Svensk Fastighetsförmedling Flen

Svensk Fastighetsförmedling Flen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gullberga 3, Flen, Flens kommun
  • Sön 11 aug kl 15:30
Gullberga 3, Flen, Flens kommun, bild 2
Gullberga 3, Flen, Flens kommun, bild 3

Gullberga 3

Fritidshus
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 895 000 kr
53 + 17 m²
2 rum
7 160 m² tomt

Välkommen till denna fridfulla idyll, belägen i en solig glänta mitt i skogen, där naturens lugn och fåglarnas sång blir din vardag. Omgiven av storskog och svampmarker finner du här ett vinterbonat fritidshus som erbjuder ett bekvämt och rofyllt boende året runt, med varje årstid som bjuder på sin egen unika charm. I det närliggande lilla skogstjärnen Gullsjön finns en egen badbrygga, perfekt för uppfriskande dopp under varma sommardagar. Fritidshuset håller hög standard med en nyinstallerad avloppsanläggning, året-runt-vatten från egen brunn, elbilsladdare och trygg internetuppkoppling via fiber. Det moderna badrummet är utrustat med dusch, vattentoalett och en liten tvättmaskin. En effektiv luftvärmepump och rotationsfläkt garanterar en behaglig inomhustemperatur året om, och det finns även möjlighet till sprakande värme från vedspis, kamin och öppen eldstad. Den rymliga gäststugan på 17 m², med eget pentry, är idealisk för besökande vänner och familj. På den välskötta tomten finns även en snickarbod, ett charmigt utedass, en vedbod, en vedeldad bastu, ett utekök, en mysig grillplats och en altan i skyddad vinkel med soligt sydvästläge. Här kan du njuta av långa, avkopplande sommarkvällar i en privat och avskild miljö. Trots sin avskilda känsla är fritidshuset bekvämt beläget nära samhällena Skebokvarn, Sparreholm och pittoreska Malmköping, alla inom 5-15 minuters bilfärd. Här hittar du ett brett utbud av service som kommunalt strandbad, matbutiker, systembolag, shopping, restauranger, caféer, bryggeri och småbåtshamn. För de aktiva finns fotbollsplaner, lekplatser samt tennis- och boulebana och t.o.m. slalombacke. För pendling finns en busshållplats cirka 1 km bort, och till Flen tar det endast 15 minuter med bil. Från Flen kan du ta direkttåget till Stockholm på cirka 50 minuter, vilket gör detta fritidshus till en idealisk plats för både helgpendlare och de som söker en fridfull, mer permanent bostad med nära anslutning till storstaden.

  • Premium
Hagen Björnkärrsvägen 31, Hagen, Flens kommun
  • Sön 11 aug kl 13:30

Hagen Björnkärrsvägen 31

Fritidshus
Hagen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 895 000 kr
67 + 7 m²
4 rum
1 722 m² tomt

Välkommen till fritidshusområdet Hagen strax utanför Sparreholm! Ett ombonat och trivsamt fritidshus för året runt bruk och på riktigt fin trädgårdstomt med hörnläge längst bort vid återvändsgata. Här erbjuds ett rymligt boende med tre sovrum, arbetskök med avkopplande utsikt mot liten sommaräng och skog och ett allrum med härlig braskamin. Separat wc-rum samt separat duschrum med bastu i anslutning. För gäster och vänner finns ett gästhus med egen liten altan. På tomten finns även ett förråd för trädgårdsredskap samt ett uthus med förråd och vedbod. Alla byggnader är målade i samma färger vilket ger ett enhetligt och prydligt intryck. Lättskött trädgårdstomt med fruktträd och odlingslådor. För den trädgårdsintresserade finns alla möjligheter att fortsätta utveckla denna fina trädgård! Läget är här fantastiskt i det lilla fritidshusområde med kort promenad till badplats med sandstrand, brygga och bastu samt även lekplats med basketplan, gungor och rutschkana. Vid den gemensamma båtbryggan finns möjlighet till båtplats och det ingår i årsavgiften. Sjön Båven är den största sjön inom Södermanlands gränser. Det är en klarvatten sjö med bra fiske och med mängder av vikar och öar att utforska. Man kan ta sin båt till Sparreholm och äta eller fika på Slottscaféet eller slå läger på någon av alla öar. Vintertid är sjön också mycket populär för långfärdsskridskoåkning och husets härliga braskamin passar extra fint att värma sig vid efter en dag på skridskorna eller efter en långpromenad. Till det närmaste samhället Sparreholm är det ca 4 km och här finns sporthall, matbutik, discgolfbana, stor klädoutlet och matställen samt café sommartid. Till all service i Flen är det ca 1,5 mil och här finns även tågstationen med tåg 1 timme Stockholm.

