Strand Fastighetsförmedling AB

Strand Fastighetsförmedling AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Huggarvägen 17, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30
Huggarvägen 17, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Huggarvägen 17, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Huggarvägen 17

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 750 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/3
6 685 kr/mån
21 605 kr/m²

- Stambytt - Uthyrningsdel med egen ingång och badrum - Källarförråd - Kök renoverat 2022 - Stor klädkammare - Balkong och fransk balkong Varmt välkomna till denna genomgående renoverade trea med uthyrningsdel på centralt belägna Huggarvägen 17! Här bor du med gångavstånd till kommunikationer, butiker, restauranger och centrum. Lägenheten har en välkomnande hall med platsbyggda garderober som leder vidare till köket. Köket är fullt utrustat med fullstor kyl och frys, mikro, häll, ugn, fläkt och diskmaskin samt plats för matbord. Vid behov kan ett extra sovrum skapas i anslutning till köket (se planlösning). Master bedroom har en intilliggande walk-in closet och utgång till den mysiga balkongen. Vardagsrummet är stort och ljust. Badrummet, som renoverades vid stambytet 2017, är helkaklat och utrustat med vägghängd WC, handfat, spegelskåp, dusch och tvättmaskin. Uthyrningsdelen har en helt separat ingång och inkluderar en hall, ett badrum från stambytet 2017 med dusch, vägghängd WC, handfat och spegelskåp, samt ett allrum/sovrum.

  • Premium
  • Balkong
Hyttavägen 16, Muskö, Haninge kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Hyttavägen 16, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Hyttavägen 16, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Hyttavägen 16

Villa
Muskö, Haninge kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 995 000 kr
39 m²
3 rum
4 750 m² tomt

- Stor inhängnad tomt - Egen infart från vägen - Detaljplan tillåter 100 kvm byggnadsarea + 25 kvm uthus - Sol hela dagen Välkomna till detta fantastiska smultronställe på Muskö! Med en generös tomt på 4 750 kvm och egen infart från vägen har ni obegränsade möjligheter att skapa ert drömboende. På tomten finns flera byggnader, inklusive en charmig gäststuga, vedbod, förråd/utedass och huvudbyggnaden. Huvudbyggnaden har ett mysigt vardagsrum med braskamin, ett fullt utrustat kök, två sovrum och ett badrum (notera att vatten och avlopp inte är draget). Denna magiska tomt badar i solsken hela dagen och är inhägnad för extra trygghet. Här kan ni odla, fira midsommar, spela kubb, eller bygga fler byggnader – möjligheterna är många! På Muskö bor ni med naturen som närmsta granne och havet runt hörnet. Med smidig bussförbindelse från Ösmo station och närhet till restaurang och butik har ni allt ni behöver inom räckhåll. Ta chansen att förvärva detta paradis och skapa er egen oas på vackra Muskö!

  • Premium
Sandavägen 10, Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Tis 30 jul
Sandavägen 10, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Sandavägen 10, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Sandavägen 10

Radhus
Sorunda, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 195 000 kr
103,5 m²
5 rum
4 143 kr/mån
30 870 kr/m²

TVÅ ÅRS AVGIFTSFRITT! JUST NU 365.000:- SÄNKT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning! Nu finns möjligheten att förvärva nyproducerade parhus med generösa tomter i bostadsrättsform, optimalt för dig som vill bo i hus men njuta av alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening. Bostaden är beläget idylliskt mitt i natursköna Sorunda, eftersom bostäderna säljs som bostadsrätter slipper ni bland annat lagfart och pantbrevskostnad. Parhusen disponeras på två plan med 4 sovrum, 2 badrum, tillhörande förråd och välplanerade sociala ytor med plats för hela familjen. Påkostat kök från Marbodal bjuder in till trevliga familjemiddagar. Med reservation för felskrivning.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skolgatan Brf Havsfrun, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Skolgatan Brf Havsfrun, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Skolgatan Brf Havsfrun, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Skolgatan Brf Havsfrun

Radhus
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 500 000 kr
113 m²
4 rum
5 500 kr/mån
30 973 kr/m²

FÖRSÄLJNING PÅGÅR - PRISLISTAN TILLGÄNGLIG UNDER DOKUMENT Nyproducerade radhus i centrala Nynäshamn! Nära kustlinjen i det natursköna Nynäshamn byggs nu 26 radhus i Brf Havsfrun. Samtliga har en egen uteplats och trädgård som vetter mot en grönskande parkmiljö eller innergård. Här bor du med närhet till bland annat skola, förskola, tågstation, affär och havsbad - allt inom gångavstånd! Nu har du möjligheten att förvärva ett av dessa exklusiva nyproducerade radhus i centrala Nynäshamn, där komfort och bekvämlighet möter modern design och en naturskön omgivning. 26 fantastiska radhus växer fram i Brf Havsfrun nära kustlinjen, och varje hem är noggrant utformat för att erbjuda det bästa boendet har att erbjuda. Med en egen uteplats och trädgård som sträcker sig mot en grönskande parkmiljö eller en charmig innergård skapas en privat oas mitt i stadens hjärta. Bostäderna, som är 113 kvm stora, är fördelade på två välplanerade våningar. Varje radhus kommer också med ett intilliggande förråd och möjlighet till parkeringsplats. Bostäderna har jordnära färger som harmonierar fint med ljusa kök och badrum. Badrummen är helkaklade, hallen har klinkergolv och i övriga rum parkettgolv. Entréplanet erbjuder sociala ytor med matplats och kök som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket leder ut till uteplatsen och trädgården. Stora fönsterpartier ger en härlig kontakt med den grönskande omgivningen. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum. Projektet genomförs av Settlers, en aktör som har byggt flera omtyckta projekt på senare tid. Missa inte chansen att förvärva ett av dessa unika radhus i hjärtat av Nynäshamn. Kontakta oss redan idag för mer information om projektet och låt oss hjälpa dig att förverkliga drömmen om det perfekta hemmet! Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://brfhavsfrun.se

