Svensk Fastighetsförmedling Strömstad

Svensk Fastighetsförmedling Strömstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Seläter camping Ekbacken 27, Seläter, Strömstads kommun

Seläter camping Ekbacken 27

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
500 000 kr
25 m²
2 rum
2 171 kr/mån
20 000 kr/m²

Fem minuter från centrala Strömstad ligger Seläters camping, och på campingens östra del finner ni denna trevliga stuga. Stugan är på ca 25 kvm. Plats för 4 + 1 personer. Här finns ett separat sovrum med våningssäng, samt ytterligare våningssäng, pentry med köksutrustning samt dusch och toalett. Altan med utemöbel och gräsmatta runt om. Här bor man i en trivsam miljö med naturen som närmsta granne. Bekvämt gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Vid Seläterbadet finner du vattenrutschbana, brygga med hopptorn, sandstrand och en stor härlig gräsmatta. Ytterligare en bit norrut längs kusten finner du Capri havsbad som lockar med en fantastisk sandstrand, härligt varma klippor. Här finns en rad aktiviteter för dig som tycker om att vara aktiv på semestern, som tex fina vandringsleder. På campingen finns lekplats med hoppkudde, minigolf, megaschack, cykeluthyrning samt spelhall mm. Här finner du även en välsorterad servicebutiken med eget bageri och färska bullar, restaurang Ranchen med fullständiga rättigheter. Är du sugen på att testa din sving rekommenderas Sveriges västligaste golfbana med sin fina parkbana strax intill campingen. Du tar dig lätt in till Strömstad via buss, cykel om du tex vill shoppa, gå på restaurang. I dagsläget hyrs stugan ut under delar av säsongen i campingens regi vilket ger goda möjligheter intäkter. Välkommen att kontakta mig för visning!

 • Uteplats
Seläter camping, Eklunden 5, Seläter, Strömstads kommun

Seläter camping, Eklunden 5

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
375 000 kr
18,5 m²
1 rum
1 653 kr/mån
20 270 kr/m²

Fem minuter från centrala Strömstad ligger Seläter camping, och på campingens östra del finner ni nu dessa två fina stugor till salu. Eklunden 5 och Eklunden 6. Stugorna är på ca 18 kvm. Plats för 4 + 1 personer. Här finns våningssängar, pentry med köksutrustning. Dusch och toalett samt kök finns i närliggande servicehus (A). Altan med utemöbel och gräsmatta runt om. Här bor man i en trivsam miljö med naturen som närmsta granne. Bekvämt gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Vid Seläterbadet finner du vattenrutschbana, brygga med hopptorn, sandstrand och en stor härlig gräsmatta. Ytterligare en bit norrut längs kusten finner du Capri havsbad som lockar med en fantastisk sandstrand, härligt varma klippor. Här finns en rad aktiviteter för dig som tycker om att vara aktiv på semestern, som vandringslederna Västkuststigen och Bohusleden. På campingen finns lekplats med hoppkudde, minigolf, megaschack, cykeluthyrning samt spelhall mm. Här finner du även en välsorterad servicebutiken med eget bageri och färska bullar, restaurang Ranchen med fullständiga rättigheter. Är du sugen på att testa din sving rekommenderas Sveriges västligaste golfbana med sin fina parkbana strax intill campingen. Du tar dig lätt in till Strömstad via buss, cykel om du tex vill shoppa, gå på restaurang. I dagsläget hyrs stugan ut under delar av säsongen i campingens regi vilket ger goda möjligheter intäkter. Välkommen att kontakta mig för visning!

 • Plus
Styrbordsvägen 5 (vecka 24 + 40), Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 5 (vecka 24 + 40)

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
65 000 kr
67 + 15 m²
4 rum
vån 2/2
970 kr/m²

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område beläget strax utanför Strömstad. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 5 , nyttjanderätt om vecka 24 och vecka 40 Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen. Bra tåg och bussförbindelser till Strömstad. Bra bussförbindelser ut till Brf Seglarbyn.: Avstånd: * Norska gränsen ca 20 minuter, * Oslo ca 1,5 tim. * Göteborg ca 2 tim. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Östra Bovägen 8, Koster, Strömstads kommun

