Svensk Fastighetsförmedling Strömstad

Svensk Fastighetsförmedling Strömstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Caprivägen 63, Hus 38, vecka 22 + bonusvecka, Strömstad, Strömstads kommun

Caprivägen 63, Hus 38, vecka 22 + bonusvecka

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
45 000 kr
45 + 4 m²
3 rum
1 000 kr/m²

Nu finns vecka 22 + Bonusvecka tillgänglig i Brf Capri som är ett naturskönt och avkopplande semesterboende, strax utanför Strömstad. Andelen är i hus nr 38. Från altanen har man en vacker vy ut över havet. I Brf Capri ligger ligger husen på en klipphäll vid havet med en byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläger. Här omges man av havet, runda varma klipphällar och en av bohusläns finaste sandstränder samt den vackra bohuslänska naturen. Husen är väl utrustade med det mesta som behövs för sin vistelse. Önskar du aktivera dig finns många möjligheter för både stor som liten. P-plats ingår. Omgående tillträde om du vill nyttja vecka 22.

  • Plus
  • Uteplats
Caprivägen 63, Hus nr 29, Vecka 25 + Bonusvecka, Strömstad, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår

Caprivägen 63, Hus nr 29, Vecka 25 + Bonusvecka

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
90 000 kr
45 m²
3 rum
vån 1
446 kr/mån
2 000 kr/m²

Välkommen till ett naturskönt och avkopplande semesterboende på Brf Capri. Andel vecka 25 + Bonusvecka. Här ligger husen på en klipphäll vid havet med en byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläger. Här omges man av havet, runda varma klipphällar och en av bohusläns finaste sandstränder samt den vackra bohuslänska naturen. Husen är väl utrustade med det mesta som behövs för en vistelse. Önskar du aktivera dig finns många möjligheter för både stor som liten. I Strömstad finns det mycket olika aktiviteter att hitta på! Ta en sväng in till centrum och avnjuta den havsnära stadens alla nöjen med massor av trevliga restauranger och affärer samt hotell, badplatser och gym. Skulle man istället vara golfintresserad finns Strömstad GK i närheten där man kan uppleva en fin, havsnära och rolig 18-hålsbana. Det finns också en fin idrottsanläggning som erbjuder många olika sportaktiviteter. För den som är mer intresserad av att gå i affärer, så är Strömstads Shoppingcenter alldeles perfekt alternativ med ett bra utbud. P-plats ingår. Avstånd * Göteborg ca 2 h med bil * Oslo ca 1,5 h med bil.

  • Plus
Stenhuggaregatan 8, Strömstad, Strömstads kommun

Stenhuggaregatan 8

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
4 550 000 kr
182 m²
6 rum
680 m² tomt

Välkommen till Stenhuggaregatan 8 centralt i Strömstad. Familjevänlig villa i 1,5 plan, om hela 182 kvm, fördelat på 6 rok, varav 4 sovrum. Nedre plan med stort härligt kök med matsalsdel och öppet in mot vardagsrum. Rymlig vardagsrum med murad spis med insats. Här finns även ett sovrum samt tvättstuga med groventré och dusch. Övre plan med allrum, 3 sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Lättskött trädgårdstomt med trädäck i flera väderstreck samt en liten lekhörna med lekstuga. Garagebyggnad med elport och förrådsdel. Fastigheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola samt matvaruaffärer samt Strömstads centrala delar.

Norra Uddegatan 1, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Uddegatan 1

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
8 500 000 kr
160 + 35 m²
7 rum
4 457 kr/mån
53 125 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en bostadsrätt i den gamla läkarvillan, belägen centralt i Strömstad och med en fantastisk utsikt ut över havet. I detta gedigna hus, uppfört 1925, har man sparsamt renoverat och bevarat husets gamla charm. Den gamla läkarvillan består idag av två bostadsrätter samt ytterligare en bostadsrätt, ett attefallshus på gården. Samtliga har egna entréer. Gemensam stensatt uteplats med pool att nyttja. Denna solida, nybildade förening kommer inte ha några lån och erbjuder därmed mycket låga månadsavgifter. Denna drömbostad spänner över tre etage samt en källarvåning med pentry, totalt 160 + 35 kvm och består av 4 sovrum, helkaklat badrum samt wc, 3 allrum, kök med rostfria vitvaror så som vinkyl, side by side kyl/frys med ismaskin mm. Genomgående ljus färgsättning och parkettgolv av ek. Obs ingen boplikt! Passar lika bra för permanentboende som fritidsboende. Avstånd * Göteborg ca 2 h med bil * Oslo ca 1,5 h med bil. Har du frågor eller vill du boka in visning? Kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkomna till Brf Läkarvilla, Norra Uddegatan 1 i Strömstad

  • Balkong
  • Uteplats
Södra Bergsgatan 1A, Strömstad, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 1A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
1 550 000 kr
63 m²
1 rum
vån 1/6
4 855 kr/mån
24 603 kr/m²

Välkomna till denna fräscha 1:a med sovalkov om 63 kvm. Lägenheten har ett attraktivt läge mitt i centrala Strömstad med strandpromenad, badhus, restauranger och matvaruaffärer endast runt knuten. Vardagsrum och kök i modern öppen planlösning, smidig entré/handikappvänlig. Möjlighet för p-plats i garage finns. Inflyttning så snart det önskas. Ingen boplikt.

  • Hiss
Styrbordsvägen  (vecka 8 + 28) 5, Seläter, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår

Styrbordsvägen (vecka 8 + 28) 5

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
140 000 kr
67 + 15 m²
4 rum
2 090 kr/m²

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 5 , nyttjanderätt om vecka 8 + vecka 28. (1 andel = 2 veckor). Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen. Varmt välkomna!

Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun
Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun, bild 2
Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun, bild 3

Flöghult Solbacken 3

Tomt
Flöghult, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
795 000 kr
1 155 m² tomt

Nu finns chansen för dig som drömmer om att bygga ett eget hus! I Flöghult strax utanför Strömstad ligger denna fina och lättbyggda tomt på 1 155 kvm och har en fin utsikt över Flöghultstjärnet. Här kan du bygga ett bostadshus i 1,5 plan med en byggarea på max 180 kvm. Tomten är belägen i ett område med ca 15 bostadshus, vilka flertalet är helårsbostäder. Flöghultstjärnet med sitt klara och fina vatten erbjuder goda möjligheter till såväl bad som fiske. Gemensamt v/va, som är betalt och ingår i priset. Här är man inte knuten till någon speciell husleverantör, utan man väljer själv utifrån egna önskemål. Välkommen!

  • Premium
Nöddö 1, Strömstad, Strömstads kommun

Nöddö 1

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
1 995 000 kr
65 + 42 m²
4 rum
7 840 m² tomt

Charmigt hus med anor från 1930-talet som är beläget lantligt med endast 10 min från centrala Strömstad och med närhet ner till havet. Havet erbjuder sommartid härliga salta bad och vintertid stormande hav. Stor tomt på hela 7 840 kvm, åker/naturtomt/trädgårdstomt. Huset är i 1,5 plan och har ett källarplan. Boyta på 65 + 42 kvm, fördelat på kök och allrum i fil på bottenplan, 2 sovrum samt badrum övre plan. Fullt utrustat kök. På gården finns en äldre garagebyggnad samt ett fd kycklinghus. Välkommen att anmäla dig till visning! Ingen boplikt! Avstånd: ** Oslo ca 115 km. ** Göteborg ca 150 km.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Lotsvägen 17, Koster, Strömstads kommun

Lotsvägen 17

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
4 500 000 kr
50 m²
3 rum
4 142 kr/mån
90 000 kr/m²

Fräsch bostadsrättslägenhet i skuldfri förening med låg avgift på Nordkoster avgift 4 142 kr i månaden plus el., Tvättstuga och bastu i separat servicebyggnad. 2006 Slipat och lackat parketten. Monterad markis med motor. 2014 Badrummet totalrenoverades. 2016 – 2020 Under ovan nämnda tidsperiod bytte vi: Spis, diskmaskin, kyl och panelugnar. Föreningen tillåter uthyrning Viktig att den som kommer har sin finansiering i ordning innan visning! Kosterhusen består av fem stora hus, med totalt 20 lägenheter. Vårat centrala läge på ön gör att du har nära till allt. Affär finns på andra sidan vägen öppen sommartid. Åretruntbutik finns på Sydkoster. Närmaste badstrand, Basteviken, promenerar du till på ett par minuter. Går du en liten stund till, kommer du till Nordkosters fantastiska naturreservat. LÄGENHETERNA Varje lägenhet består av tre rum i två plan. På nedre plan finns ett rymligt allrum, kök och badrum. En trappa upp finner du två sovrum - ett större med dubbelsäng och ett mindre med två bäddar. I servicehuset finns även en tvättstuga och bastu.

Syd Hällsö 7, Strömstad, Strömstads kommun

Syd Hällsö 7

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
14 900 000 kr
180 + 22 m²
10 rum
17,5 ha tomt

Välkommen till en naturskön skärgårdsidyll. Syd Hällsö ligger som en pärla strax utanför Strömstad och Kosterhavet som närmsta granne. Upplev den storslagna naturen med salta bad, klippor och sandstränder precis inpå knuten Med ett fantastiskt läge på Syd Hällsö finner ni denna unika fastighet på hela 174 000 kvm. Fastigheten har ägts av samma familj sedan 1944, där ägarna tagit till vara på husets själ och hjärta. Här finns flera byggnader så som, huvudbyggnad, 2 st gäststugor samt en egen sjöbod. Hit tar du dig med egen båt, som du lägger till vid Sjöboden, och därefter en kort promenad till fastigheten. Fastigheterna ligger skyddat och har ett underbart läge på norra delen av ön. Här kan du njuta av fin utsikt, sol, bad och båtliv från första parkett. För mer information och privat visning kontakta fastighetsmäklaren! .

  • Uteplats
Ånnerödsvägen 5, Ånneröd, Strömstads kommun

Ånnerödsvägen 5

Gård/Skog
Ånneröd, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
3 500 000 kr
6,2 ha tomt

I Ånneröd, strax utanför centrala Strömstad finns nu möjlighet att förvärva en bit mark av Bohuslän. Den avstyckade marken är på 6,2 ha och förrättningen har nu vunnit laga kraft. På marken finns flera ekonomibyggnader innehållande bla gårdsverkstad, lägenhet på 1 rok, samt i den stora ekonomibyggnaden flera isolerade rum/förvaringsmöjligheter att förvara känsligt material i. Carport med plats för 2 fordon.

Styrbordsvägen 4, vecka 13 + 23, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 4, vecka 13 + 23

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
25 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/1
500 kr/m²

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 4 en nyttjanderätt om vecka 13 + 23. Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt finns roddbåtar att låna under säsongen.

  • Uteplats
Styrbordsvägen 4, vecka 12 + 22, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 4, vecka 12 + 22

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
25 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/1
500 kr/m²

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 4 en nyttjanderätt om vecka 12 +22. Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen.

  • Uteplats

Visar alla 13