Mäklare Ing-Marie Fredriksson

Ing-Marie Fredriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygatan 1, Strömstad, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Nygatan 1

Övrigt
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
6 000 000 kr
358 m²
1 266 m² tomt

Centralt beläget hyreshus i Strömstad med 8 st enheter. Fastigheten ligger med endast en kort promenad till Strömstads centrum som erbjuder restauranger, butiker, matvaruaffärer mm. Fastigheten består av 2,5 plan med hel källare. Fastigheten innehåller 8 st enheter fördelat på 4 st lägenheter på 2 rok och 2 st lägenheter på 1 rok samt 2 st rum på vindsplan. Fullt uthyrt. Uppvärmning med bergvärmepump. Lättskött trädgårdstomt.

Norra Uddegatan 1, Strömstad, Strömstads kommun

Norra Uddegatan 1

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
8 500 000 kr
160 + 35 m²
7 rum
4 457 kr/mån
53 125 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en bostadsrätt i den gamla läkarvillan, belägen centralt i Strömstad och med en fantastisk utsikt ut över havet. I detta gedigna hus, uppfört 1925, har man sparsamt renoverat och bevarat husets gamla charm. Den gamla läkarvillan består idag av två bostadsrätter samt ytterligare en bostadsrätt, ett attefallshus på gården. Samtliga har egna entréer. Gemensam stensatt uteplats med pool att nyttja. Denna solida, nybildade förening kommer inte ha några lån och erbjuder därmed mycket låga månadsavgifter. Denna drömbostad spänner över tre etage samt en källarvåning med pentry, totalt 160 + 35 kvm och består av 4 sovrum, helkaklat badrum samt wc, 3 allrum, kök med rostfria vitvaror så som vinkyl, side by side kyl/frys med ismaskin mm. Genomgående ljus färgsättning och parkettgolv av ek. Obs ingen boplikt! Passar lika bra för permanentboende som fritidsboende. Avstånd * Göteborg ca 2 h med bil * Oslo ca 1,5 h med bil. Har du frågor eller vill du boka in visning? Kontakta ansvarig mäklare! Varmt välkomna till Brf Läkarvilla, Norra Uddegatan 1 i Strömstad

 • Balkong
 • Uteplats
Målaregatan 36, Centralt Strömstad, Strömstads kommun

Målaregatan 36

Lägenhet
Centralt Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
5 191 kr/mån
17 836 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga bostadsrätt på 2 rok med egen entré. Bostadsrätten är belägen i ett lugn och barnvänligt område med närhet till skola och dagis. Gångavstånd in till centrum, Strömstad spa samt bad. Bostadsrätten består av ett trevligt kök, ljust vardagsrum med utgång till balkong med eftermiddagssol. Rymligt sovrum med liten "walk in closet". Badrum med duschkabin samt egen tvättstuga med tvättmaskin/torktumlare. Hela lägenhet har en ljus färgsättning och fina laminatgolv. Välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Monelidsvägen 16, Strömstad, Strömstads kommun

Monelidsvägen 16

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
6 950 000 kr
57 + 10 m²
4 rum
874 m² tomt

Med magnifik utsikt ut över havet där man kan se båtarna passera och se solen gå ner, finner ni detta charmiga fritidshus med ett högt, naturnära och enskilt läge. Utsikten finns vartän du befinner dig på tomten eller i huset. Fastigheten ligger på en vindskyddad och insynsskyddad bergsplatå. Huvudbyggnad på 57 kvm, med 3 rum, fullt utrustat kök, toalett med förbränningstoalett. Friggebod med ytterligare sovplatser samt tillbyggd duschutrymme. Möjlighet till utbyggnad till totalt 95 kvm. Kommunalt vatten, enkelt avlopp. P-Plats finns vid Seläterbadets kiosk och stig som leder upp till huset/servitut finns. Båtplats vid gamla bryggan Monelids båtklubb ingår. Välkommen att anmäla dig till visning.

 • Uteplats
Rogstad Berge 7, Strömstad, Strömstads kommun

Rogstad Berge 7

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
2 300 000 kr
108 m²
4 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till Rogstad Berge. Här finner ni en trevlig villa i 1,5 plan med grovkällare. Kök med röda köksluckor, trevligt allrum samt badrum på bottenplan. Övre plan med möblerbar hall samt 2 sovrum. Uppvärmning med Olja/el, luft-luftvärmepump. Nytt avlopp tillsammans med grannen från 2022. Nytt yttertak 2022, samt dränerat med platon matta 2020. Fastigheten är belägen lantligt med närhet ut i naturen. Endast 10 min bilväg från Strömstad som erbjuder stort utbud på restauranger, butiker samt matvaruaffärer. Ej boplikt. Avstånd: * Göteborg knappt 2 tim. Oslo ca 2 tim. * Nordby shoppingcentra ca 15 min.

