Mäklare Erik Jonasson

Erik Jonasson

Om mig

Med mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare är jag rätt val för er! Under mina år har jag förmedlat över hundra bostäder åt privatpersoner, flertalet av dem till nya rekordpriser. Många av mina kunder har varit återkommande under åren och det är ett stort privilegium att få följa sina kunder genom livet och varje unikt hem. I varje bostadsaffär lägger jag stort fokus på noggrannhet, tillgänglighet och ett genuint engagemang - välkommen att kontakta mig redan idag!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandavägen 10, Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr
Sandavägen 10, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Sandavägen 10, Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Sandavägen 10

Radhus
Sorunda, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 195 000 kr
103,5 m²
5 rum
4 143 kr/mån
30 870 kr/m²

TVÅ ÅRS AVGIFTSFRITT! JUST NU 365.000:- SÄNKT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning! Nu finns möjligheten att förvärva nyproducerade parhus med generösa tomter i bostadsrättsform, optimalt för dig som vill bo i hus men njuta av alla fördelar med att bo i en bostadsrättsförening. Bostaden är beläget idylliskt mitt i natursköna Sorunda, eftersom bostäderna säljs som bostadsrätter slipper ni bland annat lagfart och pantbrevskostnad. Parhusen disponeras på två plan med 4 sovrum, 2 badrum, tillhörande förråd och välplanerade sociala ytor med plats för hela familjen. Påkostat kök från Marbodal bjuder in till trevliga familjemiddagar. Med reservation för felskrivning.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skolgatan Brf Havsfrun, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Skolgatan Brf Havsfrun, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Skolgatan Brf Havsfrun, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Skolgatan Brf Havsfrun

Radhus
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 500 000 kr
113 m²
4 rum
5 500 kr/mån
30 973 kr/m²

FÖRSÄLJNING PÅGÅR Nyproducerade radhus i centrala Nynäshamn! Nära kustlinjen i det natursköna Nynäshamn byggs nu 26 radhus i Brf Havsfrun. Samtliga har en egen uteplats och trädgård som vetter mot en grönskande parkmiljö eller innergård. Här bor du med närhet till bland annat skola, förskola, tågstation, affär och havsbad - allt inom gångavstånd! Nu har du möjligheten att förvärva ett av dessa exklusiva nyproducerade radhus i centrala Nynäshamn, där komfort och bekvämlighet möter modern design och en naturskön omgivning. 26 fantastiska radhus växer fram i Brf Havsfrun nära kustlinjen, och varje hem är noggrant utformat för att erbjuda det bästa boendet har att erbjuda. Med en egen uteplats och trädgård som sträcker sig mot en grönskande parkmiljö eller en charmig innergård skapas en privat oas mitt i stadens hjärta. Bostäderna, som är 113 kvm stora, är fördelade på två välplanerade våningar. Varje radhus kommer också med ett intilliggande förråd och möjlighet till parkeringsplats. Bostäderna har jordnära färger som harmonierar fint med ljusa kök och badrum. Badrummen är helkaklade, hallen har klinkergolv och i övriga rum parkettgolv. Entréplanet erbjuder sociala ytor med matplats och kök som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket leder ut till uteplatsen och trädgården. Stora fönsterpartier ger en härlig kontakt med den grönskande omgivningen. På övervåningen finns tre sovrum och ett badrum. Projektet genomförs av Settlers, en aktör som har byggt flera omtyckta projekt på senare tid. Missa inte chansen att förvärva ett av dessa unika radhus i hjärtat av Nynäshamn. Kontakta oss redan idag för mer information om projektet och låt oss hjälpa dig att förverkliga drömmen om det perfekta hemmet! Besök gärna projekthemsidan för mer information: https://brfhavsfrun.se

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Skivlingsvägen 1, Lidatorp, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Skivlingsvägen 1, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 2
Skivlingsvägen 1, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 3

Skivlingsvägen 1

Villa
Lidatorp, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
124 m²
5 rum
688 m² tomt

