Svensk Fastighetsförmedling Årjäng

Svensk Fastighetsförmedling Årjäng

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
SÖDRA STRÖM 1:86 , Årjäng, Årjängs kommun

SÖDRA STRÖM 1:86

Villa
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
700 000 kr
16 m²
1 rum
1 179 m² tomt

Här finner du ett fritidshus beläget mindre än ett stenkast från den härliga lilla sjön. Med en stor och härlig uteplats har du en perfekt plats att njuta av sjöns spegelblanka yta och de rogivande ljuden från naturen omkring dig. Här finns en oerhörd potential att skapa ditt alldeles egna lilla paradis. Oavsett om du drömmer om en fridfull reträtt eller en plats för äventyr och upptäckter, så ger denna plats dig möjligheten att förverkliga dina visioner i Glaskogens naturvårdsområde. Ta chansen att bli ägare till denna underbara plats och skapa minnen som varar livet ut. Njut av den naturliga skönheten och lugnet som denna plats har att erbjuda och låt din fantasi flöda fritt!

Björkeviken 101, Holmedal, Årjängs kommun
 • Sön 2 jun

Björkeviken 101

Villa
Holmedal, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
2 950 000 kr
180 m²
5 rum
3 430 m² tomt

Med en idyllisk placering nära sjön erbjuder denna egendom en unik möjlighet att uppleva harmoni och skönhet varje dag. Villan rymmer inte bara tre rymliga sovrum, utan det finns också potential att enkelt omvandla till fyra sovrum om behovet skulle uppstå. Här finns gott om plats för hela familjen eller för att välkomna gäster med bekvämlighet och stil. De generösa ytorna inbjuder till avkoppling och gemenskap. Här kan du njuta av ljuset som strömmar in genom fönstren och låta dig förföras av den vackra sjöutsikten som omger dig. På tomten finns också en charmig jordkällare, perfekt för förvaring av godsaker från trädgården eller varför inte en vinkällare. Ett sällskapshus med stora fönster mot sjön är en idealisk plats för att umgås och njuta av vyerna i alla väder. Dessutom finns ett rymligt förråd som kan omvandlas till ett inspirerande hobbyrum där du kan låta kreativiteten flöda fritt. Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. En plats där varje dag blir en resa av skönhet och harmoni. Upptäck den perfekta platsen för avkoppling och äventyr! Hundra meter från bostaden finner du en underbar badplats där du kan njuta av sommarsolens värmande strålar och svalkande dopp. Bara 1,5 km bort ligger den vackra hamnen i Holmerudsfors, vilket erbjuder en fantastisk möjlighet att utforska och upptäcka charmiga omgivningar och pittoreska landskap. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om denna enastående egendom och ta steget mot att förverkliga din dröm om sjölivet vid Dalslands kanal!

 • Plus
Kyrkåsvägen 22, Årjäng, Årjängs kommun
 • Tor 23 maj

Kyrkåsvägen 22

Villa
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 000 000 kr
113 + 50 m²
4 rum
958 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma sutterängvilla, belägen längst en mycket attraktiv gata i hjärtat av Årjäng. Med gångavstånd till skola, dagis, båthamnen och centrum erbjuder denna bostad en bekväm och praktisk livsstil. Upptäck att baksidan av denna villa, en plats där du kan njuta av enhärlig utsikt över både sjön Västra Silen och Silbodalsälven, tillsammans med i en härlig kvällssol. Detta är den perfekta platsen att skapa en generös uteplats där du kan njuta av både solnedgången och den trivsamma utsikten. Här kan du njuta av det bästa av tätortslivets bekvämligheter samtidigt som du omges av lugnet och charmen i ett trivsamt bostadsområde. Oavsett om du tar en kort promenad till skolan med barnen eller tar dig till båthamnen för en dag på sjön, så är allt inom bekvämt räckhåll från denna perfekt belägna villa. Ge dig själv och din familj den bästa av både stadsliv och naturskön miljö genom att investera i denna sutterängvilla i Årjäng. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska bostad har att erbjuda!

 • Plus
GÄLNÄS 1:11 , Vårvik, Bengtsfors kommun

GÄLNÄS 1:11

Gård/Skog
Vårvik, Bengtsfors kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
3 000 000 kr
45,6 ha tomt

Beläget vid den vackra Västra Silen, en del av den vackra Dalslands kanalsystemet, erbjuder denna skogsmark en möjlighet till en oas av natur och frid. Med jakt- och fiskerätten kan du njuta av en mängd olika utomhusaktiviteter året runt. På fastigheten finns en ladugård och ett enklare litet hus som har använts för övernattningar. El är framdraget till både ladugården och stugan, vilket gör det bekvämt och lätt att njuta av din tid här. Oavsett om du är ute efter en fridfull tillflyktsort eller en plats för äventyr och utforskning, är detta en perfekta plats. Ta chansen att skapa dina egna minnen och uppleva det bästa av naturen på denna fantastiska fastighet vid Västra Silen!