 • Plus
Södra Bergsgatan 1A, Strömstad, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 1A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
1 550 000 kr
63 m²
1 rum
vån 1/6
4 855 kr/mån
24 603 kr/m²

Välkomna till denna fräscha 1:a med sovalkov om 63 kvm. Lägenheten har ett attraktivt läge mitt i centrala Strömstad med strandpromenad, badhus, restauranger och matvaruaffärer endast runt knuten. Vardagsrum och kök i modern öppen planlösning, smidig entré/handikappvänlig. Möjlighet för p-plats i garage finns. Inflyttning så snart det önskas. Ingen boplikt.

 • Hiss
Vässby Anneberg 1, Strömstad, Strömstads kommun

Vässby Anneberg 1

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
2 350 000 kr
54 m²
3 rum
799 m² tomt

Charmerande fastighet med en härligt lantligt läge belägen strax utanför centrala Strömstad. Här har du gång- och cykelavstånd till både salta bad och bad i sötvatten. Du kommer in i huset via ett mysigt inglasat uterum. Huset består av ett charmigt kök, mysigt vardagsrum med synliga timmerväggar, öppet till nock och en braskamin. 2 sovrum. På tomten finns en gäststuga med plats för tillresta gäster, lekstuga samt förrådsbodar. Lättskött trädgårdstomt. Laddare för elbil finns. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Styrbordsvägen (Vecka 32 + Jul) 6, Seläter, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Styrbordsvägen (Vecka 32 + Jul) 6

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
55 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område strax utanför Strömstad. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 6, en nyttjanderätt om vecka 32 + Jul. Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, havet, salta bad, tång, varma klippor och mjuka sandstränder samt en strålande sol. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen.

Styrbordsvägen (vecka 8 + 28) 5, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen (vecka 8 + 28) 5

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
140 000 kr
67 + 15 m²
4 rum

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 5 , nyttjanderätt om vecka 8 + vecka 28. (1 andel = 2 veckor). Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen. Varmt välkomna!

Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun
Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun, bild 2
Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun, bild 3

Flöghult Solbacken 3

Tomt
Flöghult, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
1 195 000 kr
1 155 m² tomt

Nu finns chansen för dig som drömmer om att bygga ett eget hus! I Flöghult strax utanför Strömstad ligger denna fina och lättbyggda tomt på 1 155 kvm och har en fin utsikt över Flöghultstjärnet. Här kan du bygga ett bostadshus i 1,5 plan med en byggarea på max 180 kvm. Tomten är belägen i ett område med ca 15 bostadshus, vilka flertalet är helårsbostäder. Flöghultstjärnet med sitt klara och fina vatten erbjuder goda möjligheter till såväl bad som fiske. Gemensamt v/va, som är betalt och ingår i priset. Här är man inte knuten till någon speciell husleverantör, utan man väljer själv utifrån egna önskemål. Välkommen!

 • Premium
Babordsvägen 2, Seläter, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Babordsvägen 2

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
20 000 kr
67 + 15 m²
4 rum

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Babordsvägen 2 , nyttjanderätt om vecka 19 och vecka 44 Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen. Bra tåg och bussförbindelser till Strömstad. Bra bussförbindelser ut till Brf Seglarbyn.: Avstånd: * Norska gränsen ca 20 minuter, * Oslo ca 1,5 tim. * Göteborg ca 2 tim. Köp båda andelarna vecka 19 + 44 samt vecka 20 + 42. Vecka 43 finns möjlighet att hyra och få 3 sammanhängande veckor. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Babordsvägen 2, Seläter, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Babordsvägen 2

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
20 000 kr
67 + 15 m²
4 rum

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Babordsvägen 2 , nyttjanderätt om vecka 19 och vecka 44 Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen. Bra tåg och bussförbindelser till Strömstad. Bra bussförbindelser ut till Brf Seglarbyn.: Avstånd: * Norska gränsen ca 20 minuter, * Oslo ca 1,5 tim. * Göteborg ca 2 tim. Köp båda andelarna, vecka 19 + 44 samt vecka 20 + 42 så får man två sammanhängande veckor. Varmt välkomna!

