös insynsskyddad altan delvis med tak och trappa till trädgården samt elegant belysning. Smakfullt utförd renovering av interiöra ytskick, med enhetlig färgsättning. Generösa ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal med öppen spis och trevligt kök med bra tillredningsytor, vitvaror samt en praktisk köksö. En 50-talstwist finns i form av avbildade djur i relief med marmorsten framför den öppna spisen. Två sovavdelningar med var sin halvtrappa, här finns även badrum samt toalett. I källarplanet finns en större gillestuga, en nyrenoverad tvättstuga med dusch, toalett, pannrum samt större förråd. Resterande grund har avfuktare, är torr och fin. Uppvärmning via luft/luftvärmepump, den öppna spisen, vattenburet system med värmepanna. Garage med vikbar garageport och separat ingång. Hörntomt med gräsmatta, buskar och fruktträd. Fastigheten har besiktigats. Säljes i befintligt skick.

 • Plus
 • Uteplats
Rossalen 3, null, Melleruds kommun

Rossalen 3

Fritidshus
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

475 000 kr

35 m²

3 rum

4 351 m² tomt

Fritidshus i soligt läge med stor tomt. Boa 35 kvm. Tomt 4351 kvm . Fritidshus med allrum, kök och rum samt sovrum. Generöst altandäck som sammanbinder utrymme till separat badrum och förrådsbyggnad. Flera uteplatser delvis under tak. Mysig grillplats med sittbänk, Tomten har till stora delar staket, ett särskilt område är skyddat för odling av grönsaker, bärbuskar och fruktträd. Vissa delar är naturtomt med höga vackra träd. Vatten via vattenförening, avloppsanläggning delas med grannen. Gott om parkering på tomten som delvis har en grusad plan. Busshållplats vid E45 ca 850 m.

 • Uteplats
Kyrkogatan 20, null, Melleruds kommun
 • Budgivning pågår

Kyrkogatan 20

Villa
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

595 000 kr

75 m²

3 rum

880 m² tomt

1,5plans villa med källare, byggd 1935. 5 rok varav 2 sovrum. Boa/Bia 75/35 kvm. Tomt 880 kvm. Lättskött villa med plåtpanel, 3-glasfönster o plåttak. Luft/luftvärmepump. Trevlig trädgård och plats för parkering. Äldre förråd. Nära till Resecentrum, friskvårdsanläggning, padelhall, skola och centrum. Närhet till golf, bad och båtliv i Sunnanå och Vita sannar. En kuriosa är att huset medverkade i ett TV-program med Anders Lundin, då huset spelade en viktig och hemlig roll som sambandscentral för norska motståndsrörelsen under andra världskriget.

 • Balkong
 • Uteplats
MELLERUD SUNDSERUD 1:47, null, Melleruds kommun

MELLERUD SUNDSERUD 1:47

Tomt
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

250 000 kr

1 122 m² tomt

Vacker tomt med högt läge över sjön Åklången , en del i Dalslands kanal. Tomt på 1122 kvm. Sundserud är ett nyanlagt bebyggt område mellan Håverud och Åsensbruk. Promenadväg till Sundseruds badplats med flera bryggor, omklädningshytter och grillplatser. Vacker natur med skog och fina vyer. Kommunalt VA ingår i priset till samfällighetsföreningen. Elkostnad betalas av köpare. Byggnadsskyldighet.

MELLERUD SUNDSERUD 1:45, null, Melleruds kommun

MELLERUD SUNDSERUD 1:45

Tomt
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

250 000 kr

1 290 m² tomt

Vacker tomt med högt läge över sjön Åklången , en del i Dalslands kanal. Tomt på 1290 kvm. Sundserud är ett nyanlagt bebyggt område mellan Håverud och Åsensbruk. Promenadväg till Sundseruds badplats med flera bryggor, omklädningshytter och grillplatser. Vacker natur med skog och fina vyer. Kommunalt VA ingår i priset till samfällighetsföreningen. Elkostnad betalas av köpare. Byggnadsskyldighet.

Blåklintsvägen 17, null, Melleruds kommun

Blåklintsvägen 17

Övrigt
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 990 000 kr

354 m²

8 rum

1 959 m² tomt

Fastighet med möjligheter! Enplansbyggnad som har varit ett gruppboende med 5 separata boenden. Boa/Bia 354/4 kvm, Bta 384 kvm. Tomt 1959 kvm. Varje boende har hall, pentry med matplats, sov/vardagsrum och rymligt badrum med wc, handfat, dusch. Enheterna har storlek mellan 37,7-40,3 kvm. Det finns ytterligare två rum varav ett med badrum. Gemensamhetsutrymmen som vardagsrum, kök samt tvättstuga och förråd. Utgång till större träaltan, även en skyddad uteplats mellan byggnaderna. Interiör med ljusa fina färger som skapar en hemtrevlig atmosfär. Uppvärmning via vattenburet system och elpanna. FTX ventilation. Taxeringsenhet 825 - Specialenhet skolbyggnad. Då fastigheten har nyttjats inom vården har den varit befriad ifrån taxeringsvärde och fastighetsavgift. Säljaren kommer att ändra till Taxeringsenhet 220 - Småhusbyggnad. Separat förråd och carport. Fastigheten säljes i befintligt skick. Tomten gränsar på ena sidan mot ett skogsparti och med naturen inpå knuten. I området finns vackra promenadvägar, elljusspår för skidåkning på vintern. Frisk luft och fina bad på sommaren i omkringliggande tjärn och sjöar. Närhet till Förskola skola åk 1-6. Dals Rostock har anor ifrån att vara en brunnsort på 1800talet, idag museum med örtagård. Sommartid cafeer, museer, atelje och matbutik.