Töcksmarks-Sanda 1:86 , Årjäng, Årjängs kommun

Töcksmarks-Sanda 1:86

Tomt
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
300 000 kr
1 882 m² tomt

Utforska möjligheten att äga en tomt för fritids- eller permanentboende i Töcksfors Sanda! Med närhet och utsikt till sjön Töck, en del av det vackra Dalslands kanalsystemet, kan du uppleva den lugna skönheten i naturen precis utanför din dörr. Endast cirka 3 km från Töcksfors centrum och 10 km från den norska gränsen erbjuder denna plats en perfekt balans mellan avskildhet och bekvämlighet. I Töcksfors centrum hittar du allt från shoppingcenter och restauranger till butiker och busshållplatser för enkel åtkomst till alla bekvämligheter du behöver. El är framdragen till tomten, vilket gör det ännu enklare att förverkliga dina drömmar om att bygga ditt drömboende här. Ge dig själv möjligheten att utforska och uppleva denna underbara plats - det kan vara precis vad du har letat efter! Ta en tur och kika om detta kan vara platsen för dig!

Lian Ängsgården 1, Årjäng, Årjängs kommun

Lian Ängsgården 1

Gård/Skog
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
5 400 000 kr
10,8 ha tomt

Välkommen till detta paradis för travsport- och ridsportentusiaster! Här erbjuds en unik möjlighet att bo och verka i en miljö som är skräddarsydd för hästlivet. Med en bearbetad träningsbana bara 50 meter från stallet, omges du av möjligheter till träning och ridning på över 6 km väl underhållna spår. Dessutom finns det ett nätverk av grusvägar och skogsstigar som är perfekta för hästturer och andra utflykter. Stallet är rymligt och välskött med 6 boxar, men kan enkelt utökas till 11 boxar. Här finns plats för att ta hand om och träna dina hästar på bästa sätt. Med gångavstånd till Årjängs centrum och närhet till skola och förskola är detta en idealisk plats att bo för hela familjen. För den som är intresserad av att bedriva uthyrning eller för den som behöver extra utrymme finns en lägenhet och en gäststuga som båda kan användas för helårsboende. Denna mångsidiga gård erbjuder också möjligheter för andra ändamål såsom motorsport, jakt och fiske. Området erbjuder också en mängd andra aktiviteter och sevärdheter, inklusive möjligheten till iskörning med häst på Klevaetjärnet bara 2 km bort. För travsportentusiaster finns flera travbanor inom tre timmars körning, inklusive Momarken, Bjerke, Biri, Jarlsberg, Årjäng, Åmål, Arvika, Färjestad, Axvalla, Åby, Ørebro och Forneboda. Oavsett om du är hästägare, travsportentusiast eller bara letar efter en vacker gård med massor av potential och möjligheter, så är detta platsen för dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer och ta nästa steg mot att förverkliga dina drömmar om det perfekta livet på landet.

 • Plus
Kvarnvägen 3, Årjäng, Årjängs kommun

Kvarnvägen 3

Villa
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 100 000 kr
135 m²
4 rum
795 m² tomt

Villa med en yta på 135 kvm och tre sovrum, här finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Ett fristående garage på tomten som ger extra förvaringsmöjligheter och bekvämlighet. Då bostaden är belägen bara en kort promenad från både skola och dagis är detta det perfekta hemmet för den aktiva familjen. Villan erbjuder en fantastisk möjlighet för den som vill sätta sin egen stil och prägel på sitt boende. I området finns även en fin lekpark och nära till härliga strövområden, vilket gör det till en praktisk villa för barnfamiljen. Ta chansen att skapa ditt drömhem med denna trivsamma villa. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt den har att erbjuda!