  • Plus
Björndammen Smedjan, Malmköping, Flens kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Björndammen Smedjan, Malmköping, Flens kommun, bild 2
Björndammen Smedjan, Malmköping, Flens kommun, bild 3

Björndammen Smedjan

Fritidshus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 975 000 kr
119 m²
5 rum
1 671 m² tomt

Välkommen till ett unikt stenhus, i samma stil som intilliggande Björndammen Masugn, med ett sjönära läge, verkligen badrocksavstånd till samfällighetens badbrygga och lilla sandstrand. Genom den vackra tomten ringlar sig bäcken ner mot Vårsjön och har du tur kan du på sensommaren plocka upp kräftor direkt med handen. Mycket trivsam atmosfär med sjökontakten, vackra kakelugnar, trägolv, spegeldörrar, pärlspont och djupa fönsternischer. Optimal planlösning med sociala ytor, mysigt vardagsrum, möjlighet till ett sovrum och ett allrum i öppen planlösning med köket där den stora matplatsen är som gjord för långa middagar. Övervåningen erbjuder två sovrum och ett allrum med utgång till balkongen med sjöutsikt. Duschrum med tvättmaskin på nedervåningen och en separat toalett på övervåningen. Huset har är vinterbonat och med alla bekvämligheter för att nyttjas året runt. Bergvärme, golvvärme på hela nedervåningen, vattenburna element och en luftvärmepump som kan ge både värme och kyla. I trädgården finns vinbärsbuskar, potatis- och grönsaksland, äpple- och päronträd. Skörden, eller kanske drycken till midsommarfesten, kan med fördel förvaras i den rymliga jordkällaren. Till badbryggan och samfällighetens lilla sandstrand är det ca 65 meter och känns som en del av tomten med svalkande dopp på sommaren och skridskoåkning på vintern. Björndammens by har riktigt gamla bruksanor och här finns en välbevarad masugnsbyggnad från 1800-talet. I den charmiga byn finns nio äldre hus med såväl bofasta som fritidsboende. Till byns lilla barnvänliga badplats är det ca 65 meter. Fiskerätt i de båda omgivande sjöarna Vårsjön och Ältaren samt även kräftfiske i Ältaren. Närmaste service i Malmköping ca 13 km, Strängnäs ca 22 km, Flen ca 25 km och Eskilstuna ca 30 km. Busshållplats i anslutning till byn. Läs gärna mer under "övrigt" där säljaren berättar om platser i närheten och vad de vill tipsa om. Den närmaste orten är Malmköping som är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. Här finns mataffärer, butiker, systembolag, restauranger, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället på skola till och med högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor och boulebana. Här finns även ett stort strandbad. I Flen finner man tågkommunikationer (Stockholm ca en timme), matbutiker och all service.

  • Premium
Aspvägen 1, Orrö, Flens kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Aspvägen 1, Orrö, Flens kommun, bild 2
Aspvägen 1, Orrö, Flens kommun, bild 3

Aspvägen 1

Villa
Orrö, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 750 000 kr
114 + 114 m²
4 rum
905 m² tomt

Varmt välkommen till en trivsam och väl omhändertagen villa på ett plan med hel källare och garage. Detta är en härlig familjevilla med trevliga sociala ytor, ett kök med matplats, tre sovrum, ett duschrum och en separat gästtoalett. I källaren finns en mysig gillestuga med fungerande öppen spis (med insats), tvättstuga, torkrum, dusch med bastu, utmärkta förvaringsutrymmen och ett hobbyrum. Trädgårdstomten har söderläge och erbjuder bärbuskar och äppleträd. På södersidan av huset finns en stenlagd uteplats i anslutning till entrén. Orrö är ett barnvänligt och populärt område med närhet till gröna ytor och bad vid Orrestabadet. Det är bekvämt avstånd till all service i centrala Flen och till sportanläggning med simhall. Skola finns upp till om med gymnasiet och från Flens järnvägsstation tar tåget till Stockholm tar cirka 1 timme.

