Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm

Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kollebäcksvägen 446, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Kollebäcksvägen 446, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun, bild 2
Kollebäcksvägen 446, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun, bild 3

Kollebäcksvägen 446

Villa
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
995 000 kr
50 m²
3 rum
737 m² tomt

Välkommen till detta charmiga 1 plans fritidshus som erbjuder 50 kvadratmeter av välplanerade ytor fördelade på 3 rum och kök. Här finner du ett nyrenoverat kök utrustat med moderna vitvaror som gör matlagningen till ett nöje. Huset har genomgått flera uppdateringar med ett nytt tak och nya fönster som säkerställer komfort och energieffektivitet. Den överbyggda uteplatsen i västerläge, utrustad med markis, blir den perfekta platsen för att njuta av solnedgångar och långa grillkvällar med familj och vänner. Den generösa trädgården, på 737 kvadratmeter, kombinerar både naturlig skönhet och möjligheter för trädgårdsintresserade. Här finns även en praktisk friggebod och en elbilsladdare, vilket gör det enkelt att leva miljövänligt och bekvämt. Området bjuder på fina promenadvägar och närheten till Västersjön, som ligger på bekvämt cykelavstånd, gör detta till ett paradis för naturälskare och friluftsentusiaster. Detta fritidshus är inte bara ett sommarparadis utan även en perfekt plats för avkoppling året runt. Missa inte chansen att förverkliga dina drömmar om ett fridfullt och naturnära boende!

  • Premium
Ängalagsvägen 390, Båstad, Båstads kommun
Ängalagsvägen 390, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Ängalagsvägen 390, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Ängalagsvägen 390

Gård/Skog
Båstad, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
3 900 000 kr
72 + 50 m²
4 rum
2,6 ha tomt

Välkommen till en trevligt belägen gård strax utanför pittoreska Torekov. Här erbjuds en unik möjlighet att förvärva en fastighet med otaliga användningsområden i en naturskön omgivning. Gården har ett klassiskt bostadshus, perfekt för familjelivet. Dessutom finns ett före detta stall som har inretts med två lägenheter om 3 rum & kök, lämpligt för uthyrning eller generationsboende. Två stora garage idealiska för egna företagaren eller konstnären som behöver plats för verksamheten. Med 2,6 hektar mark i ett sammanhängande skifte finns det gott om utrymme för både djurhållning och odling. Den härliga trädgården är en oas av grönska med ett vackert lusthus, växthus och flertalet fruktträd som skapar en idyllisk miljö. Här kan du njuta av de gröna omgivningarna och samtidigt ha nära till byns bekvämligheter. Denna gård är en dröm för dig som vill kombinera ett naturnära boende med praktiska möjligheter och kanske till och med en liten verksamhet. Här finns allt du behöver för att skapa ditt eget paradis på landet. Charmiga Torekov är lätt att ta till sitt hjärta. En gång strävsamt fiskeläge, nu symbol för skönt sommarliv. Men Torekov har så många ansikten. Vinterns stillhet och storslagenhet. Våren då allt är nyordnat, nysatt, nyutsläppt. Sommarens folkvimmel. Efterlängtad enkelhet varvad med livets högtider. Krispig höstluft ute i naturens skafferi. Ta chansen dröj dig kvar, kom tillbaka, flytta hit. Upplev Torekov Året Runt. Läs gärna mer på torekov.se Välkommen att uppleva denna underbara gård strax utanför Torekov – en plats att trivas på.

  • Premium
Skrigstorpsvägen 51, Båstad, Båstads kommun
Skrigstorpsvägen 51, Båstad, Båstads kommun, bild 2
Skrigstorpsvägen 51, Båstad, Båstads kommun, bild 3

Skrigstorpsvägen 51

Gård/Skog
Båstad, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
10 500 000 kr
118 m²
4 rum
18,4 ha tomt

