Mäklare Kajsa Bergklint

Kajsa Bergklint

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenkvistavägen 12, Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Stenkvistavägen 12

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 995 000 kr
75 m²
3.5 rum
vån 0/4
5 564 kr/mån
39 933 kr/m²

På Stenkvistavägen 12 finner du denna hemtrevliga bostad i toppskick med väldisponerade ytor fördelade på 3,5 rum och kök. När du öppnar dörren till lägenheten möts du av en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. I anslutning till hallen finner du ett stort förråd/klädkammare som ger dig som boende ytterligare förvaring samt möjligheten till ett extra sovrum. På andra sidan av klädkammaren ligger två mysiga sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och annat önskat möblemang. Bostadens badrum erbjuder vitkaklade väggar, grått klinkergolv, dusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i lägenheten finner du ett modernt kök med all den utrustning du behöver - induktionshäll, ugn, inbyggd micro, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. I en öppen planlösning har du ett stort vardagsrum med härliga umgängesytor och en matdel med plats för större sällskap. De stora fönsterpartierna i två vädersträck bidrar till ett fint ljusinsläpp. Här ifrån nås den trevliga uteplatsen med eftermiddag- och kvällssol med gott om plats för utemöblering och växter. En perfekt plats att bjuda in till trevliga tillställningar med vänner och familj! På Stenkvistavägen 12 bor du på en attraktiv adress ett stenkast från T-bana och Högdalens centrum. Här finns flertalet matbutiker och klädaffärer samt ett stort serviceutbud där post, ett nybyggt bibliotek och apotek ingår. Caféer och restauranger finns det gott om och vill du träna så finns det två stycken gym och ett nyrenoverat badhus. Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och en av Europas största skateparker finns i området. Kommunikationerna är mycket goda i form av både buss och tunnelbana, till T-Centralen tar det ca 19 minuter. Inte långt borta finns sjön Magelungen som bjuder in till bad på sommaren. Populära Bandängens parklek ligger en kort promenad bort med ett minizoo, klätterställningar och gungor. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Skebokvarnsvägen 376, Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00

Skebokvarnsvägen 376

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
1 595 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/6
2 830 kr/mån
48 333 kr/m²

När du öppnar dörren till denna hemtrevliga lägenhet behöver du inte tänka på något annat än att ställa in möblerna och börja bo. På Skebokvarnsvägen 376 hittar du en bostad vars öppna ytor ger dig den plats du behöver, ett perfekt första boende med närhet till bra kommunikationer! Du välkomnas av en praktisk och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring i garderober. I anslutning till hallen finner du bostadens fräscha badrum med vita kakelväggar utrustat med wc, dusch och handfat. Längre in i lägenheten möts du av ett modernt och socialt kök som bjuder på generösa arbetsytor, spis, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. I en öppen planlösning till köket ligger allrummet med en sovdel. Här finner du ett rymligt och trevligt rum med fint ljusinsläpp samt plats för soffa, säng och matgrupp. Från allrummet kliver du ut på den mysiga balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen. Detta trivsamma område i Högdalen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, attraktivt och naturnära. Här har du nära till allt vardagen kräver – butiker, restauranger, gym, bra kommunikationer, caféer och trevliga promenadstråk. Mindre än 1 minuts promenad från porten ligger Högdalens T-bana som tar dig till T-centralen på ca 19 minuter. Högdalen är även ett naturskönt område med flera parker, grönområden och skatepark. I närheten finns också badplats och Bandängens grönområde. Välkommen att trivas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hakeskyttvägen 17, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00

Hakeskyttvägen 17

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Globen
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
4 249 kr/mån
53 611 kr/m²

Accepterat pris! På Hakeskyttvägen 17 finner du en unik lägenhet med ett fantastiskt läge i Älvsjös villaidyll! Högst upp i huset har du denna härliga vindsvåning i gott skick med moderna inslag och charmiga detaljer. När du kliver in i bostaden möts du av en inbjudande hall med goda avhägningsmöjligheter och förvaring i garderob med skjutdörrar. Till höger i hallen finner du ett toppfräscht badrum från 2018 med vita kakelväggar och grått klinkergolv. Vidare in i lägenheten ligger ett modernt och praktiskt kök renoverat 2016 med bra arbetsytor och plats för ett mindre matbord och stolar. Det rymliga vardagsrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp samt sociala ytor för både en soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet når du det rogivande sovrummet med utrymme för en dubbelsäng och byrå samt bra förvaringsmöjligheter i garderober. I detta område bor du med närhet till det mesta. Vid Älvsjö station finns ett stort utbud av bl.a. mataffär, restauranger, caféer, butiker, gym och blomsteraffär. Närmaste busshållplats ligger ett stenkast från lägenheten med busslinjer mot Älvsjö station, Telefonplan och Fruängen. I närheten finns även Älvsjöskogen, ett natur- och skogsområde med upplysta jogging- och skidspår, fotbollsplaner samt annan friluftsverksamhet. På kort cykelavstånd finns trevliga Långsjön med badplats, grillplats, restaurang och beachvolleybollplan. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Plus

Visar alla 3