Svensk Fastighetsförmedling Flen

Svensk Fastighetsförmedling Flen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stenhammarsgatan 1, Flen, Flens kommun

Stenhammarsgatan 1

Villa
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 050 000 kr
130 + 52 m²
4 rum
1 304 m² tomt

Välkommen att anmäla dig till visning för denna centralt belägna villa i Flen! Gångavstånd till järnvägsstationen, all service och närhet till härlig natur. Bostadshuset, som är från början av 1900-talet och tillbyggt under årens lopp, bjuder på rymligt kök med gott om utrymme för större matplats, vardagsrum med öppen spis (ej i bruk i dagsläget) och separat toalett samt tvättstuga med förråd (möjlig bastu) i anslutning. Övre plan har duschrum (2014), 2-3 sovrum (ett av sovrummen har en rörspis som dock ej är i bruk i dagsläget) och förvaringsmöjligheter i kattvind och klädkammare. I källardelen finns förråd och pannrum med luft/vattenvärmepumpen från 2014. Fiber är installerat i huset. Trädgårdstomten är i etage med plan gräsyta och fruktträd på nedre delen och med skyddad uteplats, altan delvis under tak, liten gräsmatta och gräns mot allmänning vid övre delen. På tomten finns även ett uthus som är äldre och charmigt men i dåligt skick. Gångavstånd på ett par minuter till järnvägsstationen och inte mycket längre till centrum. I Flen finns all service med matbutiker, vårdcentraler, apotek, butiker, caféer och restauranger samt skolor till och med gymnasium och sport- och ishall, cykelavstånd till den fina badplatsen på Orrestaö och strax utanför Flen ligger Norrtorps 18-håls golfbana.

Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun
 • Sön 10 mar kl 15:30
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun, bild 2
Kåveta Yxan 1, Sparreholm, Flens kommun, bild 3

Kåveta Yxan 1

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 850 000 kr
102 + 68 m²
5 rum
2 649 m² tomt

Väl omhändertaget och fint skick genomsyrar både byggnader och tomten på den här fastigheten. Det här är en fastighet för er som vill bosätta er permanent utanför stadspulsen eller för er som ställer högre krav på ert fritidsboende! Kåveta är beläget strax utanför Sparreholm med tillgång till härlig natur precis runt husknuten, gång och cykelavstånd till badsjöar samt närhet till samhälle. Utanför tomtgräns finns en busshållplats med busskommunikation till både Sparreholm och Stjärnhov. Villan har genom nuvarande ägares år genomgått renoveringar och huset håller ett gott skick. Tomten är rymlig med gott om gräsyta, äppelträd samt stenlagd uppfart. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Premium
Järnvägsgatan 7, Sparreholm, Flens kommun
 • Sön 10 mar kl 14:00

Järnvägsgatan 7

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 475 000 kr
142 m²
5 rum
1 039 m² tomt

Trivsam äldre villa med bevarade trägolv och såväl kakelugn som vedspis. Högt och bra läge med utsikt mot Skarvnäsviken som är en del av den fina sjön Båven. Låga driftskostnader genom bergvärme som kan styras via mobilen. Mysig trädgård med fruktträd, blommande perenner och klassisk uthuslänga. I Sparreholm finns mataffär, restaurang, förskola, skola 1-3, klädoutlet, badplats och småbåtshamn. Bra läge med kort promenadavstånd till busshållplats med förbindelse till Flen, Gnesta (stockholmspendeln), Nyköping och Eskilstuna.

