Mäklare Christoffer Robsahm

Christoffer Robsahm

Om mig

En framgångsrik bostadsaffär består av två nöjda parter. Med gedigen information, tillgänglighet och öppna kort i alla lägen lägger vi grunden för varje bostadsaffär. Vilket våra kunder uppskattar – och många återkommer när det är dags för nästa flytt. Att köpa eller sälja sin bostad är en av livets största affärer. Det mest stimulerande i mitt arbete är det dagliga mötet med kunderna och drivkraften är att finna lösningar så att alla parter blir nöjda.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Silverdalsslänten - Hus B, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Brf Silverdalsslänten - Hus B, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Brf Silverdalsslänten - Hus B, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Brf Silverdalsslänten - Hus B

Radhus
Silverdal, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
7 699 000 kr
99 m²
4 rum
4 283 kr/mån
77 768 kr/m²

* Endast ett hus kvar. * Inflytt redan i augusti. * Tillval för 550 tkr inkluderat i priset. * Egen uteplats och genomgående hög standard. * Trygghetsgaranti genom hela köpprocessen som även avser vissa delar av försäljning av egen bostad (se dokument). * Juridisk person accepteras som köpare. * Parkering direkt utanför huset. Snyggt designat och mycket genomtänkt radhus högt beläget på utmärkt adress i populära Silverdal. Stor uteplats och genomgående hög standard med påkostade tillval. Carl Ek Fastigheter uppför nu fyra radhus om 4 ROK i slutet av Margreteborgsvägen och åtta radhus om 5 ROK i början av Rådanvägen. Många banker kan erbjuda amorteringsfritt lån i fem år vid köp av nyproduktion. ..... Hus B-9, sista huset 4 ROK. Fyra rum och kök om 99 kvm fördelade på två plan. På övre plan finns tre sovrum med en rymlig walk-in-closet till master bedroom. Badrum med snyggt badkar, tvättmaskin och torktumlare, samt bänk och extra förvaringsskåp. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt ytterligare ett badrum. Båda badrummen med ljusgrått kakel och klinker i granitkeramik, kommod och spegelskåp i valnöt, samt duschar från Tapwell. Fullutrustat kök med överskåp, bänkskiva i kalksten, inbyggd kyl och frys, mikro, samt vinkyl. Enstavigt vitlaserat ekgolv i samtliga rum och klinker i granitkeramik i entrén. Fönsterbänkar i kalksten. Utgång till en fint inramad uteplats med en stor trädäckad altan. Plats för bilen precis utanför entrén. Vackert läge mot skogsdunge och med utsikt över fälten. Välkommen till huset med det lilla extra! ..... Området För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer. I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet. Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service. Bra kommunikationer precis runt knuten med direktbussar till city och flera busslinjer till andra knutpunkter. Flera skolor och förskolor i närområdet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sidensvansvägen 31, Sjöberg, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 21 apr kl 13:30

Sidensvansvägen 31

Radhus
Sjöberg, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
7 900 000 kr
112 + 48 m²
5 rum
273 m² tomt

Vacker sjöutsikt, stort garage och flera uteplatser. I ett familjevänligt område på en lugn återvändsgata är detta fina parhus beläget. Mycket solig tomt med altaner och balkong i flera väderstreck och nyinstallerat spabad. Ljust och luftigt med många fönster. Välplanerad layout med tre sovrum, vardagsrum och badrum på övre plan. Braskamin som ger värme och höjer mysfaktorn. Tre utgångar till altan och balkong. På entréplan ryms ett snyggt kök med matplats, sovrum/allrum, badrum med bastu, klädkammare och separat tvättstuga. Utanför entrén finns ytterligare en altan. Stort garage med loft och direktingång till huset. Mycket välhållet hus med fjärrvärme, frånluftsvärmepump och fiber installerat. Här bor ni i ett attraktivt område med direkt närhet till förskola och skolor. 600 meter till matbutik i Sjöbergs Centrum. Busshållplats 450 meter från huset där bussen tar er till Sollentuna Centrum eller Mörby Centrum, för vidare färd med pendel eller tunnelbana. Natur och vatten utanför knuten och endast 350 meter till badplats. På vintern plogas trevlig skridskobana på Edsvikens is. Välkommen till huset med det perfekta läget där det bara är att flytta in.