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skivlingsvägen 1, Lidatorp, Nynäshamns kommun
  • Tis 30 jul
Skivlingsvägen 1, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 2
Skivlingsvägen 1, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 3

Skivlingsvägen 1

Villa
Lidatorp, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
124 m²
5 rum
688 m² tomt

- Spabad - Gaveltomt - Inglasat uterum - Soldränkt tomt - Två badrum - Tvättstuga - Carport - Barnvänligt område - Fiber Varmt välkomna till denna fantastiska villa i familjevänliga Lidatorp. Här bor ni i ett lummigt område i direkt närhet till naturen och alla dess härligheter men fortfarande nära staden, en kort promenad bort finns kommunikationer mot både Nynäshamn och Västerhaninge. Med bil når ni Stockholm på knappt 30 minuter. När Ni kliver in genom huvudingången välkomnas Ni av en rymlig och ljus hall som leder Er vidare in i köket. Köket är designat med både funktionalitet och stil i åtanke. Här finns gott om förvaringsutrymme, moderna apparater och vackra bänkskivor. Här finns även en utgång till altanen på husets framsida samt ingång till tvättstugan. Vidare på entréplan finner Ni vardagsrummet som är generöst tilltaget och erbjuder gott om plats för soffgrupp m.m. Här leds Ni även ut till det inglasade uterummet och till den fantastiska baksidan. I det inglasade uterummet kan Ni njuta av naturen och frisk luft året runt utan att behöva oroa Er för väderförhållandena. Detta utrymme är perfekt för avkoppling, läsning eller att umgås med vänner och familj. Som pricken över i:et erbjuder detta hus även ett spabad. Efter en lång dag kan Ni slappna av och njuta av bubbelpoolens helande effekter. Detta blir verkligen ett av husets höjdpunkter. Utomhusområdet är helt magiskt. Trädgården är vackert anlagd och erbjuder tillräckligt med plats för lek, trädgårdsarbete eller utomhusmiddagar. Huset erbjuder även två badrum för extra bekvämlighet. Båda badrummen är fräscha och badrummet på entréplan har en tillhörande bastu. För att komplettera detta fantastiska hem finns det även tre till fyra sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller eventuella gäster. Varje sovrum är välproportionerat och inrett med omsorg för att skapa en avkopplande och fridfull atmosfär.

  • Premium
  • Energieffektiv
Rödklövervägen 5B, Sorunda, Nynäshamns kommun
Rödklövervägen 5B, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Rödklövervägen 5B, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Rödklövervägen 5B

Lägenhet
Sorunda, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
2 980 000 kr
122 m²
5 rum
4 525 kr/mån
24 426 kr/m²

- Två bostäder sålda, Hundkexvägen 12B samt Rödklövervägen 4A - Sex bostäder finns kvar, redo och inflyttas in i - Lågt belånad förening - Goda finansieringsmöjligheter via Handelsbanken Nynäshamn - Räntesäkrade lån i tre år - Stor tomt - Bra planlösning - Låga driftskostnader - Inga pantbrevs- eller lagfartskostnader Nu har du möjligheten att förvärva ert nya drömboende på ritning och med längre tillträde. Samtidigt har du lyxen att se vilken byggkvalité och stil huset kommer ha då åtta enheter redan står färdiga att flytta in i. Föreningen är en av de mest ekonomiskt stabila och lägst belånade som vi känner till och helt perfekt för dig som önskar bo i hus samtidigt som du kan njuta av alla fördelar med att vara en del av en bostadsrättsförening. Byggnaderna har en tidlös design med klassiskt röda fasader, liggande träpanel och vita knutar. Varje bostad disponerar en tomt om cirka 500 kvadratmeter samt ett fristående förråd. Parhusen har en mycket tilltalande planlösning, utformade över två plan och erbjuder tre eller fyra välplanerade sovrum. För att säkerställa en effektiv och hållbar uppvärmning har varje bostad anslutits till ett vattenburet värmesystem med en frånluftsvärmepump från Nibe. Som boende i Brf Hoxla Pärla har du nära till det mesta, oavsett om det gäller matbutiker, bussförbindelser, skolor eller vackra promenadstråk. Den närmaste fotbollsplanen finner du i Gudby bara två kilometer bort och den närmaste sporthallen ligger i Sunnerby endast fyra kilometer bort. Detta skapar en bekväm och mångsidig livsstil för alla som väljer detta område för sitt hem. Mer info finner du under dokument.

  • Premium
  • Nyproduktion
Hammarvägen 30B, Muskö, Haninge kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Hammarvägen 30B, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Hammarvägen 30B, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Hammarvägen 30B

Villa
Muskö, Haninge kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
4 750 000 kr
136 m²
4 rum
2 660 m² tomt

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNINGSTID! - Båtplats som tillhör fastigheten - Fiber - Stor plan grästomt - Exklusivt kök - Nyrenoverat badrum - 5 meter takhöjd - Nära till skola, restaurang och butik - Stort gym och utegym finns i närheten - kräver medlemsskap i idrottsförening (200kr per år) Varmt välkomna till detta underbara hus beläget på det natursköna Muskö, där alla dina önskemål kan uppfyllas. Med en egen båtplats, en rymlig och välskött trädgårdstomt, ett växthus och tillräckligt med plats för flera bilar på uppfarten, är detta verkligen ett hem där du kan trivas! När du kliver in möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme. Köket, som är i öppen planlösning med vardagsrummet, är nybyggt från Marbodal och utrustat med exklusiva vitvaror och en vacker stenskiva. Den massiva köksön är verkligen pricken över i:et! Vardagsrummet är ljust och inbjudande, och här finns även en mysig kamin som ger extra värme och atmosfär. Med en takhöjd på cirka 5 meter ger kök och vardagsrum en känsla av rymd och luftighet. På entréplanet finner du även ett nyrenoverat badrum med dusch, toalett och kommod, samt en fräsch tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ett separat WC-rum är också nyrenoverat och utrustat med kommod och toalett. Här finns även ett master bedroom med tillhörande klädkammare för extra bekvämlighet. På övre plan väntar ett mysigt allrum med utsikt över vardagsrummet och köket, samt två rymliga sovrum för gäster eller familjen. Beläget på Hammarvägen, har du gångavstånd till Sjökrogen och busshållplatsen. Matbutik och skola ligger också inom bekvämt bil- eller cykelavstånd. Mitt i naturen med havet som granne, erbjuder detta hem en fantastisk livsstil med närhet till allt vad Muskö har att erbjuda!

