Mäklare Ellen Nylén

Ellen Nylén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gelbgjutargatan 22A, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Gelbgjutargatan 22A, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 2
Gelbgjutargatan 22A, Jönköping, Jönköpings kommun, bild 3

Gelbgjutargatan 22A

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 800 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/2
3 155 kr/mån
41 860 kr/m²

Området på Gamla Kålgården är för många ett sånt där område man drömmer och längtar efter att bo i. Ett område så många blivit kära i genom åren med tanke på de små innergårdarna omringade av vackra trähus och arkitektur som skiljer sig från mycket annat i Jönköping. Här finns nu möjligheten att förvärva ett hem på 43 kvadrat i kanon skick som inger känslan av ditt egna mini-hus, mitt bland kullerstensgatorna. Välkommen in på gården, där buskar och lummiga träd samsas med trädgårdsmöbler och gårdsförråd. In genom trapphuset och ett steg in finner du en mysig etta med god förvaring, modernt badrum och ett ordentligt separat kök med plats för en riktig matgrupp. Allt från fönster, golv och lister andas Gamla Kålgården och kikar du ut genom fönstret kan man knappt tro att det är 10 min till Högskolan, 2 till bussen eller några minuter cykel till city. Rummet är enkelt att möblera och rymmer idag både skrivbordsplats, 160 cm säng och härligt soffhäng samt en inbyggd garderob. Badrummet är i toppskick. Snyggt kakel och klinker samt golvvärme, med kvalitetsdokument på allt. Köket passar både matlagningsentusiasten eller dig som hellre utnyttjar närheten till Jönköpings restauranger. Bra ytor och ett tidlöst utseende! Med en välbalanserad avgift är detta boende både ekonomiskt och praktiskt. Området Gamla Kålgården ger en atmosfär av lugn och trygghet med sina mjuka och varma färger samt sin gamla charm. Nära till city, butiker, Högskolan och allmänna kommunikationer är detta ett riktigt praktiskt hem för dig som vill ha nära till allt men njuta av lugnet. Välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Ellen, för att boka in visning och känna in precis hur trevligt detta hem är! Vi ser framemot att berätta mer.

  • Premium
Starrgatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
Starrgatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Starrgatan 25, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Starrgatan 25

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 850 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 556 kr/mån
32 743 kr/m²

Varmt välkomna en halvtrappa upp till mysiga Starrgatan 25. Med sommaren runt hörnet njuter vi av parken, närheten till Vättern och allt det gröna - men vintertid är det minst lika vackert. Här bor man med närhet till allt som gör vardagen bekväm, men på lagom avstånd. Planlösningen är praktisk och bjuder in till både mycket garderober och rymlig klädkammare för att gömma undan det där som vi alla har, men inte vill ha framme. Balkongen välkomnar till långa kvällar i attraktivt söderläge, med första parkett mot Liljeholmsparken och dess vackra omgivningar. Här kan man ha det riktigt bra! Vardagsrummet är rymligt, med vackert golv och generöst med ljusinsläpp. Sovrummet vetter mot norr och innergården, som gör att nätterna blir tysta och svala. Badrummet är stambytt och köket uppdaterat på senare år även det. Boendet på Liljeholmen är förenat med en rad fördelar. Med närhet till service, matbutik, kommunikationer och natur, erbjuder det allt du behöver. Centrum, A6 center, sjukhuset och andra bekvämligheter är inom promenadavstånd, vilket gör vardagen enkel. Området runt Liljeholmsparken är en oas av grönska och möjligheter till avkoppling och aktiviteter. För en extra speciell promenad finns Vätterstranden bara ett stenkast bort. Kort sammanfattat vill vi påstå att Starrgatan 25 är en riktigt fullträff! Optimalt planerade kvadratmeter, en stabil HSB-förening, en drömmig balkong och 5 minuter till Vättern, vad mer kan man önska? Föreningens ekonomi är stabil med låg belåning (2389 kr/kvm - 2022), vilket ger dig ett bekymmersfritt boende till en månadsavgift på 3 556 kr med låga boendekostnader. Välkomna till Liljeholmen!

  • Premium
  • Balkong
Storgatan 32B, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Storgatan 32B, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Storgatan 32B, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Storgatan 32B

Lägenhet
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 500 kr/mån
23 125 kr/m²

På Storgatan 32B finner vi det bästa av två världar: välvårdade kvadratmeter med vackra detaljer såsom fiskbensparkett och uppdaterat kök samt badrum. Balkongen möts av grönska från dalen nedanför och vi skymtar även Vättern! Här kan du flytta in direkt. Allt detta med närhet till Huskvarna Centrum. För dig som arbetar utanför stan är du ute på E4an på nolltid och du har alla bussförbindelser att önska i närheten. Sommartid fungerar föreningens trädgård som en skön plats för rekreation och återhämtning. Sola i gräset eller bjud hem vännerna på grillat, här har du villans alla fördelar endast ett par trappor ner. Lugnt område med cykelavstånd till centrala Huskvarna. För dig som har bil finns egen parkering att tillgå utan extra kostnad. Sammanfattningsvis är detta ett boende som erbjuder det mesta så missa inte möjligheten! Visning på förfrågan, anmäl intresse till Ellen på 0708-72 76 10 för att få veta mer!