  • Plus
Brf Silverdalsslänten - Hus A, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Brf Silverdalsslänten - Hus A, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Brf Silverdalsslänten - Hus A, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Brf Silverdalsslänten - Hus A

Radhus
Silverdal, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
8 995 000 kr
145 + 25 m²
5 rum
5 998 kr/mån
62 034 kr/m²

* Tillval för 565-780 tkr inkluderat i priset. * Egen uteplats och genomgående hög standard. * Trygghetsgaranti genom hela köpprocessen som även avser vissa delar av försäljning av egen bostad (se dokument). * Juridisk person accepteras som köpare. * Totalyta om 170 kvadratmeter med eget garage i huset. Snyggt designade och mycket genomtänkta radhus med inflytt redan i december. Högt belägna på utmärkt adress i populära Silverdal. Carl Ek Fastigheter uppför nu åtta radhus med en totalyta om 170 kvadratmeter med eget garage i huset i början av Rådanvägen och fyra radhus om 103 kvm i slutet av Margreteborgsvägen. Samtliga med egen uteplats, genomgående hög standard och påkostade materialval. Många banker kan erbjuda amorteringsfritt lån i fem år vid köp av nyproduktion. ..... A-hus med garage. Boarea 145 kvm + biarea 25 kvm. Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök är fördelade på tre plan och ett garageplan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt en gäst-WC. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med möjlighet till bastu. Garageplanet har, förutom garage, goda förvaringsytor och en egen entré i gatuplan. Genomgående påkostade materialval i hela huset. Möjlighet till extra parkeringsplats utanför huset på entréplan. Högt läge och fin utsikt över fälten. Välkommen till huset med det lilla extra! ..... Området För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer. I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet. Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service. Bra kommunikationer precis runt knuten med direktbussar till city och flera busslinjer till andra knutpunkter. Flera skolor och förskolor i närområdet.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Rådanvägen 12, Silverdal, Sollentuna kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Rådanvägen 12, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 2
Rådanvägen 12, Silverdal, Sollentuna kommun, bild 3

Rådanvägen 12

Radhus
Silverdal, Sollentuna kommun
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB
8 995 000 kr
145 + 25 m²
5 rum
5 998 kr/mån
62 034 kr/m²

* Tillval för 565 tkr inkluderat i priset. * Egen uteplats och genomgående hög standard. * Trygghetsgaranti genom hela köpprocessen som även avser vissa delar av försäljning av egen bostad (se dokument). * Juridisk person accepteras som köpare. * Totalyta om 170 kvadratmeter med eget garage i huset. Snyggt designat och mycket genomtänkt radhus med inflytt redan i december. Högt beläget på utmärkt adress i populära Silverdal. Husets flexibla layout skapar många möjligheter. Fem rum och kök är fördelade på tre plan och ett garageplan. Två badrum och en extra gäst-WC på entréplan. På övre plan finns tre sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en rymlig klädkammare. Entréplan inrymmer kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt en gäst-WC. Fint inramad uteplats som vetter mot trevlig innergård. På souterrängplanet finns ytterligare ett stort sovrum och badrum med möjlighet till bastu. Garageplanet har, förutom garage, goda förvaringsytor och en egen entré i gatuplan. Möjlighet till extra parkeringsplats utanför huset på entréplan. Högt läge och fin utsikt över fälten. Välkommen till huset med det lilla extra! ..... Området För familjen som vill bo lugnt och barnvänligt men samtidigt nära service och kommunikationer är läget optimalt. Nära torg och butiker, samtidigt som det är promenadavstånd till såväl skog och vatten, som kommunikationer. I och omkring Silverdal finns alla möjligheter till friluftsliv, bad och träning året runt. Edsvikens vatten med fina badplatser är en avkopplande miljö. Skogarna har motionsspår för både löpning och skidåkning. På vintern kan du åka skridskor på plogade isbanor. Flera tennisbanor och idrottsanläggningar i närområdet. Den nödvändigaste servicen finns lättillgängligt kring Silverdals torg. För de lite större shoppingturerna finns Sollentuna centrum, Kista galleria och Mall of Scandinavia i närheten med all tänkbar service. Bra kommunikationer precis runt knuten med direktbussar till city och flera busslinjer till andra knutpunkter. Flera skolor och förskolor i närområdet.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 4