Mäklare Christoffer Robsahm

Christoffer Robsahm

Om mig

En framgångsrik bostadsaffär består av två nöjda parter. Med gedigen information, tillgänglighet och öppna kort i alla lägen lägger vi grunden för varje bostadsaffär. Vilket våra kunder uppskattar – och många återkommer när det är dags för nästa flytt. Att köpa eller sälja sin bostad är en av livets största affärer. Det mest stimulerande i mitt arbete är det dagliga mötet med kunderna och drivkraften är att finna lösningar så att alla parter blir nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådanvägen 12, Silverdal, Sollentuna kommun
Rådanvägen 12, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Rådanvägen 12, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Rådanvägen 12

Radhus
Silverdal, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
8 995 000 kr
145 + 25 m²
5 rum
6 998 kr/mån
62 034 kr/m²

Snyggt designat och mycket genomtänkt radhus högt beläget på utmärkt adress i populära Silverdal. Totalyta om 170 kvadratmeter med eget garage i huset och möjlig uthyrningsdel. Egen uteplats och genomgående hög standard med möjlighet till flera extra tillval. Inflytt är beräknad till slutet av året. Juridisk person accepteras som köpare. Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök är fördelade på tre plan och ett garageplan. Hela tre badrum, ett på varje plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum med möjlighet till dusch. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med möjlighet till bastu. Souterrängplanet är förberett för ett extra kök och kan enkelt användas som uthyrningsdel, generationsboende eller kontor för det egna företaget. Garageplanet har, förutom garage, goda förvaringsytor och en egen entré i gatuplan. Möjlighet till extra parkeringsplats utanför huset på entréplan. Högt läge och fin utsikt över fälten. Carl Ek erbjuder samtliga köpare en omfattande Trygghetsgaranti genom hela köpprocessen som även avser vissa delar av försäljning av egen bostad (se dokument). Välkommen till huset med det lilla extra! ..... Området För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer. I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet. Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service. Bra kommunikationer precis runt knuten med direktbussar till city och flera busslinjer till andra knutpunkter. Flera skolor och förskolor i närområdet.

  • Premium
  • Uteplats
Brf Silverdalsslänten - Hus B, Silverdal, Sollentuna kommun
Brf Silverdalsslänten - Hus B, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Brf Silverdalsslänten - Hus B, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Brf Silverdalsslänten - Hus B

Radhus
Silverdal, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
7 699 000 kr
99 m²
4 rum
4 997 kr/mån
77 768 kr/m²

Snyggt designade och mycket genomtänkta radhus högt belägna på utmärkt adress i populära Silverdal. Carl Ek Fastigheter uppför nu fyra radhus om 4 ROK i slutet av Margreteborgsvägen och åtta radhus om 5 ROK i början av Rådanvägen. Samtliga med egen uteplats och genomgående hög standard. Byggnationen är redan igång och inflytt är beräknad till september 2024. Juridisk person accepteras som köpare. ..... B-hus. Boarea 99-103 kvm. Fyra rum och kök fördelade på två plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum och möjlighet till ett extra sovrum. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård och ena gavelhuset har dessutom en extra stor tomtyta med plats för en rymlig terrass. Fint läge mot skogsdunge och med utsikt över fälten. Parkeringsplats direkt utanför huset. Inflytt beräknas till senare delen av 2024. Carl Ek erbjuder samtliga köpare en omfattande Trygghetsgaranti genom hela köpprocessen som även avser vissa delar av försäljning av egen bostad (se dokument). Välkommen till huset med det lilla extra! ..... Området För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer. I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet. Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service. Bra kommunikationer precis runt knuten med direktbussar till city och flera busslinjer till andra knutpunkter. Flera skolor och förskolor i närområdet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Silverdalsslänten - Hus A, Silverdal, Sollentuna kommun
Brf Silverdalsslänten - Hus A, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Brf Silverdalsslänten - Hus A, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Brf Silverdalsslänten - Hus A

Radhus
Silverdal, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
8 995 000 kr
145 + 25 m²
5 rum
6 998 kr/mån
62 034 kr/m²

Snyggt designade och mycket genomtänkta radhus högt belägna på utmärkt adress i populära Silverdal. Carl Ek Fastigheter uppför nu åtta radhus med en totalyta om 170 kvadratmeter med eget garage i huset i början av Rådanvägen och fyra radhus om 103 kvm i slutet av Margreteborgsvägen. Samtliga med egen uteplats och genomgående hög standard med möjlighet till flera extra tillval. Byggnationen är redan igång och inflytt är beräknad till slutet av året. Juridisk person accepteras som köpare. ..... A-hus med garage. Boarea 145 kvm + biarea 25 kvm. Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök är fördelade på tre plan och ett garageplan. Hela tre badrum, ett på varje plan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ett badrum med möjlighet till dusch. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med möjlighet till bastu. Souterrängplanet är förberett för ett extra kök och kan enkelt användas som uthyrningsdel, generationsboende eller kontor för det egna företaget. Garageplanet har, förutom garage, goda förvaringsytor och en egen entré i gatuplan. Möjlighet till extra parkeringsplats utanför huset på entréplan. Högt läge och fin utsikt över fälten. Inflytt beräknas till senare delen av 2024. Carl Ek erbjuder samtliga köpare en omfattande Trygghetsgaranti genom hela köpprocessen som även avser vissa delar av försäljning av egen bostad (se dokument). Välkommen till huset med det lilla extra! ..... Området För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer. I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet. Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service. Bra kommunikationer precis runt knuten med direktbussar till city och flera busslinjer till andra knutpunkter. Flera skolor och förskolor i närområdet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar alla 3