 • Uteplats
Nöddö 1, Strömstad, Strömstads kommun

Nöddö 1

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
1 995 000 kr
65 + 42 m²
4 rum
7 840 m² tomt

Charmigt hus med anor från 1930-talet som är beläget lantligt med endast 10 min från centrala Strömstad och med närhet ner till havet. Havet erbjuder sommartid härliga salta bad och vintertid stormande hav. Stor tomt på hela 7 840 kvm, åker/naturtomt/trädgårdstomt. Huset är i 1,5 plan och har ett källarplan. Boyta på 65 + 42 kvm, fördelat på kök och allrum i fil på bottenplan, 2 sovrum samt badrum övre plan. Fullt utrustat kök. På gården finns en äldre garagebyggnad samt ett fd kycklinghus. Välkommen att anmäla dig till visning! Ingen boplikt! Avstånd: ** Oslo ca 115 km. ** Göteborg ca 150 km.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Babordsvägen 6 (vecka 24 + 40), Seläter, Strömstads kommun

Babordsvägen 6 (vecka 24 + 40)

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
45 000 kr
67 + 15 m²
4 rum

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Babordsvägen 6 , nyttjanderätt om vecka 24 + vecka 40. (1 andel = 2 veckor). Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen. Årsavgift 3 850 kr/år. Önskar ett längre boende finns möjlighet att köpa till andelen: Babordsvägen 6 (vecka 25 + 39). Varmt välkomna!

 • Uteplats
Syd Hällsö 7, Strömstad, Strömstads kommun

Syd Hällsö 7

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
14 900 000 kr
180 + 22 m²
10 rum
17,5 ha tomt

Välkommen till en naturskön skärgårdsidyll. Syd Hällsö ligger som en pärla strax utanför Strömstad och Kosterhavet som närmsta granne. Upplev den storslagna naturen med salta bad, klippor och sandstränder precis inpå knuten Med ett fantastiskt läge på Syd Hällsö finner ni denna unika fastighet på hela 174 000 kvm. Fastigheten har ägts av samma familj sedan 1944, där ägarna tagit till vara på husets själ och hjärta. Här finns flera byggnader så som, huvudbyggnad, 2 st gäststugor samt en egen sjöbod. Hit tar du dig med egen båt, som du lägger till vid Sjöboden, och därefter en kort promenad till fastigheten. Fastigheterna ligger skyddat och har ett underbart läge på norra delen av ön. Här kan du njuta av fin utsikt, sol, bad och båtliv från första parkett. För mer information och privat visning kontakta fastighetsmäklaren! .

 • Uteplats
Ånnerödsvägen 5, Ånneröd, Strömstads kommun

Ånnerödsvägen 5

Gård/Skog
Ånneröd, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
3 500 000 kr
6,2 ha tomt

I Ånneröd, strax utanför centrala Strömstad finns nu möjlighet att förvärva en bit mark av Bohuslän. Den avstyckade marken är på 6,2 ha och förrättningen har nu vunnit laga kraft. På marken finns flera ekonomibyggnader innehållande bla gårdsverkstad, lägenhet på 1 rok, samt i den stora ekonomibyggnaden flera isolerade rum/förvaringsmöjligheter att förvara känsligt material i. Carport med plats för 2 fordon.

Styrbordsvägen 4, vecka 13 + 23, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 4, vecka 13 + 23

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
25 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/1

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 4 en nyttjanderätt om vecka 13 + 23. Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt finns roddbåtar att låna under säsongen.

 • Uteplats
Styrbordsvägen 4, vecka 12 + 22, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 4, vecka 12 + 22

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
25 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/1

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 4 en nyttjanderätt om vecka 12 +22. Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen.

 • Uteplats
Vatulandsgatan 13, Strömstad, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Vatulandsgatan 13

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
1 795 000 kr
36 m²
2 rum
vån 3/3
2 605 kr/mån
49 861 kr/m²

Charmig vindsvåning belägen centralt i strömstad där man har en hisnande utsikt ut mot Kosterhavet och Strömstads hamn. Lägenheten har en modern öppen planlösning och består av 2 rok. Genomgående ljus ljus färgsättning och stilfulla takvinklar. Ekparkett i alla rum. Helkaklat badrum med duschhörna. Bostaden är på ca 36 kvm boarea men har en golvyta på ca 56 kvm. Lägenheten ligger centralt och har en månadsavgift om endast 2 605 kr. Även juridisk person är välkommen att köpa lägenheten och det finns goda uthyrningsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 19