  • Premium
Villtorpstigen 4, Norra Sorunda, Nynäshamns kommun
Villtorpstigen 4, Norra Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Villtorpstigen 4, Norra Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Villtorpstigen 4

Tomt
Norra Sorunda, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 195 000 kr
2 140 m² tomt

- Detaljplan tillåter 60 kvm huvudbyggnad + 30 kvm uthus alternativt 60 kvm huvudbyggnad + två uthus varav 20 kvm vardera - Omgiven av natur - Pool (14x7 m), fotbollsplan mm samt stora allmänna ytor inom Ekbackens samfällighet - Sommarvatten för fritidsanvändning (dricks och diskvatten) finns kran vid tomten. - Allmänt parkering i samfälligheten - Låg årsavgift - El framdraget till fastigheten Drömmer Ni om att bygga hus mitt i naturen endast ca 35 minuter från city, då är Villtorpstigen rätt för er. 5 km till badplatsen vid Grindsjön 8 km till Tungesta (butiker resp pendeltåg) 300 m till busshållsplats Ekbacken Här finns nu möjlighet att förvärva denna tomt i natursköna Norra Sorunda, på Villtorpstigen bor Ni avskiljt och privat i en stabil samfällighet. Detaljplan finns under länkar. Välkommen att åka och titta på tomten när ni vill, tomtgränspinnarna är markerade med röd färg. vill ni ha mäklare med på plats kontakta ansvarig på 073 600 36 78.

  • Premium
Örenvägen 42, Ören, Nynäshamns kommun
Örenvägen 42, Ören, Nynäshamns kommun, bild 2
Örenvägen 42, Ören, Nynäshamns kommun, bild 3

Örenvägen 42

Villa
Ören, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
10 995 000 kr
184 m²
8 rum
2 939 m² tomt

- Privat brygga - Granne med Reveluddens naturreservat - Välplanerad med 4-6 sovrum - Fantastisk plan trädgårdstomt - Låg energikostnad med energiklass A Med Reveluddens naturreservat som närmaste granne återfinns denna synnerligen energieffektiva och välplanerade villa som byggdes 2012. Läget är mycket attraktivt med sin närhet till Stenstrand, Ören och Reveludden och här lever du året om eller som en fritidsdröm med mycket låga driftskostnader. Här bor du privat och enskilt endast 100 meter till havet och där finner du en privat brygga med tillhörande bod och med sin plana trädgårdstomt bör denna fastighet tilltala de flesta. Tomten erbjuder bär och buskar med inslag av tallskog och är mycket lättskött och på tomten finns både ett spabad och en vedeldad bastu samt utedusch. Fastigheten har även ett gästhus som inkluderar en snickarbod, ett fristående garage som även erbjuder elbilsladdning och ytterligare två förrådsbodar. Som boende på Ören är närheten till naturen en självklarhet men det är även nära till Restaurang Sjöboden och Svinhuset för att nämna några. På endast en timme tar du dig från Stockholm till Ören och för den som önskar åka buss avgår buss 852 från Nynäshamn. Anmäl intresse till 076-11 942 11 Varmt välkommen! Henrik Norberg

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Stanganvägen 47, null, Nynäshamns kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Stanganvägen 47, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Stanganvägen 47, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Stanganvägen 47

Villa
Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
5 495 000 kr
120 + 93 m²
4 rum
1 510 m² tomt

Här erbjuds ett stort nybyggt vinkelhus i klassisk stil med låga driftkostnader. Huset är byggt i lösvirke. Huset har genomgående hög standard och påkostade materialval. Entréplanet är om ca 120 kvm och rymmer idag två stora sovrum, tvättstuga, duschrum, ett fantastiskt kök samt ljuvligt vardagsrum. Här är ljusinsläppet fantastiskt tack vare de stora fönsterpartierna. Köket från Nordanro är en dröm för den matlagningsintresserade med totala bänkytor på över sju meter. Planlösningen är öppen med köksö/bardel mot vardagsrummet. I vardagsrummet finns det dessutom en värmande kamin. Till entréplanet finns det totalt fem separata ingångar vilket gör att gränserna mellan inne- och utemiljön suddas ut. Det är dessutom möjligt att inreda övervåning efter behov (ca 93 kvm). Övervåningen är idag förberedd för både badrum samt extra toalett/wc. Påkostade takfönster på övervåningen ger extra rymd och ljusinsläpp. Anlagd väg upp till huset med parkeringsmöjlighet invid en av entréerna. Lugnt om idylliskt läge med åker- och skogsmark i den direkta omgivningen. Promenadavstånd till närmsta busshållplats, Norr Rangsta. Här trafikerar buss 850 Grödby och Segersängs station. Från Segersäng tar resan till centrala Stockholm ca 40 min. Med bil tar du dig via väg 73 smidigt till Nynäshamn på ca 15 minuter och till centrala Stockholm på ca 35 minuter. I närheten av Grödby finns förskolorna Fagerviks förskola och Solrosens förskola. För dom äldre barnen finns Kyrkskolan (F-2) och Sunnerbyskolan (3-6). Korta fakta Stort vinkelhus i klassisk stil om 120 kvm BOA Möjlighet att inreda övervåning efter behov (ca 93 kvm) Huset är uppfört 2024 och är därmed befriat från fastighetsskatt i 15 år (5 år amorteringsfritt) Fem separata ingångar på entréplan. Låg beräknad energiförbrukning om endast 35 kWh per kvm och år Frånluftsvärmepump från NIBE Kamin Bänkskivor i kvartskomposit Entré, duschrum och tvättstuga är inredda med ljusgrå granitkeramik övriga golv på entréplan har parkett Påkostad inredning i badrum med vägghängd VC och unidrain golvbrunn Huset är placerat med kvällssol på baksidan och utsikt över åkrar För mer info kontakta ansvarig mäklare på 0708-456003

