Mäklare Maria-Therese Hagelberg

Maria-Therese Hagelberg

Om mig

Med en bakgrund från idrottsvärlden och en rejäl vinnarskalle, är jag redo att ta mig an era försäljningar i samma anda. Lägg sedan på över ett årtionde i servicebranschen inom hotell, restaurang och sälj så hittar ni en väldigt driven mäklare med mycket erfarenhet av människor i alla typer av miljöer. Jag har bott i Åre i många år och känner till både området och människorna som bor här. Jag älskar balansen mellan lugnet i naturen och den aktiva by som Åre är. Väntar på att höra från er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tegefjäll Nedre Bäcken 2C, Åre, Åre kommun
Tegefjäll Nedre Bäcken 2C, Åre, Åre kommun, bild 2
Tegefjäll Nedre Bäcken 2C, Åre, Åre kommun, bild 3

Tegefjäll Nedre Bäcken 2C

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 200 000 kr
52 m²
4 rum
vån 1/2
1 425 kr/mån
42 308 kr/m²

Här har ni möjlighet att skapa er fjälldröm med plats för familj och vänner och bra läge i Tegefjäll. Här tar du på dig pjäxorna och går en kort bit till Tegeliften eller skidbussen som tar dig till Åres skidsystem. Här bor du bekvämt med en liten bra förening, plats för många och närhet till allt. - Fint läge med gångavstånd till lift & skidbuss - Stabil mindre förening - Plats för hela familjen - Tegefjälls fina naturområden - Gång/cykelavstånd till Åre Bostaden erbjuder tre sovrum med plats för 6-7 bäddplatser och en rymlig hall med garderober och torkskåp. Den öppna ljusa planlösningen i vardagsrummet/köket med utsikt i söderläge bjuder in till sociala kvällar både sommar som vinter. För extra trevnad finns en braskamin som också är ett bra tillskott för de riktigt kyliga nätterna under vintermånaderna. Köket är fullt utrustat och har plats för ett stort matbord, det leder sedan ut till en trevlig mindre altan i söderläge med fin utsikt över fjällvärlden. Bostaden har också ett badrum med bastu som passar bra för frusna pjäxfötter. Utanför entrén finns ett mindre skidförråd och det ingår en parkeringsplats framför huset, samt en gemensam vallabod på tomten för medlemmar i föreningen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Tegebäcksvägen 1B, Åre, Åre kommun
  • Fre 9 aug kl 16:00
Tegebäcksvägen 1B, Åre, Åre kommun, bild 2
Tegebäcksvägen 1B, Åre, Åre kommun, bild 3

Tegebäcksvägen 1B

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
2 750 000 kr
70 m²
4 rum
vån 2/2
5 718 kr/mån
39 286 kr/m²

Välkommen till en bostad där du kan känna dig som hemma, med grannar bredvid och naturen runt hörnet för alla aktiva dagar. I Nyvallen passar det minst lika bra att bo permanent som fritidsboende då området passar de flesta. Med närhet till skidbackar, cykelavstånd till Åre by och fina promenadstråk och vandringsleder direkt från lägenheten, förstår man varför så många valt att bosätta sig här. Den här bostaden är smart planerad där många får plats med sina tre sovrum och öppna planlösning. Det bästa är nog den stora balkongen i söderläge där man kan njuta av solen och den vackra utsikten. Interiören mellan kök och vardagsrum tillsammans med ljusinsläpp från tre håll bjuder in till en härlig social yta där man trivs. Här får du också ett stort badrum med alla bekvämligheter inklusive bastu och tvättmaskin, samt ytterligare en separat toalett. Stor hall med bra förvaring och extra förråd nedanför entré för en bekymmersfri vardag. Till lägenheten hör också en parkeringsplats med motorvärmaruttag, samt är det beställt för elbilsladdare och krävs endast att köpa till adapter. - Permanent eller fritidsboende - Fri utsikt över Renfjället - Utrymme för familj & vänner - Närhet till liftar i Tegefjäll och skidbuss - Cykelavstånd till Åre by - Fina naturområden direkt från bostaden Välkommen att höra av er för mer information kring bostaden!

