Mäklare Niklas Cannon

Niklas Cannon

Om mig

Niklas är inte bara mäklare utan även en gitarrspelande kock! Åtminstone hemmavid. Sedan han sadlade om och läste bygg- och fastighetsekonomi får han nu möta människor under mer tillrättalagda former. Med sig från åren i restaurangvärlden har han sin stresstålighet, flexibilitet och vilja att möta människors behov. Niklas blir ofta hyllad av sina kunder för sin lyhördhet, sin ödmjuka och förstående framtoning, och för sin förmåga att förklara på ett enkelt och ärligt sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun
  • Idag kl 16:00
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun, bild 2
Dalshultsvägen 6, Oskarström, Halmstads kommun, bild 3

Dalshultsvägen 6

Villa
Oskarström, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
2 495 000 kr
108 + 108 m²
4 rum
1 052 m² tomt

Varmt välkomna till detta enplanshus i barnvänliga Johansfors som utmärker sig på en välskött tomt med en insynsskyddad trädgård. Villan har genomgått större renoveringar under åren med bland annat installation av bergvärme, byte av fönster, nytt badrum och kök. Villan har en lättmöblerad planlösning som ger totalt 216 kvadratmeter i två plan. Entréplan erbjuder stort vardagsrum, trevligt kök, badrum samt tre rymliga sovrum. På husets baksida finns ett stort altandäck och en härlig trädgård som ger plats för barnens lek samt planteringsytor. Nere på källarplan möts du direkt av ett klinkerlagt golv där du når ett helkaklat badrum, fräsch tvättstuga samt goda förvaringsutrymmen. Till höger har du den mysiga gillestugan med öppen spis och vattenburen golvvärme. Uppfarten är gruslagd och lämnar plats för flera bilar samt ett garage med elektrisk port. Boka din personliga visningstid redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergängsvägen 1B, Vallås, Halmstads kommun

Bergängsvägen 1B

Lägenhet
Vallås, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 365 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 619 kr/mån
21 667 kr/m²

Nu har vi möjligheten att erbjuda denna stilsäkra tvårummare med inglasad balkong på trivsamma Vallås! Här bjuds du på en trevlig boendemiljö med bland annat socialt kök med köksö där dina gäster kan samlas runt samt naturlig matplats som har rikligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Köket har vita skåpsluckor med bra förvaring, mörk bänkskiva, helintegrerad diskmaskin även kyl & frys likaså, både mikro och ugn integrerad i vägg. Ett helkaklat duschrum med vikbara duschväggar med takduschset, vägghängt skåp samt både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är stort och rymmer soffgrupp, soffbord samt matbord för den som önskar. Sovrummet har en rymligt klädkammare - Lyxigt! Till lägenheten hör även en inglasad balkong i soligt läge (sydväst). Riksbyggen BRF Halmstadshus nr 6 är en mycket välskött förening som tillhandahåller bl.a. gym, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal, grillplats, lekplats och grönområden. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, tv kanaler och bostadsrättstillägg. Fri parkering och möjlighet att hyra garage, separat kö. I princip allt ni kan önska inom gångavstånd - här bor man riktigt bra! Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Plus
  • Balkong
Gäddvägen 31, Fyllinge, Halmstads kommun

Gäddvägen 31

Lägenhet
Fyllinge, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 490 kr/mån
16 864 kr/m²

Sällan ges möjligheten att förvärva en av de attraktiva 2:orna i Brf Åkeslätt. På insynsskyddad hörntomt kan du njuta av denna bostad som erbjuder en modern boendemiljö i fräscht skick. Här får du trevligt kök, stort vardagsrum, helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin, sovrum och bra förvaringsutrymmen. Till bostaden finns både balkong och stenlagd uteplats med plats för både lounge-och matgrupp bägge i bästa sydväst-läge. Bostaden är perfekt belägen i ett lugnt område med närhet till matbutiker, vårdcentral och Hallarnas serviceutbud - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Bostadsrätten säljs med friskrivningsklausul. Varmt välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Balkong
  • Uteplats
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 4

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 5/5
4 241 kr/mån
25 118 kr/m²

Ta hissen upp till vån 5/5 och välkomnas av en trivsam planlösning om 63,5 kvm, rymligt kök med matplats och inglasad balkong mot den grönskande innergården. I denna nyrenoverade lägenhet flyttar du rakt in utan att lyfta efter finger. Badrummet har ett lyxigt utförande med helkaklade 60x60 plattor, duschhörna med takduschset, kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare. Köket har alla bekvämligheter som du kan tänka dig med ljusa luckor, bänkskiva i valnöt som snyggt viker upp och bildar ett stänkskydd, induktionshäll, integrerad ugn och mikro, helintegrerad diskmaskin och mycket förvaring. HSB:s BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder bland annat grönskande innergård, fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, fiberanslutning via Telenor och basutbud tv. Föreningen har en modern tvättstuga, övernattningslägenhet, boulebana, garage och p-platser. Detta är en mycket trivsam del av Halmstad och beläget alldeles intill dagligvaruservice, skola, badhus och gym. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser. Välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 2
Österängsgatan 4, Öster/Högskolan, Halmstads kommun, bild 3

Österängsgatan 4

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 795 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 2/5
5 260 kr/mån
22 025 kr/m²

NYTT SÄNKT PRIS - NYA VISNINGSTIDER! Här välkomnas du i en bostad med genomgående hög standard med en välplanerad planlösning om 83,5 kvadratmeter. Bostaden erbjuder bland annat: Nyrenoverat kök som har alla bekvämligheter du behöver, fräscht helkaklat badrum, stort och ljust vardagsrum, två stora sovrum varav det stora har platsbyggd förvaring och det mindre har en egen utgång till den inglasade balkongen som vetter mot öst och ger ett skönt förmiddagsläge att avnjuta soluppgången i. Flytta rätt in utan att lyfta ett finger i denna fantastiska lägenhet! HSB:s BRF Östergård är en mycket välskött förening som erbjuder fräsch tvättstuga, vindsförråd, cykelförråd och parkeringsmöjligheter. Dessutom är det enkelt att ta sig till centrala Halmstad, Hallarnas shoppingområde eller Resecentrum om man önskar ta sig utanför kommunens gränser. Vi ses väl på visning?

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fjärdingsstigen 19, Öster/Högskolan, Halmstads kommun

Fjärdingsstigen 19

Lägenhet
Öster/Högskolan, Halmstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
1 595 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
5 565 kr/mån
19 691 kr/m²

Låt oss presentera Östers troligtvis fräschaste lägenhet som har genomgått en totalrenovering sedan december 2021. Här bjuds du på stilrent fullutrustat kök, helkaklat duschrum med tvätt/tork, helkaklad gäst wc, tre stora sovrum samt lättmöblerat vardagsrum med balkong. På Fjärdingsstigen 19 bor du med gångavstånd till Högskolan i Halmstad, Resecentrum, livsmedelsbutik, lekparker, Halmstad Arena, padelhall, idrottsföreningar, skolor och gymnasium. Med cykel når du centrum på 7 minuter, 10 minuter till Östra stranden och med bil når du E6:an på 4 minuter. Varmt välkommen att boka din personliga visningstid!

  • Balkong

Visar alla 6