  • Premium
Malmköpings Wärdshus, Malmköping, Flens kommun
Malmköpings Wärdshus, Malmköping, Flens kommun, bild 2
Malmköpings Wärdshus, Malmköping, Flens kommun, bild 3

Malmköpings Wärdshus

Övrigt
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
7 900 000 kr
1 226 m²
2 906 m² tomt

Nu finns chansen att ta över anrika Malmköpings Wärdshus som idag har en väletablerad och fungerande verksamhet samt, inte minst - ett gott rykte. Nuvarande verksamhet har fokuserat på lunchrestaurang, vincafét och eventkvällar men också erbjudit övernattning i hotelldelen. Det finns stora möjligheter att utveckla verksamheten, bl.a. finns en mysig pub i Wärdshuset källar/souterrängvåning som legat i träda ett tag. Fastigheten, vars mittenparti från början bara hade en våning, uppfördes 1885 som privatbostad åt sprithandlare Albert Leonard Andersson - AL kallad. AL kunde titulera sig källarmästare, vin- sprit- och diversehandlare, lantbrukare m.m. I en av flyglarna bedrev han specieri-, järn- och diversehandel. AL begärdes i konkurs 1906 och dagens Wärdshus öppnades 1910 under namnet "Nya hotellet". Baltzar och Gudrun Filipsson tog över 1949 och den legendariske krögaren Baltzar drev under många år Wärdshuset som var känt för sin goda mat och ett trevligt bemötande. Nuvarande ägare har drivit verksamheten sedan 2013 och bl.a. startat upp det populära Vincaféet men nu är det dags att skriva ny historia för Malmköpings Wärdshus. Fastigheten säljs utan bolag.

  • Premium
Hagvägen 17, Flen, Flens kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Hagvägen 17, Flen, Flens kommun, bild 2
Hagvägen 17, Flen, Flens kommun, bild 3

Hagvägen 17

Villa
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 550 000 kr
80 + 80 m²
4 rum
835 m² tomt

Välkomna till denna charmiga och väl underhållna villa med två uteplatser och trädgård, perfekt belägen på en återvändsgata i det populära Flensbyområdet med gångavstånd till det mesta. Hemmet erbjuder en ljus och trivsam atmosfär, genomgripande renoverat med nymålade ytor, nya tapeter och golv. Den generösa och inbjudande planlösningen inkluderar ett stort och härligt kök i öppen design med allrummet, vilket ger gott om utrymme för en rymlig matplats. Boendet består av tre sovrum, varav ett på nedre plan, och ett elegant helkaklat duschrum på entréplanet. Dessutom finns ett avkopplande relaxrum med bastu och bubbelpool på nedre plan. Här finns även ett allrum, separat toalett, tvättstuga, pannrum och en praktisk verkstad/förråd. Mellan 2006 och 2010 har huset genomgått omfattande förbättringar, inklusive installation av bergvärme, ett nytt ventilationssystem, ommålning av fasaden samt en utbyggnad av altanen. Dessutom har sovrum, allrum och toalettrum på nedre plan fått en stilfull inredning. Köket och duschrummet på entréplanet renoverades fullständigt 2005 samt 2016 och är i utmärkt skick. Den välskötta trädgårdstomten njuter av en solig position och gränsar till ett område med gemensamma grönytor. Två rymliga infarter med marksten erbjuder bekväma parkeringsmöjligheter, och vid den östra infarten finns ett praktiskt förråd för verktyg och cyklar. På tomten finner man även en lekstuga, perfekt för de små i familjen. Gångavstånd till kiosk/matservering, byggvaruhandel och även till affärscentrum, järnvägsstation (60 min Sthlm), skolor t.o.m gymnasiet, sport- och fritidsanläggningar (sim-, bowling-, hockeyhall-, padelhall). Till Flens fina golfbana är det ca 6 km och bilvägen till Stockholm är ca 11.5 mil.

