Mäklare Bo Qvarnerup

Bo Qvarnerup

Om mig

Vi på Svensk Fastighetsförmedling har branschens starkaste varumärke med en gedigen historia att hjälpa folk ”hitta hem”. Med hjälp av vårt arbetssätt och unika tjänster har vi de bästa förutsättningarna att hitta fler starka köpare till just din fastighet. Min målsättning är att ni som säljare och köpare ska vara så nöjda med vår affär att ni självfallet vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Körsbärsvägen 40, Ängelholm, Ängelholms kommun
  • Budgivning pågår

Körsbärsvägen 40

Radhus
Ängelholm, Ängelholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
3 100 000 kr
148 + 25 m²
6 rum
498 m² tomt

Välkommen till detta 1½-plans kedjehus, med en boarea på 148 kvm, erbjuder en livsstil i ett avslappnat och populärt område. Med 6 rum och kök är detta hem perfekt för den växande familjen eller de som söker extra utrymme. Det vidbyggda garaget på 25 kvm ger praktisk förvaring. Du kommer att älska det stora inglasade uterummet, perfekt för avkoppling eller sociala sammankomster året runt. Den lättskötta hörntomten på 498 kvm erbjuder flera trevliga uteplatser, perfekta för att njuta av soliga dagar eller skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Och med närheten till förskola och allmänna kommunikationer blir vardagen smidig och bekväm.

  • Plus
Malmros väg 5B, Pappersbruket, Klippans kommun
  • Budgivning pågår
Malmros väg 5B, Pappersbruket, Klippans kommun, bild 2
Malmros väg 5B, Pappersbruket, Klippans kommun, bild 3

Malmros väg 5B

Lägenhet
Pappersbruket, Klippans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Klippan
750 000 kr
97,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 219 kr/mån
7 692 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga bostadsrättsvilla i 1½-plan med källare och stor inhägnad trädgårdstomt! Området har anor tillbaka till början av 1900-talet då husen utgjorde arbetarbostäder till de som arbetade på Pappersbruket. Under 1980-talet renoverades husen och gjordes om till bostadsrätter. Här möts man av ett härligt ljusinsläpp via de stor höga fönsterna och med en generös takhöjd på ca 2,70 meter så blir man snabbt bortskämd med rymden i rummen på bottenvåningen. Vackra detaljer såsom den breda genuina trätrappan som möter en när man kommer in i hallen eller de breda fönsterbänkarna som påminner om svunna tider. Här har man möjlighet att sätta sin egna prägel då bottenvåningen består av en öppen, ljus och luftig planlösning och en ovanvåning med även här en generös takhöjd och med ingång till två sovrum. Under sommarens ljumma kvällar kan man njuta av den stora stensatta uteplatsen i trädgården eller varför inte njuta av förmiddagssolen på tralldäcket intill verandan? Trädgården ger den trädgårdsintresserade stora möjligheter att skapa sin egen lilla oas med tex trädgårdsland, växthus eller dylikt. Känner man för att utforska området finns vackra strövområde inom bara några minuters gångavstånd i samband med Skytteskogen samt med Rönne å ringlandes i skogskanten. Välkomna att boka tid för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Björkgatan 5, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Björkgatan 5

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
275 000 kr
808 m² tomt

Byggklar tomt med beviljat bygglov, gångavstånd till Fedingesjön och härlig natur.

Fogdarps Ängar, Båstad, Båstads kommun

Fogdarps Ängar

Gård/Skog
Båstad, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
1 200 000 kr
3,7 ha tomt

3,6 ha åkermark med tillfredställande dränering. Säljes via anbud. Kontakta mäklaren för mer info.

Sågarevägen 2, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Sågarevägen 2

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 550 000 kr
126 m²
4 rum
1 145 m² tomt

Nybyggd 1 plans villa på 126 kvm, 4 rum och kök (inredning saknas). Helkaklat badrum med toalett, dusch och handdukstork. Vattenburen golvvärme i hela huset (panna saknas), Stomme av Ytong block ger låga driftskostnader och bra klimat i huset. Tomt på naturskönt områden 1145 kvm, granne med skogen. Friluftsliv och vistelse i naturen är en del av vardagen. Det finns gott om sjöar i närheten och det 162 m höga berget Åsljunga Klint erbjuder en fantastisk utsikt. Närheten till E4:an medför goda pendlingsmöjligheter och kollektivtrafiken tar pendlare till Helsingborg och Markaryd.

Visar alla 5