 • Plus
Årby gård 2, Sköldinge, Katrineholms kommun
 • Sön 17 mar kl 14:00

Årby gård 2

Gård/Skog
Sköldinge, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 995 000 kr
158 + 135 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Vackert belägen avstyckad gård med stilfull huvudbyggnad med bevarade plankgolv, eldstäder och med mycket rymliga ekonomibyggnader. Här finns även eget hus till gästerna och till fint kommunalt strandbad med bryggor är det bara dryga kilometern. Gården ligger naturskönt men mycket lättillgängligt med närhet till lågtrafikerad men belagd landsbygdsväg. Möjlighet till djurhållning med chans att arrendera betesmark. Till Sköldinge och skola 1-6 är det 5 km och till Flen med affärer och Stockholmståget är det knappt 9 km. Gillar man golf är det bara 8 km till Norrtorps fina bana och till Jättorp 18 km.

 • Plus
Kungsgatan 7, Malmköping, Flens kommun

Kungsgatan 7

Villa
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
795 000 kr
84 + 21 m²
6 rum
900 m² tomt

Omfattande RENOVERINGSBEHOV! I centrala Malmköping har möjligheten öppnats att köpa ett av Malmköpings äldsta hus. Kungsgatan 7 är ett unikt hus med ursprung från 1700-talet. Huset besitter mycket stor potential men är idag är i ett väldigt dåligt skick med bla. pågående vattenskador. Runt 1840 byggdes huset om och till, och under 1980-talet gjorde nuvarande ägare en omfattande renovering. Sedan 1980-talet har inga ytterligare renoveringar gjorts. Det finns ett rymligt kök, en matsal, allrum med en kakelugn (avställd), ett genomgångsrum samt tre sovrum, en wc och ett badrum. På tomten som är 900 kvadratmeter stor finns en grusplan samt gräsmatta. Längst ner på tomten finns en äldre uthuslänga med flera förråd samt ett f.d dass. Byggnaden har besiktigats och protokoll finns tillgängligt under fliken dokument längre ned i annonsen. Det är viktig att man som köpare till den här fastigheten är införstådd med det omfattande renoveringsbehov som föreligger. Fastigheten kommer att säljas med Friskrivningsklausul! I Malmköping finns all service, skola (f-9), vårdcentral och restauranger samt slalombacke under vintertid och en jättefin badplats under sommaren. I Malmköping anordnas även återkommande gammeldags- och julmarknader och är en levande ort året om. Strax utanför Malmköping ligger Grinda, där kan man fika på deras egengjorda glass eller ta sig en match i Padelhallen. Busskommunikationer finns till större städer och bilvägen till Stockholm är ca 10 mil. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

 • Plus
Hagagatan 1A, Flen, Flens kommun

Hagagatan 1A

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
895 000 kr
97,3 m²
4 rum
vån 2/3
5 628 kr/mån
9 198 kr/m²

Här erbjuds en rymlig och renoverad lägenhet om 97 kvadratmeter med fyra rum och kök. Totalrenoverad under 2015/2016 med nytt kök, duschrum och ytskikt i alla rum. Lägenheten har en genomgående luftig och öppen känsla och den inglasade balkongen sätter pricken över i:et för hemtrevnaden. Lägenheten har egen tvättstuga och rejäl klädkammare. Här bor man bra både som familj eller om man vill ha gott om utrymme när familj och vänner kommer på besök. Parkeringsplats med el finns att hyra för 175 kronor/ månad, separat kö. Läget på bostaden är mycket trevligt. Den ligger i ett populärt och familjärt område, högt beläget och den inglasade balkongen vetter ut mot föreningens innergård. Flens centrum har du endast en kort promenad bort, gröna och trevliga promenadstråk och skogen finner du runt hörnet. Affärer tågstation och skola F-gymnasium är även det endast en kort promenad bort.