Östra Bovägen 8

Tomt
Koster, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
5 000 000 kr
1 011 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förverkliga dina drömmar! Här erbjuds du en friköpt tomt med en yta på hela 1011 kvadratmeter, belägen längs Östra Bovägen 8 i det eftertraktade området Nordkoster. Denna tomt har verkligen potential att bli något alldeles extra. Med kommunalt avlopp redan indraget till tomtgränsen ges du en bekväm och modern lösning för din framtida bostad. Du behöver inte oroa dig för att hantera detta själv, utan kan istället fokusera på att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Området i sig är en pärla med sin närhet till havet. Här kan du njuta av frisk havsluft och härliga strandpromenader på bara några minuters gångavstånd. Detta är den perfekta platsen för dig som drömmer om att bo i harmoni med naturen och samtidigt ha alla bekvämligheter inom räckhåll. Så ta chansen att skapa din egen oas här på Nordkoster. Med en friköpt tomt, kommunalt avlopp samt närheten till havet har du alla förutsättningar för att skapa ditt drömboende. Kontakta oss redan idag för mer information och boka in en visning. Välkommen till Östra Bovägen 8!, bra byggnationsmöjligheter med en detaljplan som tillåter ett bostadshus på 80m² till 150m² i byggnadsyta i ett plan plus inredd vind samt 5,6 meters byggnadshöjd (i vägglivet) samt källare och ett uthus om 25m². Nära till gästhamn restauranger och kosterfärjans tilläggsplats. 10 minuter gångväg till fantastisk strand och klippor på Nordkoster nordvästsida., kommunalt avlopp finns att ansluta vid tomtgräns (anslutningsavgift ej betald) och tillståndsprövningen att gräva eller borra efter vatten är borttaget på Koster, Se under dokument på vår hemsida.

 • Balkong
 • Uteplats
Åkervägen 5, Skee, Strömstads kommun

Åkervägen 5

Villa
Skee, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
2 975 000 kr
92 + 92 m²
6 rum
887 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och trevliga villa i 1 plan med hel källare, belägen längst in på en återvändsgata och allmänning angränsande tomten. Här kan du och din familj njuta av ett barnvänligt läge med närhet till allt ni behöver. Med sina 92 kvadratmeter boplan + 92 kvadratmeter källarplan erbjuder denna villa med modern planlösning gott om utrymme för er att trivas och växa. Här finns tre välplanerade sovrum som ger er möjlighet att skapa ert drömhem. I källarplan finns en separat lägenhet för uthyrning el för egen verksamhet. Den rymliga tomten sträcker sig över hela 887 kvadratmeter och ger er gott om plats för både lek och trädgårdsaktiviteter. Här kan ni odla egna grönsaker eller kanske anlägga en härlig uteplats för sommarens grillkvällar. Fastigheten är beläget i Skee, strax utanför Strömstad. Skee är en charmig ort med närhet till både natur och stadsliv, en perfekta kombinationen av lugn och bekvämlighet. Här kan ni njuta av sköna promenader eller ta del av det rika utbudet av shopping och restauranger i Strömstad. Detta är helt enkelt ett fantastiskt tillfälle att skapa ert drömhem i en trygg och trivsam miljö. Välkommen att anmäla Er till visning.

 • Plus
Caprivägen 63, Hus 38, vecka 22 + bonusvecka, Strömstad, Strömstads kommun

Caprivägen 63, Hus 38, vecka 22 + bonusvecka

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
45 000 kr
45 + 4 m²
3 rum
1 000 kr/m²

Nu finns vecka 22 + Bonusvecka tillgänglig i Brf Capri som är ett naturskönt och avkopplande semesterboende, strax utanför Strömstad. Andelen är i hus nr 38. Från altanen har man en vacker vy ut över havet. I Brf Capri ligger ligger husen på en klipphäll vid havet med en byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläger. Här omges man av havet, runda varma klipphällar och en av bohusläns finaste sandstränder samt den vackra bohuslänska naturen. Husen är väl utrustade med det mesta som behövs för sin vistelse. Önskar du aktivera dig finns många möjligheter för både stor som liten. P-plats ingår. Omgående tillträde om du vill nyttja vecka 22.