  • Premium
  • Uteplats
Töversta Nylund, Lantligt, Flens kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Töversta Nylund

Fritidshus
Lantligt, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
2 250 000 kr
49 + 16 m²
2 rum
9 572 m² tomt

Upptäck detta unika och charmiga torp med anor från 1700-talet, perfekt för sommarbruk. Njut av en fantastisk sjöutsikt över sjön Båven och med servitut för brygga och båtplats är detta den ultimata platsen för att njuta av både lugnet och naturens skönhet. En idyllisk plats med mycket atmosfär som bjuder in till avkoppling och livsnjutning. Beläget på en privat och lantlig tomt erbjuder denna fastighet en avskild oas med två mysiga gästhus som ger gott om plats för både familj och vänner. Torpet har en storstuga med vacker eldstad, mindre kök, rum i anslutning till storstugan och ett duschrum. Vindsplan erbjuder sovrum och sovloft. Gästhuset "Undantaget" ligger precis i närheten av torpet och på andra sidan lilla grusvägen ligger "Sjöstugan" som rymmer gästrum, förråd och här finns även utedasset. Servitut finns för brygga och båtplats bortom "Sjöstugan". Bryggan är i behov av renovering. Det finns ett nyttjanderättsavtal för "Sjöstugan" och intilliggande mark. Trots sin avskilda känsla är torpet bekvämt beläget nära samhällena Skebokvarn, Sparreholm och pittoreska Malmköping, alla inom ca 5-15 minuters bilfärd. Här hittar du ett brett utbud av service som matbutiker, systembolag, shopping, restauranger, caféer, bryggeri och småbåtshamn. Till Flen, med all service, tar det endast 15 minuter med bil och härifrån kan du ta direkttåget till Stockholm på cirka 55 minuter. Kika gärna på flygfilmen över Töversta Nylund under länkar!

  • Plus
Södergatan 2, Hälleforsnäs, Flens kommun

Södergatan 2

Villa
Hälleforsnäs, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 450 000 kr
74 + 50 m²
4 rum
1 356 m² tomt

Välkommen till en charmig villa i området Överäng i Hälleforsnäs! Belägen på hörntomt omges detta hus av en trädgård med fruktträd, plana ytor för spel och lek samt avkopplande miljö för härliga dagar och kvällar. I anslutning till huset finns den rymliga altanen som är delvis under tak, från altanen kommer du direkt till ett generöst trädäck med utrymme klart för pool och bakom träplanket finns en rogivande pergola som ger skugga extra varma dagar. Inomhus välkomnas du av mysig braskamin, renoverat kök från 2019 med vitvaror från samma år, två sovrum och ett vardagsrum med utrymme för både matrumsdel och soffdel. På entréplan finns även ett toalettrum med wc. På källarplan finns duschrum, liten relax med badkar på tassar, tvättstuga och mycket bra förvaringsmöjligheter. Här finns bergvärme, centraldammsugare och garage med plats för en bil samt fiber. Här bor du riktigt bra med närheten till naturen, smidigt att ta buss från hållplatsen som finns ca 50 m från huset, skola upp till och med årskurs 6, livsmedelsaffär, flertal restauranger, ett par caféer och fin badplats vid Tallsjön.

Orrögatan 8C, Orrö, Flens kommun

Orrögatan 8C

Lägenhet
Orrö, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/4
5 790 kr/mån
10 529 kr/m²

Välkommen till tre rum och kök med fin sjökontakt och med ett mycket trevligt läge i populära Brf Orrsjön! Här bor du trivsamt och bra med bekvämt avstånd till all service i Flen! En mycket trevlig lägenhet i behov av nya ytskikt - alla möjligheter att få det precis som du vill ha det! Rymligt kök med matplats och den härliga balkongen i anslutning, två sovrum med sjöutsikt, ett duschrum (med tvättmaskin samt utrymme för badkar om så önskas) samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med hörnläge och fin sjöutsikt. Goda förvaringsutrymmen i garderober och en rejäl klädkammare. Brf Orrsjöns hus ligger tre och tre med mellanliggande innergårdar och sittplatser. På området finns garage, carportar och p-platser, vägar och stora grönytor med planteringar. Vid sjön finns lekplats, boulebana, badplats med brygga, sittplatser och murad grill. Roddbåtar och bryggbåt med motor med möjlighet att nyttja efter bokning ligger vid bryggan. Gå gärna in på Brf Orrsjöns utmärkta hemsida www.brforrsjon.se för ytterligare information om föreningen och området. På gångavstånd ligger ett mindre köpcenter med mataffär, bygghandel, elbutik och möbelaffär. Bekvämt avstånd även till all service i Flen med sportanläggning, simhall, skola upp till gymnasiet och Flens järnvägsstation (tåget till Stockholm tar ca 1 timme).

