Mäklare Ellen Nylén

Ellen Nylén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lovisagatan 29A, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Lovisagatan 29A, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Lovisagatan 29A, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Lovisagatan 29A

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 950 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
4 282 kr/mån
26 712 kr/m²

Här är ett hem där man vill stanna länge! Så är första intrycket när man kliver in på Lovisagatan 29A. Mervärdena är många och och fördelarna med att bo just här lika många! Köket gjordes iordning 2018 och dess stilrena utförande kommer vara ett vinnande koncept länge. Badrum och gäst-WC (!) förenklar vardagen och är såklart bekvämt utrustat med kombinerad tvätt/torkmaskin. Lägenheten generellt är välplanerad i alla ytor och lämnar många möjligheter till olika möblemang och livssituationer. Det stora vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats och vi älskar allt ljus som strömmar in i samband med det vackra mörka parkettgolvet. Läge, läge, läge - bostadsmarknadens främsta slogan. Här har vi ett av de absolut bättre lägena i föreningen. Högst upp i huset längst ut får du fin utsikt över de vackra omgivningarna. Den generösa söderbalkongen som välkomnar solen med öppen famn är verkligen grym - kom hit och känn av stämningen själv! Grönt, lugnt men ändå centralt sammanfattar Gräshagen som område. Här bor du som uppskattar att ha nära till allt, men inte känner för att bo mitt inne i smeten. Här har du som boende möjlighet att bo med hög standard till en trygg och sund månadskostnad. Brf Näktergalen kännetecknas som en stabil och gammal förening som hunnit få ordning på både ekonomi och fastighet och nu kan förvalta det de byggt upp så bra under lång tid. Enkelt med parkering då föreningen har egna platser och närliggande gator är gratis! Tar du hellre bussen går den direkt utanför och tar dig direkt dit du behöver, cirka var tionde minut. Cykel är ett ett favoritsätt att transportera sig som Gräshagen-bo, det tar nämligen bara några ynka minuter in till City. För dig som arbetar utanför stan finns E4-an och Göteborgsbacken på bekvämt avstånd. ICA och pizzeria runt hörnet gör att du har nära till service och lika nära har du otaligt många promenadstråk som passar dig som gillar att vara ute i naturen. Kontakta Ellen på 0708-72 76 10 för att få veta mer eller boka in en privat visning av detta hem!

  • Premium
  • Balkong
Tallmovägen 16, Lekeryd, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Tallmovägen 16, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 2
Tallmovägen 16, Lekeryd, Jönköpings kommun, bild 3

Tallmovägen 16

Lägenhet
Lekeryd, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 195 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 217 kr/mån
11 435 kr/m²

På Tallmovägen 16 finner du denna charmiga 4 rum och kök i tvåplan som erbjuder generösa ytor samt bekvämligheter för hela familjen. Bostaden är ljus och rymlig med en genomtänkt planlösning som skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Här trivs både paret som letar efter en lugn vardag ifrån stan, såväl som den lilla eller stora familjen. På bottenvåningen möts du av ett modernt kök och ett stort vardagsrum som naturligt leder ut till den generösa altanen, perfekt för sommarens grillkvällar eller avkopplande stunder. Här finns gott om plats för utemöbler och trädgårdsinredning, samt möjlighet att odla egna grönsaker eller blommor runt bostaden. Bostaden har två badrum, vilket är en ovanlig och mycket uppskattad detalj. Hus-känsla i lägenhetsform! På övervåningen finns det tre rymliga sovrum. För den som önskar bilparkering finns det enkla lösningar med både garage och tillhörande parkeringsplatser. Här finns allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag i ett lugnt och trevligt område. Lekeryd är en lugn och barnvänlig by belägen i Jönköpings kommun. Området erbjuder naturskön omgivning med närhet till skogar och sjöar, vilket gör det populärt för friluftsliv. Med bra bussförbindelser till Jönköping och endast 15 minuters bilresa till centrum, kombinerar Lekeryd lantlig charm med bekvämlighet. Det finns också skolor, förskolor i både privat och kommunal regi, och lekplatser i området, vilket gör det attraktivt för barnfamiljer eller dig som bara söker efter lite lugn och ro. I närheten finns förskolor och skola samt en välsorterad ICA. Miss inte chansen att bosätta dig i denna välskötta och funktionella bostad på Tallmovägen 16!