 • Plus
 • Uteplats
Caprivägen 63, Hus nr 29, Vecka 25 + Bonusvecka, Strömstad, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Caprivägen 63, Hus nr 29, Vecka 25 + Bonusvecka

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
90 000 kr
45 m²
3 rum
vån 1
446 kr/mån
2 000 kr/m²

Välkommen till ett naturskönt och avkopplande semesterboende på Brf Capri. Andel vecka 25 + Bonusvecka. Här ligger husen på en klipphäll vid havet med en byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläger. Här omges man av havet, runda varma klipphällar och en av bohusläns finaste sandstränder samt den vackra bohuslänska naturen. Husen är väl utrustade med det mesta som behövs för en vistelse. Önskar du aktivera dig finns många möjligheter för både stor som liten. I Strömstad finns det mycket olika aktiviteter att hitta på! Ta en sväng in till centrum och avnjuta den havsnära stadens alla nöjen med massor av trevliga restauranger och affärer samt hotell, badplatser och gym. Skulle man istället vara golfintresserad finns Strömstad GK i närheten där man kan uppleva en fin, havsnära och rolig 18-hålsbana. Det finns också en fin idrottsanläggning som erbjuder många olika sportaktiviteter. För den som är mer intresserad av att gå i affärer, så är Strömstads Shoppingcenter alldeles perfekt alternativ med ett bra utbud. P-plats ingår. Avstånd * Göteborg ca 2 h med bil * Oslo ca 1,5 h med bil.

 • Plus
Stenhuggaregatan 8, Strömstad, Strömstads kommun
 • Budgivning pågår

Stenhuggaregatan 8

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
4 550 000 kr
182 m²
6 rum
680 m² tomt

Välkommen till Stenhuggaregatan 8 centralt i Strömstad. Familjevänlig villa i 1,5 plan, om hela 182 kvm, fördelat på 6 rok, varav 4 sovrum. Nedre plan med stort härligt kök med matsalsdel och öppet in mot vardagsrum. Rymlig vardagsrum med murad spis med insats. Här finns även ett sovrum samt tvättstuga med groventré och dusch. Övre plan med allrum, 3 sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Lättskött trädgårdstomt med trädäck i flera väderstreck samt en liten lekhörna med lekstuga. Garagebyggnad med elport och förrådsdel. Fastigheten är belägen i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola samt matvaruaffärer samt Strömstads centrala delar.

Södra Bergsgatan 1A, Strömstad, Strömstads kommun

Södra Bergsgatan 1A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
1 550 000 kr
63 m²
1 rum
vån 1/6
4 855 kr/mån
24 603 kr/m²

Välkomna till denna fräscha 1:a med sovalkov om 63 kvm. Lägenheten har ett attraktivt läge mitt i centrala Strömstad med strandpromenad, badhus, restauranger och matvaruaffärer endast runt knuten. Vardagsrum och kök i modern öppen planlösning, smidig entré/handikappvänlig. Möjlighet för p-plats i garage finns. Inflyttning så snart det önskas. Ingen boplikt.

 • Hiss
Styrbordsvägen (vecka 8 + 28) 5, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen (vecka 8 + 28) 5

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
140 000 kr
67 + 15 m²
4 rum
2 090 kr/m²

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 5 , nyttjanderätt om vecka 8 + vecka 28. (1 andel = 2 veckor). Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen. Varmt välkomna!

 • Plus
Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun
Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun, bild 2
Flöghult Solbacken 3, Flöghult, Strömstads kommun, bild 3

Flöghult Solbacken 3

Tomt
Flöghult, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
795 000 kr
1 155 m² tomt

Nu finns chansen för dig som drömmer om att bygga ett eget hus! I Flöghult strax utanför Strömstad ligger denna fina och lättbyggda tomt på 1 155 kvm och har en fin utsikt över Flöghultstjärnet. Här kan du bygga ett bostadshus i 1,5 plan med en byggarea på max 180 kvm. Tomten är belägen i ett område med ca 15 bostadshus, vilka flertalet är helårsbostäder. Flöghultstjärnet med sitt klara och fina vatten erbjuder goda möjligheter till såväl bad som fiske. Gemensamt v/va, som är betalt och ingår i priset. Här är man inte knuten till någon speciell husleverantör, utan man väljer själv utifrån egna önskemål. Välkommen!