  • Premium
  • Balkong
Kabinbanevägen 22, Åre, Åre kommun
Kabinbanevägen 22, Åre, Åre kommun, bild 2
Kabinbanevägen 22, Åre, Åre kommun, bild 3

Kabinbanevägen 22

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
3 450 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/5
3 186 kr/mån
82 143 kr/m²

Varmt välkomna till denna riktigt bra belägna lägenhet i Mitt i Åre huset, så nära du kan komma allt Åre by har att erbjuda med gångavstånd. Ta på dig pjäxorna direkt i dörren på morgonen och promenera till närmaste lift, när du sedan ska hem efter en härlig dag i backen åker du skidor hela vägen ner till huset igen. Du har krypavstånd till hela Åres uteliv och restauranger, och tar dig smidigt upp med tåget om du vill lämna bilen hemma. - Läget, läget, läget - Välplanerad bostad - Bra förening - Bastu och balkong - Närhet till allt i Åre - Fri från uthyrningsavtal Den här bostaden har allt du behöver för en bekväm vistelse i Åre. Med sina två väldisponerade sovalkover och rymliga vardagsrum får många plats. Köket är fint och har plats för ett stort matsalsbord. Du får ett badrum med bastu för de kalla vinterdagarna. I hallen finns två garderober och ett extra rymligt förråd med torkskåp. Från den öppna planlösningen i vardagsrum/kök leder dörren ut till en rymlig balkong med utsikt över Åres skidbackar. Utöver förvaringen i bostaden finns ytterligare ett ägarförråd, skidförråd , samt tvättstuga i huset. Behöver du parkering vid din vistelse finns det att boka separat. Du får som medlem i föreningen också 25% på liftkort via Skistar för make/make och hemmavarande barn som ett extra plus i kanten. Vill du bo med bekvämt avstånd till allt i Åre så är du välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
G:a Högåsvägen 110, Mattmar, Åre kommun

G:a Högåsvägen 110

Villa
Mattmar, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
950 000 kr
84 + 79 m²
3 rum
1 806 m² tomt

I Mattmar med en fin tomt i söderläge intill en porlande bäck, har du nu chansen att påbörja en spännande resa mot att skapa ditt framtida drömboende. Mattmar är en plats där du kan leva och växa, omgiven av naturens lugn och med bra pendlingsavstånd till både Östersund och Åre. Ett samhälle där man lär känna sina grannar och kan njuta av fjäll och den avslappnade livsstilen i Jämtland. Fastigheten öppnar upp för möjligheten att anpassa och designa hemmet precis som du vill ha det utifrån behov och önskemål. Det här renoveringsprojektet kan bli en investering i livskvalitet för framtiden. Fastigheten erbjuder i dagsläget två våningar där övervåningen är inredd med två rymliga sovrum, allrum med utgång till altanen, kök i originalskick och badrum. Källaren med entré, garage, pannrum, tvättstuga och förvaringsytor. En altan i söderläge för middagar ute på sensommarkvällar. Tomten har möjligheter till odling och gräsmatta samt plats för flera bilar. En fastighet med oändliga möjligheter för den händige och inspirerade. - Fin tomt med söderläge - Chans till att förverkliga din bostadsdröm - Bra pendlingsmöjligheter - Naturnära och trevligt samhälle Fastigheten säljes i befintligt skick. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Åre Strand 5B4 v52, Åre, Åre kommun

Åre Strand 5B4 v52

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
140 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/2
288 kr/mån
2 456 kr/m²