 • Plus
Barlingshult 41, Silbodal, Årjängs kommun

Barlingshult 41

Gård/Skog
Silbodal, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
5 300 000 kr
91 + 17 m²
3 rum
75,6 ha tomt

Bebyggd skogsfastighet med högt virkesförråd, ca 11 700 m3sk vilket motsvara ca 180 m3sk/ha och stor andel, ca 40 % avverkningsbar skog. Skogen är fördelad på ca 60 % gran, 35 % tall och 5 % löv. Boniteten är beräknad till 6,3 m3sk/ha. Jakrätt i Baringshult VVO. Bra bostadsbyggnad i 1,5 plan och även övriga byggnader, bl.a en gästlägenhet, i bra skick. Fastigheten ligger inom Glaskogens naturreservat och har även strandlinje i Övre Gla samt S:t Ristjärnen. Här finns även ett båthus och fritidsstuga på ofri grund.

 • Balkong
Högsäter Bua 1, Skillingmark, Eda kommun

Högsäter Bua 1

Fritidshus
Skillingmark, Eda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
790 000 kr
52 + 24 m²
3 rum
2 431 m² tomt

Här finns nu chansen att förvärva ett unikt fritidshus från 1800-talet som har ett högt och trevligt läge ca 600 m från Nordsjön som kan erbjuda Er bra fiske och bra bad. Närområdet är magnifikt för den som gillar friluftslivet, kort väg till ett flertal sjöar och direkt närhet till härliga strövområden. Bostaden ligger ca 600 m från den Norska gränsen

 • Plus
Almgatan 4, Årjäng, Årjängs kommun

Almgatan 4

Villa
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
900 000 kr
135 + 80 m²
5 rum
579 m² tomt

Välkomna till Almgatan i Årjäng! Här finner ni ett hus med fyra sovrum och en rymlig källare som ger goda förvarings och hobbymöjligheter. Till centrum är det bara en kort promenad och där finns matbutiker, restauranger, café, busshållsplats och flera mysiga små butiker. Vill du ta en skogspromenad så är inte heller skogen långt bort och där har du ett fint elljusspår. För barnfamiljen så finns en trevlig lekpark en kort promenad bort och det är även nära väg till Tingevi idrottsplats. Välkomna på visning!

Sveavägen 43, Töcksfors, Årjängs kommun
Sveavägen 43, Töcksfors, Årjängs kommun, bild 2
Sveavägen 43, Töcksfors, Årjängs kommun, bild 3

Sveavägen 43

Villa
Töcksfors, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 100 000 kr
70 + 40 m²
4 rum
1 654 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa, perfekt för både permanent boende och fritidsändamål. Belägen centralt med bekvämt gångavstånd till bussförbindelser, köpcentrum och restauranger, erbjuder denna egendom en idealisk livsstil. Nuvarande ägare, med en passion för trädgårdsskötsel, har omvandlat trädgården till en frodig oas av växtliv och skönhet. Här kan du njuta av lugnet och harmonin bland blomstrande växter, grönskande grönska och sol hela dagen. Denna villa erbjuder inte bara en bekväm livsstil och närhet till bekvämligheter, utan också möjligheten att leva i harmoni med naturen som kan nås med en kortare promenad och där du finner fina promenadstigar, bär och svamp. Ca 1,5 km från huset finner du Sandviken som har en fin badplats och är du sugen på shopping så ligger Töcksfors shoppingcenter knappt 1 km från huset och Töcksfors Handelspark ca 2 km bort. Cirka 8 km bort, vid gränsen mellan Sverige och Norge finns Kjölen Sportcenter, en norsk/svensk friluftsanläggning som bjuder på längdskidspår när vintern kommer. Från Töcksfors till Oslo har du ca 10 mil, till Årjäng ca 2,4 mil och till Karlstad ca 12 mil. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om detta underbara hem!

 • Premium
Hän Udden 6, Holmedal, Årjängs kommun

Hän Udden 6

Fritidshus
Holmedal, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
2 800 000 kr
59,8 + 11,7 m²
4 rum

Ägaren Sten kilander nås på 070-5335537 och kommer vara på plats stora delar av påsken. Då är dessa nybyggda stugor det perfekta valet för dig! Med ett läge bara 1,5 timmes bilresa från både Oslo och Karlstad kan du njuta av naturen och lugnet utan att behöva resa långt. Stugorna har inte bara en fantastiskt läge, utan också del i en båtplats längs den magnifika Dalsland-kanalen. Med endast 50 meter till kanalen, kan du utforska dess skönhet och alla möjligheter den har att erbjuda. Oavsett om du vill ge dig ut på en båttur eller bara njuta av den vackra omgivningen, kommer du att uppskatta närheten till vattnet. De 26 milen långa Dalsland-kanalen är känd för sin natursköna skönhet och sina många möjligheter till avkopplande stunder vid vattnet. Här kan du fiska, paddla, eller bara ta långa promenader längs sjökanten och njuta av naturens lugn. Visningsstugor finns tillgängliga i närheten i Hän, så du har möjlighet att uppleva den bekvämlighet och komfort som dessa stugor har att erbjuda. Varje stuga är noga designad för att skapa en avslappnad och fridfull atmosfär, där du kan koppla av och ladda batterierna. Miss inte chansen att äga en stuga vid Dalsland-kanalen och skapa minnen för livet. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning – din dröm om en avkopplande tillflyktsort väntar på dig!

