Strandvägens Mäkleri

Strandvägens Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hällesdalen 145, Svenshögen, Stenungsunds kommun
  • Imorgon kl 15:30
Hällesdalen 145, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 2
Hällesdalen 145, Svenshögen, Stenungsunds kommun, bild 3

Hällesdalen 145

Villa
Svenshögen, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
3 695 000 kr
81 + 23 m²
4 rum
1 029 m² tomt

Likt örnen i sitt bo Nuvarande ägare har förvandlat och förädlat detta hem till en riktigt drömhem med en slags bohemiskt arkitektonisk elegans som både smälter in och sticker ut på samma gång. Magi har skapats, en magi lika hänförande som dess omgivningar. Här bor du likt örnen, mellan trädtopparna, och du knockas nästan av lugnet, tystnaden och den vidunderliga utsikten. Ordet fritidshus har fått en ny innebörd! Ett fritt hus där tiden står still, och det är nästan så det känns när man klättrar upp till detta ljuvliga näste. Trots sin storlek finns det gott om svängrum, både ute, inne och mittemellan och den härliga altanen och uterummen i olika nivåer, både överraskar och skapar möjligheter utöver det vanliga. Oavsett tycke och smak så finns det något för alla här. Älskar du att odla kan alla dina odlingsdrömmar gå i uppfyllelse här! Husets exteriör är charmigt och lekfullt utformat och det finns massvis av platser att njuta på, ute som inne. Här pågår grillkvällarna till sent och kanske avslutas middagen med ett kvällsbad? Övernattande gäster placeras med fördel i gästhuset som även det erbjuder generöst med rum och utsikt. Även hönorna kan få ett eget hem här. Härligheten fortsätter även på insidan och den öppna planlösningen gör det enkelt att få till en social stämning även här samtidigt som det såklart går att finna avskildhet och lugn för den som önskar. Detta fantastiska hem är beläget i härliga Hälledalen som ibland kallas Svenshögens Solsida. Här bor du i natursköna och lantliga omgivningar, ett stenkast från havet, samtidigt som centrala Stenungsund med alla bekvämligheter ligger en kort bilresa bort. Mysiga och pittoreska Ljungskile når du lika enkelt om du kör åt norr. På vägen dit passeras du även golfbanan. Hur bra låter inte det här?

  • Premium
Sörgårdsvägen 18, null, Stenungsunds kommun
  • Lör 26 okt kl 12:00
Sörgårdsvägen 18, null, Stenungsunds kommun, bild 2
Sörgårdsvägen 18, null, Stenungsunds kommun, bild 3

Sörgårdsvägen 18

Lägenhet
Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
5 950 000 kr
128,9 m²
4 rum
vån 2
4 966 kr/mån
46 160 kr/m²

I den här magiskt fina bostadsrätten, på fyra rum och kök, möts du av den spektakulära utsikten från nästan alla hemmets rum. Likt vackra tavlor bidrar den med både skönhet och glädje åt betraktaren. Förutom den ljuvliga balkongen finns också ett stort altandäck som gjort för härliga sommarkvällar. Här finns också två stora badrum med både bad och bastu, vilket passar livsnjutaren och spaälskaren perfekt. Oavsett årstid, väder och vind så finns det en tjusning vid havet! Höststormarnas skådespel kan vara minst lika fascinerande som de vackra solnedgångarna under sommarkvällarna. Även morgondimmans nästan trollska uttryck är ett kapitel för sig. Otroligt vackert och stämningfullt på alla sätt men allra bäst är det nog när solens strålar värmer och vattnet glittar tycker vi. Vad tycker du? Läget gör livet nästintill perfekt här. Här erbjuds badrocksavstånd till Kåkenäs badplats och cykelavstånd till Stenungstorg. Runt omkring finns härliga promenadområden för den som önskar och inte minst det överkomliga pendlingsavståndet till Göteborg. Visst ger det guldkant på tillvaron?

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Skönhammarsvägen 26, Strandnorum, Stenungsunds kommun

Skönhammarsvägen 26

Villa
Strandnorum, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
4 850 000 kr
87 + 60 m²
3 rum
1 732 m² tomt

