Mäklare Ellen Nylén

Ellen Nylén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenhuggargatan 52, Jönköping, Jönköpings kommun
  • Sön 2 apr kl 12:00

Stenhuggargatan 52

Lägenhet
Jönköping, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

3 395 000 kr

115,6 m²

4 rum

7 412 kr/mån

29 369 kr/m²

Välkommen till ditt nya liv på Stenhuggargatan 52. Med gångavstånd till allt du kan tänkas behöva, 3 sjöar runt hörnet och nybakta frallor på Café Rosetten kan du inte göra annat än trivas här. 115,6 kvadrat disponerat om 4 rum och dubbla badrum med både uteplats och inglasad samt öppen balkong välkomnar dig och dina nära hem! Bostadens planlösning är välplanerad med 3 sovrum som gör att både den stora familjen får plats, eller de som önskar kontor/gästrum eller ett lekrum. Om gäster skall sova över och sovrummen redan används finns det plats i föreningens övernattningslägenhet! I köket finner vi plats för matplats och i det stora sällskapsrummet plats för ytterligare. Byggnadens arkitektur kommer här till sin fulla rätt! En vacker smyg fylld av fönster som banar väg för en självklar matplats Här har samma ägare bott sedan upplåtelsen 2019 och gjort fina tillval i form av högkvalitativa maskiner och vitvaror, och förvaltat den fantastiska bostaden mycket väl. Vi tror att du som flyttar in här värderar hög komfort och uppskattar stora ytor som ändå är lättskötta. Kanske flyttar du från hus och är trött på underhåll, eller är en familj som växt större och behöver det tredje sovrummet? Oavsett bådar livet på Stenhuggargatan för hög trivsel och en smidig vardag. Bilen ställer ni i varmgaraget och låter stå under helgen, här är det verkligen nära till allt! Matbutiker och all annan typ av service är ett stenkast bort, samma sak med förskola och skola. För dig som åker kommunalt finns goda förbindelser runtomkring Kålgården. Som boende i Brf Glasblåsaren får du mycket för pengarna. En välskött fastighet som inte kräver större underhåll på många år samt fräscha allmänna utrymmen i form av garage, övernattningsrum och vindsförråd. Slå en signal till ansvarig mäklare för att veta mer om denna bostad!

  • Plus
  • Hiss
Törnrosgatan 61, Ekhagen, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:00

Törnrosgatan 61

Lägenhet
Ekhagen, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

1 395 000 kr

69,5 m²

3 rum

2 820 kr/mån

20 072 kr/m²

Vi presenterar 3 rum och kök på härliga Törnrosgatan - Ekhagen. En halvtrappa upp finner vi 69,5 kvadrat smart yta med god förvaring och stort kök med plats för matgrupp. Badrummet är nyrenoverat och håller en hög standard med både golvvärme och tvättmaskin. Skönt för dig som vill flytta in direkt! Här bor du smidigt och bekvämt. I bostaden finner du en stor balkong med plats för olika typer av möblemang samt ett större och mindre sovrum. Den främsta fördelen med detta hem är den trygghet och stabilitet som föreningen bidrar med. Med sin låga belåningsgrad och de stora renoveringarna redan utförda såsom stambyte, tak- och balkongrenovering bådar föreningens framtida ekonomi väldigt gott. För 2 820 kr inkluderas både värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägget. Förvaltningen sker av Jönköpingsbostäder. Utöver ekonomisk trygghet bjuder föreningen in till fräsch tvättstuga, bra med parkeringsplatser och övernattningsrum. Här finns möjlighet till snabbt tillträde. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka in en privatvisning!

  • Plus
  • Balkong
Klostergatan 13, Centralt, Jönköpings kommun
  • Imorgon kl 13:30
Klostergatan 13, Centralt, Jönköpings kommun, bild 2
Klostergatan 13, Centralt, Jönköpings kommun, bild 3

Klostergatan 13

Lägenhet
Centralt, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

2 550 000 kr

50,4 m²

2 rum

4 870 kr/mån

50 595 kr/m²

Drömmer du också om stora ytor mitt i stan? Det förstår vi helt om du gör, och är därför väldigt glada att få presentera Klostergatan 13 för dig! Här bor du i en gammal historisk byggnad mitt i centrala Jönköping där det under många år bedrivits järnhandel. Nu kan du istället för att köpa spik och tegel få bo riktigt lyxigt och fräscht i byggnaden som under 22/23 genomgått en fullständig upprustning invändigt och utvändigt. Trots att allt är nytt har man omsorgsfullt bevarat all den historia som huset bär på och behållt den gamla känslan. Du får alltså det bästa av båda världar, nytt med en känsla av gammalt! Närheten till allt är påtaglig, torget med blommor och bröd runt hörnet, våra vackra sjöar Munksjön och Vättern på gångavstånd och stadens trevliga butiker och restauranger bara ett stenkast bort. Om du inte lockas av tanken av ett centralt läge, stora ytor och splitternya ytskikt och vitvaror är detta inte bostaden för dig! Är du dock ute efter en häftig lägenhet som inte kan ligga mer centralt har vi här en fullträff! Utöver det fantastiska läget finner vi ytterligare en speciell sak med bostaden, nämligen att den är i två plan. Övre plan med hela 3 meter takhöjd bjuder in till umgänge och en trappa ned får du din privata oas. Köket går i en sober grå färg och är utrustat med fläkt, kyl/frys, induktionshäll, ugn, diskmaskin samt micro. I badrum finner vi kakel och klinker, utrustning består av dusch, WC, tvättställ och TM/TT. På innergården har du möjlighet att ställa ett caféset och njuta av morgonkoppen eller eftermiddagsfikat! En bostad att trivas i väldigt länge och väldigt väl. Inflytt kan ske från 2023-03-01, kontakta ansvarig mäklare på 0708-72 76 10 för att anmäla intresse och veta mer!

  • Premium

Visar alla 3