- Spabad - Gaveltomt - Inglasat uterum - Soldränkt tomt - Två badrum - Tvättstuga - Carport - Barnvänligt område - Fiber Varmt välkomna till denna fantastiska villa i familjevänliga Lidatorp. Här bor ni i ett lummigt område i direkt närhet till naturen och alla dess härligheter men fortfarande nära staden, en kort promenad bort finns kommunikationer mot både Nynäshamn och Västerhaninge. Med bil når ni Stockholm på knappt 30 minuter. När Ni kliver in genom huvudingången välkomnas Ni av en rymlig och ljus hall som leder Er vidare in i köket. Köket är designat med både funktionalitet och stil i åtanke. Här finns gott om förvaringsutrymme, moderna apparater och vackra bänkskivor. Här finns även en utgång till altanen på husets framsida samt ingång till tvättstugan. Vidare på entréplan finner Ni vardagsrummet som är generöst tilltaget och erbjuder gott om plats för soffgrupp m.m. Här leds Ni även ut till det inglasade uterummet och till den fantastiska baksidan. I det inglasade uterummet kan Ni njuta av naturen och frisk luft året runt utan att behöva oroa Er för väderförhållandena. Detta utrymme är perfekt för avkoppling, läsning eller att umgås med vänner och familj. Som pricken över i:et erbjuder detta hus även ett spabad. Efter en lång dag kan Ni slappna av och njuta av bubbelpoolens helande effekter. Detta blir verkligen ett av husets höjdpunkter. Utomhusområdet är helt magiskt. Trädgården är vackert anlagd och erbjuder tillräckligt med plats för lek, trädgårdsarbete eller utomhusmiddagar. Huset erbjuder även två badrum för extra bekvämlighet. Båda badrummen är fräscha och badrummet på entréplan har en tillhörande bastu. För att komplettera detta fantastiska hem finns det även tre till fyra sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller eventuella gäster. Varje sovrum är välproportionerat och inrett med omsorg för att skapa en avkopplande och fridfull atmosfär.

  • Premium
  • Energieffektiv
Torpängsvägen 6B, Stora Vika, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Torpängsvägen 6B, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 2
Torpängsvägen 6B, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 3

Torpängsvägen 6B

Radhus
Stora Vika, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
2 750 000 kr
87 + 60 m²
7 rum
1 433 m² tomt

Varmt välkomna till detta genomgående fräscha parhus med stor och fin trädgårdstomt! Huset disponeras genom en välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Hallen leder er vidare till husets mellanplan som har ett kök utrustat med diskmaskin, spis, fläkt, kyl & frys och ugn. Toalett utrustad med wc och handfatskommod. Rymligt vardagsrum med braskamin för extra mysfaktor, ett stort sovrum samt ett matrum. Här finns även utgång till det inglasade uterummet och den soldränkta tomten. På övre plan finns ett sovrum och vinden med plats för förvaring. Husets källarplan har två sovrum, ett stort allrum, tvättstuga samt badrum med tillhörande bastu. Stora vika erbjuder allt från fin badstrand, stor fotbollsplan, båtklubb, lekparker, förskola, pizzeria, klippstuga samt det fantastiska kalkbrottet och fjärilsstigen som är en vandringsled runt kalkbrottet. Nynäshamns stad når Ni med bil på 15 minuter och bussen tar Er antingen till Nynäshamn eller Västerhaninge. - 147 kvm yta på 2 plan - Fiber - Bergvärme - Egen badplats i samfälligheten - Möjlighet till båtplats i samfälligheten - Bryggplats finns att tillgå i Stora vika - Stor soldränkt tomt - Uppfart med plats för 4-5 bilar - Vatten och avlopp i samfällighet

  • Premium
Violstigen 8, Lyngsta, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Violstigen 8, Lyngsta, Nynäshamns kommun, bild 2
Violstigen 8, Lyngsta, Nynäshamns kommun, bild 3

Violstigen 8

Villa
Lyngsta, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
2 850 000 kr
47 + 2 m²
2 rum
2 042 m² tomt

