Mäklare Jens Eriksén

Jens Eriksén

Om mig

”Mina främsta egenskaper är att jag har ett personligt engagemang, är driven och har en förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen.” Mitt mål är alltid att skapa maximalt slutpris. Norrlänning som bott i Stockholm sedan 1995, jobbat som fastighetsmäklare i Stockholm med omnejd sedan 2006. Innan det bodde jag i Kina och arbetade som finansiell rådgivare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Harpsundsvägen 161, Högdalen, Stockholms kommun
  • Kommande

Harpsundsvägen 161

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SthlmFast
1 795 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2
2 033 kr/mån
61 897 kr/m²

Stilren och välplanerad etta med härlig balkong i sydvästläge. Välkommen upp till andra våningen och denna charmiga etta som tack vare ett stort fönsterparti har ett vackert ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett stilfullt kök med modern utrustning samt ett rymligt allrum som ger plats för säng samt övriga möblemang. Badrummet är fräscht inrett och inger en hotellkänsla. Här bor du i ett populärt område med närhet till centrum, naturens grönska samt utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fridhemsgatan 55, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Kommande
Fridhemsgatan 55, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Fridhemsgatan 55, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Fridhemsgatan 55

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
SthlmFast
8 495 000 kr
85 m²
3 rum
3 884 kr/mån
99 941 kr/m²

Fantastisk trea, nyttjas idag som tvåa med industrikänsla och sjöglimt över Karlbergskanalen. Välkommen till Tulo-huset vid Karlbergskanalen och denna arkitektritade drömlägenhet med uteplats och sjöutsikt! Här bor ni i det anrika Tulohuset som en gång i tiden innehöll Cloettas gamla chokladfabrik. Idag disponeras bostaden som två rum och kök, men kan med enkelhet byggas om till tre rum och kök. Ett stilfullt inrett kök i öppen planlösning mot vardagsrum skapar en social atmosfär. Detta rum går med fördel att återställa till ett extra sovrum för den som önskar. Designen och val av material ger en otrolig kvalitetskänsla i badrummet. Bostaden har access till en uteplats från det rofyllda och tysta sovrummet. Bostaden har minst sagt generösa förvaringsutrymmen. Brf Tulohuset som äger fastigheten är mycket välskött och har väldigt god ekonomi. Garage finns i huset. Här bor ni i det välkända och ytterst attraktiva S:t Eriksområdet med Karlbergskanalen direkt utanför en av portarna varifrån ni kan följa promenad- och löparspåren som tar er runt Kungsholmen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2