Välkommen hem till ett lugnare liv. Här vaknar du upp till tystnaden och fångar dagens första solstrålar på altanen medan du njuter av morgonkaffet. Här växer blåbär och kantareller in på knuten och havet breder ut sig vackert och väntar precis nedanför. På eftermiddagen efter jobbet kan ni ta en mysig skogspromenad och kanske blir det en kantarellmacka i uterummet i sällskap med kvällssolen? Sedan blir det kanske ett mysigt bad i den vedeldade tunnan på altanen.... Huset är inte stort, men så mysigt att vännerna gärna samlas här. Den isolerade och mysiga gäststugan gör att gästerna kan få stanna över natten. Här är allt pedantskött och mycket noga utvalt för att smälta in bland granithällar och skog. Gott om förvaringsytor och en egen liten snickarvekstad för er som gillar att greja. Praktisk dubbelcarport och stor uppfart. Så här får både husbilen eller båten plats hemma på tomten. Här slås man av den sköna avskildheten och lugnet, längst upp på vägen utan insyn. Utsikten över havet är lika vacker sommar som vinter, och vilken ynnest att ha naturen så här precis utanför dörren! På vintern tänder ni brasan i vardagsrummet som skänker en härlig värme. För den som söker ett enklare liv nära naturen, utan att vara för långt ifrån stan, måste detta vara den perfekt platsen att kalla hemma. Med smidig pendling in till Göteborg och njutet av naturens skiftningar genom årstiderna blir livet som en liten semester varje dag. Promenadavstånd till salta bad på vackra Norums Holme. Välkomna på visning av detta smultronställe!

  • Plus
Hälle 135, Hälle, Stenungsunds kommun
Hälle 135, Hälle, Stenungsunds kommun, bild 2
Hälle 135, Hälle, Stenungsunds kommun, bild 3

Hälle 135

Villa
Hälle, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
4 895 000 kr
168 m²
7 rum
1 376 m² tomt

Hälle 135, en lantlig idyll att landa mjukt på. Här finner ni en välplanerad familjevilla från Hjältevadshus med hög standard och fina materialval. Man slås av den härliga rymden och de väl tilltagna ytorna. Kök och vardagsrum i fil med utgång till det stora uterummet och altandäcket där man under sommarhalvåret tillbringar mycket tid. Ni finner fem bra sovrum samt två badrum varav ett med badkar. Rymligt och vackert uterum med ryggåstak att njuta av hela året. Pedantskött trädgård med flera stora vackra träd och buskar som flerstammig bergkörsbär, plommon och äppleträd. Bär som smultron, rabarber och jordgubbar. I "byn" Hälle bor de flera barnfamiljer och skolbussen stannar till i byn. Praktisk dubbelcarport med uppvärmt förråd samt nyinstallerade solpaneler. Detta hem har verkligen ALLT! Med naturen in på knuten och med en rejäl trädgård så lär det bli en hel del frisk luft framöver. Här kan ni se morgonen gry och dimman lätta över ängarna. Ni kan se stjärnorna en klar natt och somna till vindens sus i trädkronorna. Här är vi bokstavligt talat mitt i naturen. Området är känt för sina fina svamp och bärmarker. Det finns gott om vackra vandringsleder och fina ridvägar. På 10 minuters avstånd med bil finner ni Skola/förskola och i Stenungsund, 10 min bort, finns matbutiker, restauranger, vårdcentral, gym samt pendelstation. Tåget till Göteborg tar endast 40 min.

  • Premium
Porsdalen 27, null, Tjörns kommun
  • Budgivning pågår

Porsdalen 27

Villa
Tjörns kommun
Strandvägens Mäkleri
5 795 000 kr
190 + 60 m²
5 rum
2 330 m² tomt

Havsglitter och gårdskänsla vid vägens slut... I slutet av en slingrande väg, med utsikt över Hakefjordens glittrande vatten ligger detta fantastiska hem som väcker drömmar till liv och ger själen ro. Granne med åkrar och ängar, minuter ifrån salta bad och med en atmosfär som får det att kännas som om man har stigit in i en av Astrid Lindgrens sagor. I Porsdalen 27 är hösten här och snart är det dags för den naturens vintervila. Sommaren har levererat massvis av salta bad, stjärnklara nätter och trädgårdens skörd omvandlats till paj, marmelad och must. Trädens löv börjar sakta iklä sig sin sprakande höstskrud. Oavsett årstid så finns det en påtaglig charm här. De tidigare ägarna har skapat en ombonad atmosfär där de tagit tillvara på det tidstypiska och genuina och samtidigt höjt bekvämligheten och inte minst estetiken flera snäpp. Man känner sig väl omhändertagen när man står på den insynsskyddade innegården. Bostadshuset, ladan, och ”kokhuset” skapar en mysig plats som gjord för både spralliga saftkalas och storslagna kräftskivor men även för en stilla kopp kaffe medan höstsolen fortfarande värmer. Andetagen saktar in och axlarna åker ner ett par snäpp. I Porsdalen 27 lever man generöst på två plan ovan en källare som sväljer det mesta. Fyra rymliga sovrum, två badrum, både allrum och vardagsrum gör att vardagslivet flyter smidigt och friktionsfritt på alla sätt. Ett härligt och genuint lantkök med storslagen utsikt gör inte det hela sämre precis. I ladan kanske man vill inreda ett utekök och en festlokal framöver och ”kokhuset” är en perfekt gäststuga för övernattande gäster. I trädgården finns gott om plats för både odlingsintresse i små och stor skala och här finns också ett alldeles egen ”mud kitchen” för de små kreativa lekarna… En slingrande liten stig leder dig ner till den närmsta badplatsen och runt omkring finns massvis av mysiga promenadslingor och badplatser oavsett tycke och smak. Även fiske och båtintresset kan få fritt utlopp och det finns möjlighet att hyra båtplats för den som önskar. Oavsett vilken aktivitet du har roats av så är det otroligt skönt att komma hem till den lugna gården efteråt. Slå sig ner framför kakelugnens värme och låta händerna värmas upp runt en kopp te. Porsdalen ligger alldeles runt knuten från populära Hövikssnäs alla bekvämligheter. Livet här tilltalar många och det är lätt att förstå varför! Närheten till hamnen, bra skolor och en fungerande kollektivtrafik. Härifrån är det smidigt att pendla in till Stenungsund, Göteborg eller norröver. Det finns även en mataffär och pizzeria inom räckhåll. Kanske är det dessa bekvämligheter och närheten till vatten som gör Höviksnäs så populärt? Kanske är just detta ditt drömhem vid vägs ände?