  • Premium
Bedarön 105 & 107, null, Nynäshamns kommun
  • Imorgon
Bedarön 105 & 107, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Bedarön 105 & 107, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Bedarön 105 & 107

Villa
Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
14 rum
2 721 m² tomt

STRAND SUPREME är stolta att få saluföra en dröm som säkert många haft när man suttit nere i gästhamnen och blickat ut mot Bedarön. Nu erbjuds tillfället att förvärva två av de bäst belägna fastigheterna på Bedarön i ett paket. Vi kan utlova ett boende som slår det mesta. Tänk Er att avnjuta en god middag i solnedgången när havet utanför sakta lägger sig som en spegel, eller varför inte ta en vedeldad bastu och hoppa rakt ner i havet, det inredda båthuset har självklart just en vedeldad bastu och dusch med separat entré! Vart Ni än befinner Er på dessa fastigheter har Ni en direkt närhet till havet, från varje fönster speglar sig havsblänket och från varje sängplats kan vågbruset höras, en oslagbar oas ett par minuters båtfärd från Gästhamnen.. Det är ett fåtal fastigheter belägna ute på en skärgårdsö som kan erbjuda denna enkla och smidiga tillgänglighet. Avluta jobbet på fredagseftermiddagen inne i Sthlm, ta motorvägen ner ( ca 35 min bort från Globen ) parkera och var ute på din unika plats för avkoppling och umgänge lagom till middagen ska förberedas, och för Er som älskar havets delikatesser rekommenderar vi att Ni köper med Er något gott från Rökeriet i Gästhamnen. Nyrökt lax, potatissallad och ett gott glas vin i kvällssolen samtidigt som skärgårdstrafiken sakta glider förbi utanför, det är något som jag kallar livskvalitet, med andra ord " drömmen om Bedarön " För det är just närheten in till Gästhamnens olika restauranger, minigolf eller Nynäshamns centrum som gör läget så unikt. Lev skärgårdslivet men ha alla bekvämligheter från fastlandet en kort båtfärd bort Båtplats på fastlandet ingår via servitut vid bron över till Trehörningen Kortfakta: Fullt inrett "Båthus" ( Fastighet nr 1 ) Vedeldad bastu m dusch o wc Integrerat kök m vardagsrum Övervåningen har gym samt separat rum med dubbelsäng Huvudbyggnad ( Fastighet nr 1 ) 6 rok Entréplan: Kök, matsal m vedspis, tv-rum o hörnrum, wc Övreplan: Dusch o wc, 2st sovrum m dubbelsäng samt ytterligare ett rum med två sängar. Totalt 8st bäddar i nedre huset Övre fastigheten ( Fastighet nr 2 ) Huvudbyggnad Entréplanet: Öppet kök med matplats o soffgrupp, två separat sovrum med dubbelsängar. Wc och dusch Övreplan: 4st bäddar Gästhus Dubbelsäng samt wc o dusch Extra byggnad Reningsverk för wc Egen brunn för båda fastigheterna Total boarea och biarea mäts upp och publiceras inom kort

  • Premium
Vallavägen 39, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15
Vallavägen 39, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 39, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 39

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
59,5 m²
1 rum
vån 1/3
4 376 kr/mån
25 126 kr/m²

- Stambytt badrum - Ombyggd till tvåa - Inglasad balkong - Golvvärme - Gott om förvaring - Källarförråd Varmt välkomna till denna genomgående fräscha etta som är omgjord till en tvåa på populära Vallavägen, lägenheten ligger på bekväm markplan med centralt läge. Bostaden disponeras genom en välkomnande hall med gott om plats för avhängning, ett mysigt sovrum, en klädkammare, ett badrum från stambytet 2024 som är utrustat med dusch, handfatskommod, WC, tvättmaskin, golvvärme och handdukstork. Stort kök med plats för matbord och utrustat med kyl & frys, diskmaskin, häll, ugn och fläkt. Vardagsrummet är lättmöblerat och har plats för kontorshörna, här finns även utgången till den inglasade balkongen i västerläge. I Brf Loke bor du i en stabil förening med närhet till både centrum, kommunikationer och restauranger, allt inom gångavstånd!

  • Premium
  • Balkong
Mariebergsvägen 5, Stora Vika, Nynäshamns kommun
  • Ons 31 jul kl 18:30
Mariebergsvägen 5, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 2
Mariebergsvägen 5, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 3