  • Premium
Lantmätargränd 3, Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 14:30
Lantmätargränd 3, Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Lantmätargränd 3, Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Lantmätargränd 3

Lägenhet
Jönköping - Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
3 900 000 kr
116 m²
4 rum
vån 3/6
7 908 kr/mån
33 621 kr/m²

Välkommen till Lantmätargränd 3 – en exklusiv bostad som förenar bekväm elegans med en touch av modern charm. Med sina generösa 116 kvadratmeter och fyra rum och kök erbjuder denna bostad en harmonisk livsstil som kommer att förtrolla dig från första stund. Stig in i detta ljuvliga hem och känn omedelbart av den höga kvalitén som detta boende har. Doften av nybakade bullar från det angränsande bageriet Stuk når dig om balkongdörren lämnas öppen, där du kan njuta av Jönköpings vackra gågata. Här är alla delar av dagen trevlig på olika sätt! Här är du mitt i stadens puls men ser den på bekvämt avstånd uppifrån från en av tvärgatorna. Bostaden rymmer inte bara en, utan två riktigt smakfullt inredda badrum för att säkerställa bekvämlighet och lyx. Förvaringsmöjligheterna är goda, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem stilrent och organiserat. I sovrummet finnes rymlig klädkammare, stora garderober löpande genom bostaden. Ett favoritutrymme är den separata tvättstugan! Ekparkett pryder golven och skapar en varm atmosfär som smälter samman med det vita, snygga och trendiga köket. En plats där matlagning och umgänge förenas till något trevligt. Denna bostad är en del av den välskötta HSB-föreningen "Gamla China", vilket borgar för en trygg och välmående boendemiljö. Med tillgång till garageutrymme, komplett med bilhiss, blir vardagens logistik en lek. Laddningsmöjlighet för elbil finns självklart. Dessutom ligger bostaden nära city och gågatan, vilket ger dig närhet till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Glöm inte heller bort att hälsa på din nya favoritgranne - Vättern! Detta är en plats där enkelhet möter lyx på ett förtrollande sätt. Ge dig själv privilegiet att bo i en bostad där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en unik och trivsam atmosfär. Välkommen hem till Lantmätargränd 3 – din framtida oas av stil och komfort.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Strågatan 4B, Gräshagen, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Strågatan 4B, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Strågatan 4B, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Strågatan 4B

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 300 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 814 kr/mån
32 500 kr/m²

Letar ni efter ett trivsamt boende belägen på lugna och naturnära Gräshagen. Här finner ni en yteffektiv planlösning och en balkong i västerläge som bjuder på flertalet soltimmar att njuta av! Perfekt för studenten, pendlaren eller förstagångsköparen! På andra våningen i huset finner ni denna etta i genomgående gott skick. Varma neutrala färgtoner, fönsterbrädor i sten och goda ytor för förvaring i form av platsbyggda garderober. Boendeytan om 40 kvadratmeter är väl fördelat på ett ljust vardagsrum med smart större "sovalkov" samt utgång till balkongen där måltider utomhus kan spenderas eller varför inte bara koppla av och njuta av den friska luften. Bostadens separata kök är funktionellt och rymligt med plats för matbord för att kunna bjuda hem vänner och familj på trevliga middagar. Badrummet är helkalkat och har tvättmaskin . Gräshagen är ett trivsamt bostadsområde. Grönskande natur ett stenkast från dörren bjuder in till härliga skogspromenader och Vattenledningsparken är en källa till njutning för den naturintresserade. Mataffär och busshållsplats bara någon minut bort. Här bor ni lugnt, men ändå med direkt närhet till all service och Jönköpings utbud av affärer och cityliv. Fin cykelväg hela vägen in till stan. Varmt välkomna med er intresseanmälan så berättar vi mer!

  • Premium
  • Balkong
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 3/4
4 614 kr/mån