Här erbjuds en lägenhet på Åre strand med närhet till alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Andelsrätten vecka 52, som ofta infaller jul eller nyår, ger rättigheten att varje år nyttja lägenheten eller hyra ut den. Lägenheten kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter utomlands för den som gillar att resa. Åreandelarna representerar höga poängvärden vilket gör att en vecka i Åre kan bli flera veckor på annan destination. Lägenheten har ett sovrum, allrum och kök i öppen planlösning, badrum med bastu och tvättmaskin samt gästtoalett. I allrummet finns utgång till balkong. Det finns även ett sängskåp i vardagsrummet där säng kan fällas ned vilket gör att lägenheten erbjuder 4 bäddplatser. Vi er vistelse ingår sänglinne, handdukar och slutstädning. * Jul eller nyår i Åre * Bekymmersfritt andelsboende * P-plats * Vid anslutning till RCI ger lägenheten 102 000 poäng I anslutning till lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor samt ett gemensamt cykelförråd för huslängan. Parkering som hör till andelsrätten, där parkeringsplatsen har elstolpe, finns även det i anslutning till huslängan. Från Åre Strand är det bekvämt gångavstånd till tågstationen och via gångbro från Holiday Club tar ni er lätt över till stationsbyggnaden, som även har mataffär, och vidare upp mot Åre torg. Runt torget finns ett flertal restauranger, butiker och all annan service som finns tillgänglig. Från Åre torg når ni också Åre bergbana som tar er vidare upp i backarna. Bilderna på hemsidan och prospekt är från typlägenhet och kan innehålla tillval och ändringar. Allmänt om upplägget Den som förvärvar en ”andel” förvärvar rent juridiskt en ideell andel av en bostadsrätt i en bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen äger fastigheten i vilken lägenheten som är upplåten med bostadsrätt är belägen. Varje bostadsrätt ägs gemensamt av ett antal bostadsrättshavare som sinsemellan ingått ett samäganderättsavtal i vilket bl a bostadsrättshavarnas inbördes förhållanden regleras.. I samband med att man förvärvar en andel ansluter man sig även till samäganderättsavtalet samt till ett serviceavtal med Skistar som bl a reglerar skötsel och underhåll av lägenheten. Andelen är kopplad till nyttjandet en specifik vecka genom samäganderättsavtalet. När en andel säljs på sätt som görs i detta fall så klassas andelen även som sk. tidsdelat boende, vilket bl a medför att säljaren får en omfattande informationsskyldighet enligt Lag (2011:914) om konsumentskydd vid avtal om tidsdelat boende eller långfristig semesterprodukt. Detta påverkar inte det faktum att andelen är en ideell andel av en bostadsrätt och den konsument som köper en sådan andel kommer inte i sin tur lyda under den lagen vid en eventuell vidareförsäljning, utan i det skede är det fråga om en ”vanlig” ideell andel av en bostadsrätt. Dock regleras det i samäganderättsavtalet att en innehavare av en sådan andel måste säkerställa att en ny innehavare ansluter sig till samäganderättsavtalet. Vid anslutning till RCI; anslutningsavgift är 5000kr, årsavgift 1210kr

Årevägen 150 lgh E919 v8, Åre, Åre kommun

Årevägen 150 lgh E919 v8

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
517 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1
257 kr/mån
6 082 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva v 8 i Skistar Vacation Club! Här har du och familjen möjligheten av att årligen njuta av sportlovet i Skandinaviens största skidort Åre. Mitt emellan Åre torg och VM8:an ligger denna stilrena andelsrätt. Lägenheten ligger med egen entré utifrån vilket gör att du slipper så väl trappuppgång som hiss. På 85kvm inryms kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum samt två badrum varav det ena med bastu. Lägenheten genomsyras av så väl stilrena materialval som funktionalitet. Boendet är bäddat och klart vid incheckning för att ni smidigt ska kunna checka in och njuta av er semester. Dessutom behöver ni inte städa vid utcheckning. *v8 *6+2 bäddar *Husdjurstillåten *Bastu *Modern standard *Nära till allt *Parkering Åre bjuder på storslagna fjällupplevelser men även en puls som för tankarna till storstaden! Här finner ni ett utbud av välrenommerade restauranger, mysiga caféer och butiker. Åre Village ligger på promenadavstånd från Åre Torg och 650 m från tågstationen och närmaste mataffär. Till skidsystemet är det 450 m. Observera att lgh E919 ej har balkong.

  • Plus
Årevägen 150 lgh E919 v1, Åre, Åre kommun

Årevägen 150 lgh E919 v1

Lägenhet
Åre, Åre kommun
Svensk Fastighetsförmedling Åre
636 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1
385 kr/mån
7 482 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva nyårsveckan i Skistar Vacation Club! Här har du och familjen möjlighet att fira nyår varje år tack vare förmånlig ankomst den 27/12 varje år. Eftersom utcheckningen är söndag v1 innebär det att ni har möjligheten att vistas i boendet minst en vecka varje år. Lägenheten ligger med egen entré utifrån vilket gör att du slipper så väl trappuppgång som hiss. På 85kvm inryms kök och vardagsrum, tre rymliga sovrum samt två badrum varav det ena med bastu. Lägenheten genomsyras av så väl stilrena materialval som funktionalitet. Boendet är bäddat och klart vid incheckning för att ni smidigt ska kunna checka in och njuta av er semester. Dessutom behöver ni inte städa vid utcheckning. *Nyårsveckan *6+2 bäddar *Husdjurstillåten *Bastu *Modern standard *Nära till allt *Parkering Åre bjuder på storslagna fjällupplevelser men även en puls som för tankarna till storstaden! Här finner ni ett utbud av välrenommerade restauranger, mysiga caféer och butiker. Åre Village ligger på promenadavstånd från Åre Torg och 650 m från tågstationen och närmaste mataffär. Till skidsystemet är det 450 m. Observera att denna lägenhet ej har balkong.

  • Plus

Visar alla 7