Mariebergsvägen 5

Radhus
Stora Vika, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 295 000 kr
100,5 m²
4 rum
7 699 kr/mån
12 886 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade och renoverade radhus beläget i ett lugnt område! Med närhet till naturen är detta den perfekta platsen för Den som söker en fridfull miljö. Den generösa uteplatsen på baksidan ger gott om utrymme för stora sällskap och härliga grillkvällar. Med nymålade väggar i hela huset och nya golv samt ny köks- och badrumsutrustning, nymålade räcken på framsidans altan och nyoljad trall, är det bara att flytta in och börja bo. Här kan Ni njuta av solen hela dagen, under förmiddagstid så skingras solens strålar på framsidan, och på baksidan under eftermiddagen! Boendet välkomnar Er med en rymlig hall som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Direkt till höger vid entrén finns ett stort förvaringsrum som rymmer det mesta. Från hallen leder vägen till köket, som är fullt utrustat med ny ugn, induktionshäll, bänkskiva, diskbänk med kran samt fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Köket leder Er vidare till vardagsrummet, som i sin tur öppnar upp till den fina uteplatsen på baksidan. Baksidan är inhägnad med tujor för extra insynsskydd och är en fantastisk plats för grillning eller att njuta av den härliga solen. Det finns även plats för att plantera Era blommor eller grönsaker. Högst upp på baksidan så finns det plats för uppblåsbar pool eller en studsmatta om behovet finns. På entréplanet finns även ett sovrum och ett badrum utrustat med dusch, skåp med spegel, WC och handfat. När Ni går upp för den nymålade trappan möts Ni av en hall med generös förvaring i form av en rymlig garderob. Hallen leder Er vidare till två sovrum med vy ut mot baksidan samt ett badrum utrustat med dusch, WC, handfat, ett skåp med stor spegel, en liten hylla och en stor bänkskiva för nödvändiga saker samt en tvättmaskin och torktumlare och även plats för tvättkorg. Nymålade väggar i hela huset juni 2024 Nya golv i alla rum, även i köket och i hallen på övervåningen juni 2024 Målning av staket på båda sidor juni 2024 Ny köksutrustning april 2024 Ny belysning april 2023 Nya badrumstillbehör april 2023 Byte av entrédörr 2023 Byte av fönster på övervåningen och ett på nedervåningen 2021 Stora Vika är ett lugnt och barnvänligt område där Ni kommer leva i harmoni med den omgivande naturen. Skogen vimlar av liv och inbjuder till promenader längs fjärilsleden under sommaren. I Stora Vika så finner Ni en trevlig strand, det finns även en båtklubb med möjlighet att hyra båtplats, en stor fotbollsplan, förskola, lekplatser, pizzeria och en hundgård. Med en bilresa på ca 15 minuter så tar Ni Er till Ösmo där Ni har möjlighet att spela golf, samt ta Er till Nynäshamn där det erbjuds idrottsplatser och ridklubbar. Det finns två busshållsplatser i närheten med förbindelser till Nynäshamn och Västerhaninge. Välkomna med Er intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Hillersjövägen 2L, Stora Vika, Nynäshamns kommun
Hillersjövägen 2L, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 2
Hillersjövägen 2L, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 3

Hillersjövägen 2L

Radhus
Stora Vika, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
2 695 000 kr
131 m²
4 rum
3 517 kr/mån
20 573 kr/m²

Välkommen till detta trevliga gavelparhus i populära Stora Vika med uteplatser i tre väderstreck! Här bor du med en stor och välskött gaveltomt som erbjuder en rymlig altan. På altanen finns det gott om plats för både loungegrupp och matgrupp samt en grill – perfekt för sommarens alla festligheter och mysiga kvällar. På baksidan kommer du kunna njuta av eftermiddagssolen och vill du dricka ditt morgonkaffe i solen gör du detta på framsidan. Bostaden har tre rymliga sovrum, alla med plats för dubbelsäng, vilket ger gott om utrymme för hela familjen. Vardagsrummet är generöst tilltaget och har plats för en stor soffgrupp, och från vardagsrummet har du direkt utgång till baksidan där du kan njuta av ytterligare utomhusmiljö. Köket är välplanerat med rikligt med förvaring och arbetsytor, idealiskt för den som älskar att laga mat och baka. På ovanvåningen hittar du de två andra sovrummen, bostadens andra badrum samt ett praktiskt förråd. Stora Vika är en idyllisk plats att bo på, med en charmig badstrand för varma sommardagar och en marina för den båtintresserade (separat kö). Dessutom kan du ta en promenad längs den natursköna Fjärilsstigen som slingrar sig runt det vackra kalkbrottet. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska radhus som kombinerar bekvämt boende med en underbar utomhusmiljö. Välkommen hem till Stora Vika!

  • Premium
  • Uteplats
Älbylund 11, Älby, Nynäshamns kommun
  • Tor 1 aug
Älbylund 11, Älby, Nynäshamns kommun, bild 2
Älbylund 11, Älby, Nynäshamns kommun, bild 3

Älbylund 11

Villa
Älby, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
77 m²
3 rum
2 115 m² tomt

- Stor altan i västerläge - Spabad - Braskamin - Totalrenoverat - Fullt utrustat attefallshus - Carport - Fiber - Sista huset på gatan Varmt välkomna till detta totalrenoverade hus! Här bor ni insynsskyddat och omgiven av lummig grönska. Huset erbjuder bland annat spabad, attefallshus och carport. Huvudbyggnaden har en välkomnande hall med klinkergolv. Köket och vardagsrummet är i halvöppen planlösning. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, fläkt, kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikro och en exklusiv marmorskiva. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffgrupp och matbord, och en braskamin bidrar till en extra mysig atmosfär. Det stora helkaklade badrummet har dubbla duschar, Unidrain, tvättmaskin, torktumlare, tvättställskommod, badkar, handdukstork, golvvärme och wc. Master bedroom är rymligt och har en klädkammare, och det finns ytterligare ett sovrum. Attefallshuset har en hall, ett badrum med dusch, handfatskommod och wc samt ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl, frys och mikro. Det finns även en friggebod på cirka 10 kvm med tillhörande carport och en uppfart med plats för 4-5 bilar. I Älbylund bor ni granne med naturen och har nära till det mesta. Stockholm city nås med bil på cirka 35 minuter och Nynäshamn på cirka 5 minuter.