- Totalrenoverad invändigt - Golvvärme i badrum - Stenskiva i kök - Rymlig gäststuga - Sista tomten på gatan med skogen som granne - Samfällt vatten och avlopp - Köksö med häll - Nya fönster - Tilläggsisolerat - Möjlighet att bygga ut huset till 140 kvm samt ett 40 kvm uthus. - Kallförråd ca 10 kvm Välkomna till denna fantastiska bostad som omfamnas av naturen och erbjuder en fridfull trädgårdstomt med perfekt insynsskydd. Här finner ni en oas med ett exklusivt renoverat hus och en generös gäststuga. När ni kliver in i huset möts ni av en stilfull hall med smart platsbyggd förvaring. Ett kök utöver det vanliga väntar på er, utrustat med toppmoderna apparater inklusive fullstor kyl och frys, en elegant induktionshäll med integrerad fläkt, diskmaskin, diskho samt ugn och mikrovågsugn i högskåp. En centralt belägen köksö och en elegant stenbänkskiva kompletterar köksutrustningen. Här finns gott om plats för ett matbord där ni kan njuta av måltider i en trivsam atmosfär. Det exklusiva badrummet har nyligen renoverats och erbjuder golvvärme för extra komfort. Här finner ni en stilren handfatskommod, en praktisk spegel, en takdusch, en modern toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Sist men inte minst finns ett ombonat tv-rum , och som pricken över i:et har vi det avkopplande master bedroom med sin genomtänkta platsbyggda förvaring. Trädgårdstomten är en verklig pärla med sin magiska atmosfär. Här finns även en charmig gäststuga med två rum, perfekt för gäster eller tonårsbarnen. Bostaden är idealiskt belägen med endast 10 minuters bilfärd till Ösmo, där ni hittar allt ni behöver, inklusive mataffärer, restauranger, tågstation, skolor och förskolor. Dessutom finns vackra vandringsleder, en badplats och en förskola i närområdet för att tillgodose olika intressen och behov.

  • Premium
Bredstäk 44, Lisö, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr
Bredstäk 44, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 2
Bredstäk 44, Lisö, Nynäshamns kommun, bild 3

Bredstäk 44

Gård/Skog
Lisö, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
Pris saknas
218 m²
17,4 ha tomt

Vi är stolta att få presentera en skärgårdsdröm en kort biltur från Sthlm city. Söker Ni efter en kvalitativ livsstil fylld med natur och havsglitter? Vill Ni kunna avnjuta en god måltid och samtidigt blicka ut över ängar och båtliv? Villa Bredstäk ligger med ett privat och avskärmat läge i Sthlms södra skärgård, här kan Ni jaga på den egna marken eller varför inte fånga havets delikatesser på ert egna vatten som innehar fiskerätt. Båthuset med dess bastu och loungedel är en av mina favoritplatser, duka upp nere på bryggan, starta bastun och ta ett dopp i havet. Det är just friheten och tystnaden som är så påtaglig här ute. Fritt från biltrafik och stress men ändå på ett behagligt pendlingsavstånd in till Stockholm. En annan fördel med Villa Bredstäk är de stora markområdena och ladugården som enkelt kan konverteras till stall. Så här kan man kombinera skärgårdsliv med hästliv. Allén flankerad av ståtliga träd och välskötta grönområden välkomnar Er till en oas fylld av harmoni och fågelsång. När Ni parkerar uppe vid mangårdsbyggnaden öppnar havet upp sig som en panoramamålning. Det enda Ni ser är hav och fastighetens vackra fält, har Ni tur så välkomnar havsörnen Er som dagligen flyger över med sin imponerande vingbredd. Gården erbjuder inte bara ett, utan tre bostadshus, vilket ger generöst med utrymme för familj och gäster. Varje hus är unikt designat och erbjuder bekvämligheter och charm som få andra platser kan matcha. Det första bostadshuset inbjuder dig med en varm och stämningsfull atmosfär. Med sina rustika trädetaljer och generösa utrymmen är det perfekt för familjemiddagar eller mysiga kvällar framför brasan. Det andra huset är elegant och stilrent, med moderna bekvämligheter och panoramautsikt över havet. Det tredje huset, med sin genuina karaktär och rustika charm, är en fristad för den som söker en avskild plats att koppla av och återansluta till naturen. För den som älskar att odla sin egen mat eller kanske drömmer om att ha ett eget projekt att arbeta med finns här goda förutsättningar. Skapa Er en egen köksträdgård och fyll på skafferiet med säsongernas olika grödor. Gården sträcker sig långt bortom bostadshusen och inkluderar egna jaktmarker där du kan njuta av jaktsäsongen i enastående natursköna omgivningar. För den som älskar vattenaktiviteter finns som sagt båthuset som ger enkel tillgång till havet för båtfärder, fiske och avkopplande dagar på vattnet. Villa Bredstäk ligger i det yttre kustbandet så dess läge borgar för oförglömliga upplevelser på havet. Tänk att kliva upp tidigt en solig morgon, havet nedanför ligger som en spegel, rådjuren står på fälten och betar i skydd av dagg och morgondimma, ett par svanar simmar stämningsfullt förbi nere vid båten. Doften av nybryggt kaffe sprider sig och frukosten dukas upp på bryggan där morgonsolen värmer gott. Villa Bredstäk är inte bara en plats att bo på, det är en livsstil. Här kan du skapa minnen för livet, omgiven av skönhet, natur och all den komfort du behöver. Välkommen till ditt nya drömliv på Bredstäk – där varje dag är en äventyrlig upptäcktsfärd och varje kväll en stunds lugn och ro i naturens famn. Kortfakta: Stora mark om vattenområden med jakt och fiskerätt Båthus med bastu – loungedel Stor ladugård som går att konvertera till stall Tre bostadshus, skapar möjlighet till uthyrning eller generationsboende Bussförbindelser finns i närheten 1 kilometer kustlinje Gården är fullt utrustad med allt Ni behöver, lösöreslista kan översändas vid seriöst intresse