Charmig Bostad Den nyligen renoverade bostaden på 118 kvm erbjuder fyra rum och kök, utformade med omtanke och stil. Här finner du ljusa, rymliga ytor och moderna bekvämligheter som ger dig och din familj en harmonisk och bekväm vardag. Energieffektiv Uppvärmning Gården är utrustad med en ny luft-vatten värmepump, vilket inte bara ger ett behagligt inomhusklimat året runt, utan också håller driftskostnaderna på en imponerande låg nivå. Ett miljömedvetet val som gör gott för både plånboken och miljön. Mångsidiga Möjligheter För den djurintresserade eller den som drömmer om att bedriva egen verksamhet finns här ett rymligt stall och en stor loge. Möjligheterna är många, oavsett om du vill hålla hästar, starta en småskalig lantbruksverksamhet eller kanske omvandla utrymmena till något helt annat – som en ateljé, verkstad eller festlokal. Naturens Lugna Omfamning Omgiven av ett böljande landskap, erbjuder denna gård en fridfull och naturnära tillvaro. Här kan du njuta av promenader på egen mark, odla egna grödor eller bara slappna av och låta själen vila i den storslagna naturen. Perfekt Läge Trots den lantliga idyllen har gården ett bekvämt avstånd till närmaste samhälle med service och skolor, vilket gör den idealisk för barnfamiljen eller för den som önskar bo på landet utan att ge upp stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska gård – en plats där drömmar om ett harmoniskt och naturnära liv kan bli verklighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv denna unika pärla på landet!

  • Premium
Höjaholm 528 Sigridstorp, Örkelljunga, Örkelljunga kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Höjaholm 528 Sigridstorp, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 2
Höjaholm 528 Sigridstorp, Örkelljunga, Örkelljunga kommun, bild 3

Höjaholm 528 Sigridstorp

Villa
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
3 650 000 kr
156 + 44 m²
4 rum
10 032 m² tomt

Välkommen till Höjaholm 528 - en idyllisk villa på landet där komfort möter naturens skönhet. Denna underbara fastighet består av en vacker villa på 156 kvm samt en charmig gäststuga på 66 kvm. Gäststugan erbjuder goda möjligheter för dags- eller veckouthyrning (se booking.com) och kan generera en extra inkomst eller fungera som en bekväm plats för gäster eller generationsboende. I trädgården finns en inbjudande swimmingpool med pooltak och ett rymligt pooldeck – perfekt för lata sommardagar och poolpartyn. Dessutom finns en avkopplande spaavdelning med pool, bastu och relax, samt en festlokal som även kan användas som gästrum. För de kalla vinterkvällarna kan du njuta av värmen från de två öppna spisarna, båda utrustade med braskassetter. Allrummet utmärker sig med ett stort burspråk och sin förtrollande stjärnhimmel som skapar en magisk atmosfär för familj och vänner. Köket i öppen planlösning med allrummet har både en effektiv induktionshäll och en praktisk vedspis. Bad- och sandstränder finns i närbelägna Hultasjön och Vemmentorpasjön. Höjaholm 528 erbjuder allt du kan önska för en avkopplande och lyxig livsstil på landet. Välkommen att uppleva denna pärla – ditt drömhem väntar. Örkelljunga erbjuder det bästa av två världar: en fridfull atmosfär och närhet till större städer. Med sitt natursköna läge mitt i vackra Skåne är det en perfekt plats för dig som söker ett lugnare tempo utan att kompromissa med bekvämligheter. I Örkelljunga finns allt du behöver för en bekväm vardag. Affärer och små butiker som bidrar till den genuina småstadskänslan. För den friluftsintresserade finns det fantastiska möjligheter att utforska skog och mark, med vandringsleder, cykelstigar, sjöar och fiskevatten i närheten. Söker du avkoppling eller aktivitet finns också idrottsanläggning och ett modernt bibliotek med kulturella evenemang. Läs gärna mer på orkelljunga.se

  • Premium
  • Uteplats
Vejbystrandsvägen 471, Vejbystrand, Ängelholms kommun

Vejbystrandsvägen 471

Villa
Vejbystrand, Ängelholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
7 250 000 kr
159 + 58 m²
6 rum
1 887 m² tomt