  • Premium
Fagerlundsvägen 5, null, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Fagerlundsvägen 5, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Fagerlundsvägen 5, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Fagerlundsvägen 5

Villa
Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
170 m²
6 rum
1 287 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Detta totalrenoverade paradis är en perfekt kombination av stil och funktion, där varje detalj följer en röd tråd genom hela hemmet. Från det öppna och rymliga köket till det avslappnade vardagsrummet med en inbjudande braskamin, har varje rum designats med omsorg och precision för att skapa den perfekta atmosfären för din stora familj. Köket är hjärtat av detta hem och imponerar med sin generösa yta, perfekt för både matlagning och gemenskap. Stilrena detaljer skapar en modern och elegant känsla som gör varje måltid till en upplevelse. Det snygga badrummet är en fristad av lyx med både ett avkopplande badkar och en praktisk duschhörna, vilket gör morgonrutinen till en njutning. Utöver det inre utrymmet erbjuder detta hem en fantastisk livsstil utomhus. Den stora och plana tomten omges av en naturskön skog, vilket ger en känsla av lugn och ro. Trädgården är en oas av avkoppling med en inbjudande pool och en expansiv altan där du kan njuta av långa sommarkvällar med familj och vänner. Denna bostad är inte bara ett hem utan en livsstil. Varje element har valts med omsorg för att skapa en harmonisk och trivsam atmosfär. Missa inte chansen att äga detta exceptionella boende där varje dag blir en njutning! Kontakta oss för en visning och upplev din framtida drömboende. Ett urval av en uppsjö renoveringar: - Nytt tak - Nytt värmesystem (luft/vatten) inkl. rördragning och radiatorer - Nya badrum - Ny tvättstuga - Ny mekanisk frånluftsfläkt - Ny elcentral - Renoverat kök med nya vitvaror - Bostaden är utrustad med larm från Verisure För en fullständig detaljerad lista, se dokument "Renoveringar Fagerlundsvägen 5". - Sovrum 3 uppe håller på att färdigställas. Det sista måleriarbetet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Odins väg 8, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Tis 6 aug kl 18:00
Odins väg 8, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Odins väg 8, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Odins väg 8

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/4
5 743 kr/mån
22 313 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en rymlig tvåa med inglasad balkong, fönster i tre väderstreck och en härlig havsglimt från vardagsrumsfönstret. Detta är en bostad som erbjuder både komfort och elegans, perfekt för dig som värdesätter en harmonisk livsmiljö. Köket är ett paradis för dig som älskar att laga mat. Med gott om förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor kan du enkelt organisera och förbereda dina kulinariska mästerverk. Här finns även plats för en matgrupp upp till sex personer, vilket gör det idealiskt för mysiga middagar med familj och vänner. Från köket stiger du ut på den inglasade balkongen, en plats att njuta av under stora delar av året. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med plats för en stor soffa, soffbord och tv-möbel. Det stora fönstret släpper in rikligt med ljus och bjuder på en fantastisk havsglimt, vilket skapar en rogivande atmosfär. I sovrummet finns det gott om plats för en dubbelsäng och sängbord. En praktisk garderobsvägg erbjuder generös förvaring, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Det helkaklade badrummet är både stilrent och funktionellt, utrustat med WC, handfat, badkar, handdukstork och en liten tvättmaskin. Här kan du njuta av avkopplande bad och praktisk vardagslyx. Detta är en bostad som kombinerar stil med funktion, perfekt för dig som söker ett bekvämt och vackert hem. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska tvåa – den måste ses på plats!

  • Premium
  • Balkong
Situna skogsväg 4, Ekeby, Nynäshamns kommun
Situna skogsväg 4, Ekeby, Nynäshamns kommun, bild 2
Situna skogsväg 4, Ekeby, Nynäshamns kommun, bild 3

Situna skogsväg 4

Tomt
Ekeby, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 650 000 kr
2 093 m² tomt

- Detaljplan tillåter huvudbyggnad om 150 kvm byggnadsarea på totalt två våningar - Största byggnadsarea för garage/uthus är 35 kvm - Högst en huvudbyggnad och två garage/uthus per fastighet, garage får inte inredas som bostad - Högsta totalhöjd 8m till nock - Gaveltomt Drömmer Ni om att bygga hus mitt i naturen endast ca 35 minuter från city, då är Situna skogsväg 4 rätt för er. Ekeby ligger mitt i naturen med egen brygga där båtplats ingår. Ekeby genomgår för närvarande installation av kommunalt vatten och avlopp. Detaljplan finns under länkar. Välkommen att åka och titta på tomten när ni vill. Vill ni ha mäklare med på plats kontakta ansvarig på 073 600 36 78.

  • Premium
Sågstensvägen 88, Torö, Nynäshamns kommun
Sågstensvägen 88, Torö, Nynäshamns kommun, bild 2
Sågstensvägen 88, Torö, Nynäshamns kommun, bild 3

Sågstensvägen 88

Villa
Torö, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
6 495 000 kr
101 + 69 m²
4 rum
2 550 m² tomt

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE REDAN IDAG FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING! - Fiber - Två båtplatser i samfälligheten (årlig avgift 1084:- per båtplats) - Möjlighet att ta över andel i bastuklubb - Garage - Attefallshus med permanentstandard och luftvärmepump - Spa-bad - Havsutsikt - Luft/vatten uppvärmning - En braskamin på vardera plan - Två luftvärmepumpar i huvudbyggnaden Välkommen till ditt drömställe på Torö, där havsutsikten är lika fantastisk som atmosfären. Denna exceptionella fastighet, belägen som det sista huset på gatan, erbjuder en unik kombination av avskildhet och spektakulär utsikt över havet. Huvudbostaden är en pärla fördelat på två plan, genomgående renoverat med omsorg och kvalitet i fokus. Fönsterna låter in det naturliga ljuset och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av panoramautsikten över det omgivande landskapet och det glittrande havet från ditt hem. Förutom huvudbostaden inkluderar fastigheten ett tillhörande attefallshus, friggebod och garage, vilket ger extra utrymme och möjligheter. Här finns möjlighet att anpassa utrymmena efter dina behov, vare sig det är som gäststuga, arbetsplats eller varför inte den stora tonåringens egna hus? På tomten finns även en jordkällare som går att bygga om till en lyxig vinkällare. Den omgivande naturen blir din privata oas, och den fridfulla miljön ger en perfekt balans mellan avskildhet och närhet till samhället. Som en extra förmån ingår två privata båtplatser, vilket gör detta till ett paradis för båtentusiaster. Du har möjligheten att förlänga dagarna på havet och skapa minnen för livet. Dessutom kan du känna dig som på spa varje dag med det lyxiga tillägget av ett eget spa-bad. Slappna av och njut av en avkopplande stund medan du blickar ut över det vackra havet. Detta är verkligen det ultimata drömstället som erbjuder en exklusiv och avslappnad livsstil. Både Torö butik och busshållsplats ligger ca 6 minuter från bostaden.