  • Premium
Gudby 4, Gudby, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr
Gudby 4, Gudby, Nynäshamns kommun, bild 2
Gudby 4, Gudby, Nynäshamns kommun, bild 3

Gudby 4

Villa
Gudby, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 995 000 kr
152 m²
6 rum
2 700 m² tomt

- Stora markytor med fruktträd och odlingsmöjligheter - Nytt badrum övre plan - Kommunalt vatten och avlopp - Ny luftvärmepump - Fiber - Litet pumphus ev. för höns - Gamla brunnen aktiv för bevattning m.m - Perfekt tomt för avstyckning (måste godkännas av lantmäteriet) - Öppen spis - Vedspis - Magisk tomt i lummigt läge Varmt välkomna till denna unika fastighet i Gudby, där ni kommer att bo omgiven av naturskönhet och en fridfull atmosfär i lantlig miljö. Den soliga tomten har mycket att erbjuda, som bland annat äpple- päron- och körsbärsträd. Här finns stora ytor att odla på och ett pumphus som med fördel skulle kunna inhysa höns. Den gamla brunnen är fortfarande aktiv för bevattning. Huset har en rymlig altan som känns som en trädkoja på sommaren, inbäddad i grönska med sol hela dagen. På tomten finns även ett garage, jordkällare och en generös uppfart med gott om plats för flera fordon, inklusive lastbilar med mera. Tomten har även potential att styckas av och säljas separat. Det charmiga bostadshuset är i gammal stil med synliga takbjälkar och timrade väggar. Huset välkomnar er med en hall som leder till köket, vardagsrummet, ett sovrum/kontor och ett badrum på entréplanet. Köket är fullt utrustat med kyl och frys, diskmaskin, spis och ugn. Dessutom finns fullt fungerande vedspis i köket och öppen spis med ny kamininsats i vardagsrummet för extra mys och värme. Både vardagsrummet och sovrummet har utgång till altanen, vilket gör det enkelt att njuta av utomhusmiljön. På övervåningen möts ni av en charmig atmosfär, där alla tre sovrum pryds av de gamla timmerstockarna på väggarna. Takbjälkarna är synliga på hela övre plan och taket är öppet i nock. Hela övervåningen har nyligen renoverats och inkluderar ett helt nyrenoverat badrum samt ett allrum - detta hus får ni absolut inte missa! I Gudby bor ni i harmoni med naturen samtidigt som ni har bekvämligheten av närhet till förskolor, skolor, matbutiker, kommunikationer och restauranger.

  • Premium
Trålargränd 33, Viksjö, Järfälla kommun

Trålargränd 33

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/1
2 752 kr/mån
39 569 kr/m²

- Gavelradhus - Låg månadsavgift - Stor uteplats med kvällssol - Genomgående ljusinsläpp - Två förråd Välkommen till detta vackra gavelradhus i centrala Viksjö, där en unik och rymlig tomt ger dig möjlighet att njuta av kvällssolen och omges av grönska och lugn. Denna välplanerade bostadsrätt erbjuder generösa sällskapsytor och ett härligt ljusinsläpp som strömmar genom hela hemmet. Stora fönster i vardagsrummet ger en fantastisk vy över den privata uteplatsen och den grönskande bakgården. Du har allt inom bekvämt gångavstånd här – Viksjö centrum lockar med sin variation av butiker och restauranger, grönområden för avkoppling, en golfbana för entusiasten, barnomsorg för de små, badplatser för sommardagar och enkel tillgång till kommunikationer för din bekvämlighet. Dessutom ligger Barkarby handelsplats inom räckhåll, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av shoppingmöjligheter. Som en extra bekvämlighet ingår en garanterad parkeringsplats med möjlighet till elbilsladdning direkt till lägenheten. Dessutom kan du känna dig trygg med den stabila bostadsrättsföreningen som erbjuder en sund ekonomi och låga avgifter.

