Mäklare Sandra Nordenstam

Sandra Nordenstam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Soldatvägen 23, Centrum, Stenungsunds kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00

Soldatvägen 23

Villa
Centrum, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
4 495 000 kr
146 m²
7 rum
640 m² tomt

Soldatvägen är barnbäst på många sätt. Att hitta kompisar här blir lätt som en plätt. Kristinedalskolan och flera förskolor finns på gångavstånd utan läskiga vägkorsningar. Områdets lekplats ser man från köksfönstret. Men bäst av allt är kanske ändå baksidan av huset som har både en platt del för bollek och pulkabacke ner mot skogsdungen. Sen har du kilometervis med stigar och stråk om det spritter i benen. Framsidan på huset bjuder in till långa fina grillkvällar på altanen. När shoppinglusten eller fikasuget sätter in ligger Stenungstorg på 10 min promenadavstånd. Huset är inte så dumt heller som du ser på bilderna. Möjlighet till 6 sovrum för den stora familjen, två helkaklade badrum och utbyggt luftigt kök med härlig vy. Rymligt vardagsrum med gott om plats för den stora familjen. Isolerad friggebod som enkelt blir en egen tonårslya eller varför inte ett hemmakontor? Garage i länga med elbilsladdare. Uppväxt trevlig trädgård med gott om fruktträd, bär och vackra perenner. När husen på Soldatvägen ritades tog man hänsyn till de vackra bergen och ville inte spränga - därav en spännande trädgård med berg i dagen. Ett stort plus med detta hus är att det är mycket energieffektivt med energiklass B som borgar för låga driftskostnader. Välkomna på visning av denna centrala pärla!

  • Plus
  • Energieffektiv
Mossholmsvägen, Mossholmen, Tjörns kommun

Mossholmsvägen

Lägenhet
Mossholmen, Tjörns kommun
Peab Bostad AB
3 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/13
3 952 kr/mån
54 167 kr/m²

Bo omgiven av havet och njut av den här tvårummaren med stort ljusinsläpp och bubbla balkonger. Här kan du njuta av härligt uteliv och uppleva omgivningarna, i den inglasade balkongen eller den öppna - Du väljer. Planlösningen bjuder också på ett stort sovrum med skjutdörrsgarderob, härligt vardagsrum och kök, som knyts samman och skapar ett fantastiskt flöde genom bostaden. Här hittar du hem på ett läge som du aldrig vill resa bort ifrån!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Barnens byväg 13 J, Getskär, Stenungsunds kommun
  • Ons 1 maj kl 16:00
Barnens byväg 13 J, Getskär, Stenungsunds kommun, bild 2
Barnens byväg 13 J, Getskär, Stenungsunds kommun, bild 3

Barnens byväg 13 J

Radhus
Getskär, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
5 295 000 kr
77 m²
4 rum
vån 1/2
5 885 kr/mån
68 766 kr/m²

Stabil avkastning med vidsträckt havsutsikt. En mer dramatiskt vy är nog svårare att finna än här på Barnens byväg 13J Kanske dags att byta upp dig till kommunens verkliga solsida, om du inte redan bor i Getskär och på Hakefjorden Resort!? Här kan Ni njuta av bostadsrättens enkelhet i harmoni med havets skiftningar året om. Detta är ett drömboende för er som älskar havet och vill ha en hög livskvalitet. I föreningen finns ett välutrustat gym samt bastu och relaxavdelning som ingår i månadsavgiften. Kan det bli lyxigare? Brf Hakefjorden Resort ligger längs med havet i Getskär. Möjlighet att hyra båtplats i Getskärs hamn. Egen parkering finns intill huset. De 77 kvadraten + uterum är trivsamt disponerade med stora sociala ytor med kök, vardagsrum och matplats i ett med de fantastiska fönsterpartierna i blickfånget. Här är det svårt att hålla blicken från den magnifika utsikten helt ofiltrerat. Ni finner tre sovrum samt ett badrum och en kombinerad wc och tvättstuga. Den egna terassen om ca 80 kvm bjuder in till härligt umgänge sent in på sommarnätterna. Här finns gott om olika sittplatser varifrån man kan njuta av solen hela dagen.Vi toppar med en egen nedsänkt jacuzzi och underbara solnedgångar. Härifrån har man i princip egen access direkt ner till strandkanten för ett härligt kvällsdopp! Varmt välkomna på visning av denna unika pärla med det minst lika unika läget!