Välkommen till denna idylliska pärla! Vejbystrandsvägen 471 är ett charmigt korsvirkeshus med anor från 1852, som andas lantlig harmoni. En boyta på 159 kvm och en biyta på 54 kvm fördelat på 6 rum och kök, och som inbringar gott om plats för både familj och gäster. Huset erbjuder två bekväma badrum, vilket är ett praktiskt inslag i vardagen. Fastigheten är omgiven av en generös tomt på 1887 kvadratmeter, perfekt för den som älskar trädgårdsarbete eller vill skapa t.ex. en lekfull utomhusmiljö för barnen. Från det isolerade uterummet, som idag används årets runt som matplats, kan du njuta av en underbar vy över de skånska slätterna, vilket ger dig en känsla av lugn och avskildhet. Fastigheten har en ypperlig potential för att sätta egen prägel där man bland annat kan välja att renovera logen, och utöka boytan på både botten- och ovanplan.   För den som har ett intresse för bilar, det mekaniska eller kanske till och med eget företagande, finns här en fantastisk möjlighet. Ett separat stort garage på ca 96 kvm med badrum, kontor och loft vilket gör det till den perfekta platsen för att driva en verkstad. Möjligheten finns att justera byggnaden efter ditt företags behov. Vill du istället har en extra inkomstkälla så kan du hyra ut garaget.   Under 2 km till havet, cykelavstånd till skola och förskola samt goda pendlingsmöjligheter till Ängelholm och Helsingborg, via både kollektivtrafik och bil. Besiktning, areamätning och energideklaration är utfört, protokollen finns hos mäklaren.   Vejbystrandsvägen 471 en fantastisk fastighet, som erbjuder en perfekt balans mellan lantlig charm och bekvämlighet. Med välplanerade ytor, vacker natur och möjligheter att förverkliga dina intressen, är det här hemmet för dig som söker något utöver det vanliga. Välkommen på visning för att uppleva den lantliga känslan och allt detta hem har att erbjuda!

  • Plus
  • Uteplats
Örkelljungavägen 477, Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30

Örkelljungavägen 477

Gård/Skog
Munka-Ljungby, Ängelholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
10 995 000 kr
200 + 10 m²
6 rum
39,3 ha tomt

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen om en egen hästgård på ca 40 hektar betesmark och skog. Belägen i Munka-Ljungby strax utanför Ängelholm, med en lantlig omgivning och närhet till skog och natur. Här har du dina egna promenadstråk från fastigheten, och flera inslag av vardagslyx utan att behöva lämna hemmet. Bostadsbyggnad från 1991 på 1 1/2-plan med delvis källare. Utrustat med bergvärmepump, luft/vattenvärmepump, solceller och två eldstäder samt ventilation via mekaniskt frånluftssystem, för låga driftskostnader och behaglig värme. Fyra sovrum, ett badrum på varje plan med dusch. Stora sällskapsytor på båda planen, samt ett rymligt uterum med utgång till trädäck och pool. Poolen värms via bergvärmen. I dagsläget har ägarna egna får och hästar på gården men hyr även ut boxplatser. Stall och loge med totalt nio boxar samt isolerad sadelkammare med värme. Vinter- och sommarhage i anslutning till stallet och logen. Garage och mindre stall med två boxar där man även har möjligheten att göra om ovanvåningen till kontor eller gästrum. På tomten finns även ett renoveringsobjekt som har potential att bli ännu en bostad, antingen för den stora familjen, för gästerna eller för uthyrning. Fastigheten ligger ca 20 min bilfärd från centrala Ängelholm och ca 30 min bilfärd till centrala Helsingborg. Möjlighet att driva företag hemifrån och fortsätta hyra ut boxplatser för en extra inkomst. Varmt välkomna att kontakta oss vid frågor och information, gällande skogsbruksplan samt bokning av visning.