  • Hiss
Starrkärrsvägen Stor-Hjula 1, Sparreholm, Flens kommun

Starrkärrsvägen Stor-Hjula 1

Gård/Skog
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
5 000 000 kr
90 m²
3 rum
5 470 m² tomt

Avstyckad gård med sjönära läge i Båvenmiljö och med bryggservitut i såväl Båven som lilla Hjularen. Här dricker man kaffe i morgonsolen på den ena bryggan och tittar på solnedgången på den andra. För den som vill ha hästar finns bra möjligheter att få tillgång till betesmark om minst 2 hektar, troligtvis mer. Boningshus med fräscha ytskikt och bra ladugårdsbyggnad med möjligheter till djurhållning eller annan verksamhet. Ett sällsynt tillfälle med en sådan här typ av fastighet som också har ett så fantastiskt läge och tillgång till Båven och dess möjligheter till båt-, bad-, frilufts- och fiskeliv. Sjön har över 50 mil strandlinje och mängder med öar och vikar att utforska. Välkommen till Stor-Hjula!

  • Plus
Landsvägsgatan 47, Sparreholm, Flens kommun

Landsvägsgatan 47

Villa
Sparreholm, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
1 120 m² tomt

Mycket trevlig villa med genomgående ljusa färgval och med en härlig trädgårdstomt vid baksidan av huset! Huset har ett mycket trivsamt kök med rymligt matrum i anslutning, ljust och med fönster i tre väderstreck. Entréplan har även vardagsrum, duschrum och via den inre hallen nås den generösa altanen och trädgården. Övre plan har balkong med sjöglimt, separat toalett och tre sovrum varav ett med sjöglimt. Redan på grusplanen vid framsidan möts du av den trivsamma trädgårdstomten. Baksidan av huset med den härliga och skyddade trädgården erbjuder en fantastisk altan, om ca 65 kvm, som nås via glaspardörrar från inre hallen. Gott om plats för familjen och vännerna! I bortre delen av trädgården finns ett trädäck där du med fördel njuter av kvällssolen. Trädgården är inramad med häckar och buskar vid tomtgräns, prydlig och lättskött med fruktträd, buskar, rosor, blommor och plan lekvänlig gräsmatta samt har staket vid grusplanen. På tomten finns även en förrådsbod och en lekstuga. Källare med rymlig tvättstuga och utmärkta förvaringsutrymmen. Bergvärme, dränerad grund (ca 2008) och fiber. Sparreholm är en trevlig tätort med mycket fin grönska och lockar många med sin närhet till sjön Båven. Här finns stor båthamn och på cykelavstånd nås det fina strandbadet. Centralt läge med gångavstånd till det mesta såsom mataffär, skola, båthamn och busshållplats med goda kommunikationer. I Sparreholm finns förskola och skola F-åk3 samt service som kiosk, restaurang, pizzeria och bensinstation. Till service i pittoreska Malmköping är det ca 1 mil. Till all service i Flen är det ca 1,5 mil och här finns även skola t.o.m. gymnasiet, järnvägsstationen (1 timme med tåg till Stockholm) och fritidsanläggningar. Till Stockholm är det ca 9 mil. Läs gärna mer om samhället på https://www.sparreholm.eu/

  • Energieffektiv
Malmagatan 9, Malmköping, Flens kommun

Malmagatan 9

Villa
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 895 000 kr
132 + 166 m²
5 rum
1 257 m² tomt

Välkommen att anmäla ditt intresse för denna riktigt trevliga villa med ett generöst uterum om ca 40 kvm och med utsikt över den vackra trädgården. Här finns ett kök med lantlig känsla, tre sovrum med plats för hela familjen eller för att välkomna gäster. Dessutom erbjuder huset ett härligt allrum eller, som i dagsläget, ateljé på vindsplanet. I källarplan finns tvättstuga, bastu med dusch i anslutning, mycket bra förvaringsutrymmen, verkstad och garage med plats för två bilar och med laddbox. Trädgården har härlig plan gräsyta, fina naturliga uteplatser och förutom möjlighet till odlingsland finns det bärbuskar och fruktträd. Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad och inom gångavstånd har vi affärer, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och stort strandbad vid Hosjön.