Landsvägsgatan 29, Sparreholm, Flens kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Landsvägsgatan 29, Sparreholm, Flens kommun, bild 2
Landsvägsgatan 29, Sparreholm, Flens kommun, bild 3

Landsvägsgatan 29

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 875 000 kr
125 + 89 m²
1 466 m² tomt

Varmt välkomna till Landsvägsgatan 29 i Sparreholm! Här erbjuds det 4 sovrum, WC på alla plan, gediget modernt kök samt ett öppet allrum med matplats, ett bra inglasat uterum, och en relaxdel i källaren med bubbelbad och bastu. Den renoverade källaren öppnar möjligheter för stora familjen att kunna leva och bo utan att springa på varandra. Med den stora tomten får man plats med det mesta som större tillställningar men också till lek och spel för både två- och fyrbenta! Här bor man med närhet till skola, bad och bekvämligheter som man kan tänkas behöva! Till Stockholm är det cirka 10 mil bilväg. Välkommen till mäklarens hemsida för mer info, besiktningsprotokoll och din visningsanmälan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vildandsvägen 2A, Bjuren, Flens kommun

Vildandsvägen 2A

Radhus
Bjuren, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
128 + 25 m²
4 rum
277 m² tomt

Här välkomnas du till ett radhus i trivsamt och barnvänligt område! Ett väl omhändertaget och välskött radhus i två plan som bjuder på 3-4 sovrum, gott om förvaringsutrymmen, badrum på övervåningen samt duschrum och tvättstuga på nedervåningen. Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning vilket ger ett både ljust, luftigt och välkomnande intryck. Härliga sociala ytor, gott om utrymme för större matplats för släkt och vänner samt stor mysfaktor med den härliga täljstenkaminen i vardagsrummet. Från övervåningen kommer du till den härliga altanen under tak med trädäck i anslutning och ett litet växthus. Här är våren och sommaren som bäst med odling i växthuset, grillkvällar på altanen, bästa solläge och en liten trädgårdstäppa att ta hand om med växter och odlingslådor. Bilfritt, barnvänligt område med lekplats och två pulkabackar, varav en med belysning, alldeles i närheten i området. Praktiskt förråd vid entrésidan och garageplats i gemensam länga. Inom gång/cykelavstånd finns all service i Flens affärscentrum, skolor t.o.m gymnasiet, järnvägsstationen (1 timme Sthlm) och sport- och fritidsanläggningar. Norrtorps 18-håls golbana ca 5 km och bilvägen till Stockholm är ca 11.5 mil.

 • Plus
Generalshöjden 19, Malmköping, Flens kommun

Generalshöjden 19

Radhus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
125 + 8 m²
4 rum
282 m² tomt

Omhändertaget naturnära radhus med ca 400 m till bad (eller skidbacke, beroende på säsong) och gång- eller cykelavstånd till all service i den pittoreska stadskärnan. Altan och balkong i sydväst samt liten trädgård på husets bägge sidor varav den ena, med rymligt och trevligt uterum, gränsar mot naturen. Egen garageplats i garagelänga! Radhus i två plan med bottenvåning som bjuder på kök med rymlig matplats, vardagsrum, duschrum med golvvärme, tvättstuga och praktiskt förråd. Övervåningen har i dagsläget två sovrum men möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum av allrummet, badrum, klädkammare och utgång till balkong mot entrésidan och det härliga uterummet mot trädgården och naturen vid baksidan. Välkommen att anmäla dig till visning! Området har flera lekplatser (den närmaste ca 10 meter från huset), naturen precis runt hörnet och bara ca 400 m till strandbadet. Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad och på gång- cykelavstånd finns affärer, bank, systembolag, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och det stora strandbadet vid Hosjön. Till järnvägsstationen i Flen är det ca 15 km och till Stockholm ca 11 mil. Läs gärna mer om Malmköping på www.malmkoping.nu

 • Plus
Bettna-Ökna Villa Hjorthagen, Bettna, Flens kommun

Bettna-Ökna Villa Hjorthagen

Villa
Bettna, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 600 000 kr
124 + 57 m²
5 rum
4 388 m² tomt