 • Plus
 • Nyproduktion
Västra trättlanda Elverud 3, Blomskog, Årjängs kommun

Västra trättlanda Elverud 3

Lägenhet
Blomskog, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
155 000 kr
74,9 m²
3 rum
5 448 kr/mån
2 069 kr/m²

Välkommen till Elverud 3, som kan bli din oas i vackra Blomskog! Denna praktiska bostadsrätt med 3 rum och kök är det perfekta hemmet för dig som söker lugn och ro i en naturskön miljö. Omgiven av vacker skog och mark lockar Elverud med möjligheten att utforska naturens skatter året runt. Här kan du spendera dagarna med svampplockning och bärplockning, eller helt enkelt njuta av den friska lantluften. Trots den lantliga känslan är bekvämlighet aldrig långt borta. På knappa 20 minuters bilresa når du Årjäng, där du hittar allt från mataffärer till restauranger och butiker. För avkoppling och härliga dagar är sjön Västra Silen bara 5 minuter bort. Här kan hela familjen njuta av en fin badstrand och roliga vattenaktiviteter under sommarmånaderna. För fiskeentusiaster är det bara en kort promenad till flera bra fiskevatten där du kan kasta linan och njuta av stillheten.

 • Plus
SUNDSTABYN 1:90 , Blomskog, Årjängs kommun

SUNDSTABYN 1:90

Gård/Skog
Blomskog, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 600 000 kr
27,2 ha tomt

Upptäck tre vackra skiften av skogsmark som erbjuder förutom en skoglig investering även möjlighet till jakt i två viltvårdsområden på både älg och småvilt. Området är naturskönt och här finns chans till både avkoppling och äventyr . Skogen har en bonitet på 5,4 och det finns ett virkesförråd på ca 4200 M3sk. Kontakta oss idag och låt oss förverkliga dina drömmar om att äga en bit av Sveriges fantastiska skogsmark med bra jaktmöjligheter.

Elverud 4, Blomskog, Årjängs kommun

Elverud 4

Lägenhet
Blomskog, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
145 000 kr
63,4 m²
2 rum
4 580 kr/mån
2 287 kr/m²

Välkomna till Elverud i Västra trättlanda! Här finner ni en trevlig bostadsrätt med 2 rum och kök. Runt ikring finns fin skog och natur med svamp och bär. Till Årjäng är det ca 20 min och där finns mataffärer, restauranger och café. Ca 5 min bort ligger Breviken som har en fin badstrand för hela familjen.

Lärkstigen 28, Årjäng - Centralt, Årjängs kommun

Lärkstigen 28

Villa
Årjäng - Centralt, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 450 000 kr
82 + 70 m²
4 rum
1 204 m² tomt

Villan är belägen på en lugn och trivsam gata med promenadavstånd till det mesta. Villan är praktiskt utformad och har en inredd källare under huset, vilket ger extra yta och möjligheter för olika ändamål. Här finns utrymme för lekrum, arbetsrum eller kanske ett trivsamt hemmabio – endast din fantasi sätter gränserna. Det separat belägna varmgaraget är en dröm för bilentusiaster. Med en imponerande yta på 50 kvm ger det gott om plats för dina fordon. Garaget rymmer även en billyft, vilket inte bara underlättar underhåll utan också adderar en extra touch av lyx till detta fantastiska utrymme. Välj att parkera din bil i skydd av garaget eller använd det extra utrymmet för hobbyverkstad eller förvaring. Här är flexibiliteten och möjligheterna oändliga. Denna villa är inte bara ett hem; det är en investering i en livsstil. Bo på en trivsam gata och njut av fördelarna med både inomhus- och utomhusutrymmen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar.

 • Plus
Knutsbol Intaket 1, Töcksfors, Årjängs kommun
 • Budgivning pågår

Knutsbol Intaket 1

Gård/Skog
Töcksfors, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
3 900 000 kr
23 ha tomt

Utvecklingsbar fastighet med strandlinje i Foxen som är en del av Dalslands kanal, ett soligt och sjönära läge! Här kan man välja att bara bygga till sig själv eller några hus till familjen, eller slutföra detaljplanen med upp till 25 tomter, där arbetet med planen redan är gjort.