Upptäck fördelarna med att bo på Lönnholmsgatan 8B, med en stödjande handen från HSB Göta som säkrade en stabil framtid genom att snabbt låsa räntan för föreningens lån. Med en imponerande boyta på 87 kvm och placerad på våning 3/4, badar denna helt nya bostad i fantastiskt ljus. Här finns en väl tilltagen balkong där möjlighet till inglasning finns. Vy rakt fram och härlig kvällssol! Stig in i en modern dröm av en bostad, där högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter möts. Det rymliga och ljusa vardagsrummet är idealiskt för umgänge med familj och vänner, med generösa fönster som fyller rummet med solsken. Köket är en kocks paradis, komplett med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme för att laga och dela läckra måltider med nära och kära. De två sovrummen erbjuder också en avkopplande oas, med tillräckligt med plats för att göra dem till en bekväm tillflyktsort för natten. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga en rymlig, modern och elegant bostad på en eftertraktad adress, med en stabil framtid säkrad genom HSB Göta. Kom och upplev det själv, och låt Mellangatan 6 bli din inkörsport till det bekväma och moderna livet du längtat efter. I fastigheten finns både garage, övernattningslägenhet och tvättstuga. Er närmsta granne väljer ni själva om ni ska låta vara Vättern, Rocksjön eller Liljeholmsparken! Välkomna att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tellusgatan 10, Kungsängen, Jönköpings kommun
Tellusgatan 10, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Tellusgatan 10, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Tellusgatan 10

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 295 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/5
6 266 kr/mån
22 950 kr/m²

Välkommen till Tellusgatan 10, där du finner en elegant och modern 4-rumslägenhet med en yta på 100 kvadratmeter. Lägenheten präglas av en genomtänkt planlösning och hög kvalitet, med en inbjudande atmosfär. Lägenheten nås från en loftgång och har en härlig och generöst tilltagen inglasad balkong där du kan njuta av både ljusa sommardagar och milda höstkvällar. Den öppna och ljusa planlösningen skapar en trivsam atmosfär där vardagsrummet integreras med det moderna köket, vilket gör det till en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Omgivningen kring Tellusgatan 10 är både trevlig och praktisk. I närheten finner du bekvämligheter såsom sushi-restaurang, gym, frisörsalong och förskola. Området präglas av nyproducerade bostäder, både radhus och lägenheter, och vackra grönområden såsom Bondberget där du kan njuta av natursköna promenader och avkopplande stunder. För de små finns lekplatser i närheten, perfekta för barnens lek och sociala samvaro. Dessutom finns det möjlighet till parkering, och vissa platser erbjuder även laddningsmöjligheter för elbilar. Lägenheten är belägen i ett energisnålt och miljövänligt hus helt byggt i trä, vilket bidrar till låga driftskostnader och en minskad miljöpåverkan. Det moderna badrummet och den separata wc:n är utrustade med energieffektiva lösningar för att ytterligare understryka hållbarheten. Högkvalitativa material och smakfulla detaljer genomsyrar hela bostaden, vilket skapar en känsla av lyx och trivsel samtidigt som du lever miljövänligt. Sammanfattningsvis är Tellusgatan 10 en perfekt plats för den som söker en modern och bekväm bostad i en trevlig och välskött omgivning med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Här får du inte bara en vacker lägenhet utan också möjligheten att njuta av det bästa som området har att erbjuda. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Under våren -23 genomfördes 5-årsbesiktningen och föreningen har i samband med detta även tagit fram en underhållsplan. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kortebovägen 5, Kortebo, Jönköpings kommun

Kortebovägen 5

Lägenhet
Kortebo, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 550 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 063 kr/mån
25 833 kr/m²

Låt oss presentera en luftig och praktisk tvårummare där helheten imponerar. Ett stort kök som erbjuder stor matplats och bra förvaringskapacitet. Ordentligt med förvaring i övrigt i både hallen och sovrummet. Högt till tak och gott om ljusinsläpp bidrar till att lägenheten känns som ett hem man längtar efter att komma hem till! Lägenheten är väl omhändertagen och håller gott skick. Den låga avgiften bidrar till en mycket attraktiv boendekostnad! Med vy över vår vackra sjö Vättern, optimal planlösning och stora rum så är den här lägenheten mer än bra! I ett av de charmigare områdena i Jönköping finner vi detta hem. Som boende på nedre Bymarken blir du granne med Dunkehallaravinen, åar och vattenfall. Här finns mycket att upptäcka, missa exempelvis inte den lilla butiken som ligger gömd. Nybakat bröd och godsaker finner du i samma hus på konditori Wallentin och tvärs över gatan finner vi en undangömd strand där både sommar och vinterbaden med fördel tas. På Kortebovägen bor du centralt men ändå i en lugn omgivning. Inom kort kan du förvänta dig invändiga bilder, men tveka inte att höra av dig innan dess för privatvisning eller mer information. Vi tror detta är en lägenhet du kommer att tycka mycket om!

Visar alla 7