Mäklare Jens Eriksén

Jens Eriksén

Om mig

”Mina främsta egenskaper är att jag har ett personligt engagemang, är driven och har en förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen.” Mitt mål är alltid att skapa maximalt slutpris. Norrlänning som bott i Stockholm sedan 1995, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm med omnejd sedan 2006. Innan det bodde jag i Kina och arbetade som finansiell rådgivare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlbergsvägen 82, Vasastan, Stockholms kommun
Karlbergsvägen 82, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 82, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 82

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
SthlmFast
12 475 000 kr
112 + 17 m²
4 rum
vån 4
4 606 kr/mån
111 384 kr/m²

Högst upp via hissen nås denna fantastiska vindsetage om 129 kvm golvyta med terrass i soligt söderläge i Birkastans mysiga kvarter! Bostaden erbjuder tidstypisk sekelskiftescharm tillsammans med vindskaraktär med synliga takbjälkar. Entréplanet välkomnar dig in med vackra trägolv, spegeldörrar och en härlig takhöjd. Här finns ett stilfullt renoverat kök med all bekväm utrustning. Den intilliggande matsalen inbjuder till sociala tillställningar och umgänge. Från entréplanets allrum går en trappa upp till övre plan. Här möts du av trevlig vindskaraktär med högt i tak (upp till ca. 4 meter) och ett vackert ljusinsläpp från takfönster tillsammans med rustika takbjälkar. Från trappavsatsen ser du ut mot lägenhetens södervända takterrass. Här kan du sitta ostört och blicka ut över takåsarna. Från allrummet når du även lägenhetens loft om ca. 17 kvm (ej inräknat i boarean) som med fördel kan användas som ett mysigt sovrum eller hemmakontor. I området finns ett otal trevliga caféer, restauranger och gourmetkrogar. Här finns populära bagerier och specialiserade butiker. Missa inte att ta en solig promenad på bara några minuter ner till Karlbergskanalen och blicka ut över Kungsholms Strand och Rörstrands båtklubb. Sammantaget erbjuds nu ett fantastiskt tillfälle att förvärva en unik vindsetagelägenhet i ett av Stockholms mest attraktiva kvarter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rättar Vigs väg 85, Nälsta, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30
Rättar Vigs väg 85, Nälsta, Stockholms kommun, bild 2
Rättar Vigs väg 85, Nälsta, Stockholms kommun, bild 3

Rättar Vigs väg 85

Radhus
Nälsta, Stockholms kommun
SthlmFast
3 995 000 kr
98 m²
4 rum
6 893 kr/mån
40 765 kr/m²

Välplanerat radhus med uteplats i söderläge och 3 sovrum. Detta radhus erbjuder ett härligt ljusinsläpp som tillsammans med genomgående vackra trägolv skapar ett inbjudande intryck. Bostadens entréplan erbjuder stora sociala ytor i ett stort härligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Härifrån når vi även den inbjudande uteplatsen som har underbart syd-/västläge. Uteplatsen har elegant stenläggning och omges av grönområde i en privat sfär. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har rymliga umgängesytor. Det ljust inredda köket erbjuder en hemtrevlig känsla som bjuder in till matlagning med gott om arbetsyta. En trappa upp finner vi bostadens tre sovrum, samtliga har fina ljusinsläpp, är av bra storlek och har goda förvaringsmöjligheter. Ett av sovrummen erbjuder dessutom utgång till balkong. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Victor Balcks väg 102, Gubbängen, Stockholms kommun
Victor Balcks väg 102, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 2
Victor Balcks väg 102, Gubbängen, Stockholms kommun, bild 3

Victor Balcks väg 102

Lägenhet
Gubbängen, Stockholms kommun
SthlmFast
3 675 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 609 kr/mån
55 682 kr/m²

Välplanerad lägenhet i hus med hiss och med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Generösa fönsterpartiet som skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående vackra trägolv och ett smakfullt kök som erbjuder generösa arbetsytor och bra med förvaring. Lägenhetens båda sovrum är av bra storlek och master bedroom har en platsbyggd skjutgarderob för optimal förvaringsyta. Modernt badrum med tvättpelare och golvvärme. Lägenhetens inglasade balkong ger ett extrarum under stora delar av året och rymmer matbord eller loungegrupp. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3