Lyssås Södra Berget 1, Karlanda, Årjängs kommun

Lyssås Södra Berget 1

Fritidshus
Karlanda, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 300 000 kr
107 + 44 m²
5 rum
4 000 m² tomt

Söker Ni en lantligt belägen villa och har behov av stora lokaler ? I så fall kan detta vara helt rätt plats för Er. Här finns en ladugård som står på en gjutenplatta om ca 160 kvm, ett garage med spånförråd på ca 80 kvm även denna på gjutenplatta plus loft över hela huset Gäststuga om ca 20 kvm samt att det finns en gammal men mycket stor ladugård som skulle fungera ypperligt som förråd. Läget är högt och solrikt i ett härligt område i en aktiv landsbygd.

 • Plus
Hän Udden 11, Holmedal, Årjängs kommun

Hän Udden 11

Villa
Holmedal, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
4 900 000 kr
101 + 41 m²
6 rum
1 933 m² tomt

1,5 timme från Oslo och 1,5 timme från Karlstad. Vi har inga köer till Töcksfors. Stugorna har del i båtplats och ligger 50 meter från den 26 mil långa Dalsland-kanalen söder om Töcksfors. Visningsstugor finns i både i Hän och Hellerud (Norsk hytteutstilling nord for Oslo) Här kommer Ni kunna njuta av den höga standard som man förknippar med nyproduktion och husets väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem som kräver väldigt lite arbete. Till husets absoluta höjdpunkter hör det underbara köket med öppen planlösning. Även vardagsrummet, med öppen planlösning mot köket och braskamin och fantastisk sjöutsikt, erbjuder något utöver det vanliga. Stora panorama fönster mot sjön. För er som gillar lugn och ro och närhet till grönområden är Holmedal verkligen mitt i prick! Här njuter ni av en fantastisk sjöutsikt över Stora Le som är en del av Dalslands kanal. Båtplats och badmöjligheter ett stenkast från din egen uteplats.

 • Nyproduktion
Lyssås, Årjäng, Årjängs kommun

Lyssås

Gård/Skog
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
3 800 000 kr
80,3 ha tomt

Söker du skogsmark att investera i ? Då har vi nu något som kan intressera dig. Här finns en fastighet på 80 ha varav 72,5 ha är produktiv skogsmark. Som köpare av denna fastighet så får du jakträtt i VVO och tillgång till mark vid Södra Yxsjön.

Prästnäsvägen 22, Töcksfors, Årjängs kommun
 • Budgivning pågår

Prästnäsvägen 22

Villa
Töcksfors, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
3 850 000 kr
132 m²
6 rum

Nu finns möjlighet att bli ägare till denna moderna och trevligt beläget villa, på en lättskött tomt, högt och soligt på Prästnäset som ligger i sjön Töck och är en del av Dalslands kanal. . Båtbrygga ingår. Sjöutsikt i tre väderstreck. Bostaden är per idag uppdelad i två lägenheter men hela huset kan lätt användas som en lägenhet. Den mindre 2.r.o.k. är för tillfället uthyrd, den nye ägaren väljer själv hur huset skall användas. Det finns en stor potential för uthyrning, det går lätt att få hyresinkomster på minst 10 000 kr per månad.

 • Uteplats
Västanåsvägen 26D, Årjäng - Centralt, Årjängs kommun
 • Budgivning pågår

Västanåsvägen 26D

Lägenhet
Årjäng - Centralt, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
250 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
3 467 kr/mån
3 968 kr/m²

Trevlig bostadsrätt med två rum och kök och en härlig balkong med söderläge. Bostadsrätten ligger i ett omtyckt område med kort avstånd till Årjängs centrum och dess butiker och restauranger. I direkt närhet finns skog som erbjuder härliga strövområden. En kort promenad undan finns även skola och dagis. Lite längre bort men inom promenadavstånd finner du sjön Västra Silen och Årjängs båthamn.

Bustelund, Blomskog, Årjängs kommun

Bustelund

Tomt
Blomskog, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
Pris saknas
1 318 m² tomt

Här säljs en avstyckad tomt med ett härligt läge nära och med utsikt till sjön Lelång som ingår i Dalslands kanalsystem. Tomterna har ett högt läge med fin kvällssol, det är väg till tomtgräns och det finns el. och fiber i närområdet.

Visar alla 23