  • Premium
Karins väg 62, Getskär, Stenungsunds kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Karins väg 62

Villa
Getskär, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
6 395 000 kr
154 m²
6 rum
747 m² tomt

Planeringen av detta 1-plans hus är klassisk, likaså de smakfulla materialval som går som en röd tråd genom huset. Här är det fritt fram att sätta sin egen prägel och oavsett stil och smak så matchar det och passar in. Ert största beslut när ni kliver över tröskeln är vem som ska få vilket rum. Det finns fyra sovrum att välja på samt eget Tv-rum till barnen. Ljuvligt vardagsrum med gott om plats och läcker takhöjd samt braskamin. För den matlagningsintresserade är köket en dröm. Det är centralt placerat i huset och är tidlöst och praktiskt. Läckert burspråk med stort ljusinsläpp. Ni finner två helkaklade badrum. Lättskött och plan trädgård med altandäck i tåligt ädelträ. Den uppvuxna häcken hägnar in trädgården fint. Fruktträd samt växter som trollhassel, fläder, rabarber, lavendel och rönn. Isolerat garage med elport samt vind. Här finns det lekkompisar i grannhusen och förskola och skola finns på promenadavstånd. På Karinsväg 62 finns det gott om plats för allt och alla och ikväll blir det kanske grill till middag? Efter det går man kanske ner till badplatsen för ett kvällsdop? Låt detta bli ert nya hem att älska o trivas i så som det verkligen har gjorts av sin ägare i snart tjugo år.

  • Plus
Mossholmsvägen, Mossholmen, Tjörns kommun

Mossholmsvägen

Lägenhet
Mossholmen, Tjörns kommun
Peab Bostad AB
4 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/13
4 584 kr/mån
68 750 kr/m²

Välkommen till den här fantastiska trerummaren och läget du aldrig vill resa bort från. Här på tredje våning, kan du njuta av härligt uteliv på balkongerna och blicka mot vackra vyer. Den större, om hela 10 kvm är inglasad och balkongerna nås från både sovrum och vardagsrum. Härlig sällskapsdel med öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Planlösningen bjuder också på ett stort master bedroom och med klädkammare i anslutning.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Mossholmsvägen, Mossholmen, Tjörns kommun

Mossholmsvägen

Lägenhet
Mossholmen, Tjörns kommun
Peab Bostad AB
3 950 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/13
4 821 kr/mån
50 641 kr/m²

På första våning ligger den här fantastiska trean med en balkong om hela 25 kvm och härligt ljusinsläpp. Det här är drömboendet för er som älskar havet och vill ha en hög livskvalitet. Den genomtänkta planlösningen bjuder på en öppen planlösning med anslutning till den stora balkongen. Ett stort master bedroom med plats för kontorsdel och med egen klädkammare. Bo omgiven av havet - välkommen hem!

  • Nyproduktion
  • Hiss
Brf Havtornet, Mossholmen, Tjörns kommun
  • 11 lediga bostäder

Brf Havtornet

Lägenhet
Mossholmen, Tjörns kommun
Peab Bostad AB
fr. 2 800 000 kr
60-146 m²
2-4 rum
3 952 kr/mån

Längst ut på Tjörn reser sig Havtornet som en sista utpost mot Västerhavet.

  • Nybyggnadsprojekt
Hallerna villaväg 6, Hallerna, Stenungsunds kommun
Hallerna villaväg 6, Hallerna, Stenungsunds kommun, bild 2
Hallerna villaväg 6, Hallerna, Stenungsunds kommun, bild 3

Hallerna villaväg 6

Villa
Hallerna, Stenungsunds kommun
Strandvägens Mäkleri
7 450 000 kr
219 + 36 m²
7 rum
939 m² tomt

Unik familjevilla med en minutiöst genomtänkt planering och med ansiktet mot solen. Här har vi en villa i vitaste vitt som bjuder in till ett avslappnat liv från måndag till helg. Planlösningen är som gjord för härligt lata dagar med familjen, med gott om plats för vänner och mingel. En härlig känsla infinner sig i huset precis som stämningen när middagen dukas fram och ni rör er fritt mellan kök och vardagsrum, med bara några steg emellan. Huset är ritat för ett socialt liv, men med en tydlig privat övervåning. Baksidan är helt insynsskyddad med ljuvligt uterum och ett härligt altandäck. För övernattande gäster erbjuds ett separat nybyggt attefallshus med sovloft och eget badrum. Härifrån kan du gå på trätrall runt till framsidan där ytterligare en uteplats står redo för middagar med vänner, bubbelbad och solstolshäng. Fjärrvärme och nyinstallerade solfångare borgar för fin driftskostnad. Välkomna till idyllen på Hallerna Villaväg 6 med det "lilla extra"

  • Premium

Visar alla 8