Strandvägens Mäkleri

Strandvägens Mäkleri

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Prosteviken 24, Skärhamn, Tjörns kommun
  • Tor 28 mar kl 16:30

Prosteviken 24

Lägenhet
Skärhamn, Tjörns kommun
Strandvägens Mäkleri
2 950 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
4 128 kr/mån
46 094 kr/m²

Mitt i prick?! Livet i Skärhamn är ovanligt härligt och livet i Prosteviken i synnerhet. Mitt i smeten, fast vid sidan om, med västerhavet och salta bad som närmaste granne ligger den här perfektplanerade trean på övre plan. Den ljuvliga inglasade balkongen som förlänger säsongen blir pricken över i:et… Smakfullt, elegant och harmoniskt är tre adjektiv som sköljer över en när man stiger innanför dörren i den här magiska bostadsrätten. Den rymliga hallen för dig ut i den öppna planlösningen där kök och vardagsrum smälter samman. Här finns en avkopplad känsla och färgsättningen har gjorts med både finess och fingertoppskänsla. Den vackra ekparketten harmoniserar med det fräscha köket och på väggarna finner du en ljus och träffsäker färgpalett. Här får dagsljuset fritt spelrum och planlösningen är social och härlig. På den skyddande balkongen kan du njuta med en kopp kaffe och se ut över Skärhamns kyrka och glittrande vatten, medan du låter livet och lusten styra. Kanske blir det ett uppfriskande dopp i det blå lite senare? Eller en tur till akvarellmuseet? I Prosteviken är det badrocksavstånd till salta bad och här finns till och med möjlighet för en egen båtplats för den som vill utforska skärgårdens ytterligare. Är detta mitt i prick för just dig? Livet här tilltalar många och det är lätt att förstå varför! Skärhamn är ett levande och pittoreskt kustsamhälle med gångavstånd till det mesta. Närheten till hav och bad gör sig ständigt påmind och det vimlar av mysiga restauranger och butiker. Akvarellmuseet är ett populärt utflyktsmål och strandpromenaden samt gästhamnen är välbesökt. Oavsett årstid, väder och vind så finns det en tjusning här ute! Höststormarnas skådespel kan vara minst lika fascinerande som de vackra solnedgångarna under sommarkvällarna. När vi besökte detta hem under fotot rullade dimman in eller ”tåga” som det kallas på Tjörbu och hela Skärhamn bäddades in i ett vitt moln. Otroligt vackert och stämningfullt på alla sätt men allra bäst är det nog när solens strålar värmer och vattnet glittar tycker vi. Vad tycker du?

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkvägen 2, Centrum, Stenungsunds kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00

Kyrkvägen 2

Lägenhet
Centrum, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
2 100 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/2
3 150 kr/mån
42 857 kr/m²

Låt oss utveckla öppen planlösning och välplanerade rum. Hallen är stor, köket stort och vardagsrummet stort. Ja, till och med badrummet ger oväntat stort svängrum mellan dusch, handfat och tvättdel. Förvaring finns så det räcker; både invändigt och utvändigt. Ett större sovrum, som ev går att dela av gör flexibiliteten stor beroende på vem som flyttar in. Ensam eller tvåsam – det går bra vilket som. Alltså en offensiv tvåa redan nu, men det är när vi kommer utanför väggarna du överraskas mest. För här njuter du av inte mindre än två uteplatser. Tilltagna dessutom - lugnt inbäddat i grönska med stadskärnan minuter bort. Dessutom är den balkongen helt rätt placerad med sol sent inpå kvällen. Måhända att bilen får stå parkerad på den egna parkeringen med elbilsladdare. Det är bara tre minuters gångavstånd till tågstationen likväl till Willys när man ska handla. Det är bara att flytta rätt in, och mer fundera på vilken färg som önskas på textilierna. Lättsamt, eller hur? Välkomna hem!

  • Plus
Rapsvivelvägen 20, Kyrkenorum, Stenungsunds kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Rapsvivelvägen 20

Villa
Kyrkenorum, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
4 250 000 kr
189 m²
7 rum
409 m² tomt

Här på Rapsvivelvägen 20 kan ni leva enkelt, trivsamt och barnvänligt. Ett mer barnbejakande område är svårt att hitta. Här kan barnen tulta runt på gården och på lekplatsen utan risk för bilar eller motortrafik. Förskola och skola ligger på gångavstånd. Huset är mycket välvårdat och stora renoveringar som tak fasad, fönster, dörrar och ett av badrummen är gjorda. Dessutom har man bytt köket och öppnat upp till vardagsrummet, vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Energieffektiv fjärrvärme och elbilsladdare finns installerad. Detta är en familjedröm för den stora familjen med önskan om 5-6 sovrum! Stor soldränkt altan i söder med delvis skyddad uteplats under tak samt förberett för pool blir familjens favorit plats på sommaren. Välkomnande entré med stenlagd uppfart med förråd samt mysig altan med morgonsol. Varmt välkomna att anmäla er till visning av denna familjedröm!

