Mäklare Lia Björk

Lia Björk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hornsgatan 20A, Frösön - Hornsberg, Östersunds kommun

Hornsgatan 20A

Lägenhet
Frösön - Hornsberg, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 095 000 kr
41,3 m²
1 rum
vån 3/3
2 397 kr/mån
26 513 kr/m²

Välkommen till denna drömlägenhet i modern stil på Hornsgatan 20 A. En perfekt etta högst upp i huset med utmärkt planlösning, sovalkov och riktigt kök. Lägenhetens kök renoverades 2017 och är fullt utrustad med diskmaskin, kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt. Badrummet är kaklat och utrustat med tvättmaskin. Så sent som i höstas målades samtliga väggar om enhetligt i en harmonisk greige nyans. På golvet ligger genomgående laminat. Från vardagsrummet har du en trivsam utsikt mot Frösöberget. Till lägenheten finns tillgång till en mysig balkong mot innergården med entré från trapphuset. (Övriga lägenheter på planet har egna privata balkonger) Föreningen Fyra Hörn är en liten och ordningsam förening. Parkering med elstolpe går att hyra för endast 150 kr månaden (separat kö). Bredband 100/100 ingår i hyran. Tvättstuga finns i samma trapp på bottenvåningen. Här bor du i ett mysigt område på Frösön med promenadavstånd till centrum samt bara några hundra meter bort finns mataffär och gym. Runt knuten finns trevliga motionsspår, skidbacke och båthamn. För smidig kollektivtrafik finns busshållplats bara ett kvarter bort som tar dig till Mittuniversitetet etc. Anmäl ditt intresse redan idag för inflyttning till skolstart. Varmt välkomna!

Fritzhemsgatan 61D, Frösön, Östersunds kommun

Fritzhemsgatan 61D

Lägenhet
Frösön, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
1 050 000 kr
58 m²
2 rum
3 932 kr/mån
18 103 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa med renoverat badrum och solig balkong. Lägenheten ligger bekvämt belägen på markplan och erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett rogivande sovrum och ett praktiskt arbetskök samt modernt badrum med alla de bekvämligheter som önskas. När ni kliver in i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med klinkergolv och utrymme för klädavhängning. Hallen förgrenar praktiskt mot både kök, badrum och vardagsrum. Badrummet har helkaklade väggar i en greige nyans och på golvet ligger ett matchande klinkergolv. Köket är praktiskt planerat och här finns plats för mindre klaffbord där frukosten smidigt intas. Vardagsrummet är rymligt och här finns plats för både tv-hörna och matbord. Från vardagsrummet kommer ni åt den trivsamma balkongen i västerläge som har trallgolv och platsbyggd hörnsoffa. Sovrummet är rogivande och här ryms plats för dubbelsäng. Lägenheten har genomgående eklaminatgolv och målade väggar. Här bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening i lugna kvarter med närhet till matvaruaffär, pizzeria, gym, förskola, skola och grönområden. In till Östersunds centrum är det ca 2 km och dit finns smidig kommunikation med buss. Busshållplats finns precis utanför där du enkelt kan ta dig med buss till Mittuniversitetet. Med cykel tar det ca 15 minuter. Här finns det möjlighet att flytta in omgående. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Lien 343, null, Ragunda kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00
Lien 343, null, Ragunda kommun, bild 2
Lien 343, null, Ragunda kommun, bild 3

Lien 343

Fritidshus
Ragunda kommun
Storsjömäklarna AB
250 000 kr
60 m²
4 rum
1 740 m² tomt

Välkommen till Lien 343 med enastående utsikt över Ragundadalen! Här erbjuds möjligheten att njuta av naturens skönhet och stillhet i en enkel men välskött stuga. Med en välplanerad planlösning får hela familjen plats i de tre möjliga sovrummen. Stugan är utrustad med el och tidigare har vatten varit indraget. Badrum och kök har enkelt avlopp. På den generösa tomten finner du ett nytt och fräscht utedass. Möjligheter finns till odling, perfekt för dig som har gröna fingrar och drömmer om att så vackra rabatter eller odla dina egna grönsaker. Sen tidigare finns bärbuskar som ger vinbär samt krusbär och även ett äldre jordgubbsland och potatisland. Längst ner på tomten finns en praktisk förrådsbyggnad. I köpet ingår samtliga inventarier så som möbler, porslin osv (visst undantag). I Hammarstrand finner du vandringsleder till fantastiska utkiksplatser, många längdspår, bra fiskeplatser samt skidbacke och i centrum finns service som mataffär, bensinstation, biograf, restaurang, camping och Hotell Hammarstrand som håller en bra nivå. Sevärdheter i området är turistattraktionen döda fallet som också håller teater vid vridläktaren sommartid. Vidare finns Thaipaviljongen. utöver det finns evenemang som flugfiske och ankrace i Ammerån. För boende finns aktiva hembygdsgårdar. Endast bokade visningar. Kontakta mäklaren för mer info. Varmt välkomna!