  • Premium
Klevavägen 3B, Tenhult, Jönköpings kommun
Klevavägen 3B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 2
Klevavägen 3B, Tenhult, Jönköpings kommun, bild 3

Klevavägen 3B

Lägenhet
Tenhult, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 450 000 kr
98 m²
3 rum
vån 2/3
5 782 kr/mån
14 796 kr/m²

Välkommen till Klevavägen 3B i Tenhult, där denna fina 3-rumslägenhet i Brf Bergsätra 3 förenar modern komfort med tidlös charm. Lägenheten strålar i en härlig atmosfär och erbjuder en imponerande utsikt över Tenhults-omgivningarna. En riktigt bra lägenhet med fint skick. Här får du njuta av smidigheten med lägenhet samtidigt som du har en trädgård att avnjuta, samt en altan. Den rymliga vardagsrummet fångar naturligt ljus genom stora fönster och skapar en inbjudande atmosfär perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Här bjuds både familj och vänner in till häng. Köket imponerar med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme, medan de två stora och välplanerade sovrummen erbjuder bekvämt boende för både lilla eller större familjen. Badrummet är en verklig pärla, komplett med bastu, stort badkar och separat dusch – en oas för avkoppling och välbefinnande. Dessutom finns en separat toalett för extra bekvämlighet. Detta kan va det största badrummet vi sett på länge! Utomhusutrymmen inkluderar två parkeringsplatser för praktisk åtkomst, en privat trädgård för utomhusaktiviteter och en balkong med förtrollande utsikt över omgivningarna. Denna välskötta bostad behåller sin charm från ett äldre trähus samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter. Med sitt höjdläge ger den inte bara en fantastisk utsikt utan också en känsla av avskildhet. Belägen nära både bekvämligheter och natursköna områden, är detta verkligen en unik pärla. Detta hem passar dig som vill ha känslan av villa men bekvämligheten från en lägenhet. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva själv det underbara boendet på Klevavägen 3B.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Lönnholmsgatan 8B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Lönnholmsgatan 8B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Pris saknas
87 m²
3 rum
vån 3/4
4 614 kr/mån

Upptäck fördelarna med att bo på Lönnholmsgatan 8B, med en stödjande handen från HSB Göta som säkrade en stabil framtid genom att snabbt låsa räntan för föreningens lån. Med en imponerande boyta på 87 kvm och placerad på våning 3/4, badar denna helt nya bostad i fantastiskt ljus. Här finns en väl tilltagen balkong där möjlighet till inglasning finns. Vy rakt fram och härlig kvällssol! Stig in i en modern dröm av en bostad, där högkvalitativa ytskikt och moderna bekvämligheter möts. Det rymliga och ljusa vardagsrummet är idealiskt för umgänge med familj och vänner, med generösa fönster som fyller rummet med solsken. Köket är en kocks paradis, komplett med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme för att laga och dela läckra måltider med nära och kära. De två sovrummen erbjuder också en avkopplande oas, med tillräckligt med plats för att göra dem till en bekväm tillflyktsort för natten. Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga en rymlig, modern och elegant bostad på en eftertraktad adress, med en stabil framtid säkrad genom HSB Göta. Kom och upplev det själv, och låt Mellangatan 6 bli din inkörsport till det bekväma och moderna livet du längtat efter. I fastigheten finns både garage, övernattningslägenhet och tvättstuga. Er närmsta granne väljer ni själva om ni ska låta vara Vättern, Rocksjön eller Liljeholmsparken! Välkomna att anmäla intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kortebovägen 5, Kortebo, Jönköpings kommun

Kortebovägen 5

Lägenhet
Kortebo, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
1 550 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 063 kr/mån
25 833 kr/m²

Låt oss presentera en luftig och praktisk tvårummare där helheten imponerar. Ett stort kök som erbjuder stor matplats och bra förvaringskapacitet. Ordentligt med förvaring i övrigt i både hallen och sovrummet. Högt till tak och gott om ljusinsläpp bidrar till att lägenheten känns som ett hem man längtar efter att komma hem till! Lägenheten är väl omhändertagen och håller gott skick. Den låga avgiften bidrar till en mycket attraktiv boendekostnad! Med vy över vår vackra sjö Vättern, optimal planlösning och stora rum så är den här lägenheten mer än bra! I ett av de charmigare områdena i Jönköping finner vi detta hem. Som boende på nedre Bymarken blir du granne med Dunkehallaravinen, åar och vattenfall. Här finns mycket att upptäcka, missa exempelvis inte den lilla butiken som ligger gömd. Nybakat bröd och godsaker finner du i samma hus på konditori Wallentin och tvärs över gatan finner vi en undangömd strand där både sommar och vinterbaden med fördel tas. På Kortebovägen bor du centralt men ändå i en lugn omgivning. Inom kort kan du förvänta dig invändiga bilder, men tveka inte att höra av dig innan dess för privatvisning eller mer information. Vi tror detta är en lägenhet du kommer att tycka mycket om!

Visar alla 6