Mäklare Bo Qvarnerup

Bo Qvarnerup

Om mig

Vi på Svensk Fastighetsförmedling har branschens starkaste varumärke med en gedigen historia att hjälpa folk ”hitta hem”. Med hjälp av vårt arbetssätt och unika tjänster har vi de bästa förutsättningarna att hitta fler starka köpare till just din fastighet. Min målsättning är att ni som säljare och köpare ska vara så nöjda med vår affär att ni självfallet vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kvarnvägen 39, Åstorp, Åstorps kommun

Kvarnvägen 39

Gård/Skog
Åstorp, Åstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
Pris saknas
15,5 ha tomt

Välkommen till denna unika möjlighet att äga en fantastisk gård med 15 hektar mark! Denna egendom har allt du kan önska dig . Låt oss ta en närmare titt på vad den har att erbjuda: Boende: Modernt bostadshus med 5 rymliga rum och kök, perfekt för en familj att trivas i. Ett stort och härligt kök med öppen planlösning som gör det till hjärtat i hemmet. Vardagsrum i vinkel som skapar en inbjudande och trivsam atmosfär. En öppen spis med insats för mysiga vinterkvällar. 2 helkaklade badrum som ger bekvämlighet och lyx. Ett inbjudande inglasat uterum där du kan njuta av naturen året runt. Källare med tvättstuga, torkrum och matkällare - optimal för ordning och reda. Fastighetsfunktioner: Ett rymligt dubbelgarage för att säkert parkera dina fordon. Ett förråd för att organisera ditt bohag och trädgårdsredskap. En loga som kan användas för många ändamål, inklusive lagring eller som en kreativ plats. Tidigare stall som för närvarande används som förråd, vilket ger extra utrymme för dina behov. En isolerad maskinhall-verkstad med stora portar, idealisk för alla typer av projekt. En separat verkstadsbyggnad och kontor-lager för affärsändamål eller hobbyverksamhet. Denna underbara gård är belägen på hela 15 hektar mark, vilket ger dig möjligheter att förverkliga dina drömmar om en naturnära livsstil. Oavsett om du är en naturälskare, en entreprenör eller en familj som söker det perfekta hemmet, så kommer denna fastighet att överträffa dina förväntningar. Missa inte chansen att äga denna drömliknande egendom. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck allt denna gård har att erbjuda. Det är en investering i ditt framtida välbefinnande och en möjlighet du inte vill missa!

  • Plus
Björkgatan 5, Örkelljunga, Örkelljunga kommun

Björkgatan 5

Tomt
Örkelljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
275 000 kr
808 m² tomt

Byggklar tomt med beviljat bygglov, gångavstånd till Fedingesjön och härlig natur.

Fogdarps Ängar, Båstad, Båstads kommun

Fogdarps Ängar

Gård/Skog
Båstad, Båstads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm
1 200 000 kr
3,7 ha tomt

3,6 ha åkermark med tillfredställande dränering. Säljes via anbud. Kontakta mäklaren för mer info.

Sågarevägen 2, Åsljunga, Örkelljunga kommun

Sågarevägen 2

Villa
Åsljunga, Örkelljunga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örkelljunga
2 550 000 kr
126 m²
4 rum
1 145 m² tomt

Nybyggd 1 plans villa på 126 kvm, 4 rum och kök (inredning saknas). Helkaklat badrum med toalett, dusch och handdukstork. Vattenburen golvvärme i hela huset (panna saknas), Stomme av Ytong block ger låga driftskostnader och bra klimat i huset. Tomt på naturskönt områden 1145 kvm, granne med skogen. Friluftsliv och vistelse i naturen är en del av vardagen. Det finns gott om sjöar i närheten och det 162 m höga berget Åsljunga Klint erbjuder en fantastisk utsikt. Närheten till E4:an medför goda pendlingsmöjligheter och kollektivtrafiken tar pendlare till Helsingborg och Markaryd.

Visar alla 4