  • Uteplats
Situna björkväg 9, Ekeby, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Situna björkväg 9, Ekeby, Nynäshamns kommun, bild 2
Situna björkväg 9, Ekeby, Nynäshamns kommun, bild 3

Situna björkväg 9

Villa
Ekeby, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
4 750 000 kr
123 + 21 m²
4 rum
1 775 m² tomt

- Exklusivt kök med stenskiva och stor köksö - Gott om ljusinsläpp - Isolerat dubbelgarage med värme - Stor uppfart med plats för flera bilar eller lastbil/husbil - Effektiv vattenburen uppvärmning - Två badrum - Båtplats ingår i fastigheten - Nyservad värmepanna Varmt välkomna till detta förtrollande hem i Landfjärden, där naturen är din närmsta granne och bekvämligheter som dubbelgarage, en plan trädgårdstomt och en rymlig uppfart möter dig! När du kliver in genom dörren möts du av en generös och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter och praktiskt klinkergolv. Härifrån leder vägen vidare till köket, hjärtat av huset. Med öppet ända upp till taknocken är detta kök ett rum som badas i magiskt ljus under hela dagen. En braskamin och en imponerande köksö gör köket extra inbjudande och är pricken över i:et i den omfattande renoveringen från 2016. På entréplanet finner du även ett stort badrum, en tvättstuga, en klädkammare och ett sovrum. Ett allrum, som även kan användas som ett stort sovrum, har en egen utgång till altanen och kompletterar det praktiska utrymmet på detta plan. Den övre våningen bjuder på husets vardagsrum/allrum, ytterligare ett badrum och generöst med förvaringsutrymme. Ett stort sovrum avslutar detta plan och skapar en privat och bekväm oas. På den stora, platta trädgårdstomten finns extra bekvämligheter såsom ett växthus, ett kallförråd och ett imponerande dubbelgarage med automatiska portar och luftvärmepump. Den rymliga uppfarten rymmer många fordon, vare sig det är bilar, lastbilar, husbilar eller båtar. Dessutom omges tomten av ett staket, vilket gör det till det perfekta hemmet för en familj med hundar. Här ges en unik möjlighet att leva i harmoni med naturen och samtidigt njuta av alla bekvämligheter som detta fantastiska drömhus har att erbjuda. Landfjärden genomgår för närvarande installation av kommunalt vatten och avlopp. På denna fastighet har ägarna utfört allt förarbete och markarbete som behövs på tomten. Det innebär att när det är dags att koppla på, behöver den nya ägaren inte gräva eller göra ingrepp på tomten, och slipper därmed alla kostnader som det medför, och behöver endast betala påkopplingskostnaden.

  • Premium
Centralgatan 70E, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Centralgatan 70E, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 70E, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 70E

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 350 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 925 kr/mån
31 395 kr/m²

- Genomgående fräsch - Förening med lite lån - Låg månadsavgift - Parkering ingår - Två källarförråd - Nära till kommunikationer Varmt välkomna till denna charmiga etta i en av de populära "Telikåkarna"! Här möts ni av vackra originalträgolv och ett helkaklat badrum, tillsammans med ett fullt utrustat kök och två klädkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme. När ni kliver in genom den välkomnande hallen möts ni av en öppen och luftig känsla som leder er vidare till de övriga rummen. Dessutom finns en praktisk klädkammare i hallen för ytterligare förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för både säng och soffdel, och här finns även en extra förrådsplats eller klädkammare för att hålla ordning på era tillhörigheter. Köket är fullt utrustat med allt ni behöver för att laga era måltider, inklusive häll, fläkt, kyl och frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Badrummet är stilrent helkaklat och har allt som behövs, såsom handfatskommod, dusch, toalett, spegel och en praktisk handdukstork. Denna bostad erbjuder inte bara en bekväm och praktisk boendemiljö, utan även närhet till allt ni behöver. Pendeltågsstationen, bussar, livsmedelsaffärer och restauranger ligger alla inom bekvämt promenadavstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel.