  • Plus
Fållökna Uvbergsvägen 11, Malmköping, Flens kommun
  • Sön 11 aug kl 14:00

Fållökna Uvbergsvägen 11

Fritidshus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 595 000 kr
49 m²
3 rum
2 071 m² tomt

Varmt välkomna till Uvbergsvägen i Fållökna, ett av våra allra populäraste fritidshusområden i kommunen. Här bor man på en mysig väg omgiven av skogar, hagar och grannar runt hörnet, med närhet till sjön Nedingen. Kommunal V/A-anslutning är färdiginstallerad. Stugan i falurött har ett kök och allrum i öppen och ljus planlösning, två sovrum samt ett duschrum. En enklare gäststuga med plats för vänner eller familj samt en förrådsbod. På baksidan finns en härlig altan med utsikt över hage och är helt insynsskyddad från grannarna! Den generösa trädgården om 2071 kvm är perfekt för er som gillar aktiviteter av olika slag. Ställ upp fotbollsmålen, studsmattan, tennisnätet och kubbspel - här finns gott om plats till annat när ni inte vill ligga på badstranden. Området har två badplatser, den ena ligger endast 3 minuter bort och den andra badstranden samt båtbryggan ligger 10 minuters promenad bort. Eftersom grävningsarbete just utförts i samband med den kommunala V/A-anslutningen, finns fortfarande spår av detta kvar. Via samfälligheten finns möjlighet till båtplats vid områdets båtbrygga och med det goda möjligheter att både fiska och åka båt under sommaren och även skridskor på vintern. Det finns en gångbro över till ön Lagnö, som är ett naturreservat för fågelskådning. En mysig liten utflykt för familjen mellan bad och lek. I området finns också en lekplats samt en generös fotbollsplan. Midsommarfirande och sommarfirande anordnas av Fållökna Samfällighetsförening. Naturen i och omkring Fållökna är vacker med en blandning av odlingsmark, sjöar och djupa svampskogar. Läs gärna mer om samfälligheten och ta del av information på deras hemsida https://www.fallokna.se/ In till Malmköping, som erbjuder all service, tar det ca 10 minuter och det är ca 1,5 timmes bilresa till Stockholm. Känner du inte till Malmköping så finns här både slalombacke under vintertid, återkommande gammeldagsmarknader och är en levande ort året om men blomstrar upp desto mer under sommarhalvåret. Strax utanför Malmköping ligger Grinda, dom tillverkar egen glass och erbjuder Padelhall. För de allra minsta kan jag tipsa om Sagostigen en kortare bilfärd bort, en magisk plats för hela familjen att besöka under sommarhalvåret. Missa inte att boka in er på en visning av det här huset. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
Stenhammarsgatan 1, Flen, Flens kommun

Stenhammarsgatan 1

Villa
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 050 000 kr
130 + 52 m²
4 rum
1 304 m² tomt

Välkommen att anmäla dig till visning för denna centralt belägna villa i Flen! Gångavstånd till järnvägsstationen, all service och närhet till härlig natur. Bostadshuset, som är från början av 1900-talet och tillbyggt under årens lopp, bjuder på rymligt kök med gott om utrymme för större matplats, vardagsrum med öppen spis (ej i bruk i dagsläget) och separat toalett samt tvättstuga med förråd (möjlig bastu) i anslutning. Övre plan har duschrum (2014), 2-3 sovrum (ett av sovrummen har en rörspis som dock ej är i bruk i dagsläget) och förvaringsmöjligheter i kattvind och klädkammare. I källardelen finns förråd och pannrum med luft/vattenvärmepumpen från 2014. Fiber är installerat i huset. Trädgårdstomten är i etage med plan gräsyta och fruktträd på nedre delen och med skyddad uteplats, altan delvis under tak, liten gräsmatta och gräns mot allmänning vid övre delen. På tomten finns även ett uthus som är äldre och charmigt men i dåligt skick. Gångavstånd på ett par minuter till järnvägsstationen och inte mycket längre till centrum. I Flen finns all service med matbutiker, vårdcentraler, apotek, butiker, caféer och restauranger samt skolor till och med gymnasium och sport- och ishall, cykelavstånd till den fina badplatsen på Orrestaö och strax utanför Flen ligger Norrtorps 18-håls golfbana.

