Svensk Fastighetsförmedling Askersund

Svensk Fastighetsförmedling Askersund

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Andvägen 8, Askersund, Askersunds kommun
  • Kommande
Andvägen 8, Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Andvägen 8, Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Andvägen 8

Lägenhet
Askersund, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
995 000 kr
81,5 m²
3 rum
6 031 kr/mån
12 209 kr/m²

Välkommen till Andvägen 8! Högst upp i Närlunda-området finns detta parhus i bostadsrättsform. Här bor man på 81,5 kvm fördelat på 3rok med egen trädgård och garage med förråd i anslutning till bostaden. Huset är ljust och rymligt, har fina och fräscha ytskikt samt en inglasad altan på baksidan. Utöver detta finns även ett föreningshus går att hyra för övernattning eller fest! Från huset kan man med cykel lätt ta sig till Närlundaskolan F-6, sporthall, matbutiker, centrum samt hamnen m.m! Det här huset är perfekt för er som vill ha ett enkelt och lättskött hus! Mer information kommer. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Hägervägen 13, Laxå, Laxå kommun
  • Kommande

Hägervägen 13

Villa
Laxå, Laxå kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
5 875 000 kr
132,7 + 48,4 m²
4 rum
1 556 m² tomt

Förstklassig och exklusiv villa i ett nyetablerat område med gångavstånd till sandstrand i Västra Laxsjön! Här har man inte hållit tillbaka på något vad gäller design och materialval. Huset har ett stort och öppet kök kombinerat med matsal och vardagsrum, tre sovrum, två hel kaklade badrum samt ett hobbyrum som även det går att använda som sovrum. Vidare i huset finns en tvättstuga och dubbelgarage! Huset är byggt i vinkel för att optimera soltimmarna, på altanen som sträcker sig längst hela baksidan av huset har man en fantastisk sjöutsikt mellan de smala tallarna som ligger i direkt söderläge om huset. Vidare på tomten finns ett växthus samt ett förråd. Mer information kommer! Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa något.

Dalvägen 16, Åsbro, Askersunds kommun
  • Kommande
Dalvägen 16, Åsbro, Askersunds kommun, bild 2
Dalvägen 16, Åsbro, Askersunds kommun, bild 3

Dalvägen 16

Villa
Åsbro, Askersunds kommun
Svensk Fastighetsförmedling Askersund
515 000 kr
37 + 8 m²
2 rum
1 544 m² tomt

Välkommen till Dalvägen 16! Här erbjuds ett fritidshus med gångavstånd till Tisaren. Huset är 37 kvadratmeter stort och består av två rum och kök. Något som starkt bidrar till mysfaktorn i detta hem är den härliga eldstaden, som både ger behaglig värme och ett vackert ljus. Huset har en 1544 kvadratmeter stor trädgårdstomt vars frodiga växtlighet skapar en lummig känsla. Tomten har i övrigt många soltimmar samt vackra blommor och växter. Ute på tomten även finns ett flertal uteplatser utspridda, som t. ex. den supermysiga altanen under tak som ligger högst upp på tomten och har utsikt över både hus och trädgård! Med endast en kort promenad från huset finns möjlighet till både bad- & båtplats i Tisaren! Huset är Varudeklarerat och besiktningsprotokoll ligger under dokument. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium

Visar alla 3