Mäklare Patrik Andersson

Patrik Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Blomma Nygård 1, Blomskog, Årjängs kommun

Blomma Nygård 1

Villa
Blomskog, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
950 000 kr
123 + 14 m²
5 rum
5 677 m² tomt

Då bostaden är belägen i en idyllisk miljö, är detta hus perfekt för både fritids- och helårsboende. Omgiven av flera sjöar och underbara strövområden är detta en plats där du verkligen kan uppleva naturens skönhet och lugn. Villan har en generös tomt, vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Den fantastiska trädgården blir en förlängning av ditt hem och en plats där du kan koppla av, umgås med vänner och familj eller bara njuta av lugnet. Närheten till sjöar öppnar även upp för många fritidsmöjligheter med bland annat avkopplande fiskeutflykter eller uppfriskande bad i sommarvärmen. Samtidigt ger närheten till strövområden möjlighet till härliga promenader och utforskning av naturen året om. Detta är inte bara en fastighet, det är en livsstil. En möjlighet att fly från stadens brus och omfamna lugnet i naturen. Varje dag blir en möjlighet att skapa minnen och uppleva det bästa av både fritid och helårsliv. Kontakta oss idag för att upptäcka mer om denna unika villa och börja din resa mot ett harmoniskt liv i naturens famn!

Lärkstigen 28, Årjäng - Centralt, Årjängs kommun
  • Sön 17 mar

Lärkstigen 28

Villa
Årjäng - Centralt, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 600 000 kr
82 + 70 m²
4 rum
1 204 m² tomt

Villan är belägen på en lugn och trivsam gata med promenadavstånd till det mesta. Villan är praktiskt utformad och har en inredd källare under huset, vilket ger extra yta och möjligheter för olika ändamål. Här finns utrymme för lekrum, arbetsrum eller kanske ett trivsamt hemmabio – endast din fantasi sätter gränserna. Det separat belägna varmgaraget är en dröm för bilentusiaster. Med en imponerande yta på 50 kvm ger det gott om plats för dina fordon. Garaget rymmer även en billyft, vilket inte bara underlättar underhåll utan också adderar en extra touch av lyx till detta fantastiska utrymme. Välj att parkera din bil i skydd av garaget eller använd det extra utrymmet för hobbyverkstad eller förvaring. Här är flexibiliteten och möjligheterna oändliga. Denna villa är inte bara ett hem; det är en investering i en livsstil. Bo på en trivsam gata och njut av fördelarna med både inomhus- och utomhusutrymmen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar.

  • Plus
VÄSTRA TRÄTTLANDA 1:20 , Blomskog, Årjängs kommun

VÄSTRA TRÄTTLANDA 1:20

Gård/Skog
Blomskog, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 350 000 kr
21,8 ha tomt

21,8 ha produktiv skog med ett virkesförråd på 3600 M3sk där tallskogen dominerar. Fastigheten består av ett skifte är lättåtkomligt. Marken ingår i ett VVO som inkluderar både älg och småvilt.

Lyssås Södra Berget 1, Karlanda, Årjängs kommun

Lyssås Södra Berget 1

Fritidshus
Karlanda, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
1 300 000 kr
107 + 44 m²
5 rum
4 000 m² tomt

Söker Ni en lantligt belägen villa och har behov av stora lokaler ? I så fall kan detta vara helt rätt plats för Er. Här finns en ladugård som står på en gjutenplatta om ca 160 kvm, ett garage med spånförråd på ca 80 kvm även denna på gjutenplatta plus loft över hela huset Gäststuga om ca 20 kvm samt att det finns en gammal men mycket stor ladugård som skulle fungera ypperligt som förråd. Läget är högt och solrikt i ett härligt område i en aktiv landsbygd.

  • Plus
VÄNNACKA 1:23 , Karlanda, Årjängs kommun
  • Budgivning pågår

VÄNNACKA 1:23

Gård/Skog
Karlanda, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
800 000 kr
21,4 ha tomt

Skogsmark med 17 ha produktiv skog och ett virkesförråd på 2500 M3sk. Fastigheten består av 3 avdelningar och har en medelbonitet på 6 m3sk/ha. Flera delar av fastigheten skulle kunna passa för byggnation av såväl jaktstuga som helårshus.

  • Plus
Hän Udden 11, Holmedal, Årjängs kommun

Hän Udden 11

Villa
Holmedal, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
4 900 000 kr
101 + 41 m²
6 rum
1 933 m² tomt

1,5 timme från Oslo och 1,5 timme från Karlstad. Vi har inga köer till Töcksfors. Stugorna har del i båtplats och ligger 50 meter från den 26 mil långa Dalsland-kanalen söder om Töcksfors. Visningsstugor finns i både i Hän och Hellerud (Norsk hytteutstilling nord for Oslo) Här kommer Ni kunna njuta av den höga standard som man förknippar med nyproduktion och husets väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem som kräver väldigt lite arbete. Till husets absoluta höjdpunkter hör det underbara köket med öppen planlösning. Även vardagsrummet, med öppen planlösning mot köket och braskamin och fantastisk sjöutsikt, erbjuder något utöver det vanliga. Stora panorama fönster mot sjön. För er som gillar lugn och ro och närhet till grönområden är Holmedal verkligen mitt i prick! Här njuter ni av en fantastisk sjöutsikt över Stora Le som är en del av Dalslands kanal. Båtplats och badmöjligheter ett stenkast från din egen uteplats.

  • Nyproduktion
Lyssås, Årjäng, Årjängs kommun

Lyssås

Gård/Skog
Årjäng, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
3 800 000 kr
80,3 ha tomt

Söker du skogsmark att investera i ? Då har vi nu något som kan intressera dig. Här finns en fastighet på 80 ha varav 72,5 ha är produktiv skogsmark. Som köpare av denna fastighet så får du jakträtt i VVO och tillgång till mark vid Södra Yxsjön.

Västra Trättlanda Station 1, Blomskog, Årjängs kommun
Västra Trättlanda Station 1, Blomskog, Årjängs kommun, bild 2
Västra Trättlanda Station 1, Blomskog, Årjängs kommun, bild 3

Västra Trättlanda Station 1

Villa
Blomskog, Årjängs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Årjäng
950 000 kr
180 + 60 m²
8 rum
2 544 m² tomt

Lantligt belägen fastighet som sista hus på vägen. Här bjuds Ni en byggnad med mängder av möjligheter kanske behålla den som den är och hyra ut samtliga bostäder eller varför inte bo själv i en del och hyra ut resten och med detta få oerhört låg egen boendekostnad. Bostaden skulle självklart även fungera ypperligt för ett generationsboende eller för den stora familjen. Omgivningarna Ni möts av här är en härligt lantlig miljö, med trivsamma promenadstigar i direktanslutning till bostaden och bra fiske inom promenadavstånd. Blomsjön och Västra Silen med bra bad och fiske finns inom cykelavstånd.

  • Premium

Visar alla 8