  • Premium
Gullkragevägen 8, Gudby, Nynäshamns kommun
  • Imorgon kl 17:00
Gullkragevägen 8, Gudby, Nynäshamns kommun, bild 2
Gullkragevägen 8, Gudby, Nynäshamns kommun, bild 3

Gullkragevägen 8

Villa
Gudby, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
5 500 000 kr
175 m²
7 rum
2 026 m² tomt

Välkomna till detta mycket rymliga och välplanerade hus från 2017. Här erbjuds ett kvalitativt och påkostat boende med ett lantligt läge bland åkrar och skog. Samtidigt har du här ett lättskött, modernt och billigt boende med b.la. solceller, kamin och frånluftsvärmepump. Entréplanet rymmer stor hall med goda förvaringsmöjligheter. Från hallen nås både duschrum och tvättstuga. Tvättstugan har dessutom separat entrédörr. Påkostat kök i vinkel med dubbla fönster. Vacker vy och fint ljusinsläpp. Generös yta för matplats som även erbjuder dörr ut till den mycket stora altanen. Tillbyggt vardagsrum med platsbyggd bokhylla och fin kamin. Vikdörrar som kan öppnas upp mot altanens del som har skärmtak. På entréplanet finns även ett större sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Övre plan rymmer tre bra sovrum, klädkammare, badrum med hörnbadkar samt stort allrum. Vindslucka finns i allrum. Mycket stor altan som byggts ut i omgångar. Här finns bl.a. en pergola där det är möjligt att hänga upp solskydd under de soligaste dagarna. Det finns även ett skärmtak om ca 15 kvm som byggt under 2023. Altanen är under skärmtaket isolerat för att det ska vara möjligt att glasa in denna del. Balkarna som bär skärmtaket är även dimensionerat för att bära ett tyngre tak. Den generösa tomten erbjuder det mesta man kan önska. Här finns plan gräsmatta som är perfekt för lek och spring. Stor uppfart med gott om plats för flertalet bilar. Den generösa detaljplanen tillåter ett större garage eller annan extra byggnad. Idag finns en Friggebod om ca 15 kvm som används som hönshus och förråd. Det finns även ett mindre hönshus om ca 2 kvm med litet utegård som används till kycklingar. Från hönshuset finns inhängnad gård om ca 250 kvm som tidigare har använts som hundgård. I övrigt är tomten även inhängnad med staket och viltdjursstängsel. Utöver allt detta finns det även en kaningård. I trädgården växer ätbara läckerheter så som bl.a. körsbär, äpplen, plommon, vindruvor, rabarber, sparris, blåbär, jordgubbar och smultron. Här finns även andra växter som bl.a. syren, stäppsalvia, lavendel och klematis. Inom gångavstånd (ca 2km) nås Spångbro där det bl.a. finns restauranger samt mataffär att tillgå. Det är även kort avstånd till badplats i Rangsta och i närområdet finns Gudby IP. I området finns bl.a. bussar som trafikerar Ösmo, Nynäshamn, Södertälje samt Globen. Här erbjuds ett utmärkt boende för dig som vill ha närhet till naturen och samtidigt närhet till service och kommunikationer. Korta fakta - Generös detaljplan - Låga driftskostnader tackvare bl.a. solceller - Energiklass B, vilket kan ge möjlighet till grönt bolån och således lägre ränta - Befriad från fastighetsavgift (skatt) i 15 år efter värdeåret - Vattenburen golvvärme på båda bostadsplanen (elvärme i tillbyggnad) - Kamin - Soligt läge - Perfekt tomt med gräsmatta, odlingar och goda förutsättningar för djurhållning. - Kort avstånd till badplats - Nära till kommunikationer och förskola/skola - Affär och restauranger finns att tillgå inom kort avstånd För mer infon samt privatvisning kontakta ansvarig mäklare på 0708-456003

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Centralgatan 32B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Centralgatan 32B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 32B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 32B

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 910 kr/mån
23 178 kr/m²

- Smakfullt renoverad under 2024 - Nya elledningar och jordade uttag, styrs via plejd - Två bra sovrum - Flexibelt tillträde - Stor balkong - Eftertraktat läge - Stabil och lågt belånad förening Genomgående mycket smakfullt renoverad  gaveltrea i centralt och eftertraktat läge. Under 2024 har köket totalrenoverats och förutom ett nytt kök i härlig grön nyans finns här spotlights i taket som kan styras via en smart belysningssystem, plejd. Samtliga vitvaror är nya och även golvet bytts ut för att matcha resten av köket. I hallen och i det stora sovrummet ligger nya golv och i hallen har även spotlights i tak (Plejd) installerats. Mycket tilltalande planlösning med 2 bra sovrum och gavelläget gör att du har fönster i tre väderstreck som ger ett bra ljusinsläpp och den mycket generösa balkongen som är inglasad erbjuder en mysig plats från vår till höst. En ny elcentral har installerats och samtliga uttag i hela lägenheten har bytts ut och jordats.  Stabil och lågt belånad förening med många stora renoveringar utförda, stamspolad 2022 och även solceller finns installerade. Läget är eftertraktat och lättillgänglig med direkt närhet till centrumkärnans alla affärer och allmänna kommunikationer. Kort och gott detta är en lägenhet som det bara är att flytta in i! Anmäl intresse till henrik@stranmäkleri.se eller 076 11 942 11 för mer information eller för visning!