  • Balkong
  • Uteplats
Markärrsvägen 1, Höviksnäs, Tjörns kommun

Markärrsvägen 1

Lägenhet
Höviksnäs, Tjörns kommun
Strandvägens Mäkleri
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
7 943 kr/mån
25 694 kr/m²

Träffsäkert på många sätt! Mitt i smeten, fast en våning upp, finns den här perfektplanerade trean på övre plan med en härlig soldränkt balkong som pricken över i:et… Här levs livet bland molntussar och hustak medan havet och hamnen väntar alldeles runt hörnet. Där finns även möjlighet att hyra en båtplats för den som önskar. Kanske blir detta just din alldeles egna plats på jorden? Smakfullt, elegant och harmoniskt är tre adjektiv som sköljer över en när man stiger innanför dörren i den här magiska bostadsrätten. Den luftiga hallen för dig ut i den öppna planlösningen där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns en avkopplad känsla och färgsättningen har gjorts med både finess och fingertoppskänsla. Den vackra parketten harmoniserar med det fräscha köket som går i vitt och grått och på väggarna finner du en ljus färgpalett. Här får dagsljuset fritt spelrum och planlösningen är social och rymlig. På den stora balkongen kan du njuta med en kopp kaffe och låta solen värma ansiktet, medan du låter livet och lusten styra. Kanske blir det en tur till stranden senare som ligger minuter bort? Livet här tilltalar många och det är lätt att förstå varför! Närheten till hamnen och bad och samtidigt gångavstånd till skolor och bra kollektivtrafik. Härifrån är det smidigt att pendla in till Göteborg eller norröver. Det finns även en mataffär och pizzeria inom räckhåll. Kanske är det dessa bekvämligheter och närheten till vatten som gör Höviksnäs så populärt?

  • Balkong
Arturs Väg 2, Stora Höga, Stenungsunds kommun
  • Tis 29 okt kl 17:00

Arturs Väg 2

Radhus
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
3 550 000 kr
4 rum
5 960 kr/mån

Nyrenoverat och smart planerat, lagom lättskött och förmånligt trevligt för både vardagsliv och fest. Är du sugen på ”landet nära stan” men utan snöskottning och större trädgårdsskötsel? Något mer än lägenhet, med skogs och strandpromenader och lekplats utanför dörren? Då önskar vi er välkomna till Arturs Väg 2 i Stora Höga! Huset är ett i raden i den vita längan, med två välplanerade våningar som passar lika bra för familjen på tillväxt som för dig som vill skala ner. En trappa upp finns tre sovrum i olika storlek samt ett badrum med tvättdel. Entréplan är socialt med kök och vardagsrum i öppen planlösning, från vardagsrummet går du direkt ut till din lilla täppa, i dagsläget bestående av en liten altan, gräsmatta och praktiskt carport med isolerat förråd. Håll det enkelt och lättskött eller gör det till en mysig oas med planteringar och fruktträd. Robotgräsklippare och elbilsladdare ingår i köpet! För familjen finns gemensam lekplats och grillplats i området. Läget på Arturs Väg är lugnt och tryggt, och du har gångavstånd till mataffär, kommunikationer, bad, apotek, vårdcentral samt den lokala restaurangen. Pendelstationen ligger 200 meter från huset och tar er till centrala Göteborg på 25 minuter. Ni hör ju, detta är helbra. Nu är det fritt fram för nästa ägare att låta färger, idéer, vänner att ta plats. Kanske är det just du?

  • Plus

Visar alla 7