Villa-Hjorthagen är en optimal familjevilla för er som vill ut på landet och ändå bo med närhet till städer. Huvudhuset har fyra sovrum och stora öppna sociala ytor, samt två badrum. Det finns ett garage som nås inifrån huset samt en carport med elbilsladdare installerad. För er med stor familj eller vänner som vill sova över finns ett upprustat gästhus med separett, dusch samt nyrenoverat kök och tillhörande altan. Trädgårdstomten om ca 4388 kvadratmeter gränsar mot en kohage. Bortom hagen går riksväg 52 som tar en till både Nyköping, Katrineholm och även en avstickare till Flen. Busshållplats inom bekvämligt promenadavstånd. Runt om finns härlig natur, badplats och svampskogar. Kortare bilresor kan ta er runt bland gårdar, loppisar och handelsträdgårdar med caféer. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

 • Plus
Remna Bredäng 5, Flen, Flens kommun

Remna Bredäng 5

Fritidshus
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 995 000 kr
102 + 30 m²
4 rum
3 507 m² tomt

Fritidshus eller permanentboende med fantastisk sjöutsikt och många fördelar såsom bergvärme, behaglig golvvärme i hela huset och med 2 komplementhus. Det ena med verkstad och bastu och det andra ett potentiellt gästhus. Ett lantligt boende i vackra omgivningar med servitut på båtplats (250 m.) i fina sjön Nedingen. Till service och skola i pittoreska Malmköping är det ca 6 km och till centrala Stockholm 10,5 mil. Gångavstånd (ca 500m) till busshållplats.

Flenmo Nybro 2, Mellösa, Flens kommun

Flenmo Nybro 2

Villa
Mellösa, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 775 000 kr
142 + 25 m²
8 rum
2 279 m² tomt

En lantdröm för er som vill ut på landsbygden med närhet till samhälle. Den här bostaden så mycket som möjlighet till sex sovrum. Det finns ett stort och härligt allrum med plats för en stor soffgrupp samt kök med anslutande matrum. Den här en optimal villa för den stora familjen! Villan har genomgått renoveringar, främst gällande ytskikt i allrum och sovrum. Tomten som är på 2279 kvadratmeter erbjuder en stor gräsmatta med stor potential till poolbygge, plats för studsmattor och övriga leksaker eller odlingar/planteringar. Det finns en gårdslänga med oändliga möjligheter till utveckling, en vinkällare samt en lekstuga.

 • Plus
Rävhagen 2, Malmköping, Flens kommun

Rävhagen 2

Fritidshus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 495 000 kr
65 m²
3 rum
1 600 m² tomt

Fritidshus i toppskick. Helt nyrenoverat med permanentstandard och beläget med fantastiska vyer över odlingslandskap och med sjökontakt. Stor altan i anslutning till huset och på tomten finns också ett gästhus , även det renoverat. Här har ni det kompletta fritidshuset där man bara kan njuta och inte tänka på underhåll på länge. Promenadavstånd till föreningens bad- och båtplatser. Vackra "sörmländska" omgivningar med mycket promenad- och cykelvägar. 10 km till bra service i pittoreska Malmköping och bilvägen till Stockholm är ca 10 mil.

Vedbovägen Kärrbol 1, Flen, Flens kommun

Vedbovägen Kärrbol 1

Gård/Skog
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 100 000 kr
140 m²
6 rum
4,8 ha tomt

En bra och ändamålsenlig hästgård med åkermark/beten samlade runt boningshus och ekonomibyggnader, som alla har plåttak. Trevlig gårdsbild där stor fd. mjölkladugård kan göras om till stall. Beläget i vackra Södermanland med omgivningar bestående av åkrar, sjöar och djupa svampskogar. Det är bara 3 km till den stora sjön Yngaren. Boningshuset har renoveringsbehov men med en bra vedanläggning med acctankar och vattenburet system. Bilvägen till centrala Stockholm är knappt 14 mil bra väg, Nyköping 4 mil och Katrineholm drygt 2 mil. Välkommen till Kärrbol!

 • Plus

Visar alla 14