Årby gård 2, Sköldinge, Katrineholms kommun
  • Sön 11 aug kl 12:00

Årby gård 2

Gård/Skog
Sköldinge, Katrineholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 995 000 kr
158 + 135 m²
6 rum
1,7 ha tomt

Vackert belägen avstyckad gård med stilfull huvudbyggnad med bevarade plankgolv, eldstäder och med mycket rymliga ekonomibyggnader. Här finns även eget hus till gästerna och till fint kommunalt strandbad med bryggor är det bara dryga kilometern. Gården ligger naturskönt men mycket lättillgängligt med närhet till lågtrafikerad men belagd landsbygdsväg. Möjlighet till djurhållning med chans att arrendera betesmark. Till Sköldinge och skola 1-6 är det 5 km och till Flen med affärer och Stockholmståget är det knappt 9 km. Gillar man golf är det bara 8 km till Norrtorps fina bana och till Jättorp 18 km.

  • Plus
Hagagatan 1A, Flen, Flens kommun

Hagagatan 1A

Lägenhet
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
845 000 kr
97,3 m²
4 rum
vån 2/3
5 628 kr/mån
8 684 kr/m²

Här erbjuds en rymlig och renoverad lägenhet om 97 kvadratmeter med fyra rum och kök. Totalrenoverad under 2015/2016 med nytt kök, duschrum och ytskikt i alla rum. Lägenheten har en genomgående luftig och öppen känsla och den inglasade balkongen sätter pricken över i:et för hemtrevnaden. Lägenheten har egen tvättstuga och rejäl klädkammare. Här bor man bra både som familj eller om man vill ha gott om utrymme när familj och vänner kommer på besök. Parkeringsplats med el finns att hyra för 175 kronor/ månad, separat kö. Läget på bostaden är mycket trevligt. Den ligger i ett populärt och familjärt område, högt beläget och den inglasade balkongen vetter ut mot föreningens innergård. Flens centrum har du endast en kort promenad bort, gröna och trevliga promenadstråk och skogen finner du runt hörnet. Affärer tågstation och skola F-gymnasium är även det endast en kort promenad bort.

Generalshöjden 19, Malmköping, Flens kommun

Generalshöjden 19

Radhus
Malmköping, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
1 495 000 kr
125 + 8 m²
4 rum
282 m² tomt

Omhändertaget naturnära radhus med ca 400 m till bad (eller skidbacke, beroende på säsong) och gång- eller cykelavstånd till all service i den pittoreska stadskärnan. Altan och balkong i sydväst samt liten trädgård på husets bägge sidor varav den ena, med rymligt och trevligt uterum, gränsar mot naturen. Egen garageplats i garagelänga! Radhus i två plan med bottenvåning som bjuder på kök med rymlig matplats, vardagsrum, duschrum med golvvärme, tvättstuga och praktiskt förråd. Övervåningen har i dagsläget två sovrum men möjlighet finns att göra ytterligare ett sovrum av allrummet, badrum, klädkammare och utgång till balkong mot entrésidan och det härliga uterummet mot trädgården och naturen vid baksidan. Välkommen att anmäla ditt intresse! Området har flera lekplatser (den närmaste ca 10 meter från huset), naturen precis runt hörnet och bara ca 400 m till strandbadet. Malmköping är en mycket charmig köping med bevarad 1700/1800-talskärna. God servicegrad och på gång- cykelavstånd finns affärer, bank, systembolag, krogar, antikvitetshandlare, vårdcentral, tandläkare och apotek. Dessutom bjuder samhället skola t.o.m högstadiet (gymnasieskola i Flen), goda busskommunikationer samt sport- och fritidsanläggningar som fotbollsplaner, slalombacke, tennisbanor, boulebana och det stora strandbadet vid Hosjön. Till järnvägsstationen i Flen är det ca 15 km och till Stockholm ca 11 mil. Läs gärna mer om Malmköping på www.malmkoping.nu

  • Plus
Vedbovägen Kärrbol 1, Flen, Flens kommun

Vedbovägen Kärrbol 1

Gård/Skog
Flen, Flens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Flen
3 100 000 kr
140 m²
6 rum
4,8 ha tomt

En bra och ändamålsenlig hästgård med åkermark/beten samlade runt boningshus och ekonomibyggnader, som alla har plåttak. Trevlig gårdsbild där stor fd. mjölkladugård kan göras om till stall. Beläget i vackra Södermanland med omgivningar bestående av åkrar, sjöar och djupa svampskogar. Det är bara 3 km till den stora sjön Yngaren. Boningshuset har renoveringsbehov men med en bra vedanläggning med acctankar och vattenburet system. Bilvägen till centrala Stockholm är knappt 14 mil bra väg, Nyköping 4 mil och Katrineholm drygt 2 mil. Välkommen till Kärrbol!

  • Plus

Visar alla 18