  • Premium
Mosstigen 9, Sunnerby, Nynäshamns kommun
Mosstigen 9, Sunnerby, Nynäshamns kommun, bild 2
Mosstigen 9, Sunnerby, Nynäshamns kommun, bild 3

Mosstigen 9

Villa
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 195 000 kr
143 m²
5 rum
465 m² tomt

- Tomt i sydvästläge - Genomgående renoverad - FTX Ventilation - Golvvärme i badrum - Separat tvättstuga - Barnvänligt område - Gångavstånd till skola - Garage - Fiber - Braskamin Varmt välkomna till detta välskötta hus på Mosstigen! Här bor ni i ett familjevänligt område med gångavstånd till skola och natur. Entrén till hemmet öppnar upp till en inbjudande hall, komplett med hållbara klinkers och skön golvvärme, samt praktiska garderober för smart förvaring. Badrummet, som nyligen renoverats, är modernt med vägghängd toalett, dusch, badrumsmöbel och golvvärme för komfort. Köket bjuder på en fräsch känsla med sin utrustning inkluderande ugn, mikrovågsugn, induktionsspishäll, diskmaskin, samt en rymlig kyl och frys. Det stora vardagsrummet, i direkt anslutning till köket, stoltserar med en mysig braskamin och dörrar som leder ut till den soliga altanen/bakgården. Intill köket finner du också en välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På bottenvåningen finns dessutom två rymliga sovrum. Övre våningen innehåller ytterligare två stora sovrum, med möjlighet att dela av ett för att skapa ett tredje, samt ett till fullutrustat badrum, en klädkammare och ett allrum placerat vid trappans topp. På utsidan av huset hittar ni ett generöst garage med tillhörande förrådsutrymme samt en plan gräsmatta omgärdad av ett gunnebostängsel, och inte att förglömma en isolerad friggebod/gäststuga. Beläget i Sunnerby, ett fridfullt och barnvänligt område, erbjuder denna bostad gångavstånd till skolor, förskolor, pizzeria och busshållplats, vilket gör det till ett idealiskt hem för den moderna familjen.

  • Premium
Industrivägen 11, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Industrivägen 11, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Industrivägen 11, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Industrivägen 11

Övrigt
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
4 995 000 kr
866 m² tomt

Brandstationen är den äldsta i Nynäshamn och tillkom genom ett samarbete mellan staden och Telegrafverket. Byggnaden uppfördes 1909 som troligen motorverkstad. 1918 började den användas som smedja och hovslageri. Byggnaden började användas som brandstation runt 1925. Ett nytt slangtorn uppfördes 1931. Fasaderna fick troligen sina putsfasader i samband med ombyggnaden till brandstation. Byggnaden hade fyra glasade garageportar mot vägen, slätpusade fasader med lisener och enkelt profilerad takgesims samt ett lätt svängt sadeltak av tegel. 1965 flyttade Nynäshamns brandstation till nya lokaler inredda i ett före detta bryggeri ett stenkast längre västerut. Sedan dess har den gamla brandstationen använts för tillfällig förvaring av fordon. Övre planet användes vid behov som tillfälliga kontorslokaler av Teli. Tornet revs omkring år 1980. Brandstationen har stått utan permanent användning under senare år och såldes 2005 till en privat ägare. Sedan dess har den genomgått fasadrenovering och fått ny färgsättning, byggnaden föreslås få användas till handel, kontor och bostad. Byggnaden bevarar i hög grad det utseende den fick efter ombyggnaden till brandstation, med putsade tegelfasader, ursprungliga träfönster med tvärspröjs och ursprungligt tegeltäckt sadeltak med svängd takfot. Två garageportar har idag byggts om till de fönster med igenmurade bröstningar och de kvarvarande portarna har bytts ut mot nya som utformats i likhet med de ursprungliga. Även takkupan mot Industrivägen och de två ventilhuvarna på taknocken bevarar sitt utseende från 1920-talet. Byggnaden är värdefull som en del av industrimiljön som helhet. Byggnaden får inte rivas (q). Fasader ska vara putsade och taket belagt med tegel. Takkupa, hörnlister, takfot, slagportar och spröjsade fönster ska vara lika ursprungliga (k1). Läs mer under detaljplan eller kontakta ansvarig mäklare för mer information/visning. Telegrafen 13 har ett servitut för parkering på Telegrafen 14, se sista bilden på annonsen ''servitut parkering'' för att se vart det är markerat på kartan. Denna yta kommer inte få nyttjas av Telegrafen 14