 • Premium
Lotsvägen 17, Koster, Strömstads kommun

Lotsvägen 17

Lägenhet
Koster, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
4 500 000 kr
50 m²
3 rum
4 142 kr/mån
90 000 kr/m²

Fräsch bostadsrättslägenhet i skuldfri förening med låg avgift på Nordkoster avgift 4 142 kr i månaden plus el., Tvättstuga och bastu i separat servicebyggnad. 2006 Slipat och lackat parketten. Monterad markis med motor. 2014 Badrummet totalrenoverades. 2016 – 2020 Under ovan nämnda tidsperiod bytte vi: Spis, diskmaskin, kyl och panelugnar. Föreningen tillåter uthyrning Viktig att den som kommer har sin finansiering i ordning innan visning! Kosterhusen består av fem stora hus, med totalt 20 lägenheter. Vårat centrala läge på ön gör att du har nära till allt. Affär finns på andra sidan vägen öppen sommartid. Åretruntbutik finns på Sydkoster. Närmaste badstrand, Basteviken, promenerar du till på ett par minuter. Går du en liten stund till, kommer du till Nordkosters fantastiska naturreservat. LÄGENHETERNA Varje lägenhet består av tre rum i två plan. På nedre plan finns ett rymligt allrum, kök och badrum. En trappa upp finner du två sovrum - ett större med dubbelsäng och ett mindre med två bäddar. I servicehuset finns även en tvättstuga och bastu.

Syd Hällsö 7, Strömstad, Strömstads kommun

Syd Hällsö 7

Fritidshus
Strömstad, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
13 700 000 kr
90 + 22 m²
10 rum
17,5 ha tomt

Välkommen till en naturskön skärgårdsidyll. Syd Hällsö ligger som en pärla strax utanför Strömstad och Kosterhavet som närmsta granne. Upplev den storslagna naturen med salta bad, klippor och sandstränder precis inpå knuten Med ett fantastiskt läge på Syd Hällsö finner ni denna unika fastighet på hela 174 000 kvm. Fastigheten har ägts av samma familj sedan 1944, där ägarna tagit till vara på husets själ och hjärta. Här finns flera byggnader så som, huvudbyggnad, 2 st gäststugor samt en egen sjöbod. Hit tar du dig med egen båt, som du lägger till vid Sjöboden, och därefter en kort promenad till fastigheten. Fastigheterna ligger skyddat och har ett underbart läge på norra delen av ön. Här kan du njuta av fin utsikt, sol, bad och båtliv från första parkett. För mer information och privat visning kontakta fastighetsmäklaren! .

 • Uteplats
Ånnerödsvägen 5, Ånneröd, Strömstads kommun

Ånnerödsvägen 5

Gård/Skog
Ånneröd, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
3 500 000 kr
6,2 ha tomt

I Ånneröd, strax utanför centrala Strömstad finns nu möjlighet att förvärva en bit mark av Bohuslän. Den avstyckade marken är på 6,2 ha och förrättningen har nu vunnit laga kraft. På marken finns flera ekonomibyggnader innehållande bla gårdsverkstad, lägenhet på 1 rok, samt i den stora ekonomibyggnaden flera isolerade rum/förvaringsmöjligheter att förvara känsligt material i. Carport med plats för 2 fordon.

Styrbordsvägen 4, vecka 13 + 23, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 4, vecka 13 + 23

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
25 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/1
500 kr/m²

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 4 en nyttjanderätt om vecka 13 + 23. Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt finns roddbåtar att låna under säsongen.

 • Uteplats
Styrbordsvägen 4, vecka 12 + 22, Seläter, Strömstads kommun

Styrbordsvägen 4, vecka 12 + 22

Lägenhet
Seläter, Strömstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Strömstad
25 000 kr
50 m²
3 rum
vån 1/1
500 kr/m²

Brf Seglarbyn är en mysig och barnvänlig stugby belägna i ett lugnt och skyddat område. Nu erbjuds på Styrbordsvägen 4 en nyttjanderätt om vecka 12 +22. Helt bekymmersfritt boende med gångavstånd till det man förknippar med Bohuslän, sol, salta bad, varma klippor och mjuka sandstränder. Byn är omgiven av vacker natur och framförallt finner du här lugn och ro. Det är helt enkelt en idyll för dig som älskar naturen och ett enkelt boende. Stugorna är fullt utrustade med TV, diskmaskin etc. I närområdet finns bra aktiviteter, vandringsleder, golfbana mm. Vill ni fiska, åka på en badutflykt mm finns roddbåtar att låna under säsongen.

 • Uteplats

Visar alla 16