  • Premium
Lillhallen 221, Svenstavik, Bergs kommun

Lillhallen 221

Villa
Svenstavik, Bergs kommun
Storsjömäklarna AB
1 300 000 kr
222 + 40 m²
8 rum
1,6 ha tomt

Lillhallen 221 är en strålande fastighet som omfamnas av den idylliska miljön i Svenstavik. På en stor tomt beläget med enastående läge mot Svestaån kan du fiska både harr och öring. Här finns ett rymligt bostadshus, uthus, gammelstuga och sommarstuga i fin gårdsbildning. Bostadshuset med två lägenheter som ger möjlighet till uthyrning eller generationsboende. Huset har jordvärme, fiber och en trevlig altan. Den charmiga gammelstugan är antik och är inredd tidsenligt. Sommarstugan ligger längst ner på tomten intill ån. Utrustat med Kök med vedspis (ej eldningsbar). Övre plan med hall och brudkammare. Uthuset är inrett med ett summarum där el och sommarvatten finns. Här finns kök med vedspis och elspis samt en frysta och tvättställ. På övre plan finns vind med förvaringsmöjligheter. I samhället i Svenstavik finns de nödvändigheter som du behöver så som mataffär, hälsocentral, frisör, restauranger, bank och systembolag. Det finns även förskola, skola samt Svenstaviks Fjällgymnasium. Därefter finns det gott om aktiviteter att hitta på tex. så finns eljuspår, ishall och go-cart bana. Inventarier som möbler ingår i samtliga byggnader (med visst undantag). Besiktningsprotokoll kommer inom kort. Kontakta mäklaren för frågor! Varmt välkommen på visning!

Björkvägen 6, Hackås, Bergs kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00

Björkvägen 6

Villa
Hackås, Bergs kommun
Storsjömäklarna AB
1 695 000 kr
195 + 8 m²
6 rum
1 141 m² tomt

Välkommen till Hackås och denna drömvilla med väl tilltagna utrymmen för hela familjen! Här finns flertalet uteplatser och stora utrymmen inne för alla möjliga tillfällen och trevligt umgänge. Bostadshuset har till stora delar genomgått renoveringar med nytt kök -18 och badrum -17. De flesta ytskikt har byts ut och ett praktiskt klinkergolv har lagts in i hall, kök och vardagsrum. Tomten på 1100 kvm erbjuder möjligheter för odling och avkoppling. Här finns en vacker trädgård med välskötta gräsmattor och en liten lekstuga. Den rymliga takade terrassen är perfekt för grillkvällar och utomhusmiddagar under sommarhalvåret. Trots sin lantliga prägel har Hackås nödvändiga bekvämligheter inom ett avstånd på 10-15 minuter och för mindre barn finns en förskola bara 500m från huset. I Myrviken finns högstadie för äldre barn och serviceutbud som matbutik, konditori , bygghandel och hälsocentral. I Fåker finns matbutik och bensinstation. Med god kommunikation med buss och ca 4 mil till Östersund gör att du enkelt kan ta del av ett bredare serviceutbud och pendling till jobb. Besiktningsprotokoll kommer inom kort. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lövviken 255, Nordannälden, Krokoms kommun

Lövviken 255

Fritidshus
Nordannälden, Krokoms kommun
Storsjömäklarna AB
390 000 kr
19 m²
1 rum
1 735 m² tomt

Stig in i en värld av enkelhet och stillhet med denna charmiga stuga som omfamnar dig med naturnära atmosfär. Belägen på en kulle nästintill Näldsjön och med utsikt mellan tallarna. Utan el, inget rinnande vatten och inget avlopp är detta en äkta upplevelse av enkelheten i livet. Stugan värms upp av öppen spis, eller kamin där du även kan laga mat. Köksdel med vask där diskvattnet leds ut i trädgården. Solceller och batteri finns installerade som är kopplade till eluttag i stugan och driver några armaturer. På senare år har stugan fått nytt tak, ny panel och nya 3-glasfönster. På tomten finns ett trevligt timrat härbre i gott skick med stor potential som gäststuga eller liten ateljé. Vidare finns en bod med dass och en carport för förvaring av skoter. Utöver det en praktisk jordkällare som kan nyttjas som kylskåp och mitt på kullen finns en högtidlig flaggstång. Lövviken 255 en plats där dagar fylls av bad, fiske och båtturer. Hör av dig till mäklaren för privat visning. Varmt välkommen!

Litsvägen 2B, Stadsdel norr, Östersunds kommun

Litsvägen 2B

Lägenhet
Stadsdel norr, Östersunds kommun
Storsjömäklarna AB
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
vån 4/4
5 343 kr/mån
32 786 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva denna moderna trea högst uppe i huset med dubbla balkonger. Lägenheten har försetts med tillval av golvvärme i badrum, inglasning av båda balkongerna och köket har fått karaktär med antracitgråa luckor och en mörk bänkskiva. Lägenheten stod inflyttningsklar i slutet av -22 och är därför nästintill osliten. Med vitmålade väggar och enhetliga parkettgolv. De flesta tavlor är uppsatta med självhäftande spik (tesa) och kommer därför inte lämna spikhål på väggarna. I föreningen Skidskytten bor du med förstklassigt läge med närhet till skidstadion. För att underlätta en aktiv vardag finns både cykelförråd, vallabod och cykelverkstad. Föreningen har p-platser med både laddstolpar och med el-bilsladdare. Förråd finns på källarplan och miljörum finns placerat på gården. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Värviken 205, Värviken, Bräcke kommun

Värviken 205

Villa
Värviken, Bräcke kommun
Storsjömäklarna AB
2 950 000 kr
190 + 50 m²
7 rum
3 400 m² tomt

Sekelskiftesvilla i toppskick med ett fantastiskt fint läge i Värviken! Gedigen timmerstomme vilket avslöjas i de framtagna timmerväggarna och bjälkar i taket, allt renoverat med känsla och omsorg om husets genuina charm och karaktär. Stora, generösa ytor tillsammans med högt i tak på båda planen ger inte bara gott om plats utan ger även den rätta känslan ett sekelskifteshus ska ge. Huset värms upp via bergvärme som ger golvvärme i båda planen samt en fungerande kakelugn som bidrar till den låga energiförbrukningen. I Värviken bor ni på pendlingsvänligt avstån till Östersund som ligger ca 4 mil bort, och ca 1 mil från Gällö där närmaste förskola, skola och allmän service finns.

  • Energieffektiv

Visar alla 8