 • Uteplats
Bäckeforsvägen 23, null, Melleruds kommun

Bäckeforsvägen 23

Övrigt
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 750 000 kr

6 864 m² tomt

I centrala Dalskog finns den tidigare Lanthandeln med lägenhet, 81 kvm verkstad, garage och Camping med 20 ställplatser och serviceanläggning. Tomt 6864 kvm. Lanthandeln har en yta på ca 131 kvm med försäljningsyta, kontor, personalrum och toalett. Lastbrygga. Inrett källarplan. Lägenhet i etage på 81 kvm 5 rok varav 4 sovrum, öppen spis. Uppvärmning via luft/luftvärmepump. Uthyrd. Kallhyra 4.500 kr/mån. Byggnad med verkstad, garage och förråd. "Cafe"lokal, Servicelokal med separata dam/herrtoaletter och duschar. Matlagning och tvättutrymme. Latrin. Uthyrningsrum. Friggebod . Gräsmatta och grusade platser. Asfalterade ytor vid Lanthandeln. Säljes i befintligt skick.

 • Balkong
 • Uteplats
Högatan 7, null, Melleruds kommun

Högatan 7

Tomt
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

37 760 kr

944 m² tomt

Frejagatan 14, null, Melleruds kommun

Frejagatan 14

Tomt
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

39 560 kr

989 m² tomt

Frejagatan 14 Trevlig tomt i lugnt etablerat villaområde. Tomt på 989 kvm. Gång och cykelväg till Sunnanå golf, Sunnanå hamn för båtliv och Vita sannar för fina bad med sandstrand. ca 2 km till Vänern. Kommunala kostnader för vatten och avlopp tillkommer. Även kostnader för anslutning av el.

Frejagatan 16, null, Melleruds kommun
 • Budgivning pågår

Frejagatan 16

Villa
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

3 500 000 kr

183 m²

5 rum

1 496 m² tomt

Representativ totalrenoverad enplansvilla med garage. 5 rok, varav 4-5 sovrum Boa 183 kvm Bia 54 kvm. Tomt 1496 kvm. Denna villa totalrenoverades 2017 och är i nyskick. Här kan du flytta in och ha ett bekvämt boende med låga driftskostnader och lägre energiåtgång än i ett nyproducerat hus. Interiör med ljusa väggar och enhetliga golv ger ett elegant och sobert intryck. Två badrum varav ett med bastu. Trevligt komponerad trädgård med flera uteplatser i olika vädersträck. Ett större trädäck samt pergola med tak för mysig samvaro. Drömgarage med plats för två bilar. Lugnt område med närhet till skola, centrum med matbutiker, restauranger och kommunikationer. Fina belysta promenadvägar ca 30 min till Vita sannars inbjudande sandstränder vid Vänern. Sunnanå finns i närheten som erbjuder golf och båthamn. Säljarbesiktigat.

Råggatan 3, null, Melleruds kommun

Råggatan 3

Villa
Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

1 100 000 kr

97 m²

1 155 m² tomt

Mysig 30talsvilla i lugnt och Idylliskt läge med flera uteplatser och spabad. 5 rok, varav 3 sovrum. Boa/Bia 97/33 kvm. Tomt 1055 kvm. Flera olika värmekällor som Nibe Luftvärmepanna, luft/luftvärmepump och två braskaminer ger möjlighet att planera driftskostnader via kloka val. Välplanerat hem med ljus interiör. Ingång via ljus och isolerad inglasad altan. Vardagsrum i fil med täljstenskamin, utgång till altanen på baksidan. Hall, kök, badrum och sovrum. Andra plan hall med två sovrum, walkincloset. Källarplan med pannrum, tvättstuga med hörnbadkar och braskamin, matkällare . Stor härlig altan med insynskydd , spabad och växthus i en ombonad trädgård i attraktivt område. Mycket nära till Resecentrum med kommunikationer som tåg och bussar Friskvårdsanläggning, padel, fotbollsplaner och förskola , skola 1-9, gymnasieskola finns inom kort gångavstånd. ca 10 min promenad till centrala Mellerud med shoppingcenter, restauranger, trevliga butiker och mataffärer med generösa öppettider. Ca 3 km till Sunnanå hamn Sunnanå Golf och Vita sannars camping.

 • Uteplats
Skolgatan 2A-C och Storgatan 32, Centralt Mellerud, Melleruds kommun
 • Budgivning pågår

Skolgatan 2A-C och Storgatan 32

Övrigt
Centralt Mellerud, Melleruds kommun
Stefanssons Fastighetsbyrå

2 250 000 kr

945 m² tomt

Hyreshus med 3 lägenheter, en 2:a på 60 kvm, en 4:a på 90 kvm, en 4:a på 100 kvm, Boa 160/90 kvm och en lokal 200 kvm. Tomt 945 kvm Bergvärme med vattenburet system installerades 2015. Renovering av kombinerat pannrum och tvättstuga. Lägenhet 4 rok, i källarplan helrenoverades 2016. Kontinuerligt underhåll under åren 2014-2022. Hyresintäkter 367.080kr. Driftsnetto 250.580 kr. Säljes i befintligt skick.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 19