  • Premium
  • Balkong
Åvägen 11, Lidatorp, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Åvägen 11, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 2
Åvägen 11, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 3

Åvägen 11

Villa
Lidatorp, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
125 + 3 m²
5 rum
654 m² tomt

- Nybyggt 2017 - Fiber - Spabad - Inglasat uterum - Västerläge - Öppen planlösning - Carport - Ingen fastighetsskatt förrän 2032 Välkomna till denna underbara villa i det familjevänliga området Lidatorp. Här bor ni i en grönskande omgivning med naturen som närmaste granne, samtidigt som ni har nära till stadens bekvämligheter. Kommunikationer mot både Nynäshamn och Västerhaninge finns på gångavstånd, och med bil når ni Stockholm på knappt 30 minuter. Huset omfattar 125 välplanerade och moderna kvadratmeter. På entréplan möts ni av en välkomnande hall med klinkergolv, ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning som skapar en magisk atmosfär. Härifrån når ni också det inglasade uterummet, perfekt för avkoppling långt in på vintermånaderna. Köket är fullt utrustat med ugn och mikro i högskåp, induktionshäll, takfläkt, diskmaskin, fullstor kyl och frys samt diskho. Entréplanet rymmer även ett helkaklat badrum med handfatskommod, wc och dusch, en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och diskho, samt en liten klädkammare under trappan. På övre plan finns tre rymliga sovrum, varav ett med inbyggda garderober, ett stort allrum som lätt kan omvandlas till ett extra sovrum, ett badrum utrustat med handfatskommod, wc och dusch samt en klädkammare. Den plana trädgårdstomten har en altan och en fin gräsmatta som tillsammans skapar en perfekt kombination för både soliga dagar och trevliga sammankomster långt in på natten

  • Premium
Centralgatan 40C, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Centralgatan 40C, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 40C, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 40C

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/6
5 630 kr/mån
25 726 kr/m²

- Centralt läge - Inglasad balkong - Stabil förening - Renoverat badrum Varmt välkomna till denna bostad som erbjuder både komfort och livskvalitet. Lägenheten disponeras av en välkomnande hall med generösa avhängningsmöjligheter. Sovrummet ger dig gott om plats för en stor säng och erbjuder ett stort utrymme där du kan organisera dina kläder eller bara använda det som en förvaringsyta. Badrummet är modernt vilket ger en genomgående fräsch känsla. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Här finns gott om plats för soffgrupp och ett matbord, eller varför inte skapa en kombinerad yta med både soffgrupp och sovplats om behovet finns. Köket är perfekt för den matlagningsintresserade med välplanerade ytor. Här finns även plats för matbord. Från köket tar ni er ut till lägenhetens pärla, den stora inglasade balkongen! Denna fantastiska uteplats erbjuder utrymme för stora sällskap och är den perfekta platsen för att koppla av. Bostadsrättsföreningen är stabil med de stora renoveringarna utförda. Läget är oslagbart, mitt i centrala Nynäshamn med närhet till allt du kan behöva. Matbutiker, klädbutiker, caféer, gym och utmärkta kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Missa inte chansen att göra denna fantastiska lägenhet till ditt nya hem!

  • Premium
  • Hiss
Hundkexvägen 12A, Sorunda, Nynäshamns kommun
Hundkexvägen 12A, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Hundkexvägen 12A, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Hundkexvägen 12A

Radhus
Sorunda, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 230 000 kr
134 m²
5 rum
4 975 kr/mån
24 104 kr/m²

- Två bostäder sålda, Hundkexvägen 12B samt Rödklövervägen 4A - Sex bostäder finns kvar, redo och inflyttas in i - Lågt belånad förening - Avgiftsfritt de två första åren från tillträde - Räntesäkrade lån i tre år - Stor tomt - Bra planlösning - Låga driftskostnader - Inga pantbrevs- eller lagfartskostnader Nu har du möjligheten att förvärva nybyggda parhus i bostadsrättsform i en förening som är en av de mest ekonomiskt stabila och lägst belånade som vi känner till. Perfekt för dig som önskar bo i hus samtidigt som du kan njuta av alla fördelar med att vara en del av en bostadsrättsförening. Byggnaderna har en tidlös design med klassiskt röda fasader, liggande träpanel och vita knutar. Varje bostad disponerar en tomt om cirka 500 kvadratmeter samt ett fristående förråd. Parhusen är smart utformade över två plan och erbjuder tre eller fyra välplanerade sovrum. För att säkerställa en effektiv och hållbar uppvärmning har varje bostad anslutits till ett vattenburet värmesystem med en frånluftsvärmepump från Nibe. Som boende i Brf Hoxla Pärla har du nära till det mesta, oavsett om det gäller matbutiker, bussförbindelser, skolor eller vackra promenadstråk. Den närmaste fotbollsplanen finner du i Gudby bara två kilometer bort och den närmaste sporthallen ligger i Sunnerby endast fyra kilometer bort. Detta skapar en bekväm och mångsidig livsstil för alla som väljer detta område för sitt hem. Mer info hittar du under dokument.

  • Premium
  • Nyproduktion
Skolgatan 2B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 17:00
Skolgatan 2B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Skolgatan 2B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Skolgatan 2B

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 395 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 748 kr/mån
19 241 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna 3:a med uthyrningsdel, mitt i hjärtat av Nynäshamn! - Stabil förening - Inre reparationsfond 7 999kr - Uthyrningsdel - Mitt i centrala Nynäshamn, perfekt läge! - Renoveringschans Här erbjuds du en spännande möjlighet att skapa din egen vision av det perfekta boendet. Med tre rum och kök finns det gott om utrymme att forma boendet efter dina önskemål och behov. Det finns en separat del som kan omvandlas till en uthyrningsenhet med en egen toalett och ingång. Denna del kan bli en fantastisk inkomstkälla eller en extra plats för gäster. Läget är svårslaget med närhet till stadens bekvämligheter såsom fik, shopping och matbutiker samt närheten till havet för avkopplande promenader och naturupplevelser. Föreningen är stabil och har bland annat installerat solceller på taket. Varje lägenhet har individuell mätning på elen. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning redan idag!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 35