  • Premium
Oxelvägen 57, Älta, Nacka kommun

Oxelvägen 57

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
2 600 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/8
6 973 kr/mån
28 889 kr/m²

- Balkong åt två håll - Nära till grönområden och Ältasjön/flatenbadet - Tvättstuga bekvämt i lägenheten med tvättmaskin och torktumlare 2023 - Omgjord till fyra - Badrum och WC från stambytet 2022 - Gym och bastu i föreningen - Snabbt tillträde möjligt - Alla ytskikt renoverade 2023 Varmt välkomna till denna genomgående fräscha och välkomnande lägenhet som är centralt belägen i Älta. Lägenheten öppnar upp med en inbjudande hall där du finner ett närliggande badrum och WC. I anslutning till hallen möts du av ett modernt kök, komplett med induktionshäll, ugn, kylskåp, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns också tillräckligt med plats för ett matbord för 6 personer. Intill köket finns tvättstugan, fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och diskho för din bekvämlighet. Lägenheten har två rymliga sovrum, båda med generöst med platsbyggd förvaring. Balkongen är åtkomlig från båda sovrummen, vilket skapar en trevlig och öppen atmosfär. Dessutom finns det ett mindre sovrum som har blivit tillbyggt för extra flexibilitet och utrymme. Slutligen vardagsrummet som leder ut till den andra balkongen, som ligger i direkt västerläge, där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt. Denna lägenhet erbjuder en härlig kombination av praktiska bekvämligheter och stilfull design, vilket gör den till en perfekt plats att kalla hem. Här bor du i ett fantastiskt område perfekt för den aktiva barnfamiljen. Ett stenkast från huset ligger nybyggda Stavsborgsskolan f-9, Älta skola f-6 samt flertalet förskolor. I närområdet finns flera fotbollsplaner, Älta idrottsförening med tennishall, utegym samt idrottsspår genom Nackareservatet som sträcker sig till Hellasgården och Sickla. Kommunalt når du centrala Stockholm på ca 15 minuter. HSB BRF Stensö är en stabil förening som bland annat erbjuder en övernattningslägenhet, gym, bastu och flera tvättstugor där tvättmedel ingår - läs gärna mer under föreningsinfo.

  • Balkong
  • Hiss
Grevgatan 20F, Trehörningen, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Grevgatan 20F

Lägenhet
Trehörningen, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
3 195 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/6
6 371 kr/mån
37 151 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade trea på vackra trehörningen. Här bor Ni med direkt närhet till havet och Nynäshamns finaste samt mest omtalade platser. Lägenheten disponeras genom en trevlig framsida i västerläge, perfekt för att avnjuta solnedgångarna. Ni hälsas av en välkomnande hall med generös förvaring. Köket är utrustat med kyl & frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Här finns även plats för ett matbord. Badrummet är helkaklat och erbjuder tvättmaskin, torktumlare, dusch, handfat med kommod, spegelskåp och golvvärme. Vardagsrummet är rymligt och har en balkong i söderläge, perfekt för soliga dagar. De två rofyllda sovrummen inkluderar ett med en anpassad garderobsvägg och det andra med en inbyggd garderob. Dessutom finns en klädkammare för extra förvaring. Som medlem i bostadsrättsföreningen Kurortsparken får ni ta del av en lyxig vardag, med ett våningsplan som inkluderar en spa-avdelning. Här kan ni njuta av två spa-badkar och en bastu med direkt tillgång till den vackert grönskande parken. Om ni söker en av Nynäshamns mest prestigefyllda adresser, belägen på en ö i omedelbar närhet till stadens centrum, är denna lägenhet det perfekta valet. Närmaste granne är Nynäs Havsbad, där era gäster kan unna sig en lyxig vistelse med ett fint hotell och ett välrenommerat spa. Från bostaden har ni möjlighet att njuta av avkopplande promenader längs vackra stränder och natursköna områden längs vattnet. Dessutom når ni bekvämt centrum med mataffärer, shoppingmöjligheter, restauranger och utmärkta kommunikationer med en kort promenad. - Uteplats i både söder och västerläge för sol hela dagen - Källarförråd - Golvvärme i badrum - En av Nynäshamns lyxigaste föreningar med SPA i föreningen - Ekonomiskt stabil förening - Garage

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 14