Mäklare Linda Westerlund

Linda Westerlund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 2B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 12:00
Skolgatan 2B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Skolgatan 2B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Skolgatan 2B

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 450 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 748 kr/mån
20 000 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna 3:a med uthyrningsdel, mitt i hjärtat av Nynäshamn! - Stabil förening - Inre reparationsfond 7 999kr - Uthyrningsdel - Mitt i centrala Nynäshamn, perfekt läge! - Renoveringschans Här erbjuds du en spännande möjlighet att skapa din egen vision av det perfekta boendet. Med tre rum och kök finns det gott om utrymme att forma boendet efter dina önskemål och behov. Det finns en separat del som kan omvandlas till en uthyrningsenhet med en egen toalett och ingång. Denna del kan bli en fantastisk inkomstkälla eller en extra plats för gäster. Läget är svårslaget med närhet till stadens bekvämligheter såsom fik, shopping och matbutiker samt närheten till havet för avkopplande promenader och naturupplevelser. Föreningen är stabil och har bland annat installerat solceller på taket. Varje lägenhet har individuell mätning på elen. Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning redan idag!

  • Premium
Centralgatan 32B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Centralgatan 32B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 32B, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 32B

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 350 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 910 kr/mån
20 930 kr/m²

- Praktiskt mini-trea (registrerad som en tvåa) - Inglasad balkong - Inre reparationsfond: 10 100kr - Stambytt 1999/2000 stammar spolade 2022 - Gavelläge med fönster i tre vädersträck - Barnvänlig innergård - Stabil förening med låg belåning - Individuell mätning och debitering av el Upptäck det perfekta hemmet i hjärtat av Nynäshamn – en oas av bekvämlighet och harmoni, där stadens puls möter naturens frid. Välkommen till denna välplanerade mini-trea som erbjuder en optimal livsstil för dig som värdesätter både centralt läge och lugn omgivning. Med två sovrum, varav det ena större och det andra mindre, välkomnas du av ett behagligt ljusinsläpp som skapar en atmosfär av harmoni och välbefinnande. Kökets eleganta mörka toner ger en modern touch och rymmer en matgrupp för fyra personer, perfekt för gemensamma måltider och trevliga stunder. Det rymliga vardagsrummet utgör hjärtat av hemmet, där plats ges för en bekväm soffa, praktiskt soffbord, stilig bokhylla och en funktionell tv-möbel. Här kan du njuta av avkopplande stunder eller umgås med nära och kära. Genom de stora fönstren öppnas världen upp och du får tillgång till den inglasade balkongen, där du kan njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Badrummet, stilrent renoverat år 2016, utstrålar både komfort och modernitet och erbjuder en avkopplande miljö för dina dagliga rutiner. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att du bor i en stabil förening med en sund ekonomi, vilket ger dig en bekymmersfri vardag. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem.

  • Premium
  • Balkong
Hillersjövägen 2J, Stora Vika, Nynäshamns kommun
Hillersjövägen 2J, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 2
Hillersjövägen 2J, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 3

Hillersjövägen 2J

Lägenhet
Stora Vika, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
2 695 000 kr
131,6 m²
5 rum
3 517 kr/mån
20 479 kr/m²

- Billig driftskostnad - Fiber - Uppfart som erbjuder plats för flera bilar - Promenadavstånd till havet där det finns en fin badstrand - Nära till en av områdets två busshållplatser. Välkommen till ditt drömhem i det fantastiska Stora Vika! Detta charmiga Br-parhus kombinerar naturskön omgivning med bekvämlighet och erbjuder en exklusiv livsstil med havet som granne och endast en kort bilresa från Nynäshamn. Detta imponerande hem är skräddarsytt för den stora familjen, med fyra sovrum, ett välutrustat kök, och ett generöst vardagsrum samt ett stilrent badrum. Storslagenheten fortsätter ut på den generösa altanen, komplett med en avkopplande jacuzzi och tillräckligt med utrymme för både loungemöbler och matgrupp – perfekt för trevliga grillkvällar. Det harmoniska sovrummet på nedre plan erbjuder en avkopplande utsikt mot baksidan och rymmer en bekväm dubbelsäng samt generös förvaring i de rymliga garderoberna. På övervåningen finner du tre ytterligare sovrum, ett större och två mindre, samt en praktisk wc och ett förråd för extra bekvämlighet. Stora Vika är det optimala läget med närhet till både bad och marina, där båtplats kan hyras i mån av plats. Den mysiga badstranden, komplett med brygga och flytbrygga under sommaren, samt en lekplats för de små äventyrslystna, gör området till en perfekt plats för hela familjen. För de som föredrar en skogspromenad finns Fjärilsstigen som slingrar sig runt det vackra Kalkbrottet. Denna bostad är redo att flyttas in i, och med sin perfekta placering och bekvämligheter är den redo att erbjuda dig det lugn och den livskvalitet som Stora Vika har att erbjuda. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem! Kontakta oss för en visning och upplev magin själv.

  • Premium
Sigyns väg 2A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Sigyns väg 2A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Sigyns väg 2A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Sigyns väg 2A

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Strand Fastighetsförmedling AB
1 495 000 kr
57 m²
1 rum
vån -1/3
3 841 kr/mån
26 228 kr/m²

Stig in i denna stilrena lägenhet som bjuder på en harmonisk kombination av stil och funktionalitet. Lägenheten är idag registrerad som en 1:a men disponeras som en tvåa. Vid entrén möts du av en välkomnande hall som omedelbart skapar en känsla av rymd och ordning. Här finns gott om plats för en stor byrå eller garderober, vilket gör det lätt att organisera och hålla ordning i hemmet. Det ljusa vardagsrummet är inrett för att passa dina behov, oavsett om du vill koppla av i en bekväm soffa, bjuda in vänner till en trevlig middag eller bara njuta av den vackra utsikten från den inglasade balkongen. Med utsikt över innergården och Nickstabadet blir varje ögonblick en njutning. Köket är stilrent renoverat och fullt utrustat med moderna apparater som gör matlagningen till en ren fröjd. Här finns gott om plats att utforska nya smaker och recept, samtidigt som den smarta planlösningen gör det enkelt att hålla ordning och reda. Badrummet är en oas av avkoppling med sitt stora hörnbadkar och eleganta detaljer. Här finns även en kommod, ett spegelskåp och en wc, samt möjligheten att installera en tvättmaskin för extra bekvämlighet. Vill du slippa att gå ner en trappa för att komma till lägenheten finns det ytterligare en ingång på sidan av huset så kommer du in på rätt plan direkt. Här kommer du bo i stabil förening som bland annat har investerat i solceller, bastu, en motionslokal och flertalet laddboxar. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömlägenhet, där varje detalj är noggrant planerad för att skapa det ultimata boendet för dig. Välkommen hem till en ny nivå av livskvalitet!

  • Premium

Visar alla 4