  • Plus
Ryttarvägen 6, Kristinedal, Stenungsunds kommun
  • Tor 21 mar kl 17:00

Ryttarvägen 6

Lägenhet
Kristinedal, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
2 895 000 kr
107 m²
4 rum
6 425 kr/mån
27 056 kr/m²

När det är lätt är det rätt! Letar du efter ett centrumnära och familjepraktiskt boende med grymma möjligheter att maxa livet och samtidigt få ett fint solläge med en grönskande trädgård och havsglimt från balkongen… Då har du kanske kommit rätt?! Ett lagom stort och smidigt förpackat vardagsliv väntar den som kniper denna parhuspärla! Här får du huskänslans frihet och bostadsrättens trivsamma enkelhet på samma gång. Det är bara att ta ditt pick och pack och flytta rakt in! Två uppdaterade och ljusa plan vars övre del till största delen består av ett trivsamt vardagsrum samt ett härligt och nyrenoverat kök som pricken över i:et. Här finns även balkongen med havsglimt och ett av husens tre sovrum samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. Nedre plan bjuder på ytterligare två rymliga sovrum och ett badrum. Den härliga trädgården, med nybyggd terrass, fylld av fruktträd, bärbuskar och blomster bidrar med ännu mer guldkant till tillvaron. Detta är ett perfekt hem att samla vänner och familj och det finns plats för allt och alla! Man hjälps åt och alla tar med sig något eller så kanske man beställer pizza tillsammans? Det viktigaste är ju att umgås! Om man glömt att handla något så ligger affären minuter bort. Under årets varmare del blir det istället långa grillkvällar och kubbspel i trädgården… Många bor kvar länge i Brf Husaren och det är lätt att förstå varför. Här står husen på rad vilket gör att det finns maximala chanser till lekkompisar för både barn och vuxna. Lagom stort, lättskött och nära till absolut allt med skolor och mataffär på gott promenadavstånd. Livet blir enkelt på alla sätt! Ett extra stort plus är att husen ligger väldigt nära ett stort grönområde som inbjuder till både kojbygge, lek och rekreation eller kanske hundpromenader... Som sagt, när det är lätt är det rätt!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Solgårdsterassen 14, Stenungsund, Stenungsunds kommun

Solgårdsterassen 14

Lägenhet
Stenungsund, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
3 450 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1
4 919 kr/mån
44 805 kr/m²

En stor dos Livskvalité! Livskvalité innebär olika saker för olika människor. En del människor söker uppdaterad och lyxig elegans medan andra drömmer om det enkla livet utan massa måsten. Den här trean på Solgårdsterassen uppfyller faktiskt båda dessa önskemål och här finns extra allt på sjuttiosju perfekta kvadrat! Mitt i centrala Stenungsund, ligger den här magiska lägenheten på tre rum och kök som både är lyxigt elegant och smakfull i sin utformning. Stora sociala ytor samsas med härliga ljusinsläpp och harmoniska färgval, samtidigt som den vackra parketten bildar en lugn bas. Från den inglasade balkongen har du också möjlighet att följa årstidernas växlingar och humör. Kan det bli bättre? Här bor du omgiven av tallar och villaträdgårdar, alldeles ovan strandpromenaden. Lummiga planeringar samsas i böljande corténlådor, medan solstrålarna värmer upp den stenlagda terrassen. Livet i en bostadsrätt är enkelt och härligt, utan en massa måsten. Tid frigörs till långa promenader längs med vattnet och mysiga middagar med nära och kära. Du promenerar snabbt ner till Stenungstorg om du glömt handla något och stationen ligger nära, med både pendeltåg och buss, om du vill utöka citylivet.

  • Balkong
  • Hiss
Södra Huveröd 105, Ucklum, Stenungsunds kommun
Södra Huveröd 105, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 2
Södra Huveröd 105, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 3

Södra Huveröd 105

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
3 250 000 kr
125 + 37 m²
5 rum
1 628 m² tomt

Den här villan både lovar och håller mycket mer än du anar från vägen. Ett klassiskt 80-tals hus men just detta huset är byggt i vinkel, och öppnar överraskningar både ute och inne. Så här sommartid får du en väldigt fin innergård/trädgård med både integritet och solenergi. Inne blir det en väldigt öppen planlösning med stora sociala ytor centralt placerade i huset. Dessutom finns fyra bra planerade sovrum samt vidbyggt garage. Hela huset är i bra skick, och löpande underhållet och renoverat av både tidigare och nuvarande ägare. Köket är det som senast renoverats med fina material, frikostig förvaring och luftig planlösning. Alla fönster och terrassdörrar bytta för några år sedan. Huset är dessutom ommålat. Nytt uppvärmningssystem för bättre energiprestanda och låga driftskostnader. Här bor ni bokstavligen med naturen in på knuten. Skogarna runt omkring bjuder på fina promenader och en massa svamp att fylla korgen med. Den egna tomten inbjuder till odlingsmöjligheter och gott om grönytor för lek och bus. Bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. För er med barn erbjuds skolsjuts ute vid vägen som kör barnen till Spekerödsskolan. Välkomna till Solgläntan i Södra Huveröd! Visning Söndagen den 18/2 kl 12:00 Välkomna

  • Premium
Barnens byväg 24, Getskär, Stenungsunds kommun
  • Ons 27 mar kl 17:00

Barnens byväg 24

Lägenhet
Getskär, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
3 995 000 kr
101 m²
3 rum
vån 2/3
7 416 kr/mån
39 554 kr/m²

När du stiger innan för dörren slås du direkt av ljuset och rymden. Stora fönster från golv till tak och det är fullt av spännande vinklar. Köket är ljust och modernt och som gjort för både bjudningar och bakning. Bardisken längtar efter att servera fördrinkar och mingel och den stora balkongen med utsikt över vattnet ger semesterkänsla året runt. Tänk dig en sommarkväll här med något gott i glaset och lite småplock på en bricka medan solen färgar himlen. Som om detta inte vore nog så ligger den här bostadsrätten i populära Getskär, som omringas av badstränder och vackra promenadstigar. I Stora Höga är utbudet stort och det finns sushi, pizza, thai och korvkiosk när orken tryter och mataffär, apotek och padelhall. Bra buss- och tågförbindelser, åt både norr och söder, gör läget perfekt även ur det perspektivet. Förutom alla dessa fördelar så finns det även gym, bubbelpool och bastu för de boende i föreningen… Som sagt; här blir det hemester året runt!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7