  • Plus
  • Uteplats
Skogvaktarevägen 18, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Skogvaktarevägen 18

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
900 000 kr
57 + 48 m²
4 rum
2 066 m² tomt

Denna charmiga fritidsstuga i suterräng är det perfekta tillflyktsortet för avkoppling och njutning av naturen. Med en boyta på 57 kvm och en biyta på 48 kvm erbjuder detta hem bra med utrymme för familjen eller vännerna. Inuti möts du av en ljus och öppen planlösning där det nyare köket blir hjärtat i hemmet. Den mysiga braskaminen skapar en varm och inbjudande atmosfär, perfekt för svala kvällar eller vinterdagar. Ta steget ut genom dörrarna till den överbyggda balkongen och njut av utsikten över den stora lummiga tomten som omger huset. Här finns gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i naturens sköte. För de soliga dagarna är närheten till Åsljungasjön och dess fina badstrand ett stort plus. Och med fantastiska strövområden precis runt hörnet finns det alltid möjlighet till härliga promenader eller utflykter i naturen. Dessutom ligger Örkelljunga centrum bara ca 8 minuter bort, vilket ger bekvämt nära till mataffärer, restauranger och andra bekvämligheter.

  • Plus
Ångbåtsvägen 1, Unnaryd, Hylte kommun

Ångbåtsvägen 1

Tomt
Unnaryd, Hylte kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
500 400 kr
1 112 m² tomt

Välkommen till Ångbåtsvägen 1. Bästa läge vid sjön Unnen för ditt nya drömboende. Här finns byggrätt på 220 kvm med en fantastisk sjöutsikt och badrocksavstånd till stranden. Ett unikt tillfälle att kunna bo vid stranden och ha möjlighet till utbudet av alla kultur-, natur-, och fritidsaktiviteter som erbjuds. Dessutom är V/A, el och gata redan framdragen till tomtgräns. I den sjörika östra delen av Hylte kommun har småländska Unnaryd, med sin vackra landsbygd, utvecklats till ett viktigt centrum för turism och entreprenörskap. I Unnaryd finns förskola, skola, fritidshem och bibliotek. För fritiden finns sporthall, fotbollsplaner, tennisbana, boulebana, gym och padelhall. Dessutom en stark hantverkstradition. Unnaryd kan även stoltsera med en egen badstrand mitt i samhället och en skidbacke. Idag bor cirka 800 personer i Unnaryd. (Läs gärna mer på www.unnaryd.com). Sjön Unnen är känd för sina fina vatten och goda fiskemöjligheter. Här fiskar du både abborre, gös och gädda. Naturen upplever du som bäst när du glider fram på sjön. Kanske en tidig morgon när du provar fiskelyckan. Oavsett om du föredrar ett dopp, att ta dig runt med båt eller ströva i naturen. Här finns något för alla som gillar fridfull natur och ett rikt djurliv. Har du tur, så kan du även hitta blåbär och kantarell och kanske få syn på en älg eller fiskgjuse i skogarna kring Unnen. (Läs gärna mer på www.ifiske.se).

Södergatan 42, Ekeby, Bjuvs kommun

Södergatan 42

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
1 495 000 kr
145 m²
5 rum
835 m² tomt

Välkommen till denna fina 1½-plansvilla belägen på bekväma Södergatan 42 i Ekeby. Med en generös boarea på 145 kvm och en imponerande tomtarea om 835 kvm erbjuder denna fastighet den perfekta balansen mellan utrymme och bekvämlighet. Detta hem erbjuder fem rymliga sovrum, två badrum och terrass vilket gör det idealiskt för både den växande familjen och de som värdesätter extra utrymme för gäster eller arbetsutrymme. Egendomen kompletteras av en carport med en generös uppfart vilket ger möjlighet för parkering av flera fordon. Utanför huset finner man en välskött trädgård som erbjuder utrymme för lek, avkoppling eller trädgårdsarbete. Ekeby är beläget strax utanför Helsingborg, med utmärkta bussförbindelser som knyter samman området med stadens centrum. Byn erbjuder en rik variation av bekvämligheter, inklusive närhet till vårdcentral, skolor och livsmedelsbutik. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och boka din visning!

Björkgatan 5, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Björkgatan 5

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
275 000 kr
808 m² tomt

Byggklar tomt med beviljat bygglov, gångavstånd till Fedingesjön och härlig natur.

Fogdarps Ängar, Båstad, Båstads kommun

Fogdarps Ängar

Gård/Skog
Båstad, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
1 200 000 kr
3,7 ha tomt

3,6 ha åkermark med tillfredställande dränering. Säljes via anbud. Kontakta mäklaren för mer info.

Visar alla 11